Fly Asia Maldivene

Finn billig fly til Maldivene

ons.. 26.2.
ons.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Maldivene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Maldivene

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Maldivene? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Male
Vadoo Beach
Kuda Bandos Beach
Bandos Beach
Laguna Beach
Male Fish Market
Addu City
Gan Beach

Billige flybilletter til Maldivene

De billigste flyene til Maldivene funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Male 5 424 kr
Stavanger Male 8 071 kr
Molde Male 8 268 kr
Bergen Male 11 532 kr

Fly til Maldivene

Maldivene er en av Asias perler, ikke minst et dykkerparadis som nesten ikke har sitt like noe annet sted i verden. Maldivene består av over 100 forskjellige øyer, som nesten er sitt eget feriested hver og en av dem, så det store problemet man står overfor, er å velge hvor man har lyst til å slå seg ned mens man er der. Det er noe for alle å velge mellom, med feriesteder som er beregnet på dykkere, på familier, på de som kanskje ikke har et ubegrenset budsjett, og de som rett og slett bare er ute etter stillhet og ro. Det tar litt tid å fly til Maldivene, men når man først har kommet frem, er det både billig å bo og å leve der. Ikke minst møter du fantastiske mattradisjoner med de deiligste smaker og hyggelige mennesker som gjerne hjelper deg med å få det meste ut av ferien din. Billige flybilletter til Maldivene er enkelt å finne her hos momondo, og er du tidlig ute er du sikret best pris.

Når er det best å reise til Maldivene?

Tidligere har det vært vanskelig å ta seg rundt utenfor feriestedene som turist, og derfor er ikke Maldivene spesielt vant til backpackere og de som er litt mer uavhengige reisende. I de senere årene har det blitt mer vanlig å reise for seg selv, også utenfor de store resortene, og hele året passer seg. Se opp for regntider fra mai til november, men selv i de tidene er dette et paradis – ikke minst kan det være enklere å skaffe billige flybilletter til Maldivene i disse periodene. Du finner priser på både flysete og til og med hotell hos oss, som du kan booke raskt og enkelt på nett. Bedre enn det blir det ikke!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Maldivene?

Det er ingen som har fly til Maldivene direkte fra Norge, men det holder som regel med ett eller kanskje to stopp. British Airways, Aeroflot, eller SAS tar deg et stykke på veien, og så blir man overlevert til for eksempel SriLankan Airlines eller Qatar Airways. Sammenlign flypriser hos momondo, og finn den avgangen som passer best for deg. Når man skal fly til Maldivene, er det som regel Malé International Airport man kommer til. Derfra er det raskt og enkelt å komme seg videre med fly innenlands, og billettene kan du booke online på forhånd.

Hvor lang tid tar det å fly til Maldivene?

Med start fra Oslo/Gardermoen, tar det litt over tolv timer å komme seg helt fram til Malé, men reisetiden kan bli lengre hvis du må oppholde deg lenge på en mellomdestinasjon, eller du har flere mellomlandinger. Fra Trondheim/Værnes må du regne med to mellomlandinger, og en total reisetid på minst 16 timer.

Kan man reise til Maldivene uten pass eller visum?

Når dine billige flybilletter til Maldivene er i boks, trenger du bare å ha med deg passet ditt. Turistvisum for en måned ordnes på flyplassen når man kommer dit. Det er også verdt å merke seg at det ikke er lov til å ta med alkohol inn i landet. I tillegg bør man registrere seg på UDs reiseregistreringssider, uansett om man skal være der kort eller lenge.


Populære destinasjoner i Maldivene

Utforsk byene Maldivene som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Maldivene

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Male
Raskeste flytid
16t 50m
Billigste pris
5 424 kr
Flyvninger fra Stavanger til Male
Raskeste flytid
46t 55m
Billigste pris
8 071 kr
Flyvninger fra Molde til Male
Raskeste flytid
43t 05m
Billigste pris
8 268 kr
Flyvninger fra Bergen til Male
Raskeste flytid
18t 45m
Billigste pris
11 532 kr
Vis flere
Fly Asia Maldivene