Finn billige fly til Innsbruck

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Innsbruck

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Innsbruck

Beste pris på enveisbillett

1 021 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 242 kr

Raskeste flytid

4t 05m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Innsbruck fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 021 kr (Oslo Gardermoen til Innsbruck Kranebitten).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Innsbruck fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 242 kr (Oslo Torp Sandefjord til Innsbruck Kranebitten).
Den kjappeste flyvningen til Innsbruck fra Norge tar 4t 05m (Oslo Gardermoen til Innsbruck Kranebitten).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Innsbruck, deriblant Lufthansa og KLM.

Innsbruck flyinnsikt og trender

Se innsikt for Innsbruck-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Innsbruck?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Innsbruck. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 926 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Innsbruck med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 936 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Innsbruck er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Innsbruck for 751 kr/person, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Innsbruck. Du kan finne den billigste prisen til Innsbruck fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Innsbruck?

Flytiden fra Norge til Innsbruck varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Innsbruck Kranebitten (en av de mest populære rutene), tar det 7t 25m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Innsbruck er fra Bergen Flesland til Innsbruck Kranebitten, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Innsbruck?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Innsbruck fra Norge er 54 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 989 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Innsbruck

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Innsbruck fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Innsbruck

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Innsbruck

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Salzburg (SZG)

Vanligvis er flyvninger til Innsbruck fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Salzburg Wolfgang A Mozart, som i gjennomsnitt koster 3 280 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Innsbruck koster i gjennomsnitt kun 2 926 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril57 % dyrereDet koster ca. 6 272 kr for flyvninger til Innsbruck fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar575 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Innsbruck fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Innsbruck

Innsbruck er et flott reisemål året rundt. Når på året du bør fly til Innsbruck avhenger av hvilken type ferie du ønsker deg. Byen er kanskje mest kjent som en populær vinterdestinasjon, og har mange besøkende fra desember til april. Disse månedene er best for de som ønsker å stå på ski og delta på andre vinteraktiviteter, og temperaturene går sjeldent under -3 °C. Fra mai til august er det sommer i Innsbruck, og dette er en perfekt tid å besøke byen på for de som ønsker gåturer og fjellturer. Månedene september til november regnes som byens lavsesong, med gode muligheter for å få tak i rimelig overnatting og billige flybilletter til Innsbruck.

De som skal fly til Innsbruck kan potensielt finne bedre priser for Salzburg Wolfgang A Mozart flyplass (134 km fra sentrum i Innsbruck), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Salzburg Wolfgang A Mozart flyplass har en gjennomsnittspris på 3 727 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Innsbruck. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Innsbruck

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Innsbruck som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
23. mar.
TRF02:20Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
1 stopp
INN04:35Innsbruck Kranebitten
26. mar.
INN05:00Innsbruck Kranebitten
14t 00m
1 stopp
TRF19:00Oslo Torp Sandefjord
2 242 kr
Finn lignende
KLM
13. feb.
OSL07:40Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
INN13:05Innsbruck Kranebitten
19. feb.
INN12:20Innsbruck Kranebitten
5t 00m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
2 263 kr
Finn lignende
KLM
26. jan.
OSL07:40Oslo Gardermoen
19t 55m
1 stopp
INN03:35Innsbruck Kranebitten
30. jan.
INN04:30Innsbruck Kranebitten
8t 50m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
2 294 kr
Finn lignende
KLM
13. feb.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
24t 50m
1 stopp
INN10:05Innsbruck Kranebitten
19. feb.
INN11:30Innsbruck Kranebitten
6t 00m
1 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
2 357 kr
Finn lignende
KLM
8. mar.
OSL07:40Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
INN13:05Innsbruck Kranebitten
12. mar.
INN05:00Innsbruck Kranebitten
13t 20m
1 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
2 368 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
INN03:35Innsbruck Kranebitten
30. jan.
INN04:30Innsbruck Kranebitten
11t 05m
2 stopp
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
2 399 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Innsbruck

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Innsbruck, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL13:45Oslo Gardermoen
22t 35m
1 stopp
INN12:20Innsbruck Kranebitten
1 021 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. nov.
TRF16:15Oslo Torp Sandefjord
20t 05m
2 stopp
INN12:20Innsbruck Kranebitten
1 305 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
20t 45m
2 stopp
INN11:05Innsbruck Kranebitten
1 315 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Innsbruck

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Innsbruck

Hvilke flyselskaper flyr til Innsbruck?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Innsbruck

Hvilke flyselskaper flyr til Innsbruck?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Innsbruck from Norge are Lufthansa, KLM, Norwegian and Austrian Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Innsbruck

Det går 1 fly med KLM til Innsbruck under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Amsterdam Schiphol, og den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo, kostet 2 353 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Innsbruck). KLM har en score på 7,6 basert på 167 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Innsbruck

Lufthansa flyr til Innsbruck 19 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Innsbruck fra Frankfurt am Main. Lufthansa (score: 7,2, 410 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Innsbruck fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Innsbruck, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 613 kr tur/retur).


Flyplasser nære Innsbruck

Under finner du alle flyplassene i Innsbruck sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Innsbruck, lander du på Innsbruck/Innsbruck lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med bussrute F, som tar 20 minutter, eller med tog. Det er også en taxiholdeplass rett utenfor terminalbygget, og det er som regel alltid flere taxier som venter her. Fordelen med å ta taxi er at du blir kjørt rett til hotellet eller ønsket destinasjon i Innsbruck. Prisene avhenger av hvor dere skal, hvor mange passasjerer dere er og hvor mye bagasje dere har med. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Innsbruck

Finn dine flybilletter til Innsbruck med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Innsbruck
Raskeste flytid7t 25m
Laveste pris2 242 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Innsbruck

Det er et godt utviklet offentlig kommunikasjonsnettverk i Innsbruck, og du kan ta både trikk, buss og kabelbane for å komme deg rundt. Trikkene går fra tidlig om morgenen til sent om kvelden, og er svært effektive, punktlige og moderne. Buss er også en praktisk og rask måte å komme sentrum på, og bussene kjører både på dagtid og nattestid på kryss og tvers av byen. I tillegg kan du ta kabelbane fra bysentrum til hjertet av fjellene, en fantastisk tur på 20 minutter der du får storslått utsikt over byen og det omkringliggende landskapet. Det historiske sentrum er imidlertid lettest å utforske til fots.


Visumkrav for Innsbruck

Som norsk statsborger trenger du ikke å søke om visum før du flyr til Innsbruck dersom du ikke skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Du trenger imidlertid gyldig pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn i utlandet. Passet må være gyldig under hele oppholdet ditt i Østerrike, og dersom det blir stjålet må du melde tyveriet til politiet.


Start planleggingen av reisen til Innsbruck


De beste tingene å se og gjøre i Innsbruck

Hva bør du se i Innsbruck?

Innsbruck er en populær destinasjon for de som ønsker å drive med vinteraktiviteter, men det er også flere severdigheter å se i byen. Her bør du blant annet se Annasøylen som ble reist i 1703 fordi befolkningen lyktes med å jage fiendene ut av byen på St. Annas dag. Ta også turen innom Det gyldne taket i Innsbruch, Goldenes Dachl, som ble bygget i ca. år 1500. Taket består av mer enn 3400 forgylte kobberplater, og skulle være en tilskuerplass for hoffet etter ordre fra Maximilian.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Østerrike.

Gir du tips?

Mange hoteller og restauranter har et servicegebyr inkludert i regningen, men de forventer ofte litt tips likevel. Gi også gjerne 10 % til taxisjåfører.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Innsbruck har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Innsbruck på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Innsbruck som passer deg.

Flyreiser til Innsbruck med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Innsbruck.

Prisvarsler for flyreiser til Innsbruck er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.