Finn billige flyvninger til Lyon fra 428 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
lø. 2.12.
lø. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Lyon

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Lyon

Beste pris på enveisbillett

428 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 799 kr

Raskeste flytid

2t 45m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Lyon fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 428 kr (Oslo Gardermoen til Lyon Saint Exupery).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Lyon fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 799 kr (Oslo Gardermoen til Lyon Saint Exupery).
Den kjappeste flyvningen til Lyon fra Norge tar 2t 45m (Oslo Gardermoen til Lyon Saint Exupery).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Lyon, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Lyon flyinnsikt og trender

Se innsikt for Lyon-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Lyon?

I gjennomsnitt er Desember den billigste måneden å fly til Lyon fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 805 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Lyon i Desember, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 880 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Lyon?

Hvor lang tid tar det å fly til Lyon?

Flyvningen fra Norge til Lyon avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Lyon Saint Exupery (den mest populære flyplassen i Lyon), er flytiden 2t 45m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Lyon Saint Exupery, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Lyon?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Lyon fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Lyon for ca. 3 233 kr når du søker 60 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lyon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lyon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lyon

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lyon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lyon (LYS)

Vanligvis er flyvninger til Lyon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lyon Saint Exupery, som i gjennomsnitt koster 3 233 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lyon koster i gjennomsnitt kun 2 805 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 4 186 kr for flyvninger til Lyon fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober405 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lyon fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Lyon

Det er populært å fly til Lyon om våren og sommeren, og dette er en herlig tid med varme temperaturer mye liv i byens gater. Høsten er også et bra tidspunkt, ettersom været holder seg fint utover oktober. Det er dessuten mindre turister her i september og oktober, og du slipper lange køer for å se de største severdighetene. Du har gode sjanser til å finne veldig gode hotelltilbud og billige fly til Lyon om du reiser mellom november og april. Prisene kan øke rundt juleferien, og det er mange som reiser til Lyon i desember for å delta på festivaler og dra på førjulsshopping. Fête des Lumières holdes i begynnelsen av desember, hvor mange forskjellige kunstnere lyser opp byens gater, torg og bygninger med spektakulære lysinstallasjoner.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lyon?

Saint-Étienne Boutheon flyplass, Grenoble flyplass, Chambéry flyplass, Le-Puy-en-Velay Loudes flyplass eller Clermont-Ferrand Aulnat flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lyon.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lyon Saint Exupery flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Lyon Saint Exupery flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Lyon Saint Exupery flyplass fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Lyon Saint Exupery flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Lyon Saint Exupery flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Lyon Saint Exupery flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Lyon Saint Exupery flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Lyon Saint Exupery flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Lyon Saint Exupery flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Lyon

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lyon som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
2. feb.
OSL06:05Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
LYS16:15Lyon Saint Exupery
9. feb.
LYS12:50Lyon Saint Exupery
10t 35m
1 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 799 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. jan.
OSL11:25Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
LYS16:20Lyon Saint Exupery
15. jan.
LYS12:50Lyon Saint Exupery
10t 35m
1 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 938 kr
Finn lignende
Air France
18. mar.
OSL17:20Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
LYS22:20Lyon Saint Exupery
27. mar.
LYS10:25Lyon Saint Exupery
6t 00m
1 stopp
OSL16:25Oslo Gardermoen
1 959 kr
Finn lignende
KLM
18. mar.
TRF06:30Oslo Torp Sandefjord
4t 35m
1 stopp
LYS11:05Lyon Saint Exupery
27. mar.
LYS09:35Lyon Saint Exupery
8t 05m
1 stopp
TRF17:40Oslo Torp Sandefjord
2 002 kr
Finn lignende
KLM
11. jan.
TRF06:30Oslo Torp Sandefjord
4t 35m
1 stopp
LYS11:05Lyon Saint Exupery
15. jan.
LYS14:55Lyon Saint Exupery
7t 40m
1 stopp
TRF22:35Oslo Torp Sandefjord
2 013 kr
Finn lignende
KLM
2. feb.
TRF06:30Oslo Torp Sandefjord
12t 20m
1 stopp
LYS18:50Lyon Saint Exupery
9. feb.
LYS14:55Lyon Saint Exupery
7t 40m
1 stopp
TRF22:35Oslo Torp Sandefjord
2 034 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Lyon

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Lyon, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Volotea
Flere flyselskaper
26. feb.
OSL15:15Oslo Gardermoen
17t 30m
1 stopp
LYS08:45Lyon Saint Exupery
Volotea
6. mai
OSL22:55Oslo Gardermoen
2t 45m
LYS01:40Lyon Saint Exupery
Flere flyselskaper
6. des.
TRF12:35Oslo Torp Sandefjord
20t 10m
2 stopp
LYS08:45Lyon Saint Exupery

Slik kommer du deg rundt omkring i Lyon

Lyon har over 300 sykkelstasjoner rundt i byen. Du kan leie sykkel på en stasjon og levere den tilbake på en helt annen. Dette er en veldig billig og praktisk måte å bli kjent med byen. Det koster omtrent 1-2 EUR (10-20 NOK) å leie en sykkel i 24 timer. Du kan også betale 5 EUR (50 NOK) og ha sykkelen i syv dager. Det er ellers ikke mangel på kollektivtransport i byen, og du kan ta buss, trikk, metro og taubane rundt i sentrum og ulike nabolag. Billettene gjelder for alle transportmidlene og koster ca. 2 EUR (20 NOK) for en enkeltbillett. Du kan også kjøpe klippekort for ti turer for ca. 17 EUR (170 NOK). Lyon City Card kan være et utmerket alternativ om du skal mye på sightseeing. Da får du ubegrenset med reiser så lenge kortet gjelder. Du kan kjøpe alt fra en til fire dager, og prisene varierer fra 25-55 NOK (250-550 NOK). Det finnes også flere taxiholdeplasser i byen, blant annet foran byens to togstasjoner.


Visumkrav for Lyon

Det er viktig å sørge for at du har gyldig pass når du skal reise til Frankrike. Du må vise den frem både når du ankommer og når forlater landet, og du kommer derfor ikke fly til Lyon uten pass. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum for å reise til Frankrike som turister.


De beste tingene å se og gjøre i Lyon

Hva bør oppleves i Lyon?

Lyons eksepsjonelt gode mat bør så absolutt oppleves, og det samme bør mange av de ærverdige severdighetene som byen har å by på. En av de mest populære attraksjonene er den hvite Basiliquekirken, gamlebyen og St. Jean katedralen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Lyon?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Lyon.

Kan jeg finne flyreiser til Lyon med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Lyon på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Lyon?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Lyon.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Lyon akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Lyon, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Lyon og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Lyon på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.