Finn billige fly til Praha

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Praha (PRG)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Praha

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Praha fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Praha

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Praha

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Praha (PRG)

Vanligvis er flyvninger til Praha fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Praha Václav Havel Prague, som i gjennomsnitt koster 1 402 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Praha koster i gjennomsnitt kun 1 175 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember13 % dyrereDet koster ca. 1 583 kr for flyvninger til Praha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril485 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Praha fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Praha?

I desember er det mange som hopper på et fly til Praha for å oppleve julemarkedene i den stemningsfulle byen. Høysesongen i Praha er mai og juni, samt skoleferier, når du kan nyte solen mens du vandrer blant vakre middelalderbygninger.

Lavsesongen er fra sen høst til tidlig vår, med gode muligheter for å finne billige flybilletter til Praha. Pakk deg inn i en varm genser, og nyt spaserturen over Karlsbroen uten store folkemengder. Det er generelt sett lett å gjøre et godt kjøp om du velger å fly til Praha i november eller januar.

Hvilken flyvning til Praha er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Praha fra Milano for 362 kr. Dette er 94 % billigere enn de fleste flytilbudene til Praha. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Praha fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Praha?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Praha i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 267 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Praha?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Praha fra Norge er 46 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 403 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Praha på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 925 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Praha?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Praha på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 280 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en torsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 753 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Praha.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Praha?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Praha på, er om morgenen. Flyvninger fra Norge til Praha på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 395 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Praha som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 998 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Praha?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Praha. Hvis du planlegger å fly til Praha, bør du vurdere å bestille flyvninger til Pardubice flyplass (94 km fra sentrum i Praha), eller Karlsbad Karlovy Vary flyplass (108 km fra sentrum i Praha).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Praha?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Praha, er vanligvis Karlsbad Karlovy Vary flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 5 656 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Praha Václav Havel Prague

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Praha Václav Havel Prague som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
23. sep.
OSL06:10Oslo Gardermoen
2t 00m
PRG08:10Praha Václav Havel Prague
26. sep.
PRG06:40Praha Václav Havel Prague
2t 00m
OSL08:40Oslo Gardermoen
Norwegian
7. jun.
TOS02:30Tromso/Langnes
5t 40m
1 stopp
PRG08:10Praha Václav Havel Prague
11. jun.
PRG08:50Praha Václav Havel Prague
6t 20m
1 stopp
TOS15:10Tromso/Langnes
1 892 kr
Finn lignende
LOT
15. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
PRG13:05Praha Václav Havel Prague
19. mai
PRG08:30Praha Václav Havel Prague
6t 25m
1 stopp
OSL14:55Oslo Gardermoen
1 450 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
9. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
11t 00m
1 stopp
PRG13:40Praha Václav Havel Prague
13. aug.
PRG14:30Praha Václav Havel Prague
4t 30m
1 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
1 375 kr
Finn lignende
KLM
9. aug.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
8t 05m
1 stopp
PRG18:30Praha Václav Havel Prague
13. aug.
PRG02:05Praha Václav Havel Prague
7t 50m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 717 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL06:10Oslo Gardermoen
2t 00m
PRG08:10Praha Václav Havel Prague
26. sep.
PRG13:40Praha Václav Havel Prague
16t 15m
1 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
1 158 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Praha Václav Havel Prague

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Praha, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Norwegian
7. jun.
OSL06:10Oslo Gardermoen
2t 00m
PRG08:10Praha Václav Havel Prague
Norwegian
6. jun.
OSL04:00Oslo Gardermoen
2t 00m
PRG06:00Praha Václav Havel Prague
Flere flyselskaper
5. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
PRG12:40Praha Václav Havel Prague

Hvilke flyselskaper flyr til Praha?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Praha

Norwegian, Lufthansa og Brussels Airlines er alle populære valg for reisende som skal fly til Praha fra Oslo. I tillegg kan du også finne billige flybilletter til Praha med Ryanair og Air Baltic. Norwegian tilbyr direkteflyvninger som tar ca. to timer. Fra Bergen er det mange som velger å fly til Praha med Norwegian eller SAS. KLM er også et populært valg for alle som jakter på billige flybilletter til Praha. Fra Trondheim velger mange reiselystne turister å bestille flyreiser til Praha med selskapene Norwegian, KLM og SAS.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Praha til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Praha, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander på den travle internasjonale flyplassen Václav Havel lufthavn når du kommer med fly til Praha. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum ved hjelp av offentlig transport. Den raskeste busslinjen bruker 16 minutter til nærmeste metrostasjon. Nattbussen bruker ca. 40 minutter. Når du skal tilbake, kan du hoppe av på samme metrostasjon og ta bussen videre til flyplassen. Du kan også ta flybussen som går til hovedtogstasjonen. Den bruker ca. tre kvarter inn til byen, går hvert 15.–30. minutt og koster ca. 30–40 kr for voksen.


Populære flybilletter til Praha

Finn dine flybilletter til Praha med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Praha
Raskeste flytid
4t 30m
Billigste pris
1 375 kr
Flyvninger fra Tromsø til Praha
Raskeste flytid
19t 40m
Billigste pris
1 834 kr
Flyvninger fra Narvik til Praha
Raskeste flytid
5t 35m
Billigste pris
2 134 kr
Flyvninger fra Stavanger til Praha
Raskeste flytid
9t 40m
Billigste pris
2 275 kr
Flyvninger fra Ålesund til Praha
Raskeste flytid
4t 30m
Billigste pris
2 659 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Praha
Raskeste flytid
26t 45m
Billigste pris
3 025 kr
Flyvninger fra Bergen til Praha
Raskeste flytid
20t 05m
Billigste pris
4 492 kr
Flyvninger fra Longyearbyen til Praha
Raskeste flytid
20t 00m
Billigste pris
23 891 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Praha?

Når billige flybilletter til Praha er i boks, kan du begynne å planlegge reisen. Turistkortet Prague Card kan bestilles online før du drar, og inkluderer da reisen til og fra flyplassen. Du kan også kjøpe den på turistinformasjonen og hos enkelte reisebyråer og hoteller ved ankomst. Du får da ubegrenset reise på offentlig transport (metro, buss og trikk), samt gratis adgang til attraksjoner og severdigheter. Kortene varer i to, tre eller fire dager, og prisen begynner på ca. 50–60 euro.

Praha er dessuten en stemningsfull og behagelig by å utforske til fots. Når du først har kommet deg inn til Gamletorget, Staroměstské náměstí, kan du nærmest spasere tilbake til middelalderen når du studerer arkitekturen og attraksjonene.


Kan man reise til Praha uten pass eller visum?

Norske borgere trenger ikke visum for å fly til Praha, men passet må medbringes, selv om Tsjekkia er en del av Schengen. Pass er det eneste identifikasjonsbeviset som er gyldig for nordmenn i utlandet. Førerkort eller bankkort er ikke godkjent som identifikasjon. Det er spesielt viktig å huske på passet i tider med strengere grensekontroll. Sørg for at passet er gyldig til etter utreisen. Vi anbefaler alltid at reisende undersøker gjeldende regler for pass og visum på nettsidene til den tsjekkiske ambassaden eller regjeringen, ettersom de kan endres fortløpende.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Praha?

Er du så heldig at du har sikret deg billige flybilletter til Praha, kan du glede deg til en livlig storby, rik på kultur og historie. Nyt markedene, la stemningen på Gamletorget synke inn, og besøk Karlsbroen, før du nyter et godt måltid på en av byens mange restauranter.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Praha Zoo er et godt sted å begynne for en koselig dag sammen med barna. Petrinparken er perfekt for idylliske pikniker. Her kan dere også utfordre dere i speillabyrinten og besøke det falske Eiffeltårnet som det går an å gå opp i.

Hvor bør jeg shoppe?

Sett kursen for handlegaten Pařížská om du vil slå deg løs med mange merkevarer, med alt fra klær og smykker til krystaller og antikviteter. Det finnes også store kjøpesentre i utkanten av byen, som Centrum Chodov og Letnany.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Letná er et friskt pust i storbyen, med en av byens største parker. Du finner også teknisk museum og interessante severdigheter som Hanavský Pavilion, en av byens med intrikate art nouvea-bygninger. Gamlebyen er også perfekt for spaserturer langs smale brosteinsgater og middelalderbygninger, samtidig som du utforsker småbutikker og attraksjoner, som St. Jakobskirken.Finn fly til andre byer i Tsjekkia

Praha har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse