Finn billige fly til Edinburgh

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Edinburgh (EDI)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Edinburgh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Edinburgh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Edinburgh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Edinburgh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Edinburgh (EDI)

Vanligvis er flyvninger til Edinburgh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse, som i gjennomsnitt koster 1 692 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Edinburgh koster i gjennomsnitt kun 1 279 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember19 % dyrereDet koster ca. 2 016 kr for flyvninger til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL EDINBURGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober205 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Edinburgh fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Edinburgh?

Høysesong for å fly til Edinburgh og oppleve spektakulære slott og skotsk sjarm, er sommerstid og rundt jul. I desember er det mange som reiser til Edinburgh for å ta del i fortryllende julemarkeder og juleshopping. Byen kan nytes året rundt, men prisen på flybilletter til Edinburgh pleier vanligvis å øke i skoleferier.

Dersom du foretrekker mindre folkemengder når du skal utforske St. Giles’ Cathedral, og større sjanse for å gjøre et kupp på billige flybilletter til Edinburgh, er lavsesongen et godt alternativ. Spesielt januar er et bra tidspunkt for å fly til Edinburgh om du reiser på budsjett, og synet av et snødekt Edinburgh Castle er helt uforglemmelig.

Hvilken flyvning til Edinburgh er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Edinburgh for 571 kr/person, noe som er 76 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Edinburgh. Du kan finne den billigste prisen til Edinburgh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Edinburgh?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Edinburgh. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 279 kr. Hvis du ikke kan fly til Edinburgh i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Edinburgh i mars ligger i gjennomsnitt på 1 517 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Edinburgh?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Edinburgh på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 690 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Edinburgh fra Norge for så lite som 1 389 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Edinburgh?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Edinburgh på, er på en lørdag da man kan finne priser fra så lite som 1 718 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Edinburgh på en torsdag, 2 131 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Edinburgh?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Edinburgh. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Edinburgh om morgenen for så lite som 1 869 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Det er større etterspørsel på flyvniger til Edinburgh som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 170 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Edinburgh?

De som skal fly til Edinburgh kan potensielt finne bedre priser for Dundee flyplass (57 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Int flyplass (78 km fra sentrum i Edinburgh), Glasgow Prestwick flyplass (101 km fra sentrum i Edinburgh), Carlisle Lake District flyplass (115 km fra sentrum i Edinburgh), eller Newcastle upon Tyne flyplass (139 km fra sentrum i Edinburgh), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Edinburgh?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Edinburgh, er vanligvis Glasgow Int flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 843 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Edinburgh Turnhouse

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Edinburgh Turnhouse som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
27. jun.
15:30Oslo Gardermoen
1t 50m
17:20Edinburgh Turnhouse
4. jul.
17:00Edinburgh Turnhouse
1t 45m
18:45Oslo Gardermoen
1 389 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jun.
15:30Oslo Gardermoen
1t 50m
17:20Edinburgh Turnhouse
4. jul.
02:00Edinburgh Turnhouse
6t 40m
1 stopp
08:40Oslo Gardermoen
1 550 kr
Finn lignende
Norwegian
27. jun.
03:40Oslo Gardermoen
7t 50m
1 stopp
11:30Edinburgh Turnhouse
4. jul.
05:00Edinburgh Turnhouse
6t 20m
1 stopp
11:20Oslo Gardermoen
1 991 kr
Finn lignende
Lufthansa
27. jun.
03:30Oslo Gardermoen
9t 45m
2 stopp
13:15Edinburgh Turnhouse
4. jul.
13:40Edinburgh Turnhouse
4t 45m
1 stopp
18:25Oslo Gardermoen
2 474 kr
Finn lignende
KLM
2. mai
13:20Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
18:35Edinburgh Turnhouse
6. mai
02:00Edinburgh Turnhouse
9t 20m
1 stopp
11:20Oslo Gardermoen
2 440 kr
Finn lignende
KLM
2. mai
13:20Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
18:35Edinburgh Turnhouse
6. mai
02:00Edinburgh Turnhouse
9t 20m
1 stopp
11:20Oslo Gardermoen
2 491 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Edinburgh Turnhouse

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Edinburgh, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Norwegian
Norwegian
22. jun.
07:30Oslo Gardermoen
1t 50m
09:20Edinburgh Turnhouse
KLM
24. jun.
10:25Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
18:35Edinburgh Turnhouse
1 042 kr
Finn lignende
KLM
23. jun.
10:15Oslo Gardermoen
8t 20m
1 stopp
18:35Edinburgh Turnhouse
1 051 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Edinburgh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Edinburgh

Reisende fra Norge kan velge mellom tradisjonelle selskaper som SAS eller lavpriskjeder som Norwegian, Ryanair og easyJet når de skal fly til Edinburgh. Lavpriskjeder kan ta betalt for valgfrie alternativer, som å velge flysete på forhånd, for å kunne redusere prisene sine og dermed tilby billige flybilletter til Edinburgh. Ønsker du direkteflyvninger, tar for eksempel Norwegian deg direkte med fly til Edinburgh fra Oslo på i underkant av to timer. Fra Bergen og Trondheim tar det ca. 4–5 timer og opp med mellomlanding, og populære selskaper herfra er Norwegian, SAS, KLM og British Airways. Hos momondo kan du også finne gode tilbud på pakkereiser til Edinburgh.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Edinburgh, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Edinburgh lufthavn, lander du på en moderne flyplass med gode forbindelser videre til sentrum. Det tar ca. 30 minutter med både flybuss og trikk både til og fra sentrum. Lokalbussen er et billigere alternativ. Den koster ca. £ 1–2 og reisetiden er på ca. én time, avhengig av trafikk. Flybussen koster £ 4–5 og trikken koster £ 5–6. Om natten kan du ta nattbuss til flyplassen for ca. £ 2–4. Du kan kjøpe trikkebilletter med åpen retur som kan brukes tilbake til flyplassen igjen. Taxi finner du på holdeplassen utenfor eller du kan booke på forhånd.


Populære flybilletter til Edinburgh

Finn dine flybilletter til Edinburgh med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Edinburgh
Raskeste flytid
5t 15m
Billigste pris
1 161 kr
Flyvninger fra Stavanger til Edinburgh
Raskeste flytid
7t 30m
Billigste pris
1 627 kr
Flyvninger fra Trondheim til Edinburgh
Raskeste flytid
7t 40m
Billigste pris
2 059 kr
Flyvninger fra Tromsø til Edinburgh
Raskeste flytid
22t 15m
Billigste pris
2 373 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Edinburgh?

Det er enkelt å benytte trikkesystemet i Edinburgh. Enkeltbilletter koster £ 1–2 innad i byen, og kjøpes på billettautomatene. Du kan også kjøpe både retur- og dagsbillett. Dagspasset koster ca. £ 4–6 og gir ubegrenset med reiser både med trikk og buss. Du kan kjøpe dagspass som inkluderer flyplassen for ca. £ 8–12 – perfekt om du vet at du må ta trikken videre til og fra hotellet ditt.

Dersom du ønsker å planlegge litt før du skal reise til Edinburgh, kan du for eksempel laste ned appen m-ticket på forhånd og gjøre deg kjent med rutetabellen. Appen lar deg planlegge reisen og kjøpe billett uten problem, og du kan bruke den allerede når du står på flyplassen og skal inn til byen.


Kan man reise til Edinburgh uten pass eller visum?

Du trenger gyldig pass for å kunne fly til Edinburgh, ettersom Skottland er en del av Storbritannia. Storbritannia er ikke medlem av Schengen. Sørg for at passet er gyldig under hele oppholdet. Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Edinburgh. Vi minner om at innreisebestemmelser kan endre seg. Reisende fra Norge bør alltid sjekke nettsidene til den britiske ambassaden før innreise til Skottland. Du bør dobbeltsjekke at reisedokumentene stemmer, i god tid før du drar. Generalkonsulatet i Edinburgh kan utstedte nødpass om det blir behov for det.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Edinburgh?

Når billige flybilletter til Edinburgh er i boks, er det bare å glede seg til eventyraktige Edinburgh Castle, livlige markedsdager på Greater Grassmarket og spaserturer i den vakre parken Princes Street Gardens. Sett kursen mot Edinburghs New Town på kveldstid for velsmakende restauranter og sjarmerende puber.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du trenger ikke å nøle med å booke billige flybilletter til Edinburgh til hele familien, for barna kommer til å elske byen med spennende slott og grønne parker. Både National Museum of Scotland og Dynamic Earth har morsomme utstillinger for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er ikke alle steder du kan shoppe mens du nyter utsikten over gamle slott, men det kan du altså på Princes Street. Her finner du populære motebutikker og parfymerier, samt sesongbaserte markeder som julemarked.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Mange velger å booke billige flybilletter til Edinburgh når de skal utforske ville, vakre Skottland. Byen er den perfekte basen for å dra på flotte gåturer, f.eks. langs den 215 km lange John Muir Way og fjelltoppen Arthur’s Seat.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse