Fly Europa Danmark Billund

Finn billige fly til Billund

Tur/retur
Økonomi
San Francisco (SFO)
Billund (BLL)
lør.. 15.5.
lør.. 22.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Billund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Billund fra din nærmeste by eller flyplass
Trondheim
Billund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Trondheim TIL Billund

Trondheim (TRD) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Billund fra Trondheim billigere når du flyr fra Trondheim Værnes (TRD) til Billund, som i gjennomsnitt koster 2 027 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA TRONDHEIMJanuar22 % billigereÅ fly fra Trondheim til Billund koster i gjennomsnitt kun 1 581 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA TRONDHEIMDesember36 % dyrereDet koster ca. 2 757 kr for flyvninger til Billund fra Trondheim i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA TRONDHEIMjuli353 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Billund fra Trondheim i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Billund?

Høysesong for å fly til Billund er om sommeren og i andre skoleferier, og da kommer eventyrlystne familier strømmende til for å oppleve action i Legoland, vakre strender og sykling i naturskjønne omgivelser. Den rimeligste tiden for å fly til Billund er generelt sett fra høsten til tidlig vår, bortsett fra i skoleferier og rundt juletider.

Særlig januar pleier ofte å være et gunstig tidspunkt for å skaffe billige flybilletter til Billund. Ikke bare har du gode muligheter til å finne rimeligere flyreiser til Billund på denne tiden, du slipper å stå i lange køer for vannrutsjebanene i Lalandia.

Hvilken flyvning til Billund er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Billund fra London for 216 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Billund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Billund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Billund?

Den billigste måneden å fly til Billund fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 035 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Billund i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 043 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Billund?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Billund på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 234 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Billund?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Billund er på torsdag med priser helt nede i 1 175 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 320 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Billund.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Billund?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Billund på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Billund på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 016 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Billund, med priser som ligger på ca. 1 761 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Billund?

De som skal fly til Billund kan potensielt finne bedre priser for Esbjerg flyplass (43 km fra sentrum i Billund), Karup flyplass (63 km fra sentrum i Billund), Sønderborg flyplass (95 km fra sentrum i Billund), Aarhus flyplass (113 km fra sentrum i Billund), eller Aalborg flyplass (158 km fra sentrum i Billund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Billund?

Med en gjennomsnittspris på 2 205 kr per person, er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Billund. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Billund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Billund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
11. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
BLL10:15Billund
13. jun.
BLL02:50Billund
5t 05m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
32 404 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
BLL10:15Billund
13. jun.
BLL02:50Billund
5t 05m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
32 627 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. jun.
OSL02:40Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
BLL10:15Billund
13. jun.
BLL02:50Billund
8t 10m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
32 420 kr
Finn lignende
KLM
6. jun.
SVG11:50Stavanger Sola
6t 55m
2 stopp
BLL18:45Billund
20. jun.
BLL14:35Billund
23t 10m
1 stopp
SVG13:45Stavanger Sola
41 204 kr
Finn lignende
KLM
6. jun.
SVG11:50Stavanger Sola
26t 00m
2 stopp
BLL13:50Billund
20. jun.
BLL02:20Billund
5t 10m
1 stopp
SVG07:30Stavanger Sola
41 585 kr
Finn lignende
KLM
6. jun.
SVG11:50Stavanger Sola
26t 00m
2 stopp
BLL13:50Billund
20. jun.
BLL02:20Billund
14t 10m
2 stopp
SVG16:30Stavanger Sola
43 365 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Billund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Billund

Reisende fra Norge kan bestille billige flybilletter til Billund både gjennom tradisjonelle flyselskap og lavpriskjeder. Reisende fra Oslo kan fly til Billund direkte med Norwegian, SAS og British Airways. Ønsker du å sammenligne flest mulig pristilbud, kan du inkludere flyvninger med mellomlandinger. Lavpriskjeden Ryanair for eksempel, har ofte billige flybilletter til Billund med mellomlanding. Fra Bergen og Trondheim er KLM, SAS og Norwegian populære selskap som lar deg fly til Billund fra ca. tre timer og opp. Velger du å booke billige flybilletter til Billund med lavpriskjeder, kan det påløpe gebyr for valg av flysete.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Billund, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Billund, lander du knappe to kilometer fra Legoland. Herfra går det gratis shuttlebuss om sommeren. Den bruker ca. 25 minutter til sentrum og 15 minutter til Legoland Holiday Village og går ca. én gang i timen på dagtid. Rutebussen bruker ca. 10 minutter til sentrum. Den er litt raskere, ettersom shuttlebussen kjører innom flere hoteller. Bussen koster ca. 20–30 NOK per enkeltbillett for voksne. Du kan også kjøpe bussbillett på nettet ved å bestille på nettsidene til Rejseplanen. Du kan bruke både shuttlebuss og rutebuss tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Billund

Finn dine flybilletter til Billund med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Billund
Raskeste flytid
34t 05m
Billigste pris
3 594 kr
Flyvninger fra Stavanger til Billund
Raskeste flytid
4t 25m
Billigste pris
7 932 kr
Flyvninger fra Oslo til Billund
Raskeste flytid
7t 35m
Billigste pris
32 404 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Billund?

Om sommeren går det gratis shuttlebuss fra hotellene, flyplassen og Legoland, og det gjør det lett å komme seg til severdighetene. Inne i selve byen er det enkelt å ta seg frem til fots eller leie en sykkel. Du finner mange, spennende sykkelstier i området med morsomme attraksjoner langs veien, for eksempel familiestien Grene Sande.

Ønsker du å utforske området rundt, kan det være verdt å leie en bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo. Billund har i tillegg gode bussforbindelser dersom du foretrekker å overlate rattet til andre. Enkeltbilletter koster fra ca. 20–30 NOK, avhengig av hvor langt du skal. Laster du ned appene VisitBillund og Rejseplanen, kan du enkelt planlegge reisene dine på forhånd.


Kan man reise til Billund uten pass eller visum?

Selv om det ikke er et krav til pass for reiser innen Norden, anbefaler politiet at norske borgere alltid har med pass på utenlandsreiser likevel. Det gjelder spesielt i tider med strengere grensekontroll. Reisende fra Norge må ha med gyldig legitimasjon for å fly til Billund, f.eks. førerkort. Barna trenger ikke legitimasjon dersom de reiser med foresatte, men politiet anbefaler at du tar med passet dersom de har ett. Ettersom innreisebestemmelser kan endre seg brått, anbefales det å sjekke nettsidene til den danske regjeringen i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Billund?

Billund er mer enn bare fornøyelsesparker – her venter det også vakre strender og flotte naturopplevelser. Det er absolutt verdt å ta en dag pause fra all action og dra på fisketur, gå tur i skogen eller grave tærne ned i sanden.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke for ingenting at byen kalles for barnas paradis. Finner du billige flybilletter til Billund for hele familien, venter det dere en forrykende ferie. Foruten Legoland, kan dere bade og kose dere i Lalandia Aquadome og hilse på dyrene i Givskud Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode muligheter for shopping når du skal reise til Billund. Lalandia Billund har mange, fristende butikker med alt fra klær og sport til dansk design og spesialiteter. Selve bykjernen er også sjarmerende om du vil rusle rundt å nyte de varierte butikkene.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta dere en tur til de sentrumsnære vannene for å nyte en dag med fiske, eller besøk Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg for enda mer sjøliv. Dessuten kommer dere tett på både kultur og natur om dere setter kursen mot Skulpturpark Billund, og spaserer gjennom den vakre parken med morsomme statuer.


Fly Europa Danmark Billund
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse