Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Napoli

Billige flyvninger til Napoli fra 1 267 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Napoli med avgang den 29.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Napoli flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Napoli

Beste pris på enveisbillett

585 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 267 kr

Raskeste flytid

3t 15m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Napoli fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 585 kr (Oslo Gardermoen til Napoli Capodichino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Napoli fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 267 kr (Oslo Gardermoen til Napoli Capodichino).
Den kjappeste flyvningen til Napoli fra Norge tar 3t 15m (Oslo Gardermoen til Napoli Capodichino).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Napoli, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Napoli flyinnsikt og trender

Se innsikt for Napoli-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Napoli?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Napoli fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 393 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Napoli i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 599 kr.

Hvilken flyvning til Napoli er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Napoli?

Dataene våre viser at det er lørdag som er den billigste dagen å fly til Napoli på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 3 583 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Napoli på en søndag, 4 045 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Napoli?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Napoli på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Napoli på denne tiden av dagen kan koste så lite som 2 401 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Napoli, med priser som ligger på ca. 4 210 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Napoli?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Napoli Du flyr fra. Som eksempel tar det 3t 15m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Napoli Capodichino. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Napoli Capodichino i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Napoli?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Napoli på, er 43 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 597 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Napoli

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Napoli fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Napoli

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Napoli fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Napoli Capodichino, som i gjennomsnitt koster 2 769 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Napoli koster i gjennomsnitt kun 2 393 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli42 % dyrereDet koster ca. 5 133 kr for flyvninger til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli415 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Napoli

Napoli er Italias tredje største by, kjent for sitt hektiske byliv, men også for sine usedvanlig livlige og lidenskapelige innbyggere og et pulserende uteliv. Takket være Middelhavsbrisen har Napoli et jevnt og behagelig klima. Vinteren er mild, og sommeren er svalere enn ellers i innlandet. Om sommeren kan det allikevel bli varmt, med august som den varmeste sommermåneden. Vinteren byr sjelden på kuldegrader, og det er ikke vanlig med snø.

Høysesong er vår, sommer og høst. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet før du booker billetter, kan du i perioden fra november til januar finne billigere flybilletter til Napoli.

Når du har funnet fly til Napoli bør du besøke byens mest karakteristiske bygning, Castel Nuovo eller Den nye borgen, som ble bygget av kong Charles I av Napoli i 1282. Du kan også nyte noen av verdens beste opera- og teaterhus, og se vulkanen Vesuv i det fjerne.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Napoli Capodichino flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Napoli Capodichino flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Napoli Capodichino flyplass fra flyvninger?

Det er 7 tilbydere fra Napoli Capodichino flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Napoli Capodichino flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Napoli Capodichino flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Napoli Capodichino flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Napoli Capodichino flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Napoli Capodichino flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Napoli

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Napoli som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
29. mai
OSL19:55Oslo Gardermoen
15t 25m
1 stopp
NAP11:20Napoli Capodichino
1. jun.
NAP19:30Napoli Capodichino
27t 40m
1 stopp
OSL23:10Oslo Gardermoen
1 267 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
15. mai
OSL20:55Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
NAP11:20Napoli Capodichino
19. mai
NAP12:20Napoli Capodichino
5t 05m
1 stopp
OSL17:25Oslo Gardermoen
1 635 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
OSL07:00Oslo Gardermoen
3t 15m
NAP10:15Napoli Capodichino
6. mai
NAP11:15Napoli Capodichino
3t 15m
OSL14:30Oslo Gardermoen
1 722 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. mai
OSL06:00Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
NAP11:20Napoli Capodichino
3. jun.
NAP10:05Napoli Capodichino
9t 20m
1 stopp
OSL19:25Oslo Gardermoen
1 797 kr
Finn lignende
Lufthansa
3. mai
OSL15:35Oslo Gardermoen
7t 15m
1 stopp
NAP22:50Napoli Capodichino
6. mai
NAP09:10Napoli Capodichino
5t 35m
1 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
1 841 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
OSL07:00Oslo Gardermoen
3t 15m
NAP10:15Napoli Capodichino
6. mai
NAP11:15Napoli Capodichino
3t 15m
OSL14:30Oslo Gardermoen
1 862 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Napoli

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Napoli, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
6. mai
OSL06:55Oslo Gardermoen
3t 20m
NAP10:15Napoli Capodichino
Norwegian
7. aug.
OSL16:25Oslo Gardermoen
3t 15m
NAP19:40Napoli Capodichino
Norwegian
12. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
3t 15m
NAP12:25Napoli Capodichino

Slik kommer du deg rundt omkring i Napoli

En stor del av Napoli kan fint oppleves til fots, ettersom det er kort vei mellom flere av de kjente attraksjonene. For å komme seg mer rundt i byen, anbefales det å benytte offentlig transport eller taxi. Det er relativt rimelig å ta taxi i Napoli, og er en enkel måte å komme seg rundt på. Sightseeingbussene gir deg et fint overblikk over byen, og stopper ved alle de største severdighetene i byen. Dette er både et praktisk fremkomstmiddel og en god måte å oppleve byen på. Billett kjøper du om bord.

Du kan også benytte buss og metro for å komme deg rundt i Napoli. Offentlig transport har samme type billettsystem, slik at du kan benytte den samme billetten på de ulike linjene.

En enkeltbillett koster ca. €1.50 (ca. NOK 15) og er gyldig i 90 minutter fra billetten blir aktivert. Du kan også kjøpe en dagsbillett til €4.50 (ca. NOK 45), eller en ukebillett for ca. €16 (ca. NOK 160). Billettene kan kjøpes ombord, hos offentlige utsalgssteder og i tobakk-kiosker. Du kan også benytte taxi for å komme deg rundt. Du finner taxiholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjonene.


Visumkrav for Napoli

Du kan fint kjøpe billige flybilletter til Napoli på kort varsel ettersom du ikke behøver å bekymre deg for å nå en frist for å søke visum på grunn av Schengen samarbeidet. Norske statsborgere må huske å ta med pass som identifikasjon. Nordmenn trenger ikke visum til Italia dersom de ikke skal oppholde seg i landet i mer enn 3 måneder, innen en tidsperiode på et halvt år. Følg med på de offisielle nettsidene til den Italienske ambassaden for eventuelle endringer i regelverket.


De beste tingene å se og gjøre i Napoli

Hva bør jeg oppleve i Napoli?

Når du flyr til Napoli bør du få med deg Napolis nasjonale arkeologiske museum fra 1700-tallet. Her kan du oppleve en av de største og beste utstillingene av gresk og romersk historie. Få også med deg det kongelige slottet Palazzo Reale fra 1600-tallet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på en tur til den store fornøyelsesparken Edenlandia, eller den store festningen Castel St. Elmo fra 1300-tallet.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Napoli, kan du kose deg med shopping i handlegatene Via Roma, Corso Umberto eller på det store shoppingsenteret Centro Direzionale di Napoli.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Napoli?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Napoli.

Kan jeg finne flyreiser til Napoli med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Napoli med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Napoli?

Når alle potensielle Napoli flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Napoli akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Napoli. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Napoli på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Napoli.

Populære flyvninger til Napoli
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post