Finn billig fly til Maldivene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Maldivene

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Maldivene

Beste pris på enveisbillett

3 223 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 567 kr

Raskeste flytid

14t 45m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Maldivene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 223 kr (Oslo Torp Sandefjord til Male Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Maldivene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 567 kr (Stavanger Sola til Male Intl).
Den kjappeste flyvningen til Maldivene fra Norge tar 14t 45m (Oslo Gardermoen til Male Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Maldivene, deriblant KLM, Turkish Airlines og Qatar Airways.

De billigste flyvningene til byer i Maldivene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Maldivene fra Norge
Male
Male

Nyttig informasjon om flyvningen din til Maldivene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Maldivene

Hvis du ønsker å fly til Maldivene for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som China Eastern, Thai AirAsia og Korean Air som henholdsvis har priser fra 1 933 kr, 1 949 kr og 2 085 kr.

I gjennomsnitt tar det 18t 05m å fly fra Norge til Maldivene dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Male Intl (den mest populære flyplassen i Maldivene). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Male Intl, ligger flytiden på rundt 26t.

Du kan finne flybilletter til Maldivene helt nede i 5 921 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Maldivene til rundt 21 899 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Maldivene, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 20 980 kr eller mindre.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Maldivene? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Maldivene

Finn flyvninger til disse populære byene i Maldivene fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Maldivene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Maldivene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloMale18t 15m6 913 kr
StavangerMale20t 50m7 567 kr
BergenMale26t 00m11 574 kr
MoldeMale43t 35m13 360 kr

De beste tingene å se og gjøre i Maldivene

Tidligere har det vært vanskelig å ta seg rundt utenfor feriestedene som turist, og derfor er ikke Maldivene spesielt vant til backpackere og de som er litt mer uavhengige reisende. I de senere årene har det blitt mer vanlig å reise for seg selv, også utenfor de store resortene, og hele året passer seg. Se opp for regntider fra mai til november, men selv i de tidene er dette et paradis – ikke minst kan det være enklere å skaffe billige flybilletter til Maldivene i disse periodene. Du finner priser på både flysete og til og med hotell hos oss, som du kan booke raskt og enkelt på nett. Bedre enn det blir det ikke!

Det er ingen som har fly til Maldivene direkte fra Norge, men det holder som regel med ett eller kanskje to stopp. British Airways, Aeroflot, eller SAS tar deg et stykke på veien, og så blir man overlevert til for eksempel SriLankan Airlines eller Qatar Airways. Sammenlign flypriser hos momondo, og finn den avgangen som passer best for deg. Når man skal fly til Maldivene, er det som regel Malé International Airport man kommer til. Derfra er det raskt og enkelt å komme seg videre med fly innenlands, og billettene kan du booke online på forhånd.

Med start fra Oslo/Gardermoen, tar det litt over tolv timer å komme seg helt fram til Malé, men reisetiden kan bli lengre hvis du må oppholde deg lenge på en mellomdestinasjon, eller du har flere mellomlandinger. Fra Trondheim/Værnes må du regne med to mellomlandinger, og en total reisetid på minst 16 timer.

Når dine billige flybilletter til Maldivene er i boks, trenger du bare å ha med deg passet ditt. Turistvisum for en måned ordnes på flyplassen når man kommer dit. Det er også verdt å merke seg at det ikke er lov til å ta med alkohol inn i landet. I tillegg bør man registrere seg på UDs reiseregistreringssider, uansett om man skal være der kort eller lenge.


Internasjonale flyreiser til Maldivene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Male
Raskeste flytid18t 15m
Billigst pris6 913 kr
Flyvninger fra Stavanger til Male
Raskeste flytid20t 50m
Billigst pris7 567 kr
Flyvninger fra Bergen til Male
Raskeste flytid26t 00m
Billigst pris11 574 kr
Flyvninger fra Molde til Male
Raskeste flytid43t 35m
Billigst pris13 360 kr

Finn flyvninger til Maldivene

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Maldivene


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Maldivene på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Maldivene.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Maldivene, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Maldivene og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.