Finn billige fly til Cagliari

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cagliari

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cagliari fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cagliari

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cagliari

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cagliari (CAG)

Vanligvis er flyvninger til Cagliari fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cagliari Elmas, som i gjennomsnitt koster 2 474 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars50 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cagliari koster i gjennomsnitt kun 1 227 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni49 % dyrereDet koster ca. 3 682 kr for flyvninger til Cagliari fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni707 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cagliari fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cagliari?

Høysesongen i Cagliari er om sommeren i juli og august, med fantastisk vær og mye liv. Imidlertid er dette også den dyreste tiden å reise hit på, og det kan være vanskelig å finne billig fly til Cagliari om sommeren. Derfor mener mange det er best å reise hit i juni eller i september, når det fremdeles er behagelige temperaturer, men lavere priser og færre turister. Dersom du ser etter billige flybilletter til Cagliari bør du vurdere å reise hit i lavsesongen mellom desember og februar. I disse månedene er det kjøligere temperaturer med sterk vind, og det er mange butikker, barer, restauranter og turoperatører som holder stengt.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Cagliari?

    Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cagliari i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 653 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cagliari?

    Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cagliari på, er 55 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 474 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Cagliari fra Norge for så lite som 701 kr på momondo.


Flotte tilbud på flyreiser til Cagliari

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cagliari som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
CAG03:35Cagliari Elmas
27. nov.
CAG05:35Cagliari Elmas
22t 50m
2 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Ryanair
20. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
10t 05m
2 stopp
CAG14:00Cagliari Elmas
27. nov.
CAG14:25Cagliari Elmas
14t 50m
1 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
CAG03:35Cagliari Elmas
27. nov.
CAG16:50Cagliari Elmas
11t 35m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
10t 20m
1 stopp
CAG16:20Cagliari Elmas
27. nov.
CAG16:50Cagliari Elmas
11t 35m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. nov.
TRF03:05Oslo Torp Sandefjord
25t 50m
2 stopp
CAG04:55Cagliari Elmas
27. nov.
CAG09:25Cagliari Elmas
19t 50m
2 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
1 010 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
CAG03:35Cagliari Elmas
27. nov.
CAG07:05Cagliari Elmas
46t 05m
3 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 202 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cagliari

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cagliari, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
15t 20m
2 stopp
CAG09:25Cagliari Elmas
Ryanair
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
2 stopp
CAG09:25Cagliari Elmas
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
23t 15m
1 stopp
CAG17:20Cagliari Elmas

Hvilke flyselskaper flyr til Cagliari?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cagliari
  • Hvilke flyselskaper flyr til Cagliari?

    KLM, Lufthansa, Ryanair og Iberia er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Cagliari jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Cagliari med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Cagliari

Under finner du alle flyplassene i Cagliari sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Cagliari, ankommer du Cagliari/Cagliari Elmas lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum, og det er flere transportalternativer å velge mellom. Buss er den rimeligste måten å dra inn til byen på, og bussene har avgang hver halvtime. Det er to bussholdeplasser på flyplassen, en utenfor ankomsthallen og en utenfor avgangshallen. En billett til sentrum koster 0,67 EUR (ca. 6,50 NOK), og du kan kjøpe billetter i aviskiosken i ankomsthallen eller på McDonald’s i avgangshallen. Alternativt kan du også ta taxi, som er en mer fleksibel måte å komme seg inn til sentrum på. Disse er dyrere enn bussene, men tar deg direkte til din foretrukne destinasjon.


Populære flybilletter til Cagliari

Finn dine flybilletter til Cagliari med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cagliari
Raskeste flytid21t 35m
Billigst pris701 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Cagliari

Cagliari er en relativt liten by som det er enkelt å komme seg rundt i. Det er lettest å utforske sentrum til fots, men det er også flere andre transportalternativer i byen du kan velge mellom. Dette inkluderer turisttog, åpne busser for sightseeingturer og taxier. I tillegg kan du reise med trikker og lokalbusser, spesielt dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum. Hvis du ønsker fleksibilitet og muligheten til å komme deg rundt på egen hånd, er det også et bredt utvalg av kjente bilutleieselskaper både på flyplassen og i bysentrum. Dersom du leier bil kan det være en stor fordel å bestille et hotell som har parkeringsplasser tilgjengelig.


Visumkrav for Cagliari

Du trenger ikke visum for å reise til Italia. Imidlertid kan du ikke fly til Cagliari uten pass, som er det eneste gyldige reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du kan i praksis komme deg inn i Italia uten pass, da det ikke er noen passkontroll i Norge ved utreise, men du kommer deg ikke ut av Italia uten pass. Pass må også vanligvis vises når du sjekker inn på hoteller i Italia.


Start planleggingen av reisen til Cagliari


De beste tingene å se og gjøre i Cagliari

Hva bør du se i Cagliari?

Sardinia er en vakker italiensk øy, og hovedbyen Cagliari har mange opplevelser og severdigheter å tilby sine besøkende. Først og fremst bør du ta en tur til marinaen for å beundre cruiseskipene som ligger her, og nyte det livlige havnelivet. Deretter kan du klatre opp marmortrappene til Passeggiata Coperta (eller ta en gratis heis) fra Piazza della Costituzione to Bastione San Remy, som ble bygget for å forsvare Castello-kvarteret. Dra også til Torre dell’Elefante for å se det kjente elefanttårnet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha både gyldig reiseforsikring og Europeisk helsetrygdkort før du reiser til Italia. Reiseforsikringen bør minimum dekke utgifter i forbindelse med tyveri, skader og ulykker, i tillegg til medisinsk hjemtransport.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan gjerne drikke vann fra springen i Sardinia, men smaken er ikke alltid like god. Derfor foretrekker mange turister å kjøpe vann på flaske i stedet.