Fly Europa Norge Bodø

Finn billige fly til Bodø

Tur/retur
Økonomi
Saint George (SGU)
Bodø (BOO)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bodø

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bodø fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bodø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bodø

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bodø (BOO)

Vanligvis er flyvninger til Bodø fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bodø, som i gjennomsnitt koster 1 680 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bodø koster i gjennomsnitt kun 1 484 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni20 % dyrereDet koster ca. 2 015 kr for flyvninger til Bodø fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BODØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli632 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bodø fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bodø?

Høysesong for turister som vil reise til Bodø er i sommermånedene når midnattssolen skinner over det nordnorske landskapet. Ferierende fra Norge velger ofte å fly til Bodø i skoleferiene. Sommeren kan friste med hvalsafari og toppturer, og vintermånedene lokker med skiturer gjennom vakkert vinterlandskap. Ønsker du å utforske spektakulære Nord-Norge, har du alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Bodø på momondo.

Billettprisene for å fly til Bodø er generelt sett høyere i skoleferier, særlig i juleferien. Du har likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Bodø på momondo. Velger du å jakte nordlyset og dra på hundekjøring i lavsesongen, f.eks. november, har du vanligvis gode muligheter for å gjøre et godt kjøp.

Hvilken flyvning til Bodø er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bodø for 749 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bodø. Du kan finne den billigste prisen til Bodø fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bodø?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bodø i løpet av april, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 526 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bodø?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Bodø 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Bodø med en gjennomsnittspris på 1 694 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bodø utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bodø for 464 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bodø?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Bodø fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 1 621 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Den dyreste dagen å fly til Bodø på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 1 880 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bodø?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Bodø på, er om morgenen. Flyvninger fra Norge til Bodø på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 689 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 821 kr. Flyvninger til Bodø fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bodø?

Røst Stolport flyplass, Mo I Rana flyplass, Leknes flyplass, Svolvær Helle flyplass eller Stokmarknes Skagen flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bodø.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bodø?

Røst Stolport flyplass har en gjennomsnittspris på 2 041 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bodø. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bodø

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bodø som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. aug.
09:20
Oslo Gardermoen
1t 30m
10:50
Bodø
14. aug.
14:55
Bodø
1t 25m
16:20
Oslo Gardermoen
1 012 kr
Finn lignende
Norwegian
14. jul.
04:55
Oslo Gardermoen
1t 30m
06:25
Bodø
21. jul.
03:00
Bodø
1t 30m
04:30
Oslo Gardermoen
Norwegian
7. jul.
04:55
Oslo Gardermoen
1t 30m
06:25
Bodø
21. jul.
03:00
Bodø
1t 30m
04:30
Oslo Gardermoen
Norwegian
16. aug.
13:45
Oslo Gardermoen
1t 30m
15:15
Bodø
25. aug.
13:35
Bodø
1t 30m
15:05
Oslo Gardermoen
Norwegian
12. jul.
13:30
Oslo Gardermoen
1t 30m
15:00
Bodø
16. jul.
06:55
Bodø
1t 30m
08:25
Oslo Gardermoen
Norwegian
12. jul.
13:30
Oslo Gardermoen
1t 30m
15:00
Bodø
16. jul.
06:55
Bodø
1t 30m
08:25
Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Bodø

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bodø, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air og Norwegian
Norwegian
24. mar.
09:00
Oslo Gardermoen
1t 30m
10:30
Bodø
Norwegian
8. mar.
08:00
Oslo Gardermoen
1t 30m
09:30
Bodø
Norwegian
23. mar.
09:00
Oslo Gardermoen
1t 30m
10:30
Bodø

Hvilke flyselskaper flyr til Bodø?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bodø

SAS, Widerøe og Norwegian lar deg fly til Bodø direkte på halvannen time fra Oslo. Dersom du ikke har noe imot mellomlandinger, kan du sammenligne enda flere pristilbud i jakten på billige flybilletter til Bodø. Fra Bergen tilbyr Widerøe flyreiser til Bodø direkte på ca. to timer. Norwegian og SAS er også populære selskap som tilbyr flybilletter til Bodø fra Vestlandet. Skal du bestille flyreiser til Bodø fra Trondheim, har SAS direkteflyvninger på to timer. Du kan finne direktefly til Bodø fra de fleste flyplassene i Nord-Norge. Vær obs på ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje når du bestiller billige flybilletter til Bodø med lavpriskjedene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bodø, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander bare én kilometer fra sentrum når du kommer med fly til Bodø. Dersom du ikke har så mye bagasje med deg, kan du derfor nyte en frisk spasertur ned til sentrum. Når du kommer ut av hovedinngangen, krysser du hovedveien og følger Hernesveien rett inn til byen på ca. 10–15 minutter. Du kan også hoppe på en buss. De går ca. hvert tiende minutt i hverdagene, men sjeldnere i helger og på helligdager. Selve bussturen tar ca. fem minutter og koster 30–45 kr. Du kan også ta taxi, da er du også i byen på fem minutter.


Populære flybilletter til Bodø

Finn dine flybilletter til Bodø med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bodø
Raskeste flytid
1t 25m
Billigste pris
599 kr
Flyvninger fra Bergen til Bodø
Raskeste flytid
1t 35m
Billigste pris
1 307 kr
Flyvninger fra Berlin til Bodø
Raskeste flytid
11t 30m
Billigste pris
1 367 kr
Flyvninger fra Brussel til Bodø
Raskeste flytid
4t 15m
Billigste pris
2 016 kr
Flyvninger fra London til Bodø
Raskeste flytid
7t 00m
Billigste pris
2 134 kr
Flyvninger fra Paris til Bodø
Raskeste flytid
10t 05m
Billigste pris
2 311 kr
Flyvninger fra Barcelona til Bodø
Raskeste flytid
18t 50m
Billigste pris
2 547 kr
Flyvninger fra Hamburg til Bodø
Raskeste flytid
24t 40m
Billigste pris
2 758 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Bodø
Raskeste flytid
29t 15m
Billigste pris
3 458 kr
Flyvninger fra Edinburgh til Bodø
Raskeste flytid
10t 30m
Billigste pris
3 491 kr
Flyvninger fra Amsterdam til Bodø
Raskeste flytid
6t 25m
Billigste pris
4 048 kr
Flyvninger fra Alicante til Bodø
Raskeste flytid
20t 45m
Billigste pris
5 136 kr
Flyvninger fra Riga til Bodø
Raskeste flytid
5t 50m
Billigste pris
6 122 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Bodø?

Det er enkelt å benytte seg av busstilbudet i Bodø. Laster du ned appen 177 Nordland på forhånd, får du rabatt på billettene. Da koster enkeltbillettene i sentrum ca. 30–50 kr, avhengig av hvor langt du skal.

Ettersom sentrum er ganske kompakt, kan du enkelt utforske byen til fots. Pakker du med deg noen gode sko og tar med deg et kart fra hotellet, kan du nyte sightseeing i eget tempo. Byen er den perfekte portalen til vakre Nordland, og du kan derfor fint ta fly til Bodø og kjøpe deg turistkortet Travel Pass Nordland. Da kan du reise så mye du vil i Nordland for ca. 900–1100 kr i inntil én uke, med både buss og hurtigbåt.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Du må ha med gyldig legitimasjon for fly til Bodø og andre destinasjoner innenlands i Norge. Flyselskapet skal forsikre seg at det er én og samme person som sjekker inn bagasje og som setter seg på flyet. Legitimasjonen må ha bilde, f.eks. førerkort eller bankkort. Dersom du ønsker å benytte deg av andre typer ID-bevis med bilde, f.eks. studentkort, anbefaler vi at du kontakter flyselskapet i god tid på forhånd. De vil kunne informere deg om hvilke typer legitimasjon de aksepterer på flyvningene sine.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Bodø?

Ønsker du livlig byliv og fascinerende naturlandskap når du skal på ferie, er det bare å lete etter billige flybilletter til Bodø. Her kan du nyte shopping på dagen, klatre opp på Rønvikfjellet for å beundre midnattssolen om kvelden og dra på havørnsafari når du ønsker litt action.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det magiske synet av dansende nordlys er en opplevelse barna ikke kommer til å glemme. Bodø er en sjarmerende by for både store og små, med vakre strender og barnevennlige attraksjoner, som Bratten aktivitetspark.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra store kjøpesentre til små lokalbutikker, i denne byen rett nord for den arktiske sirkelen finnes det butikker for enhver smak. City Nord er det største kjøpesenteret i Nordland, samtidig som du også finner et spennende og variert tilbud om du spaserer rundt og shopper i bykjernen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet deg billige flybilletter til Bodø, anbefales det å utforske det spektakulære naturlandskapet i Nordland mens du er der. Langs kysten finner du Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm, og spektakulære Lofoten er kun er ferjetur unna. Du kan også sette av gårde på flotte skiturer, eller reise tilbake i tid til handelsstedet Kjerringøy fra 1800-tallet.


Fly Europa Norge Bodø
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse