Finn billige fly til Firenze

Tur/retur
2 reisende
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Firenze

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Firenze

Beste pris på enveisbillett

570 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 545 kr

Raskeste flytid

6t 30m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Firenze fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 570 kr (Oslo Gardermoen til Firenze Peretola).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Firenze fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 545 kr (Oslo Gardermoen til Firenze Peretola).
Den kjappeste flyvningen til Firenze fra Norge tar 6t 30m (Oslo Torp Sandefjord til Firenze Peretola).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Firenze, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Firenze

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Firenze fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Firenze

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bologna (BLQ)

Vanligvis er flyvninger til Firenze fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bologna Guglielmo Marconi, som i gjennomsnitt koster 1 913 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Firenze koster i gjennomsnitt kun 1 863 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 4 190 kr for flyvninger til Firenze fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni326 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Firenze fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Firenze?

Firenze er kjent som renessansens skattkammer i Italia. Reiser til Firenze kan by på historie, kultur, vakre omgivelser og nydelige måltider. Billige flybilletter til Firenze og muligheten for å fly til Firenze året rundt, har ført til at mange nordmenn lar seg lokke hit jevnlig. Her kan du virkelig beundre vakker arkitektur og kultur i ro og mak. Byen er et populært reisemål hele året på grunn av sitt varme klima, og høysesongen finner du sommerstid i juli, august og september, samt rundt juletider i desember. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet hos momondo, kan du spesielt i november og januar finne litt billigere flybilletter til Firenze, hvor du kan nyte synet av Davidstatuen laget av Michelangelo på den vakre plassen Piazza della Signoria.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Firenze, lå på 96 kr/per person fra Wrocław, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Firenze. Du kan finne den billigste prisen til Firenze fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Firenze fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 863 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Firenze i Januar, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Firenze i februar ligger i gjennomsnitt på 1 970 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Firenze. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 820 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Firenze fra Norge for så lite som 1 545 kr på momondo.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Firenze. Hvis du planlegger å fly til Firenze, bør du vurdere å bestille flyvninger til San Dalmazio San Domino Island flyplass (62 km fra sentrum i Firenze), Pisa Galileo Galilei flyplass (70 km fra sentrum i Firenze), Bologna Guglielmo Marconi flyplass (85 km fra sentrum i Firenze), Rimini Miramare flyplass (112 km fra sentrum i Firenze), eller Perugia Sant Egidio flyplass (126 km fra sentrum i Firenze).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Firenze, er vanligvis Pisa Galileo Galilei flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 454 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Firenze

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Firenze som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
1. nov.
OSL05:50Oslo Gardermoen
8t 10m
1 stopp
FLR14:00Firenze Peretola
8. nov.
FLR12:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 545 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
13t 15m
1 stopp
FLR18:50Firenze Peretola
21. sep.
FLR16:30Firenze Peretola
26t 45m
1 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 641 kr
Finn lignende
Lufthansa
1. nov.
OSL05:50Oslo Gardermoen
6t 40m
2 stopp
FLR12:30Firenze Peretola
8. nov.
FLR01:10Firenze Peretola
11t 45m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 786 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL13:15Oslo Gardermoen
5t 40m
1 stopp
FLR18:55Firenze Peretola
26. okt.
FLR03:30Firenze Peretola
7t 55m
2 stopp
OSL11:25Oslo Gardermoen
1 941 kr
Finn lignende
Vueling
5. nov.
OSL12:35Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
FLR19:20Firenze Peretola
12. nov.
FLR03:15Firenze Peretola
7t 40m
1 stopp
OSL10:55Oslo Gardermoen
1 970 kr
Finn lignende
Air France
3. nov.
OSL02:25Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
FLR10:25Firenze Peretola
10. nov.
FLR06:45Firenze Peretola
5t 00m
1 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
1 999 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Firenze

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Firenze, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
20t 25m
1 stopp
FLR13:40Firenze Peretola
Flere flyselskaper
16. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
25t 45m
2 stopp
FLR19:30Firenze Peretola
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL03:00Oslo Gardermoen
14t 00m
2 stopp
FLR17:00Firenze Peretola
1 023 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Firenze?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Firenze

Hvilke flyselskaper flyr til Firenze?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Firenze from Norge are KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines and SWISS. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med SWISS til Firenze

Det mest populære flyselskapet for fly til Firenze på momondo, er SWISS som har 15 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Zurich, og det beste tilbudet på en flyvning med SWISS til Firenze, kostet 1 679 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Firenze, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 138 SWISS vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med KLM til Firenze

Flytilbud med KLM til Firenze starter fra 1 520 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for KLM vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Paris Charles de Gaulle er den mest populære avreiseflyplassen for KLM til Firenze, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. KLM får 7,6/10 i score, basert på 154 vurderinger.


Flyplasser nære Firenze

Under finner du alle flyplassene i Firenze sammen med avstanden til sentrum

Fly til Firenze lander på Firenzes flyplass som på italiensk kalles Aeroporto di Firenze (FLR), eller Firenze lufthavn på norsk, og ligger ca. fire km fra sentrum av Firenze. Det går flybuss til og fra sentralbanestasjonen Santa Maria Novella. Flybussen går hvert 30. minutt fra kl. 06.00–23.30, og bussturen tar vanligvis 20–25 minutter. Billett kjøper du direkte fra bussjåføren, eller i en av aviskioskene eller kaféene på flyplassen. Billettene koster ca. € 6 og ca. € 10 for tur/retur-reise. Tur/retur-billettene kjøper du før ombordstigning. Du kan også ta taxi til sentrum. Taxi finner du utenfor terminalen og på sentralbanestasjonen og tar ca. 15 minutter. Pris avtales med sjåføren. Taxiene har stort sett faste lave priser, men merk at prisene er nesten doble om natten, på søndager og helligdager.


Populære flybilletter til Firenze

Finn dine flybilletter til Firenze med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Firenze
Raskeste flytid5t 10m
Laveste pris1 545 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Firenze

Firenze opplever du enkelt til fots, ettersom sentrum er forholdsvis lite og det er kort vei mellom severdighetene. Bussnettverket (ATAF) er godt utbygd og kjører fra ca. kl. 05.30 til 00.00. Billetter kan du kjøpe overalt hvor du ser et ATAF-merke. Både i kiosker, automater og om bord i bussen. Billetten er gyldig én gang og varer i 90 minutter. Du aktiverer billetten før du går på bussen. Kjøper du billetter på forhånd koster de fra € 1,20. Kjøper du billett av bussjåføren koster det fra € 2 og du må ha eksakt beløp.

Du kan også ta taxi rundt i byen, men vær oppmerksom på at de ikke kan vinkes inn fra gaten. Det er drosjeholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjoner.


Visumkrav for Firenze

Du kan enkelt slå til på billige flybilletter til Firenze ettersom du ikke behøver å tenke på visum. Norske statsborgere og statsborgere av EU-land trenger ikke visum for opphold i Italia, så lenge oppholdet ikke overstiger 90 dager over en seksmåneders-periode. For lengre besøk kreves det oppholdstillatelse. Ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn, må dette medbringes. Ofte er det ikke passkontroll fra Norge og inn i Italia, men det er stort sett alltid passkontroll ved utreise fra Italia. Pass må også ofte vises ved innsjekking på hoteller, og det er ikke tilstrekkelig med førerkort og/eller bankkort som identifikasjon. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Firenze


De beste tingene å se og gjøre i Firenze

Firenze i Toscana er det perfekte reisemålet for deg som er glad i naturopplevelser, kunst, kultur og god mat og drikke. Den sjarmerende byen byr på en miks av det genuint gamle og det elegante moderne. Se kunstverk av Michelangelo, Da Vinci og Rubens på Uffizi-galleriet, og besøk arkeologisk museum og lær om Etruskernes myteomspunne historie. Her kan du også se vakre marmor- og bronseskulpturer og terracottasamlinger. Flott utsikt får du fra det 82 meter høye klokketårnet designet av Giotto i 1334.

Billige flybilletter til Firenze gjør at du gjerne kan ta med hele familien. Barna kan sette pris på en tur til Ponte Vecchio, Firenzes eldste bro. Her får dere god utsikt over byen og elven Arno og kan oppleve morsomme gateartister. Dere kan også besøke Vitenskapsmuseet, Museo di Storia della Scienza. Alternativt kan dere se skjeletter og utstoppede dyr i alle varianter ved Zoologisk museum, La Specola Zoological Museum ved Piazza San Marco.

Firenze er kjent for gode håndverkstradisjoner, og du kan finne lærvarer, samt gull- og sølvsmykker av beste kvalitet. Ta en titt innom et av verdens eldste apotek, Antica Officina di Santa Maria Novella fra 1500-tallet. Besøk gullsmedbutikkene langs broen Ponte Vecchio, eller gå innom en av de mange flotte skobutikkene som ligger rundt i hele byen. Ta også med deg en deilig olivenolje hjem fra en av de mange koselige mat- og vinbutikkene. San Lorenzo-markedet byr på livlig atmosfære og alle typer produkter. Er du på jakt etter merkevarer til en rimelig pris kan du ta turen til et av flere outlets.

Boboliparken like ved Forte di Belvedere er en av de vakreste parkene i Italia, med både fontener, statuer og amfiteater. I sentrum av Firenze kan du se de største severdighetene i San Giovanni og Duomo, mens du i Santa Maria Novella-området finner knutepunktet for transport, med sentralstasjonen. Besøk utendørsmarkedene i San Lorenzo-området i nord. Her finner du også Laurenziana-biblioteket, San Lorenzo-kirken, og Medicee-kapellet. Nordøst i San Marco- og San Gallo-området ligger universitetet med rimelige restauranter, barer og kaféer, samt botanisk hage. Opplev det autentiske morgenmarkedet på Piazza Ghiberti i Sant Ambrogio-området, og få med deg oster, grønnsaker, frukt og kjøtt i beste kvalitet til lave priser. I dette området finner du også gode restauranter og trendy barer. Gjenopplev renessansen ved Santa Croce-området, eller det eldre genuine Firenze i Santo Frediano og Santo Spirito sør i byen.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Firenze.

Flyreiser til Firenze med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Firenze. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Firenze. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Firenze

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Firenze

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.