Finn billige fly til Sandane

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Sandane flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sandane-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Sandane?

Som regel er det Desember som er den billigste måneden å fly fra Norge til Sandane. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 581 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Sandane i Desember, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 101 kr.

Hvilken flyvning til Sandane er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Sandane fra Köln fant flyvninger som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Sandane. Du kan finne den billigste prisen til Sandane fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Sandane?

Flyvningen fra Norge til Sandane avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Ålesund Vigra (den mest populære flyplassen i Sandane), er flytiden 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Ålesund Vigra, er flytiden i snitt 40m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sandane

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sandane fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sandane

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sandane

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Molde (MOL)

Vanligvis er flyvninger til Sandane fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Molde Aro, som i gjennomsnitt koster 1 457 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember62 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sandane koster i gjennomsnitt kun 1 581 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar353 % dyrereDet koster ca. 18 912 kr for flyvninger til Sandane fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni787 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sandane fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sandane

Flygninger til Sandane lufthavn Anda fra Oslo lufthavn Gardermoen tar litt over en time. Flyr du fra Bergen Flesland så tar det om lag 30 minutter i luften, og fra Stavanger Sola er det snakk om en flytur på omtrent tre kvarter. For reisende som bor i Tromsø vil flyturen ta et par timer, avhengig av lokale værforhold. Fra Bodø flyplass dreier det seg om en flytur på én og en halv time. Fra Trondheim Værnes er det en time i lufta.

Du kan finne billige flybilletter og gode flytilbud på flyreiser til Sandane fra en rekke forskjellige flyplasser. momondo har utmerkede tilbud på flygninger til Sandane lufthavn Anda, Norge, slik at du kan reise effektivt fra byer som Oslo eller Bergen. Videre kan du enkelt reise fra Stavanger Sola eller Trondheim Værnes. Med sitt store internasjonale nettverk ved Oslo lufthavn er det enkelt for også internasjonale reisende å legge turen til Sandane lufthavn, ettersom det finnes hyppige avganger mellom Gardermoen og Anda lufthavn. Det vil bety at Sandane har gode forbindelser med store flyplasser slik som Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle eller London Heathrow, for personer som foretar en rask mellomlanding i Oslo eller Bergen.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Sandane. Hvis du planlegger å fly til Sandane, bør du vurdere å bestille flyvninger til Volda Hovden flyplass (46 km fra sentrum i Sandane), Førde Bringeland flyplass (49 km fra sentrum i Sandane), Florø flyplass (66 km fra sentrum i Sandane), Sogndal Haukåsen flyplass (84 km fra sentrum i Sandane), eller Ålesund Vigra flyplass (88 km fra sentrum i Sandane).

Førde Bringeland flyplass har en gjennomsnittspris på 3 620 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Sandane. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Sandane

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sandane

Hvilke flyselskaper flyr til Sandane?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sandane

Hvilke flyselskaper flyr til Sandane?

På flyreiser fraNorge til Sandane, benytter momondos brukere som regel airlines such as Wideroe, Norwegian, Scandinavian Airlines og DAT. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Wideroe til Sandane

Wideroe har ca. 23 flyvninger til Sandane i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Oslo Gardermoen, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Wideroe, kostet 1 150 kr (Oslo Gardermoen til Sandane). Brukere har gitt de en score på Wideroe 8,0/10 basert på 5 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Sandane

Under finner du alle flyplassene i Sandane sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sandane lufthavn?

Det finnes et velutviklet busstilbud for reisende som ankommer Sandane flyplass, slik at det alltid er mulig å ta flybussen inn til sentrum av byen for deg som vil oppleve alt det spennende som denne vesle byen har å tilby. Videre finner du også flere drosjeselskaper som kjører mellom flyplassen og sentrum, slik at du alltid har tilgang på en taxi uten å måtte vente. Du finner flere drosjer utenfor ankomstområdet, og de tar deg inn til sentrum av byen for en fast takst. Det er også mulig å benytte seg av leiebil ved flyplassen, noe som er perfekt for reisende som vil oppleve så mye som mulig av den vakre naturen og det flotte terrenget i denne frodige delen av landet.


Visumkrav for Sandane

For nordmenn eller andre fra EU og Schengen-området er det ikke behov for visum ved innreise til Norge og Sandane. Det eneste som behøves er en gyldig form for legitimasjon, slik som pass eller førerkort.


De beste tingene å se og gjøre i Sandane

Sandane er et viktig handelssentrum for deler av historiske Sogn & Fjordane. Du finner en mengde koselige småbutikker, kafeer og restauranter i denne vesle byen som kombinerer det beste fra byen og landet. Sandane er tett på vakre turer i fjellet og er ikke langt unna kjente destinasjoner, slik som turer til vakre Hestenesøyra og båtturer på majestetiske Nordfjorden. For deg som besøker Sandane, så bør du også inkludere et besøk til Nordfjord folkemuseum som har mange lokale utstillinger, og her finner du en bred oversikt over historien til regionen. For alle reisende som er sultne og slitne etter en lang dag med gåtur eller sightseeing i Sandane, så bør Lauget Kaffi & Kultur sjekkes ut, med sin beliggenhet i sentrum av Sandane. Her finner du førsteklasses kaffe og gode bakervarer som nok vil holde deg gående gjennom hele dagen. Når det gjelder overnattingsmuligheter, så finner du hyggelige Gloppen Hotel tett på, med sine vakre rom og fantastiske beliggenhet. Gloppen Hotel er perfekt som base for alle som vil utforske regionen enten til fots eller med bil. Du har kort vei til isbreer som Jostedalsbreen og Ålfotbreen fra sentrum av Sandane, og du finner en rekke guidede turer hvor du også enkelt kan leie det utstyret du trenger.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Sandane. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Sandane med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Sandane. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Sandane flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.