Finn billige fly til Billund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Billund

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Billund

Beste pris på enveisbillett

219 kr

Beste pris på tur/retur-billett

418 kr

Raskeste flytid

1t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Billund fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 219 kr (Oslo Torp Sandefjord til Billund).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Billund fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 418 kr (Oslo Torp Sandefjord til Billund).
Den kjappeste flyvningen til Billund fra Norge tar 1t 10m (Oslo Gardermoen til Billund).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Billund, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Billund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Billund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Billund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Billund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Billund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 481 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Billund koster i gjennomsnitt kun 1 151 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober26 % dyrereDet koster ca. 1 864 kr for flyvninger til Billund fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILLUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli337 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Billund fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Billund?

Høysesong for å fly til Billund er om sommeren og i andre skoleferier, og da kommer eventyrlystne familier strømmende til for å oppleve action i Legoland, vakre strender og sykling i naturskjønne omgivelser. Den rimeligste tiden for å fly til Billund er generelt sett fra høsten til tidlig vår, bortsett fra i skoleferier og rundt juletider.

Særlig januar pleier ofte å være et gunstig tidspunkt for å skaffe billige flybilletter til Billund. Ikke bare har du gode muligheter til å finne rimeligere flyreiser til Billund på denne tiden, du slipper å stå i lange køer for vannrutsjebanene i Lalandia.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Billund fra Gdansk for 45 kr. Dette er 99 % billigere enn de fleste flytilbudene til Billund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Billund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Billund fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 151 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Billund i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 160 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Billund på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 481 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Billund med en prislapp på kun 418 kr.

De som skal fly til Billund kan potensielt finne bedre priser for Esbjerg flyplass (43 km fra sentrum i Billund), Karup flyplass (63 km fra sentrum i Billund), Odense Hans Christian Andersen flyplass (81 km fra sentrum i Billund), Sønderborg flyplass (95 km fra sentrum i Billund), eller Aarhus flyplass (113 km fra sentrum i Billund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 818 kr per person, er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Billund. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Billund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Billund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
6. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
BLL04:45Billund
13. sep.
BLL09:10Billund
20t 10m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
6. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
BLL11:40Billund
13. sep.
BLL07:25Billund
20t 45m
1 stopp
OSL04:10Oslo Gardermoen
Norwegian
17. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL11:50Billund
24. okt.
BLL12:20Billund
1t 10m
OSL13:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. sep.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
9t 00m
1 stopp
BLL18:30Billund
21. sep.
BLL05:10Billund
7t 15m
1 stopp
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
18t 00m
1 stopp
BLL11:45Billund
29. sep.
BLL10:25Billund
18t 10m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
31. aug.
OSL15:50Oslo Gardermoen
1t 10m
BLL17:00Billund
1. sep.
BLL11:25Billund
16t 20m
1 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Billund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Billund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
6. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
BLL04:45Billund
Ryanair
6. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
BLL11:40Billund
Ryanair
23. aug.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
19t 45m
2 stopp
BLL06:10Billund

Hvilke flyselskaper flyr til Billund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Billund

Hvilke flyselskaper flyr til Billund?

På reiser til Billund fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Scandinavian Airlines, KLM eller Wideroe. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med DAT til Billund

Det mest populære flyselskapet for fly til Billund på momondo, er DAT som har 2 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Rønne Bornholm, og det beste tilbudet på en flyvning med DAT til Billund, kostet 2 564 kr (tur/retur, Stavanger Sola til Billund, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 2 DAT vurdering, har det fått en score på 8,9 av momondo-brukere.

Flyvninger med Flyr AS til Billund

Flytilbud med Flyr AS til Billund starter fra 495 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Flyr AS vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Oslo Gardermoen er den mest populære avreiseflyplassen for Flyr AS til Billund, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Flyr AS får 8,6/10 i score, basert på 3 vurderinger.


Flyplasser nære Billund

Under finner du alle flyplassene i Billund sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Billund, lander du knappe to kilometer fra Legoland. Herfra går det gratis shuttlebuss om sommeren. Den bruker ca. 25 minutter til sentrum og 15 minutter til Legoland Holiday Village og går ca. én gang i timen på dagtid. Rutebussen bruker ca. 10 minutter til sentrum. Den er litt raskere, ettersom shuttlebussen kjører innom flere hoteller. Bussen koster ca. 20–30 NOK per enkeltbillett for voksne. Du kan også kjøpe bussbillett på nettet ved å bestille på nettsidene til Rejseplanen. Du kan bruke både shuttlebuss og rutebuss tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Billund

Finn dine flybilletter til Billund med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Billund
Raskeste flytid1t 05m
Laveste pris371 kr
Flyvninger fra Trondheim til Billund
Raskeste flytid18t 05m
Laveste pris1 094 kr
Flyvninger fra Stavanger til Billund
Raskeste flytid9t 20m
Laveste pris2 064 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Billund

Om sommeren går det gratis shuttlebuss fra hotellene, flyplassen og Legoland, og det gjør det lett å komme seg til severdighetene. Inne i selve byen er det enkelt å ta seg frem til fots eller leie en sykkel. Du finner mange, spennende sykkelstier i området med morsomme attraksjoner langs veien, for eksempel familiestien Grene Sande.

Ønsker du å utforske området rundt, kan det være verdt å leie en bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo. Billund har i tillegg gode bussforbindelser dersom du foretrekker å overlate rattet til andre. Enkeltbilletter koster fra ca. 20–30 NOK, avhengig av hvor langt du skal. Laster du ned appene VisitBillund og Rejseplanen, kan du enkelt planlegge reisene dine på forhånd.


Visumkrav for Billund

Selv om det ikke er et krav til pass for reiser innen Norden, anbefaler politiet at norske borgere alltid har med pass på utenlandsreiser likevel. Det gjelder spesielt i tider med strengere grensekontroll. Reisende fra Norge må ha med gyldig legitimasjon for å fly til Billund, f.eks. førerkort. Barna trenger ikke legitimasjon dersom de reiser med foresatte, men politiet anbefaler at du tar med passet dersom de har ett. Ettersom innreisebestemmelser kan endre seg brått, anbefales det å sjekke nettsidene til den danske regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Billund


De beste tingene å se og gjøre i Billund

Billund er mer enn bare fornøyelsesparker – her venter det også vakre strender og flotte naturopplevelser. Det er absolutt verdt å ta en dag pause fra all action og dra på fisketur, gå tur i skogen eller grave tærne ned i sanden.

Det er ikke for ingenting at byen kalles for barnas paradis. Finner du billige flybilletter til Billund for hele familien, venter det dere en forrykende ferie. Foruten Legoland, kan dere bade og kose dere i Lalandia Aquadome og hilse på dyrene i Givskud Zoo.

Det er gode muligheter for shopping når du skal reise til Billund. Lalandia Billund har mange, fristende butikker med alt fra klær og sport til dansk design og spesialiteter. Selve bykjernen er også sjarmerende om du vil rusle rundt å nyte de varierte butikkene.

Ta dere en tur til de sentrumsnære vannene for å nyte en dag med fiske, eller besøk Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg for enda mer sjøliv. Dessuten kommer dere tett på både kultur og natur om dere setter kursen mot Skulpturpark Billund, og spaserer gjennom den vakre parken med morsomme statuer.


Finn fly til andre byer i Danmark

Billund har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Billund når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Billund, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Billund for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Billund, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Billund, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Billund og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Billund

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Billund

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.