Fly Europa Sveits Zürich

Finn billige fly til Zürich

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Zürich (ZRH)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Zürich

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zürich fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zürich

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zürich

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zürich (ZRH)

Vanligvis er flyvninger til Zürich fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zürich, som i gjennomsnitt koster 1 695 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zürich koster i gjennomsnitt kun 1 525 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar15 % dyrereDet koster ca. 2 016 kr for flyvninger til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Zürich?

Zürich er en sjarmerende by med vakre brosteinsgater og et lystig uteliv. Byen har i praksis to høysesonger for turister. Om vinteren kommer de som gjerne vil stå på ski i områdene rundt, og om sommeren kommer de som vil besøke byen i behagelige temperaturer. På grunn av fjellene som omkranser byen blir det svært sjelden verken iskaldt eller veldig varmt. Dersom du vil unngå de største turistsesongene i juni, juli og desember, men i stedet kan fly til Zürich i for eksempel november eller januar, er sjansene gode for å få billigere flybilletter til Zürich. Ta turen og nyt synet av Sveits´ største kirke, Grossmünster, som skal være grunnlagt av Karl den Store. Fra det ene tårnet kan du få en spektakulær utsikt over byen.

Hvilken flyvning til Zürich er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zürich for 449 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zürich. Du kan finne den billigste prisen til Zürich fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Zürich?

Den billigste måneden å fly til Zürich fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 517 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Zürich i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 576 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zürich?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zürich fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 747 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Zürich utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Zürich for 1 296 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Zürich?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Zürich på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Zürich på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 675 kr. Den dyreste dagen å fly til Zürich på, er søndag, med priser som ligger på ca. 2 104 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Zürich?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Zürich på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Zürich på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 506 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Zürich, med priser som ligger på ca. 2 084 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zürich?

Thal St Gallen-Altenrhein flyplass, Basel Mulhouse Euroairport flyplass, Mulhouse EuroAirport flyplass, Belp flyplass eller Lugano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Zürich.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zürich?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zürich, er vanligvis Belp flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 742 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zürich

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zürich som nylig ble funnet av brukere på momondo
SWISS
13. mai
05:00Oslo Gardermoen
2t 20m
07:20Zürich
20. mai
06:55Zürich
2t 15m
09:10Oslo Gardermoen
1 593 kr
Finn lignende
SWISS
2. jul.
09:55Oslo Gardermoen
2t 25m
12:20Zürich
3. jul.
06:55Zürich
2t 15m
09:10Oslo Gardermoen
1 644 kr
Finn lignende
SWISS
24. apr.
05:00Oslo Gardermoen
2t 20m
07:20Zürich
3. mai
13:40Zürich
2t 25m
16:05Oslo Gardermoen
2 423 kr
Finn lignende
KLM
2. jul.
02:30Oslo Gardermoen
4t 35m
1 stopp
07:05Zürich
3. jul.
07:50Zürich
4t 30m
1 stopp
12:20Oslo Gardermoen
1 389 kr
Finn lignende
KLM
2. jul.
10:25Oslo Torp Sandefjord
8t 00m
1 stopp
18:25Zürich
3. jul.
07:50Zürich
4t 05m
1 stopp
11:55Oslo Torp Sandefjord
1 389 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. mai
05:00Oslo Gardermoen
2t 20m
07:20Zürich
20. mai
07:50Zürich
10t 45m
1 stopp
18:35Oslo Gardermoen
1 610 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zürich

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Zürich, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SWISS og SAS
SAS
1. jul.
12:15Oslo Gardermoen
2t 15m
14:30Zürich
SWISS
3. jul.
10:00Oslo Gardermoen
2t 25m
12:25Zürich
SWISS
15. mai
10:00Oslo Gardermoen
2t 25m
12:25Zürich

Hvilke flyselskaper flyr til Zürich?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zürich

Iberia, Finnair og Air France er noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Zürich. Sjekk om reservasjon av flysete og innsjekking av bagasje er inkludert når du sammenligner priser på flybilletter online. SAS og SWISS har direktefly til Zürich fra Oslo. Reisetiden er på ca. 2 timer og 15 minutter. SAS flyr til Zürich fra Bergen på ca. 3 timer og 40 minutter inklusive ett stopp underveis. Vil du fly til Zürich fra Bergen uten stopp kan du fly med SWISS. Fra Trondheim kan du få billige flybilletter til Zürich på ca. 4 timer og 20 minutter med SAS og SWISS.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Zürich, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Zürich fra Norge, lander du på Zürich lufthavn, også kalt Kloten lufthavn. Flyplassen ligger ti kilometer nord for sentrum. Det er flere måter å ta seg til sentrum fra flyplassen på. Det billigste alternativet er med tog. Toget tar 10–15 minutter og koster ca. 7 sveitsiske franc (CHF) som tilsvarer ca. NOK 60. For å ta toget kan du også velge en dagsbillett eller ZürichCARD, som gir deg tilgang til ubegrenset bruk av offentlig transport. Togstasjonen ligger under ankomsthallen og togene går ca. hvert 10. minutt. Shuttlebuss tar omtrent 30 minutter til sentrum og koster CHF 25 eller ca. NOK 220. Taxi bruker ca. 15 minutter til sentrum fra flyplassen og en tur kommer på ca. CHF 70 eller ca. NOK 610. Det går også an å leie bil fra et av bilutleiefirmaene. Leiebil kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Zürich

Finn dine flybilletter til Zürich med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zürich
Raskeste flytid
2t 20m
Billigste pris
1 263 kr
Flyvninger fra Bergen til Zürich
Raskeste flytid
20t 55m
Billigste pris
1 805 kr
Flyvninger fra Stavanger til Zürich
Raskeste flytid
22t 15m
Billigste pris
2 271 kr
Flyvninger fra Ålesund til Zürich
Raskeste flytid
11t 50m
Billigste pris
5 313 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zürich
Raskeste flytid
20t 30m
Billigste pris
5 482 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Zürich?

Det går raskt å fly til Zürich, og det går raskt å komme seg rundt i byen. Et moderne kollektivtilbud med busser og trikker dekker byen fra kl. 05.30 om morgenen til midnatt, og med et begrenset nattilbud i helgene. Billettprisene fungerer ut ifra et sonesystem, og hver billett varer i én time. Du kjøper billett før du gå om bord. Du kan kjøpe dagsbillett, som lar deg kjøre med alle busser og trikker i 24 timer.

Taxi er trygt og praktisk, men er et dyrere alternativ en buss og trikk. Du kan vinke inn en taxi fra gaten, bestille taxi via telefon eller ta drosje fra en av taxiholdeplassene. Bilkjøring i sentrum anbefales ikke som et førstevalg, ettersom det kan være utfordrende å finne parkeringsplass. Du kan leie sykkel fra ulike stasjoner i byen fra midten av april til midten av oktober, eller du kan fint ta bena fatt i sentrum.


Kan man reise til Zürich uten pass eller visum?

Norske statsborgere som flyr til Zürich behøver ikke visum ved innreise i Sveits på grunn av at både Norge og Sveits er medlemmer av Schengen. Dersom man ikke skal være i landet i mer enn tre måneder over en periode på et halvt år, behøver man ikke å søke om visum. Skal man være i landet en lengre periode så må man søke om oppholdstillatelse. Pass er det eneste dokumentet som kan benyttes som gyldig identifikasjon for nordmenn, og må dermed medbringes på reisen. Passet skal være gyldig under hele reiseoppholdet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Sveitsiske ambassaden for oppdatert regelverk angående visum og pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Zürich?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Zürich bør du oppleve Lidenhof-høyden hvor du kan se gamle romerske steintavler og utsikt over byen. Ta også turen innom Nasjonalmuseet og se hele Sveits historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Når du booker billige flybilletter til Zürich vil barna kunne glede seg over en tur til Zürichs økologiske dyrehage. Det er også gode sjanser for at et besøk på Zürich Leketøysmuseum vil bli satt pris på.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan bruke litt ekstra tid på shopping i hovedgaten Bahnhofstrasse når du har funnet billige flybilletter til Zürich. Du kan også ta turen til butikkene i gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Reise du til Zürich bør du besøke det sjarmerende Niederdorf-området i gamlebyen. Ta også turen til området rundt Universitetet, hvor kjente navn som Schrödinger og Einstein har arbeidet.Finn fly til andre byer i Sveits

Zürich har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Sveits Zürich
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse