Finn billige fly til Zürich

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zürich

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zürich fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zürich

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zürich

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zürich (ZRH)

Vanligvis er flyvninger til Zürich fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zürich, som i gjennomsnitt koster 1 720 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zürich koster i gjennomsnitt kun 1 548 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar15 % dyrereDet koster ca. 2 047 kr for flyvninger til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Zürich?

Zürich er en sjarmerende by med vakre brosteinsgater og et lystig uteliv. Byen har i praksis to høysesonger for turister. Om vinteren kommer de som gjerne vil stå på ski i områdene rundt, og om sommeren kommer de som vil besøke byen i behagelige temperaturer. På grunn av fjellene som omkranser byen blir det svært sjelden verken iskaldt eller veldig varmt. Dersom du vil unngå de største turistsesongene i juni, juli og desember, men i stedet kan fly til Zürich i for eksempel november eller januar, er sjansene gode for å få billigere flybilletter til Zürich. Ta turen og nyt synet av Sveits´ største kirke, Grossmünster, som skal være grunnlagt av Karl den Store. Fra det ene tårnet kan du få en spektakulær utsikt over byen.

 • Hvilken flyvning til Zürich er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zürich for 456 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zürich. Du kan finne den billigste prisen til Zürich fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Zürich?

  Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zürich. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 548 kr. april er også et godt alternativ når du skal reise til Zürich med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 625 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zürich?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zürich fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 776 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 178 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zürich?

  Thal St Gallen-Altenrhein flyplass, Basel EuroAirport Swiss flyplass, Mulhouse EuroAirport flyplass, Belp flyplass eller Lugano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Zürich.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zürich?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zürich, er vanligvis Belp flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 754 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zürich

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zürich som nylig ble funnet av brukere på momondo
SWISS
13. des.
OSL08:20Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH10:45Zürich
16. des.
ZRH04:40Zürich
2t 30m
OSL07:10Oslo Gardermoen
1 178 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
ZRH06:20Zürich
20. nov.
ZRH04:40Zürich
2t 30m
OSL07:10Oslo Gardermoen
1 195 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. des.
OSL04:20Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
ZRH11:45Zürich
15. des.
ZRH04:40Zürich
2t 30m
OSL07:10Oslo Gardermoen
1 213 kr
Finn lignende
SWISS
13. nov.
OSL07:50Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH10:15Zürich
20. nov.
ZRH04:40Zürich
2t 30m
OSL07:10Oslo Gardermoen
1 221 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL02:05Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
ZRH10:05Zürich
18. okt.
ZRH13:35Zürich
15t 10m
1 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
1 247 kr
Finn lignende
KLM
9. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
ZRH18:25Zürich
13. okt.
ZRH15:25Zürich
18t 15m
1 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
1 264 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zürich

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zürich, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og SAS
SAS
1. nov.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 20m
ZRH08:10Zürich
SAS
1. des.
OSL04:50Oslo Gardermoen
2t 20m
ZRH07:10Zürich
SAS
3. nov.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 20m
ZRH08:10Zürich

Hvilke flyselskaper flyr til Zürich?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zürich

Iberia, Finnair og Air France er noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Zürich. Sjekk om reservasjon av flysete og innsjekking av bagasje er inkludert når du sammenligner priser på flybilletter online. SAS og SWISS har direktefly til Zürich fra Oslo. Reisetiden er på ca. 2 timer og 15 minutter. SAS flyr til Zürich fra Bergen på ca. 3 timer og 40 minutter inklusive ett stopp underveis. Vil du fly til Zürich fra Bergen uten stopp kan du fly med SWISS. Fra Trondheim kan du få billige flybilletter til Zürich på ca. 4 timer og 20 minutter med SAS og SWISS.


Flyplasser nære Zürich

Under finner du alle flyplassene i Zürich sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Zürich fra Norge, lander du på Zürich lufthavn, også kalt Kloten lufthavn. Flyplassen ligger ti kilometer nord for sentrum. Det er flere måter å ta seg til sentrum fra flyplassen på. Det billigste alternativet er med tog. Toget tar 10–15 minutter og koster ca. 7 sveitsiske franc (CHF) som tilsvarer ca. NOK 60. For å ta toget kan du også velge en dagsbillett eller ZürichCARD, som gir deg tilgang til ubegrenset bruk av offentlig transport. Togstasjonen ligger under ankomsthallen og togene går ca. hvert 10. minutt. Shuttlebuss tar omtrent 30 minutter til sentrum og koster CHF 25 eller ca. NOK 220. Taxi bruker ca. 15 minutter til sentrum fra flyplassen og en tur kommer på ca. CHF 70 eller ca. NOK 610. Det går også an å leie bil fra et av bilutleiefirmaene. Leiebil kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Zürich

Finn dine flybilletter til Zürich med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zürich
Raskeste flytid2t 20m
Billigst pris1 178 kr
Flyvninger fra Bergen til Zürich
Raskeste flytid5t 25m
Billigst pris1 703 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zürich
Raskeste flytid16t 50m
Billigst pris1 978 kr
Flyvninger fra Ålesund til Zürich
Raskeste flytid5t 35m
Billigst pris1 978 kr
Flyvninger fra Stavanger til Zürich
Raskeste flytid3t 50m
Billigst pris2 279 kr

Det går raskt å fly til Zürich, og det går raskt å komme seg rundt i byen. Et moderne kollektivtilbud med busser og trikker dekker byen fra kl. 05.30 om morgenen til midnatt, og med et begrenset nattilbud i helgene. Billettprisene fungerer ut ifra et sonesystem, og hver billett varer i én time. Du kjøper billett før du gå om bord. Du kan kjøpe dagsbillett, som lar deg kjøre med alle busser og trikker i 24 timer.

Taxi er trygt og praktisk, men er et dyrere alternativ en buss og trikk. Du kan vinke inn en taxi fra gaten, bestille taxi via telefon eller ta drosje fra en av taxiholdeplassene. Bilkjøring i sentrum anbefales ikke som et førstevalg, ettersom det kan være utfordrende å finne parkeringsplass. Du kan leie sykkel fra ulike stasjoner i byen fra midten av april til midten av oktober, eller du kan fint ta bena fatt i sentrum.


Norske statsborgere som flyr til Zürich behøver ikke visum ved innreise i Sveits på grunn av at både Norge og Sveits er medlemmer av Schengen. Dersom man ikke skal være i landet i mer enn tre måneder over en periode på et halvt år, behøver man ikke å søke om visum. Skal man være i landet en lengre periode så må man søke om oppholdstillatelse. Pass er det eneste dokumentet som kan benyttes som gyldig identifikasjon for nordmenn, og må dermed medbringes på reisen. Passet skal være gyldig under hele reiseoppholdet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Sveitsiske ambassaden for oppdatert regelverk angående visum og pass.


Start planleggingen av reisen til Zürich


Hva bør jeg oppleve i Zürich?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Zürich bør du oppleve Lidenhof-høyden hvor du kan se gamle romerske steintavler og utsikt over byen. Ta også turen innom Nasjonalmuseet og se hele Sveits historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Når du booker billige flybilletter til Zürich vil barna kunne glede seg over en tur til Zürichs økologiske dyrehage. Det er også gode sjanser for at et besøk på Zürich Leketøysmuseum vil bli satt pris på.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan bruke litt ekstra tid på shopping i hovedgaten Bahnhofstrasse når du har funnet billige flybilletter til Zürich. Du kan også ta turen til butikkene i gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Reise du til Zürich bør du besøke det sjarmerende Niederdorf-området i gamlebyen. Ta også turen til området rundt Universitetet, hvor kjente navn som Schrödinger og Einstein har arbeidet.


Finn fly til andre byer i Sveits

Zürich har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?