Finn billige fly til Aberdeen

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Aberdeen (ABZ)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Aberdeen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aberdeen fra din nærmeste by eller flyplass
Stavanger
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Stavanger TIL Aberdeen

Bergen (BGO) til Aberdeen (ABZ)

Vanligvis er flyvninger til Aberdeen fra Stavanger billigere når du flyr fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce, som i gjennomsnitt koster 1 541 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA STAVANGERjuni23 % billigereÅ fly fra Stavanger til Aberdeen koster i gjennomsnitt kun 1 375 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA STAVANGERseptember18 % dyrereDet koster ca. 2 105 kr for flyvninger til Aberdeen fra Stavanger i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA STAVANGERNovember378 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aberdeen fra Stavanger i November enn noen annen måned

Når er det best å reise til Aberdeen?

Du kan fly til Aberdeen året rundt, ettersom enhver årstid har noe å friste med. Du må være obs på at været kan skifte raskt uansett hvilken måned det er, og du bør pakke med deg regntøy. Sommerhalvåret pleier å være ganske varmt og behagelig, mens vintrene kan bli kalde. Det snør derimot ikke så mye i byen. Prisen på fly til Aberdeen er nokså jevn året rundt, med noe økning rundt skoleferier. Det anbefales å være tidlig ute om du for eksempel vil utforske de trivelige julemarkedene eller ferie nyttårsaften i byen. Du har nemlig større sjanse for å finne billige fly til Aberdeen om du booker et par måneder i forkant. Det er derimot enkelte perioder som ofte er billigere enn andre, selv om det ikke er så store variasjoner til nettopp denne byen. Januar og februar pleier som regel å være de beste månedene for å sikre seg gode tilbud på flybilletter til Aberdeen tur-retur.

Hvilken flyvning til Aberdeen er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Aberdeen, lå på 586 kr/per person fra Manchester, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Aberdeen. Du kan finne den billigste prisen til Aberdeen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Aberdeen?

Som regel er det juni som er den billigste måneden å fly fra Norge til Aberdeen. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 672 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Aberdeen i juni, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 757 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aberdeen?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Aberdeen. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 980 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 544 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Aberdeen?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Aberdeen på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Aberdeen på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 828 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 465 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Aberdeen.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Aberdeen?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Aberdeen på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 021 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Aberdeen som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 850 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aberdeen?

Dundee flyplass, Inverness flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass eller Wick flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Aberdeen.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aberdeen?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Aberdeen, er vanligvis Aberdeen Dyce flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 625 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Aberdeen Dyce

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aberdeen Dyce som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
4. jun.
12:00Stavanger Sola
1t 05m
13:05Aberdeen Dyce
6. jun.
14:50Aberdeen Dyce
1t 05m
15:55Stavanger Sola
2 164 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jul.
05:05Stavanger Sola
1t 05m
06:10Aberdeen Dyce
30. jul.
07:30Aberdeen Dyce
1t 15m
08:45Stavanger Sola
1 544 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jul.
05:05Stavanger Sola
1t 05m
06:10Aberdeen Dyce
30. jul.
10:55Aberdeen Dyce
4t 35m
1 stopp
15:30Stavanger Sola
1 672 kr
Finn lignende
KLM
9. sep.
02:05Bergen Flesland
5t 00m
1 stopp
07:05Aberdeen Dyce
13. sep.
02:05Aberdeen Dyce
3t 45m
1 stopp
05:50Bergen Flesland
2 597 kr
Finn lignende
KLM
9. sep.
02:05Bergen Flesland
5t 00m
1 stopp
07:05Aberdeen Dyce
13. sep.
13:20Aberdeen Dyce
4t 30m
1 stopp
17:50Bergen Flesland
2 605 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. mai
07:50Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
13:05Aberdeen Dyce
17. mai
05:55Aberdeen Dyce
11t 15m
3 stopp
17:10Oslo Gardermoen
4 336 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Aberdeen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aberdeen

Widerøe og SAS flyr til Aberdeen direkte uten mellomlanding, og det tar omtrent 1 t og 15 min fra Oslo/Gardermoen. Mesteparten av flyselskapene tilbyr dessuten ganske så billige flybilletter til Aberdeen, uten at det går på bekostning av reisetiden. Du kan reise både rimelig og raskt fra Norge til Skottland, noe som kan være veldig praktisk om du planlegger en morsom langhelg i Aberdeen og vil bruke så liten tid på selve reisen som mulig.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Aberdeen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Bussnummer 727 har hyppige avganger fra flyplassen og Aberdeen sentrum. Det koster omtrent 3-4 GBP (30-40 NOK) per enkeltbillett, og det tar ca. 40 minutter inn til byen. Taxier bruker omtrent 25 minutter inn til sentrum, og det koster omtrent 15 GBP (150 NOK). Bussen er derfor et billig alternativ, og det tar heller ikke så mye lengre tid å bruke den. Kollektivtilbudet i Aberdeen er nemlig ganske bra. Fordelen med taxi er derimot at du kommer deg rett til hotellet ditt, og du slipper å finne veien selv fra busstasjonen. Du kan også bestille leiebil i forkant og hente den når du ankommer flyplassen.


Populære flybilletter til Aberdeen

Finn dine flybilletter til Aberdeen med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Aberdeen
Raskeste flytid
1t 05m
Billigste pris
1 545 kr
Flyvninger fra Oslo til Aberdeen
Raskeste flytid
5t 10m
Billigste pris
1 689 kr
Flyvninger fra Bergen til Aberdeen
Raskeste flytid
5t 00m
Billigste pris
2 606 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Aberdeen?

Det er enkelt å komme seg rundt i Aberdeen ved å ta beina fatt, og du kan også ta buss og tog for å dekke større avstander. De største attraksjonene ligger ganske tett på hverandre i sentrum, og mange synes derfor det er mest praktisk å spasere til dem. Det går ofte både buss og tog om du bor litt utenfor sentrum, eller hvis du skal utforske Aberdeenshire nærmere. Det anbefales å kjøpe reisekortet GrassHOPPER om du skal reise mye rundt i byen og omegn. Det kan være billigere å kjøpe enkeltbilletter om du bare skal ha enkelte reiser av og til. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 4 GBP (40 NOK), og da kan du reise så mye du vil frem til midnatt. Det kjører dessuten utallige taxier rundt i byen som kan frakte deg til og fra flyplassen, hotellet og ulike severdigheter.


Kan man reise til Aberdeen uten pass eller visum?

Det er ikke mulig å fly til Aberdeen uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Du må sørge for at passet ikke utløper mens du er i Aberdeen. Du kan også bli bedt om å dokumentere slektsforhold og tilknytning til barn om du reiser med mindreårige. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Innreisebestemmelsene kan fort bli forandret, så sjekk gjerne opp i gjeldende regler før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves Aberdeen?

Aberdeen er en by som er full av severdigheter, og du bør så absolutt få med deg de vakre bygningene og nydelige parkene som ligger strødd rundt i sentrum. Bare for å nevne noe, så bør du oppsøke Duthie Park med japanske hager, fontener og innsjø hvor du kan leie båt. Aberdeen er også kjent for spektakulær arkitektur, og universitetene er gode eksempler på byens majestetiske bygninger. (Priser sjekket 26/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse