Finn billige fly til Pisa

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Pisa (PSA)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Pisa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pisa fra din nærmeste by eller flyplass
Kristiansand
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Kristiansand TIL Pisa

Stavanger (SVG) til Bologna (BLQ)

Vanligvis er flyvninger til Pisa fra Kristiansand billigere når du flyr fra Stavanger Sola til Bologna Guglielmo Marconi, som i gjennomsnitt koster 2 529 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA KRISTIANSANDmars20 % billigereÅ fly fra Kristiansand til Pisa koster i gjennomsnitt kun 1 983 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA KRISTIANSANDfebruar59 % dyrereDet koster ca. 3 958 kr for flyvninger til Pisa fra Kristiansand i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA KRISTIANSANDapril918 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pisa fra Kristiansand i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Pisa?

Pisa er viden kjent for sitt skjeve tårn, men byen har så mye mer å by på. Du bør reise til Pisa dersom du vil oppleve historie, kultur, vakre omgivelser og god mat. Høysesongen er sommerstid, nærmere bestemt i juli, hvor du vil finne mange turister i byen. Har du mulighet til å reise vinterstid, gjerne i den litt stillere måneden november, kan du finne billigere flybilletter til Pisa. Booker du online og sammenligner priser i priskalenderen til momondo på nettet, er sjansen ekstra stor for å finne billige flybilletter til Pisa. Ta turen til byen og opplev det verdenskjente skjeve katedraltårnet Torre Pendente. Området som tårnet står på ved Pisas unike katedral fra 1000-tallet, er en del av verdensarvlisten til UNESCO.

Hvilken flyvning til Pisa er den absolutt billigste?

323 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Pisa. Denne flyvningen er fra Krakow, og er 87 % billigere enn de fleste flyvninger til Pisa. Du kan finne den billigste prisen til Pisa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Pisa?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Pisa i Januar, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 331 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pisa?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Pisa fra Norge er 23 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 800 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Pisa?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Pisa på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Pisa på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 2 112 kr. Flyvninger fra Norge til Pisa på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 523 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Pisa?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Pisa. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Pisa på kvelden for så lite som 1 715 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Pisa er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 663 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Pisa?

Firenze Peretola flyplass, San Dalmazio San Domino Island flyplass, Campo nell'Elba Marina Di Campo flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Parma flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Pisa.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Pisa?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Pisa Galileo Galilei flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Pisa, med en gjennomsnittspris på 2 042 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Pisa Galileo Galilei

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pisa Galileo Galilei som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
14. mai
14:15Kristiansand Kjevik
20t 50m
1 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 331 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
14:15Kristiansand Kjevik
20t 50m
1 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 339 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
14:15Kristiansand Kjevik
20t 50m
1 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 348 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
11:40Kristiansand Kjevik
23t 25m
2 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 364 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
11:40Kristiansand Kjevik
23t 25m
2 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 373 kr
Finn lignende
KLM
14. mai
11:40Kristiansand Kjevik
23t 25m
2 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
17. mai
11:35Pisa Galileo Galilei
29t 05m
2 stopp
16:40Kristiansand Kjevik
2 381 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Pisa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pisa

Flere lavprisselskaper tilbyr billige flybilletter til Pisa. Blant flyselskapene som flyr til Pisa fra de store norske byene Oslo, Trondheim og Bergen finner vi Norwegian, SAS og Ryanair. Fly til Pisa lander på flyplassen Galileo Galilei (PSA). Direktefly til Pisa fra Oslo tar ca. 2 timer og 55 minutter. Dersom du er villig til å mellomlande, kan du fly til Pisa fra flere ulike flyplasser. Vær obs på at lavprisselskapene som tilbyr billige flybilletter til Pisa gjerne opererer med tillegg for mat, flysete og bagasje. Billige flybilletter til Pisa kan være spesielt gunstige dersom du kan fly i begynnelsen av uken og sammenligner priser i priskalenderen før du booker online.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Pisa, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Pisa lander du på Galileo Galilei internasjonale lufthavn (PSA) rett sør for Pisa. Flyplassen ligger kun én kilometer fra sentralstasjonen i sentrum, som vil si en 15 minutters spasertur. Dersom du har bagasje er det greit å kunne ta buss eller taxi de få minuttene til eller fra flyplassen. Taxiholdeplassene er like utenfor ankomsthallen og sentralstasjonen og opererer døgnet rundt. Pris ligger på fra € 6–8 og turen tar ca. to minutter. Buss er det rimeligste alternativet for offentlig transport med priser fra € 1, og også med buss tar turen ca. to minutter til sentralstasjonen. Bussen kjører hvert 10. minutt, og bussbilletter kjøpes i kiosk ved ankomstområdene. Tog går også ca. hvert 10. minutt og bruker ca. fem minutter til stasjonen. Billett kjøpes i kiosk eller på automat før ombordstigning.


Populære flybilletter til Pisa

Finn dine flybilletter til Pisa med disse populære rutene
Flyvninger fra Kristiansand til Pisa
Raskeste flytid
20t 50m
Billigste pris
2 340 kr
Flyvninger fra Oslo til Pisa
Raskeste flytid
28t 00m
Billigste pris
2 373 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Pisa?

Pisa er en forholdsvis liten by, og det er enkelt å ta seg frem enten til fots eller med offentlig transport. Vil du virkelig oppleve byens historiske sus anbefales det å ta bena fatt. Med et par gode sko kommer du deg enkelt frem hvor enn du vil gå. Skal du fra sentrum til det skjeve tårnet går du dit lett på 20 minutter fra sentralstasjonen.

Du kan også ta de lokale bussene som kjører ulike ruter i byen. Billetter er rimelige — de koster fra ca. € 1 — og kjøpes fra aviskiosker eller billettkontor rundt i byen, ved busstasjonen eller på flyplassen. Når du går ombord stempler du billetten. Den er gyldig i en time og du kan bytte buss så lenge billetten er gyldig. Taxiselskapet i Pisa heter Radio Taxi Pisa, og du får enkelt tak i taxi i hele sentrum. Pris avtales gjerne med sjåføren på forhånd.


Kan man reise til Pisa uten pass eller visum?

Du behøver ikke visum ved innreise når du flyr til Pisa. Dette skyldes at både Italia og Norge er medlem av Schengen-avtalen, som gjør at norske borgere ikke er heftet av å måtte søke visum før innreise i landet. Statsborgere i EU-land eller norske statsborgere som ikke skal oppholde seg i Italia i over 90 dager i løpet av et halvt år behøver ikke visum. Skulle du besøke landet over en lengre periode må du søke om oppholdstillatelse. Ha pass tilgjengelig ettersom førerkort og/eller bankkort ikke er tilstrekkelig som identifikasjon, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere. Skulle du måtte benytte nødpass, så er dette godkjent for innreise i Italia. Følg med på hvilke regler som til enhver tid gjelder for visum og pass ved å benytte offentlige nettsider.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Pisa?

Selvsagt bør du se Torre Pendente, Det skjeve tårn i Pisa. Dette er et av de mest kjente byggverkene i Italia. Det vakre tårnet ble bygget fra 1173 og skulle være katedralens klokketårn, men ettersom det det stod på ustabil grunn begynte det å lute over på siden. Først i 2001 sikret man det mot å kollapse, og er nå trygt å besøke. Det 56 meter høye tårnet med sine 298 trappetrinn lener seg hele 4,5 meter ut til siden. Du bør også få med deg den majestetiske middelalderkatedralen Duomo di Pisa fra 1064 i grå marmor og hvit sten med bronsedører.

Hvor bør jeg shoppe?

Toscanaområdet er verdenskjent for sin mat- og vintradisjon, så du må gjerne handle med deg fantastisk olivenolje, skinke, salami, ost, vin og kaffe. Billige flybilletter til Pisa gjør kanskje at du vil unne deg litt ekstra. En suvenir av det skjeve tårnet i Pisa er populært og tilbys av en rekke gateselgere. De fremste handlegatene finner du i hovedgatene på hver sin side av broen Ponte di Mezzo. I gågaten sør for broen i Corso Italia finner du bøker, klesbutikker, parfymerier, apotek og restauranter. Nord for broen finnes små butikker og aviskiosker, og på Piazza Sant Omobono ligger det et livlig marked like vest for Borgo Stretto.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

I Pisa kan barna kose seg med pizza, pasta og iskrem. Det skjeve tårn i Pisa har en aldersgrense på 8 år, men tårnet kan fint ses og beundres fra bakken, og som et alternativ kan dere besøke det middelalderske utsiktstårnet oppe på bymurene i det nordvestre hjørnet av Campo dei Miracolis. Det har god utsikt, er gratis og har ingen aldersgrense. Dere kan også ta en dagstur til de flotte strendene i Viareggio eller i Tirrenia som ligger noen kilometer sør for Pisa. Dere kan også følge i sporene til de store sjøfarerne i middelalderen med et cruise på elven Arno. Her får dere sett både palasser, kirker og utsiktstårn og båten gjør fire stopp underveis.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I den sørlige delen av Pisa sentrum ligger buss- og jernbanestasjonen, samt handlegaten Corso Italia fra torget Piazza Vittorio Emanuele II og opp til Ponte di Mezzo. Av severdigheter finner du den gotiske 1200-tallskirken Chiesa di Santa Maria della Spina. I de nordlige delene av Pisa finner du Borgo Stretto, hovedgaten i det gamle middelalderske Pisa. Vestover ligger torget Piazza dei Cavalieri med Palazzo della Carovana. Også et av Italias mest velrenommerte universiteter fra 1343 ligger her. Universitetet har hatt Galileo Galilei, Andrea Bocelli, tidligere president Gronchi og pave Clement XII som elever eller forelesere.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse