Finn billige fly til Bilbao

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bilbao

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Bilbao

Beste pris på enveisbillett

317 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 389 kr

Raskeste flytid

3t 15m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bilbao fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 317 kr (Oslo Gardermoen til Bilbao).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bilbao fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 389 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bilbao).
Den kjappeste flyvningen til Bilbao fra Norge tar 3t 15m (Oslo Gardermoen til Bilbao).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Bilbao, deriblant Air France, Vueling og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bilbao

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bilbao fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bilbao

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bilbao

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santander (SDR)

Vanligvis er flyvninger til Bilbao fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santander, som i gjennomsnitt koster 2 319 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bilbao koster i gjennomsnitt kun 2 083 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril36 % dyrereDet koster ca. 3 432 kr for flyvninger til Bilbao fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai311 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bilbao fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bilbao?

Den beste tiden å fly til Bilbao på er fra mai til september, med august som den absolutt mest populære måneden. Derfor er det lurt å unngå å reise hit akkurat i august, men dersom du likevel ønsker å besøke byen denne måneden bør du være ute i god tid med å bestille overnatting. I midten av august kan du oppleve byens store festival, Semana Grande, med fyrverkeri, musikk, teater, tradisjonelle spill og ulike sportsarrangementer. Hvis du ser etter billige flybilletter til Bilbao bør du dra utenom høysesongen, og spesielt fra desember til februar kan du ha gode muligheter for å finne billig fly til Bilbao.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bilbao, lå på 320 kr/per person fra Barcelona, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bilbao. Du kan finne den billigste prisen til Bilbao fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Bilbao fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 083 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bilbao i løpet av Januar, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 122 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bilbao fra Norge hvis du bestiller 34 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bilbao for ca. 2 523 kr når du søker 34 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 389 kr.

Vitoria-Gasteiz flyplass, Santander flyplass, San Sebastián flyplass, Logroño Agoncillo flyplass eller Burgos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bilbao.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Vitoria-Gasteiz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Bilbao, med en gjennomsnittspris på 684 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Bilbao

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bilbao som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
22t 15m
1 stopp
BIO04:25Bilbao
13. sep.
BIO03:00Bilbao
37t 20m
2 stopp
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
1 389 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
BIO09:55Bilbao
13. sep.
BIO03:00Bilbao
37t 20m
2 stopp
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
1 428 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
15. okt.
OSL02:45Oslo Gardermoen
6t 35m
1 stopp
BIO09:20Bilbao
18. okt.
BIO10:10Bilbao
8t 40m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
1 498 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
27t 05m
2 stopp
BIO15:15Bilbao
2. okt.
BIO03:00Bilbao
25t 45m
2 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
1 508 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL13:35Oslo Gardermoen
14t 40m
1 stopp
BIO04:15Bilbao
13. sep.
BIO18:10Bilbao
22t 30m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 508 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. sep.
OSL12:25Oslo Gardermoen
26t 50m
2 stopp
BIO15:15Bilbao
2. okt.
BIO03:00Bilbao
32t 45m
2 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
1 517 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bilbao

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bilbao, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Vueling
Norwegian
6. aug.
OSL06:05Oslo Gardermoen
3t 15m
BIO09:20Bilbao
Norwegian
6. aug.
OSL06:05Oslo Gardermoen
3t 15m
BIO09:20Bilbao
Flere flyselskaper
7. okt.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
25t 15m
1 stopp
BIO18:30Bilbao

Hvilke flyselskaper flyr til Bilbao?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bilbao

Hvilke flyselskaper flyr til Bilbao?

På flyreiser fraNorge til Bilbao, benytter momondos brukere som regel airlines such as KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines og Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Air France til Bilbao

Det går 12 fly med Air France til Bilbao under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Paris Charles de Gaulle, og den beste billettprisen med Air France som er funnet på momondo, kostet 1 678 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Bilbao). Air France har en score på 7,8 basert på 154 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Bilbao

KLM (7,7/10, 133 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Bilbao, med tilbud fra så lite som 1 879 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 15 KLM flyvninger i uken til Bilbao, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Bilbao

Under finner du alle flyplassene i Bilbao sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Bilbao ankommer du byens hovedflyplass Bilbao/Bilbao lufthavn. Flyplassen ligger relativt nærme sentrum, kun 13 km unna både den gamle bydelen (Casco Viejo) og den nye bydelen (Abando), og det tar omtrent 15 minutter å kjøre dit med bil. Alternativt kan du også ta Bizkaibus linje A3247, som har minst tre avganger i timen og tar ca. 25 min inn til sentrum. Bussbilletten koster 3 EUR (ca. 30 NOK) og kan kjøpes av bussjåføren eller ved billettkontoret på terminalen. Det går også busser fra flyplassen til San Sebastian, som tar omtrent 1 t og 15 min.


Populære flybilletter til Bilbao

Finn dine flybilletter til Bilbao med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bilbao
Raskeste flytid12t 25m
Billigst pris1 389 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bilbao
Raskeste flytid18t 35m
Billigst pris2 519 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bilbao

Det er enkelt å komme seg rundt i Bilbao med kollektivtransport. Du finner metrostasjoner spredt rundt i byen, og billetter koster fra 1,60-1,90 EUR (ca. 15-18 NOK). Det kjører også trikker til og fra Basurtu sørvest i byen, og til Atxuri togstasjon. Trikken stopper blant annet på Termibus-stasjonen, Guggenheim-museet og Teatro Arriaga ved Casco Viejo. Billettene koster 1,5 EUR (ca. 14 NOK), og må valideres før ombordstigning. Alternativt kan du leie sykkel for å komme deg rundt, og det går også flere busser i byen. Imidlertid ligger de fleste severdighetene i Bilbao i nærheten av hverandre, og du kan derfor lett komme deg rundt i byen til fots.


Visumkrav for Bilbao

Spania er medlem av Schengen, og passfrihet gjelder derfor her. Imidlertid er pass det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og må derfor alltid medbringes på reiser utenfor Norge da det er pliktig å kunne identifisere seg med et gyldig identifikasjonsdokument. Du trenger ikke visum for å reise til Spania.


Start planleggingen av reisen til Bilbao


De beste tingene å se og gjøre i Bilbao

Det er flere ting du kan se og oppleve i Bilbao, men byens absolutt mest besøkte severdighet er uten tvil Guggenheim-museet. Det er også mye kunst og arkitektur du kan beundre her, som i tillegg til nydelige tapasbarer og behagelige temperaturer gjøre dette til en ideell feriedestinasjon.

De fleste steder i Spania kan du drikke vann fra springen, men for å være på den sikre siden bør du kjøpe vann på flasker. Vannet i springen smaker heller ikke spesielt godt.

Det er vanlig å tipse omtrent 10 % på finere restauranter i Spania, eller å legge igjen litt eller alt av vekslepengene. Rund gjerne opp taxiregningen, og gi litt ekstra dersom sjåføren har hjulpet til med bagasje.

Det er gode shoppingmuligheter i Bilbao, og her finner du både kjente internasjonale merker og lokale butikker. Hovedområdene for shopping er Plaza Moyúa, Casco Viejo og Gran Vía. I Plaza Moyúa finner du de mest fasjonable butikkene, mens i Casco Viejo i gamlebyen finner du små, lokale butikker og kunstgallerier. Langs hele Gran Via finner du flere store butikker og varemagasiner.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Bilbao på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Bilbao som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Bilbao for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Bilbao, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Bilbao nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Bilbao og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.