Finn billige fly til Dublin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dublin

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Dublin

Beste pris på enveisbillett

201 kr

Beste pris på tur/retur-billett

537 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dublin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 201 kr (Oslo Gardermoen til Dublin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dublin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 537 kr (Oslo Torp Sandefjord til Dublin).
Den kjappeste flyvningen til Dublin fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Dublin).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Dublin, deriblant Ryanair og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dublin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dublin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dublin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dublin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dublin (DUB)

Vanligvis er flyvninger til Dublin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dublin, som i gjennomsnitt koster 1 630 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dublin koster i gjennomsnitt kun 1 237 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni28 % dyrereDet koster ca. 2 081 kr for flyvninger til Dublin fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni329 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dublin fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dublin?

Høysesong for å fly til Dublin og oppleve irsk sjarm og sort øl er fra mai til september. I skoleferier, spesielt rundt jul, er også tidspunkter hvor det koster mer å bestille flyreiser til Dublin. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Dublin her på momondo.

Lavsesong er fra sein høst til tidlig vår, og det er gode muligheter til å sikre seg billige flybilletter til Dublin rundt januar og november. Det finnes mange, gode grunner til å reise til Dublin i lavsesongen; våren kommer snikende allerede i mars, du slipper store folkemengder og det er enkelt å finne billige flybilletter til Dublin.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Dublin fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 237 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dublin i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 448 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Dublin på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 630 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Dublin med en prislapp på kun 537 kr.

De som skal fly til Dublin kan potensielt finne bedre priser for Waterford flyplass (140 km fra sentrum i Dublin), avhengig av måned og avreiseflyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Dublin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dublin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. jun.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
31t 50m
2 stopp
DUB20:40Dublin
26. jun.
DUB03:35Dublin
23t 25m
2 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
22. jun.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
12t 15m
1 stopp
DUB16:50Dublin
26. jun.
DUB03:35Dublin
23t 25m
2 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
7. jun.
OSL15:55Oslo Gardermoen
12t 50m
1 stopp
DUB04:45Dublin
11. jun.
DUB11:40Dublin
5t 45m
1 stopp
OSL17:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. jun.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
34t 45m
2 stopp
DUB15:35Dublin
11. jun.
DUB15:20Dublin
11t 40m
2 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
20. jun.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
14t 50m
1 stopp
DUB05:10Dublin
26. jun.
DUB03:35Dublin
23t 25m
2 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
20. jun.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
30t 05m
2 stopp
DUB20:25Dublin
26. jun.
DUB03:35Dublin
23t 25m
2 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Dublin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dublin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
9. aug.
OSL03:45Oslo Gardermoen
2t 20m
DUB06:05Dublin
Ryanair
13. jun.
TRF07:05Oslo Torp Sandefjord
26t 25m
2 stopp
DUB09:30Dublin
Flere flyselskaper
30. mai
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
15t 35m
1 stopp
DUB04:40Dublin

Hvilke flyselskaper flyr til Dublin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dublin

Hvilke flyselskaper flyr til Dublin?

Scandinavian Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Dublin med. KLM, Norwegian og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Dublin from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Dublin jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Dublin

I gjennomsnitt går det 32 fly med KLM til Dublin hver uke. De fleste av dem flyr fra Amsterdam Schiphol til Dublin, som er den mest populære ruten som trafikkeres av KLM til Dublin. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med KLM til Dublin som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 381 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. KLM er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,8/10 av 121 av brukerne våre.

Flyvninger med Finnair til Dublin

Priser for fly med Finnair til Dublin kan koste fra så lite som 1 573 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 7 flyene som Finnair flyr til Dublin i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Finnair til Dublin, koster fra Chicago Alle flyplasser. Finnair har fått en score på 7,7/10 av momondo-brukere basert på totalt 95 vurdering.


Beste fly med første klasse til Dublin

Sammenlign og se anmeldelser av flyselskaper med premium klasse som flyr til Dublin
FlyselskapRangeringFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 806 krFørste klasseRangering
7,5
7,8

Ombordstigningen

7,7

Comfort

8,2

Besetningen

7,2

Underholdning

7,2

Mat

Vurderinger

Ulemper: At det var INNMARI varmt i flyet til vi kom oppi lufta At det var et ganske fullt, trangt, bittelite fly

1 / 1
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

   Flyplasser nære Dublin

   Under finner du alle flyplassene i Dublin sammen med avstanden til sentrum

   Når du kommer med fly til Dublin, lander du ikke langt fra sentrum. Du kommer deg raskt videre med både buss og taxi, alt etter hva du foretrekker. Bussene har avgang ca. hvert tiende til tredevte minutt, og med over tusen busser daglig slipper du å vente særlig lenge på flyplassen. Flybussen koster ca. € 5–10 per vei, og du kan booke billett på nettet for å få avslag i prisen. Du bør beregne lengre tid om du tar rutebuss, pga. mange stopp langs veien. Den er likevel et billig alternativ med enkeltbilletter som bare koster € 1–3.


   Populære flybilletter til Dublin

   Finn dine flybilletter til Dublin med disse populære rutene
   Flyvninger fra Oslo til Dublin
   Raskeste flytid2t 15m
   Billigst pris604 kr
   Flyvninger fra Bergen til Dublin
   Raskeste flytid12t 45m
   Billigst pris1 122 kr
   Flyvninger fra Haugesund til Dublin
   Raskeste flytid23t 15m
   Billigst pris1 515 kr
   Flyvninger fra Stavanger til Dublin
   Raskeste flytid4t 50m
   Billigst pris1 467 kr
   Flyvninger fra Trondheim til Dublin
   Raskeste flytid11t 40m
   Billigst pris1 995 kr

   Slik kommer du deg rundt omkring i Dublin

   Skal du reise til Dublin, kan det lønne seg å planlegge litt på forhånd. Kjøper du turistkortet Leap når du lander på flyplassen, får du flybussen inkludert i prisen. Kortet gir deg fri tilgang offentlig transport i en gitt periode. Laster du ned appen National Journey Planner, kan du studere ruten til hotellet ditt og ulike attraksjoner før du drar, i ro og mak.

   Foretrekker du å utforske byen til fots eller fra sykkelsetet, er Dublin en sjarmerende by å vandre gjennom. De brosteinsbelagte gatene er full av god stemning, og du oppdager noe nytt for hver gang du er her. Du kan fint kombinere spaser- eller sykkelturer med enkeltbilletter på trikken, ettersom det kun koster € 1–3 per enkeltbillett.


   Visumkrav for Dublin

   Det anbefales at du sjekker regler for innreise i god tid før du skal fly til Dublin. Ettersom kravene kan endre seg på kort tid, finner du den mest nøyaktige informasjonen på nettsidene til den irske ambassaden og regjeringen. Irland er ikke medlem av Schengen, og reisende bør ha med gyldig pass. Passet må være gyldig under hele oppholdet. Du trenger derimot ikke visum for å kunne reise til Dublin. Nødpass fra Norge aksepteres også, dersom du reiser i siste liten og oppdager at passet ditt har gått ut.


   Start planleggingen av reisen til Dublin


   De beste tingene å se og gjøre i Dublin

   Hopper du på et fly til Dublin, bør du få med deg en smakebit av byens historie under oppholdet. Christ Church Cathedral og Dublin Castle er uforglemmelige attraksjoner som tar deg med til gamledager. Du bør også besøke en av de klassiske, livlige irske pubene rundt Temple Bar-området.

   Barna kommer til å elske den irske storbyen, så det er bare å bestille billige flybilletter til Dublin for hele familien. Trenger dere boltreplass, kan dere pakke med niste og besøke Phoenix Park. Parken er en av de største i Europa, og dere kommer tett på vakre, ville rådyr.

   De populære markedene George´s Street Arcade og Castle Market er nesten obligatorisk for shoppingentusiaster på ferie i Dublin. Deretter kan du sette kursen mot den berømte handlegaten Henry Street for å shoppe nesten alt mellom himmel og jord.

   Temple Bar er byens kulturelle høydepunkt. Middelaldergatene er fylt til randen av puber og fargerike butikker, samt gallerier som Photography Centre. Ønsker du en pustepause fra storbylivet, kan du sette kursen mot Dublin Mountain og nyte en flott utsikt over byen når du kommer til toppen.


   Finn fly til andre byer i Irland

   Dublin har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

   Hvorfor bruke momondo?

   Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

   Alle flysøk til Dublin på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

   Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Dublin.

   Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Dublin flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


   Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
   Fleksibel Reise
   momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
   Ekspertinnsikt
   Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
   Prisvarsler
   Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.