Finn billige fly til Pristina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pristina

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pristina fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pristina

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pristina

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pristina (PRN)

Vanligvis er flyvninger til Pristina fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Priština, som i gjennomsnitt koster 2 212 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pristina koster i gjennomsnitt kun 1 759 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 2 845 kr for flyvninger til Pristina fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PRISTINA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli507 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pristina fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Pristina?

Takket være at flere flyselskaper tilbyr billige flybilletter til Pristina, kan du fint reise til Pristina året rundt. Flyr du til Pristina om sommeren er det liten sjanse for regn, men gode muligheter for sol. Høysesongen er i sommermånedene og rundt juletider. Som regel ligger temperaturen på behagelige 23–27 grader om sommeren, og om vinteren kan du oppleve snø og 0–5 grader. Dersom du sammenligner priser online før du booker, og kan reise en tidlig ukedag, er det gode sjanser for billigere flybilletter til Pristina, særlig i oktober og januar. Pristina er en spennende by med god blanding av gammelt og moderne. Fly til Pristina og se den enorme bygningen og landemerket Boro Ramiz, eller ta turen til like utenfor Pristina og besøk den lille byen Gracanica med klosteret fra 1300-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Pristina?

    November er også et godt alternativ når du skal reise til Pristina med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 826 kr fra Norge.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Pristina?

    Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Pristina fra Norge hvis du bestiller 54 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Pristina for ca. 2 212 kr når du søker 54 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 153 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Pristina

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Pristina som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
11. nov.
OSL03:10Oslo Gardermoen
28t 50m
2 stopp
PRN08:00Priština
18. nov.
PRN06:10Priština
33t 25m
2 stopp
OSL15:35Oslo Gardermoen
1 153 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. nov.
OSL03:10Oslo Gardermoen
28t 50m
2 stopp
PRN08:00Priština
18. nov.
PRN06:10Priština
10t 40m
1 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen
1 170 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
4. feb.
OSL08:40Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
PRN19:20Priština
11. feb.
PRN00:00Priština
7t 40m
1 stopp
OSL07:40Oslo Gardermoen
1 338 kr
Finn lignende
Norwegian
8. jan.
OSL09:55Oslo Gardermoen
3t 15m
PRN13:10Priština
15. jan.
PRN13:50Priština
3t 25m
OSL17:15Oslo Gardermoen
1 389 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL09:55Oslo Gardermoen
3t 15m
PRN13:10Priština
15. jan.
PRN08:25Priština
31t 45m
2 stopp
OSL16:10Oslo Gardermoen
1 557 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
4. feb.
OSL08:20Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
PRN16:55Priština
10. feb.
PRN21:55Priština
9t 35m
1 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
1 582 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Pristina

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Pristina, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Pegasus Airlines
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL05:45Oslo Gardermoen
24t 50m
2 stopp
PRN06:35Priština
Pegasus Airlines
4. nov.
OSL09:20Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
PRN17:55Priština
Pegasus Airlines
26. okt.
OSL10:30Oslo Gardermoen
8t 10m
1 stopp
PRN18:40Priština

Hvilke flyselskaper flyr til Pristina?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pristina
  • Hvilke flyselskaper flyr til Pristina?

    Norwegian, Austrian Airlines, Turkish Airlines og SAS er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Pristina jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Pristina med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Pristina

Under finner du alle flyplassene i Pristina sammen med avstanden til sentrum

Fly til Pristina fra Norge lander på Pristina internasjonale lufthavn som ligger ca. 16 km fra sentrum. Det går for øyeblikket ikke noen direktebuss eller toglinje mellom flyplassen og byen. Du kan ta buss fra Sllatinë e Madhe, og derfra ta bussen til Pristina. Busstasjonen i Pristina (Stacioni i Autobusave) ligger ca. to kilometer sørvest for sentrumskjernen. Dersom du vil ta offentlig transport fra byen til flyplassen tar du bussen fra Pristina mot Skënderaj, Pec eller Gjakovä og går av ved Sllatinë e Madhe. Fra bussholdeplassen tar det ca. 10 minutter å gå til inngangen av flyplassen, eller du kan ta en taxi den siste biten. Bussbillettene koster fra under € 1 for én billett. Taxi er det enkleste og har holdeplasser ved flyplassen og i sentrum. Turen tar ca. 30 minutter, og koster ca. € 25, litt avhengig av hvor langt du skal. Du kan booke taxi fra flyplassen via den nettbaserte bookingsiden til TaxiTender eller avtale direkte med taxisjåføren.


Populære flybilletter til Pristina

Finn dine flybilletter til Pristina med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Pristina
Raskeste flytid9t 30m
Billigst pris1 153 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Pristina

Billige flybilletter til Pristina tar deg raskt til denne spennende byen. Rundt i selve byen kan du gjerne ta bena fatt, eller benytte deg av busstilbudet. Flere busslinjer dekker sentrum og går jevnlig. Du behøver ikke å kjøpe billetter på forhånd, men kan gå rett på bussen og betale underveis. Prisen for en enkeltbillett ligger på ca. € 1. Du kan også komme deg rundt med taxi. Flere taxiselskaper betjener byen, og prisene er omtrent de samme. En tur gjennom Pristina sentrum ligger på rundt € 10.

Et nytt tilskudd av offentlig transport er Scootaxi – altså scootertaxi. Med disse scooterne kan man lett manøvrere gjennom rushtrafikken takket være erfarne sjåfører. Scooterne blir fulgt opp via GPS av selskapet, slik at de ikke skal kjøre raskere enn 50 kilometer i timen for å sørge for passasjerenes sikkerhet. Scootaxi er veldig billig, og du kan komme deg rundt Pristina for bare € 1. Man kan bestille Scootaxi gjennom en egen app. Du kan også sykle i Pristina og leie sykkel for rundt € 2 for én time.


Visumkrav for Pristina

Norske borgere behøver ikke å tenke på visum ved innreise til Kosovo for besøk som varer i inntil tre måneder, noe som gjør det enklere å fly til Pristina. Selv om norske statsborgere ikke må ha med visum, er det kun pass som er godkjent som gyldig identifikasjonsdokument. Passet må ha en varighet på et halvt år etter innreisedatoen. Det anbefales å alltid ha med seg identifikasjonspapirer som for nordmenn vil si pass, eller eventuelt en kopi av passet. Skal man oppholde seg i Kosovo i mer enn 90 dager må man søke om å få godkjent visum. Følg med på regjeringens og ambassadens offisielle nettsteder for oppdatert reglement rundt pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Pristina


De beste tingene å se og gjøre i Pristina

Hva bør jeg oppleve i Pristina?

Når du flyr til Pristina bør du oppleve Universitetsbiblioteket i Pristina som ligger noen få minutters gange fra Grand Hotel. Selve bygningen kan minne om en stor legokloss. Herfra kan du gå og se statuen av Mor Theresa, før du går til de gamle delene av byen og ser flotte moskeer og gatemarkeder.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Pristina betyr at barna kan få oppleve byparken, eller hvorfor ikke ta dem med på Kosovo Museum hvor dere kan se en rekke arkeologiske funn. I gågaten finner dere en kjempestor gul legokloss. Den er et symbol på de seks folkegruppene som bor i Kosovo.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Pristina gjør at du kan bruke litt ekstra på det rimelige basarområdet i byen. Her kan du kjøpe frukt og grønnsaker, eller se på piratkopier av kjente merker. Shoppingbudsjettet benyttes best på opplevelser, mat og drikke i Pristina.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Pristina burde du ta turen til Dardania-området og se det enorme portrettet av Bill Clinton. Se også Etnografisk museum i Gamlebyen. Besøk den italienske byparken til ære for den tidligere presidenten, og opplev folkelivet i Bazaar-området som ligger øst for Rruga Ilir Konusheci.