Finn billige fly til Aberdeen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Aberdeen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aberdeen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aberdeen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Aberdeen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 736 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aberdeen koster i gjennomsnitt kun 1 704 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % dyrereDet koster ca. 2 522 kr for flyvninger til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember442 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Aberdeen?

Du kan fly til Aberdeen året rundt, ettersom enhver årstid har noe å friste med. Du må være obs på at været kan skifte raskt uansett hvilken måned det er, og du bør pakke med deg regntøy. Sommerhalvåret pleier å være ganske varmt og behagelig, mens vintrene kan bli kalde. Det snør derimot ikke så mye i byen. Prisen på fly til Aberdeen er nokså jevn året rundt, med noe økning rundt skoleferier. Det anbefales å være tidlig ute om du for eksempel vil utforske de trivelige julemarkedene eller ferie nyttårsaften i byen. Du har nemlig større sjanse for å finne billige fly til Aberdeen om du booker et par måneder i forkant. Det er derimot enkelte perioder som ofte er billigere enn andre, selv om det ikke er så store variasjoner til nettopp denne byen. Januar og februar pleier som regel å være de beste månedene for å sikre seg gode tilbud på flybilletter til Aberdeen tur-retur.

 • Hvilken flyvning til Aberdeen er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Aberdeen, lå på 600 kr/per person fra Manchester, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Aberdeen. Du kan finne den billigste prisen til Aberdeen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Aberdeen?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Aberdeen i juni, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 800 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aberdeen?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Aberdeen på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 044 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 052 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aberdeen?

  Dundee flyplass, Inverness flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass eller Wick flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Aberdeen.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aberdeen?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Aberdeen, er vanligvis Aberdeen Dyce flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 690 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Aberdeen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aberdeen som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
4. mar.
SVG06:55Stavanger Sola
5t 40m
1 stopp
ABZ12:35Aberdeen Dyce
18. mar.
ABZ02:00Aberdeen Dyce
9t 35m
1 stopp
SVG11:35Stavanger Sola
1 826 kr
Finn lignende
SAS
4. mar.
SVG04:00Stavanger Sola
1t 05m
ABZ05:05Aberdeen Dyce
18. mar.
ABZ05:45Aberdeen Dyce
1t 00m
SVG06:45Stavanger Sola
1 913 kr
Finn lignende
Wideroe
4. mar.
SVG10:25Stavanger Sola
1t 15m
ABZ11:40Aberdeen Dyce
18. mar.
ABZ14:10Aberdeen Dyce
4t 15m
1 stopp
SVG18:25Stavanger Sola
2 217 kr
Finn lignende
Wideroe
22. okt.
BGO13:25Bergen Flesland
1t 20m
ABZ14:45Aberdeen Dyce
25. okt.
ABZ12:05Aberdeen Dyce
19t 25m
1 stopp
BGO07:30Bergen Flesland
2 461 kr
Finn lignende
Wideroe
22. okt.
BGO03:45Bergen Flesland
1t 20m
ABZ05:05Aberdeen Dyce
25. okt.
ABZ04:45Aberdeen Dyce
6t 20m
1 stopp
BGO11:05Bergen Flesland
2 487 kr
Finn lignende
SAS
22. okt.
BGO03:00Bergen Flesland
3t 10m
1 stopp
ABZ06:10Aberdeen Dyce
25. okt.
ABZ05:55Aberdeen Dyce
6t 55m
2 stopp
BGO12:50Bergen Flesland
2 861 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Aberdeen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Aberdeen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS, Wideroe og Wizz Air
Wizz Air
12. okt.
BGO08:20Bergen Flesland
10t 00m
1 stopp
ABZ18:20Aberdeen Dyce
Flere flyselskaper
12. okt.
BGO11:00Bergen Flesland
7t 20m
2 stopp
ABZ18:20Aberdeen Dyce
SAS
7. okt.
SVG05:05Stavanger Sola
1t 05m
ABZ06:10Aberdeen Dyce

Hvilke flyselskaper flyr til Aberdeen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aberdeen

Widerøe og SAS flyr til Aberdeen direkte uten mellomlanding, og det tar omtrent 1 t og 15 min fra Oslo/Gardermoen. Mesteparten av flyselskapene tilbyr dessuten ganske så billige flybilletter til Aberdeen, uten at det går på bekostning av reisetiden. Du kan reise både rimelig og raskt fra Norge til Skottland, noe som kan være veldig praktisk om du planlegger en morsom langhelg i Aberdeen og vil bruke så liten tid på selve reisen som mulig.


Flyplasser nære Aberdeen

Under finner du alle flyplassene i Aberdeen sammen med avstanden til sentrum

Bussnummer 727 har hyppige avganger fra flyplassen og Aberdeen sentrum. Det koster omtrent 3-4 GBP (30-40 NOK) per enkeltbillett, og det tar ca. 40 minutter inn til byen. Taxier bruker omtrent 25 minutter inn til sentrum, og det koster omtrent 15 GBP (150 NOK). Bussen er derfor et billig alternativ, og det tar heller ikke så mye lengre tid å bruke den. Kollektivtilbudet i Aberdeen er nemlig ganske bra. Fordelen med taxi er derimot at du kommer deg rett til hotellet ditt, og du slipper å finne veien selv fra busstasjonen. Du kan også bestille leiebil i forkant og hente den når du ankommer flyplassen.


Populære flybilletter til Aberdeen

Finn dine flybilletter til Aberdeen med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Aberdeen
Raskeste flytid1t 05m
Billigst pris1 826 kr
Flyvninger fra Bergen til Aberdeen
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris2 313 kr
Flyvninger fra Oslo til Aberdeen
Raskeste flytid6t 45m
Billigst pris8 539 kr

Det er enkelt å komme seg rundt i Aberdeen ved å ta beina fatt, og du kan også ta buss og tog for å dekke større avstander. De største attraksjonene ligger ganske tett på hverandre i sentrum, og mange synes derfor det er mest praktisk å spasere til dem. Det går ofte både buss og tog om du bor litt utenfor sentrum, eller hvis du skal utforske Aberdeenshire nærmere. Det anbefales å kjøpe reisekortet GrassHOPPER om du skal reise mye rundt i byen og omegn. Det kan være billigere å kjøpe enkeltbilletter om du bare skal ha enkelte reiser av og til. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 4 GBP (40 NOK), og da kan du reise så mye du vil frem til midnatt. Det kjører dessuten utallige taxier rundt i byen som kan frakte deg til og fra flyplassen, hotellet og ulike severdigheter.


Det er ikke mulig å fly til Aberdeen uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Du må sørge for at passet ikke utløper mens du er i Aberdeen. Du kan også bli bedt om å dokumentere slektsforhold og tilknytning til barn om du reiser med mindreårige. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Innreisebestemmelsene kan fort bli forandret, så sjekk gjerne opp i gjeldende regler før avreise.


Start planleggingen av reisen til Aberdeen


Hva bør oppleves Aberdeen?

Aberdeen er en by som er full av severdigheter, og du bør så absolutt få med deg de vakre bygningene og nydelige parkene som ligger strødd rundt i sentrum. Bare for å nevne noe, så bør du oppsøke Duthie Park med japanske hager, fontener og innsjø hvor du kan leie båt. Aberdeen er også kjent for spektakulær arkitektur, og universitetene er gode eksempler på byens majestetiske bygninger. (Priser sjekket 26/04/2019).