Finn billige fly til Napoli

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Napoli (NAP)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Napoli

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Napoli fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Napoli

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Napoli fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Napoli, som i gjennomsnitt koster 2 266 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Napoli koster i gjennomsnitt kun 1 699 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember42 % dyrereDet koster ca. 3 211 kr for flyvninger til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli331 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Napoli?

Napoli er Italias tredje største by, kjent for sitt hektiske byliv, men også for sine usedvanlig livlige og lidenskapelige innbyggere og et pulserende uteliv. Takket være Middelhavsbrisen har Napoli et jevnt og behagelig klima. Vinteren er mild, og sommeren er svalere enn ellers i innlandet. Om sommeren kan det allikevel bli varmt, med august som den varmeste sommermåneden. Vinteren byr sjelden på kuldegrader, og det er ikke vanlig med snø.

Høysesong er vår, sommer og høst. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet før du booker billetter, kan du i perioden fra november til januar finne billigere flybilletter til Napoli.

Når du har funnet fly til Napoli bør du besøke byens mest karakteristiske bygning, Castel Nuovo eller Den nye borgen, som ble bygget av kong Charles I av Napoli i 1282. Du kan også nyte noen av verdens beste opera- og teaterhus, og se vulkanen Vesuv i det fjerne.

Hvilken måned er det billigst å fly til Napoli?

Den billigste måneden å fly til Napoli fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 699 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Napoli i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 818 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Napoli?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Napoli fra Norge hvis du bestiller 26 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Napoli for ca. 2 256 kr når du søker 26 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 155 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Napoli?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Napoli er på mandag med priser helt nede i 2 063 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Napoli på en lørdag, 2 657 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Napoli?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Napoli. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Napoli på kvelden for så lite som 1 762 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 2 708 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Napoli?

Salerno Costa d'Amalfi flyplass eller Foggia Gino Lisa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Napoli.


Flotte tilbud på flyreiser til Napoli

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Napoli som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
26. jun.
02:20Stavanger Sola
5t 40m
1 stopp
08:00Napoli
27. jul.
07:30Napoli
6t 05m
1 stopp
13:35Stavanger Sola
1 844 kr
Finn lignende
KLM
25. jun.
02:20Stavanger Sola
8t 30m
2 stopp
10:50Napoli
27. jul.
07:30Napoli
6t 05m
1 stopp
13:35Stavanger Sola
1 903 kr
Finn lignende
KLM
26. jun.
02:20Stavanger Sola
5t 40m
1 stopp
08:00Napoli
22. jul.
07:30Napoli
10t 55m
1 stopp
18:25Stavanger Sola
1 759 kr
Finn lignende
KLM
26. jun.
02:20Stavanger Sola
5t 40m
1 stopp
08:00Napoli
26. jul.
02:35Napoli
11t 00m
2 stopp
13:35Stavanger Sola
2 022 kr
Finn lignende
Ryanair
24. aug.
12:50Oslo Torp Sandefjord
4t 35m
1 stopp
17:25Napoli
1. sep.
02:25Napoli
14t 35m
2 stopp
17:00Oslo Torp Sandefjord
1 155 kr
Finn lignende
KLM
27. jun.
02:20Stavanger Sola
5t 00m
1 stopp
07:20Napoli
25. jul.
02:35Napoli
15t 50m
2 stopp
18:25Stavanger Sola
1 945 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Napoli

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Napoli, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
1. jul.
04:05Oslo Gardermoen
13t 20m
2 stopp
17:25Napoli
Ryanair
3. jul.
15:20Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
05:40Napoli
Ryanair
29. jun.
12:50Oslo Torp Sandefjord
15t 35m
1 stopp
04:25Napoli

Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Napoli

Du kan reise til Napoli på mange ulike måter. Fra Norge kan du blant annet fly med Norwegian, Ryanair og Wizz Air til Napoli. Med én enkel mellomlanding kan du fly til Napoli fra Oslo på ca. 4,5 timer, og fra Bergen og Trondheim på ca. 6 timer. Når du bestiller billige billetter til Napoli så husk at noen av lavprisselskapene kan ta ekstra betalt dersom du foretrekker å spise om bord, ønsker å ta med deg bagasje eller vil booke flysete på forhånd. Booker du reisen på nett og sammenligner alternativer i priskalenderen, kan du finne billige flybilletter året rundt.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Napoli, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Napoli lufthavn (Naples International Airport (NAP)) ligger omtrent syv kilometer nordøst for Napoli sentrum. Fra flyplassen kan du ta buss, taxi eller leiebil. Bussene (Azienda Napoletana Mobilità, ANM) går hvert 10. minutt mellom flyplassen og sentrum. Bussene stopper ved Piazza Municipio og jernbanestasjonen i sentrum av Napoli. Du betaler ca. €5,00 (ca. 50 NOK) for en reise med buss fra flyplassen til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord, fra offentlige utsalgssteder, eller fra tobakk-kiosker. Billettene varer 90 minutter og kan benyttes på alle offentlige transportmidler. Ved terminal 2 på flyplassen finner du også en rekke bilutleieselskaper. Husk at trafikken i Napoli er travel, så dersom du ikke trives med flere filer og temperamentsfull kjøring bør du velge offentlig transport. (Informasjon sjekket: 24/02/18).


Populære flybilletter til Napoli

Finn dine flybilletter til Napoli med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Napoli
Raskeste flytid
4t 35m
Billigste pris
1 156 kr
Flyvninger fra Stavanger til Napoli
Raskeste flytid
5t 00m
Billigste pris
1 844 kr
Flyvninger fra Tromsø til Napoli
Raskeste flytid
12t 00m
Billigste pris
4 291 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Napoli?

En stor del av Napoli kan fint oppleves til fots, ettersom det er kort vei mellom flere av de kjente attraksjonene. For å komme seg mer rundt i byen, anbefales det å benytte offentlig transport eller taxi. Det er relativt rimelig å ta taxi i Napoli, og er en enkel måte å komme seg rundt på. Sightseeingbussene gir deg et fint overblikk over byen, og stopper ved alle de største severdighetene i byen. Dette er både et praktisk fremkomstmiddel og en god måte å oppleve byen på. Billett kjøper du om bord.

Du kan også benytte buss og metro for å komme deg rundt i Napoli. Offentlig transport har samme type billettsystem, slik at du kan benytte den samme billetten på de ulike linjene.

En enkeltbillett koster ca. €1.50 (ca. NOK 15) og er gyldig i 90 minutter fra billetten blir aktivert. Du kan også kjøpe en dagsbillett til €4.50 (ca. NOK 45), eller en ukebillett for ca. €16 (ca. NOK 160). Billettene kan kjøpes ombord, hos offentlige utsalgssteder og i tobakk-kiosker. Du kan også benytte taxi for å komme deg rundt. Du finner taxiholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjonene. (Informasjon sjekket: 24/02/18).


Kan man reise til Napoli uten pass eller visum?

Du kan fint kjøpe billige flybilletter til Napoli på kort varsel ettersom du ikke behøver å bekymre deg for å nå en frist for å søke visum på grunn av Schengen samarbeidet. Norske statsborgere må huske å ta med pass som identifikasjon. Nordmenn trenger ikke visum til Italia dersom de ikke skal oppholde seg i landet i mer enn 3 måneder, innen en tidsperiode på et halvt år. Følg med på de offisielle nettsidene til den Italienske ambassaden for eventuelle endringer i regelverket.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Napoli?

Når du flyr til Napoli bør du få med deg Napolis nasjonale arkeologiske museum fra 1700-tallet. Her kan du oppleve en av de største og beste utstillingene av gresk og romersk historie. Få også med deg det kongelige slottet Palazzo Reale fra 1600-tallet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på en tur til den store fornøyelsesparken Edenlandia, eller den store festningen Castel St. Elmo fra 1300-tallet.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Napoli, kan du kose deg med shopping i handlegatene Via Roma, Corso Umberto eller på det store shoppingsenteret Centro Direzionale di Napoli.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse