Finn billige fly til Pisa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pisa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pisa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pisa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pisa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Parma (PMF)

Vanligvis er flyvninger til Pisa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Parma, som i gjennomsnitt koster 1 532 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar43 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pisa koster i gjennomsnitt kun 1 061 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 2 609 kr for flyvninger til Pisa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli362 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pisa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Pisa?

Pisa er viden kjent for sitt skjeve tårn, men byen har så mye mer å by på. Du bør reise til Pisa dersom du vil oppleve historie, kultur, vakre omgivelser og god mat. Høysesongen er sommerstid, nærmere bestemt i juli, hvor du vil finne mange turister i byen. Har du mulighet til å reise vinterstid, gjerne i den litt stillere måneden november, kan du finne billigere flybilletter til Pisa. Booker du online og sammenligner priser i priskalenderen til momondo på nettet, er sjansen ekstra stor for å finne billige flybilletter til Pisa. Ta turen til byen og opplev det verdenskjente skjeve katedraltårnet Torre Pendente. Området som tårnet står på ved Pisas unike katedral fra 1000-tallet, er en del av verdensarvlisten til UNESCO.

 • Hvilken flyvning til Pisa er den absolutt billigste?

  331 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Pisa. Denne flyvningen er fra Krakow, og er 87 % billigere enn de fleste flyvninger til Pisa. Du kan finne den billigste prisen til Pisa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Pisa?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Pisa i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Pisa i februar er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 365 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pisa?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Pisa på, er 23 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 852 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Pisa på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 817 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Pisa?

  Firenze Peretola flyplass, San Dalmazio San Domino Island flyplass, Campo nell'Elba Marina Di Campo flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Parma flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Pisa.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Pisa?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Pisa Galileo Galilei flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Pisa, med en gjennomsnittspris på 2 095 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Pisa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pisa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
8. okt.
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
24t 10m
2 stopp
PSA12:55Pisa Galileo Galilei
15. okt.
PSA11:20Pisa Galileo Galilei
17t 10m
2 stopp
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. okt.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
30t 45m
2 stopp
PSA17:30Pisa Galileo Galilei
10. okt.
PSA02:30Pisa Galileo Galilei
30t 25m
2 stopp
TRF08:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. okt.
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
22t 05m
2 stopp
PSA10:50Pisa Galileo Galilei
15. okt.
PSA04:40Pisa Galileo Galilei
5t 50m
1 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
30. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
17t 25m
2 stopp
PSA05:35Pisa Galileo Galilei
5. okt.
PSA11:20Pisa Galileo Galilei
17t 45m
2 stopp
TRF05:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL14:55Oslo Gardermoen
26t 40m
1 stopp
PSA17:35Pisa Galileo Galilei
15. okt.
PSA03:00Pisa Galileo Galilei
25t 25m
2 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Ryanair
2. okt.
OSL04:50Oslo Gardermoen
26t 40m
2 stopp
PSA07:30Pisa Galileo Galilei
7. okt.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
17t 25m
2 stopp
OSL03:40Oslo Gardermoen
1 017 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Pisa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Pisa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
20. okt.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
5t 25m
1 stopp
PSA18:35Pisa Galileo Galilei
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL18:20Oslo Gardermoen
24t 15m
1 stopp
PSA18:35Pisa Galileo Galilei
Norwegian
26. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
2t 55m
PSA16:15Pisa Galileo Galilei

Hvilke flyselskaper flyr til Pisa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pisa

Flere lavprisselskaper tilbyr billige flybilletter til Pisa. Blant flyselskapene som flyr til Pisa fra de store norske byene Oslo, Trondheim og Bergen finner vi Norwegian, SAS og Ryanair. Fly til Pisa lander på flyplassen Galileo Galilei (PSA). Direktefly til Pisa fra Oslo tar ca. 2 timer og 55 minutter. Dersom du er villig til å mellomlande, kan du fly til Pisa fra flere ulike flyplasser. Vær obs på at lavprisselskapene som tilbyr billige flybilletter til Pisa gjerne opererer med tillegg for mat, flysete og bagasje. Billige flybilletter til Pisa kan være spesielt gunstige dersom du kan fly i begynnelsen av uken og sammenligner priser i priskalenderen før du booker online.


Flyplasser nære Pisa

Under finner du alle flyplassene i Pisa sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Pisa lander du på Galileo Galilei internasjonale lufthavn (PSA) rett sør for Pisa. Flyplassen ligger kun én kilometer fra sentralstasjonen i sentrum, som vil si en 15 minutters spasertur. Dersom du har bagasje er det greit å kunne ta buss eller taxi de få minuttene til eller fra flyplassen. Taxiholdeplassene er like utenfor ankomsthallen og sentralstasjonen og opererer døgnet rundt. Pris ligger på fra € 6–8 og turen tar ca. to minutter. Buss er det rimeligste alternativet for offentlig transport med priser fra € 1, og også med buss tar turen ca. to minutter til sentralstasjonen. Bussen kjører hvert 10. minutt, og bussbilletter kjøpes i kiosk ved ankomstområdene. Tog går også ca. hvert 10. minutt og bruker ca. fem minutter til stasjonen. Billett kjøpes i kiosk eller på automat før ombordstigning.


Populære flybilletter til Pisa

Finn dine flybilletter til Pisa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Pisa
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris904 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Pisa
Raskeste flytid47t 15m
Billigst pris1 852 kr

Pisa er en forholdsvis liten by, og det er enkelt å ta seg frem enten til fots eller med offentlig transport. Vil du virkelig oppleve byens historiske sus anbefales det å ta bena fatt. Med et par gode sko kommer du deg enkelt frem hvor enn du vil gå. Skal du fra sentrum til det skjeve tårnet går du dit lett på 20 minutter fra sentralstasjonen.

Du kan også ta de lokale bussene som kjører ulike ruter i byen. Billetter er rimelige — de koster fra ca. € 1 — og kjøpes fra aviskiosker eller billettkontor rundt i byen, ved busstasjonen eller på flyplassen. Når du går ombord stempler du billetten. Den er gyldig i en time og du kan bytte buss så lenge billetten er gyldig. Taxiselskapet i Pisa heter Radio Taxi Pisa, og du får enkelt tak i taxi i hele sentrum. Pris avtales gjerne med sjåføren på forhånd.


Du behøver ikke visum ved innreise når du flyr til Pisa. Dette skyldes at både Italia og Norge er medlem av Schengen-avtalen, som gjør at norske borgere ikke er heftet av å måtte søke visum før innreise i landet. Statsborgere i EU-land eller norske statsborgere som ikke skal oppholde seg i Italia i over 90 dager i løpet av et halvt år behøver ikke visum. Skulle du besøke landet over en lengre periode må du søke om oppholdstillatelse. Ha pass tilgjengelig ettersom førerkort og/eller bankkort ikke er tilstrekkelig som identifikasjon, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere. Skulle du måtte benytte nødpass, så er dette godkjent for innreise i Italia. Følg med på hvilke regler som til enhver tid gjelder for visum og pass ved å benytte offentlige nettsider.


Start planleggingen av reisen til Pisa


Hva bør jeg oppleve i Pisa?

Selvsagt bør du se Torre Pendente, Det skjeve tårn i Pisa. Dette er et av de mest kjente byggverkene i Italia. Det vakre tårnet ble bygget fra 1173 og skulle være katedralens klokketårn, men ettersom det det stod på ustabil grunn begynte det å lute over på siden. Først i 2001 sikret man det mot å kollapse, og er nå trygt å besøke. Det 56 meter høye tårnet med sine 298 trappetrinn lener seg hele 4,5 meter ut til siden. Du bør også få med deg den majestetiske middelalderkatedralen Duomo di Pisa fra 1064 i grå marmor og hvit sten med bronsedører.

Hvor bør jeg shoppe?

Toscanaområdet er verdenskjent for sin mat- og vintradisjon, så du må gjerne handle med deg fantastisk olivenolje, skinke, salami, ost, vin og kaffe. Billige flybilletter til Pisa gjør kanskje at du vil unne deg litt ekstra. En suvenir av det skjeve tårnet i Pisa er populært og tilbys av en rekke gateselgere. De fremste handlegatene finner du i hovedgatene på hver sin side av broen Ponte di Mezzo. I gågaten sør for broen i Corso Italia finner du bøker, klesbutikker, parfymerier, apotek og restauranter. Nord for broen finnes små butikker og aviskiosker, og på Piazza Sant Omobono ligger det et livlig marked like vest for Borgo Stretto.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

I Pisa kan barna kose seg med pizza, pasta og iskrem. Det skjeve tårn i Pisa har en aldersgrense på 8 år, men tårnet kan fint ses og beundres fra bakken, og som et alternativ kan dere besøke det middelalderske utsiktstårnet oppe på bymurene i det nordvestre hjørnet av Campo dei Miracolis. Det har god utsikt, er gratis og har ingen aldersgrense. Dere kan også ta en dagstur til de flotte strendene i Viareggio eller i Tirrenia som ligger noen kilometer sør for Pisa. Dere kan også følge i sporene til de store sjøfarerne i middelalderen med et cruise på elven Arno. Her får dere sett både palasser, kirker og utsiktstårn og båten gjør fire stopp underveis.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I den sørlige delen av Pisa sentrum ligger buss- og jernbanestasjonen, samt handlegaten Corso Italia fra torget Piazza Vittorio Emanuele II og opp til Ponte di Mezzo. Av severdigheter finner du den gotiske 1200-tallskirken Chiesa di Santa Maria della Spina. I de nordlige delene av Pisa finner du Borgo Stretto, hovedgaten i det gamle middelalderske Pisa. Vestover ligger torget Piazza dei Cavalieri med Palazzo della Carovana. Også et av Italias mest velrenommerte universiteter fra 1343 ligger her. Universitetet har hatt Galileo Galilei, Andrea Bocelli, tidligere president Gronchi og pave Clement XII som elever eller forelesere.