Finn billige fly til Barcelona

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Barcelona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barcelona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Barcelona-El Prat flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barcelona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Barcelona (S37)

Vanligvis er flyvninger til Barcelona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Barcelona, som i gjennomsnitt koster 1 758 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barcelona koster i gjennomsnitt kun 1 322 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril19 % dyrereDet koster ca. 2 096 kr for flyvninger til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Barcelona?

Selv om solfylte Barcelona nesten kan regnes som en by med høysesong året rundt, er det sommermånedene og rundt juletider som er de travleste. Den dyreste tiden å fly til Barcelona er som regel i juli og desember, men du kan likevel følge med på vår lavpriskalender for å sammenligne tilbud for å finne billige flybilletter til Barcelona.

Lavsesongen er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du finner ofte billige flybilletter til Barcelona på denne tiden. Fordelen er mindre kø når du skal besøke La Sagrada Familia og mindre folkemengder på La Rambla. Velger du å fly til Barcelona på den travleste tiden anbefales det å booke hotellrom god tid i forveien. Du kan også bestille pakkereise med hotell.

 • Hvilken flyvning til Barcelona er den absolutt billigste?

  146 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Barcelona. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Barcelona. Du kan finne den billigste prisen til Barcelona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Barcelona?

  I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Barcelona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 322 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Barcelona med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 409 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Barcelona?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Barcelona. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 758 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Barcelona fra Norge for så lite som 478 kr på momondo.

 • Når er det best å fly til Barcelona, dersom man vil dra på sightseeing?

  Severdigheter som La Rambla er best å besøke i måneder med gode værforhold, f.eks. oktober. Planlegg reisen din til Barcelona for disse månedene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Barcelona?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Barcelona. Hvis du planlegger å fly til Barcelona, bør du vurdere å bestille flyvninger til Girona Costa Brava flyplass (75 km fra sentrum i Barcelona), Reus flyplass (88 km fra sentrum i Barcelona), eller Lleida Lleida-Alguaire flyplass (142 km fra sentrum i Barcelona).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Barcelona?

  Reus flyplass har en gjennomsnittspris på 1 629 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Barcelona. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Barcelona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Barcelona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL02:40Oslo Gardermoen
3t 20m
BCN06:00Barcelona-El Prat
27. okt.
BCN03:10Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL06:40Oslo Gardermoen
Ryanair
17. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
12t 35m
1 stopp
BCN03:45Barcelona-El Prat
24. nov.
BCN04:20Barcelona-El Prat
10t 25m
1 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
TAP AIR PORTUGAL
14. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
BCN10:10Barcelona-El Prat
11. nov.
BCN05:50Barcelona-El Prat
7t 05m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
TAP AIR PORTUGAL
28. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
BCN10:10Barcelona-El Prat
31. okt.
BCN02:10Barcelona-El Prat
11t 45m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
TAP AIR PORTUGAL
14. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
BCN10:10Barcelona-El Prat
18. okt.
BCN02:00Barcelona-El Prat
11t 45m
1 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
TAP AIR PORTUGAL
30. okt.
OSL08:50Oslo Gardermoen
12t 10m
1 stopp
BCN21:00Barcelona-El Prat
6. nov.
BCN13:55Barcelona-El Prat
24t 00m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Barcelona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Barcelona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL11:05Oslo Gardermoen
8t 50m
2 stopp
BCN19:55Barcelona-El Prat
Flere flyselskaper
18. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
10t 00m
1 stopp
BCN14:45Barcelona-El Prat
Wizz Air
20. nov.
OSL16:50Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
BCN03:55Barcelona-El Prat

Hvilke flyselskaper flyr til Barcelona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Barcelona

Du har flere alternativer å velge mellom når du skal fly til Barcelona. Fra Oslo kan du blant annet finne billige flybilletter til Barcelona hos Ryanair og Lufthansa, og SAS, Norwegian og Iberia flyr direkte på ca. 3,5 timer. Velger du å mellomlande, tar det fra ca. 5,5 timer. Fra Bergen velger mange å fly til Barcelona direkte med Norwegian. Passasjerer fra Trondheim må ofte mellomlande, men flytiden er likevel ikke mer enn 5–6 timer. Vær oppmerksom på eventuelle gebyrer når du bestiller billige flybilletter til Barcelona, f.eks. for valg av flysete.


Flyplasser nære Barcelona

Under finner du alle flyplassene i Barcelona sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Barcelona, lander du på en flyplass med god, offentlig transport døgnet rundt. Reiser du sent, går det nattbuss til og fra sentrum. Flybussen er et raskt og rimelig alternativ som går hvert 10. minutt, og tar deg med til sentrum på 35 minutter. Prisene er fra € 6–7, og du kan booke billetter på nettet før du reiser. Metroen tar omtrent like lang tid, med priser fra € 4–6 og avgang hvert 7. minutt. Rutebuss er det billigste alternativet, med priser fra € 2–3. Du kan fint bruke det samme transporttilbudet tilbake til flyplassen også.


Populære flybilletter til Barcelona

Finn dine flybilletter til Barcelona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Barcelona
Raskeste flytid3t 20m
Billigst pris522 kr
Flyvninger fra Bergen til Barcelona
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris1 148 kr
Flyvninger fra Trondheim til Barcelona
Raskeste flytid8t 25m
Billigst pris1 652 kr
Flyvninger fra Stavanger til Barcelona
Raskeste flytid26t 15m
Billigst pris1 713 kr
Flyvninger fra Bodø til Barcelona
Raskeste flytid10t 00m
Billigst pris2 235 kr
Flyvninger fra Ålesund til Barcelona
Raskeste flytid5t 50m
Billigst pris2 330 kr
Flyvninger fra Haugesund til Barcelona
Raskeste flytid10t 50m
Billigst pris2 391 kr

Det er raskt og praktisk å reise rundt i Barcelona med metro og tog. Nettverket er godt utbygd, og du kommer deg på kryss og tvers i byen uten problemer. Enkeltbilletter ligger på rundt € 2–3, men hvis du skal være i byen noen dager kan det lønne seg å kjøpe enten T-10-kort (klippekort med ti klipp) for € 9–10 eller dagspass for 2, 3, 4 eller 5 dager. Prisen varierer mellom ca. € 15 og 25, avhengig av varighet.

Barcelona er dessuten en fin by å utforske på sykkel. Byen har godt integrerte sykkelfelt og det er tillat å sykle gjennom åpne plasser og parker. Pris for å leie sykkel begynner på ca. € 4, og avhenger av hvor lenge du ønsker å beholde den.


Ifølge regjeringen, er pass det eneste reise- og identifikasjonsdokumentet som er gyldig for norske statsborgere som skal til Barcelona og Spania. Du trenger ikke å søke om visum, men passet må være gyldig under hele oppholdet. Dersom du reiser i siste liten, og passet har gått ut, godtas også nødpass. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende regler for pass og visum online når du skal fly til Barcelona, ettersom regler og krav kan endre seg. Se etter nærmere informasjon på nettsidene til landets myndigheter eller ambassade før du drar.


Start planleggingen av reisen til Barcelona


Hva bør jeg oppleve i Barcelona?

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til Barcelona, er det bare å begynne å planlegge. Byen er rik på historie, kultur og severdigheter, som kirken La Sagrada Familia og Museu Picasso. Ønsker du en pustepause, kan du dra på piknik i romantiske Parc del Laberint.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Man kan lett bestille billige flybilletter til Barcelona for hele familien, for denne byen har mange morsomme aktiviteter for de små. Besøk haiene på L’Aquàrium og løvene i Barcelona Zoo, eller dra på fornøyelsesparken Tibidabo for action og eventyr.

Hvor bør jeg shoppe?

Barcelona er et mekka for shoppingentusiaster. Barcelona Shopping Line er en av de største handleområdene i Europa på cirka 5 km. Gaten strekker seg fra havnen og opp til byen, og du finner både store kjeder og små, unike butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gamlebyen Ciutat Vella er vel verdt et besøk når du først er i byen, hvor du blant annet finner det gotiske kvarter med spor etter sin fortid som romersk landsby. Her kan du kose deg med pittoreske gater og sjarmerende restauranter.