Finn billige fly til Pristina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Pristina

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Pristina

Beste pris på enveisbillett

482 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 595 kr

Raskeste flytid

3t 15m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Pristina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 482 kr (Oslo Gardermoen til Priština).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Pristina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 595 kr (Oslo Gardermoen til Priština).
Den kjappeste flyvningen til Pristina fra Norge tar 3t 15m (Oslo Gardermoen til Priština).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Pristina, deriblant Lufthansa, SWISS og Turkish Airlines.

Pristina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Pristina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Pristina?

Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Pristina med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 137 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Pristina?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Pristina Du flyr fra. Som eksempel tar det 6t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Priština. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Priština i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pristina?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Pristina fra Norge hvis du bestiller 15 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Pristina for ca. 3 071 kr når du søker 15 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pristina

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pristina fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pristina

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pristina

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pristina (PRN)

Vanligvis er flyvninger til Pristina fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Priština, som i gjennomsnitt koster 3 071 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai40 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pristina koster i gjennomsnitt kun 1 836 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli62 % dyrereDet koster ca. 4 986 kr for flyvninger til Pristina fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli522 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pristina fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Pristina

Takket være at flere flyselskaper tilbyr billige flybilletter til Pristina, kan du fint reise til Pristina året rundt. Flyr du til Pristina om sommeren er det liten sjanse for regn, men gode muligheter for sol. Høysesongen er i sommermånedene og rundt juletider. Som regel ligger temperaturen på behagelige 23–27 grader om sommeren, og om vinteren kan du oppleve snø og 0–5 grader. Dersom du sammenligner priser online før du booker, og kan reise en tidlig ukedag, er det gode sjanser for billigere flybilletter til Pristina, særlig i oktober og januar. Pristina er en spennende by med god blanding av gammelt og moderne. Fly til Pristina og se den enorme bygningen og landemerket Boro Ramiz, eller ta turen til like utenfor Pristina og besøk den lille byen Gracanica med klosteret fra 1300-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste.


Flotte tilbud på flyreiser til Pristina

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pristina som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Pristina

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Pristina

Hvilke flyselskaper flyr til Pristina?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pristina

Hvilke flyselskaper flyr til Pristina?

Norwegian, Turkish Airlines, Scandinavian Airlines og Austrian Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Pristina jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Pristina med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med SWISS til Pristina

Det mest populære flyselskapet for fly til Pristina på momondo, er SWISS som har 6 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Zurich, og det beste tilbudet på en flyvning med SWISS til Pristina, kostet 2 177 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Pristina, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 140 SWISS vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Turkish Airlines til Pristina

E annet populært valg for fly til Pristina, er Turkish Airlines (8,0/10, 158 vurderinger). De fleste flyvninger med Turkish Airlines som lander i Pristina, ankommer fra Istanbul, men det finnes 2 flyvninger med Turkish Airlines til Pristina fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Turkish Airlines på momondo denne uken, lå på 2 229 kr (Kristiansand Kjevik til Pristina, tur/retur).


Flyplasser nære Pristina

Under finner du alle flyplassene i Pristina sammen med avstanden til sentrum

Fly til Pristina fra Norge lander på Pristina internasjonale lufthavn som ligger ca. 16 km fra sentrum. Det går for øyeblikket ikke noen direktebuss eller toglinje mellom flyplassen og byen. Du kan ta buss fra Sllatinë e Madhe, og derfra ta bussen til Pristina. Busstasjonen i Pristina (Stacioni i Autobusave) ligger ca. to kilometer sørvest for sentrumskjernen. Dersom du vil ta offentlig transport fra byen til flyplassen tar du bussen fra Pristina mot Skënderaj, Pec eller Gjakovä og går av ved Sllatinë e Madhe. Fra bussholdeplassen tar det ca. 10 minutter å gå til inngangen av flyplassen, eller du kan ta en taxi den siste biten. Bussbillettene koster fra under € 1 for én billett. Taxi er det enkleste og har holdeplasser ved flyplassen og i sentrum. Turen tar ca. 30 minutter, og koster ca. € 25, litt avhengig av hvor langt du skal. Du kan booke taxi fra flyplassen via den nettbaserte bookingsiden til TaxiTender eller avtale direkte med taxisjåføren.


Populære flybilletter til Pristina

Finn dine flybilletter til Pristina med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Pristina
Raskeste flytid6t 30m
Laveste pris2 709 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Pristina

Billige flybilletter til Pristina tar deg raskt til denne spennende byen. Rundt i selve byen kan du gjerne ta bena fatt, eller benytte deg av busstilbudet. Flere busslinjer dekker sentrum og går jevnlig. Du behøver ikke å kjøpe billetter på forhånd, men kan gå rett på bussen og betale underveis. Prisen for en enkeltbillett ligger på ca. € 1. Du kan også komme deg rundt med taxi. Flere taxiselskaper betjener byen, og prisene er omtrent de samme. En tur gjennom Pristina sentrum ligger på rundt € 10.

Et nytt tilskudd av offentlig transport er Scootaxi – altså scootertaxi. Med disse scooterne kan man lett manøvrere gjennom rushtrafikken takket være erfarne sjåfører. Scooterne blir fulgt opp via GPS av selskapet, slik at de ikke skal kjøre raskere enn 50 kilometer i timen for å sørge for passasjerenes sikkerhet. Scootaxi er veldig billig, og du kan komme deg rundt Pristina for bare € 1. Man kan bestille Scootaxi gjennom en egen app. Du kan også sykle i Pristina og leie sykkel for rundt € 2 for én time.


Visumkrav for Pristina

Norske borgere behøver ikke å tenke på visum ved innreise til Kosovo for besøk som varer i inntil tre måneder, noe som gjør det enklere å fly til Pristina. Selv om norske statsborgere ikke må ha med visum, er det kun pass som er godkjent som gyldig identifikasjonsdokument. Passet må ha en varighet på et halvt år etter innreisedatoen. Det anbefales å alltid ha med seg identifikasjonspapirer som for nordmenn vil si pass, eller eventuelt en kopi av passet. Skal man oppholde seg i Kosovo i mer enn 90 dager må man søke om å få godkjent visum. Følg med på regjeringens og ambassadens offisielle nettsteder for oppdatert reglement rundt pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Pristina


De beste tingene å se og gjøre i Pristina

Når du flyr til Pristina bør du oppleve Universitetsbiblioteket i Pristina som ligger noen få minutters gange fra Grand Hotel. Selve bygningen kan minne om en stor legokloss. Herfra kan du gå og se statuen av Mor Theresa, før du går til de gamle delene av byen og ser flotte moskeer og gatemarkeder.

Billige flybilletter til Pristina betyr at barna kan få oppleve byparken, eller hvorfor ikke ta dem med på Kosovo Museum hvor dere kan se en rekke arkeologiske funn. I gågaten finner dere en kjempestor gul legokloss. Den er et symbol på de seks folkegruppene som bor i Kosovo.

Billige flybilletter til Pristina gjør at du kan bruke litt ekstra på det rimelige basarområdet i byen. Her kan du kjøpe frukt og grønnsaker, eller se på piratkopier av kjente merker. Shoppingbudsjettet benyttes best på opplevelser, mat og drikke i Pristina.

Når du flyr til Pristina burde du ta turen til Dardania-området og se det enorme portrettet av Bill Clinton. Se også Etnografisk museum i Gamlebyen. Besøk den italienske byparken til ære for den tidligere presidenten, og opplev folkelivet i Bazaar-området som ligger øst for Rruga Ilir Konusheci.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Pristina. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Pristina på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Pristina.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Pristina. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.