Finn billige fly til Molde

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Molde

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Molde fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Molde

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Molde

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Molde (MOL)

Vanligvis er flyvninger til Molde fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Molde Aro, som i gjennomsnitt koster 1 278 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Molde koster i gjennomsnitt kun 983 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % dyrereDet koster ca. 1 583 kr for flyvninger til Molde fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOLDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli568 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Molde fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Molde?

Det er populært å reise til Molde fra Oslo i sommerferien, spesielt i månedene juni og juli. I tillegg er det mange som reiser hit i desember og i påsken, altså rundt mars og april. Da ligger prisene noe høyere enn resten av året. Vil du finne billige flybilletter til Molde i juleferien og sommerferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Vil du finne billige flybilletter til Molde bør du reise utenom de mest populære feriemånedene da mange reiser, og det er lurt å ikke bestille helt i siste liten. Reiser du for eksempel i mai eller om høsten fra august til november, er prisene ofte lavere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Molde, og for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Molde og besøk en koselig by på Vestlandet, som ligger midt blant vakker norsk natur.

 • Hvilken flyvning til Molde er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Molde fra Katowice fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Molde. Du kan finne den billigste prisen til Molde fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Molde?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Molde. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 983 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Molde i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av april også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 035 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Molde?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Molde fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 278 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 078 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Molde?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Molde. Hvis du planlegger å fly til Molde, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kristiansund Kvernberget flyplass (54 km fra sentrum i Molde), Ålesund Vigra flyplass (57 km fra sentrum i Molde), Volda Hovden flyplass (83 km fra sentrum i Molde), eller Sandane flyplass (114 km fra sentrum i Molde).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Molde?

  Med en gjennomsnittspris på 2 586 kr per person, er det Sandane flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Molde. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Molde

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Molde som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. jan.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL12:30Molde Aro
12. jan.
MOL12:10Molde Aro
0t 50m
OSL13:00Oslo Gardermoen
1 078 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. okt.
OSL18:35Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL19:35Molde Aro
24. okt.
MOL17:05Molde Aro
0t 50m
OSL17:55Oslo Gardermoen
1 235 kr
Finn lignende
Norwegian
23. nov.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL12:30Molde Aro
24. nov.
MOL01:45Molde Aro
1t 00m
OSL02:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL14:45Oslo Gardermoen
0t 55m
MOL15:40Molde Aro
20. nov.
MOL03:55Molde Aro
4t 00m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
1 644 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL03:20Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL04:20Molde Aro
20. nov.
MOL03:55Molde Aro
4t 00m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
1 435 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL03:20Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL04:20Molde Aro
24. nov.
MOL07:55Molde Aro
5t 00m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 365 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Molde

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Molde, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
10. okt.
OSL10:10Oslo Gardermoen
1t 00m
MOL11:10Molde Aro
Flere flyselskaper
10. okt.
OSL04:55Oslo Gardermoen
3t 35m
1 stopp
MOL08:30Molde Aro
1 139 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. okt.
OSL18:55Oslo Gardermoen
9t 40m
2 stopp
MOL04:35Molde Aro
1 626 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Molde?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Molde

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Molde, og noen av de mest populære er Norwegian, SAS og Widerøe. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er direkteflyvninger mellom Molde og Oslo hver dag, og raskeste flytid er på 55 minutter. Dersom du har flyvning med mellomlanding, vil reisen være noe lenger avhengig av hvor lang mellomlandingen er. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Flyplasser nære Molde

Under finner du alle flyplassene i Molde sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Molde, lander du på Molde Lufthavn, Årø. Denne flyplassen ligger omtrent 6 km øst for Molde by og man kjører langs med kysten for å komme seg til byen. For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man ta buss. Selskapet som driver bussene i Molde og omegn heter FRAM. De fleste av disse bussene er koordinert med flyavganger. Det tar omtrent 10 til 20 minutter å kjøre fra lufthavnen og inn til byen. Dersom du lurer på noe i sammenheng med busstilbudet til FRAM kan du ringe deres kundesenter på nummeret 177. Du kan også ta buss videre til Volda, Ålesund og Kristiansund. Da tar du FRAM Ekspress rute 100 eller 101. En billett til Molde koster 36 kroner for voksen og 18 kroner for barn. Billetter kan du kjøpe av sjåføren. Du kan finne mer informasjon om busstider, stoppesteder og priser på FRAM sine nettsider. (Informasjon sjekket: 04/03/18).


Populære flybilletter til Molde

Finn dine flybilletter til Molde med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Molde
Raskeste flytid1t 00m
Billigst pris852 kr

Molde er en relativt liten by, og du kan enkelt komme deg rundt i bykjernen til fots. De fleste butikker og sentrale attraksjoner ligger i gåavstand fra hverandre. Dersom du skal reise lengre, kan du benytte deg av busstilbudet som drives av FRAM. En enkeltbillett koster 36 kroner for voksen, og du kan betale om bord på bussen. Det går også ferger fra Molde til Vestnes, og reisen tar omtrent 35 minutter. En fergebillett koster 52 for voksen og 26 for barn. Det koster mer dersom du reiser med bil. (Informasjon sjekket 04/03/18).

Du kan også ta taxi i Molde, men dette er et dyrere alternativ enn kollektiv transport. Det kan være lurt å bestille på forhånd. Du kan spørre på hotellet ditt om bestilling av taxi, eller du kan ta kontakt med Molde Taxisentral. Det enkleste er å ringe taxisentralen for bestilling. Du kan betale med kort i taxien. (Informasjon sjekket 04/03/18).


Du trenger ikke pass eller visum for å reise til Molde, men du må ha med deg gyldig identifikasjon på flyreisen. Det kan da være lurt å ha bankkort med bilde, førerkort eller pass. Ettersom du ikke krysser noen landegrenser på reisen mellom Oslo og Molde, er det ikke nødvendig å ha ytterligere dokumentasjon eller reisepapirer annet enn identifikasjon og flybillett. Dette gjelder også når du mellomlander i andre byer i Norge på reisen fra Oslo til Molde. Dersom du skal benytte deg av studentpriser på kollektiv transport, må du ha med deg gyldig studentbevis med dato og bilde for å få rabatter.


Start planleggingen av reisen til Molde


Hvilke områder bør jeg besøke?

Har du bil under oppholdet i Molde bør du kjøre Atlanterhavsveien som ligger 45 minutter utenfor byen. Dette er kåret til en av de aller vakreste veiene i verden. Denne veien går helt ut mot havet, og det finnes mange steder der du kan stoppe, ta en pause og ta innover deg den vakre utsikten.

Hva bør jeg oppleve i Molde?

Hvis du vil se skikkelig vakker natur og en av Norges perler, bør du dra til Varden for å se Moldepanoramaet. Dette er et utsiktspunkt som ligger 407 meter over havet, der du ser byen, fjorden og Moldepanoramaet utgjort av vakre fjelltopper.