Finn billige fly til Krakow

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Krakow

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Krakow

Beste pris på enveisbillett

67 kr

Beste pris på tur/retur-billett

133 kr

Raskeste flytid

1t 59m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Krakow fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 67 kr (Oslo Torp Sandefjord til Krakow J. Paul II Balice).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Krakow fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 133 kr (Oslo Torp Sandefjord til Krakow J. Paul II Balice).
Den kjappeste flyvningen til Krakow fra Norge tar 1t 59m (Oslo Torp Sandefjord til Krakow J. Paul II Balice).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Krakow, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Krakow

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Krakow fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Krakow

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Krakow

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Krakow fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 607 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Krakow koster i gjennomsnitt kun 675 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril38 % dyrereDet koster ca. 1 160 kr for flyvninger til Krakow fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli313 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Krakow fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Krakow?

Mange eventyrlystne mennesker velger å ta fly til Krakow om sommeren for å nyte Wawel-slottet i solen. Juli og rundt juletider er høysesong for å besøke storbyen.

Dersom du ønsker å reise utenom høysesong, er det ofte ganske billig å fly til Krakow rundt januar og november. Dessuten er det ofte sol til langt ut i oktober. Fordelene med å reise i lavsesongen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Krakow og mindre folkemengder når du skal rusle rundt og kose deg i gamlebyen, Stare Miasto.

Brukere som har bestilt reiser til Krakow fra Bologna fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Krakow. Du kan finne den billigste prisen til Krakow fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Krakow. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 675 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Krakow i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 694 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Krakow 38 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Krakow med en gjennomsnittspris på 843 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 133 kr.

Katowice Pyrzowice flyplass eller Rzeszow Jasionka flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Krakow.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Rzeszow Jasionka flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Krakow, med en gjennomsnittspris på 1 264 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Krakow

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Krakow som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
24. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK07:10Krakow J. Paul II Balice
31. okt.
KRK02:50Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. okt.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK18:45Krakow J. Paul II Balice
19. okt.
KRK14:15Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
6. sep.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
1t 59m
KRK19:59Krakow J. Paul II Balice
7. sep.
KRK14:15Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
24. aug.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK07:35Krakow J. Paul II Balice
31. aug.
KRK14:15Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. sep.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK07:35Krakow J. Paul II Balice
7. sep.
KRK14:15Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
13. sep.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
1t 59m
KRK19:59Krakow J. Paul II Balice
16. sep.
KRK09:35Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Krakow

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Krakow, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
25. sep.
TRF08:10Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK10:10Krakow J. Paul II Balice
Ryanair
24. sep.
TRF13:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
KRK15:20Krakow J. Paul II Balice
Ryanair
13. sep.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
1t 59m
KRK19:59Krakow J. Paul II Balice

Hvilke flyselskaper flyr til Krakow?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Krakow

Hvilke flyselskaper flyr til Krakow?

På reiser til Krakow fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ryanair, Norwegian, Wizz Air eller KLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Finnair til Krakow

Det mest populære flyselskapet for fly til Krakow på momondo, er Finnair som har 8 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Helsinki Helsingfors Vantaa, og det beste tilbudet på en flyvning med Finnair til Krakow, kostet 1 317 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Krakow, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 148 Finnair vurdering, har det fått en score på 7,7 av momondo-brukere.

Flyvninger med KLM til Krakow

1 181 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med KLM til Krakow som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. KLM har 17 flyvninger til Krakow de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 154 momondo-brukere har vurdert KLM og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,6/10.


Flyplasser nære Krakow

Under finner du alle flyplassene i Krakow sammen med avstanden til sentrum

Når du har kommet deg med fly til Krakow, er veien inn til sentrum neste steg på ferden. Buss er et billig alternativ, og koster cirka 10–15 kr per voksenbillett. Krakow lufthavn anbefaler passasjerene å benytte seg av tog både til og fra flyplassen. Reisetiden er på knappe 20 minutter, og togbilletten koster cirka 20–30 kr. Billetten kan kjøpes på billettmaskiner på flyplassen eller togstasjonen. Velger du å kjøpe om bord, kan du kun bruke kontanter. Når du skal tilbake til flyplassen, kan du benytte deg av enten buss, tog eller taxi, alt etter egne ønsker.


Populære flybilletter til Krakow

Finn dine flybilletter til Krakow med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Krakow
Raskeste flytid1t 59m
Laveste pris133 kr
Flyvninger fra Stavanger til Krakow
Raskeste flytid2t 10m
Laveste pris485 kr
Flyvninger fra Trondheim til Krakow
Raskeste flytid2t 25m
Laveste pris1 103 kr
Flyvninger fra Bergen til Krakow
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris827 kr
Flyvninger fra Tromsø til Krakow
Raskeste flytid13t 45m
Laveste pris1 645 kr
Flyvninger fra Haugesund til Krakow
Raskeste flytid16t 40m
Laveste pris2 254 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Krakow

Buss er et godt alternativ for å komme seg rundt i Krakow på. Du kan kjøpe enkeltbillett eller billetter som er gyldig for én time, halvannen time, en dag eller syv dager. 24-timerskortet koster 40–50 kr. og 7-dagerskortet koster 130–150 kr.

En av fordelene med Krakow er at det er ganske lett å ta beina fatt når du skal utforske byen. Pakker du med deg noen gode sko og en behagelig ryggsekk, har du alt du trenger for en minneverdig dag i denne tidløse byen som står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan også gjøre som i gamledager, nemlig rusle ned til torget i gamlebyen for å benytte deg av hest og kjerre når du skal se deg litt rundt.


Visumkrav for Krakow

Norske borgere trenger pass for å fly til Krakow, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokument for norske borgere i Polen. Nordmenn har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Husk at krav for pass og visum kan forandre seg brått og endrer seg stadig, og derfor anbefales det å undersøke nettsidene til polske myndigheter før du skal ut og reise. De fleste hoteller lar deg oppbevare passet i en verdiboks på rommet under oppholdet, dersom du ønsker det.


Start planleggingen av reisen til Krakow


De beste tingene å se og gjøre i Krakow

Dersom du ønsker et dypdykk i levende historie og sentral-europeisk kultur, er det bare å bestille billige flybilletter til Krakow. Her venter det deg opplevelser i fleng, som Wawelborgen med slott, katedral og festningsbygg i samme, spektakulære kompleks.

Ønsker du en ferie for hele familien, er det ingen grunn til å nøle med å bestille billige flybilletter til Krakow. Her finnes det mye for både store og små. Vakre sommerdager er perfekte å tilbringe med barna i Bloniaparken. Her kan dere kan nyte en herlig piknik og komme tett på både sauer og kyr.

Gågaten Florianska har mange spennende motebutikker å friste kjøpeglade turister med. Her finner du både klær, smykker og tilbehør. De jødiske kvarterene i Kazimierz derimot, består av utendørsmarkeder med vesker, belter, antikviteter o.l. Foretrekker du kjøpesenter, er Galeria Krakowska vel verdt tiden din.

Gamlebyen i Krakow er perfekt for når du vil drømme deg bort på sjarmerende utekaféer, og betrakte bylivet som flyter forbi. Du kan også besøke spennende restauranter her. Schindlers fabrikk og saltminene Wieliczka bør også oppleves.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Krakow når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Krakow, noe som sparer deg for tid og penger.

Alle flysøk til Krakow på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Krakow.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Krakow flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Krakow

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Krakow

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.