Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Molde

Finn billige flyvninger til Molde fra 453 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
lø. 2.3.
lø. 9.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Molde

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Molde

Beste pris på enveisbillett

453 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 443 kr

Raskeste flytid

1t 00m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Molde fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 453 kr (Oslo Gardermoen til Molde Aro).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Molde fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 443 kr (Oslo Gardermoen til Molde Aro).
Den kjappeste flyvningen til Molde fra Norge tar 1t 00m (Oslo Gardermoen til Molde Aro).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Molde, deriblant Norwegian.

Molde flyinnsikt og trender

Se innsikt for Molde-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Molde?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Molde. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 853 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Molde i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 243 kr.

Hvilken flyvning til Molde er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Molde fra Oslo fant flyvninger som er 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Molde. Du kan finne den billigste prisen til Molde fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Molde?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Molde fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 334 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Molde på, er onsdag, med priser som ligger på ca. 1 445 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Molde?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Molde, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 373 kr. Å fly til Molde kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Molde, med priser som ligger på ca. 1 408 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Molde?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Molde Du flyr fra. Som eksempel tar det 55m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Ålesund Vigra. På den annen side tar det 50m å fly fra Bergen Flesland til Ålesund Vigra i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Molde?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Molde fra Norge er 41 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 351 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Molde

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Molde fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Molde

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Molde

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Molde (MOL)

Vanligvis er flyvninger til Molde fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Molde Aro, som i gjennomsnitt koster 1 351 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Molde koster i gjennomsnitt kun 853 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust14 % dyrereDet koster ca. 1 548 kr for flyvninger til Molde fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Molde fra Oslo Gardermoen flyplass i august enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Molde

Det er populært å reise til Molde fra Oslo i sommerferien, spesielt i månedene juni og juli. I tillegg er det mange som reiser hit i desember og i påsken, altså rundt mars og april. Da ligger prisene noe høyere enn resten av året. Vil du finne billige flybilletter til Molde i juleferien og sommerferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Vil du finne billige flybilletter til Molde bør du reise utenom de mest populære feriemånedene da mange reiser, og det er lurt å ikke bestille helt i siste liten. Reiser du for eksempel i mai eller om høsten fra august til november, er prisene ofte lavere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Molde, og for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Molde og besøk en koselig by på Vestlandet, som ligger midt blant vakker norsk natur.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Molde?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Molde. Hvis du planlegger å fly til Molde, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kristiansund Kvernberget flyplass (54 km fra sentrum i Molde), Ålesund Vigra flyplass (57 km fra sentrum i Molde), Volda Hovden flyplass (83 km fra sentrum i Molde), eller Sandane Anda flyplass (114 km fra sentrum i Molde).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Molde?

Med en gjennomsnittspris på 1 243 kr per person, er det Molde Aro flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Molde. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Molde Aro flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Molde Aro flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Molde Aro flyplass fra flyvninger?

Det er 3 tilbydere fra Molde Aro flyplass flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Molde Aro flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Molde Aro flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Molde Aro flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Molde Aro flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Molde Aro flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Molde

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Molde som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
7. mar.
OSL08:10Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL09:10Molde Aro
8. mar.
MOL06:45Molde Aro
0t 55m
OSL07:40Oslo Gardermoen
1 443 kr
Finn lignende
Norwegian
11. mar.
OSL08:10Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL09:10Molde Aro
12. mar.
MOL09:35Molde Aro
0t 55m
OSL10:30Oslo Gardermoen
1 474 kr
Finn lignende
Norwegian
16. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL09:20Molde Aro
19. mai
MOL17:40Molde Aro
0t 55m
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 506 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. mai
OSL07:00Oslo Gardermoen
4t 55m
2 stopp
MOL11:55Molde Aro
19. mai
MOL17:40Molde Aro
0t 55m
OSL18:35Oslo Gardermoen
2 517 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mar.
OSL19:45Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL20:45Molde Aro
12. mar.
MOL12:10Molde Aro
6t 20m
1 stopp
OSL18:30Oslo Gardermoen
2 612 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mar.
OSL08:00Oslo Gardermoen
3t 45m
1 stopp
MOL11:45Molde Aro
8. mar.
MOL18:45Molde Aro
0t 55m
OSL19:40Oslo Gardermoen
2 717 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Molde

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Molde, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
20. jun.
OSL07:30Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL08:30Molde Aro
Norwegian
3. jun.
OSL08:20Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL09:20Molde Aro
Norwegian
27. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL09:20Molde Aro

Slik kommer du deg rundt omkring i Molde

Molde er en relativt liten by, og du kan enkelt komme deg rundt i bykjernen til fots. De fleste butikker og sentrale attraksjoner ligger i gåavstand fra hverandre. Dersom du skal reise lengre, kan du benytte deg av busstilbudet som drives av FRAM. En enkeltbillett koster 36 kroner for voksen, og du kan betale om bord på bussen. Det går også ferger fra Molde til Vestnes, og reisen tar omtrent 35 minutter. En fergebillett koster 52 for voksen og 26 for barn. Det koster mer dersom du reiser med bil.

Du kan også ta taxi i Molde, men dette er et dyrere alternativ enn kollektiv transport. Det kan være lurt å bestille på forhånd. Du kan spørre på hotellet ditt om bestilling av taxi, eller du kan ta kontakt med Molde Taxisentral. Det enkleste er å ringe taxisentralen for bestilling. Du kan betale med kort i taxien.


Visumkrav for Molde

Du trenger ikke pass eller visum for å reise til Molde, men du må ha med deg gyldig identifikasjon på flyreisen. Det kan da være lurt å ha bankkort med bilde, førerkort eller pass. Ettersom du ikke krysser noen landegrenser på reisen mellom Oslo og Molde, er det ikke nødvendig å ha ytterligere dokumentasjon eller reisepapirer annet enn identifikasjon og flybillett. Dette gjelder også når du mellomlander i andre byer i Norge på reisen fra Oslo til Molde. Dersom du skal benytte deg av studentpriser på kollektiv transport, må du ha med deg gyldig studentbevis med dato og bilde for å få rabatter.


De beste tingene å se og gjøre i Molde

Hvilke områder bør jeg besøke?

Har du bil under oppholdet i Molde bør du kjøre Atlanterhavsveien som ligger 45 minutter utenfor byen. Dette er kåret til en av de aller vakreste veiene i verden. Denne veien går helt ut mot havet, og det finnes mange steder der du kan stoppe, ta en pause og ta innover deg den vakre utsikten.

Hva bør jeg oppleve i Molde?

Hvis du vil se skikkelig vakker natur og en av Norges perler, bør du dra til Varden for å se Moldepanoramaet. Dette er et utsiktspunkt som ligger 407 meter over havet, der du ser byen, fjorden og Moldepanoramaet utgjort av vakre fjelltopper.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Molde?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Molde når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Molde, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Molde med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Molde for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Molde?

Når du har søkt etter flyvinger til Molde, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Molde akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Molde og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Molde på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Molde.

Populære flyvninger til Molde
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Molde
1 voksen
lø. 2.3.
lø. 9.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post