Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Zürich

Billige flyvninger til Zürich fra 1 591 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Zürich med avgang den 26.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
sön 21.4.
sön 28.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Zürich flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Zürich

Beste pris på enveisbillett

790 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 591 kr

Raskeste flytid

2t 15m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Zürich fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 790 kr (Bergen Flesland til Zurich).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Zürich fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 591 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Zurich).
Den kjappeste flyvningen til Zürich fra Norge tar 2t 15m (Oslo Gardermoen til Zurich).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Zürich, deriblant Air France, KLM og Scandinavian Airlines.

Zürich flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zürich-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Zürich?

Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zürich. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 272 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Zürich med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 327 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Zürich er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zürich for 846 kr/person, noe som er 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zürich. Du kan finne den billigste prisen til Zürich fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Zürich?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Zürich på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 491 kr. Den dyreste dagen å fly til Zürich på, er søndag, med priser som ligger på ca. 2 942 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Zürich?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Zürich fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 555 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Zürich, med priser som ligger på ca. 3 187 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Zürich?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Zürich (Zurich), kan du regne med en flytid på henholdsvis 3t 45m og 2t 15m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zürich?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zürich fra Norge er 54 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 735 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zürich

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zürich fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zürich

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zürich

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zürich (ZRH)

Vanligvis er flyvninger til Zürich fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zurich, som i gjennomsnitt koster 2 701 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zürich koster i gjennomsnitt kun 2 272 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli16 % dyrereDet koster ca. 3 172 kr for flyvninger til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli337 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zürich

Zürich er en sjarmerende by med vakre brosteinsgater og et lystig uteliv. Byen har i praksis to høysesonger for turister. Om vinteren kommer de som gjerne vil stå på ski i områdene rundt, og om sommeren kommer de som vil besøke byen i behagelige temperaturer. På grunn av fjellene som omkranser byen blir det svært sjelden verken iskaldt eller veldig varmt. Dersom du vil unngå de største turistsesongene i juni, juli og desember, men i stedet kan fly til Zürich i for eksempel november eller januar, er sjansene gode for å få billigere flybilletter til Zürich. Ta turen og nyt synet av Sveits´ største kirke, Grossmünster, som skal være grunnlagt av Karl den Store. Fra det ene tårnet kan du få en spektakulær utsikt over byen.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zürich?

Basel EuroAirport Swiss flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Zürich.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zürich?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zürich, er vanligvis Basel EuroAirport Swiss flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 333 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Zurich flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Zurich flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Zurich flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraZurich flyplass flyvninger er 8 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Zurich flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Zurich flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Zurich flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Zurich flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Zürich

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zürich som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
26. mai
TRD07:25Trondheim Værnes (TRD)
6t 30m
1 stopp
ZRH13:55Zurich
31. mai
ZRH14:00Zurich
4t 40m
1 stopp
TRD18:40Trondheim Værnes (TRD)
1 591 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
6. mai
BGO09:25Bergen Flesland
3t 55m
1 stopp
ZRH13:20Zurich
10. mai
ZRH14:00Zurich
7t 20m
1 stopp
BGO21:20Bergen Flesland
1 646 kr
Finn lignende
SWISS
31. mai
OSL06:25Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH08:50Zurich
1. jun.
ZRH21:10Zurich
2t 25m
OSL23:35Oslo Gardermoen
1 657 kr
Finn lignende
SWISS
11. jun.
OSL06:25Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH08:50Zurich
18. jun.
ZRH10:50Zurich
2t 25m
OSL13:15Oslo Gardermoen
1 734 kr
Finn lignende
SWISS
13. aug.
OSL10:10Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH12:35Zurich
18. aug.
ZRH06:55Zurich
2t 25m
OSL09:20Oslo Gardermoen
1 745 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jun.
OSL15:35Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
ZRH21:55Zurich
18. jun.
ZRH10:50Zurich
2t 25m
OSL13:15Oslo Gardermoen
1 844 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zürich

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zürich, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SWISS og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
27. mai
BGO08:25Bergen Flesland
4t 50m
1 stopp
ZRH13:15Zurich
Scandinavian Airlines
2. jun.
SVG19:00Stavanger Sola
25t 55m
1 stopp
ZRH20:55Zurich
Scandinavian Airlines
9. aug.
OSL07:00Oslo Gardermoen
2t 15m
ZRH09:15Zurich

Slik kommer du deg rundt omkring i Zürich

Det går raskt å fly til Zürich, og det går raskt å komme seg rundt i byen. Et moderne kollektivtilbud med busser og trikker dekker byen fra kl. 05.30 om morgenen til midnatt, og med et begrenset nattilbud i helgene. Billettprisene fungerer ut ifra et sonesystem, og hver billett varer i én time. Du kjøper billett før du gå om bord. Du kan kjøpe dagsbillett, som lar deg kjøre med alle busser og trikker i 24 timer.

Taxi er trygt og praktisk, men er et dyrere alternativ en buss og trikk. Du kan vinke inn en taxi fra gaten, bestille taxi via telefon eller ta drosje fra en av taxiholdeplassene. Bilkjøring i sentrum anbefales ikke som et førstevalg, ettersom det kan være utfordrende å finne parkeringsplass. Du kan leie sykkel fra ulike stasjoner i byen fra midten av april til midten av oktober, eller du kan fint ta bena fatt i sentrum.


Visumkrav for Zürich

Norske statsborgere som flyr til Zürich behøver ikke visum ved innreise i Sveits på grunn av at både Norge og Sveits er medlemmer av Schengen. Dersom man ikke skal være i landet i mer enn tre måneder over en periode på et halvt år, behøver man ikke å søke om visum. Skal man være i landet en lengre periode så må man søke om oppholdstillatelse. Pass er det eneste dokumentet som kan benyttes som gyldig identifikasjon for nordmenn, og må dermed medbringes på reisen. Passet skal være gyldig under hele reiseoppholdet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Sveitsiske ambassaden for oppdatert regelverk angående visum og pass.


De beste tingene å se og gjøre i Zürich

Hva bør jeg oppleve i Zürich?

Når du har fått tak i billige flybilletter til Zürich bør du oppleve Lidenhof-høyden hvor du kan se gamle romerske steintavler og utsikt over byen. Ta også turen innom Nasjonalmuseet og se hele Sveits historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Når du booker billige flybilletter til Zürich vil barna kunne glede seg over en tur til Zürichs økologiske dyrehage. Det er også gode sjanser for at et besøk på Zürich Leketøysmuseum vil bli satt pris på.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan bruke litt ekstra tid på shopping i hovedgaten Bahnhofstrasse når du har funnet billige flybilletter til Zürich. Du kan også ta turen til butikkene i gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Reise du til Zürich bør du besøke det sjarmerende Niederdorf-området i gamlebyen. Ta også turen til området rundt Universitetet, hvor kjente navn som Schrödinger og Einstein har arbeidet.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Zürich?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Zürich på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Zürich som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Zürich med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Zürich som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Zürich?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Zürich.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Zürich akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Zürich nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Zürich og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Zürich på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Zürich.

Populære flyvninger til Zürich
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
sön 21.4.
sön 28.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post