Finn billige fly til Napoli

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Napoli

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Napoli

Beste pris på enveisbillett

411 kr

Beste pris på tur/retur-billett

734 kr

Raskeste flytid

3t 15m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Napoli fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 411 kr (Oslo Torp Sandefjord til Napoli Capodichino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Napoli fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 734 kr (Oslo Torp Sandefjord til Napoli Capodichino).
Den kjappeste flyvningen til Napoli fra Norge tar 3t 15m (Oslo Gardermoen til Napoli Capodichino).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Napoli, deriblant Norwegian, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Napoli

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Napoli fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Napoli

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Napoli fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Napoli Capodichino, som i gjennomsnitt koster 1 401 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Napoli koster i gjennomsnitt kun 1 732 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli59 % dyrereDet koster ca. 3 817 kr for flyvninger til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Napoli?

Napoli er Italias tredje største by, kjent for sitt hektiske byliv, men også for sine usedvanlig livlige og lidenskapelige innbyggere og et pulserende uteliv. Takket være Middelhavsbrisen har Napoli et jevnt og behagelig klima. Vinteren er mild, og sommeren er svalere enn ellers i innlandet. Om sommeren kan det allikevel bli varmt, med august som den varmeste sommermåneden. Vinteren byr sjelden på kuldegrader, og det er ikke vanlig med snø.

Høysesong er vår, sommer og høst. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet før du booker billetter, kan du i perioden fra november til januar finne billigere flybilletter til Napoli.

Når du har funnet fly til Napoli bør du besøke byens mest karakteristiske bygning, Castel Nuovo eller Den nye borgen, som ble bygget av kong Charles I av Napoli i 1282. Du kan også nyte noen av verdens beste opera- og teaterhus, og se vulkanen Vesuv i det fjerne.

81 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Napoli. Denne flyvningen er fra Palermo, og er 98 % billigere enn de fleste flyvninger til Napoli. Du kan finne den billigste prisen til Napoli fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Napoli fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 732 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Napoli i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 781 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Napoli på, er 29 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 401 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Napoli utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Napoli for 734 kr.

Salerno Costa d'Amalfi flyplass eller Foggia Gino Lisa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Napoli.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Salerno Costa d'Amalfi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Napoli, med en gjennomsnittspris på 4 327 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Napoli

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Napoli som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
11. okt.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
6t 25m
1 stopp
NAP12:20Napoli Capodichino
21. okt.
NAP18:35Napoli Capodichino
10t 45m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
10. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
NAP15:00Napoli Capodichino
21. okt.
NAP09:05Napoli Capodichino
7t 55m
1 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
10. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
2 stopp
NAP07:25Napoli Capodichino
20. okt.
NAP15:30Napoli Capodichino
25t 30m
1 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
10. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
2 stopp
NAP07:25Napoli Capodichino
20. okt.
NAP15:30Napoli Capodichino
19t 00m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. okt.
TRF08:10Oslo Torp Sandefjord
10t 45m
1 stopp
NAP18:55Napoli Capodichino
21. okt.
NAP09:05Napoli Capodichino
7t 55m
1 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
7. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
29t 05m
2 stopp
NAP16:00Napoli Capodichino
13. okt.
NAP15:30Napoli Capodichino
20t 10m
2 stopp
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Napoli

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Napoli, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS, Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
6. okt.
TRF14:05Oslo Torp Sandefjord
14t 10m
1 stopp
NAP04:15Napoli Capodichino
Ryanair
14. aug.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
9t 15m
1 stopp
NAP15:15Napoli Capodichino
Wizz Air
7. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
25t 40m
1 stopp
NAP12:20Napoli Capodichino

Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Napoli

Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

På flyreiser fraNorge til Napoli, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Norwegian, KLM og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Flyr AS til Napoli

Flyr AS flyr til Napoli ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Flyr AS, men det er funnet priser helt nede i 1 304 kr fra Oslo Gardermoen til Napoli. Flyr AS har fått en score på 8,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med SWISS til Napoli

SWISS flyr til Napoli 8 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Napoli fra Zurich. SWISS (score: 8,4, 138 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Napoli fra. Den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo til Napoli, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (1 834 kr tur/retur).


Flyplasser nære Napoli

Under finner du alle flyplassene i Napoli sammen med avstanden til sentrum

Napoli lufthavn (Naples International Airport (NAP)) ligger omtrent syv kilometer nordøst for Napoli sentrum. Fra flyplassen kan du ta buss, taxi eller leiebil. Bussene (Azienda Napoletana Mobilità, ANM) går hvert 10. minutt mellom flyplassen og sentrum. Bussene stopper ved Piazza Municipio og jernbanestasjonen i sentrum av Napoli. Du betaler ca. €5,00 (ca. 50 NOK) for en reise med buss fra flyplassen til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord, fra offentlige utsalgssteder, eller fra tobakk-kiosker. Billettene varer 90 minutter og kan benyttes på alle offentlige transportmidler. Ved terminal 2 på flyplassen finner du også en rekke bilutleieselskaper. Husk at trafikken i Napoli er travel, så dersom du ikke trives med flere filer og temperamentsfull kjøring bør du velge offentlig transport.


Populære flybilletter til Napoli

Finn dine flybilletter til Napoli med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Napoli
Raskeste flytid3t 15m
Laveste pris773 kr
Flyvninger fra Stavanger til Napoli
Raskeste flytid7t 50m
Laveste pris1 713 kr
Flyvninger fra Tromsø til Napoli
Raskeste flytid27t 45m
Laveste pris2 975 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Napoli

En stor del av Napoli kan fint oppleves til fots, ettersom det er kort vei mellom flere av de kjente attraksjonene. For å komme seg mer rundt i byen, anbefales det å benytte offentlig transport eller taxi. Det er relativt rimelig å ta taxi i Napoli, og er en enkel måte å komme seg rundt på. Sightseeingbussene gir deg et fint overblikk over byen, og stopper ved alle de største severdighetene i byen. Dette er både et praktisk fremkomstmiddel og en god måte å oppleve byen på. Billett kjøper du om bord.

Du kan også benytte buss og metro for å komme deg rundt i Napoli. Offentlig transport har samme type billettsystem, slik at du kan benytte den samme billetten på de ulike linjene.

En enkeltbillett koster ca. €1.50 (ca. NOK 15) og er gyldig i 90 minutter fra billetten blir aktivert. Du kan også kjøpe en dagsbillett til €4.50 (ca. NOK 45), eller en ukebillett for ca. €16 (ca. NOK 160). Billettene kan kjøpes ombord, hos offentlige utsalgssteder og i tobakk-kiosker. Du kan også benytte taxi for å komme deg rundt. Du finner taxiholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjonene.


Visumkrav for Napoli

Du kan fint kjøpe billige flybilletter til Napoli på kort varsel ettersom du ikke behøver å bekymre deg for å nå en frist for å søke visum på grunn av Schengen samarbeidet. Norske statsborgere må huske å ta med pass som identifikasjon. Nordmenn trenger ikke visum til Italia dersom de ikke skal oppholde seg i landet i mer enn 3 måneder, innen en tidsperiode på et halvt år. Følg med på de offisielle nettsidene til den Italienske ambassaden for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Napoli


De beste tingene å se og gjøre i Napoli

Når du flyr til Napoli bør du få med deg Napolis nasjonale arkeologiske museum fra 1700-tallet. Her kan du oppleve en av de største og beste utstillingene av gresk og romersk historie. Få også med deg det kongelige slottet Palazzo Reale fra 1600-tallet.

Barna vil sette pris på en tur til den store fornøyelsesparken Edenlandia, eller den store festningen Castel St. Elmo fra 1300-tallet.

Når du har funnet billige flybilletter til Napoli, kan du kose deg med shopping i handlegatene Via Roma, Corso Umberto eller på det store shoppingsenteret Centro Direzionale di Napoli.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Napoli.

Flyreiser til Napoli med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Napoli flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Napoli. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Napoli

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Napoli

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.