Finn billige fly til Barcelona

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Barcelona (BCN)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Barcelona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barcelona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Barcelona Barcelona-El Prat flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barcelona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Barcelona (S37)

Vanligvis er flyvninger til Barcelona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Barcelona, som i gjennomsnitt koster 1 715 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barcelona koster i gjennomsnitt kun 1 290 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril19 % dyrereDet koster ca. 2 045 kr for flyvninger til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Barcelona?

Selv om solfylte Barcelona nesten kan regnes som en by med høysesong året rundt, er det sommermånedene og rundt juletider som er de travleste. Den dyreste tiden å fly til Barcelona er som regel i juli og desember, men du kan likevel følge med på vår lavpriskalender for å sammenligne tilbud for å finne billige flybilletter til Barcelona.

Lavsesongen er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du finner ofte billige flybilletter til Barcelona på denne tiden. Fordelen er mindre kø når du skal besøke La Sagrada Familia og mindre folkemengder på La Rambla. Velger du å fly til Barcelona på den travleste tiden anbefales det å booke hotellrom god tid i forveien. Du kan også bestille pakkereise med hotell.

Hvilken flyvning til Barcelona er den absolutt billigste?

143 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Barcelona. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Barcelona. Du kan finne den billigste prisen til Barcelona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Barcelona?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Barcelona. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 299 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Barcelona i løpet av November, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 400 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Barcelona?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Barcelona på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 722 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 535 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Barcelona?

Dataene våre viser at det er fredag som er den billigste dagen å fly til Barcelona på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 846 kr. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 124 kr for en reise fra Norge til Barcelona.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Barcelona?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Barcelona. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Barcelona kl. 12:00 for så lite som 1 790 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 173 kr.

Når er det best å fly til Barcelona, dersom man vil dra på sightseeing?

Den beste tiden å fly til Barcelona på for å dra på sightseeing, er når temperaturen er behagelig og det er liten sjanse for regn. Hvis man tar dette med i betraktning, bør du planlegge å legge besøket til oktober.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Barcelona?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Barcelona. Hvis du planlegger å fly til Barcelona, bør du vurdere å bestille flyvninger til Girona Costa Brava flyplass (75 km fra sentrum i Barcelona), Reus flyplass (88 km fra sentrum i Barcelona), eller Lleida Lleida-Alguaire flyplass (142 km fra sentrum i Barcelona).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Barcelona?

Reus flyplass har en gjennomsnittspris på 1 590 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Barcelona. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Barcelona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Barcelona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
23. aug.
05:10Oslo Gardermoen
3t 20m
08:30Barcelona Barcelona-El Prat
28. aug.
09:15Barcelona Barcelona-El Prat
3t 25m
12:40Oslo Gardermoen
Vueling
23. aug.
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat
28. aug.
03:15Barcelona Barcelona-El Prat
3t 30m
06:45Oslo Gardermoen
Vueling
14. aug.
07:25Oslo Gardermoen
3t 25m
10:50Barcelona Barcelona-El Prat
21. aug.
03:15Barcelona Barcelona-El Prat
3t 30m
06:45Oslo Gardermoen
Vueling
3. sep.
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat
11. sep.
03:15Barcelona Barcelona-El Prat
3t 30m
06:45Oslo Gardermoen
Vueling
21. aug.
07:25Oslo Gardermoen
3t 25m
10:50Barcelona Barcelona-El Prat
28. aug.
03:15Barcelona Barcelona-El Prat
3t 30m
06:45Oslo Gardermoen
Vueling
21. mai
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat
28. mai
03:10Barcelona Barcelona-El Prat
3t 30m
06:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Barcelona

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Barcelona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
Vueling
2. mai
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat
Vueling
2. mai
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat
Vueling
2. mai
07:20Oslo Gardermoen
3t 25m
10:45Barcelona Barcelona-El Prat

Hvilke flyselskaper flyr til Barcelona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Barcelona

Du har flere alternativer å velge mellom når du skal fly til Barcelona. Fra Oslo kan du blant annet finne billige flybilletter til Barcelona hos Ryanair og Lufthansa, og SAS, Norwegian og Iberia flyr direkte på ca. 3,5 timer. Velger du å mellomlande, tar det fra ca. 5,5 timer. Fra Bergen velger mange å fly til Barcelona direkte med Norwegian. Passasjerer fra Trondheim må ofte mellomlande, men flytiden er likevel ikke mer enn 5–6 timer. Vær oppmerksom på eventuelle gebyrer når du bestiller billige flybilletter til Barcelona, f.eks. for valg av flysete.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Barcelona, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Barcelona, lander du på en flyplass med god, offentlig transport døgnet rundt. Reiser du sent, går det nattbuss til og fra sentrum. Flybussen er et raskt og rimelig alternativ som går hvert 10. minutt, og tar deg med til sentrum på 35 minutter. Prisene er fra € 6–7, og du kan booke billetter på nettet før du reiser. Metroen tar omtrent like lang tid, med priser fra € 4–6 og avgang hvert 7. minutt. Rutebuss er det billigste alternativet, med priser fra € 2–3. Du kan fint bruke det samme transporttilbudet tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Barcelona

Finn dine flybilletter til Barcelona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Barcelona
Raskeste flytid
3t 25m
Billigste pris
544 kr
Flyvninger fra Bergen til Barcelona
Raskeste flytid
3t 15m
Billigste pris
892 kr
Flyvninger fra Ålesund til Barcelona
Raskeste flytid
28t 45m
Billigste pris
2 267 kr
Flyvninger fra Bodø til Barcelona
Raskeste flytid
21t 35m
Billigste pris
2 530 kr
Flyvninger fra Stavanger til Barcelona
Raskeste flytid
4t 25m
Billigste pris
2 657 kr
Flyvninger fra Trondheim til Barcelona
Raskeste flytid
7t 20m
Billigste pris
2 665 kr
Flyvninger fra Haugesund til Barcelona
Raskeste flytid
18t 30m
Billigste pris
3 209 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Barcelona?

Det er raskt og praktisk å reise rundt i Barcelona med metro og tog. Nettverket er godt utbygd, og du kommer deg på kryss og tvers i byen uten problemer. Enkeltbilletter ligger på rundt € 2–3, men hvis du skal være i byen noen dager kan det lønne seg å kjøpe enten T-10-kort (klippekort med ti klipp) for € 9–10 eller dagspass for 2, 3, 4 eller 5 dager. Prisen varierer mellom ca. € 15 og 25, avhengig av varighet.

Barcelona er dessuten en fin by å utforske på sykkel. Byen har godt integrerte sykkelfelt og det er tillat å sykle gjennom åpne plasser og parker. Pris for å leie sykkel begynner på ca. € 4, og avhenger av hvor lenge du ønsker å beholde den.


Kan man reise til Barcelona uten pass eller visum?

Ifølge regjeringen, er pass det eneste reise- og identifikasjonsdokumentet som er gyldig for norske statsborgere som skal til Barcelona og Spania. Du trenger ikke å søke om visum, men passet må være gyldig under hele oppholdet. Dersom du reiser i siste liten, og passet har gått ut, godtas også nødpass. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende regler for pass og visum online når du skal fly til Barcelona, ettersom regler og krav kan endre seg. Se etter nærmere informasjon på nettsidene til landets myndigheter eller ambassade før du drar.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Barcelona?

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til Barcelona, er det bare å begynne å planlegge. Byen er rik på historie, kultur og severdigheter, som kirken La Sagrada Familia og Museu Picasso. Ønsker du en pustepause, kan du dra på piknik i romantiske Parc del Laberint.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Man kan lett bestille billige flybilletter til Barcelona for hele familien, for denne byen har mange morsomme aktiviteter for de små. Besøk haiene på L’Aquàrium og løvene i Barcelona Zoo, eller dra på fornøyelsesparken Tibidabo for action og eventyr.

Hvor bør jeg shoppe?

Barcelona er et mekka for shoppingentusiaster. Barcelona Shopping Line er en av de største handleområdene i Europa på cirka 5 km. Gaten strekker seg fra havnen og opp til byen, og du finner både store kjeder og små, unike butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gamlebyen Ciutat Vella er vel verdt et besøk når du først er i byen, hvor du blant annet finner det gotiske kvarter med spor etter sin fortid som romersk landsby. Her kan du kose deg med pittoreske gater og sjarmerende restauranter.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse