Finn billige fly til Firenze

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Firenze

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Firenze fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Firenze

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Parma (PMF)

Vanligvis er flyvninger til Firenze fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Parma, som i gjennomsnitt koster 1 551 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Firenze koster i gjennomsnitt kun 1 955 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember17 % dyrereDet koster ca. 2 721 kr for flyvninger til Firenze fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FIRENZE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember205 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Firenze fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Firenze?

Firenze er kjent som renessansens skattkammer i Italia. Reiser til Firenze kan by på historie, kultur, vakre omgivelser og nydelige måltider. Billige flybilletter til Firenze og muligheten for å fly til Firenze året rundt, har ført til at mange nordmenn lar seg lokke hit jevnlig. Her kan du virkelig beundre vakker arkitektur og kultur i ro og mak. Byen er et populært reisemål hele året på grunn av sitt varme klima, og høysesongen finner du sommerstid i juli, august og september, samt rundt juletider i desember. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet hos momondo, kan du spesielt i november og januar finne litt billigere flybilletter til Firenze, hvor du kan nyte synet av Davidstatuen laget av Michelangelo på den vakre plassen Piazza della Signoria.

 • Hvilken flyvning til Firenze er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Firenze, lå på 335 kr/per person fra Krakow, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Firenze. Du kan finne den billigste prisen til Firenze fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Firenze?

  Den billigste måneden å fly til Firenze fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 937 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Firenze i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Firenze i mars ligger i gjennomsnitt på 1 955 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Firenze?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Firenze. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 306 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Firenze fra Norge for så lite som 1 242 kr på momondo.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Firenze?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Firenze fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 406 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Firenze på en fredag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 742 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Firenze?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Firenze fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 455 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 2 856 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Firenze?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Firenze. Hvis du planlegger å fly til Firenze, bør du vurdere å bestille flyvninger til San Dalmazio San Domino Island flyplass (62 km fra sentrum i Firenze), Pisa Galileo Galilei flyplass (70 km fra sentrum i Firenze), Bologna Guglielmo Marconi flyplass (85 km fra sentrum i Firenze), Rimini Miramare flyplass (112 km fra sentrum i Firenze), eller Perugia Sant Egidio flyplass (126 km fra sentrum i Firenze).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Firenze?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Firenze, er vanligvis Pisa Galileo Galilei flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 122 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Firenze

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Firenze som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
23. okt.
OSL13:45Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
FLR18:40Firenze Peretola
31. okt.
FLR13:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL19:25Oslo Gardermoen
1 532 kr
Finn lignende
Lufthansa
31. okt.
OSL05:50Oslo Gardermoen
6t 40m
2 stopp
FLR12:30Firenze Peretola
7. nov.
FLR12:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 603 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
6t 40m
2 stopp
FLR11:30Firenze Peretola
30. nov.
FLR12:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 612 kr
Finn lignende
Lufthansa
6. sep.
OSL03:45Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
FLR13:25Firenze Peretola
16. sep.
FLR02:05Firenze Peretola
4t 45m
1 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
1 242 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
9t 00m
2 stopp
FLR18:10Firenze Peretola
31. okt.
FLR13:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL19:25Oslo Gardermoen
1 744 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
9t 00m
2 stopp
FLR18:10Firenze Peretola
31. okt.
FLR13:15Firenze Peretola
6t 10m
1 stopp
OSL19:25Oslo Gardermoen
1 752 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Firenze

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Firenze, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
Vueling
9. aug.
OSL12:50Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
FLR19:30Firenze Peretola
1 110 kr
Finn lignende
Vueling
9. aug.
OSL12:50Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
FLR19:30Firenze Peretola
1 162 kr
Finn lignende
Vueling
20. aug.
OSL07:10Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
FLR18:55Firenze Peretola
1 224 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Firenze

Under finner du alle flyplassene i Firenze sammen med avstanden til sentrum

Fly til Firenze lander på Firenzes flyplass som på italiensk kalles Aeroporto di Firenze (FLR), eller Firenze lufthavn på norsk, og ligger ca. fire km fra sentrum av Firenze. Det går flybuss til og fra sentralbanestasjonen Santa Maria Novella. Flybussen går hvert 30. minutt fra kl. 06.00–23.30, og bussturen tar vanligvis 20–25 minutter. Billett kjøper du direkte fra bussjåføren, eller i en av aviskioskene eller kaféene på flyplassen. Billettene koster ca. € 6 og ca. € 10 for tur/retur-reise. Tur/retur-billettene kjøper du før ombordstigning. Du kan også ta taxi til sentrum. Taxi finner du utenfor terminalen og på sentralbanestasjonen og tar ca. 15 minutter. Pris avtales med sjåføren. Taxiene har stort sett faste lave priser, men merk at prisene er nesten doble om natten, på søndager og helligdager.


Populære flybilletter til Firenze

Finn dine flybilletter til Firenze med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Firenze
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris1 242 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Firenze?

Firenze opplever du enkelt til fots, ettersom sentrum er forholdsvis lite og det er kort vei mellom severdighetene. Bussnettverket (ATAF) er godt utbygd og kjører fra ca. kl. 05.30 til 00.00. Billetter kan du kjøpe overalt hvor du ser et ATAF-merke. Både i kiosker, automater og om bord i bussen. Billetten er gyldig én gang og varer i 90 minutter. Du aktiverer billetten før du går på bussen. Kjøper du billetter på forhånd koster de fra € 1,20. Kjøper du billett av bussjåføren koster det fra € 2 og du må ha eksakt beløp.

Du kan også ta taxi rundt i byen, men vær oppmerksom på at de ikke kan vinkes inn fra gaten. Det er drosjeholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjoner.


Kan man reise til Firenze uten pass eller visum?

Du kan enkelt slå til på billige flybilletter til Firenze ettersom du ikke behøver å tenke på visum. Norske statsborgere og statsborgere av EU-land trenger ikke visum for opphold i Italia, så lenge oppholdet ikke overstiger 90 dager over en seksmåneders-periode. For lengre besøk kreves det oppholdstillatelse. Ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn, må dette medbringes. Ofte er det ikke passkontroll fra Norge og inn i Italia, men det er stort sett alltid passkontroll ved utreise fra Italia. Pass må også ofte vises ved innsjekking på hoteller, og det er ikke tilstrekkelig med førerkort og/eller bankkort som identifikasjon. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Firenze


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Firenze?

Firenze i Toscana er det perfekte reisemålet for deg som er glad i naturopplevelser, kunst, kultur og god mat og drikke. Den sjarmerende byen byr på en miks av det genuint gamle og det elegante moderne. Se kunstverk av Michelangelo, Da Vinci og Rubens på Uffizi-galleriet, og besøk arkeologisk museum og lær om Etruskernes myteomspunne historie. Her kan du også se vakre marmor- og bronseskulpturer og terracottasamlinger. Flott utsikt får du fra det 82 meter høye klokketårnet designet av Giotto i 1334.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Firenze gjør at du gjerne kan ta med hele familien. Barna kan sette pris på en tur til Ponte Vecchio, Firenzes eldste bro. Her får dere god utsikt over byen og elven Arno og kan oppleve morsomme gateartister. Dere kan også besøke Vitenskapsmuseet, Museo di Storia della Scienza. Alternativt kan dere se skjeletter og utstoppede dyr i alle varianter ved Zoologisk museum, La Specola Zoological Museum ved Piazza San Marco.

Hvor bør jeg shoppe?

Firenze er kjent for gode håndverkstradisjoner, og du kan finne lærvarer, samt gull- og sølvsmykker av beste kvalitet. Ta en titt innom et av verdens eldste apotek, Antica Officina di Santa Maria Novella fra 1500-tallet. Besøk gullsmedbutikkene langs broen Ponte Vecchio, eller gå innom en av de mange flotte skobutikkene som ligger rundt i hele byen. Ta også med deg en deilig olivenolje hjem fra en av de mange koselige mat- og vinbutikkene. San Lorenzo-markedet byr på livlig atmosfære og alle typer produkter. Er du på jakt etter merkevarer til en rimelig pris kan du ta turen til et av flere outlets.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Boboliparken like ved Forte di Belvedere er en av de vakreste parkene i Italia, med både fontener, statuer og amfiteater. I sentrum av Firenze kan du se de største severdighetene i San Giovanni og Duomo, mens du i Santa Maria Novella-området finner knutepunktet for transport, med sentralstasjonen. Besøk utendørsmarkedene i San Lorenzo-området i nord. Her finner du også Laurenziana-biblioteket, San Lorenzo-kirken, og Medicee-kapellet. Nordøst i San Marco- og San Gallo-området ligger universitetet med rimelige restauranter, barer og kaféer, samt botanisk hage. Opplev det autentiske morgenmarkedet på Piazza Ghiberti i Sant Ambrogio-området, og få med deg oster, grønnsaker, frukt og kjøtt i beste kvalitet til lave priser. I dette området finner du også gode restauranter og trendy barer. Gjenopplev renessansen ved Santa Croce-området, eller det eldre genuine Firenze i Santo Frediano og Santo Spirito sør i byen.