Finn billige fly til Aberdeen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 15.6.
ti. 22.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Aberdeen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aberdeen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aberdeen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Aberdeen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 650 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aberdeen koster i gjennomsnitt kun 1 619 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % dyrereDet koster ca. 2 396 kr for flyvninger til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember442 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Aberdeen?

Du kan fly til Aberdeen året rundt, ettersom enhver årstid har noe å friste med. Du må være obs på at været kan skifte raskt uansett hvilken måned det er, og du bør pakke med deg regntøy. Sommerhalvåret pleier å være ganske varmt og behagelig, mens vintrene kan bli kalde. Det snør derimot ikke så mye i byen. Prisen på fly til Aberdeen er nokså jevn året rundt, med noe økning rundt skoleferier. Det anbefales å være tidlig ute om du for eksempel vil utforske de trivelige julemarkedene eller ferie nyttårsaften i byen. Du har nemlig større sjanse for å finne billige fly til Aberdeen om du booker et par måneder i forkant. Det er derimot enkelte perioder som ofte er billigere enn andre, selv om det ikke er så store variasjoner til nettopp denne byen. Januar og februar pleier som regel å være de beste månedene for å sikre seg gode tilbud på flybilletter til Aberdeen tur-retur.

 • Hvilken flyvning til Aberdeen er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Aberdeen, lå på 570 kr/per person fra Manchester, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Aberdeen. Du kan finne den billigste prisen til Aberdeen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Aberdeen?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Aberdeen i juni, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 710 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aberdeen?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Aberdeen på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 928 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 884 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Aberdeen?

  Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Aberdeen på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 780 kr. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 400 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Aberdeen?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Aberdeen på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 968 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 775 kr. Flyvninger til Aberdeen fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aberdeen?

  Dundee flyplass, Inverness flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass eller Wick flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Aberdeen.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aberdeen?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Aberdeen, er vanligvis Aberdeen Dyce flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 556 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Aberdeen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aberdeen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. jun.
SVG10:00Stavanger Sola
1t 15m
ABZ11:15Aberdeen Dyce
15. jun.
ABZ12:45Aberdeen Dyce
1t 05m
SVG13:50Stavanger Sola
6 065 kr
Finn lignende
Wideroe
15. jun.
BGO06:40Bergen Flesland
1t 20m
ABZ08:00Aberdeen Dyce
27. aug.
ABZ07:35Aberdeen Dyce
1t 15m
BGO08:50Bergen Flesland
4 470 kr
Finn lignende
SAS
1. des.
BGO02:00Bergen Flesland
3t 05m
1 stopp
ABZ05:05Aberdeen Dyce
3. des.
ABZ12:55Aberdeen Dyce
2t 20m
1 stopp
BGO15:15Bergen Flesland
2 702 kr
Finn lignende
Wideroe
15. jun.
BGO06:55Bergen Flesland
4t 20m
1 stopp
ABZ11:15Aberdeen Dyce
27. aug.
ABZ07:35Aberdeen Dyce
1t 15m
BGO08:50Bergen Flesland
2 851 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jun.
SVG02:40Stavanger Sola
4t 25m
1 stopp
ABZ07:05Aberdeen Dyce
15. jun.
ABZ10:40Aberdeen Dyce
1t 15m
SVG11:55Stavanger Sola
6 676 kr
Finn lignende
SAS
1. des.
BGO02:00Bergen Flesland
3t 05m
1 stopp
ABZ05:05Aberdeen Dyce
3. des.
ABZ04:45Aberdeen Dyce
4t 30m
1 stopp
BGO09:15Bergen Flesland
2 710 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Aberdeen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Aberdeen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS og airBaltic
SAS
7. jul.
SVG05:05Stavanger Sola
1t 05m
ABZ06:10Aberdeen Dyce
SAS
28. jun.
SVG14:25Stavanger Sola
1t 05m
ABZ15:30Aberdeen Dyce
SAS
28. jun.
SVG14:25Stavanger Sola
1t 05m
ABZ15:30Aberdeen Dyce

Hvilke flyselskaper flyr til Aberdeen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aberdeen

Widerøe og SAS flyr til Aberdeen direkte uten mellomlanding, og det tar omtrent 1 t og 15 min fra Oslo/Gardermoen. Mesteparten av flyselskapene tilbyr dessuten ganske så billige flybilletter til Aberdeen, uten at det går på bekostning av reisetiden. Du kan reise både rimelig og raskt fra Norge til Skottland, noe som kan være veldig praktisk om du planlegger en morsom langhelg i Aberdeen og vil bruke så liten tid på selve reisen som mulig.


Flyplasser nære Aberdeen

Under finner du alle flyplassene i Aberdeen sammen med avstanden til sentrum

Bussnummer 727 har hyppige avganger fra flyplassen og Aberdeen sentrum. Det koster omtrent 3-4 GBP (30-40 NOK) per enkeltbillett, og det tar ca. 40 minutter inn til byen. Taxier bruker omtrent 25 minutter inn til sentrum, og det koster omtrent 15 GBP (150 NOK). Bussen er derfor et billig alternativ, og det tar heller ikke så mye lengre tid å bruke den. Kollektivtilbudet i Aberdeen er nemlig ganske bra. Fordelen med taxi er derimot at du kommer deg rett til hotellet ditt, og du slipper å finne veien selv fra busstasjonen. Du kan også bestille leiebil i forkant og hente den når du ankommer flyplassen.


Populære flybilletter til Aberdeen

Finn dine flybilletter til Aberdeen med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Aberdeen
Raskeste flytid1t 05m
Billigst pris1 892 kr
Flyvninger fra Oslo til Aberdeen
Raskeste flytid8t 50m
Billigst pris1 991 kr
Flyvninger fra Bergen, Hordaland til Aberdeen
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris2 132 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Aberdeen?

Det er enkelt å komme seg rundt i Aberdeen ved å ta beina fatt, og du kan også ta buss og tog for å dekke større avstander. De største attraksjonene ligger ganske tett på hverandre i sentrum, og mange synes derfor det er mest praktisk å spasere til dem. Det går ofte både buss og tog om du bor litt utenfor sentrum, eller hvis du skal utforske Aberdeenshire nærmere. Det anbefales å kjøpe reisekortet GrassHOPPER om du skal reise mye rundt i byen og omegn. Det kan være billigere å kjøpe enkeltbilletter om du bare skal ha enkelte reiser av og til. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 4 GBP (40 NOK), og da kan du reise så mye du vil frem til midnatt. Det kjører dessuten utallige taxier rundt i byen som kan frakte deg til og fra flyplassen, hotellet og ulike severdigheter.


Kan man reise til Aberdeen uten pass eller visum?

Det er ikke mulig å fly til Aberdeen uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Du må sørge for at passet ikke utløper mens du er i Aberdeen. Du kan også bli bedt om å dokumentere slektsforhold og tilknytning til barn om du reiser med mindreårige. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Innreisebestemmelsene kan fort bli forandret, så sjekk gjerne opp i gjeldende regler før avreise.


Start planleggingen av reisen til Aberdeen


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves Aberdeen?

Aberdeen er en by som er full av severdigheter, og du bør så absolutt få med deg de vakre bygningene og nydelige parkene som ligger strødd rundt i sentrum. Bare for å nevne noe, så bør du oppsøke Duthie Park med japanske hager, fontener og innsjø hvor du kan leie båt. Aberdeen er også kjent for spektakulær arkitektur, og universitetene er gode eksempler på byens majestetiske bygninger. (Priser sjekket 26/04/2019).