Finn billige fly til Bodø

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bodø

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bodø fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bodø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bodø

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bodø (BOO)

Vanligvis er flyvninger til Bodø fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bodø, som i gjennomsnitt koster 1 755 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bodø koster i gjennomsnitt kun 1 550 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni20 % dyrereDet koster ca. 2 105 kr for flyvninger til Bodø fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli632 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bodø fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bodø?

Høysesong for turister som vil reise til Bodø er i sommermånedene når midnattssolen skinner over det nordnorske landskapet. Ferierende fra Norge velger ofte å fly til Bodø i skoleferiene. Sommeren kan friste med hvalsafari og toppturer, og vintermånedene lokker med skiturer gjennom vakkert vinterlandskap. Ønsker du å utforske spektakulære Nord-Norge, har du alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Bodø på momondo.

Billettprisene for å fly til Bodø er generelt sett høyere i skoleferier, særlig i juleferien. Du har likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Bodø på momondo. Velger du å jakte nordlyset og dra på hundekjøring i lavsesongen, f.eks. november, har du vanligvis gode muligheter for å gjøre et godt kjøp.

 • Hvilken flyvning til Bodø er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bodø for 746 kr/person, noe som er 79 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bodø. Du kan finne den billigste prisen til Bodø fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bodø?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bodø i løpet av april, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 594 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bodø?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bodø fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bodø for ca. 1 769 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Bodø på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 458 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bodø?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Bodø på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Bodø på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 702 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 969 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bodø?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Bodø vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Bodø på ettermiddagen for så lite som 1 817 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 283 kr. Flyvninger til Bodø fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bodø?

  Røst Stolport flyplass, Mo I Rana flyplass, Leknes flyplass, Svolvær Helle flyplass eller Stokmarknes Skagen flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bodø.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bodø?

  Røst Stolport flyplass har en gjennomsnittspris på 2 131 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bodø. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bodø

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bodø som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
11. aug.
OSL09:20Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO10:50Bodø
23. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen
Norwegian
16. aug.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO13:00Bodø
23. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen
Norwegian
11. aug.
OSL09:20Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO10:50Bodø
18. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen
Norwegian
20. aug.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO13:00Bodø
27. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen
Norwegian
13. aug.
OSL09:20Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO10:50Bodø
22. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen
Norwegian
9. aug.
OSL13:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO15:00Bodø
22. aug.
BOO13:35Bodø
1t 30m
OSL15:05Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Bodø

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bodø, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS og Norwegian
Norwegian
19. aug.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO13:00Bodø
Norwegian
18. aug.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO13:00Bodø
Norwegian
14. aug.
OSL06:50Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO08:20Bodø

Hvilke flyselskaper flyr til Bodø?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bodø

SAS, Widerøe og Norwegian lar deg fly til Bodø direkte på halvannen time fra Oslo. Dersom du ikke har noe imot mellomlandinger, kan du sammenligne enda flere pristilbud i jakten på billige flybilletter til Bodø. Fra Bergen tilbyr Widerøe flyreiser til Bodø direkte på ca. to timer. Norwegian og SAS er også populære selskap som tilbyr flybilletter til Bodø fra Vestlandet. Skal du bestille flyreiser til Bodø fra Trondheim, har SAS direkteflyvninger på to timer. Du kan finne direktefly til Bodø fra de fleste flyplassene i Nord-Norge. Vær obs på ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje når du bestiller billige flybilletter til Bodø med lavpriskjedene.


Flyplasser nære Bodø

Under finner du alle flyplassene i Bodø sammen med avstanden til sentrum

Du lander bare én kilometer fra sentrum når du kommer med fly til Bodø. Dersom du ikke har så mye bagasje med deg, kan du derfor nyte en frisk spasertur ned til sentrum. Når du kommer ut av hovedinngangen, krysser du hovedveien og følger Hernesveien rett inn til byen på ca. 10–15 minutter. Du kan også hoppe på en buss. De går ca. hvert tiende minutt i hverdagene, men sjeldnere i helger og på helligdager. Selve bussturen tar ca. fem minutter og koster 30–45 kr. Du kan også ta taxi, da er du også i byen på fem minutter.


Populære flybilletter til Bodø

Finn dine flybilletter til Bodø med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bodø
Raskeste flytid1t 25m
Billigst pris687 kr
Flyvninger fra Bergen til Bodø
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris1 435 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bodø?

Det er enkelt å benytte seg av busstilbudet i Bodø. Laster du ned appen 177 Nordland på forhånd, får du rabatt på billettene. Da koster enkeltbillettene i sentrum ca. 30–50 kr, avhengig av hvor langt du skal.

Ettersom sentrum er ganske kompakt, kan du enkelt utforske byen til fots. Pakker du med deg noen gode sko og tar med deg et kart fra hotellet, kan du nyte sightseeing i eget tempo. Byen er den perfekte portalen til vakre Nordland, og du kan derfor fint ta fly til Bodø og kjøpe deg turistkortet Travel Pass Nordland. Da kan du reise så mye du vil i Nordland for ca. 900–1100 kr i inntil én uke, med både buss og hurtigbåt.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Du må ha med gyldig legitimasjon for fly til Bodø og andre destinasjoner innenlands i Norge. Flyselskapet skal forsikre seg at det er én og samme person som sjekker inn bagasje og som setter seg på flyet. Legitimasjonen må ha bilde, f.eks. førerkort eller bankkort. Dersom du ønsker å benytte deg av andre typer ID-bevis med bilde, f.eks. studentkort, anbefaler vi at du kontakter flyselskapet i god tid på forhånd. De vil kunne informere deg om hvilke typer legitimasjon de aksepterer på flyvningene sine.


Start planleggingen av reisen til Bodø


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Bodø?

Ønsker du livlig byliv og fascinerende naturlandskap når du skal på ferie, er det bare å lete etter billige flybilletter til Bodø. Her kan du nyte shopping på dagen, klatre opp på Rønvikfjellet for å beundre midnattssolen om kvelden og dra på havørnsafari når du ønsker litt action.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det magiske synet av dansende nordlys er en opplevelse barna ikke kommer til å glemme. Bodø er en sjarmerende by for både store og små, med vakre strender og barnevennlige attraksjoner, som Bratten aktivitetspark.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra store kjøpesentre til små lokalbutikker, i denne byen rett nord for den arktiske sirkelen finnes det butikker for enhver smak. City Nord er det største kjøpesenteret i Nordland, samtidig som du også finner et spennende og variert tilbud om du spaserer rundt og shopper i bykjernen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet deg billige flybilletter til Bodø, anbefales det å utforske det spektakulære naturlandskapet i Nordland mens du er der. Langs kysten finner du Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm, og spektakulære Lofoten er kun er ferjetur unna. Du kan også sette av gårde på flotte skiturer, eller reise tilbake i tid til handelsstedet Kjerringøy fra 1800-tallet.