Finn billige fly til Bilbao

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Bilbao (BIO)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bilbao

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bilbao fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bilbao

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bilbao

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bilbao (BIO)

Vanligvis er flyvninger til Bilbao fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bilbao, som i gjennomsnitt koster 1 956 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bilbao koster i gjennomsnitt kun 1 448 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni38 % dyrereDet koster ca. 2 705 kr for flyvninger til Bilbao fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BILBAO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bilbao fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bilbao?

Den beste tiden å fly til Bilbao på er fra mai til september, med august som den absolutt mest populære måneden. Derfor er det lurt å unngå å reise hit akkurat i august, men dersom du likevel ønsker å besøke byen denne måneden bør du være ute i god tid med å bestille overnatting. I midten av august kan du oppleve byens store festival, Semana Grande, med fyrverkeri, musikk, teater, tradisjonelle spill og ulike sportsarrangementer. Hvis du ser etter billige flybilletter til Bilbao bør du dra utenom høysesongen, og spesielt fra desember til februar kan du ha gode muligheter for å finne billig fly til Bilbao.

Hvilken flyvning til Bilbao er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bilbao, lå på 363 kr/per person fra London, noe som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bilbao. Du kan finne den billigste prisen til Bilbao fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bilbao?

Den billigste måneden å fly til Bilbao fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 457 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bilbao i løpet av mars, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 540 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bilbao?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bilbao fra Norge hvis du bestiller 21 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bilbao for ca. 1 961 kr når du søker 21 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 257 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bilbao?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Bilbao fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 987 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Bilbao på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 260 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bilbao?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Bilbao. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Bilbao på kvelden for så lite som 1 276 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Det er større etterspørsel på flyvniger til Bilbao som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 063 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bilbao?

Vitoria-Gasteiz flyplass, Santander flyplass, San Sebastian flyplass, Logroño Agoncillo flyplass eller Pamplona flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bilbao.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bilbao?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Logroño Agoncillo flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Bilbao, med en gjennomsnittspris på 1 861 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bilbao

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bilbao som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
3. jul.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
13t 10m
2 stopp
BIO18:45Bilbao
19. jul.
BIO02:45Bilbao
7t 10m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
2 056 kr
Finn lignende
SWISS
3. aug.
OSL05:00Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
BIO09:55Bilbao
21. aug.
BIO15:55Bilbao
17t 15m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
1 673 kr
Finn lignende
SWISS
8. jul.
OSL05:00Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
BIO09:55Bilbao
24. jul.
BIO15:55Bilbao
17t 15m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
1 973 kr
Finn lignende
SWISS
6. jul.
OSL05:00Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
BIO09:55Bilbao
24. jul.
BIO15:55Bilbao
17t 15m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
2 072 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
28. jul.
OSL14:10Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
BIO07:20Bilbao
18. aug.
BIO08:10Bilbao
5t 10m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
1 881 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
4. jul.
OSL14:10Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
BIO07:20Bilbao
21. jul.
BIO08:10Bilbao
5t 10m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
1 923 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bilbao

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bilbao, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
Vueling
3. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
BIO14:55Bilbao
1 773 kr
Finn lignende
Vueling
3. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
BIO14:55Bilbao
2 064 kr
Finn lignende
Vueling
1. jul.
OSL07:35Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
BIO19:00Bilbao
1 573 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bilbao?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bilbao

Det er ingen flyselskaper som flyr til Bilbao direkte fra Norge, og som regel får du en mellomlanding i Amsterdam, Paris, Frankfurt eller Brüssel. Flyturen tar vanligvis i underkant av fem timer, men kan også ta opptil 11 timer avhengig av lengden på mellomlandingen din. Flyselskapene som flyr disse strekningene er KLM, Air France og Brussels Airlines.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bilbao, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til Bilbao ankommer du byens hovedflyplass Bilbao/Bilbao lufthavn. Flyplassen ligger relativt nærme sentrum, kun 13 km unna både den gamle bydelen (Casco Viejo) og den nye bydelen (Abando), og det tar omtrent 15 minutter å kjøre dit med bil. Alternativt kan du også ta Bizkaibus linje A3247, som har minst tre avganger i timen og tar ca. 25 min inn til sentrum. Bussbilletten koster 3 EUR (ca. 30 NOK) og kan kjøpes av bussjåføren eller ved billettkontoret på terminalen. Det går også busser fra flyplassen til San Sebastian, som tar omtrent 1 t og 15 min.


Populære flybilletter til Bilbao

Finn dine flybilletter til Bilbao med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bilbao
Raskeste flytid
11t 55m
Billigste pris
1 257 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bilbao
Raskeste flytid
10t 35m
Billigste pris
1 690 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bilbao?

Det er enkelt å komme seg rundt i Bilbao med kollektivtransport. Du finner metrostasjoner spredt rundt i byen, og billetter koster fra 1,60-1,90 EUR (ca. 15-18 NOK). Det kjører også trikker til og fra Basurtu sørvest i byen, og til Atxuri togstasjon. Trikken stopper blant annet på Termibus-stasjonen, Guggenheim-museet og Teatro Arriaga ved Casco Viejo. Billettene koster 1,5 EUR (ca. 14 NOK), og må valideres før ombordstigning. Alternativt kan du leie sykkel for å komme deg rundt, og det går også flere busser i byen. Imidlertid ligger de fleste severdighetene i Bilbao i nærheten av hverandre, og du kan derfor lett komme deg rundt i byen til fots.


Kan man reise til Bilbao uten pass eller visum?

Spania er medlem av Schengen, og passfrihet gjelder derfor her. Imidlertid er pass det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og må derfor alltid medbringes på reiser utenfor Norge da det er pliktig å kunne identifisere seg med et gyldig identifikasjonsdokument. Du trenger ikke visum for å reise til Spania.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Bilbao?

Det er flere ting du kan se og oppleve i Bilbao, men byens absolutt mest besøkte severdighet er uten tvil Guggenheim-museet. Det er også mye kunst og arkitektur du kan beundre her, som i tillegg til nydelige tapasbarer og behagelige temperaturer gjøre dette til en ideell feriedestinasjon.

Kan du drikke vann fra springen?

De fleste steder i Spania kan du drikke vann fra springen, men for å være på den sikre siden bør du kjøpe vann på flasker. Vannet i springen smaker heller ikke spesielt godt.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10 % på finere restauranter i Spania, eller å legge igjen litt eller alt av vekslepengene. Rund gjerne opp taxiregningen, og gi litt ekstra dersom sjåføren har hjulpet til med bagasje.

Hvor kan du shoppe?

Det er gode shoppingmuligheter i Bilbao, og her finner du både kjente internasjonale merker og lokale butikker. Hovedområdene for shopping er Plaza Moyúa, Casco Viejo og Gran Vía. I Plaza Moyúa finner du de mest fasjonable butikkene, mens i Casco Viejo i gamlebyen finner du små, lokale butikker og kunstgallerier. Langs hele Gran Via finner du flere store butikker og varemagasiner. (Priser sjekket 22/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse