Finn billige fly til Izmir

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Izmir

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Izmir

Beste pris på enveisbillett

788 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 761 kr

Raskeste flytid

4t 00m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Izmir fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 788 kr (Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Izmir fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 761 kr (Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes).
Den kjappeste flyvningen til Izmir fra Norge tar 4t 00m (Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Izmir, deriblant Lufthansa, Turkish Airlines og Aegean Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Izmir

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Izmir fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Izmir Adnan Menderes flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Izmir

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Izmir Adnan Menderes flyplass (ADB)

Vanligvis er flyvninger til Izmir fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes, som i gjennomsnitt koster 3 359 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Izmir koster i gjennomsnitt kun 2 656 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli48 % dyrereDet koster ca. 5 098 kr for flyvninger til Izmir fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli388 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Izmir fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Izmir?

Den beste tiden å fly til Izmir på for å nyte sol og varme er juni-august. Det kan bli svært varmt i sommermånedene, og dette er derfor et ypperlig tidspunkt for å slikke sol og bade. Sommeren er også den travleste tiden. Du bør bestille hotell og fly i god tid, særlig om du reiser i fellesferien. Prisene pleier som regel å øke i skoleferiene, og det gjelder også rundt jul og påske. Våren og høsten kan også være gode tidspunkt for å dra på ferie i Izmir, særlig siden prisene ofte er lavere enn om sommeren og i fellesferien. April-mai og september-oktober er gunstige tidspunkt om du vil nyte temperaturer som er behagelige uten å være for varme, samtidig som du har gode sjanser til å booke rimelige flybilletter til Izmir. Vintrene kan være nokså harde med temperaturer under frysepunktet, men du kan være heldig og finne veldig billige fly til Izmir tur-retur i denne perioden. Det er bare å pakke med seg varme klær for å nyte byens severdigheter, uten for mange andre turister rundt deg.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Izmir fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 656 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Izmir med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 666 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Izmir på, er ca. 17 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 452 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Izmir fra Norge for så lite som 1 761 kr på momondo.Flotte tilbud på flyreiser til Izmir

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Izmir som nylig ble funnet av brukere på momondo
SunExpress
8. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
19. sep.
ADB21:55Izmir Adnan Menderes
4t 05m
OSL02:00Oslo Gardermoen
1 761 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
20. sep.
ADB10:40Izmir Adnan Menderes
19t 30m
2 stopp
OSL06:10Oslo Gardermoen
2 208 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL16:55Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
ADB23:10Izmir Adnan Menderes
19. sep.
ADB21:55Izmir Adnan Menderes
4t 05m
OSL02:00Oslo Gardermoen
2 315 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
20. sep.
ADB19:10Izmir Adnan Menderes
15t 30m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
2 374 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. sep.
OSL06:50Oslo Gardermoen
8t 40m
1 stopp
ADB15:30Izmir Adnan Menderes
3. okt.
ADB19:50Izmir Adnan Menderes
16t 10m
2 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
2 393 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
19. sep.
ADB22:10Izmir Adnan Menderes
11t 35m
2 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
2 403 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Izmir

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Izmir, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SunExpress
SunExpress
25. aug.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
SunExpress
8. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
4t 00m
ADB23:45Izmir Adnan Menderes
1 002 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
7t 40m
1 stopp
ADB12:40Izmir Adnan Menderes
1 099 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Izmir?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Izmir

Hvilke flyselskaper flyr til Izmir?

På flyreiser fraNorge til Izmir, benytter momondos brukere som regel airlines such as SunExpress, Turkish Airlines, Lufthansa og Pegasus Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Turkish Airlines til Izmir

Det går 70 fly med Turkish Airlines til Izmir under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 2 594 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Izmir). Turkish Airlines har en score på 8,1 basert på 135 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med SunExpress til Izmir

E annet populært valg for fly til Izmir, er SunExpress (7,3/10, 23 vurderinger). De fleste flyvninger med SunExpress som lander i Izmir, ankommer fra Dusseldorf Intl, men det finnes 21 flyvninger med SunExpress til Izmir fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med SunExpress på momondo denne uken, lå på 1 811 kr (Oslo Gardermoen til Izmir, tur/retur).


Flyplasser nære Izmir

Under finner du alle flyplassene i Izmir sammen med avstanden til sentrum

Du har flere transportmuligheter å velge mellom når du kommer med fly til Izmir, og du skal reise videre inn til sentrum. Det går lokalbuss til og fra flyplassen døgnet rundt, men avgangene er færre om natten. På dagtid går den ca. en gang i timen. Du bør sjekke rutetider i forkant om du ønsker å ta bussen etter midnatt. Det går også ganske raskt å ta toget, og det er dessuten ganske billig å kjøpe enkeltbilletter. Sist, men ikke minst, så kan du ta taxi rett fra flyplassen og til hotellet du skal bo på. Det koster ikke så mye å ta taxi i Izmir.


Populære flybilletter til Izmir

Finn dine flybilletter til Izmir med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Izmir
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris2 062 kr
Flyvninger fra Ålesund til Izmir
Raskeste flytid32t 05m
Laveste pris3 493 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Izmir

Det finnes flere sykkelstasjoner rundt i Izmir hvor du kan leie sykkel. Dette er en praktisk og rimelig løsning, særlig om du ønsker å spare penger. Bussterminalen finner du i Kona, rett i nærheten av metroen. Metroen er en rask og rimelig måte å komme seg rundt i Izmir, og det for øyeblikket nærmere 20 stasjoner spredt rundt i sentrum og nabolagene. Du kan kjøpe reisekort som du fyller på med et ønsket beløp, og de dekker både buss og metro. Det kjører mange taxier rundt i byen som du kan stoppe på gaten, eller du kan bestille en på hotellet.


Visumkrav for Izmir

Du må ha visum for å reise til Izmir. Du kan enten søke på en elektronisk portal og få e-visum, eller du kan søke på ambassaden som holder til i Oslo. Det er viktig at du har søkt før du reiser til Tyrkia. Du kan heller ikke reise uten pass, og du må sjekke at passet er gyldig et halvt år etter at du har reist inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Izmir


De beste tingene å se og gjøre i Izmir

Izmirs basar er en av severdighetene som du bør besøke under oppholdet ditt. Det er et livlig område med smale gater og spennende småbutikker. Du finner også byens eldste moske midt i byen, Hisar Cami.

Du bør absolutt vurdere reiseforsikring. Da kan du senke skuldrene og vite at du er dekket økonomisk om noe skulle oppstå.

Du bør helst kjøpe drikkevann på butikken.

Ja, du bør gi omtrent 5 % på enklere spisesteder og 10-15 % på finere restauranter. Det pleier å være faste priser i taxi, men du kan godt gi litt småpenger til sjåføren allikevel.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Izmir. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Izmir på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Izmir.

Ja. momondo kan spore flypriser for Izmir og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Izmir

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Izmir

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.