Finn billige fly til Bilbao

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Bilbao (BIO)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bilbao

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bilbao fra din nærmeste by eller flyplass
Trondheim
Bilbao

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Trondheim TIL Bilbao

Trondheim (TRD) til Bilbao (BIO)

Vanligvis er flyvninger til Bilbao fra Trondheim billigere når du flyr fra Trondheim Værnes (TRD) til Bilbao, som i gjennomsnitt koster 3 367 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA TRONDHEIMDesember25 % billigereÅ fly fra Trondheim til Bilbao koster i gjennomsnitt kun 2 534 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA TRONDHEIMjuli32 % dyrereDet koster ca. 4 450 kr for flyvninger til Bilbao fra Trondheim i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA TRONDHEIMjuli575 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bilbao fra Trondheim i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bilbao?

Den beste tiden å fly til Bilbao på er fra mai til september, med august som den absolutt mest populære måneden. Derfor er det lurt å unngå å reise hit akkurat i august, men dersom du likevel ønsker å besøke byen denne måneden bør du være ute i god tid med å bestille overnatting. I midten av august kan du oppleve byens store festival, Semana Grande, med fyrverkeri, musikk, teater, tradisjonelle spill og ulike sportsarrangementer. Hvis du ser etter billige flybilletter til Bilbao bør du dra utenom høysesongen, og spesielt fra desember til februar kan du ha gode muligheter for å finne billig fly til Bilbao.

Hvilken flyvning til Bilbao er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bilbao, lå på 369 kr/per person fra London, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bilbao. Du kan finne den billigste prisen til Bilbao fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bilbao?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Bilbao fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 483 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bilbao i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Bilbao i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 568 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bilbao?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bilbao fra Norge hvis du bestiller 21 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bilbao for ca. 1 998 kr når du søker 21 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Bilbao fra Norge for så lite som 1 992 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bilbao?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Bilbao på, er mandag. Reisende som velger å reise til Bilbao på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 1 986 kr. Flyvninger fra Norge til Bilbao på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 266 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bilbao?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Bilbao vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Bilbao på kvelden for så lite som 1 329 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Bilbao, med priser som ligger på ca. 2 218 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bilbao?

Vitoria-Gasteiz flyplass, Santander flyplass, San Sebastian flyplass, Logroño Agoncillo flyplass eller Pamplona flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bilbao.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bilbao?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Santander flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Bilbao, med en gjennomsnittspris på 1 686 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bilbao

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bilbao som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
9. mai
02:05Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
07:25Bilbao
12. mai
08:10Bilbao
11t 05m
1 stopp
19:15Oslo Gardermoen
2 348 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. mai
06:30Trondheim Værnes (TRD)
12t 25m
2 stopp
18:55Bilbao
14. mai
02:50Bilbao
7t 25m
2 stopp
10:15Trondheim Værnes (TRD)
3 416 kr
Finn lignende
KLM
11. mai
13:00Trondheim Værnes (TRD)
5t 45m
1 stopp
18:45Bilbao
14. mai
02:50Bilbao
16t 00m
1 stopp
18:50Trondheim Værnes (TRD)
1 992 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. mai
06:30Trondheim Værnes (TRD)
12t 25m
2 stopp
18:55Bilbao
14. mai
02:50Bilbao
11t 05m
2 stopp
13:55Trondheim Værnes (TRD)
3 433 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. mai
06:30Trondheim Værnes (TRD)
12t 25m
2 stopp
18:55Bilbao
14. mai
02:50Bilbao
11t 05m
2 stopp
13:55Trondheim Værnes (TRD)
3 458 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
9. mai
09:40Oslo Gardermoen
9t 15m
2 stopp
18:55Bilbao
12. mai
10:10Bilbao
46t 30m
2 stopp
08:40Oslo Gardermoen
3 814 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bilbao?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bilbao

Det er ingen flyselskaper som flyr til Bilbao direkte fra Norge, og som regel får du en mellomlanding i Amsterdam, Paris, Frankfurt eller Brüssel. Flyturen tar vanligvis i underkant av fem timer, men kan også ta opptil 11 timer avhengig av lengden på mellomlandingen din. Flyselskapene som flyr disse strekningene er KLM, Air France og Brussels Airlines.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bilbao, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til Bilbao ankommer du byens hovedflyplass Bilbao/Bilbao lufthavn. Flyplassen ligger relativt nærme sentrum, kun 13 km unna både den gamle bydelen (Casco Viejo) og den nye bydelen (Abando), og det tar omtrent 15 minutter å kjøre dit med bil. Alternativt kan du også ta Bizkaibus linje A3247, som har minst tre avganger i timen og tar ca. 25 min inn til sentrum. Bussbilletten koster 3 EUR (ca. 30 NOK) og kan kjøpes av bussjåføren eller ved billettkontoret på terminalen. Det går også busser fra flyplassen til San Sebastian, som tar omtrent 1 t og 15 min.


Populære flybilletter til Bilbao

Finn dine flybilletter til Bilbao med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Bilbao
Raskeste flytid
12t 25m
Billigste pris
3 459 kr
Flyvninger fra Oslo til Bilbao
Raskeste flytid
9t 15m
Billigste pris
3 968 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bilbao?

Det er enkelt å komme seg rundt i Bilbao med kollektivtransport. Du finner metrostasjoner spredt rundt i byen, og billetter koster fra 1,60-1,90 EUR (ca. 15-18 NOK). Det kjører også trikker til og fra Basurtu sørvest i byen, og til Atxuri togstasjon. Trikken stopper blant annet på Termibus-stasjonen, Guggenheim-museet og Teatro Arriaga ved Casco Viejo. Billettene koster 1,5 EUR (ca. 14 NOK), og må valideres før ombordstigning. Alternativt kan du leie sykkel for å komme deg rundt, og det går også flere busser i byen. Imidlertid ligger de fleste severdighetene i Bilbao i nærheten av hverandre, og du kan derfor lett komme deg rundt i byen til fots.


Kan man reise til Bilbao uten pass eller visum?

Spania er medlem av Schengen, og passfrihet gjelder derfor her. Imidlertid er pass det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og må derfor alltid medbringes på reiser utenfor Norge da det er pliktig å kunne identifisere seg med et gyldig identifikasjonsdokument. Du trenger ikke visum for å reise til Spania.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Bilbao?

Det er flere ting du kan se og oppleve i Bilbao, men byens absolutt mest besøkte severdighet er uten tvil Guggenheim-museet. Det er også mye kunst og arkitektur du kan beundre her, som i tillegg til nydelige tapasbarer og behagelige temperaturer gjøre dette til en ideell feriedestinasjon.

Kan du drikke vann fra springen?

De fleste steder i Spania kan du drikke vann fra springen, men for å være på den sikre siden bør du kjøpe vann på flasker. Vannet i springen smaker heller ikke spesielt godt.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10 % på finere restauranter i Spania, eller å legge igjen litt eller alt av vekslepengene. Rund gjerne opp taxiregningen, og gi litt ekstra dersom sjåføren har hjulpet til med bagasje.

Hvor kan du shoppe?

Det er gode shoppingmuligheter i Bilbao, og her finner du både kjente internasjonale merker og lokale butikker. Hovedområdene for shopping er Plaza Moyúa, Casco Viejo og Gran Vía. I Plaza Moyúa finner du de mest fasjonable butikkene, mens i Casco Viejo i gamlebyen finner du små, lokale butikker og kunstgallerier. Langs hele Gran Via finner du flere store butikker og varemagasiner. (Priser sjekket 22/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse