Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Munchen

Billige flyvninger til Munchen fra 1 375 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Munchen med avgang den 1.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Munchen flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Munchen

Beste pris på enveisbillett

704 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 375 kr

Raskeste flytid

2t 15m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Munchen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 704 kr (Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Munchen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 375 kr (Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss).
Den kjappeste flyvningen til Munchen fra Norge tar 2t 15m (Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Munchen, deriblant Lufthansa, Air France og Scandinavian Airlines.

Munchen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Munchen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Munchen?

Den billigste måneden å fly til Munchen fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 862 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Munchen i oktober, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 906 kr.

Hvilken flyvning til Munchen er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Munchen?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Munchen på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 208 kr. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 429 kr for en reise fra Norge til Munchen.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Munchen?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Munchen fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 256 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Munchen, med priser som ligger på ca. 2 581 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Munchen?

Flytiden fra Norge til Munchen varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss (en av de mest populære rutene), tar det 2t 15m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Munchen er fra Bergen Flesland til Munchen Franz Josef Strauss, som tar omtrent 2t 15m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Munchen?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Munchen på, er 54 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 222 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Munchen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Munchen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Munchen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Munchen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Munchen (MUC)

Vanligvis er flyvninger til Munchen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss, som i gjennomsnitt koster 2 222 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Munchen koster i gjennomsnitt kun 1 862 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli31 % dyrereDet koster ca. 2 913 kr for flyvninger til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUNCHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Munchen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Munchen

Billige flybilletter til München tar deg raskt til Oktoberfesten i München. Byen er også kjent for fotballaget Bayern München, samt krimserien Derrick. Du kan fint besøke München året rundt, men vær obs på at det kommer flere turister i sommermånedene og under Oktoberfesten som varer fra midten av september til de første dagene av oktober. På momondo kan du sammenligne priser online før du booker, og ofte kan du finne billigere flybilletter til München i november og august. Generelt er klimaet litt varmere enn i Norge året rundt, selv om årstidene er tilnærmet like. Sommermånedene er som regel varme, men uten at varmen blir plagsom. Høsten er tørr, mens vintertid er det gjerne snø og kuldegrader. Ta turen og se katedralen Frauenkirche. Med sine karakteristiske løkkupler er kirken et av de mest kjente landemerkene i München.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Munchen?

Nürnberg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Munchen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Munchen Franz Josef Strauss flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Munchen Franz Josef Strauss flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Munchen Franz Josef Strauss flyplass fra flyvninger?

Det er 9 tilbydere fra Munchen Franz Josef Strauss flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Munchen Franz Josef Strauss flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Munchen Franz Josef Strauss flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Munchen Franz Josef Strauss flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Munchen Franz Josef Strauss flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Munchen Franz Josef Strauss flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Munchen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Munchen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
1. mai
OSL11:00Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC13:15Munchen Franz Josef Strauss
3. mai
MUC13:55Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL16:10Oslo Gardermoen
1 375 kr
Finn lignende
Norwegian
21. apr.
OSL14:50Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC17:05Munchen Franz Josef Strauss
6. mai
MUC16:45Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 418 kr
Finn lignende
Norwegian
2. mai
OSL11:00Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC13:15Munchen Franz Josef Strauss
6. mai
MUC16:45Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 483 kr
Finn lignende
Norwegian
21. apr.
OSL14:50Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC17:05Munchen Franz Josef Strauss
22. apr.
MUC16:45Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 527 kr
Finn lignende
Norwegian
2. mai
OSL11:00Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC13:15Munchen Franz Josef Strauss
6. mai
MUC16:45Munchen Franz Josef Strauss
2t 15m
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 559 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. mai
OSL18:50Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC21:05Munchen Franz Josef Strauss
30. mai
MUC19:55Munchen Franz Josef Strauss
2t 10m
OSL22:05Oslo Gardermoen
1 668 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Munchen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Munchen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av CitizenPlane, Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
23. mai
OSL11:00Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC13:15Munchen Franz Josef Strauss
CitizenPlane
24. apr.
OSL11:00Oslo Gardermoen
2t 15m
MUC13:15Munchen Franz Josef Strauss
Scandinavian Airlines
2. mai
BGO10:00Bergen Flesland
7t 40m
1 stopp
MUC17:40Munchen Franz Josef Strauss

Slik kommer du deg rundt omkring i Munchen

Det er enkelt å fly til München, og det er lett å komme seg rundt i byen. München sentrum oppleves gjerne til fots med sine mange hyggelige bakgater, eller du kan leie en sykkel. Det offentlige transporttilbudet er velutbygd, og fungerer ypperlig om du vil litt lengre ut av sentrum eller spare bena. Du kan ta både trikker, busser, T-bane (U-bahn) og lokaltog (S-bahn) som går fra ca. kl. 05 om morgenen til kl. 01 om natten. På nattestid går det trikker og busser hver time på de viktigste rutene. Billettene kjøper du og aktiverer før du går om bord. Reiser du i samme retning kan du benytte én billett i to timer. Prisene er basert på soner, og oversiktskart ved stasjonene gjør det lett å forstå.

Du kan fint ta taxi, men dette koster en del mer enn buss, trikk og T-bane. Det er også enkelt å leie bil, men skal du rundt i sentrum anbefales offentlig transport.


Visumkrav for Munchen

Dersom du ikke skal være i Tyskland i mer enn tre måneder, kan du enkelt fly til München uten å måtte tenke på visum. Dette skyldes at både Tyskland og Norge er medlemmer av Schengen-avtalen. Du må imidlertid huske å ta med gyldig pass, ettersom dette er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig. Skal du være i Tyskland i mer enn 90 dager, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter innreisen. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til München. Hold deg oppdatert på regler angående visum og pass på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


De beste tingene å se og gjøre i Munchen

Hva bør jeg oppleve i München?

Når du flyr til München bør du selvsagt få med deg den berømte Oktoberfesten som varer fra september og inn i oktober. Du bør også se det «nye» rådhuset på Marienplatz, samt besøke museer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Booker du billige flybilletter til München for hele familien får du mye spennende å vise barna. Ta turen til Zoo Hellabrunn på elven Isar og se mer enn 4000 dyr fordelt på 400 arter. Frister det med et parkbesøk kan dere dra til den største parken Englischer Garten som ligger i gangavstand fra Marienplatz. I parken finnes det muligheter for å leke, bade og dere kan leie sykler. Tar dere fly til München om vinteren kan dere stå på skøyter på Karlsplatz.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Müchen betyr at du kan unne deg god shopping. Shoppingområdet består av gatene Neuhauser straße og Kaufinger straße. Vestover fra Marienplatz finner du spesialbutikker og kjøpesentre. Maximilianstraße kan lokke med eksklusiv mote.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til München burde du besøke gamlebyen Altstadt og vakre Marienplatz – Münchens hjerte. Billige flybilletter til München gjør også at du kan nyte utelivet ved universitetsområdet Schwabing.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Munchen?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Munchen. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Munchen med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Munchen på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Munchen?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Munchen.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Munchen akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Munchen, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Munchen og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Munchen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Munchen.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post