Fly Europa Danmark Billund

Finn billige fly til Billund

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Billund (BLL)
fre.. 30.10.
fre.. 6.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Billund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Billund fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Billund?

Høysesong for å fly til Billund er om sommeren og i andre skoleferier, og da kommer eventyrlystne familier strømmende til for å oppleve action i Legoland, vakre strender og sykling i naturskjønne omgivelser. Den rimeligste tiden for å fly til Billund er generelt sett fra høsten til tidlig vår, bortsett fra i skoleferier og rundt juletider.

Særlig januar pleier ofte å være et gunstig tidspunkt for å skaffe billige flybilletter til Billund. Ikke bare har du gode muligheter til å finne rimeligere flyreiser til Billund på denne tiden, du slipper å stå i lange køer for vannrutsjebanene i Lalandia.

Hvilken flyvning til Billund er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Billund fra London for 277 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Billund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Billund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Billund?

Som regel er det november som er den billigste måneden å fly fra Norge til Billund. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 161 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Billund i løpet av november, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 170 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Billund?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Billund på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 384 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Billund utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Billund for 1 087 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Billund?

Ifølge dataene våre er det torsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Billund fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på torsdag, lå på 1 319 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Billund på en søndag, 1 474 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Billund?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Billund, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 208 kr. Å fly til Billund på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Billund som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 883 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Billund?

De som skal fly til Billund kan potensielt finne bedre priser for Esbjerg flyplass (43 km fra sentrum i Billund), Karup flyplass (63 km fra sentrum i Billund), Sønderborg flyplass (95 km fra sentrum i Billund), Aarhus Tirstrup flyplass (113 km fra sentrum i Billund), eller Aalborg flyplass (158 km fra sentrum i Billund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Billund?

Med en gjennomsnittspris på 2 662 kr per person, er det Billund flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Billund. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Billund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Billund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
SAS
6. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 30m
BLL
Billund
20. feb.
BLL
Billund
1t 30m
OSL
Oslo Gardermoen
1 087 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL
Billund
16. jan.
BLL
Billund
1t 30m
OSL
Oslo Gardermoen
1 189 kr
Finn lignende
Norwegian
26. feb.
SVG
Stavanger Sola
7t 45m
1 stopp
BLL
Billund
28. feb.
BLL
Billund
9t 25m
1 stopp
SVG
Stavanger Sola
1 542 kr
Finn lignende
KLM
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
BLL
Billund
22. nov.
BLL
Billund
10t 15m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 913 kr
Finn lignende
Air France
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
BLL
Billund
22. nov.
BLL
Billund
28t 25m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 090 kr
Finn lignende
SAS
6. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 30m
BLL
Billund
20. feb.
BLL
Billund
1t 30m
OSL
Oslo Gardermoen
1 096 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Billund

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Billund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Air France
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
BLL
Billund
KLM
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
22t 40m
1 stopp
BLL
Billund
1 087 kr
Finn lignende
Air France
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
BLL
Billund
1 402 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Billund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Billund

Reisende fra Norge kan bestille billige flybilletter til Billund både gjennom tradisjonelle flyselskap og lavpriskjeder. Reisende fra Oslo kan fly til Billund direkte med Norwegian, SAS og British Airways. Ønsker du å sammenligne flest mulig pristilbud, kan du inkludere flyvninger med mellomlandinger. Lavpriskjeden Ryanair for eksempel, har ofte billige flybilletter til Billund med mellomlanding. Fra Bergen og Trondheim er KLM, SAS og Norwegian populære selskap som lar deg fly til Billund fra ca. tre timer og opp. Velger du å booke billige flybilletter til Billund med lavpriskjeder, kan det påløpe gebyr for valg av flysete.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Billund, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Billund, lander du knappe to kilometer fra Legoland. Herfra går det gratis shuttlebuss om sommeren. Den bruker ca. 25 minutter til sentrum og 15 minutter til Legoland Holiday Village og går ca. én gang i timen på dagtid. Rutebussen bruker ca. 10 minutter til sentrum. Den er litt raskere, ettersom shuttlebussen kjører innom flere hoteller. Bussen koster ca. 20–30 NOK per enkeltbillett for voksne. Du kan også kjøpe bussbillett på nettet ved å bestille på nettsidene til Rejseplanen. Du kan bruke både shuttlebuss og rutebuss tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Billund

Finn dine flybilletter til Billund med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Billund
Raskeste flytid
11t 35m
Billigste pris
2 267 kr
Flyvninger fra Stavanger til Billund
Raskeste flytid
5t 20m
Billigste pris
2 285 kr
Flyvninger fra Oslo til Billund
Raskeste flytid
4t 15m
Billigste pris
2 415 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Billund?

Om sommeren går det gratis shuttlebuss fra hotellene, flyplassen og Legoland, og det gjør det lett å komme seg til severdighetene. Inne i selve byen er det enkelt å ta seg frem til fots eller leie en sykkel. Du finner mange, spennende sykkelstier i området med morsomme attraksjoner langs veien, for eksempel familiestien Grene Sande.

Ønsker du å utforske området rundt, kan det være verdt å leie en bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo. Billund har i tillegg gode bussforbindelser dersom du foretrekker å overlate rattet til andre. Enkeltbilletter koster fra ca. 20–30 NOK, avhengig av hvor langt du skal. Laster du ned appene VisitBillund og Rejseplanen, kan du enkelt planlegge reisene dine på forhånd.


Kan man reise til Billund uten pass eller visum?

Selv om det ikke er et krav til pass for reiser innen Norden, anbefaler politiet at norske borgere alltid har med pass på utenlandsreiser likevel. Det gjelder spesielt i tider med strengere grensekontroll. Reisende fra Norge må ha med gyldig legitimasjon for å fly til Billund, f.eks. førerkort. Barna trenger ikke legitimasjon dersom de reiser med foresatte, men politiet anbefaler at du tar med passet dersom de har ett. Ettersom innreisebestemmelser kan endre seg brått, anbefales det å sjekke nettsidene til den danske regjeringen i god tid før avreise.


Finn hotell og fly til Billund


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Billund?

Billund er mer enn bare fornøyelsesparker – her venter det også vakre strender og flotte naturopplevelser. Det er absolutt verdt å ta en dag pause fra all action og dra på fisketur, gå tur i skogen eller grave tærne ned i sanden.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke for ingenting at byen kalles for barnas paradis. Finner du billige flybilletter til Billund for hele familien, venter det dere en forrykende ferie. Foruten Legoland, kan dere bade og kose dere i Lalandia Aquadome og hilse på dyrene i Givskud Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode muligheter for shopping når du skal reise til Billund. Lalandia Billund har mange, fristende butikker med alt fra klær og sport til dansk design og spesialiteter. Selve bykjernen er også sjarmerende om du vil rusle rundt å nyte de varierte butikkene.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta dere en tur til de sentrumsnære vannene for å nyte en dag med fiske, eller besøk Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg for enda mer sjøliv. Dessuten kommer dere tett på både kultur og natur om dere setter kursen mot Skulpturpark Billund, og spaserer gjennom den vakre parken med morsomme statuer.

Fly Europa Danmark Billund
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse