Finn billige flyvninger til Zürich fra 641 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 13.6.
ti. 20.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Zürich

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Zürich

Beste pris på enveisbillett

641 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 548 kr

Raskeste flytid

2t 25m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Zürich fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 641 kr (Oslo Gardermoen til Zurich).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Zürich fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 548 kr (Oslo Gardermoen til Zurich).
Den kjappeste flyvningen til Zürich fra Norge tar 2t 25m (Oslo Gardermoen til Zurich).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Zürich, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og SWISS.

Zürich flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zürich-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Zürich?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zürich. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 178 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Zürich med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 488 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Zürich er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zürich for 1 735 kr/person, noe som er 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zürich. Du kan finne den billigste prisen til Zürich fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Zürich?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Zürich (Zurich), kan du regne med en flytid på henholdsvis 2t 30m og 2t 15m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zürich?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zürich fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 966 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zürich

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zürich fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zürich

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zürich

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Basel EuroAirport Swiss flyplass (BSL)

Vanligvis er flyvninger til Zürich fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Basel EuroAirport Swiss, som i gjennomsnitt koster 2 796 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zürich koster i gjennomsnitt kun 2 178 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli26 % dyrereDet koster ca. 3 737 kr for flyvninger til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZÜRICH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli452 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zürich fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zürich

Zürich er en sjarmerende by med vakre brosteinsgater og et lystig uteliv. Byen har i praksis to høysesonger for turister. Om vinteren kommer de som gjerne vil stå på ski i områdene rundt, og om sommeren kommer de som vil besøke byen i behagelige temperaturer. På grunn av fjellene som omkranser byen blir det svært sjelden verken iskaldt eller veldig varmt. Dersom du vil unngå de største turistsesongene i juni, juli og desember, men i stedet kan fly til Zürich i for eksempel november eller januar, er sjansene gode for å få billigere flybilletter til Zürich. Ta turen og nyt synet av Sveits´ største kirke, Grossmünster, som skal være grunnlagt av Karl den Store. Fra det ene tårnet kan du få en spektakulær utsikt over byen.

Thal St Gallen-Altenrhein flyplass, Basel EuroAirport Swiss flyplass, Mulhouse EuroAirport flyplass, Belp flyplass eller Lugano flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Zürich.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zürich, er vanligvis Mulhouse EuroAirport flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 898 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zürich

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zürich som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
29. aug.
OSL08:45Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
ZRH14:45Zurich
5. sep.
ZRH15:25Zurich
11t 35m
1 stopp
OSL03:00Oslo Gardermoen
1 548 kr
Finn lignende
SWISS
25. sep.
OSL02:45Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH05:10Zurich
28. sep.
ZRH06:50Zurich
2t 25m
OSL09:15Oslo Gardermoen
1 614 kr
Finn lignende
SWISS
29. aug.
OSL02:45Oslo Gardermoen
2t 25m
ZRH05:10Zurich
5. sep.
ZRH16:50Zurich
2t 25m
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 658 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
25. sep.
OSL17:30Oslo Gardermoen
21t 15m
1 stopp
ZRH14:45Zurich
28. sep.
ZRH15:25Zurich
12t 35m
1 stopp
OSL04:00Oslo Gardermoen
1 692 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
29. aug.
OSL08:45Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
ZRH14:45Zurich
5. sep.
ZRH10:05Zurich
2t 20m
OSL12:25Oslo Gardermoen
1 714 kr
Finn lignende
KLM
29. aug.
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
ZRH18:25Zurich
5. sep.
ZRH07:50Zurich
4t 10m
1 stopp
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
1 813 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zürich

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zürich, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Eurowings, SWISS og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
25. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
26t 30m
1 stopp
ZRH05:40Zurich
Scandinavian Airlines
24. aug.
OSL16:55Oslo Gardermoen
12t 45m
1 stopp
ZRH05:40Zurich
Scandinavian Airlines
21. jul.
OSL16:55Oslo Gardermoen
12t 45m
1 stopp
ZRH05:40Zurich

Hvilke flyselskaper flyr til Zürich?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zürich

KLM flyr til Zürich ca. 23 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 1 522 kr fra Ålesund Vigra til Zürich. KLM har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

E annet populært valg for fly til Zürich, er LOT (7,5/10, 314 vurderinger). De fleste flyvninger med LOT som lander i Zürich, ankommer fra Warszawa Chopin, men det finnes 20 flyvninger med LOT til Zürich fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med LOT på momondo denne uken, lå på 1 700 kr (Oslo Gardermoen til Zürich, tur/retur).


Populære flybilletter til Zürich

Finn dine flybilletter til Zürich med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zürich
Raskeste flytid2t 15m
Laveste pris1 526 kr
Flyvninger fra Ålesund til Zürich
Raskeste flytid16t 15m
Laveste pris3 273 kr
Flyvninger fra Bergen til Zürich
Raskeste flytid2t 30m
Laveste pris3 527 kr
Flyvninger fra Stavanger til Zürich
Raskeste flytid15t 45m
Laveste pris2 045 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zürich
Raskeste flytid6t 35m
Laveste pris2 101 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zürich

Det går raskt å fly til Zürich, og det går raskt å komme seg rundt i byen. Et moderne kollektivtilbud med busser og trikker dekker byen fra kl. 05.30 om morgenen til midnatt, og med et begrenset nattilbud i helgene. Billettprisene fungerer ut ifra et sonesystem, og hver billett varer i én time. Du kjøper billett før du gå om bord. Du kan kjøpe dagsbillett, som lar deg kjøre med alle busser og trikker i 24 timer.

Taxi er trygt og praktisk, men er et dyrere alternativ en buss og trikk. Du kan vinke inn en taxi fra gaten, bestille taxi via telefon eller ta drosje fra en av taxiholdeplassene. Bilkjøring i sentrum anbefales ikke som et førstevalg, ettersom det kan være utfordrende å finne parkeringsplass. Du kan leie sykkel fra ulike stasjoner i byen fra midten av april til midten av oktober, eller du kan fint ta bena fatt i sentrum.


Visumkrav for Zürich

Norske statsborgere som flyr til Zürich behøver ikke visum ved innreise i Sveits på grunn av at både Norge og Sveits er medlemmer av Schengen. Dersom man ikke skal være i landet i mer enn tre måneder over en periode på et halvt år, behøver man ikke å søke om visum. Skal man være i landet en lengre periode så må man søke om oppholdstillatelse. Pass er det eneste dokumentet som kan benyttes som gyldig identifikasjon for nordmenn, og må dermed medbringes på reisen. Passet skal være gyldig under hele reiseoppholdet. Følg med på de offisielle nettsidene til den Sveitsiske ambassaden for oppdatert regelverk angående visum og pass.


Start planleggingen av reisen til Zürich


De beste tingene å se og gjøre i Zürich

Når du har fått tak i billige flybilletter til Zürich bør du oppleve Lidenhof-høyden hvor du kan se gamle romerske steintavler og utsikt over byen. Ta også turen innom Nasjonalmuseet og se hele Sveits historie.

Når du booker billige flybilletter til Zürich vil barna kunne glede seg over en tur til Zürichs økologiske dyrehage. Det er også gode sjanser for at et besøk på Zürich Leketøysmuseum vil bli satt pris på.


Finn fly til andre byer i Sveits

Zürich har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Zürich på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Zürich som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Zürich som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.