Finn billige fly til Edinburgh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Edinburgh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Edinburgh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Edinburgh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Edinburgh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Edinburgh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 736 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Edinburgh koster i gjennomsnitt kun 1 313 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember19 % dyrereDet koster ca. 2 070 kr for flyvninger til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober205 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Edinburgh?

Høysesong for å fly til Edinburgh og oppleve spektakulære slott og skotsk sjarm, er sommerstid og rundt jul. I desember er det mange som reiser til Edinburgh for å ta del i fortryllende julemarkeder og juleshopping. Byen kan nytes året rundt, men prisen på flybilletter til Edinburgh pleier vanligvis å øke i skoleferier.

Dersom du foretrekker mindre folkemengder når du skal utforske St. Giles’ Cathedral, og større sjanse for å gjøre et kupp på billige flybilletter til Edinburgh, er lavsesongen et godt alternativ. Spesielt januar er et bra tidspunkt for å fly til Edinburgh om du reiser på budsjett, og synet av et snødekt Edinburgh Castle er helt uforglemmelig.

 • Hvilken flyvning til Edinburgh er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Edinburgh for 586 kr/person, noe som er 76 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Edinburgh. Du kan finne den billigste prisen til Edinburgh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Edinburgh?

  Hvis du ikke kan fly til Edinburgh i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Edinburgh i mars ligger i gjennomsnitt på 1 574 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Edinburgh?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Edinburgh fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Edinburgh for ca. 1 736 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Edinburgh på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 626 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Edinburgh?

  De som skal fly til Edinburgh kan potensielt finne bedre priser for Dundee flyplass (57 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Int flyplass (78 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Prestwick flyplass (101 km fra sentrum i Edinburgh), Carlisle Lake District flyplass (115 km fra sentrum i Edinburgh), eller Newcastle upon Tyne flyplass (139 km fra sentrum i Edinburgh), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Edinburgh?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Edinburgh, er vanligvis Glasgow Int flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 891 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Edinburgh

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Edinburgh som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. des.
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord
28t 50m
2 stopp
EDI12:30Edinburgh Turnhouse
5. des.
EDI01:40Edinburgh Turnhouse
27t 20m
1 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. nov.
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
28t 05m
2 stopp
EDI08:15Edinburgh Turnhouse
23. nov.
EDI12:20Edinburgh Turnhouse
17t 25m
1 stopp
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
30. nov.
OSL06:25Oslo Gardermoen
2t 00m
EDI08:25Edinburgh Turnhouse
7. des.
EDI08:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
OSL09:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
23. okt.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
27t 40m
1 stopp
EDI14:10Edinburgh Turnhouse
30. okt.
EDI14:20Edinburgh Turnhouse
13t 50m
1 stopp
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. des.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
31t 35m
2 stopp
EDI12:30Edinburgh Turnhouse
5. des.
EDI01:40Edinburgh Turnhouse
27t 20m
1 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
16. nov.
OSL06:25Oslo Gardermoen
2t 00m
EDI08:25Edinburgh Turnhouse
23. nov.
EDI08:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
OSL09:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Edinburgh

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Edinburgh, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL11:05Oslo Gardermoen
10t 15m
1 stopp
EDI21:20Edinburgh Turnhouse
Ryanair
4. okt.
TRF04:40Oslo Torp Sandefjord
16t 40m
1 stopp
EDI21:20Edinburgh Turnhouse
Norwegian
4. okt.
OSL06:00Oslo Gardermoen
1t 50m
EDI07:50Edinburgh Turnhouse

Hvilke flyselskaper flyr til Edinburgh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Edinburgh

Reisende fra Norge kan velge mellom tradisjonelle selskaper som SAS eller lavpriskjeder som Norwegian, Ryanair og easyJet når de skal fly til Edinburgh. Lavpriskjeder kan ta betalt for valgfrie alternativer, som å velge flysete på forhånd, for å kunne redusere prisene sine og dermed tilby billige flybilletter til Edinburgh. Ønsker du direkteflyvninger, tar for eksempel Norwegian deg direkte med fly til Edinburgh fra Oslo på i underkant av to timer. Fra Bergen og Trondheim tar det ca. 4–5 timer og opp med mellomlanding, og populære selskaper herfra er Norwegian, SAS, KLM og British Airways. Hos momondo kan du også finne gode tilbud på pakkereiser til Edinburgh.


Flyplasser nære Edinburgh

Under finner du alle flyplassene i Edinburgh sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Edinburgh lufthavn, lander du på en moderne flyplass med gode forbindelser videre til sentrum. Det tar ca. 30 minutter med både flybuss og trikk både til og fra sentrum. Lokalbussen er et billigere alternativ. Den koster ca. £ 1–2 og reisetiden er på ca. én time, avhengig av trafikk. Flybussen koster £ 4–5 og trikken koster £ 5–6. Om natten kan du ta nattbuss til flyplassen for ca. £ 2–4. Du kan kjøpe trikkebilletter med åpen retur som kan brukes tilbake til flyplassen igjen. Taxi finner du på holdeplassen utenfor eller du kan booke på forhånd.


Populære flybilletter til Edinburgh

Finn dine flybilletter til Edinburgh med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Edinburgh
Raskeste flytid8t 50m
Billigst pris409 kr
Flyvninger fra Trondheim til Edinburgh
Raskeste flytid5t 55m
Billigst pris1 470 kr
Flyvninger fra Tromsø til Edinburgh
Raskeste flytid7t 20m
Billigst pris2 122 kr
Flyvninger fra Stavanger til Edinburgh
Raskeste flytid9t 20m
Billigst pris3 861 kr

Det er enkelt å benytte trikkesystemet i Edinburgh. Enkeltbilletter koster £ 1–2 innad i byen, og kjøpes på billettautomatene. Du kan også kjøpe både retur- og dagsbillett. Dagspasset koster ca. £ 4–6 og gir ubegrenset med reiser både med trikk og buss. Du kan kjøpe dagspass som inkluderer flyplassen for ca. £ 8–12 – perfekt om du vet at du må ta trikken videre til og fra hotellet ditt.

Dersom du ønsker å planlegge litt før du skal reise til Edinburgh, kan du for eksempel laste ned appen m-ticket på forhånd og gjøre deg kjent med rutetabellen. Appen lar deg planlegge reisen og kjøpe billett uten problem, og du kan bruke den allerede når du står på flyplassen og skal inn til byen.


Du trenger gyldig pass for å kunne fly til Edinburgh, ettersom Skottland er en del av Storbritannia. Storbritannia er ikke medlem av Schengen. Sørg for at passet er gyldig under hele oppholdet. Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Edinburgh. Vi minner om at innreisebestemmelser kan endre seg. Reisende fra Norge bør alltid sjekke nettsidene til den britiske ambassaden før innreise til Skottland. Du bør dobbeltsjekke at reisedokumentene stemmer, i god tid før du drar. Generalkonsulatet i Edinburgh kan utstedte nødpass om det blir behov for det.


Start planleggingen av reisen til Edinburgh


Hva bør jeg oppleve i Edinburgh?

Når billige flybilletter til Edinburgh er i boks, er det bare å glede seg til eventyraktige Edinburgh Castle, livlige markedsdager på Greater Grassmarket og spaserturer i den vakre parken Princes Street Gardens. Sett kursen mot Edinburghs New Town på kveldstid for velsmakende restauranter og sjarmerende puber.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du trenger ikke å nøle med å booke billige flybilletter til Edinburgh til hele familien, for barna kommer til å elske byen med spennende slott og grønne parker. Både National Museum of Scotland og Dynamic Earth har morsomme utstillinger for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er ikke alle steder du kan shoppe mens du nyter utsikten over gamle slott, men det kan du altså på Princes Street. Her finner du populære motebutikker og parfymerier, samt sesongbaserte markeder som julemarked.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Mange velger å booke billige flybilletter til Edinburgh når de skal utforske ville, vakre Skottland. Byen er den perfekte basen for å dra på flotte gåturer, f.eks. langs den 215 km lange John Muir Way og fjelltoppen Arthur’s Seat.