Finn billige fly til Stavanger

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Stavanger

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stavanger fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stavanger

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stavanger

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stavanger (SVG)

Vanligvis er flyvninger til Stavanger fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola, som i gjennomsnitt koster 1 442 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STAVANGER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stavanger koster i gjennomsnitt kun 1 098 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STAVANGER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust9 % dyrereDet koster ca. 1 576 kr for flyvninger til Stavanger fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STAVANGER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli351 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stavanger fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Stavanger?

Mange velger å fly til Stavanger i milde sommermåneder for å oppleve fjord, fjell og vakre strender i sol og varme. Ønsker du å reise utenom høysesong, slipper du derimot å gå i kø blant alle turistene på vei opp til Preikestolen. Dessuten er det generelt gode muligheter til å finne billige flybilletter til Stavanger når det er lavsesong.

Ettersom byen har mange studenter og forretningsreisende fra landet rundt, kan prisene for å fly til Stavanger være ganske jevne. Det viser seg likevel at det ofte er dyrest å fly i påskeferien, juletider og i juli. Selv om det alltid er mulig å finne billige flybilletter til Stavanger, er prisene vanligvis ganske rimelige utpå høsten.

 • Hvilken flyvning til Stavanger er den absolutt billigste?

  111 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Stavanger. Denne flyvningen er fra Gdansk, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Stavanger. Du kan finne den billigste prisen til Stavanger fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Stavanger?

  I gjennomsnitt er april den billigste måneden å fly til Stavanger fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 142 kr. Hvis du ikke kan fly til Stavanger i april, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Stavanger i mars ligger i gjennomsnitt på 1 337 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stavanger?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Stavanger fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 456 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Stavanger med en prislapp på kun 762 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Stavanger?

  Den billigste dagen å reise fra Norge til Stavanger på, er på en fredag da man kan finne priser fra så lite som 1 472 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en tirsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 743 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Stavanger.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Stavanger?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Stavanger vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Stavanger kl. 12:00 for så lite som 1 498 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 1 552 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stavanger?

  De som skal fly til Stavanger kan potensielt finne bedre priser for Haugesund flyplass (51 km fra sentrum i Stavanger), Stord flyplass (94 km fra sentrum i Stavanger), Bergen Flesland flyplass (150 km fra sentrum i Stavanger), eller Kristiansand Kjevik flyplass (161 km fra sentrum i Stavanger), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stavanger?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Stavanger, er vanligvis Stord flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 062 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Stavanger

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stavanger som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
25. aug.
OSL17:50Oslo Gardermoen
18t 50m
1 stopp
SVG12:40Stavanger Sola
27. aug.
SVG09:45Stavanger Sola
27t 10m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
Norwegian
15. sep.
BGO12:00Bergen Flesland
0t 40m
SVG12:40Stavanger Sola
16. sep.
SVG13:05Stavanger Sola
0t 40m
BGO13:45Bergen Flesland
Norwegian
1. nov.
OSL13:05Oslo Gardermoen
0t 55m
SVG14:00Stavanger Sola
8. nov.
SVG11:45Stavanger Sola
3t 55m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Norwegian
12. sep.
OSL04:55Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
SVG10:15Stavanger Sola
19. sep.
SVG04:00Stavanger Sola
0t 50m
OSL04:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. aug.
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
1 stopp
SVG04:00Stavanger Sola
22. aug.
SVG14:10Stavanger Sola
18t 45m
1 stopp
TRF08:55Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
12. sep.
OSL16:55Oslo Gardermoen
0t 50m
SVG17:45Stavanger Sola
19. sep.
SVG04:00Stavanger Sola
0t 50m
OSL04:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Stavanger

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Stavanger, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air
Flere flyselskaper
24. aug.
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
1 stopp
SVG04:00Stavanger Sola
Wizz Air
24. aug.
OSL13:25Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
SVG04:00Stavanger Sola
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
14t 50m
1 stopp
SVG04:00Stavanger Sola

Hvilke flyselskaper flyr til Stavanger?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Stavanger

Reisende fra Oslo velger ofte å fly til Stavanger med selskapene Norwegian, SAS og Widerøe. De tilbyr direkteflyvninger som tar cirka 45–60 minutter. Skal du fly til Stavanger fra Bergen og Trondheim, er det de samme flyselskapene som gjelder. Direkteflyvningene tar 30–40 minutter fra Bergen og 60–70 minutter fra Trondheim. Når du bestiller billige flybilletter til Stavanger, kan det ofte koste litt ekstra for å velge flysete på forhånd eller sjekke inn bagasje.


Flyplasser nære Stavanger

Under finner du alle flyplassene i Stavanger sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Stavanger, lander du på flyplassen i Sola. Det er derimot ikke langt inn til sentrum. Flybussen tar deg raskt av gårde, med reisetid på ca. 20–30 minutter. Pris for billetten er mellom 100 og 150 kr. Bestiller du på forhånd på nettet, koster det mindre. Rutebuss er det billigste alternativet, med priser fra ca. 30–50 kr.

Taxiholdeplassen finner du mellom flyterminalen og parkeringshuset. Dersom det er lite trafikk, tar taxituren ca. 15 minutter inn til sentrum. Prisen er ca. 350–450 kr. Samme transportmuligheter gjelder når du skal til flyplassen.


Populære flybilletter til Stavanger

Finn dine flybilletter til Stavanger med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Stavanger
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris850 kr
Flyvninger fra Bergen til Stavanger
Raskeste flytid0t 35m
Billigst pris903 kr
Flyvninger fra Tromsø til Stavanger
Raskeste flytid3t 40m
Billigst pris2 462 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Stavanger?

Stavanger er en fin, liten by som du fint kan nyte til fots. De fleste attraksjonene i sentrum er i gåavstand. Det finnes også gode sykkelmuligheter, dersom du foretrekker det. Om du ikke vil ta med din egen, kan du leie en. Bor du litt utenfor byen, eller ønsker å utforske nærliggende områder og naturopplevelser, tilbyr rutebusselskapet Kolombus enkeltbilletter, 24-timerspass og ukespass.

Pris for enkeltbillett er cirka 30–40 kr, mens 24-timerspasset koster cirka 50–150 kr og ukespasset koster 250–350 kr. Sistnevnte lar deg reise så mye du vil med buss, tog og enkelte ferjer. Dersom du ønsker å nyte fjordene og fjellene fullt ut og utforske så mye som mulig, kan det lønne seg å kjøpe et av passene.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Du må ha med legitimasjon for å reise innenlands på fly. Passasjerer som skal fly til innenlands til Stavanger må medbringe gyldig legitimasjon med bilde. Eksempler kan være førerkort og bankkort med bilde. Dersom du er usikker på om legitimasjonen din er gyldig, for eksempel hvis du reiser med studentbevis, kan du kontakte flyselskapet på forhånd. Det er ikke nødvendig med pass på reiser innenlands, men du må kunne identifisere deg når du skal ut å fly. Det er bare den personen som skal fly som kan sjekke inn bagasje, og derfor kan det være nødvendig å vise legitimasjon ved innsjekk.


Start planleggingen av reisen til Stavanger


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Stavanger?

Stavanger er en by som er rik på kultur og natur. Dersom du ønsker langstrakte fjorder, fristende matfestivaler og sjarmerende bygater, er det bare å bestille billige flybilletter til Stavanger. Ta deg et fjordcruise på Lysefjorden, bestig Preikestolen eller nyt de gamle trebygningene i Gamle Stavanger, før du runder av dagen på et av spisestedene i sentrum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Stavanger er en livlig by for både store og små. Rett i nærheten finner dere Kongeparken og forrykende karuseller, med gratisbuss fra sentrum på sommeren. Eller hva med å bade og kose dere på Solastranden i finværet?

Hvor bør jeg shoppe?

Har du sikret deg billige flybilletter til Stavanger, og har litt til overs til shopping? Sett kursen mot gågaten Kirkegata, hvor du finner både unike småbutikker og store merkevarekjeder. Foretrekker du kjøpesentre, kan Kvadrat lokke med et enormt utvalg av butikker.

Hvilke naturopplevelser i regionen burde jeg besøke?

Stavangerregionen er rik på naturopplevelser, og det er bare å pakke med seg både fjellsko og badesandaler. Preikestolen er et must for turglade turister, og det samme er Skomakernibba. I Sola finner du den 2,5 km lange sandstranden Solastranden.