Søk etter og finn billige fly til Russland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

De billigste flyvningene til byer i Russland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Russland fra Norge
Moskva
Moskva

Nyttig informasjon om flyvningen din til Russland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Russland

Den flyplassen som ligger nærmest Sotsji Vinter-OL er Sochi flyplass, som befinner seg i Sochi. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Sochi flyplass.

De billigste flyvningene til Russland som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 226 kr med Aeroflot, 357 kr med Wizz Air og 583 kr med airBaltic.

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Russland Du flyr fra. Som eksempel tar det 2t 05m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til St. Petersburg Pulkovo. På den annen side tar det 9t 50m å fly fra Bergen Flesland til St. Petersburg Pulkovo i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Den laveste prisen til Russland som nylig ble funnet på momondo, var 733 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 3 961 kr er en bra pris på flyvninger til Russland. 4 150 kr er snittprisen på en flybillett til Russland, mens 30 850 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Russland

Finn flyvninger til disse populære byene i Russland fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Russland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Russland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSt. Petersburg2t 05m1 616 kr
OsloNizjnij Novgorod13t 50m1 914 kr
BergenSt. Petersburg9t 50m2 481 kr
TrondheimSt. Petersburg22t 25m2 558 kr
TrondheimMoskva27t 10m2 837 kr
OsloSamara16t 25m3 154 kr
OsloSaransk26t 30m3 299 kr
OsloPenza21t 00m3 385 kr
OsloMoskva22t 40m3 424 kr
TrondheimKazan22t 00m3 578 kr
NarvikSt. Petersburg19t 10m3 876 kr
KristiansandSt. Petersburg7t 20m4 068 kr
BergenMoskva7t 15m4 828 kr
OsloVolgograd7t 45m4 885 kr
OsloSochi21t 20m5 174 kr
TrondheimNizjnij Novgorod22t 15m5 203 kr

De beste tingene å se og gjøre i Russland

Du kan fly til Russland fra flere flyplasser i Norge, og det er et stort land med mange steder å velge mellom. De mest populære stedene å reise til er nok Moskva og St. Petersburg. Du kan fly direkte fra Oslo/Gardermoen med Aeroflot til Moskva. Andre selskap som flyr med mellomlanding til Moskva er Finnair, SAS og Singapore Airlines. Skal du fly til Russlands andre største by, må du mellomlande på veien. Da kan du fly fra Oslo/Gardermoen med blant annet Finnair, Air Baltic, Lufthansa og LOT. Flyr du fra andre flyplasser i Norge er det som regel alltid en mellomlanding under turen til begge byer.

Det er som regel anbefalt å reise til Russland om sommeren. Dette er høysesongen, fordi man kan oppleve mange varmegrader. Men sommermånedene juli-august er også da det er mest turister, så da kan det være høyere priser for fly med hotell. Vil du reise i denne perioden er det anbefalt å bestille i god tid, så er du sikker på å få bo der du ønsker. For å ikke reise i høysesongen, er det mange som anbefaler å benytte seg av de ukene før og etter, da været som regel fortsatt er varmt, men det er færre andre turister. I tillegg er det faktisk som regel mindre nedbør rett før sommeren. Men man bør uansett sjekke det lokale klimaet der man skal reise, for klimaet i Russland er slett ikke det samme overalt. For eksempel er det varmere i Sotsji som ligger ved Svartehavet, enn i St. Petersburg som ligger omtrent på høyde med Oslo, og det er et annet klima igjen i Moskva som ligger i innlandet. Men en ting er sikkert, og det er at dersom du reiser om vinteren må du forberede deg på lave temperaturer.

Skal du fly til Russland og lande i Moskva fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer og 25 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 4 timer og 30 minutter til Moskva. Til St. Petersburg fra Oslo/Gardermoen tar det omtrent 3 timer og 20 minutter.

Når du skal reise til Vietnam trenger du visum ved inn- og utreise. Du må til en russisk utenriksstasjon før du reiser for å ordne dette. Du kan finne informasjon om dette på hjemmesidene til den russiske ambassaden i Oslo. Du må også registrere deg i landet senest syv dager etter du har kommet til Russland. Hoteller kan hjelpe deg med dette. Du må ha med deg gyldig pass, og dette bør også bæres når du er på reisen, tilfelle du blir bedt om identifikasjon på gaten.


Internasjonale flyreiser til Russland

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til St. Petersburg
Raskeste flytid2t 05m
Laveste pris1 616 kr
Flyvninger fra Narvik til St. Petersburg
Raskeste flytid19t 10m
Laveste pris3 876 kr
Flyvninger fra Trondheim til Moskva
Raskeste flytid27t 10m
Laveste pris2 837 kr
Flyvninger fra Oslo til Moskva
Raskeste flytid22t 40m
Laveste pris3 424 kr
Flyvninger fra Oslo til Nizjnij Novgorod
Raskeste flytid13t 50m
Laveste pris1 914 kr
Flyvninger fra Oslo til Volgograd
Raskeste flytid7t 45m
Laveste pris4 885 kr
Flyvninger fra Bergen til Moskva
Raskeste flytid7t 15m
Laveste pris4 828 kr
Flyvninger fra Trondheim til St. Petersburg
Raskeste flytid22t 25m
Laveste pris2 558 kr
Flyvninger fra Oslo til Samara
Raskeste flytid16t 25m
Laveste pris3 154 kr
Flyvninger fra Kristiansand til St. Petersburg
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris4 068 kr
Flyvninger fra Trondheim til Kazan
Raskeste flytid22t 00m
Laveste pris3 578 kr
Flyvninger fra Oslo til Sochi
Raskeste flytid21t 20m
Laveste pris5 174 kr
Flyvninger fra Bergen til St. Petersburg
Raskeste flytid9t 50m
Laveste pris2 481 kr

Finn flyvninger til Russland

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Russland


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Russland når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Russland, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Russland med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Russland.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Russland. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Russland

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Russland

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.