Finn billige flyvninger til Aberdeen fra 882 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Aberdeen

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Aberdeen

Beste pris på enveisbillett

882 kr

Raskeste flytid

1t 05m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Aberdeen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 882 kr (Stavanger Sola til Aberdeen Dyce).
Den kjappeste flyvningen til Aberdeen fra Norge tar 1t 05m (Stavanger Sola til Aberdeen Dyce).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Aberdeen, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og Loganair.

Aberdeen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Aberdeen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Aberdeen?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Aberdeen i februar, bør du vente til Desember med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 798 kr.

Hvilken flyvning til Aberdeen er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Aberdeen, lå på 1 070 kr/per person fra Oslo, noe som er 60 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Aberdeen. Du kan finne den billigste prisen til Aberdeen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Aberdeen?

Hvor lang tid tar det å fly til Aberdeen?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Aberdeen Du flyr fra. Som eksempel tar det 2t i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Edinburgh Turnhouse i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aberdeen?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Aberdeen på, er ca. 52 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 468 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Aberdeen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aberdeen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aberdeen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Aberdeen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 2 345 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aberdeen koster i gjennomsnitt kun 2 131 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember37 % dyrereDet koster ca. 4 767 kr for flyvninger til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Aberdeen

Du kan fly til Aberdeen året rundt, ettersom enhver årstid har noe å friste med. Du må være obs på at været kan skifte raskt uansett hvilken måned det er, og du bør pakke med deg regntøy. Sommerhalvåret pleier å være ganske varmt og behagelig, mens vintrene kan bli kalde. Det snør derimot ikke så mye i byen. Prisen på fly til Aberdeen er nokså jevn året rundt, med noe økning rundt skoleferier. Det anbefales å være tidlig ute om du for eksempel vil utforske de trivelige julemarkedene eller ferie nyttårsaften i byen. Du har nemlig større sjanse for å finne billige fly til Aberdeen om du booker et par måneder i forkant. Det er derimot enkelte perioder som ofte er billigere enn andre, selv om det ikke er så store variasjoner til nettopp denne byen. Januar og februar pleier som regel å være de beste månedene for å sikre seg gode tilbud på flybilletter til Aberdeen tur-retur.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aberdeen?

Dundee flyplass, Inverness flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass eller Wick flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Aberdeen.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aberdeen?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Aberdeen, er vanligvis Aberdeen Dyce flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 667 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Aberdeen Dyce flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Aberdeen Dyce flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Aberdeen Dyce flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 4 tilbydere å velge mellom fra Aberdeen Dyce flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Aberdeen Dyce flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Aberdeen Dyce flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Aberdeen Dyce flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Aberdeen Dyce flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Aberdeen Dyce flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Aberdeen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aberdeen som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
OSLOslo Gardermoen
1t 40m
ABZAberdeen Dyce
KLM
SVGStavanger Sola
1t 05m
ABZAberdeen Dyce
KLM
BGOBergen Flesland
1t 25m
ABZAberdeen Dyce
Wideroe
TRFOslo Torp Sandefjord
6t 40m
ABZAberdeen Dyce

Finn de billigste enveisflyvningene til Aberdeen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Aberdeen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Loganair, Scandinavian Airlines og Wideroe
Scandinavian Airlines
24. jan.
SVG17:10Stavanger Sola
1t 05m
ABZ17:15Aberdeen Dyce
Wideroe
9. jan.
BGO07:40Bergen Flesland
1t 25m
ABZ08:05Aberdeen Dyce
Wizz Air
8. mai
OSL22:45Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
ABZ15:25Aberdeen Dyce

Slik kommer du deg rundt omkring i Aberdeen

Det er enkelt å komme seg rundt i Aberdeen ved å ta beina fatt, og du kan også ta buss og tog for å dekke større avstander. De største attraksjonene ligger ganske tett på hverandre i sentrum, og mange synes derfor det er mest praktisk å spasere til dem. Det går ofte både buss og tog om du bor litt utenfor sentrum, eller hvis du skal utforske Aberdeenshire nærmere. Det anbefales å kjøpe reisekortet GrassHOPPER om du skal reise mye rundt i byen og omegn. Det kan være billigere å kjøpe enkeltbilletter om du bare skal ha enkelte reiser av og til. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 4 GBP (40 NOK), og da kan du reise så mye du vil frem til midnatt. Det kjører dessuten utallige taxier rundt i byen som kan frakte deg til og fra flyplassen, hotellet og ulike severdigheter.


Visumkrav for Aberdeen

Det er ikke mulig å fly til Aberdeen uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Du må sørge for at passet ikke utløper mens du er i Aberdeen. Du kan også bli bedt om å dokumentere slektsforhold og tilknytning til barn om du reiser med mindreårige. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Innreisebestemmelsene kan fort bli forandret, så sjekk gjerne opp i gjeldende regler før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Aberdeen

Hva bør oppleves Aberdeen?

Aberdeen er en by som er full av severdigheter, og du bør så absolutt få med deg de vakre bygningene og nydelige parkene som ligger strødd rundt i sentrum. Bare for å nevne noe, så bør du oppsøke Duthie Park med japanske hager, fontener og innsjø hvor du kan leie båt. Aberdeen er også kjent for spektakulær arkitektur, og universitetene er gode eksempler på byens majestetiske bygninger.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Aberdeen?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Aberdeen når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Aberdeen, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Aberdeen med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Aberdeen med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Aberdeen?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Aberdeen. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Aberdeen akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Aberdeen. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Aberdeen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.