Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Barcelona

Finn billige flyvninger til Barcelona fra 316 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
lø. 2.3.
lø. 9.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Barcelona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Barcelona

Beste pris på enveisbillett

316 kr

Beste pris på tur/retur-billett

769 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 316 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Barcelona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 769 kr (Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat).
Den kjappeste flyvningen til Barcelona fra Norge tar 3t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Barcelona-El Prat).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Barcelona, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Barcelona flyinnsikt og trender

Se innsikt for Barcelona-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Barcelona?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Barcelona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 674 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Barcelona med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 043 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Barcelona er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Barcelona?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Barcelona på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 581 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 936 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Barcelona.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Barcelona?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Barcelona. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Barcelona om morgenen for så lite som 2 696 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 3 154 kr. Flyvninger til Barcelona fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Hvor lang tid tar det å fly til Barcelona?

I gjennomsnitt tar det 3t 20m å fly fra Norge til Barcelona dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Barcelona-El Prat (den mest populære flyplassen i Barcelona). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Barcelona-El Prat, ligger flytiden på rundt 3t 15m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Barcelona?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 43 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Barcelona. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 456 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Barcelona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barcelona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Barcelona-El Prat flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barcelona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Barcelona-El Prat flyplass (BCN)

Vanligvis er flyvninger til Barcelona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Barcelona-El Prat, som i gjennomsnitt koster 2 456 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barcelona koster i gjennomsnitt kun 1 674 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli33 % dyrereDet koster ca. 3 265 kr for flyvninger til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARCELONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli387 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barcelona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Barcelona

Selv om solfylte Barcelona nesten kan regnes som en by med høysesong året rundt, er det sommermånedene og rundt juletider som er de travleste. Den dyreste tiden å fly til Barcelona er som regel i juli og desember, men du kan likevel følge med på vår lavpriskalender for å sammenligne tilbud for å finne billige flybilletter til Barcelona.

Lavsesongen er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du finner ofte billige flybilletter til Barcelona på denne tiden. Fordelen er mindre kø når du skal besøke La Sagrada Familia og mindre folkemengder på La Rambla. Velger du å fly til Barcelona på den travleste tiden anbefales det å booke hotellrom god tid i forveien. Du kan også bestille pakkereise med hotell.

Når er det best å fly til Barcelona, dersom man vil dra på sightseeing?

Severdigheter som La Rambla er best å besøke i måneder med gode værforhold, f.eks. oktober. Planlegg reisen din til Barcelona for disse månedene.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Barcelona?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Barcelona. Hvis du planlegger å fly til Barcelona, bør du vurdere å bestille flyvninger til Girona Costa Brava flyplass (75 km fra sentrum i Barcelona), Reus flyplass (88 km fra sentrum i Barcelona), La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu flyplass (124 km fra sentrum i Barcelona), eller Lleida-Alguaire flyplass (142 km fra sentrum i Barcelona).

Finnes det flyvninger til Sarria-Sant Gervasi?

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Barcelona-El Prat hvis du ønsker å besøke Sarria-Sant Gervasi. Det er den flyplassen i Barcelona som ligger nærmest (12,3 km unna).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Barcelona sentrum?

Flyplassen med kortest avstand til Barcelona sentrum, er Barcelona-El Prat som ligger 12,1 km unna.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Barcelona fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Barcelona ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Barcelona fra flyvninger?

Det er 16 tilbydere fra Barcelona flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Barcelona?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Barcelona med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Barcelona?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Barcelona kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Barcelona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Barcelona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
20. apr.
OSL16:30Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN20:00Barcelona-El Prat
27. apr.
BCN12:15Barcelona-El Prat
3t 35m
OSL15:50Oslo Gardermoen
Vueling
20. apr.
OSL16:30Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN20:00Barcelona-El Prat
27. apr.
BCN12:15Barcelona-El Prat
3t 35m
OSL15:50Oslo Gardermoen
Vueling
20. apr.
OSL16:30Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN20:00Barcelona-El Prat
27. apr.
BCN12:15Barcelona-El Prat
3t 35m
OSL15:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
29. apr.
OSL19:45Oslo Gardermoen
3t 20m
BCN23:05Barcelona-El Prat
6. mai
BCN16:15Barcelona-El Prat
3t 30m
OSL19:45Oslo Gardermoen
1 021 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. mai
OSL20:25Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN23:55Barcelona-El Prat
29. mai
BCN22:40Barcelona-El Prat
13t 20m
1 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
1 095 kr
Finn lignende
Vueling
15. apr.
OSL20:25Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN23:55Barcelona-El Prat
20. apr.
BCN12:15Barcelona-El Prat
3t 35m
OSL15:50Oslo Gardermoen
1 106 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Barcelona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Barcelona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Vueling og Wizz Air
Vueling
27. mai
OSL20:25Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN23:55Barcelona-El Prat
Vueling
7. aug.
OSL21:15Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN00:45Barcelona-El Prat
Vueling
29. mai
OSL21:15Oslo Gardermoen
3t 30m
BCN00:45Barcelona-El Prat

Slik kommer du deg rundt omkring i Barcelona

Det er raskt og praktisk å reise rundt i Barcelona med metro og tog. Nettverket er godt utbygd, og du kommer deg på kryss og tvers i byen uten problemer. Enkeltbilletter ligger på rundt € 2–3, men hvis du skal være i byen noen dager kan det lønne seg å kjøpe enten T-10-kort (klippekort med ti klipp) for € 9–10 eller dagspass for 2, 3, 4 eller 5 dager. Prisen varierer mellom ca. € 15 og 25, avhengig av varighet.

Barcelona er dessuten en fin by å utforske på sykkel. Byen har godt integrerte sykkelfelt og det er tillat å sykle gjennom åpne plasser og parker. Pris for å leie sykkel begynner på ca. € 4, og avhenger av hvor lenge du ønsker å beholde den.


Visumkrav for Barcelona

Ifølge regjeringen, er pass det eneste reise- og identifikasjonsdokumentet som er gyldig for norske statsborgere som skal til Barcelona og Spania. Du trenger ikke å søke om visum, men passet må være gyldig under hele oppholdet. Dersom du reiser i siste liten, og passet har gått ut, godtas også nødpass. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende regler for pass og visum online når du skal fly til Barcelona, ettersom regler og krav kan endre seg. Se etter nærmere informasjon på nettsidene til landets myndigheter eller ambassade før du drar.


De beste tingene å se og gjøre i Barcelona

Hva bør jeg oppleve i Barcelona?

Har du funnet og bestilt billige flybilletter til Barcelona, er det bare å begynne å planlegge. Byen er rik på historie, kultur og severdigheter, som kirken La Sagrada Familia og Museu Picasso. Ønsker du en pustepause, kan du dra på piknik i romantiske Parc del Laberint.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Man kan lett bestille billige flybilletter til Barcelona for hele familien, for denne byen har mange morsomme aktiviteter for de små. Besøk haiene på L’Aquàrium og løvene i Barcelona Zoo, eller dra på fornøyelsesparken Tibidabo for action og eventyr.

Hvor bør jeg shoppe?

Barcelona er et mekka for shoppingentusiaster. Barcelona Shopping Line er en av de største handleområdene i Europa på cirka 5 km. Gaten strekker seg fra havnen og opp til byen, og du finner både store kjeder og små, unike butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gamlebyen Ciutat Vella er vel verdt et besøk når du først er i byen, hvor du blant annet finner det gotiske kvarter med spor etter sin fortid som romersk landsby. Her kan du kose deg med pittoreske gater og sjarmerende restauranter.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Barcelona?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Barcelona med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Barcelona for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Barcelona?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Barcelona.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Barcelona akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Barcelona er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Barcelona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Barcelona.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Barcelona
1 voksen
lø. 2.3.
lø. 9.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post