Finn billige fly til Napoli

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Napoli

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Napoli fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Napoli

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Napoli fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Napoli, som i gjennomsnitt koster 2 362 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Napoli koster i gjennomsnitt kun 1 771 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember42 % dyrereDet koster ca. 3 347 kr for flyvninger til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAPOLI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli331 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Napoli fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Napoli?

Napoli er Italias tredje største by, kjent for sitt hektiske byliv, men også for sine usedvanlig livlige og lidenskapelige innbyggere og et pulserende uteliv. Takket være Middelhavsbrisen har Napoli et jevnt og behagelig klima. Vinteren er mild, og sommeren er svalere enn ellers i innlandet. Om sommeren kan det allikevel bli varmt, med august som den varmeste sommermåneden. Vinteren byr sjelden på kuldegrader, og det er ikke vanlig med snø.

Høysesong er vår, sommer og høst. Dersom du kan reise på en ukedag og sammenligner priser på nettet før du booker billetter, kan du i perioden fra november til januar finne billigere flybilletter til Napoli.

Når du har funnet fly til Napoli bør du besøke byens mest karakteristiske bygning, Castel Nuovo eller Den nye borgen, som ble bygget av kong Charles I av Napoli i 1282. Du kan også nyte noen av verdens beste opera- og teaterhus, og se vulkanen Vesuv i det fjerne.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Napoli?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Napoli fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 771 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Napoli i mars, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 895 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Napoli?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Napoli på, er 26 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 351 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Napoli utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Napoli for 903 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Napoli?

  Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Napoli på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 151 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Napoli på en lørdag, 2 770 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Napoli?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Napoli på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Napoli på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 837 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Napoli, med priser som ligger på ca. 2 823 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Napoli?

  Salerno Costa d'Amalfi flyplass eller Foggia Gino Lisa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Napoli.


Flotte tilbud på flyreiser til Napoli

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Napoli som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL07:25Oslo Gardermoen
10t 45m
2 stopp
NAP18:10Napoli
16. sep.
NAP17:50Napoli
10t 45m
1 stopp
OSL04:35Oslo Gardermoen
Lufthansa
24. nov.
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
NAP12:25Napoli
1. des.
NAP01:00Napoli
4t 40m
1 stopp
OSL05:40Oslo Gardermoen
1 107 kr
Finn lignende
KLM
24. nov.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
27t 05m
1 stopp
NAP04:25Napoli
1. des.
NAP05:20Napoli
27t 25m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 187 kr
Finn lignende
Ryanair
14. aug.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
NAP15:25Napoli
25. aug.
NAP07:15Napoli
9t 45m
1 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
1 257 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. aug.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
6t 15m
1 stopp
NAP10:35Napoli
20. aug.
NAP09:50Napoli
27t 00m
1 stopp
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
1 045 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
9t 05m
1 stopp
NAP13:25Napoli
16. aug.
NAP13:55Napoli
19t 25m
3 stopp
TRF09:20Oslo Torp Sandefjord
1 071 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Napoli

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Napoli, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
8. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
5t 25m
1 stopp
NAP10:50Napoli
Ryanair
6. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
28t 15m
1 stopp
NAP09:00Napoli
Wizz Air
9. aug.
TRF11:10Oslo Torp Sandefjord
17t 10m
1 stopp
NAP04:20Napoli

Hvilke flyselskaper flyr til Napoli?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Napoli

Du kan reise til Napoli på mange ulike måter. Fra Norge kan du blant annet fly med Norwegian, Ryanair og Wizz Air til Napoli. Med én enkel mellomlanding kan du fly til Napoli fra Oslo på ca. 4,5 timer, og fra Bergen og Trondheim på ca. 6 timer. Når du bestiller billige billetter til Napoli så husk at noen av lavprisselskapene kan ta ekstra betalt dersom du foretrekker å spise om bord, ønsker å ta med deg bagasje eller vil booke flysete på forhånd. Booker du reisen på nett og sammenligner alternativer i priskalenderen, kan du finne billige flybilletter året rundt.


Flyplasser nære Napoli

Under finner du alle flyplassene i Napoli sammen med avstanden til sentrum

Napoli lufthavn (Naples International Airport (NAP)) ligger omtrent syv kilometer nordøst for Napoli sentrum. Fra flyplassen kan du ta buss, taxi eller leiebil. Bussene (Azienda Napoletana Mobilità, ANM) går hvert 10. minutt mellom flyplassen og sentrum. Bussene stopper ved Piazza Municipio og jernbanestasjonen i sentrum av Napoli. Du betaler ca. €5,00 (ca. 50 NOK) for en reise med buss fra flyplassen til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord, fra offentlige utsalgssteder, eller fra tobakk-kiosker. Billettene varer 90 minutter og kan benyttes på alle offentlige transportmidler. Ved terminal 2 på flyplassen finner du også en rekke bilutleieselskaper. Husk at trafikken i Napoli er travel, så dersom du ikke trives med flere filer og temperamentsfull kjøring bør du velge offentlig transport. (Informasjon sjekket: 24/02/18).


Populære flybilletter til Napoli

Finn dine flybilletter til Napoli med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Napoli
Raskeste flytid6t 00m
Billigst pris903 kr
Flyvninger fra Tromsø til Napoli
Raskeste flytid11t 00m
Billigst pris2 045 kr
Flyvninger fra Stavanger til Napoli
Raskeste flytid7t 55m
Billigst pris2 187 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Napoli?

En stor del av Napoli kan fint oppleves til fots, ettersom det er kort vei mellom flere av de kjente attraksjonene. For å komme seg mer rundt i byen, anbefales det å benytte offentlig transport eller taxi. Det er relativt rimelig å ta taxi i Napoli, og er en enkel måte å komme seg rundt på. Sightseeingbussene gir deg et fint overblikk over byen, og stopper ved alle de største severdighetene i byen. Dette er både et praktisk fremkomstmiddel og en god måte å oppleve byen på. Billett kjøper du om bord.

Du kan også benytte buss og metro for å komme deg rundt i Napoli. Offentlig transport har samme type billettsystem, slik at du kan benytte den samme billetten på de ulike linjene.

En enkeltbillett koster ca. €1.50 (ca. NOK 15) og er gyldig i 90 minutter fra billetten blir aktivert. Du kan også kjøpe en dagsbillett til €4.50 (ca. NOK 45), eller en ukebillett for ca. €16 (ca. NOK 160). Billettene kan kjøpes ombord, hos offentlige utsalgssteder og i tobakk-kiosker. Du kan også benytte taxi for å komme deg rundt. Du finner taxiholdeplasser ved sentralstasjonen, samt ved de fleste turistattraksjonene. (Informasjon sjekket: 24/02/18).


Kan man reise til Napoli uten pass eller visum?

Du kan fint kjøpe billige flybilletter til Napoli på kort varsel ettersom du ikke behøver å bekymre deg for å nå en frist for å søke visum på grunn av Schengen samarbeidet. Norske statsborgere må huske å ta med pass som identifikasjon. Nordmenn trenger ikke visum til Italia dersom de ikke skal oppholde seg i landet i mer enn 3 måneder, innen en tidsperiode på et halvt år. Følg med på de offisielle nettsidene til den Italienske ambassaden for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Napoli


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Napoli?

Når du flyr til Napoli bør du få med deg Napolis nasjonale arkeologiske museum fra 1700-tallet. Her kan du oppleve en av de største og beste utstillingene av gresk og romersk historie. Få også med deg det kongelige slottet Palazzo Reale fra 1600-tallet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på en tur til den store fornøyelsesparken Edenlandia, eller den store festningen Castel St. Elmo fra 1300-tallet.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Napoli, kan du kose deg med shopping i handlegatene Via Roma, Corso Umberto eller på det store shoppingsenteret Centro Direzionale di Napoli.