Fly Europa Sveits Zürich

Finn billige fly til Zürich

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Zürich (ZRH)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Zürich

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zürich fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Zürich?

Zürich er en sjarmerende by med vakre brosteinsgater og et lystig uteliv. Byen har i praksis to høysesonger for turister. Om vinteren kommer de som gjerne vil stå på ski i områdene rundt, og om sommeren kommer de som vil besøke byen i behagelige temperaturer. På grunn av fjellene som omkranser byen blir det svært sjelden verken iskaldt eller veldig varmt. Dersom du vil unngå de største turistsesongene i juni, juli og desember, men i stedet kan fly til Zürich i for eksempel november eller januar, er sjansene gode for å få billigere flybilletter til Zürich. Ta turen og nyt synet av Sveits´ største kirke, Grossmünster, som skal være grunnlagt av Karl den Store. Fra det ene tårnet kan du få en spektakulær utsikt over byen.

Hvilken flyvning til Zürich er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zürich for 451 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zürich. Du kan finne den billigste prisen til Zürich fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Zürich?

Den billigste måneden å fly til Zürich fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 523 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Zürich i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 583 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zürich?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zürich fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 754 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Zürich utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Zürich for 1 234 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Zürich?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Zürich på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Zürich på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 678 kr. Den dyreste dagen å fly til Zürich på, er søndag, med priser som ligger på ca. 2 107 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Zürich?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Zürich på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Zürich på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 674 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Zürich, med priser som ligger på ca. 2 092 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zürich?

Thal St Gallen-Altenrhein flyplass, Mulhouse EuroAirport flyplass, Belp flyplass eller Lugano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Zürich.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zürich?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zürich, er vanligvis Belp flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 746 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Zürich

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zürich som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. feb.
9t 30m
Oslo Torp Sandefjord
9t 30m
2 stopp
17:25
Zürich
8. mar.
04:00
Zürich
4t 45m
1 stopp
08:45
Oslo Torp Sandefjord
1 378 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. feb.
9t 30m
Oslo Torp Sandefjord
9t 30m
2 stopp
17:25
Zürich
8. mar.
04:00
Zürich
4t 45m
1 stopp
08:45
Oslo Torp Sandefjord
1 387 kr
Finn lignende
KLM
5. feb.
9t 45m
Oslo Gardermoen
9t 45m
1 stopp
17:25
Zürich
21. feb.
12:30
Zürich
4t 50m
1 stopp
17:20
Oslo Gardermoen
1 421 kr
Finn lignende
KLM
8. mar.
8t 10m
Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
17:25
Zürich
14. mar.
01:55
Zürich
6t 50m
1 stopp
09:45
Oslo Torp Sandefjord
1 268 kr
Finn lignende
KLM
2. feb.
4t 35m
Oslo Gardermoen
4t 35m
1 stopp
06:05
Zürich
19. feb.
06:50
Zürich
10t 30m
1 stopp
17:20
Oslo Gardermoen
1 497 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. mar.
8t 10m
Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
17:25
Zürich
14. mar.
07:50
Zürich
8t 45m
2 stopp
16:35
Oslo Torp Sandefjord
1 234 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zürich

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Zürich, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS og airBaltic
SAS
1. apr.
2t 15m
Oslo Gardermoen
2t 15m
09:00
Zürich
SAS
20. mar.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
10:00
Zürich
KLM
20. feb.
5t 15m
Trondheim Værnes (TRD)
5t 15m
1 stopp
17:25
Zürich


Hvilke flyselskaper flyr til Zürich?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zürich

Iberia, Finnair og Air France er noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Zürich. Sjekk om reservasjon av flysete og innsjekking av bagasje er inkludert når du sammenligner priser på flybilletter online. SAS og SWISS har direktefly til Zürich fra Oslo. Reisetiden er på ca. 2 timer og 15 minutter. SAS flyr til Zürich fra Bergen på ca. 3 timer og 40 minutter inklusive ett stopp underveis. Vil du fly til Zürich fra Bergen uten stopp kan du fly med SWISS. Fra Trondheim kan du få billige flybilletter til Zürich på ca. 4 timer og 20 minutter med SAS og SWISS.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Zürich, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Zürich fra Norge, lander du på Zürich lufthavn, også kalt Kloten lufthavn. Flyplassen ligger ti kilometer nord for sentrum. Det er flere måter å ta seg til sentrum fra flyplassen på. Det billigste alternativet er med tog. Toget tar 10–15 minutter og koster ca. 7 sveitsiske franc (CHF) som tilsvarer ca. NOK 60. For å ta toget kan du også velge en dagsbillett eller ZürichCARD, som gir deg tilgang til ubegrenset bruk av offentlig transport. Togstasjonen ligger under ankomsthallen og togene går ca. hvert 10. minutt. Shuttlebuss tar omtrent 30 minutter til sentrum og koster CHF 25 eller ca. NOK 220. Taxi bruker ca. 15 minutter til sentrum fra flyplassen og en tur kommer på ca. CHF 70 eller ca. NOK 610. Det går også an å leie bil fra et av bilutleiefirmaene. Leiebil kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Zürich

Finn dine flybilletter til Zürich med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zurich
Raskeste flytid
2t 20m
Billigste pris
1 234 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zurich
Raskeste flytid
5t 05m
Billigste pris
1 830 kr
Flyvninger fra Stavanger til Zurich
Raskeste flytid
4t 15m
Billigste pris
1 838 kr
Flyvninger fra Bergen til Zurich
Raskeste flytid
10t 40m
Billigste pris
2 255 kr
Flyvninger fra Ålesund til Zurich
Raskeste flytid
17t 55m
Billigste pris
2 255 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Zürich?

Det går raskt å fly til Zürich, og det går raskt å komme seg rundt i byen. Et moderne kollektivtilbud med busser og trikker dekker byen fra kl. 05.30 om morgenen til midnatt, og med et begrenset nattilbud i helgene. Billettprisene fungerer ut ifra et sonesystem, og hver billett varer i én time. Du kjøper billett før du gå om bord. Du kan kjøpe dagsbillett, som lar deg kjøre med alle busser og trikker i 24 timer.

Taxi er trygt og praktisk, men er et dyrere alternativ en buss og trikk. Du kan vinke inn en taxi fra gaten, bestille taxi via telefon eller ta drosje fra en av taxiholdeplassene. Bilkjøring i sentrum anbefales ikke som et førstevalg, ettersom det kan være utfordrende å finne parkeringsplass. Du kan leie sykkel fra ulike stasjoner i byen fra midten av april til midten av oktober, eller du kan fint ta bena fatt i sentrum.


Kan man reise til Zürich uten pass eller visum?

Norske statsborgere som flyr til Zürich behøver ikke visum ved innreise i Sveits på grunn av at både Norge og Sveits er medlemmer av Schengen. Dersom man ikke skal være i landet i mer enn tre måneder over en periode på et halvt år, behøver man ikke å søke om visum. Skal man være i landet en lengre periode så må man søke om oppholdstillatelse. Pass er det eneste dokumentet som kan benyttes som gyldig identifikasjon for nordmenn, og må dermed medbringes på reisen. Passet skal være gyldig under hele reiseoppholdet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Sveitsiske ambassaden for oppdatert regelverk angående visum og pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Zürich?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Zürich bør du oppleve Lidenhof-høyden hvor du kan se gamle romerske steintavler og utsikt over byen. Ta også turen innom Nasjonalmuseet og se hele Sveits historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Når du booker billige flybilletter til Zürich vil barna kunne glede seg over en tur til Zürichs økologiske dyrehage. Det er også gode sjanser for at et besøk på Zürich Leketøysmuseum vil bli satt pris på.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan bruke litt ekstra tid på shopping i hovedgaten Bahnhofstrasse når du har funnet billige flybilletter til Zürich. Du kan også ta turen til butikkene i gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Reise du til Zürich bør du besøke det sjarmerende Niederdorf-området i gamlebyen. Ta også turen til området rundt Universitetet, hvor kjente navn som Schrödinger og Einstein har arbeidet.


Finn fly til andre byer i Sveits

Zürich har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Sveits Zürich
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse