Finn billige fly til Kaliningrad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kaliningrad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kaliningrad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kaliningrad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kaliningrad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kaliningrad (KGD)

Vanligvis er flyvninger til Kaliningrad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kaliningrad, som i gjennomsnitt koster 2 692 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KALININGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kaliningrad koster i gjennomsnitt kun 1 721 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KALININGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember64 % dyrereDet koster ca. 4 045 kr for flyvninger til Kaliningrad fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KALININGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kaliningrad fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kaliningrad?

Det er ingen direkte flygninger fra Norge til Kaliningrad, så du må å mellomlande på veien. Fra Oslo er kortest mulig reisetid på litt over 6 timer. Fra andre byer i Norge, slik som Stavanger, Bergen og Trondheim, er det nødvendig med minst to mellomlandinger, og korteste reisetid er i overkant av 8 timer.

Dessverre går det ingen direkte flygninger fra Norge til Kaliningrad. For å nå Kaliningrad må du innom enten Moskva eller St. Petersburg, men det kan også være nødvendig å mellomlande et annet sted først. De vanligste stoppestedene er da Amsterdam, Stockholm og Warszawa. Å reise mellom Oslo og Stockholm tar omtrent én time, fra Oslo til Amsterdam tar det mellom halvannen og to timer, fra Oslo til Warszawa tar det litt over to timer, mens fra Oslo til Moskva tar det litt under tre timer. Fra Stockholm og Warszawa til St. Petersburg tar flyreisen mellom halvannen og to timer, og fra Amsterdam til Moskva tar det i overkant av tre timer. Fra Moskva og St. Petersburg til Kaliningrad tar flyturen mellom halvannen og to timer.

Den billigste måneden å fly til Kaliningrad fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 721 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Kaliningrad i august, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Kaliningrad i september ligger i gjennomsnitt på 1 945 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Kaliningrad?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kaliningrad

Hvilke flyselskaper flyr til Kaliningrad?

airBaltic er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Kaliningrad med. Aeroflot og LOT er også populære valg ved reiser til Kaliningrad from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Kaliningrad jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Aeroflot til Kaliningrad

Det går 45 fly med Aeroflot til Kaliningrad under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Moskva Alle flyplasser, og den beste billettprisen med Aeroflot som er funnet på momondo, kostet 2 692 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Kaliningrad). Aeroflot har en score på 6,9 basert på 66 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Kaliningrad

Under finner du alle flyplassene i Kaliningrad sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Khrabrovo lufthavn?

For å komme deg til og fra Khrabrovo lufthavn har du flere transportmuligheter. Et alternativ er å ta taxi, og et annet er å leie bil. Kjøreturen tar omtrent en halvtime. Du kan også ta buss nummer 244, som går til og fra flyplassen noen ganger i timen. Bussturen tar omtrent tre kvarter.


Visumkrav for Kaliningrad

Norske statsborgere trenger visum for å reise til Russland, og dette må være på stell før innreise. For ytterligere informasjon om visum og opphold kan du kontakte Russlands ambassade eller det russiske visumsenteret, som begge ligger i Oslo. Utenlandske statsborgere må registrere seg hos myndighetene i Russland, og dette må gjøres senest 7 dager etter ankomst. Du kan få hjelp til dette av en turistorganisasjon eller ved hotellet du bor på. Hvis du bor i en privat bolig må du registrere visumet ditt på et postkontor eller ved passavdelingen hos politiet. Husk at Russland ikke anerkjenner doble statsborgerskap. Dersom du mister ditt pass, nasjonale ID-kort, reisebevis eller oppholdskort, må dette meldes til russisk politi. I tillegg må du oppsøke den norske ambassaden i Moskva for å søke om nytt reisedokument.


Start planleggingen av reisen til Kaliningrad


De beste tingene å se og gjøre i Kaliningrad

Kaliningrad by er administrasjonssenteret til det russiske fylket med samme navn, en russisk eksklave som ligger ved Østersjøen mellom Polen og Litauen. Av de lokale kalles regionen for Lille Russland, og dette er et område som har vært åsted for mye historisk uro, da det har tilhørt både Polen, Preussen, Det tyske keiserrike, Sovjetunionen og til slutt Russland. I dag er byen Kaliningrad en liten og vakker destinasjon som så visst er verdt et besøk, med severdigheter innen alt fra historie til idyllisk natur. Ta for eksempel turen til Königsberg-katedralen, som er den viktigste prøyssiske bygningen i byen. Den ble ødelagt under andre verdenskrig, men ble gjenbygd på 1990-tallet. Nå er den åpen for besøk fra offentligheten, og dermed kan du blant annet sette deg som publikum til en av katedralens daglige orgelkonserter. I samme slengen kan du besøke graven til den verdenskjente tyske filosofen Immanuel Kant, som befinner seg i et kapell ved katedralens nordøstlige hjørne. Kant tilbrakte hele livet sitt i Kaliningrad, som den gang het Königsberg, og det er så absolutt verdt å se stedene hvor han levde og jobbet. Noe annet det er verdt å se i Kaliningrad er de imponerende utstillingene av rav på Amber Museum. Du kan også få kjøpt flotte ravsmykker til en billig penge. Stedet er en nasjonalpark delt av Russland og Litauen, og er på UNESCOs verdensarvliste.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Kaliningrad for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Kaliningrad, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kaliningrad, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kaliningrad og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.