Finn billige fly til Aberdeen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Aberdeen

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Aberdeen

Beste pris på enveisbillett

539 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 452 kr

Raskeste flytid

1t 15m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Aberdeen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 539 kr (Oslo Gardermoen til Aberdeen Dyce).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Aberdeen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 452 kr (Bergen Flesland til Aberdeen Dyce).
Den kjappeste flyvningen til Aberdeen fra Norge tar 1t 15m (Stavanger Sola til Aberdeen Dyce).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Aberdeen, deriblant KLM, Loganair og airBaltic.

De billigste flyvningene til flyplassene i Aberdeen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aberdeen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aberdeen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aberdeen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Aberdeen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 875 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aberdeen koster i gjennomsnitt kun 2 077 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar79 % dyrereDet koster ca. 4 962 kr for flyvninger til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABERDEEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni313 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aberdeen fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Aberdeen?

Du kan fly til Aberdeen året rundt, ettersom enhver årstid har noe å friste med. Du må være obs på at været kan skifte raskt uansett hvilken måned det er, og du bør pakke med deg regntøy. Sommerhalvåret pleier å være ganske varmt og behagelig, mens vintrene kan bli kalde. Det snør derimot ikke så mye i byen. Prisen på fly til Aberdeen er nokså jevn året rundt, med noe økning rundt skoleferier. Det anbefales å være tidlig ute om du for eksempel vil utforske de trivelige julemarkedene eller ferie nyttårsaften i byen. Du har nemlig større sjanse for å finne billige fly til Aberdeen om du booker et par måneder i forkant. Det er derimot enkelte perioder som ofte er billigere enn andre, selv om det ikke er så store variasjoner til nettopp denne byen. Januar og februar pleier som regel å være de beste månedene for å sikre seg gode tilbud på flybilletter til Aberdeen tur-retur.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Aberdeen, lå på 250 kr/per person fra Göteborg, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Aberdeen. Du kan finne den billigste prisen til Aberdeen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Aberdeen i Januar, bør du vente til september med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 145 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Aberdeen på, er ca. 43 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 776 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 452 kr.

Dundee flyplass, Inverness flyplass, Edinburgh Turnhouse flyplass eller Wick flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Aberdeen.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Aberdeen, er vanligvis Dundee flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 208 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Aberdeen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aberdeen som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
17. nov.
BGO09:10Bergen Flesland
19t 20m
1 stopp
ABZ04:30Aberdeen Dyce
19. nov.
ABZ12:20Aberdeen Dyce
4t 30m
1 stopp
BGO16:50Bergen Flesland
1 452 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL17:50Oslo Gardermoen
20t 25m
1 stopp
ABZ14:15Aberdeen Dyce
10. okt.
ABZ16:10Aberdeen Dyce
15t 35m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
1 587 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 40m
ABZ14:10Aberdeen Dyce
10. okt.
ABZ16:10Aberdeen Dyce
15t 35m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
1 606 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
TRF02:30Oslo Torp Sandefjord
2t 35m
1 stopp
ABZ05:05Aberdeen Dyce
16. okt.
ABZ18:05Aberdeen Dyce
14t 45m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 606 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
BGO07:00Bergen Flesland
9t 25m
1 stopp
ABZ16:25Aberdeen Dyce
19. nov.
ABZ06:35Aberdeen Dyce
1t 15m
BGO07:50Bergen Flesland
1 616 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
31t 25m
2 stopp
ABZ12:25Aberdeen Dyce
16. okt.
ABZ18:05Aberdeen Dyce
14t 45m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 645 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Aberdeen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Aberdeen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wideroe og Wizz Air
Flere flyselskaper
28. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
ABZ17:20Aberdeen Dyce
Flere flyselskaper
28. sep.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
28t 10m
2 stopp
ABZ17:00Aberdeen Dyce
Flere flyselskaper
28. sep.
TRF09:20Oslo Torp Sandefjord
8t 00m
1 stopp
ABZ17:20Aberdeen Dyce

Hvilke flyselskaper flyr til Aberdeen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aberdeen

Hvilke flyselskaper flyr til Aberdeen?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Aberdeen from Norge are Wideroe, Scandinavian Airlines, KLM and Loganair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Wideroe til Aberdeen

Wideroe er et populært valg for de som reiser til Aberdeen. Flyselskapet har 5 ukentlige flyvninger til Aberdeen, med flest avganger fra Bergen Flesland. Wideroe sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 536 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 5 vurderinger, har momondo-brukere gitt Wideroe en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med KLM til Aberdeen

KLM flyr til Aberdeen 22 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Aberdeen fra Amsterdam Schiphol. KLM (score: 7,6, 154 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Aberdeen fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Aberdeen, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 399 kr tur/retur).


Flyplasser nære Aberdeen

Under finner du alle flyplassene i Aberdeen sammen med avstanden til sentrum

Bussnummer 727 har hyppige avganger fra flyplassen og Aberdeen sentrum. Det koster omtrent 3-4 GBP (30-40 NOK) per enkeltbillett, og det tar ca. 40 minutter inn til byen. Taxier bruker omtrent 25 minutter inn til sentrum, og det koster omtrent 15 GBP (150 NOK). Bussen er derfor et billig alternativ, og det tar heller ikke så mye lengre tid å bruke den. Kollektivtilbudet i Aberdeen er nemlig ganske bra. Fordelen med taxi er derimot at du kommer deg rett til hotellet ditt, og du slipper å finne veien selv fra busstasjonen. Du kan også bestille leiebil i forkant og hente den når du ankommer flyplassen.


Populære flybilletter til Aberdeen

Finn dine flybilletter til Aberdeen med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Aberdeen
Raskeste flytid1t 20m
Laveste pris1 452 kr
Flyvninger fra Stavanger til Aberdeen
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris1 972 kr
Flyvninger fra Oslo til Aberdeen
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris1 587 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Aberdeen

Det er enkelt å komme seg rundt i Aberdeen ved å ta beina fatt, og du kan også ta buss og tog for å dekke større avstander. De største attraksjonene ligger ganske tett på hverandre i sentrum, og mange synes derfor det er mest praktisk å spasere til dem. Det går ofte både buss og tog om du bor litt utenfor sentrum, eller hvis du skal utforske Aberdeenshire nærmere. Det anbefales å kjøpe reisekortet GrassHOPPER om du skal reise mye rundt i byen og omegn. Det kan være billigere å kjøpe enkeltbilletter om du bare skal ha enkelte reiser av og til. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 4 GBP (40 NOK), og da kan du reise så mye du vil frem til midnatt. Det kjører dessuten utallige taxier rundt i byen som kan frakte deg til og fra flyplassen, hotellet og ulike severdigheter.


Visumkrav for Aberdeen

Det er ikke mulig å fly til Aberdeen uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Du må sørge for at passet ikke utløper mens du er i Aberdeen. Du kan også bli bedt om å dokumentere slektsforhold og tilknytning til barn om du reiser med mindreårige. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Innreisebestemmelsene kan fort bli forandret, så sjekk gjerne opp i gjeldende regler før avreise.


Start planleggingen av reisen til Aberdeen


De beste tingene å se og gjøre i Aberdeen

Aberdeen er en by som er full av severdigheter, og du bør så absolutt få med deg de vakre bygningene og nydelige parkene som ligger strødd rundt i sentrum. Bare for å nevne noe, så bør du oppsøke Duthie Park med japanske hager, fontener og innsjø hvor du kan leie båt. Aberdeen er også kjent for spektakulær arkitektur, og universitetene er gode eksempler på byens majestetiske bygninger.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Aberdeen når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Aberdeen, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Aberdeen med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Aberdeen. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Aberdeen. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Aberdeen

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Aberdeen

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.