Finn billige fly til Billund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Billund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Billund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Billund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Billund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Billund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 297 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Billund koster i gjennomsnitt kun 1 078 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli27 % dyrereDet koster ca. 1 644 kr for flyvninger til Billund fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember201 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Billund fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Billund?

Høysesong for å fly til Billund er om sommeren og i andre skoleferier, og da kommer eventyrlystne familier strømmende til for å oppleve action i Legoland, vakre strender og sykling i naturskjønne omgivelser. Den rimeligste tiden for å fly til Billund er generelt sett fra høsten til tidlig vår, bortsett fra i skoleferier og rundt juletider.

Særlig januar pleier ofte å være et gunstig tidspunkt for å skaffe billige flybilletter til Billund. Ikke bare har du gode muligheter til å finne rimeligere flyreiser til Billund på denne tiden, du slipper å stå i lange køer for vannrutsjebanene i Lalandia.

 • Hvilken flyvning til Billund er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Billund fra London for 227 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Billund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Billund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Billund?

  Den billigste måneden å fly til Billund fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 078 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Billund i løpet av september, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 078 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Billund?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Billund på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 297 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Billund med en prislapp på kun 417 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Billund?

  De som skal fly til Billund kan potensielt finne bedre priser for Esbjerg flyplass (43 km fra sentrum i Billund), Karup flyplass (63 km fra sentrum i Billund), Sønderborg flyplass (95 km fra sentrum i Billund), Aarhus flyplass (113 km fra sentrum i Billund), eller Ålborg flyplass (158 km fra sentrum i Billund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Billund?

  Med en gjennomsnittspris på 2 316 kr per person, er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Billund. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Billund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Billund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
3. jan.
OSL15:00Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL16:10Billund
10. jan.
BLL16:40Billund
1t 10m
OSL17:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
13. des.
OSL16:50Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
BLL09:50Billund
20. des.
BLL16:40Billund
1t 10m
OSL17:50Oslo Gardermoen
Ryanair
3. jan.
TRF06:45Oslo Torp Sandefjord
26t 30m
1 stopp
BLL09:15Billund
10. jan.
BLL07:30Billund
26t 00m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
1 261 kr
Finn lignende
Norwegian
13. des.
OSL15:00Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL16:10Billund
20. des.
BLL16:40Billund
1t 10m
OSL17:50Oslo Gardermoen
Lufthansa
3. jan.
OSL06:25Oslo Gardermoen
11t 50m
2 stopp
BLL18:15Billund
10. jan.
BLL09:10Billund
9t 30m
1 stopp
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 548 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jan.
OSL16:50Oslo Gardermoen
23t 35m
1 stopp
BLL16:25Billund
10. jan.
BLL16:40Billund
1t 10m
OSL17:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Billund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Billund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
2. nov.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
6t 25m
1 stopp
BLL17:25Billund
Norwegian
2. nov.
OSL16:00Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL17:10Billund
Flere flyselskaper
28. sep.
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
25t 50m
3 stopp
BLL17:20Billund

Hvilke flyselskaper flyr til Billund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Billund

Reisende fra Norge kan bestille billige flybilletter til Billund både gjennom tradisjonelle flyselskap og lavpriskjeder. Reisende fra Oslo kan fly til Billund direkte med Norwegian, SAS og British Airways. Ønsker du å sammenligne flest mulig pristilbud, kan du inkludere flyvninger med mellomlandinger. Lavpriskjeden Ryanair for eksempel, har ofte billige flybilletter til Billund med mellomlanding. Fra Bergen og Trondheim er KLM, SAS og Norwegian populære selskap som lar deg fly til Billund fra ca. tre timer og opp. Velger du å booke billige flybilletter til Billund med lavpriskjeder, kan det påløpe gebyr for valg av flysete.


Flyplasser nære Billund

Under finner du alle flyplassene i Billund sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Billund, lander du knappe to kilometer fra Legoland. Herfra går det gratis shuttlebuss om sommeren. Den bruker ca. 25 minutter til sentrum og 15 minutter til Legoland Holiday Village og går ca. én gang i timen på dagtid. Rutebussen bruker ca. 10 minutter til sentrum. Den er litt raskere, ettersom shuttlebussen kjører innom flere hoteller. Bussen koster ca. 20–30 NOK per enkeltbillett for voksne. Du kan også kjøpe bussbillett på nettet ved å bestille på nettsidene til Rejseplanen. Du kan bruke både shuttlebuss og rutebuss tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Billund

Finn dine flybilletter til Billund med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Billund
Raskeste flytid18t 30m
Billigst pris635 kr
Flyvninger fra Oslo til Billund
Raskeste flytid1t 05m
Billigst pris670 kr
Flyvninger fra Stavanger til Billund
Raskeste flytid19t 05m
Billigst pris1 209 kr

Om sommeren går det gratis shuttlebuss fra hotellene, flyplassen og Legoland, og det gjør det lett å komme seg til severdighetene. Inne i selve byen er det enkelt å ta seg frem til fots eller leie en sykkel. Du finner mange, spennende sykkelstier i området med morsomme attraksjoner langs veien, for eksempel familiestien Grene Sande.

Ønsker du å utforske området rundt, kan det være verdt å leie en bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo. Billund har i tillegg gode bussforbindelser dersom du foretrekker å overlate rattet til andre. Enkeltbilletter koster fra ca. 20–30 NOK, avhengig av hvor langt du skal. Laster du ned appene VisitBillund og Rejseplanen, kan du enkelt planlegge reisene dine på forhånd.


Selv om det ikke er et krav til pass for reiser innen Norden, anbefaler politiet at norske borgere alltid har med pass på utenlandsreiser likevel. Det gjelder spesielt i tider med strengere grensekontroll. Reisende fra Norge må ha med gyldig legitimasjon for å fly til Billund, f.eks. førerkort. Barna trenger ikke legitimasjon dersom de reiser med foresatte, men politiet anbefaler at du tar med passet dersom de har ett. Ettersom innreisebestemmelser kan endre seg brått, anbefales det å sjekke nettsidene til den danske regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Billund


Hva bør jeg oppleve i Billund?

Billund er mer enn bare fornøyelsesparker – her venter det også vakre strender og flotte naturopplevelser. Det er absolutt verdt å ta en dag pause fra all action og dra på fisketur, gå tur i skogen eller grave tærne ned i sanden.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke for ingenting at byen kalles for barnas paradis. Finner du billige flybilletter til Billund for hele familien, venter det dere en forrykende ferie. Foruten Legoland, kan dere bade og kose dere i Lalandia Aquadome og hilse på dyrene i Givskud Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode muligheter for shopping når du skal reise til Billund. Lalandia Billund har mange, fristende butikker med alt fra klær og sport til dansk design og spesialiteter. Selve bykjernen er også sjarmerende om du vil rusle rundt å nyte de varierte butikkene.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta dere en tur til de sentrumsnære vannene for å nyte en dag med fiske, eller besøk Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg for enda mer sjøliv. Dessuten kommer dere tett på både kultur og natur om dere setter kursen mot Skulpturpark Billund, og spaserer gjennom den vakre parken med morsomme statuer.


Finn fly til andre byer i Danmark

Billund har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?