Finn billige fly til Pisa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Pisa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Pisa

Beste pris på enveisbillett

321 kr

Beste pris på tur/retur-billett

584 kr

Raskeste flytid

2t 55m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Pisa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 321 kr (Oslo Torp Sandefjord til Pisa Galileo Galilei).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Pisa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 584 kr (Oslo Torp Sandefjord til Pisa Galileo Galilei).
Den kjappeste flyvningen til Pisa fra Norge tar 2t 55m (Oslo Gardermoen til Pisa Galileo Galilei).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Pisa, deriblant Lufthansa, Norwegian og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pisa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pisa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pisa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pisa

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bologna (BLQ)

Vanligvis er flyvninger til Pisa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bologna Guglielmo Marconi, som i gjennomsnitt koster 1 928 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar62 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pisa koster i gjennomsnitt kun 846 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli67 % dyrereDet koster ca. 3 716 kr for flyvninger til Pisa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PISA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli497 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pisa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Pisa?

Pisa er viden kjent for sitt skjeve tårn, men byen har så mye mer å by på. Du bør reise til Pisa dersom du vil oppleve historie, kultur, vakre omgivelser og god mat. Høysesongen er sommerstid, nærmere bestemt i juli, hvor du vil finne mange turister i byen. Har du mulighet til å reise vinterstid, gjerne i den litt stillere måneden november, kan du finne billigere flybilletter til Pisa. Booker du online og sammenligner priser i priskalenderen til momondo på nettet, er sjansen ekstra stor for å finne billige flybilletter til Pisa. Ta turen til byen og opplev det verdenskjente skjeve katedraltårnet Torre Pendente. Området som tårnet står på ved Pisas unike katedral fra 1000-tallet, er en del av verdensarvlisten til UNESCO.

97 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Pisa. Denne flyvningen er fra Wrocław, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Pisa. Du kan finne den billigste prisen til Pisa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Pisa i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Pisa i februar er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 352 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Pisa på, er 34 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 229 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Pisa på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 584 kr i løpet av de siste 72 timene.

Firenze Peretola flyplass, San Dalmazio San Domino Island flyplass, Campo nell'Elba Marina Di Campo flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass eller Parma flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Pisa.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Parma flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Pisa, med en gjennomsnittspris på 1 601 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Pisa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pisa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
19. okt.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
7t 35m
1 stopp
PSA13:20Pisa Galileo Galilei
23. okt.
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
20t 25m
1 stopp
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
19. okt.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
24t 45m
2 stopp
PSA06:20Pisa Galileo Galilei
23. okt.
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
20t 25m
1 stopp
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
18. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
PSA15:25Pisa Galileo Galilei
22. okt.
PSA15:00Pisa Galileo Galilei
14t 40m
1 stopp
OSL05:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
27. sep.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
15t 05m
1 stopp
PSA19:55Pisa Galileo Galilei
28. sep.
PSA07:00Pisa Galileo Galilei
9t 20m
2 stopp
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
11. sep.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
25t 00m
1 stopp
PSA07:00Pisa Galileo Galilei
21. sep.
PSA13:45Pisa Galileo Galilei
23t 55m
2 stopp
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
15. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
2 stopp
PSA15:10Pisa Galileo Galilei
23. okt.
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
20t 25m
1 stopp
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Pisa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Pisa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS, Norwegian og Ryanair
Ryanair
27. sep.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
15t 05m
1 stopp
PSA19:55Pisa Galileo Galilei
Ryanair
20. sep.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
15t 05m
1 stopp
PSA19:55Pisa Galileo Galilei
Ryanair
24. aug.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
26t 40m
2 stopp
PSA15:30Pisa Galileo Galilei

Hvilke flyselskaper flyr til Pisa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pisa

Hvilke flyselskaper flyr til Pisa?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Pisa fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, Norwegian, Scandinavian Airlines og KLM. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Pisa jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Flyr AS til Pisa

Flyr AS er et populært valg for de som reiser til Pisa. Flyselskapet har 1 ukentlig flyvning til Pisa, med flest avganger fra Oslo Gardermoen. Flyr AS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 330 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 3 vurderinger, har momondo-brukere gitt Flyr AS en gjennomsnittsscore på 8,6/10.

Flyvninger med KLM til Pisa

KLM flyr til Pisa 5 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Pisa fra Amsterdam Schiphol. KLM (score: 7,5, 152 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Pisa fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Pisa, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 798 kr tur/retur).


Flyplasser nære Pisa

Under finner du alle flyplassene i Pisa sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Pisa lander du på Galileo Galilei internasjonale lufthavn (PSA) rett sør for Pisa. Flyplassen ligger kun én kilometer fra sentralstasjonen i sentrum, som vil si en 15 minutters spasertur. Dersom du har bagasje er det greit å kunne ta buss eller taxi de få minuttene til eller fra flyplassen. Taxiholdeplassene er like utenfor ankomsthallen og sentralstasjonen og opererer døgnet rundt. Pris ligger på fra € 6–8 og turen tar ca. to minutter. Buss er det rimeligste alternativet for offentlig transport med priser fra € 1, og også med buss tar turen ca. to minutter til sentralstasjonen. Bussen kjører hvert 10. minutt, og bussbilletter kjøpes i kiosk ved ankomstområdene. Tog går også ca. hvert 10. minutt og bruker ca. fem minutter til stasjonen. Billett kjøpes i kiosk eller på automat før ombordstigning.


Populære flybilletter til Pisa

Finn dine flybilletter til Pisa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Pisa
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris584 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Pisa
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris6 723 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Pisa

Pisa er en forholdsvis liten by, og det er enkelt å ta seg frem enten til fots eller med offentlig transport. Vil du virkelig oppleve byens historiske sus anbefales det å ta bena fatt. Med et par gode sko kommer du deg enkelt frem hvor enn du vil gå. Skal du fra sentrum til det skjeve tårnet går du dit lett på 20 minutter fra sentralstasjonen.

Du kan også ta de lokale bussene som kjører ulike ruter i byen. Billetter er rimelige — de koster fra ca. € 1 — og kjøpes fra aviskiosker eller billettkontor rundt i byen, ved busstasjonen eller på flyplassen. Når du går ombord stempler du billetten. Den er gyldig i en time og du kan bytte buss så lenge billetten er gyldig. Taxiselskapet i Pisa heter Radio Taxi Pisa, og du får enkelt tak i taxi i hele sentrum. Pris avtales gjerne med sjåføren på forhånd.


Visumkrav for Pisa

Du behøver ikke visum ved innreise når du flyr til Pisa. Dette skyldes at både Italia og Norge er medlem av Schengen-avtalen, som gjør at norske borgere ikke er heftet av å måtte søke visum før innreise i landet. Statsborgere i EU-land eller norske statsborgere som ikke skal oppholde seg i Italia i over 90 dager i løpet av et halvt år behøver ikke visum. Skulle du besøke landet over en lengre periode må du søke om oppholdstillatelse. Ha pass tilgjengelig ettersom førerkort og/eller bankkort ikke er tilstrekkelig som identifikasjon, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere. Skulle du måtte benytte nødpass, så er dette godkjent for innreise i Italia. Følg med på hvilke regler som til enhver tid gjelder for visum og pass ved å benytte offentlige nettsider.


Start planleggingen av reisen til Pisa


De beste tingene å se og gjøre i Pisa

Selvsagt bør du se Torre Pendente, Det skjeve tårn i Pisa. Dette er et av de mest kjente byggverkene i Italia. Det vakre tårnet ble bygget fra 1173 og skulle være katedralens klokketårn, men ettersom det det stod på ustabil grunn begynte det å lute over på siden. Først i 2001 sikret man det mot å kollapse, og er nå trygt å besøke. Det 56 meter høye tårnet med sine 298 trappetrinn lener seg hele 4,5 meter ut til siden. Du bør også få med deg den majestetiske middelalderkatedralen Duomo di Pisa fra 1064 i grå marmor og hvit sten med bronsedører.

Toscanaområdet er verdenskjent for sin mat- og vintradisjon, så du må gjerne handle med deg fantastisk olivenolje, skinke, salami, ost, vin og kaffe. Billige flybilletter til Pisa gjør kanskje at du vil unne deg litt ekstra. En suvenir av det skjeve tårnet i Pisa er populært og tilbys av en rekke gateselgere. De fremste handlegatene finner du i hovedgatene på hver sin side av broen Ponte di Mezzo. I gågaten sør for broen i Corso Italia finner du bøker, klesbutikker, parfymerier, apotek og restauranter. Nord for broen finnes små butikker og aviskiosker, og på Piazza Sant Omobono ligger det et livlig marked like vest for Borgo Stretto.

I Pisa kan barna kose seg med pizza, pasta og iskrem. Det skjeve tårn i Pisa har en aldersgrense på 8 år, men tårnet kan fint ses og beundres fra bakken, og som et alternativ kan dere besøke det middelalderske utsiktstårnet oppe på bymurene i det nordvestre hjørnet av Campo dei Miracolis. Det har god utsikt, er gratis og har ingen aldersgrense. Dere kan også ta en dagstur til de flotte strendene i Viareggio eller i Tirrenia som ligger noen kilometer sør for Pisa. Dere kan også følge i sporene til de store sjøfarerne i middelalderen med et cruise på elven Arno. Her får dere sett både palasser, kirker og utsiktstårn og båten gjør fire stopp underveis.

I den sørlige delen av Pisa sentrum ligger buss- og jernbanestasjonen, samt handlegaten Corso Italia fra torget Piazza Vittorio Emanuele II og opp til Ponte di Mezzo. Av severdigheter finner du den gotiske 1200-tallskirken Chiesa di Santa Maria della Spina. I de nordlige delene av Pisa finner du Borgo Stretto, hovedgaten i det gamle middelalderske Pisa. Vestover ligger torget Piazza dei Cavalieri med Palazzo della Carovana. Også et av Italias mest velrenommerte universiteter fra 1343 ligger her. Universitetet har hatt Galileo Galilei, Andrea Bocelli, tidligere president Gronchi og pave Clement XII som elever eller forelesere.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Pisa med denne policyen.

Når alle potensielle Pisa flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Pisa. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Pisa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Pisa

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.