Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Dublin

Billige flyvninger til Dublin fra 1 115 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Dublin med avgang den 29.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Dublin flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dublin

Beste pris på enveisbillett

520 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 115 kr

Raskeste flytid

2t 00m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dublin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 520 kr (Bergen Flesland til Dublin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dublin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 115 kr (Oslo Gardermoen til Dublin).
Den kjappeste flyvningen til Dublin fra Norge tar 2t 00m (Bergen Flesland til Dublin).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Dublin, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Dublin flyinnsikt og trender

Se innsikt for Dublin-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Dublin?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Dublin fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 494 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dublin i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 592 kr.

Hvilken flyvning til Dublin er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dublin?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Dublin er på søndag med priser helt nede i 1 243 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Dublin på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 2 299 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dublin?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Dublin på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Dublin på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 847 kr. Flyvninger til Dublin er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 172 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Dublin?

I gjennomsnitt tar det 2t 15m å fly fra Norge til Dublin dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Dublin (den mest populære flyplassen i Dublin). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Dublin, ligger flytiden på rundt 2t.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dublin?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Dublin på, er ca. 18 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 992 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dublin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dublin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dublin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dublin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dublin (DUB)

Vanligvis er flyvninger til Dublin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dublin, som i gjennomsnitt koster 1 992 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dublin koster i gjennomsnitt kun 1 494 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril35 % dyrereDet koster ca. 2 707 kr for flyvninger til Dublin fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai244 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dublin fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Dublin

Høysesong for å fly til Dublin og oppleve irsk sjarm og sort øl er fra mai til september. I skoleferier, spesielt rundt jul, er også tidspunkter hvor det koster mer å bestille flyreiser til Dublin. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Dublin her på momondo.

Lavsesong er fra sein høst til tidlig vår, og det er gode muligheter til å sikre seg billige flybilletter til Dublin rundt januar og november. Det finnes mange, gode grunner til å reise til Dublin i lavsesongen; våren kommer snikende allerede i mars, du slipper store folkemengder og det er enkelt å finne billige flybilletter til Dublin.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dublin flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Dublin flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dublin flyplass fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Dublin flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Dublin flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Dublin flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Dublin flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Dublin flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Dublin flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Dublin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dublin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
29. apr.
OSL09:20Oslo Gardermoen
2t 20m
DUB10:40Dublin
7. aug.
DUB19:30Dublin
2t 15m
OSL22:45Oslo Gardermoen
1 115 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
22. mai
OSL07:00Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
DUB11:00Dublin
23. mai
DUB20:35Dublin
23t 35m
1 stopp
OSL21:10Oslo Gardermoen
1 245 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. mai
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
DUB12:10Dublin
7. mai
DUB10:40Dublin
6t 15m
1 stopp
OSL17:55Oslo Gardermoen
1 267 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
18. mai
OSL06:55Oslo Gardermoen
2t 15m
DUB08:10Dublin
25. mai
DUB20:05Dublin
12t 55m
1 stopp
OSL10:00Oslo Gardermoen
1 278 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. apr.
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
DUB12:10Dublin
3. mai
DUB17:45Dublin
16t 05m
1 stopp
OSL10:50Oslo Gardermoen
1 354 kr
Finn lignende
SWISS
21. apr.
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
DUB12:10Dublin
24. apr.
DUB18:45Dublin
27t 50m
1 stopp
OSL23:35Oslo Gardermoen
1 375 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dublin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dublin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wideroe
Wideroe
23. apr.
BGO11:05Bergen Flesland
2t 00m
DUB12:05Dublin
Wideroe
14. mai
BGO10:55Bergen Flesland
2t 00m
DUB11:55Dublin
Norwegian
21. apr.
OSL13:50Oslo Gardermoen
2t 20m
DUB15:10Dublin

Slik kommer du deg rundt omkring i Dublin

Skal du reise til Dublin, kan det lønne seg å planlegge litt på forhånd. Kjøper du turistkortet Leap når du lander på flyplassen, får du flybussen inkludert i prisen. Kortet gir deg fri tilgang offentlig transport i en gitt periode. Laster du ned appen National Journey Planner, kan du studere ruten til hotellet ditt og ulike attraksjoner før du drar, i ro og mak.

Foretrekker du å utforske byen til fots eller fra sykkelsetet, er Dublin en sjarmerende by å vandre gjennom. De brosteinsbelagte gatene er full av god stemning, og du oppdager noe nytt for hver gang du er her. Du kan fint kombinere spaser- eller sykkelturer med enkeltbilletter på trikken, ettersom det kun koster € 1–3 per enkeltbillett.


Visumkrav for Dublin

Det anbefales at du sjekker regler for innreise i god tid før du skal fly til Dublin. Ettersom kravene kan endre seg på kort tid, finner du den mest nøyaktige informasjonen på nettsidene til den irske ambassaden og regjeringen. Irland er ikke medlem av Schengen, og reisende bør ha med gyldig pass. Passet må være gyldig under hele oppholdet. Du trenger derimot ikke visum for å kunne reise til Dublin. Nødpass fra Norge aksepteres også, dersom du reiser i siste liten og oppdager at passet ditt har gått ut.


De beste tingene å se og gjøre i Dublin

Hva bør jeg oppleve i Dublin?

Hopper du på et fly til Dublin, bør du få med deg en smakebit av byens historie under oppholdet. Christ Church Cathedral og Dublin Castle er uforglemmelige attraksjoner som tar deg med til gamledager. Du bør også besøke en av de klassiske, livlige irske pubene rundt Temple Bar-området.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna kommer til å elske den irske storbyen, så det er bare å bestille billige flybilletter til Dublin for hele familien. Trenger dere boltreplass, kan dere pakke med niste og besøke Phoenix Park. Parken er en av de største i Europa, og dere kommer tett på vakre, ville rådyr.

Hvor bør jeg shoppe?

De populære markedene George´s Street Arcade og Castle Market er nesten obligatorisk for shoppingentusiaster på ferie i Dublin. Deretter kan du sette kursen mot den berømte handlegaten Henry Street for å shoppe nesten alt mellom himmel og jord.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Temple Bar er byens kulturelle høydepunkt. Middelaldergatene er fylt til randen av puber og fargerike butikker, samt gallerier som Photography Centre. Ønsker du en pustepause fra storbylivet, kan du sette kursen mot Dublin Mountain og nyte en flott utsikt over byen når du kommer til toppen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Dublin?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Dublin med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Dublin på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Dublin?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Dublin.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Dublin akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Dublin flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Dublin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Dublin.

Populære flyvninger til Dublin
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post