Fly Europa Tyskland Munchen

Finn billige flybilletter til München

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Munchen (MUC)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Munchen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Munchen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Munchen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Munchen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Munchen (MUC)

Vanligvis er flyvninger til Munchen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss, som i gjennomsnitt koster 1 577 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Munchen koster i gjennomsnitt kun 1 256 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember29 % dyrereDet koster ca. 2 028 kr for flyvninger til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar655 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til München?

Billige flybilletter til München tar deg raskt til Oktoberfesten i München. Byen er også kjent for fotballaget Bayern München, samt krimserien Derrick. Du kan fint besøke München året rundt, men vær obs på at det kommer flere turister i sommermånedene og under Oktoberfesten som varer fra midten av september til de første dagene av oktober. På momondo kan du sammenligne priser online før du booker, og ofte kan du finne billigere flybilletter til München i november og august. Generelt er klimaet litt varmere enn i Norge året rundt, selv om årstidene er tilnærmet like. Sommermånedene er som regel varme, men uten at varmen blir plagsom. Høsten er tørr, mens vintertid er det gjerne snø og kuldegrader. Ta turen og se katedralen Frauenkirche. Med sine karakteristiske løkkupler er kirken et av de mest kjente landemerkene i München.

Hvilken flyvning til Munchen er den absolutt billigste?

141 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Munchen. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Munchen. Du kan finne den billigste prisen til Munchen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Munchen?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Munchen. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 264 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Munchen i mars, bør du vente til Desember med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 434 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Munchen?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Munchen fra Norge er 50 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 580 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Munchen fra Norge for så lite som 1 086 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Munchen?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Munchen på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 579 kr. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 858 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Munchen?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Munchen. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Munchen om morgenen for så lite som 1 593 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Munchen, med priser som ligger på ca. 2 161 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Munchen?

Munchen Franz Josef Strauss flyplass, Munchen Augsburg/Mühlhausen flyplass, Memmingen Memmingen-Allgau flyplass eller Nürnberg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Munchen.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Munchen?

Med en gjennomsnittspris på 1 658 kr per person, er det Munchen Augsburg/Mühlhausen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Munchen. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Munchen Franz Josef Strauss

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Munchen Franz Josef Strauss som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
20. mai
07:35Oslo Gardermoen
2t 15m
09:50Munchen Franz Josef Strauss
15. jun.
15:30Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
17:40Oslo Gardermoen
1 086 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. mai
07:35Oslo Gardermoen
2t 15m
09:50Munchen Franz Josef Strauss
15. jun.
15:30Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
17:40Oslo Gardermoen
1 171 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. mai
03:30Oslo Gardermoen
2t 15m
05:45Munchen Franz Josef Strauss
29. mai
04:40Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
06:50Oslo Gardermoen
1 247 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. mai
09:10Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
14:10Munchen Franz Josef Strauss
29. mai
04:40Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
06:50Oslo Gardermoen
1 672 kr
Finn lignende
Lufthansa
28. apr.
09:10Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
14:10Munchen Franz Josef Strauss
4. mai
04:40Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
06:50Oslo Gardermoen
1 952 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. mai
05:00Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
10:20Munchen Franz Josef Strauss
29. mai
04:40Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
06:50Oslo Gardermoen
1 663 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Munchen Franz Josef Strauss

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Munchen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
23. jun.
02:50Oslo Gardermoen
2t 15m
05:05Munchen Franz Josef Strauss
Norwegian
20. jun.
09:35Oslo Gardermoen
2t 15m
11:50Munchen Franz Josef Strauss
Flere flyselskaper
19. jun.
02:55Tromso/Langnes
10t 55m
3 stopp
13:50Munchen Franz Josef Strauss
1 578 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til München?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Munchen

På 2 timer og 10 minutter kan du fly til München med Norwegian, SAS og Lufthansa fra Oslo. Også Ryanair og Air Baltic er blant flyselskapene som har flyreiser til München, men da må du beregne litt lenger tid på grunn av mellomlandinger. SAS kan også fly til München fra Bergen på 3 timer og 35 minutter, eller fra Trondheim på 3 timer og 45 minutter. Da kan du beregne minimum én mellomlanding. KLM og Lufthansa er noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Munchen. Dersom du sammenligner priser på momondo før du booker kan du ofte finne billige flybilletter til München. Husk å sjekke eventuelle tillegg for innsjekket bagasje og flysetereservasjon.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Munchen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til München fra Norge lander på München lufthavn, eller Flughafen München på tysk. Flyplassen ligger i underkant av tre mil nordøst for sentrum. Taxier finner du ved begge flyplassens terminaler foran ankomsthallen. Reisetiden til og fra sentrum er omkring 45 minutter, og prisen ligger på ca. € 50 ved normal trafikk. I rushtrafikk koster det noe mer. Både buss og tog tilbyr hyppige avganger til og fra sentrum. Toget (S-Bahn) sine linjer S1 og S8 går til sentrum av München. Reisetiden er på ca. 40 minutter og koster ca. € 8. Togene stopper på en rekke ulike stoppesteder. Lufthansa Express Bus går hvert 20. minutt nærmest hele døgnet og bussreisen tar ca. 40 minutter. En shuttlebuss, Autobus Oberbayern, kjører fra begge flyplassterminalene til sentrum. Bussbilletter kan kjøpes ved Service Center i tredje etasje. Det er også mulig å leie bil på flyplassen. I så fall kan du bestille denne på forhånd hos momondo.


Populære ruter til München

Finn dine flybilletter til Munchen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Munchen
Raskeste flytid
2t 15m
Billigste pris
1 248 kr
Flyvninger fra Tromsø til Munchen
Raskeste flytid
21t 55m
Billigste pris
2 326 kr
Flyvninger fra Stavanger til Munchen
Raskeste flytid
8t 50m
Billigste pris
2 411 kr
Flyvninger fra Trondheim til Munchen
Raskeste flytid
5t 45m
Billigste pris
2 411 kr
Flyvninger fra Narvik til Munchen
Raskeste flytid
7t 15m
Billigste pris
2 962 kr
Flyvninger fra Bergen til Munchen
Raskeste flytid
27t 55m
Billigste pris
3 157 kr
Flyvninger fra Haugesund til Munchen
Raskeste flytid
15t 30m
Billigste pris
3 234 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i München?

Det er enkelt å fly til München, og det er lett å komme seg rundt i byen. München sentrum oppleves gjerne til fots med sine mange hyggelige bakgater, eller du kan leie en sykkel. Det offentlige transporttilbudet er velutbygd, og fungerer ypperlig om du vil litt lengre ut av sentrum eller spare bena. Du kan ta både trikker, busser, T-bane (U-bahn) og lokaltog (S-bahn) som går fra ca. kl. 05 om morgenen til kl. 01 om natten. På nattestid går det trikker og busser hver time på de viktigste rutene. Billettene kjøper du og aktiverer før du går om bord. Reiser du i samme retning kan du benytte én billett i to timer. Prisene er basert på soner, og oversiktskart ved stasjonene gjør det lett å forstå.

Du kan fint ta taxi, men dette koster en del mer enn buss, trikk og T-bane. Det er også enkelt å leie bil, men skal du rundt i sentrum anbefales offentlig transport.


Kan man reise til München uten pass eller visum?

Dersom du ikke skal være i Tyskland i mer enn tre måneder, kan du enkelt fly til München uten å måtte tenke på visum. Dette skyldes at både Tyskland og Norge er medlemmer av Schengen-avtalen. Du må imidlertid huske å ta med gyldig pass, ettersom dette er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig. Skal du være i Tyskland i mer enn 90 dager, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter innreisen. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til München. Hold deg oppdatert på regler angående visum og pass på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i München?

Når du flyr til München bør du selvsagt få med deg den berømte Oktoberfesten som varer fra september og inn i oktober. Du bør også se det «nye» rådhuset på Marienplatz, samt besøke museer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Booker du billige flybilletter til München for hele familien får du mye spennende å vise barna. Ta turen til Zoo Hellabrunn på elven Isar og se mer enn 4000 dyr fordelt på 400 arter. Frister det med et parkbesøk kan dere dra til den største parken Englischer Garten som ligger i gangavstand fra Marienplatz. I parken finnes det muligheter for å leke, bade og dere kan leie sykler. Tar dere fly til München om vinteren kan dere stå på skøyter på Karlsplatz.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Müchen betyr at du kan unne deg god shopping. Shoppingområdet består av gatene Neuhauser straße og Kaufinger straße. Vestover fra Marienplatz finner du spesialbutikker og kjøpesentre. Maximilianstraße kan lokke med eksklusiv mote.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til München burde du besøke gamlebyen Altstadt og vakre Marienplatz – Münchens hjerte. Billige flybilletter til München gjør også at du kan nyte utelivet ved universitetsområdet Schwabing.


Fly Europa Tyskland Munchen
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse