Finn billige fly til Napoli

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Napoli

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Napoli fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Napoli

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Napoli fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Napoli, som i gjennomsnitt koster 2 223 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Napoli koster i gjennomsnitt kun 1 667 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember42 % dyrereDet koster ca. 3 150 kr for flyvninger til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli331 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Napoli?

Napoli er Italias tredje største by, kjent for sitt hektiske byliv, men også for sine usedvanlig livlige og lidenskapelige innbyggere og et pulserende uteliv. Takket være Middelhavsbrisen har Napoli et jevnt og behagelig klima. Vinteren er mild, og sommeren er svalere enn ellers i innlandet. Om sommeren kan det allikevel bli varmt, med august som den varmeste sommermåneden. Vinteren byr sjelden på kuldegrader, og det er ikke vanlig med snø.

Høysesong er vår, sommer og høst. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet før du booker billetter, kan du i perioden fra november til januar finne billigere flybilletter til Napoli.

Når du har funnet fly til Napoli bør du besøke byens mest karakteristiske bygning, Castel Nuovo eller Den nye borgen, som ble bygget av kong Charles I av Napoli i 1282. Du kan også nyte noen av verdens beste opera- og teaterhus, og se vulkanen Vesuv i det fjerne.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Napoli?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Napoli fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 667 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Napoli i mars, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 784 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Napoli?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Napoli på, er 27 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 223 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Napoli utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Napoli for 367 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Napoli?

  Salerno Costa d'Amalfi flyplass eller Foggia Gino Lisa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Napoli.


Flotte tilbud på flyreiser til Napoli

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Napoli som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
13t 15m
1 stopp
NAP07:20Napoli
9. nov.
NAP05:40Napoli
10t 20m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
13t 15m
1 stopp
NAP06:20Napoli
14. nov.
NAP14:10Napoli
17t 45m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
19t 10m
2 stopp
NAP12:15Napoli
14. nov.
NAP14:10Napoli
17t 45m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
11. nov.
OSL17:15Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
NAP05:05Napoli
14. nov.
NAP05:40Napoli
26t 15m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
19t 10m
2 stopp
NAP12:15Napoli
14. nov.
NAP05:40Napoli
26t 15m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
21t 00m
1 stopp
NAP15:05Napoli
9. nov.
NAP17:10Napoli
22t 50m
2 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Napoli

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Napoli, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
31. okt.
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
17t 15m
1 stopp
NAP06:40Napoli
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
NAP06:05Napoli
Ryanair
7. des.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
20t 25m
1 stopp
NAP06:25Napoli

Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Napoli
 • Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

  På flyreiser fraNorge til Napoli, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, KLM, Norwegian og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Napoli

Under finner du alle flyplassene i Napoli sammen med avstanden til sentrum

Napoli lufthavn (Naples International Airport (NAP)) ligger omtrent syv kilometer nordøst for Napoli sentrum. Fra flyplassen kan du ta buss, taxi eller leiebil. Bussene (Azienda Napoletana Mobilità, ANM) går hvert 10. minutt mellom flyplassen og sentrum. Bussene stopper ved Piazza Municipio og jernbanestasjonen i sentrum av Napoli. Du betaler ca. €5,00 (ca. 50 NOK) for en reise med buss fra flyplassen til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord, fra offentlige utsalgssteder, eller fra tobakk-kiosker. Billettene varer 90 minutter og kan benyttes på alle offentlige transportmidler. Ved terminal 2 på flyplassen finner du også en rekke bilutleieselskaper. Husk at trafikken i Napoli er travel, så dersom du ikke trives med flere filer og temperamentsfull kjøring bør du velge offentlig transport.


Populære flybilletter til Napoli

Finn dine flybilletter til Napoli med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Napoli
Raskeste flytid3t 15m
Billigst pris425 kr
Flyvninger fra Stavanger til Napoli
Raskeste flytid19t 05m
Billigst pris842 kr
Flyvninger fra Tromsø til Napoli
Raskeste flytid26t 50m
Billigst pris4 400 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Napoli

En stor del av Napoli kan fint oppleves til fots, ettersom det er kort vei mellom flere av de kjente attraksjonene. For å komme seg mer rundt i byen, anbefales det å benytte offentlig transport eller taxi. Det er relativt rimelig å ta taxi i Napoli, og er en enkel måte å komme seg rundt på. Sightseeingbussene gir deg et fint overblikk over byen, og stopper ved alle de største severdighetene i byen. Dette er både et praktisk fremkomstmiddel og en god måte å oppleve byen på. Billett kjøper du om bord.

Du kan også benytte buss og metro for å komme deg rundt i Napoli. Offentlig transport har samme type billettsystem, slik at du kan benytte den samme billetten på de ulike linjene.

En enkeltbillett koster ca. €1.50 (ca. NOK 15) og er gyldig i 90 minutter fra billetten blir aktivert. Du kan også kjøpe en dagsbillett til €4.50 (ca. NOK 45), eller en ukebillett for ca. €16 (ca. NOK 160). Billettene kan kjøpes ombord, hos offentlige utsalgssteder og i tobakk-kiosker. Du kan også benytte taxi for å komme deg rundt. Du finner taxiholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjonene.


Visumkrav for Napoli

Du kan fint kjøpe billige flybilletter til Napoli på kort varsel ettersom du ikke behøver å bekymre deg for å nå en frist for å søke visum på grunn av Schengen samarbeidet. Norske statsborgere må huske å ta med pass som identifikasjon. Nordmenn trenger ikke visum til Italia dersom de ikke skal oppholde seg i landet i mer enn 3 måneder, innen en tidsperiode på et halvt år. Følg med på de offisielle nettsidene til den Italienske ambassaden for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Napoli


De beste tingene å se og gjøre i Napoli

Hva bør jeg oppleve i Napoli?

Når du flyr til Napoli bør du få med deg Napolis nasjonale arkeologiske museum fra 1700-tallet. Her kan du oppleve en av de største og beste utstillingene av gresk og romersk historie. Få også med deg det kongelige slottet Palazzo Reale fra 1600-tallet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på en tur til den store fornøyelsesparken Edenlandia, eller den store festningen Castel St. Elmo fra 1300-tallet.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Napoli, kan du kose deg med shopping i handlegatene Via Roma, Corso Umberto eller på det store shoppingsenteret Centro Direzionale di Napoli.