Fly Europa Serbia Beograd

Finn billige fly til Beograd

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Beograd (BEG)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Beograd

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beograd fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beograd Nikola Tesla flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beograd

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beograd Nikola Tesla flyplass (BEG)

Vanligvis er flyvninger til Beograd fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beograd Nikola Tesla, som i gjennomsnitt koster 1 911 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beograd koster i gjennomsnitt kun 1 467 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 467 kr for flyvninger til Beograd fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEOGRAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli409 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beograd fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Beograd?

Beograd ligger i Serbia rett ved den vakre elven Donau. Om våren kan du finne billige flybilletter til Beograd. Dette er en god tid å reise på ettersom våren her i Sør-Europa er mild og behagelig. I månedene april, mai, juni og september er været behagelig slik at du får en sommerlig byferie. Det er populært å reise dit også i juli og august, for de som ønsker en skikkelig solferie. I vintermånedene kan det være noe regnvær, og dette er som regel lavsesong.

Vil du finne billige flybilletter til Beograd, bør du se utenom juli og august fordi prisene er litt høyere på den tiden av året. På tidlig vår og sen høst kan du finne rimelige billetter, spesielt dersom du reiser utenom høytider slik som påsken. Tar du fly til Beograd utenom fellesferier kan du finne billige reiser.

Fly til Beograd og opplev historien i den serbiske hovedstaden som er en av Europas eldste byer.

Hvilken flyvning til Beograd er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Beograd, lå på 594 kr/per person fra Tivat, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Beograd. Du kan finne den billigste prisen til Beograd fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Beograd?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Beograd i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 483 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beograd?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Beograd på, er 37 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 917 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Beograd på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 975 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Beograd?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Beograd fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 953 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er torsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 440 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Beograd?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Beograd vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Beograd kl. 12:00 for så lite som 1 678 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise om morgenen ettersom de ofte koster ca. 2 206 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Beograd?

De som skal fly til Beograd kan potensielt finne bedre priser for Beograd Batajnica flyplass (21 km fra sentrum i Beograd), eller Kraljevo Morava flyplass (110 km fra sentrum i Beograd), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Beograd?

Beograd Batajnica flyplass har en gjennomsnittspris på 3 921 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Beograd. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Beograd

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beograd som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
1. jul.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
2t 45m
BEG19:30Beograd Nikola Tesla
25. jul.
BEG08:50Beograd Nikola Tesla
2t 50m
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
13. aug.
OSL13:25Oslo Gardermoen
2t 45m
BEG16:10Beograd Nikola Tesla
12. sep.
BEG02:05Beograd Nikola Tesla
2t 55m
OSL05:00Oslo Gardermoen
1 467 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL06:45Oslo Gardermoen
5t 50m
1 stopp
BEG12:35Beograd Nikola Tesla
26. sep.
BEG02:05Beograd Nikola Tesla
2t 55m
OSL05:00Oslo Gardermoen
1 533 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
13. aug.
OSL09:55Oslo Gardermoen
3t 55m
1 stopp
BEG13:50Beograd Nikola Tesla
12. sep.
BEG01:55Beograd Nikola Tesla
6t 50m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 133 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
23. sep.
OSL09:55Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BEG19:15Beograd Nikola Tesla
26. sep.
BEG01:55Beograd Nikola Tesla
6t 50m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 142 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
1. jul.
OSL09:55Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BEG19:15Beograd Nikola Tesla
25. jul.
BEG01:55Beograd Nikola Tesla
6t 50m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 233 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Beograd

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Beograd, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT
Air Serbia
14. mai
OSL16:45Oslo Gardermoen
2t 50m
BEG19:35Beograd Nikola Tesla
1 542 kr
Finn lignende
LOT
15. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
BEG12:35Beograd Nikola Tesla
KLM
6. jun.
OSL02:30Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
BEG07:55Beograd Nikola Tesla

Hvilke flyselskaper flyr til Beograd?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beograd

Skal du finne billige flybilletter til Beograd, kan det lønne seg å sammenligne tilbudet ved ulike flyselskap hos momondo. Når det gjelder flyvninger fra Oslo til Beograd er det Lufthansa, Norwegian og KLM som er de mest populære valgene, men det finnes en rekke andre flyselskaper som du også kan velge. Flyvningene har mellomlanding, og det er i dag ingen direkte ruter fra Oslo. Den raskeste flytiden er på 2 timer og 45 minutter. Reisetiden kan variere avhengig av ventetid ved mellomlandinger, eller hvis du har flere mellomlandinger på reisen. Flyr du med lavprisselskaper kan det koste ekstra for bagasje og andre tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Beograd, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Beograd lander du ved flyplassen som heter Nikola Tesla lufthavn, som er Serbias største flyplass. Dette er en internasjonal lufthavn med to terminaler. Den ligger 12 kilometer vest for Beograd sentrum, og det tar ikke lang tid å komme seg fra flyplassen inn til byen. Du kan reise med A1 Mini Bus fra flyplassen og inn til sentrum. Dette tar omtrent 30 minutter, og billettene kjøpes hos sjåføren. Disse koster RSD 300 (25 NOK). A1 Mini Bus kjører en gang i timen, fra fem om morgenen til halv ti om kvelden. Mellom åtte om morgenen og seks om kvelden kjører bussen oftere. Du kan også ta rutebussen som kjører hvert 35. minutt. Denne turen tar omtrent 50 minutter, og billetten kjøpes hos sjåføren. Denne koster RSD 150 (12,50 NOK). Det anbefales å ta A1 Mini Bus ettersom denne bruker kortere tid, og kan være enklere å komme seg rundt med for turister som ikke er kjente i byen. (Informasjon sjekket: 07/02/18).


Populære flybilletter til Beograd

Finn dine flybilletter til Beograd med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Beograd
Raskeste flytid
2t 45m
Billigste pris
975 kr
Flyvninger fra Bergen til Beograd
Raskeste flytid
5t 50m
Billigste pris
1 917 kr
Flyvninger fra Trondheim til Beograd
Raskeste flytid
22t 10m
Billigste pris
2 367 kr
Flyvninger fra Stavanger til Beograd
Raskeste flytid
23t 55m
Billigste pris
2 534 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Beograd?

Beograd har fått et godt utviklet nettverk av offentlig transport, og du kan komme deg rundt i byen med buss og trikk. Det finnes omtrent 130 ulike bussruter i byen. Du får kjøpt enkeltbilletter fra sjåfør eller konduktør om bord, i kiosker eller i GSP-automater. En billett som varer i 90 minutter koster RSD 150 (12,50 NOK), men du kan også kjøpe billetter som varer i en eller flere dager. Et dagskort koster RSD 250 (21 NOK) og et tredagerskort koster RSD 700 (58 NOK). (Informasjon sjekket: 07/02/18).

Dersom du vil komme deg raskere frem kan du bruke byens express minibus, som ikke stopper på alle stasjoner. Det finnes åtte slike bussruter. Det er også gode muligheter for å ta taxi, og man bør alltid bruke taksameter, og ikke avtale pris på forhånd. Det er noe dyrere å kjøre taxi om kvelden etter klokken ti, og på helligdager.


Kan man reise til Beograd uten pass eller visum?

Skal du reise til Beograd, kan du sjekke regjeringens reiseinformasjon på nettet for detaljert informasjon om visum, pass og innreiseregler. Nordmenn som reiser til Beograd trenger ikke visum for innreise. Når du ankommer Serbia må passet ditt være gyldig i minst tre måneder. Skal du bo privat må du registrere deg hos lokalt politi i løpet av 24 timer for å få et white paper, for å vise hvor du skal bo under oppholdet. Uten dette kan man oppleve vanskeligheter ved utreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Beograd?

Skal du besøke Beograd, er det virkelig verdt å besøke Sankt Savakirken. Dette er verdens største ortodokse kirke med en fantastisk arkitektur i hvit marmor. Denne ligger på Vracar-platået i Beograd, og er en av de mest berømte attraksjonene i byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Gaten Knez Mihailova er oppkalt etter en serbisk prins og er den ultimate shoppegaten i Beograd. Her er det, blant historiske bygninger fra 1800-tallet som omringer butikker og kaféer, mulig å finne mange skatter og ukjente perler.Finn fly til andre byer i Serbia

Beograd har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Serbia Beograd
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse