Finn billige fly til Zagreb

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 2.2.
on. 9.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zagreb

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zagreb fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zagreb

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zagreb

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zagreb (ZAG)

Vanligvis er flyvninger til Zagreb fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zagreb Franjo Tuđman, som i gjennomsnitt koster 2 196 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zagreb koster i gjennomsnitt kun 1 729 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril23 % dyrereDet koster ca. 2 706 kr for flyvninger til Zagreb fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember317 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zagreb fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Zagreb?

Hovedstaden i Kroatia, Zagreb, er en livlig kultur-by som er spesielt populær å besøke om sommeren. Da strømmer turistene til Kroatia, og det er desidert juni, juli og august som er månedene med flest turister i byen. Selv om Zagreb ligger innenlands lokkes mange hit sommeren gjennom. Dersom du ønsker å finne billige flybilletter til Zagreb kan du velge å reise sen høst, vinter eller tidlig vår.

Det er altså verdt å se etter billige flybilletter til Zagreb utenfor høysesongen. Zagreb har blitt en populær by å besøke på grunn av sine mange kulturelle perler, fine restauranter og spennende uteliv. Du kan blant annet finne rimelige flybilletter i mars, og oktober. Da er det fortsatt mildt vær og perfekt for en storbyferie. Du kan bruke momondo for å sammenligne flypriser.

Fly til Zagreb for å oppleve byens historie, kunst og kultur. Dette er en by med mye sjarm.

 • Hvilken flyvning til Zagreb er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Zagreb, lå på 1 280 kr/per person fra Sarajevo, noe som er 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zagreb. Du kan finne den billigste prisen til Zagreb fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Zagreb?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zagreb. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 729 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Zagreb i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 900 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zagreb?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 31 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Zagreb. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 196 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Zagreb med en prislapp på kun 90 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zagreb?

  De som skal fly til Zagreb kan potensielt finne bedre priser for Rijeka flyplass (128 km fra sentrum i Zagreb), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zagreb?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zagreb, er vanligvis Rijeka flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 376 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zagreb

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zagreb som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
26. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. mar.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG07:35Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Zagreb

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zagreb, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
Air France
OSLOslo Gardermoen
2t 35m
ZAGZagreb Franjo Tuđman
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAGZagreb Franjo Tuđman
KLM
TRDTrondheim Værnes (TRD)
15t 25m
ZAGZagreb Franjo Tuđman

Hvilke flyselskaper flyr til Zagreb?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zagreb
 • Hvilke flyselskaper flyr til Zagreb?

  På flyreiser fraNorge til Zagreb, benytter momondos brukere som regel airlines such as SAS, Croatia Airlines, Lufthansa og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Zagreb

Under finner du alle flyplassene i Zagreb sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Zagreb, lander du ved byens internasjonale lufthavn, med flyvninger til utenlandske destinasjoner og innenlands flyvninger i Kroatia. Dette er den største flyplassen i Kroatia og ligger svært sentralt til i forhold til Zagreb, kun 10 kilometer sørøst fra byens sentralstasjon. Dette gjør det enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Når du skal reise fra lufthavnen til sentrum av byen, kan du ta en buss som går hvert 30. minutt. Den plukker deg opp utenfor hovedterminalen, og er enkel å finne frem til når du kommer ut av flyplassen. Denne bussen stopper ved bussentralen i byen og du kan enkelt komme deg til hotellet ditt med trikk derfra. Billetten fra flyplassen og inn til sentrum koster 35 kuna (45 NOK). Denne billetten får du kjøpt hos sjåføren, eller i kiosker inne på flyplassen. Reisen inn til byen tar omtrent en halvtime, men det kan være greit å beregne god tid i tilfelle det er mye trafikk, spesielt hvis du skal reise i rushtiden.


Populære flybilletter til Zagreb

Finn dine flybilletter til Zagreb med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zagreb
Raskeste flytid2t 35m
Billigst pris90 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zagreb
Raskeste flytid15t 25m
Billigst pris2 536 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zagreb

I sentrum av Zagreb kan du komme deg rundt med buss og trikk. De blå trikkene i Zagreb går på til sammen 15 linjer, og noen av disse kjører også om natten. Disse er et populært fremkomstmiddel, og tar deg stort sett over hele byen. Det er også enkelt å få tak i taxi i Zagreb, og de mest kjente taximerkene er Radio Taxi Zagreb og Ekotaxi. Prisene er relativt rimelige.

Når du skal ta trikk og buss i Zagreb kan du på enkelte av disse kjøpe billett hos sjåføren, men det er ikke alltid mulig. Derfor er det anbefalt å kjøpe billett i kiosker eller i automater ved holdeplassene. Enkeltbilletter koster 10 kuna (13 NOK), dagskort koster 30 kuna (39 NOK) og tredagerskort koster 75 kuna (98 NOK). Du kan også kjøpe Zagreb Card som gir deg gratis transport og avslag på inngang til diverse severdigheter og museer.


Visumkrav for Zagreb

Du trenger ikke visum når du skal fly til Zagreb fra Norge, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise. Du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Zagreb


De beste tingene å se og gjøre i Zagreb

Hva bør jeg oppleve i Zagreb?

Er du på tur i Zagreb er det verdt å få med seg Ben Jelacic plassen. Dette er en plass som ligger i sentrum av byen, og den utgjør skillet mellom den nye delen av byen og gamlebyen. Her ligger butikkene og kaféene på historisk grunn.

Hvilke områder bør jeg besøke?

Gornji Grad er et distrikt i gamlebyen, og ligger sentralt i Zagreb. Her finner du historiske bygninger, restauranter og severdigheter. Her er det hyggelig å sette seg ned, se på livet og kjenne på Zagrebs historie.