Finn billige fly til Munchen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Munchen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Munchen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Munchen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Munchen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Munchen (MUC)

Vanligvis er flyvninger til Munchen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss, som i gjennomsnitt koster 1 554 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Munchen koster i gjennomsnitt kun 1 238 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember29 % dyrereDet koster ca. 1 999 kr for flyvninger til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar655 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Munchen?

Billige flybilletter til München tar deg raskt til Oktoberfesten i München. Byen er også kjent for fotballaget Bayern München, samt krimserien Derrick. Du kan fint besøke München året rundt, men vær obs på at det kommer flere turister i sommermånedene og under Oktoberfesten som varer fra midten av september til de første dagene av oktober. På momondo kan du sammenligne priser online før du booker, og ofte kan du finne billigere flybilletter til München i november og august. Generelt er klimaet litt varmere enn i Norge året rundt, selv om årstidene er tilnærmet like. Sommermånedene er som regel varme, men uten at varmen blir plagsom. Høsten er tørr, mens vintertid er det gjerne snø og kuldegrader. Ta turen og se katedralen Frauenkirche. Med sine karakteristiske løkkupler er kirken et av de mest kjente landemerkene i München.

 • Hvilken flyvning til Munchen er den absolutt billigste?

  139 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Munchen. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Munchen. Du kan finne den billigste prisen til Munchen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Munchen?

  Den billigste måneden å fly til Munchen fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 238 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Munchen i mars, bør du vente til Desember med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 413 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Munchen?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Munchen på, er 50 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 554 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Munchen utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Munchen for 468 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Munchen?

  Munchen Franz Josef Strauss flyplass, Munchen Augsburg/Mühlhausen flyplass, Memmingen Memmingen-Allgau flyplass eller Nürnberg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Munchen.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Munchen?

  Med en gjennomsnittspris på 1 634 kr per person, er det Munchen Augsburg/Mühlhausen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Munchen. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Munchen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Munchen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
1. nov.
OSL03:20Oslo Gardermoen
2t 25m
MUC05:45Munchen Franz Josef Strauss
14. nov.
MUC03:50Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL06:05Oslo Gardermoen
Norwegian
23. jan.
OSL13:30Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC15:45Munchen Franz Josef Strauss
30. jan.
MUC16:25Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL18:40Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
2t 25m
MUC04:45Munchen Franz Josef Strauss
15. nov.
MUC16:10Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL18:25Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
2t 25m
MUC04:45Munchen Franz Josef Strauss
16. nov.
MUC03:50Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL06:05Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
2t 25m
MUC04:45Munchen Franz Josef Strauss
15. nov.
MUC16:10Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL18:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
2t 25m
MUC04:45Munchen Franz Josef Strauss
15. nov.
MUC11:40Munchen Franz Josef Strauss
6t 05m
1 stopp
OSL17:45Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Munchen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Munchen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa og Norwegian
Norwegian
26. des.
OSL13:30Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC15:45Munchen Franz Josef Strauss
Norwegian
27. jan.
EVE01:30Narvik Evenes
6t 50m
1 stopp
MUC08:20Munchen Franz Josef Strauss
Norwegian
14. apr.
SVG12:30Stavanger Sola
20t 45m
1 stopp
MUC09:15Munchen Franz Josef Strauss

Hvilke flyselskaper flyr til Munchen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Munchen
 • Hvilke flyselskaper flyr til Munchen?

  Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Munchen med. SAS, Norwegian og KLM er også populære valg ved reiser til Munchen from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Munchen jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Munchen

Under finner du alle flyplassene i Munchen sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Munchen fra flyplassen

Fly til München fra Norge lander på München lufthavn, eller Flughafen München på tysk. Flyplassen ligger i underkant av tre mil nordøst for sentrum. Taxier finner du ved begge flyplassens terminaler foran ankomsthallen. Reisetiden til og fra sentrum er omkring 45 minutter, og prisen ligger på ca. € 50 ved normal trafikk. I rushtrafikk koster det noe mer. Både buss og tog tilbyr hyppige avganger til og fra sentrum. Toget (S-Bahn) sine linjer S1 og S8 går til sentrum av München. Reisetiden er på ca. 40 minutter og koster ca. € 8. Togene stopper på en rekke ulike stoppesteder. Lufthansa Express Bus går hvert 20. minutt nærmest hele døgnet og bussreisen tar ca. 40 minutter. En shuttlebuss, Autobus Oberbayern, kjører fra begge flyplassterminalene til sentrum. Bussbilletter kan kjøpes ved Service Center i tredje etasje. Det er også mulig å leie bil på flyplassen. I så fall kan du bestille denne på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Munchen

Finn dine flybilletter til Munchen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Munchen
Raskeste flytid2t 10m
Billigst pris460 kr
Flyvninger fra Bergen til Munchen
Raskeste flytid3t 50m
Billigst pris1 271 kr
Flyvninger fra Trondheim til Munchen
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 589 kr
Flyvninger fra Stavanger til Munchen
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 631 kr
Flyvninger fra Haugesund til Munchen
Raskeste flytid4t 35m
Billigst pris1 890 kr
Flyvninger fra Tromsø til Munchen
Raskeste flytid6t 45m
Billigst pris2 116 kr
Flyvninger fra Narvik til Munchen
Raskeste flytid5t 45m
Billigst pris2 359 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Munchen

Det er enkelt å fly til München, og det er lett å komme seg rundt i byen. München sentrum oppleves gjerne til fots med sine mange hyggelige bakgater, eller du kan leie en sykkel. Det offentlige transporttilbudet er velutbygd, og fungerer ypperlig om du vil litt lengre ut av sentrum eller spare bena. Du kan ta både trikker, busser, T-bane (U-bahn) og lokaltog (S-bahn) som går fra ca. kl. 05 om morgenen til kl. 01 om natten. På nattestid går det trikker og busser hver time på de viktigste rutene. Billettene kjøper du og aktiverer før du går om bord. Reiser du i samme retning kan du benytte én billett i to timer. Prisene er basert på soner, og oversiktskart ved stasjonene gjør det lett å forstå.

Du kan fint ta taxi, men dette koster en del mer enn buss, trikk og T-bane. Det er også enkelt å leie bil, men skal du rundt i sentrum anbefales offentlig transport.


Visumkrav for Munchen

Dersom du ikke skal være i Tyskland i mer enn tre måneder, kan du enkelt fly til München uten å måtte tenke på visum. Dette skyldes at både Tyskland og Norge er medlemmer av Schengen-avtalen. Du må imidlertid huske å ta med gyldig pass, ettersom dette er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig. Skal du være i Tyskland i mer enn 90 dager, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter innreisen. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til München. Hold deg oppdatert på regler angående visum og pass på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


Start planleggingen av reisen til Munchen


De beste tingene å se og gjøre i Munchen

Hva bør jeg oppleve i München?

Når du flyr til München bør du selvsagt få med deg den berømte Oktoberfesten som varer fra september og inn i oktober. Du bør også se det «nye» rådhuset på Marienplatz, samt besøke museer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Booker du billige flybilletter til München for hele familien får du mye spennende å vise barna. Ta turen til Zoo Hellabrunn på elven Isar og se mer enn 4000 dyr fordelt på 400 arter. Frister det med et parkbesøk kan dere dra til den største parken Englischer Garten som ligger i gangavstand fra Marienplatz. I parken finnes det muligheter for å leke, bade og dere kan leie sykler. Tar dere fly til München om vinteren kan dere stå på skøyter på Karlsplatz.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Müchen betyr at du kan unne deg god shopping. Shoppingområdet består av gatene Neuhauser straße og Kaufinger straße. Vestover fra Marienplatz finner du spesialbutikker og kjøpesentre. Maximilianstraße kan lokke med eksklusiv mote.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til München burde du besøke gamlebyen Altstadt og vakre Marienplatz – Münchens hjerte. Billige flybilletter til München gjør også at du kan nyte utelivet ved universitetsområdet Schwabing.