Finn billige fly til Izmir

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Izmir

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Izmir fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Samos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Izmir

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Izmir Adnan Menderes flyplass (ADB)

Vanligvis er flyvninger til Izmir fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Izmir Adnan Menderes, som i gjennomsnitt koster 2 916 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Izmir koster i gjennomsnitt kun 2 193 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember41 % dyrereDet koster ca. 4 130 kr for flyvninger til Izmir fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL IZMIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember236 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Izmir fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Izmir?

Den beste tiden å fly til Izmir på for å nyte sol og varme er juni-august. Det kan bli svært varmt i sommermånedene, og dette er derfor et ypperlig tidspunkt for å slikke sol og bade. Sommeren er også den travleste tiden. Du bør bestille hotell og fly i god tid, særlig om du reiser i fellesferien. Prisene pleier som regel å øke i skoleferiene, og det gjelder også rundt jul og påske. Våren og høsten kan også være gode tidspunkt for å dra på ferie i Izmir, særlig siden prisene ofte er lavere enn om sommeren og i fellesferien. April-mai og september-oktober er gunstige tidspunkt om du vil nyte temperaturer som er behagelige uten å være for varme, samtidig som du har gode sjanser til å booke rimelige flybilletter til Izmir. Vintrene kan være nokså harde med temperaturer under frysepunktet, men du kan være heldig og finne veldig billige fly til Izmir tur-retur i denne perioden. Det er bare å pakke med seg varme klær for å nyte byens severdigheter, uten for mange andre turister rundt deg.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Izmir?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Izmir fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 193 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Izmir med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 422 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Izmir?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Izmir på, er ca. 28 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 972 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Izmir fra Norge for så lite som 1 752 kr på momondo.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Izmir?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Izmir er på onsdag med priser helt nede i 2 668 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er tirsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 3 304 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Izmir?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Izmir fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 631 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger til Izmir er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 421 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.


Flotte tilbud på flyreiser til Izmir

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Izmir som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
16. okt.
OSL07:20Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
ADB14:00Izmir Adnan Menderes
31. okt.
ADB00:20Izmir Adnan Menderes
8t 20m
1 stopp
OSL08:40Oslo Gardermoen
2 492 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
OSL10:25Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
ADB18:00Izmir Adnan Menderes
29. sep.
ADB03:45Izmir Adnan Menderes
8t 30m
1 stopp
OSL12:15Oslo Gardermoen
1 752 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
11t 00m
2 stopp
ADB16:25Izmir Adnan Menderes
29. sep.
ADB06:30Izmir Adnan Menderes
11t 30m
3 stopp
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
2 378 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. sep.
OSL03:30Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
ADB13:00Izmir Adnan Menderes
29. sep.
ADB00:15Izmir Adnan Menderes
20t 10m
2 stopp
OSL20:25Oslo Gardermoen
2 219 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
OSL10:25Oslo Gardermoen
7t 10m
1 stopp
ADB17:35Izmir Adnan Menderes
31. okt.
ADB06:00Izmir Adnan Menderes
26t 05m
3 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
2 712 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
16. okt.
OSL10:25Oslo Gardermoen
22t 50m
2 stopp
ADB09:15Izmir Adnan Menderes
31. okt.
ADB19:10Izmir Adnan Menderes
15t 25m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
3 135 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Izmir

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Izmir, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Lufthansa
30. sep.
OSL03:30Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
ADB13:00Izmir Adnan Menderes
1 453 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. sep.
OSL02:00Oslo Gardermoen
12t 55m
3 stopp
ADB14:55Izmir Adnan Menderes
3 690 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. sep.
OSL17:30Oslo Gardermoen
16t 20m
2 stopp
ADB09:50Izmir Adnan Menderes
1 955 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Izmir?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Izmir

Selv om det kan være problematisk å finne noen som flyr til Izmir på direkten, kan du allikevel finne flyselskaper som bruker knappe åtte timer fra Oslo/Gardermoen. Pegasus Airlines er et godt eksempel på flyselskap som tilbyr billige flybilletter til Izmir, men du må belage deg på ca. 19 timers reisetid.


Flyplasser nære Izmir

Under finner du alle flyplassene i Izmir sammen med avstanden til sentrum

Du har flere transportmuligheter å velge mellom når du kommer med fly til Izmir, og du skal reise videre inn til sentrum. Det går lokalbuss til og fra flyplassen døgnet rundt, men avgangene er færre om natten. På dagtid går den ca. en gang i timen. Du bør sjekke rutetider i forkant om du ønsker å ta bussen etter midnatt. Det går også ganske raskt å ta toget, og det er dessuten ganske billig å kjøpe enkeltbilletter. Sist, men ikke minst, så kan du ta taxi rett fra flyplassen og til hotellet du skal bo på. Det koster ikke så mye å ta taxi i Izmir.


Populære flybilletter til Izmir

Finn dine flybilletter til Izmir med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Izmir
Raskeste flytid4t 00m
Billigst pris2 378 kr
Flyvninger fra Ålesund til Izmir
Raskeste flytid12t 20m
Billigst pris8 357 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Izmir?

Det finnes flere sykkelstasjoner rundt i Izmir hvor du kan leie sykkel. Dette er en praktisk og rimelig løsning, særlig om du ønsker å spare penger. Bussterminalen finner du i Kona, rett i nærheten av metroen. Metroen er en rask og rimelig måte å komme seg rundt i Izmir, og det for øyeblikket nærmere 20 stasjoner spredt rundt i sentrum og nabolagene. Du kan kjøpe reisekort som du fyller på med et ønsket beløp, og de dekker både buss og metro. Det kjører mange taxier rundt i byen som du kan stoppe på gaten, eller du kan bestille en på hotellet.


Kan man reise til Izmir uten pass eller visum?

Du må ha visum for å reise til Izmir. Du kan enten søke på en elektronisk portal og få e-visum, eller du kan søke på ambassaden som holder til i Oslo. Det er viktig at du har søkt før du reiser til Tyrkia. Du kan heller ikke reise uten pass, og du må sjekke at passet er gyldig et halvt år etter at du har reist inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Izmir


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Izmir?

Izmirs basar er en av severdighetene som du bør besøke under oppholdet ditt. Det er et livlig område med smale gater og spennende småbutikker. Du finner også byens eldste moske midt i byen, Hisar Cami.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Du bør absolutt vurdere reiseforsikring. Da kan du senke skuldrene og vite at du er dekket økonomisk om noe skulle oppstå.

Kan jeg drikke vannet fra springen?

Du bør helst kjøpe drikkevann på butikken.

Bør jeg tipse?

Ja, du bør gi omtrent 5 % på enklere spisesteder og 10-15 % på finere restauranter. Det pleier å være faste priser i taxi, men du kan godt gi litt småpenger til sjåføren allikevel.