Finn billige fly til Barcelona

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Barcelona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Barcelona

Beste pris på enveisbillett

276 kr

Beste pris på tur/retur-billett

660 kr

Raskeste flytid

2t 45m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 276 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 660 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den kjappeste flyvningen til Barcelona fra Norge tar 2t 45m (Bergen Flesland til Barcelona-El Prat).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Barcelona, deriblant Scandinavian Airlines, Vueling og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Barcelona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barcelona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Barcelona-El Prat flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barcelona

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Barcelona-El Prat flyplass (BCN)

Vanligvis er flyvninger til Barcelona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Barcelona-El Prat, som i gjennomsnitt koster 1 732 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barcelona koster i gjennomsnitt kun 1 250 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril45 % dyrereDet koster ca. 2 727 kr for flyvninger til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril614 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Barcelona?

Selv om solfylte Barcelona nesten kan regnes som en by med høysesong året rundt, er det sommermånedene og rundt juletider som er de travleste. Den dyreste tiden å fly til Barcelona er som regel i juli og desember, men du kan likevel følge med på vår lavpriskalender for å sammenligne tilbud for å finne billige flybilletter til Barcelona.

Lavsesongen er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du finner ofte billige flybilletter til Barcelona på denne tiden. Fordelen er mindre kø når du skal besøke La Sagrada Familia og mindre folkemengder på La Rambla. Velger du å fly til Barcelona på den travleste tiden anbefales det å booke hotellrom god tid i forveien. Du kan også bestille pakkereise med hotell.

102 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Barcelona. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Barcelona. Du kan finne den billigste prisen til Barcelona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Barcelona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 250 kr. september er også et godt alternativ når du skal reise til Barcelona med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 506 kr fra Norge.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Barcelona. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 875 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Barcelona fra Norge for så lite som 660 kr på momondo.

Severdigheter som La Rambla er best å besøke i måneder med gode værforhold, f.eks. oktober. Planlegg reisen din til Barcelona for disse månedene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Barcelona. Hvis du planlegger å fly til Barcelona, bør du vurdere å bestille flyvninger til Girona Costa Brava flyplass (75 km fra sentrum i Barcelona), Reus flyplass (88 km fra sentrum i Barcelona), La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu flyplass (124 km fra sentrum i Barcelona), eller Lleida-Alguaire flyplass (142 km fra sentrum i Barcelona).

Reus flyplass har en gjennomsnittspris på 3 201 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Barcelona. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Barcelona-El Prat hvis du ønsker å besøke Les Corts. Det er den flyplassen i Barcelona som ligger nærmest (10,6 km unna).

Flyplassen med kortest avstand til La Rambla, er Barcelona-El Prat som ligger 12,0 km unna.Flotte tilbud på flyreiser til Barcelona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Barcelona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
21. sep.
OSL02:25Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN05:50Barcelona-El Prat
25. sep.
BCN16:40Barcelona-El Prat
12t 20m
1 stopp
OSL05:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 55m
1 stopp
BCN16:40Barcelona-El Prat
25. aug.
BCN03:00Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL06:30Oslo Gardermoen
Norwegian
17. aug.
OSL05:05Oslo Gardermoen
3t 20m
BCN08:25Barcelona-El Prat
25. aug.
BCN16:30Barcelona-El Prat
3t 25m
OSL19:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 55m
1 stopp
BCN16:40Barcelona-El Prat
25. aug.
BCN09:10Barcelona-El Prat
3t 25m
OSL12:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
24. nov.
OSL10:35Oslo Gardermoen
3t 25m
BCN14:00Barcelona-El Prat
27. nov.
BCN15:25Barcelona-El Prat
12t 25m
1 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 55m
1 stopp
BCN16:40Barcelona-El Prat
25. aug.
BCN03:00Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL06:30Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Barcelona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Barcelona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Norwegian og Wizz Air
Norwegian
28. jul.
OSL12:25Oslo Gardermoen
3t 20m
BCN15:45Barcelona-El Prat
Norwegian
4. aug.
OSL04:10Oslo Gardermoen
3t 20m
BCN07:30Barcelona-El Prat
Norwegian
12. aug.
BGO02:30Bergen Flesland
2t 45m
BCN05:15Barcelona-El Prat

Hvilke flyselskaper flyr til Barcelona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Barcelona

Hvilke flyselskaper flyr til Barcelona?

På flyreiser fraNorge til Barcelona, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, Vueling, Scandinavian Airlines og Norwegian Air International. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Beste fly med første klasse til Barcelona

Sammenlign og se anmeldelser av flyselskaper med premium klasse som flyr til Barcelona
FlyselskapRangeringFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 793 krFørste klasseRangering
7,2
7,6

Ombordstigningen

7,3

Comfort

8,0

Besetningen

6,9

Underholdning

6,9

Mat

Vurderinger

Ulemper: At det var INNMARI varmt i flyet til vi kom oppi lufta At det var et ganske fullt, trangt, bittelite fly

1 / 1
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

   Flyplasser nære Barcelona

   Under finner du alle flyplassene i Barcelona sammen med avstanden til sentrum

   Slik kommer du deg til sentrum av Barcelona fra flyplassen

   Tar du fly til Barcelona, lander du på en flyplass med god, offentlig transport døgnet rundt. Reiser du sent, går det nattbuss til og fra sentrum. Flybussen er et raskt og rimelig alternativ som går hvert 10. minutt, og tar deg med til sentrum på 35 minutter. Prisene er fra € 6–7, og du kan booke billetter på nettet før du reiser. Metroen tar omtrent like lang tid, med priser fra € 4–6 og avgang hvert 7. minutt. Rutebuss er det billigste alternativet, med priser fra € 2–3. Du kan fint bruke det samme transporttilbudet tilbake til flyplassen også.


   Populære flybilletter til Barcelona

   Finn dine flybilletter til Barcelona med disse populære rutene
   Flyvninger fra Oslo til Barcelona
   Raskeste flytid3t 15m
   Billigst pris738 kr
   Flyvninger fra Stavanger til Barcelona
   Raskeste flytid3t 00m
   Billigst pris1 299 kr
   Flyvninger fra Bergen til Barcelona
   Raskeste flytid3t 15m
   Billigst pris847 kr
   Flyvninger fra Trondheim til Barcelona
   Raskeste flytid17t 25m
   Billigst pris1 969 kr
   Flyvninger fra Haugesund til Barcelona
   Raskeste flytid16t 05m
   Billigst pris2 589 kr
   Flyvninger fra Bodø til Barcelona
   Raskeste flytid12t 40m
   Billigst pris9 716 kr
   Flyvninger fra Ålesund til Barcelona
   Raskeste flytid14t 45m
   Billigst pris2 560 kr

   Slik kommer du deg rundt omkring i Barcelona

   Det er raskt og praktisk å reise rundt i Barcelona med metro og tog. Nettverket er godt utbygd, og du kommer deg på kryss og tvers i byen uten problemer. Enkeltbilletter ligger på rundt € 2–3, men hvis du skal være i byen noen dager kan det lønne seg å kjøpe enten T-10-kort (klippekort med ti klipp) for € 9–10 eller dagspass for 2, 3, 4 eller 5 dager. Prisen varierer mellom ca. € 15 og 25, avhengig av varighet.

   Barcelona er dessuten en fin by å utforske på sykkel. Byen har godt integrerte sykkelfelt og det er tillat å sykle gjennom åpne plasser og parker. Pris for å leie sykkel begynner på ca. € 4, og avhenger av hvor lenge du ønsker å beholde den.


   Visumkrav for Barcelona

   Ifølge regjeringen, er pass det eneste reise- og identifikasjonsdokumentet som er gyldig for norske statsborgere som skal til Barcelona og Spania. Du trenger ikke å søke om visum, men passet må være gyldig under hele oppholdet. Dersom du reiser i siste liten, og passet har gått ut, godtas også nødpass. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende regler for pass og visum online når du skal fly til Barcelona, ettersom regler og krav kan endre seg. Se etter nærmere informasjon på nettsidene til landets myndigheter eller ambassade før du drar.


   Start planleggingen av reisen til Barcelona


   De beste tingene å se og gjøre i Barcelona

   Har du funnet og bestilt billige flybilletter til Barcelona, er det bare å begynne å planlegge. Byen er rik på historie, kultur og severdigheter, som kirken La Sagrada Familia og Museu Picasso. Ønsker du en pustepause, kan du dra på piknik i romantiske Parc del Laberint.

   Man kan lett bestille billige flybilletter til Barcelona for hele familien, for denne byen har mange morsomme aktiviteter for de små. Besøk haiene på L’Aquàrium og løvene i Barcelona Zoo, eller dra på fornøyelsesparken Tibidabo for action og eventyr.

   Barcelona er et mekka for shoppingentusiaster. Barcelona Shopping Line er en av de største handleområdene i Europa på cirka 5 km. Gaten strekker seg fra havnen og opp til byen, og du finner både store kjeder og små, unike butikker.

   Gamlebyen Ciutat Vella er vel verdt et besøk når du først er i byen, hvor du blant annet finner det gotiske kvarter med spor etter sin fortid som romersk landsby. Her kan du kose deg med pittoreske gater og sjarmerende restauranter.


   Hvorfor bruke momondo?

   Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

   Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Barcelona for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

   Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Barcelona.

   Prisvarsler for flyreiser til Barcelona er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


   Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
   Fleksibel Reise
   momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
   Ekspertinnsikt
   Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
   Prisvarsler
   Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.