Finn billige fly til Innsbruck

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.9.
on. 6.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Innsbruck

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Innsbruck fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Innsbruck

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Innsbruck

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Salzburg (SZG)

Vanligvis er flyvninger til Innsbruck fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Salzburg Wolfgang A Mozart, som i gjennomsnitt koster 2 136 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Innsbruck koster i gjennomsnitt kun 2 039 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember27 % dyrereDet koster ca. 3 098 kr for flyvninger til Innsbruck fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL INNSBRUCK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar724 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Innsbruck fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Innsbruck?

Innsbruck er et flott reisemål året rundt. Når på året du bør fly til Innsbruck avhenger av hvilken type ferie du ønsker deg. Byen er kanskje mest kjent som en populær vinterdestinasjon, og har mange besøkende fra desember til april. Disse månedene er best for de som ønsker å stå på ski og delta på andre vinteraktiviteter, og temperaturene går sjeldent under -3 °C. Fra mai til august er det sommer i Innsbruck, og dette er en perfekt tid å besøke byen på for de som ønsker gåturer og fjellturer. Månedene september til november regnes som byens lavsesong, med gode muligheter for å få tak i rimelig overnatting og billige flybilletter til Innsbruck.

 • Hvilken flyvning til Innsbruck er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Innsbruck for 1 289 kr/person, noe som er 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Innsbruck. Du kan finne den billigste prisen til Innsbruck fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Innsbruck?

  Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Innsbruck. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 039 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Innsbruck med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 065 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Innsbruck?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Innsbruck fra Norge er 34 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 435 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Innsbruck utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Innsbruck for 2 065 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Innsbruck?

  De som skal fly til Innsbruck kan potensielt finne bedre priser for Salzburg Wolfgang A Mozart flyplass (134 km fra sentrum i Innsbruck), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Innsbruck?

  Salzburg Wolfgang A Mozart flyplass har en gjennomsnittspris på 2 639 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Innsbruck. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Innsbruck

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Innsbruck som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
13. des.
OSL07:40Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
INN13:05Innsbruck Kranebitten
16. des.
INN04:25Innsbruck Kranebitten
8t 55m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
2 065 kr
Finn lignende
KLM
13. des.
OSL01:30Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
INN13:05Innsbruck Kranebitten
16. des.
INN04:25Innsbruck Kranebitten
12t 55m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
2 091 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
13. des.
OSL08:40Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
INN13:30Innsbruck Kranebitten
16. des.
INN10:15Innsbruck Kranebitten
21t 25m
1 stopp
OSL07:40Oslo Gardermoen
3 158 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Innsbruck

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Innsbruck, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
Flere flyselskaper
20. nov.
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
28t 10m
3 stopp
INN12:25Innsbruck Kranebitten
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL11:45Oslo Gardermoen
24t 40m
2 stopp
INN12:25Innsbruck Kranebitten
1 050 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL15:35Oslo Gardermoen
20t 50m
3 stopp
INN12:25Innsbruck Kranebitten
1 196 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Innsbruck

Under finner du alle flyplassene i Innsbruck sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Innsbruck, lander du på Innsbruck/Innsbruck lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med bussrute F, som tar 20 minutter, eller med tog. Det er også en taxiholdeplass rett utenfor terminalbygget, og det er som regel alltid flere taxier som venter her. Fordelen med å ta taxi er at du blir kjørt rett til hotellet eller ønsket destinasjon i Innsbruck. Prisene avhenger av hvor dere skal, hvor mange passasjerer dere er og hvor mye bagasje dere har med. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Innsbruck

Finn dine flybilletter til Innsbruck med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Innsbruck
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris1 755 kr

Det er et godt utviklet offentlig kommunikasjonsnettverk i Innsbruck, og du kan ta både trikk, buss og kabelbane for å komme deg rundt. Trikkene går fra tidlig om morgenen til sent om kvelden, og er svært effektive, punktlige og moderne. Buss er også en praktisk og rask måte å komme sentrum på, og bussene kjører både på dagtid og nattestid på kryss og tvers av byen. I tillegg kan du ta kabelbane fra bysentrum til hjertet av fjellene, en fantastisk tur på 20 minutter der du får storslått utsikt over byen og det omkringliggende landskapet. Det historiske sentrum er imidlertid lettest å utforske til fots.


Som norsk statsborger trenger du ikke å søke om visum før du flyr til Innsbruck dersom du ikke skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Du trenger imidlertid gyldig pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn i utlandet. Passet må være gyldig under hele oppholdet ditt i Østerrike, og dersom det blir stjålet må du melde tyveriet til politiet.


Start planleggingen av reisen til Innsbruck


Hva bør du se i Innsbruck?

Innsbruck er en populær destinasjon for de som ønsker å drive med vinteraktiviteter, men det er også flere severdigheter å se i byen. Her bør du blant annet se Annasøylen som ble reist i 1703 fordi befolkningen lyktes med å jage fiendene ut av byen på St. Annas dag. Ta også turen innom Det gyldne taket i Innsbruch, Goldenes Dachl, som ble bygget i ca. år 1500. Taket består av mer enn 3400 forgylte kobberplater, og skulle være en tilskuerplass for hoffet etter ordre fra Maximilian.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Østerrike.

Gir du tips?

Mange hoteller og restauranter har et servicegebyr inkludert i regningen, men de forventer ofte litt tips likevel. Gi også gjerne 10 % til taxisjåfører.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Innsbruck har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?