Finn billige fly til Cagliari

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cagliari

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Cagliari

Beste pris på enveisbillett

525 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 176 kr

Raskeste flytid

6t 20m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cagliari fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 525 kr (Oslo Torp Sandefjord til Cagliari Elmas).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cagliari fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 176 kr (Oslo Torp Sandefjord til Cagliari Elmas).
Den kjappeste flyvningen til Cagliari fra Norge tar 6t 20m (Oslo Gardermoen til Cagliari Elmas).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Cagliari, deriblant KLM, ITA Airways og SWISS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cagliari

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cagliari fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cagliari

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cagliari

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cagliari (CAG)

Vanligvis er flyvninger til Cagliari fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cagliari Elmas, som i gjennomsnitt koster 2 221 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar54 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cagliari koster i gjennomsnitt kun 1 021 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli61 % dyrereDet koster ca. 3 567 kr for flyvninger til Cagliari fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CAGLIARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli478 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cagliari fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cagliari?

Høysesongen i Cagliari er om sommeren i juli og august, med fantastisk vær og mye liv. Imidlertid er dette også den dyreste tiden å reise hit på, og det kan være vanskelig å finne billig fly til Cagliari om sommeren. Derfor mener mange det er best å reise hit i juni eller i september, når det fremdeles er behagelige temperaturer, men lavere priser og færre turister. Dersom du ser etter billige flybilletter til Cagliari bør du vurdere å reise hit i lavsesongen mellom desember og februar. I disse månedene er det kjøligere temperaturer med sterk vind, og det er mange butikker, barer, restauranter og turoperatører som holder stengt.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cagliari i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 059 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cagliari på, er 21 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 221 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Cagliari fra Norge for så lite som 1 176 kr på momondo.Flotte tilbud på flyreiser til Cagliari

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cagliari som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
30. sep.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
CAG11:30Cagliari Elmas
7. okt.
CAG06:25Cagliari Elmas
21t 45m
2 stopp
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
1 176 kr
Finn lignende
Ryanair
15. sep.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
13t 50m
1 stopp
CAG03:25Cagliari Elmas
18. sep.
CAG12:15Cagliari Elmas
16t 30m
2 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
1 264 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL04:55Oslo Gardermoen
12t 10m
1 stopp
CAG17:05Cagliari Elmas
21. sep.
CAG02:50Cagliari Elmas
13t 55m
2 stopp
OSL16:45Oslo Gardermoen
1 293 kr
Finn lignende
Ryanair
30. sep.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
CAG11:30Cagliari Elmas
7. okt.
CAG03:55Cagliari Elmas
24t 40m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1 302 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL04:55Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
CAG19:05Cagliari Elmas
21. sep.
CAG05:10Cagliari Elmas
6t 50m
1 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
1 380 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
17t 45m
1 stopp
CAG20:25Cagliari Elmas
31. aug.
CAG16:45Cagliari Elmas
25t 15m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 516 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cagliari

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cagliari, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
13. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
12t 05m
1 stopp
CAG18:00Cagliari Elmas
Ryanair
13. sep.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 15m
2 stopp
CAG04:05Cagliari Elmas
Ryanair
13. sep.
OSL11:25Oslo Gardermoen
18t 40m
2 stopp
CAG06:05Cagliari Elmas

Hvilke flyselskaper flyr til Cagliari?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cagliari

Hvilke flyselskaper flyr til Cagliari?

Ryanair, KLM, Lufthansa og Air France er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Cagliari jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Cagliari med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Air France til Cagliari

I gjennomsnitt går det 14 fly med Air France til Cagliari hver uke. De fleste av dem flyr fra Roma Fiumicino til Cagliari, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Air France til Cagliari. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Air France til Cagliari som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 2 741 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Air France er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 199 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Cagliari

KLM (7,5/10, 152 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Cagliari, med tilbud fra så lite som 2 646 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 16 KLM flyvninger i uken til Cagliari, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Cagliari

Under finner du alle flyplassene i Cagliari sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Cagliari, ankommer du Cagliari/Cagliari Elmas lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum, og det er flere transportalternativer å velge mellom. Buss er den rimeligste måten å dra inn til byen på, og bussene har avgang hver halvtime. Det er to bussholdeplasser på flyplassen, en utenfor ankomsthallen og en utenfor avgangshallen. En billett til sentrum koster 0,67 EUR (ca. 6,50 NOK), og du kan kjøpe billetter i aviskiosken i ankomsthallen eller på McDonald’s i avgangshallen. Alternativt kan du også ta taxi, som er en mer fleksibel måte å komme seg inn til sentrum på. Disse er dyrere enn bussene, men tar deg direkte til din foretrukne destinasjon.


Populære flybilletter til Cagliari

Finn dine flybilletter til Cagliari med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cagliari
Raskeste flytid5t 55m
Laveste pris1 176 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Cagliari

Cagliari er en relativt liten by som det er enkelt å komme seg rundt i. Det er lettest å utforske sentrum til fots, men det er også flere andre transportalternativer i byen du kan velge mellom. Dette inkluderer turisttog, åpne busser for sightseeingturer og taxier. I tillegg kan du reise med trikker og lokalbusser, spesielt dersom du planlegger å reise utenfor bysentrum. Hvis du ønsker fleksibilitet og muligheten til å komme deg rundt på egen hånd, er det også et bredt utvalg av kjente bilutleieselskaper både på flyplassen og i bysentrum. Dersom du leier bil kan det være en stor fordel å bestille et hotell som har parkeringsplasser tilgjengelig.


Visumkrav for Cagliari

Du trenger ikke visum for å reise til Italia. Imidlertid kan du ikke fly til Cagliari uten pass, som er det eneste gyldige reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du kan i praksis komme deg inn i Italia uten pass, da det ikke er noen passkontroll i Norge ved utreise, men du kommer deg ikke ut av Italia uten pass. Pass må også vanligvis vises når du sjekker inn på hoteller i Italia.


Start planleggingen av reisen til Cagliari


De beste tingene å se og gjøre i Cagliari

Sardinia er en vakker italiensk øy, og hovedbyen Cagliari har mange opplevelser og severdigheter å tilby sine besøkende. Først og fremst bør du ta en tur til marinaen for å beundre cruiseskipene som ligger her, og nyte det livlige havnelivet. Deretter kan du klatre opp marmortrappene til Passeggiata Coperta (eller ta en gratis heis) fra Piazza della Costituzione to Bastione San Remy, som ble bygget for å forsvare Castello-kvarteret. Dra også til Torre dell’Elefante for å se det kjente elefanttårnet.

Du bør ha både gyldig reiseforsikring og Europeisk helsetrygdkort før du reiser til Italia. Reiseforsikringen bør minimum dekke utgifter i forbindelse med tyveri, skader og ulykker, i tillegg til medisinsk hjemtransport.

Du kan gjerne drikke vann fra springen i Sardinia, men smaken er ikke alltid like god. Derfor foretrekker mange turister å kjøpe vann på flaske i stedet.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Cagliari.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Cagliari for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Cagliari.

Ja. momondo kan spore flypriser for Cagliari og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Cagliari

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Cagliari

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.