Fly Europa Serbia Beograd

Finn billige fly til Beograd

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Beograd (BEG)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Beograd

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beograd fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beograd Nikola Tesla flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beograd

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beograd Nikola Tesla flyplass (BEG)

Vanligvis er flyvninger til Beograd fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beograd Nikola Tesla, som i gjennomsnitt koster 1 984 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beograd koster i gjennomsnitt kun 1 523 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 562 kr for flyvninger til Beograd fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli409 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beograd fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Beograd?

Beograd ligger i Serbia rett ved den vakre elven Donau. Om våren kan du finne billige flybilletter til Beograd. Dette er en god tid å reise på ettersom våren her i Sør-Europa er mild og behagelig. I månedene april, mai, juni og september er været behagelig slik at du får en sommerlig byferie. Det er populært å reise dit også i juli og august, for de som ønsker en skikkelig solferie. I vintermånedene kan det være noe regnvær, og dette er som regel lavsesong.

Vil du finne billige flybilletter til Beograd, bør du se utenom juli og august fordi prisene er litt høyere på den tiden av året. På tidlig vår og sen høst kan du finne rimelige billetter, spesielt dersom du reiser utenom høytider slik som påsken. Tar du fly til Beograd utenom fellesferier kan du finne billige reiser.

Fly til Beograd og opplev historien i den serbiske hovedstaden som er en av Europas eldste byer.

Hvilken flyvning til Beograd er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Beograd, lå på 617 kr/per person fra Tivat, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Beograd. Du kan finne den billigste prisen til Beograd fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Beograd?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Beograd i løpet av mars, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 540 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beograd?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Beograd 37 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Beograd med en gjennomsnittspris på 1 990 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Beograd med en prislapp på kun 1 549 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Beograd?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Beograd fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 2 024 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 534 kr for en reise fra Norge til Beograd.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Beograd?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Beograd. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Beograd kl. 12:00 for så lite som 1 845 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Beograd er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 339 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Beograd?

De som skal fly til Beograd kan potensielt finne bedre priser for Beograd Batajnica flyplass (21 km fra sentrum i Beograd), eller Kraljevo Morava flyplass (110 km fra sentrum i Beograd), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Beograd?

Beograd Batajnica flyplass har en gjennomsnittspris på 4 072 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Beograd. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Beograd

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beograd som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
1. jun.
06:45
Oslo Gardermoen
5t 50m
1 stopp
12:35
Beograd Nikola Tesla
28. jul.
09:30
Beograd Nikola Tesla
5t 25m
1 stopp
14:55
Oslo Gardermoen
1 549 kr
Finn lignende
SAS
1. jun.
04:35
Oslo Gardermoen
7t 55m
2 stopp
12:30
Beograd Nikola Tesla
28. jul.
09:10
Beograd Nikola Tesla
7t 05m
2 stopp
16:15
Oslo Gardermoen
2 605 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
9. mai
07:20
Bergen Flesland
6t 30m
2 stopp
13:50
Beograd Nikola Tesla
12. mai
01:55
Beograd Nikola Tesla
8t 35m
2 stopp
10:30
Bergen Flesland
3 816 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
9. mai
06:15
Stavanger Sola
7t 35m
2 stopp
13:50
Beograd Nikola Tesla
12. mai
01:55
Beograd Nikola Tesla
9t 15m
2 stopp
11:10
Stavanger Sola
3 617 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
9. mai
06:15
Stavanger Sola
7t 35m
2 stopp
13:50
Beograd Nikola Tesla
12. mai
01:55
Beograd Nikola Tesla
9t 15m
2 stopp
11:10
Stavanger Sola
3 643 kr
Finn lignende
Lufthansa
7. apr.
06:20
Stavanger Sola
13t 05m
2 stopp
19:25
Beograd Nikola Tesla
21. apr.
02:00
Beograd Nikola Tesla
7t 00m
2 stopp
09:00
Stavanger Sola
5 348 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Beograd

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Beograd, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT, Norwegian og Turkish Airlines
Norwegian
10. apr.
13:25
Oslo Gardermoen
2t 45m
16:10
Beograd Nikola Tesla
Air Serbia
26. mar.
16:40
Oslo Gardermoen
2t 45m
19:25
Beograd Nikola Tesla
2 380 kr
Finn lignende
LOT
10. apr.
06:45
Oslo Gardermoen
5t 50m
1 stopp
12:35
Beograd Nikola Tesla

Hvilke flyselskaper flyr til Beograd?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beograd

Skal du finne billige flybilletter til Beograd, kan det lønne seg å sammenligne tilbudet ved ulike flyselskap hos momondo. Når det gjelder flyvninger fra Oslo til Beograd er det Lufthansa, Norwegian og KLM som er de mest populære valgene, men det finnes en rekke andre flyselskaper som du også kan velge. Flyvningene har mellomlanding, og det er i dag ingen direkte ruter fra Oslo. Den raskeste flytiden er på 2 timer og 45 minutter. Reisetiden kan variere avhengig av ventetid ved mellomlandinger, eller hvis du har flere mellomlandinger på reisen. Flyr du med lavprisselskaper kan det koste ekstra for bagasje og andre tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Beograd, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Beograd lander du ved flyplassen som heter Nikola Tesla lufthavn, som er Serbias største flyplass. Dette er en internasjonal lufthavn med to terminaler. Den ligger 12 kilometer vest for Beograd sentrum, og det tar ikke lang tid å komme seg fra flyplassen inn til byen. Du kan reise med A1 Mini Bus fra flyplassen og inn til sentrum. Dette tar omtrent 30 minutter, og billettene kjøpes hos sjåføren. Disse koster RSD 300 (25 NOK). A1 Mini Bus kjører en gang i timen, fra fem om morgenen til halv ti om kvelden. Mellom åtte om morgenen og seks om kvelden kjører bussen oftere. Du kan også ta rutebussen som kjører hvert 35. minutt. Denne turen tar omtrent 50 minutter, og billetten kjøpes hos sjåføren. Denne koster RSD 150 (12,50 NOK). Det anbefales å ta A1 Mini Bus ettersom denne bruker kortere tid, og kan være enklere å komme seg rundt med for turister som ikke er kjente i byen. (Informasjon sjekket: 07/02/18).


Populære flybilletter til Beograd

Finn dine flybilletter til Beograd med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Beograd
Raskeste flytid
25t 10m
Billigste pris
2 077 kr
Flyvninger fra Trondheim til Beograd
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
2 467 kr
Flyvninger fra Stavanger til Beograd
Raskeste flytid
7t 35m
Billigste pris
2 986 kr
Flyvninger fra Bergen til Beograd
Raskeste flytid
6t 30m
Billigste pris
3 817 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Beograd?

Beograd har fått et godt utviklet nettverk av offentlig transport, og du kan komme deg rundt i byen med buss og trikk. Det finnes omtrent 130 ulike bussruter i byen. Du får kjøpt enkeltbilletter fra sjåfør eller konduktør om bord, i kiosker eller i GSP-automater. En billett som varer i 90 minutter koster RSD 150 (12,50 NOK), men du kan også kjøpe billetter som varer i en eller flere dager. Et dagskort koster RSD 250 (21 NOK) og et tredagerskort koster RSD 700 (58 NOK). (Informasjon sjekket: 07/02/18).

Dersom du vil komme deg raskere frem kan du bruke byens express minibus, som ikke stopper på alle stasjoner. Det finnes åtte slike bussruter. Det er også gode muligheter for å ta taxi, og man bør alltid bruke taksameter, og ikke avtale pris på forhånd. Det er noe dyrere å kjøre taxi om kvelden etter klokken ti, og på helligdager.


Kan man reise til Beograd uten pass eller visum?

Skal du reise til Beograd, kan du sjekke regjeringens reiseinformasjon på nettet for detaljert informasjon om visum, pass og innreiseregler. Nordmenn som reiser til Beograd trenger ikke visum for innreise. Når du ankommer Serbia må passet ditt være gyldig i minst tre måneder. Skal du bo privat må du registrere deg hos lokalt politi i løpet av 24 timer for å få et white paper, for å vise hvor du skal bo under oppholdet. Uten dette kan man oppleve vanskeligheter ved utreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Beograd?

Skal du besøke Beograd, er det virkelig verdt å besøke Sankt Savakirken. Dette er verdens største ortodokse kirke med en fantastisk arkitektur i hvit marmor. Denne ligger på Vracar-platået i Beograd, og er en av de mest berømte attraksjonene i byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Gaten Knez Mihailova er oppkalt etter en serbisk prins og er den ultimate shoppegaten i Beograd. Her er det, blant historiske bygninger fra 1800-tallet som omringer butikker og kaféer, mulig å finne mange skatter og ukjente perler.Finn fly til andre byer i Serbia

Beograd har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Serbia Beograd
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse