Finn billige flyvninger til Barcelona fra 275 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Barcelona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Barcelona

Beste pris på enveisbillett

275 kr

Beste pris på tur/retur-billett

699 kr

Raskeste flytid

3t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 275 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 699 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den kjappeste flyvningen til Barcelona fra Norge tar 3t 25m (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Barcelona, deriblant Scandinavian Airlines, Vueling og Ryanair.

Barcelona flyinnsikt og trender

Se innsikt for Barcelona-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Barcelona?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Barcelona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 704 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Barcelona med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 863 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Barcelona er den absolutt billigste?

348 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Barcelona. Denne flyvningen er fra Benidorm, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Barcelona. Du kan finne den billigste prisen til Barcelona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Barcelona?

I gjennomsnitt tar det 3t 20m å fly fra Norge til Barcelona dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Barcelona-El Prat (den mest populære flyplassen i Barcelona). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Barcelona-El Prat, ligger flytiden på rundt 4t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Barcelona?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 57 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Barcelona. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 335 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Barcelona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barcelona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Barcelona-El Prat flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barcelona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Barcelona (S37)

Vanligvis er flyvninger til Barcelona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Barcelona, som i gjennomsnitt koster 2 335 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barcelona koster i gjennomsnitt kun 1 704 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 3 557 kr for flyvninger til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli376 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Barcelona

Selv om solfylte Barcelona nesten kan regnes som en by med høysesong året rundt, er det sommermånedene og rundt juletider som er de travleste. Den dyreste tiden å fly til Barcelona er som regel i juli og desember, men du kan likevel følge med på vår lavpriskalender for å sammenligne tilbud for å finne billige flybilletter til Barcelona.

Lavsesongen er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du finner ofte billige flybilletter til Barcelona på denne tiden. Fordelen er mindre kø når du skal besøke La Sagrada Familia og mindre folkemengder på La Rambla. Velger du å fly til Barcelona på den travleste tiden anbefales det å booke hotellrom god tid i forveien. Du kan også bestille pakkereise med hotell.

Severdigheter som La Rambla er best å besøke i måneder med gode værforhold, f.eks. oktober. Planlegg reisen din til Barcelona for disse månedene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Barcelona. Hvis du planlegger å fly til Barcelona, bør du vurdere å bestille flyvninger til Girona Costa Brava flyplass (75 km fra sentrum i Barcelona), Reus flyplass (88 km fra sentrum i Barcelona), La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu flyplass (124 km fra sentrum i Barcelona), eller Lleida-Alguaire flyplass (142 km fra sentrum i Barcelona).


Flotte tilbud på flyreiser til Barcelona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Barcelona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
16. apr.
OSL07:00Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN10:25Barcelona-El Prat
19. apr.
BCN08:00Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL11:30Oslo Gardermoen
Vueling
17. apr.
OSL12:35Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN16:00Barcelona-El Prat
9. mai
BCN03:30Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL07:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL12:35Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN16:00Barcelona-El Prat
9. mai
BCN02:15Barcelona-El Prat
12t 00m
2 stopp
OSL14:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL17:30Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
BCN05:30Barcelona-El Prat
9. mai
BCN03:30Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL07:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
2. mai
OSL14:40Oslo Gardermoen
25t 50m
1 stopp
BCN16:30Barcelona-El Prat
9. mai
BCN03:30Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL07:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL17:30Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
BCN05:30Barcelona-El Prat
9. mai
BCN02:15Barcelona-El Prat
12t 00m
2 stopp
OSL14:15Oslo Gardermoen
1 069 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Barcelona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Barcelona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Vueling
Vueling
2. aug.
OSL17:15Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN20:40Barcelona-El Prat
Vueling
19. apr.
OSL12:10Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN15:35Barcelona-El Prat
Vueling
1. aug.
OSL12:05Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN15:30Barcelona-El Prat

Andre kabinklasser for flyvninger til Barcelona

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Barcelona

Hvilke flyselskaper flyr til Barcelona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Barcelona

Flyplasser nære Barcelona

Under finner du alle flyplassene i Barcelona sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Barcelona fra flyplassen

Tar du fly til Barcelona, lander du på en flyplass med god, offentlig transport døgnet rundt. Reiser du sent, går det nattbuss til og fra sentrum. Flybussen er et raskt og rimelig alternativ som går hvert 10. minutt, og tar deg med til sentrum på 35 minutter. Prisene er fra € 6–7, og du kan booke billetter på nettet før du reiser. Metroen tar omtrent like lang tid, med priser fra € 4–6 og avgang hvert 7. minutt. Rutebuss er det billigste alternativet, med priser fra € 2–3. Du kan fint bruke det samme transporttilbudet tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Barcelona

Finn dine flybilletter til Barcelona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Barcelona
Raskeste flytid3t 20m
Laveste pris900 kr
Flyvninger fra Bergen til Barcelona
Raskeste flytid4t 55m
Laveste pris2 033 kr
Flyvninger fra Trondheim til Barcelona
Raskeste flytid13t 50m
Laveste pris1 895 kr
Flyvninger fra Stavanger til Barcelona
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris1 958 kr
Flyvninger fra Ålesund til Barcelona
Raskeste flytid7t 00m
Laveste pris2 742 kr
Flyvninger fra Bodø til Barcelona
Raskeste flytid8t 45m
Laveste pris3 567 kr
Flyvninger fra Haugesund til Barcelona
Raskeste flytid18t 25m
Laveste pris3 260 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Barcelona

Det er raskt og praktisk å reise rundt i Barcelona med metro og tog. Nettverket er godt utbygd, og du kommer deg på kryss og tvers i byen uten problemer. Enkeltbilletter ligger på rundt € 2–3, men hvis du skal være i byen noen dager kan det lønne seg å kjøpe enten T-10-kort (klippekort med ti klipp) for € 9–10 eller dagspass for 2, 3, 4 eller 5 dager. Prisen varierer mellom ca. € 15 og 25, avhengig av varighet.

Barcelona er dessuten en fin by å utforske på sykkel. Byen har godt integrerte sykkelfelt og det er tillat å sykle gjennom åpne plasser og parker. Pris for å leie sykkel begynner på ca. € 4, og avhenger av hvor lenge du ønsker å beholde den.


Visumkrav for Barcelona

Ifølge regjeringen, er pass det eneste reise- og identifikasjonsdokumentet som er gyldig for norske statsborgere som skal til Barcelona og Spania. Du trenger ikke å søke om visum, men passet må være gyldig under hele oppholdet. Dersom du reiser i siste liten, og passet har gått ut, godtas også nødpass. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende regler for pass og visum online når du skal fly til Barcelona, ettersom regler og krav kan endre seg. Se etter nærmere informasjon på nettsidene til landets myndigheter eller ambassade før du drar.


Start planleggingen av reisen til Barcelona


De beste tingene å se og gjøre i Barcelona

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til Barcelona, er det bare å begynne å planlegge. Byen er rik på historie, kultur og severdigheter, som kirken La Sagrada Familia og Museu Picasso. Ønsker du en pustepause, kan du dra på piknik i romantiske Parc del Laberint.

Man kan lett bestille billige flybilletter til Barcelona for hele familien, for denne byen har mange morsomme aktiviteter for de små. Besøk haiene på L’Aquàrium og løvene i Barcelona Zoo, eller dra på fornøyelsesparken Tibidabo for action og eventyr.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Barcelona for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.