Finn billige fly til Chisinau

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Chisinau

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Chisinau

Beste pris på enveisbillett

907 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 288 kr

Raskeste flytid

8t 00m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Chisinau fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 907 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Chisinau).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Chisinau fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 288 kr (Oslo Gardermoen til Chisinau).
Den kjappeste flyvningen til Chisinau fra Norge tar 8t 00m (Oslo Gardermoen til Chisinau).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Chisinau, deriblant LOT og Turkish Airlines.

Chisinau flyinnsikt og trender

Se innsikt for Chisinau-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Chisinau?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Chisinau. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 751 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Chisinau i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 948 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Chisinau?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Chisinau Du flyr fra. Som eksempel tar det 9t 20m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Chisinau. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Chisinau i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Chisinau?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Chisinau 44 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Chisinau med en gjennomsnittspris på 3 566 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Chisinau

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chisinau fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chisinau

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Chisinau

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chisinau (KIV)

Vanligvis er flyvninger til Chisinau fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chisinau, som i gjennomsnitt koster 3 566 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHISINAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Chisinau koster i gjennomsnitt kun 2 751 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHISINAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 4 487 kr for flyvninger til Chisinau fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHISINAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli637 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Chisinau fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Chisinau

Klimaet i Moldova er ganske varmt om sommeren og mildt om vinteren, og du kan dermed booke fly til Chisinau året rundt. Våren er ofte en fin tid å reise til Chisinau på. Landskapet er i full blomst og temperaturene er enda ikke for varme. Dersom du skal dra på fotturer og være aktiv, anbefales det å reise rundt april-mai. Du må bare være obs på at flybillettene koster mer rundt skoleferier, inkludert både jule- og påskeferien. Det kan også være dyrere å reise i høysesongen som er i juli-august, og det anbefales det for å bestille god tid i forkant. Du kan derimot nyte varme temperaturer og mye sol om du reiser midt på sommeren. Vinteren er den beste tiden for å finne billige flybilletter til Chisinau, særlig januar-februar. Chisinau er kjent for sitt livlige natteliv, og vintertemperaturene er slett ingen festbrems. Uansett når på året du reiser, er dette den rette byen for deg som elsker god mat og drikke.


Flotte tilbud på flyreiser til Chisinau

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chisinau som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Chisinau

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Chisinau

Hvilke flyselskaper flyr til Chisinau?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chisinau

Hvilke flyselskaper flyr til Chisinau?

LOT, Turkish Airlines, Austrian Airlines og Aeroflot er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Chisinau jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Chisinau med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Chisinau

Turkish Airlines flyr til Chisinau ca. 15 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 2 843 kr fra Bergen Flesland til Chisinau. Turkish Airlines har fått en score på 8,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med LOT til Chisinau

E annet populært valg for fly til Chisinau, er LOT (7,2/10, 205 vurderinger). De fleste flyvninger med LOT som lander i Chisinau, ankommer fra Warszawa Chopin, men det finnes 4 flyvninger med LOT til Chisinau fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med LOT på momondo denne uken, lå på 2 330 kr (Oslo Gardermoen til Chisinau, tur/retur).


Flyplasser nære Chisinau

Under finner du alle flyplassene i Chisinau sammen med avstanden til sentrum

Det går trolleybuss fra flyplassen til Chisinau sentrum. Det går ofte busser fra ca. fem om morgenen til litt utpå kvelden, og det anbefales å sjekke bussruter om flyet ditt lander seint. Bussturen tar ca. 35 minutter. Det er også mulig å bestille taxi når du har ankommet flyplassen. Det koster ca. 100-120 MDL (50-60 NOK) inn til byen. Flere leiebilselskaper lar deg hente leiebil ved ankomst, og dette kan være en god løsning om du ønsker å utforske områdene utenfor byen. Mange av selskapene har kontor på flyplassen, men du kan ofte få et godt tilbud om du bestiller online før avreise.


Populære flybilletter til Chisinau

Finn dine flybilletter til Chisinau med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Chisinau
Raskeste flytid9t 20m
Laveste pris1 943 kr
Flyvninger fra Trondheim til Chisinau
Raskeste flytid40t 10m
Laveste pris3 599 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Chisinau

Det er enkelt og billig å komme seg rundt i Chisinau ved hjelp av buss, marshrutka og trolleybuss. De kjører på kryss og tvers av byen, og du kjøper billetter når du går ombord. En marshrutka er en slags delt taxi som kjører langs fastsatte ruter. Motorveiene i Moldova er dessuten i svært god stand, og leiebil er derfor en god løsning om du skal på sightseeing utenfor byen. Du finner også mange taxier rundt i byen, men det anbefales å avtale pris med sjåføren før dere kjører. Det bør bare koste 30-50 MDL (15-25 NOK) for kjøreturer i sentrum.


Visumkrav for Chisinau

Du kan fly til Chisinau uten visum, så sant du er norsk statsborger og ikke skal være i Moldova lengre enn 90 dager i løpet av seks måneder. Du kan derimot ikke reise til Moldova uten pass, ettersom du må vise frem passet ditt ved innreise. Det er viktig at passet er gyldig i minimum tre måneder etter at du reiser inn i landet. Du må også kunne fremvise dokumentasjon for hjemreise eller reiser videre til andre land ved behov.


Start planleggingen av reisen til Chisinau


De beste tingene å se og gjøre i Chisinau

Chisinau er en drøm for alle som elsker god mat og vin. Byen kan dateres helt tilbake til 1420, og mange av de største severdighetene og må-gjøres opplevelsene involverer museer, historiske attraksjoner og fristende restauranter. Army Museum, Nativity of Christ Metropolitan Cathedral og National Archaeology & History Museum er noen av attraksjonene som er vel verdt å oppleve mens du er i byen. Et besøk til byens flotte parker anbefales på det varmeste når du vil ha en pause fra asfalten, for eksempel Parcul Catedralei.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Chisinau. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Chisinau på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Chisinau flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Chisinau. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.