Finn billige fly til Haugesund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Haugesund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Haugesund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Haugesund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Haugesund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stavanger (SVG)

Vanligvis er flyvninger til Haugesund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola, som i gjennomsnitt koster 1 442 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAUGESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Haugesund koster i gjennomsnitt kun 1 257 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAUGESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember19 % dyrereDet koster ca. 1 780 kr for flyvninger til Haugesund fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HAUGESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember130 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Haugesund fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Haugesund?

Høysesong for å fly til Haugesund er sommermånedene. Da strømmer reiselystne sjeler til for å beundre båtlivet ved kaien og utforske en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. Det pleier generelt sett å koste mer å fly i juni/juli og desember.

Sein høst og vinter pleier å være gode tidspunkt å reise på, dersom du leter etter billige flybilletter til Haugesund. Bare husk å pakk med deg vanntett jakke og en varm genser. Fordelen ved å reise i lavsesongen er dessuten mindre folkemengder når du skal besøke Haraldshaugen og besøke kaien.

 • Hvilken flyvning til Haugesund er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Haugesund fra Gdansk for 111 kr. Dette er 97 % billigere enn de fleste flytilbudene til Haugesund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Haugesund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Haugesund?

  Den billigste måneden å fly til Haugesund fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 257 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Haugesund i løpet av april, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 302 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Haugesund?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Haugesund på, er 53 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 506 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 125 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Haugesund?

  Den billigste dagen å reise fra Norge til Haugesund på, er på en fredag da man kan finne priser fra så lite som 1 517 kr. Når du flyr på en onsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 709 kr for en reise fra Norge til Haugesund.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Haugesund?

  På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Haugesund, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 549 kr. Å fly til Haugesund på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Haugesund som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 749 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Haugesund?

  Stord flyplass, Stavanger Sola flyplass eller Bergen Flesland flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Haugesund.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Haugesund?

  Stord flyplass har en gjennomsnittspris på 3 062 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Haugesund. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Haugesund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Haugesund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
0t 50m
HAU10:00Haugesund
16. aug.
HAU13:55Haugesund
0t 55m
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 381 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
0t 50m
HAU10:00Haugesund
21. aug.
HAU05:40Haugesund
0t 55m
OSL06:35Oslo Gardermoen
1 390 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
0t 50m
HAU10:00Haugesund
16. aug.
HAU13:55Haugesund
0t 55m
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 629 kr
Finn lignende
Norwegian
16. aug.
OSL12:30Oslo Gardermoen
0t 55m
HAU13:25Haugesund
23. aug.
HAU13:55Haugesund
0t 55m
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 125 kr
Finn lignende
Norwegian
9. aug.
OSL10:45Oslo Gardermoen
0t 55m
HAU11:40Haugesund
11. aug.
HAU12:10Haugesund
0t 55m
OSL13:05Oslo Gardermoen
1 133 kr
Finn lignende
Norwegian
28. aug.
OSL04:20Oslo Gardermoen
0t 55m
HAU05:15Haugesund
30. aug.
HAU13:55Haugesund
0t 55m
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 187 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Haugesund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Haugesund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air
Norwegian
16. sep.
OSL12:30Oslo Gardermoen
0t 55m
HAU13:25Haugesund
Norwegian
17. okt.
OSL15:15Oslo Gardermoen
0t 55m
HAU16:10Haugesund
Wizz Air
17. okt.
OSL18:25Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
HAU04:30Haugesund

Hvilke flyselskaper flyr til Haugesund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Haugesund

Du kan fly til Haugesund med Norwegian og SAS direkte fra Oslo, og turen varer i ca. én time. Widerøe, SAS og Norwegian har som regel mellomlandinger på flyreiser fra Trondheim, Bergen og andre flyplasser i Norge, og da tar det fra 2–3 timer og opp. Du har til gjengjeld større sjanse til å finne billige flybilletter til Haugesund dersom du også vurderer reiser med mellomlandinger. Alle tre selskapene tilbyr billige flybilletter til Haugesund, men de billigste selskapene kutter gjerne kostnader ved å pålegge ekstra gebyr for valgfrie alternativer, som å velge flysete på forhånd eller å sjekke inn bagasje.


Flyplasser nære Haugesund

Under finner du alle flyplassene i Haugesund sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Haugesund, lander du på en trivelig, liten flyplass på Karmøy. Herfra kan du enten ta buss eller taxi til sentrum. Det koster ca. 80–120 kr å ta flybussen inn til bykjernen. Du kan også hoppe i en taxi om du vil raskt av gårde, både til og fra flyplassen. Kjøreturen tar ca. 15–20 minutter, og det koster ca. 300–400 kr på dagtid og 400–500 på kveldstid og i helgene. Du kan også leie bil dersom du vil ha frihet til å utforske på Haugalandet i eget tempo. Bilen kan bestilles hos momondo, og hentes og avleveres på flyplassen.


Populære flybilletter til Haugesund

Finn dine flybilletter til Haugesund med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Haugesund
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris1 284 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Haugesund?

Bykjernen i Haugesund er liten og koselig, og den kan fint utforskes til fots. De fleste attraksjoner i sentrum er i gåavstand, og du kan ta deg pustepauser på en av de mange kaféene eller restaurantene. Du finner dessuten taxiholdeplass sentralt i byen, dersom du foretrekker det.

Hvis du ønsker å se attraksjoner rundt i området, kan det lønne seg å leie bil eller kjøpe busskort. Pris per enkeltbillett er fra ca. 30–40 kr og opp for voksen, eller du kan kjøpe en 24-timersbilett for ca. 80–120 kr og opp, avhengig av hvor langt du har tenkt deg. Du kjøper dagspasset på Haugesund Turistinformasjon. Kontoret ligger på Bytunet, midt i sentrum, og de hjelpe deg med å planlegge reisen.


Kan man reise innenlands i Norge uten ID?

Reisende fra Norge trenger ikke pass for å fly til Haugesund. Dette gjelder for alle flyvninger innenlands. Du må likevel huske å ta med legitimasjon med bilde når du skal reise til Haugesund. Flyselskap krever at du skal kunne fremvise legitimasjon ved behov, f.eks. førerkort eller bankkort med bilde. Dersom du er usikker på om legitimasjonen din godkjennes, bør du kontakte flyselskapet i god tid før du skal fly til Haugesund. De vil kunne gi deg nærmere informasjon om hvilke krav de stiller til ID-bevis.


Start planleggingen av reisen til Haugesund


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Haugesund?

Har du booket billige flybilletter til Haugesund, kan du glede deg til en stemningsfull by med rik historie. Dra til Vikinggarden på Bukkøy for å reise tilbake til vikingtiden. Her kan du beundre rekonstruerte bygninger fra 800-tallet, samt besøke Nordvegen Historiesenter og Olavskirken fra 1250. Dagen kan avrundes på en av restaurantene langs byens vakre kai.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barn synes at Vikinggarden er spennende og morsom å utforske, og her kan de leke at de arkeologer. For enda mer action, kan dere besøke klatreparken Høyt & Lavt, dra på en av de mange sandstrendene på Karmøy eller komme tett på dyrene på en av besøksgårdene.

Hvor bør jeg shoppe?

Haugesund kan skryte på seg Norges lengste gågate, nemlig Haraldsgata. Her finner du alle mulige forretninger, fra moteklær til gavebutikker. Fristende kaféer inviterer til en forfriskende shoppingpause med deilige bakverk og rykende fersk kaffe.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Flere velger å booke billige flybilletter til Haugesund for å besøke nærliggende attraksjoner i området. Fra Haugesund kan du ta deg videre til den spektakulære naturseverdigheten Preikestolen, eller besøke sjarmerende Karmøy, med hvite sandstrender og den koselige seilskutebyen Skudeneshavn.