Finn billige fly til Zagreb

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Zagreb

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Zagreb

Beste pris på enveisbillett

154 kr

Beste pris på tur/retur-billett

689 kr

Raskeste flytid

2t 30m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Zagreb fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 154 kr (Oslo Torp Sandefjord til Zagreb Franjo Tuđman).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Zagreb fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 689 kr (Oslo Torp Sandefjord til Zagreb Franjo Tuđman).
Den kjappeste flyvningen til Zagreb fra Norge tar 2t 30m (Oslo Torp Sandefjord til Zagreb Franjo Tuđman).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Zagreb, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og LOT.

Zagreb flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zagreb-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Zagreb?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zagreb. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 439 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Zagreb i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 840 kr.

Hvilken flyvning til Zagreb er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Zagreb, lå på 73 kr/per person fra Memmingen, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zagreb. Du kan finne den billigste prisen til Zagreb fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Zagreb?

I gjennomsnitt tar det 2t 30m å fly fra Norge til Zagreb dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Zagreb Franjo Tuđman (den mest populære flyplassen i Zagreb). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Zagreb Franjo Tuđman, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zagreb?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 23 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Zagreb. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 447 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zagreb

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zagreb fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zagreb

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zagreb

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zagreb (ZAG)

Vanligvis er flyvninger til Zagreb fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zagreb Franjo Tuđman, som i gjennomsnitt koster 1 657 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zagreb koster i gjennomsnitt kun 1 439 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli37 % dyrereDet koster ca. 3 361 kr for flyvninger til Zagreb fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZAGREB FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli348 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zagreb fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zagreb

Hovedstaden i Kroatia, Zagreb, er en livlig kultur-by som er spesielt populær å besøke om sommeren. Da strømmer turistene til Kroatia, og det er desidert juni, juli og august som er månedene med flest turister i byen. Selv om Zagreb ligger innenlands lokkes mange hit sommeren gjennom. Dersom du ønsker å finne billige flybilletter til Zagreb kan du velge å reise sen høst, vinter eller tidlig vår.

Det er altså verdt å se etter billige flybilletter til Zagreb utenfor høysesongen. Zagreb har blitt en populær by å besøke på grunn av sine mange kulturelle perler, fine restauranter og spennende uteliv. Du kan blant annet finne rimelige flybilletter i mars, og oktober. Da er det fortsatt mildt vær og perfekt for en storbyferie. Du kan bruke momondo for å sammenligne flypriser.

Fly til Zagreb for å oppleve byens historie, kunst og kultur. Dette er en by med mye sjarm.

De som skal fly til Zagreb kan potensielt finne bedre priser for Rijeka flyplass (128 km fra sentrum i Zagreb), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zagreb, er vanligvis Rijeka flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 963 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zagreb

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zagreb som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
26. mai
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
ZAG08:15Zagreb Franjo Tuđman
2. jun.
ZAG02:45Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
26. mai
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
ZAG08:15Zagreb Franjo Tuđman
2. jun.
ZAG02:45Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. apr.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
ZAG08:15Zagreb Franjo Tuđman
15. apr.
ZAG02:20Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
26. feb.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG08:45Zagreb Franjo Tuđman
1. mar.
ZAG04:00Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF06:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
16. mar.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
26t 25m
2 stopp
ZAG06:50Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG04:10Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF06:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
17. mar.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
24t 45m
2 stopp
ZAG18:45Zagreb Franjo Tuđman
19. mar.
ZAG04:10Zagreb Franjo Tuđman
2t 35m
TRF06:45Oslo Torp Sandefjord
1 007 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zagreb

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zagreb, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
8. mar.
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
ZAG09:35Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
23. mai
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
ZAG08:50Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
18. apr.
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
ZAG08:50Zagreb Franjo Tuđman

Andre kabinklasser for flyvninger til Zagreb

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Zagreb

Hvilke flyselskaper flyr til Zagreb?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zagreb

Hvilke flyselskaper flyr til Zagreb?

På flyreiser fraNorge til Zagreb, benytter momondos brukere som regel airlines such as Ryanair, Scandinavian Airlines, Lufthansa og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med KLM til Zagreb

Det mest populære flyselskapet for fly til Zagreb på momondo, er KLM som har 13 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Zagreb, kostet 1 433 kr (tur/retur, Ålesund Vigra til Zagreb, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 178 KLM vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med LOT til Zagreb

1 674 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med LOT til Zagreb som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. LOT har 6 flyvninger til Zagreb de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 210 momondo-brukere har vurdert LOT og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,2/10.


Flyplasser nære Zagreb

Under finner du alle flyplassene i Zagreb sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Zagreb, lander du ved byens internasjonale lufthavn, med flyvninger til utenlandske destinasjoner og innenlands flyvninger i Kroatia. Dette er den største flyplassen i Kroatia og ligger svært sentralt til i forhold til Zagreb, kun 10 kilometer sørøst fra byens sentralstasjon. Dette gjør det enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Når du skal reise fra lufthavnen til sentrum av byen, kan du ta en buss som går hvert 30. minutt. Den plukker deg opp utenfor hovedterminalen, og er enkel å finne frem til når du kommer ut av flyplassen. Denne bussen stopper ved bussentralen i byen og du kan enkelt komme deg til hotellet ditt med trikk derfra. Billetten fra flyplassen og inn til sentrum koster 35 kuna (45 NOK). Denne billetten får du kjøpt hos sjåføren, eller i kiosker inne på flyplassen. Reisen inn til byen tar omtrent en halvtime, men det kan være greit å beregne god tid i tilfelle det er mye trafikk, spesielt hvis du skal reise i rushtiden.


Populære flybilletter til Zagreb

Finn dine flybilletter til Zagreb med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zagreb
Raskeste flytid2t 30m
Laveste pris257 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zagreb
Raskeste flytid11t 55m
Laveste pris3 104 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zagreb

I sentrum av Zagreb kan du komme deg rundt med buss og trikk. De blå trikkene i Zagreb går på til sammen 15 linjer, og noen av disse kjører også om natten. Disse er et populært fremkomstmiddel, og tar deg stort sett over hele byen. Det er også enkelt å få tak i taxi i Zagreb, og de mest kjente taximerkene er Radio Taxi Zagreb og Ekotaxi. Prisene er relativt rimelige.

Når du skal ta trikk og buss i Zagreb kan du på enkelte av disse kjøpe billett hos sjåføren, men det er ikke alltid mulig. Derfor er det anbefalt å kjøpe billett i kiosker eller i automater ved holdeplassene. Enkeltbilletter koster 10 kuna (13 NOK), dagskort koster 30 kuna (39 NOK) og tredagerskort koster 75 kuna (98 NOK). Du kan også kjøpe Zagreb Card som gir deg gratis transport og avslag på inngang til diverse severdigheter og museer.


Visumkrav for Zagreb

Du trenger ikke visum når du skal fly til Zagreb fra Norge, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise. Du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Zagreb


De beste tingene å se og gjøre i Zagreb

Er du på tur i Zagreb er det verdt å få med seg Ben Jelacic plassen. Dette er en plass som ligger i sentrum av byen, og den utgjør skillet mellom den nye delen av byen og gamlebyen. Her ligger butikkene og kaféene på historisk grunn.

Gornji Grad er et distrikt i gamlebyen, og ligger sentralt i Zagreb. Her finner du historiske bygninger, restauranter og severdigheter. Her er det hyggelig å sette seg ned, se på livet og kjenne på Zagrebs historie.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Zagreb har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Zagreb.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Zagreb for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Zagreb flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Zagreb nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Zagreb og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.