Fly Europa Polen Krakow

Finn billige fly til Krakow

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Krakow (KRK)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Krakow

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Krakow fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Krakow

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Krakow

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Krakow fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 546 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Krakow koster i gjennomsnitt kun 518 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai30 % dyrereDet koster ca. 1 095 kr for flyvninger til Krakow fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRAKOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember256 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Krakow fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Krakow?

Mange eventyrlystne mennesker velger å ta fly til Krakow om sommeren for å nyte Wawel-slottet i solen. Juli og rundt juletider er høysesong for å besøke storbyen.

Dersom du ønsker å reise utenom høysesong, er det ofte ganske billig å fly til Krakow rundt januar og november. Dessuten er det ofte sol til langt ut i oktober. Fordelene med å reise i lavsesongen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Krakow og mindre folkemengder når du skal rusle rundt og kose deg i gamlebyen, Stare Miasto.

Hvilken flyvning til Krakow er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Krakow fra Brindisi fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Krakow. Du kan finne den billigste prisen til Krakow fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Krakow?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Krakow fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 475 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Krakow i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Krakow i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 535 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Krakow?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Krakow 51 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Krakow med en gjennomsnittspris på 810 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 229 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Krakow?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Krakow på, er mandag. Reisende som velger å reise til Krakow på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 664 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Krakow på en fredag, 1 051 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Krakow?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Krakow fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 520 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 171 kr. Flyvninger til Krakow fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Krakow?

Katowice Pyrzowice flyplass eller Rzeszow Jasionka flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Krakow.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Krakow?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Katowice Pyrzowice flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Krakow, med en gjennomsnittspris på 998 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Krakow J. Paul II Balice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Krakow J. Paul II Balice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
20. jul.
18:00Oslo Torp Sandefjord
1t 59m
19:59Krakow J. Paul II Balice
27. jul.
15:30Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
17:35Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
20. jul.
08:30Oslo Gardermoen
2t 05m
10:35Krakow J. Paul II Balice
27. jul.
11:15Krakow J. Paul II Balice
2t 05m
13:20Oslo Gardermoen
Norwegian
20. jul.
14:15Trondheim Værnes (TRD)
2t 25m
16:40Krakow J. Paul II Balice
27. jul.
17:20Krakow J. Paul II Balice
2t 20m
19:40Trondheim Værnes (TRD)
Wizz Air
4. jun.
16:05Bergen Flesland
2t 25m
18:30Krakow J. Paul II Balice
11. jun.
08:40Krakow J. Paul II Balice
2t 30m
11:10Bergen Flesland
Flere flyselskaper
5. mai
15:45Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
19:35Krakow J. Paul II Balice
9. mai
15:00Krakow J. Paul II Balice
2t 15m
17:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. jul.
08:30Oslo Gardermoen
2t 05m
10:35Krakow J. Paul II Balice
27. jul.
10:10Krakow J. Paul II Balice
4t 45m
1 stopp
14:55Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Krakow J. Paul II Balice

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Krakow, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
19. apr.
05:10Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
07:10Krakow J. Paul II Balice
Ryanair
17. apr.
11:25Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
13:25Krakow J. Paul II Balice
Ryanair
30. apr.
05:35Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
07:35Krakow J. Paul II Balice

Hvilke flyselskaper flyr til Krakow?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Krakow

Dersom du ønsker å fly til Krakow direkte fra Oslo, er lavpriskjedene Norwegian og Ryanair populære blant reisende. Du har dessuten gode muligheter for å finne billige flybilletter til Krakow dersom du velger reiser med mellomlanding, f.eks. med Finnair. Direkteflyvninger tar cirka to timer og mellomlandinger tar fra seks timer og opp. Fra Bergen og Trondheim er det Norwegian som tar deg direkte med fly til Krakow på 2,5–3 timer, men velger du reiser med mellomlanding kan du også søke etter flere, billige flybilletter til Krakow hos blant annet Finnair og SAS.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Krakow, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du har kommet deg med fly til Krakow, er veien inn til sentrum neste steg på ferden. Buss er et billig alternativ, og koster cirka 10–15 kr per voksenbillett. Krakow lufthavn anbefaler passasjerene å benytte seg av tog både til og fra flyplassen. Reisetiden er på knappe 20 minutter, og togbilletten koster cirka 20–30 kr. Billetten kan kjøpes på billettmaskiner på flyplassen eller togstasjonen. Velger du å kjøpe om bord, kan du kun bruke kontanter. Når du skal tilbake til flyplassen, kan du benytte deg av enten buss, tog eller taxi, alt etter egne ønsker.


Populære flybilletter til Krakow

Finn dine flybilletter til Krakow med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Krakow
Raskeste flytid
1t 59m
Billigste pris
230 kr
Flyvninger fra Bergen til Krakow
Raskeste flytid
2t 25m
Billigste pris
561 kr
Flyvninger fra Trondheim til Krakow
Raskeste flytid
4t 14m
Billigste pris
1 121 kr
Flyvninger fra Tromsø til Krakow
Raskeste flytid
25t 05m
Billigste pris
2 292 kr
Flyvninger fra Stavanger til Krakow
Raskeste flytid
11t 05m
Billigste pris
2 708 kr
Flyvninger fra Haugesund til Krakow
Raskeste flytid
21t 35m
Billigste pris
2 886 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Krakow?

Buss er et godt alternativ for å komme seg rundt i Krakow på. Du kan kjøpe enkeltbillett eller billetter som er gyldig for én time, halvannen time, en dag eller syv dager. 24-timerskortet koster 40–50 kr. og 7-dagerskortet koster 130–150 kr.

En av fordelene med Krakow er at det er ganske lett å ta beina fatt når du skal utforske byen. Pakker du med deg noen gode sko og en behagelig ryggsekk, har du alt du trenger for en minneverdig dag i denne tidløse byen som står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan også gjøre som i gamledager, nemlig rusle ned til torget i gamlebyen for å benytte deg av hest og kjerre når du skal se deg litt rundt.


Kan man reise til Krakow uten pass eller visum?

Norske borgere trenger pass for å fly til Krakow, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokument for norske borgere i Polen. Nordmenn har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Husk at krav for pass og visum kan forandre seg brått og endrer seg stadig, og derfor anbefales det å undersøke nettsidene til polske myndigheter før du skal ut og reise. De fleste hoteller lar deg oppbevare passet i en verdiboks på rommet under oppholdet, dersom du ønsker det.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Krakow?

Dersom du ønsker et dypdykk i levende historie og sentral-europeisk kultur, er det bare å bestille billige flybilletter til Krakow. Her venter det deg opplevelser i fleng, som Wawelborgen med slott, katedral og festningsbygg i samme, spektakulære kompleks.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ønsker du en ferie for hele familien, er det ingen grunn til å nøle med å bestille billige flybilletter til Krakow. Her finnes det mye for både store og små. Vakre sommerdager er perfekte å tilbringe med barna i Bloniaparken. Her kan dere kan nyte en herlig piknik og komme tett på både sauer og kyr.

Hvor bør jeg shoppe?

Gågaten Florianska har mange spennende motebutikker å friste kjøpeglade turister med. Her finner du både klær, smykker og tilbehør. De jødiske kvarterene i Kazimierz derimot, består av utendørsmarkeder med vesker, belter, antikviteter o.l. Foretrekker du kjøpesenter, er Galeria Krakowska vel verdt tiden din.

Hvilke attraksjoner burde jeg besøke?

Gamlebyen i Krakow er perfekt for når du vil drømme deg bort på sjarmerende utekaféer, og betrakte bylivet som flyter forbi. Du kan også besøke spennende restauranter her. Schindlers fabrikk og saltminene Wieliczka bør også oppleves.


Fly Europa Polen Krakow
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse