Finn billige fly til Edinburgh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Edinburgh

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Edinburgh

Beste pris på enveisbillett

260 kr

Beste pris på tur/retur-billett

625 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Edinburgh fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 260 kr (Oslo Torp Sandefjord til Edinburgh Turnhouse).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Edinburgh fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 625 kr (Oslo Torp Sandefjord til Edinburgh Turnhouse).
Den kjappeste flyvningen til Edinburgh fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Edinburgh, deriblant Lufthansa, Norwegian og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Edinburgh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Edinburgh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Edinburgh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Edinburgh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Edinburgh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 875 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Edinburgh koster i gjennomsnitt kun 1 193 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril25 % dyrereDet koster ca. 2 337 kr for flyvninger til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli237 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Edinburgh?

Høysesong for å fly til Edinburgh og oppleve spektakulære slott og skotsk sjarm, er sommerstid og rundt jul. I desember er det mange som reiser til Edinburgh for å ta del i fortryllende julemarkeder og juleshopping. Byen kan nytes året rundt, men prisen på flybilletter til Edinburgh pleier vanligvis å øke i skoleferier.

Dersom du foretrekker mindre folkemengder når du skal utforske St. Giles’ Cathedral, og større sjanse for å gjøre et kupp på billige flybilletter til Edinburgh, er lavsesongen et godt alternativ. Spesielt januar er et bra tidspunkt for å fly til Edinburgh om du reiser på budsjett, og synet av et snødekt Edinburgh Castle er helt uforglemmelig.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Edinburgh for 57 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Edinburgh. Du kan finne den billigste prisen til Edinburgh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Edinburgh i september, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Edinburgh i November ligger i gjennomsnitt på 1 366 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Edinburgh fra Norge hvis du bestiller 46 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Edinburgh for ca. 1 875 kr når du søker 46 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Edinburgh på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 625 kr i løpet av de siste 72 timene.

De som skal fly til Edinburgh kan potensielt finne bedre priser for Dundee flyplass (57 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Int flyplass (78 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Prestwick flyplass (101 km fra sentrum i Edinburgh), Carlisle Lake District flyplass (115 km fra sentrum i Edinburgh), eller Newcastle upon Tyne flyplass (139 km fra sentrum i Edinburgh), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Edinburgh, er vanligvis Dundee flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 208 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Edinburgh

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Edinburgh som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
23. sep.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
10t 40m
1 stopp
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
30. sep.
EDI04:05Edinburgh Turnhouse
5t 25m
1 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. sep.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
10t 40m
1 stopp
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
30. sep.
EDI04:05Edinburgh Turnhouse
5t 25m
1 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
5t 15m
1 stopp
EDI10:15Edinburgh Turnhouse
16. sep.
EDI14:40Edinburgh Turnhouse
12t 30m
1 stopp
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
15. sep.
TRF14:05Oslo Torp Sandefjord
14t 35m
1 stopp
EDI04:40Edinburgh Turnhouse
19. sep.
EDI16:45Edinburgh Turnhouse
17t 05m
1 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
5t 15m
1 stopp
EDI10:15Edinburgh Turnhouse
3. okt.
EDI17:55Edinburgh Turnhouse
8t 45m
1 stopp
TRF02:40Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
5t 15m
1 stopp
EDI10:15Edinburgh Turnhouse
3. okt.
EDI17:55Edinburgh Turnhouse
8t 45m
1 stopp
TRF02:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Edinburgh

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Edinburgh, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
1. nov.
TRF12:40Oslo Torp Sandefjord
15t 55m
1 stopp
EDI04:35Edinburgh Turnhouse
Ryanair
7. sep.
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
12t 15m
1 stopp
EDI16:25Edinburgh Turnhouse
Ryanair
14. sep.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
20t 25m
2 stopp
EDI09:15Edinburgh Turnhouse

Hvilke flyselskaper flyr til Edinburgh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Edinburgh

Hvilke flyselskaper flyr til Edinburgh?

Norwegian, KLM, Loganair og Scandinavian Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Edinburgh jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Edinburgh med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Norwegian Air International til Edinburgh

Norwegian Air International er et populært valg for de som reiser til Edinburgh. Flyselskapet har 3 ukentlige flyvninger til Edinburgh, med flest avganger fra København Kastrup Copenhagen. Norwegian Air International sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 070 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 29 vurderinger, har momondo-brukere gitt Norwegian Air International en gjennomsnittsscore på 9,1/10.

Flyvninger med KLM til Edinburgh

KLM (7,5/10, 153 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Edinburgh, med tilbud fra så lite som 1 449 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 17 KLM flyvninger i uken til Edinburgh, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Edinburgh

Under finner du alle flyplassene i Edinburgh sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Edinburgh lufthavn, lander du på en moderne flyplass med gode forbindelser videre til sentrum. Det tar ca. 30 minutter med både flybuss og trikk både til og fra sentrum. Lokalbussen er et billigere alternativ. Den koster ca. £ 1–2 og reisetiden er på ca. én time, avhengig av trafikk. Flybussen koster £ 4–5 og trikken koster £ 5–6. Om natten kan du ta nattbuss til flyplassen for ca. £ 2–4. Du kan kjøpe trikkebilletter med åpen retur som kan brukes tilbake til flyplassen igjen. Taxi finner du på holdeplassen utenfor eller du kan booke på forhånd.


Populære flybilletter til Edinburgh

Finn dine flybilletter til Edinburgh med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Edinburgh
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris625 kr
Flyvninger fra Stavanger til Edinburgh
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris1 144 kr
Flyvninger fra Tromsø til Edinburgh
Raskeste flytid15t 45m
Laveste pris2 539 kr
Flyvninger fra Trondheim til Edinburgh
Raskeste flytid3t 50m
Laveste pris2 164 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Edinburgh

Det er enkelt å benytte trikkesystemet i Edinburgh. Enkeltbilletter koster £ 1–2 innad i byen, og kjøpes på billettautomatene. Du kan også kjøpe både retur- og dagsbillett. Dagspasset koster ca. £ 4–6 og gir ubegrenset med reiser både med trikk og buss. Du kan kjøpe dagspass som inkluderer flyplassen for ca. £ 8–12 – perfekt om du vet at du må ta trikken videre til og fra hotellet ditt.

Dersom du ønsker å planlegge litt før du skal reise til Edinburgh, kan du for eksempel laste ned appen m-ticket på forhånd og gjøre deg kjent med rutetabellen. Appen lar deg planlegge reisen og kjøpe billett uten problem, og du kan bruke den allerede når du står på flyplassen og skal inn til byen.


Visumkrav for Edinburgh

Du trenger gyldig pass for å kunne fly til Edinburgh, ettersom Skottland er en del av Storbritannia. Storbritannia er ikke medlem av Schengen. Sørg for at passet er gyldig under hele oppholdet. Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Edinburgh. Vi minner om at innreisebestemmelser kan endre seg. Reisende fra Norge bør alltid sjekke nettsidene til den britiske ambassaden før innreise til Skottland. Du bør dobbeltsjekke at reisedokumentene stemmer, i god tid før du drar. Generalkonsulatet i Edinburgh kan utstedte nødpass om det blir behov for det.


Start planleggingen av reisen til Edinburgh


De beste tingene å se og gjøre i Edinburgh

Når billige flybilletter til Edinburgh er i boks, er det bare å glede seg til eventyraktige Edinburgh Castle, livlige markedsdager på Greater Grassmarket og spaserturer i den vakre parken Princes Street Gardens. Sett kursen mot Edinburghs New Town på kveldstid for velsmakende restauranter og sjarmerende puber.

Du trenger ikke å nøle med å booke billige flybilletter til Edinburgh til hele familien, for barna kommer til å elske byen med spennende slott og grønne parker. Både National Museum of Scotland og Dynamic Earth har morsomme utstillinger for både store og små.

Det er ikke alle steder du kan shoppe mens du nyter utsikten over gamle slott, men det kan du altså på Princes Street. Her finner du populære motebutikker og parfymerier, samt sesongbaserte markeder som julemarked.

Mange velger å booke billige flybilletter til Edinburgh når de skal utforske ville, vakre Skottland. Byen er den perfekte basen for å dra på flotte gåturer, f.eks. langs den 215 km lange John Muir Way og fjelltoppen Arthur’s Seat.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Edinburgh. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Edinburgh for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Edinburgh, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Edinburgh og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Edinburgh

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Edinburgh

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.