Finn billige fly til Lyon

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Lyon (LYS)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Lyon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lyon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lyon

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lyon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lyon (LYS)

Vanligvis er flyvninger til Lyon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lyon Saint Exupery, som i gjennomsnitt koster 1 952 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lyon koster i gjennomsnitt kun 1 589 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril21 % dyrereDet koster ca. 2 362 kr for flyvninger til Lyon fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LYON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember402 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lyon fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Lyon?

Det er populært å fly til Lyon om våren og sommeren, og dette er en herlig tid med varme temperaturer mye liv i byens gater. Høsten er også et bra tidspunkt, ettersom været holder seg fint utover oktober. Det er dessuten mindre turister her i september og oktober, og du slipper lange køer for å se de største severdighetene. Du har gode sjanser til å finne veldig gode hotelltilbud og billige fly til Lyon om du reiser mellom november og april. Prisene kan øke rundt juleferien, og det er mange som reiser til Lyon i desember for å delta på festivaler og dra på førjulsshopping. Fête des Lumières holdes i begynnelsen av desember, hvor mange forskjellige kunstnere lyser opp byens gater, torg og bygninger med spektakulære lysinstallasjoner.

Hvilken flyvning til Lyon er den absolutt billigste?

710 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Lyon. Denne flyvningen er fra Monastir, og er 76 % billigere enn de fleste flyvninger til Lyon. Du kan finne den billigste prisen til Lyon fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Lyon?

Den billigste måneden å fly til Lyon fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 597 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Lyon med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 699 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Lyon?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Lyon på, er 39 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 965 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Lyon?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Lyon på, er lørdag. Reisende som velger å reise til Lyon på en lørdag kan ofte finne billetter for så lite som 2 025 kr. Flyvninger fra Norge til Lyon på en onsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 254 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Lyon?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Lyon vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Lyon kl. 12:00 for så lite som 1 608 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Lyon som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 805 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lyon?

Saint-Étienne Boutheon flyplass, Grenoble flyplass, Chambéry flyplass, Le-Puy-en-Velay Loudes flyplass eller Clermont-Ferrand Aulnat flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lyon.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Lyon?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Lyon, er vanligvis Le-Puy-en-Velay Loudes flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 986 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Lyon Saint Exupery

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lyon Saint Exupery som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. aug.
02:05Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
09:35Lyon Saint Exupery
1. aug.
14:20Lyon Saint Exupery
4t 15m
1 stopp
18:35Oslo Gardermoen
2 438 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. aug.
02:50Oslo Gardermoen
11t 20m
2 stopp
14:10Lyon Saint Exupery
1. aug.
16:45Lyon Saint Exupery
23t 20m
2 stopp
16:05Oslo Gardermoen
3 713 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. aug.
05:00Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
11:45Lyon Saint Exupery
1. aug.
16:45Lyon Saint Exupery
36t 55m
2 stopp
05:40Oslo Gardermoen
2 285 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Lyon Saint Exupery

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Lyon, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
11. mai
13:30Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
19:05Lyon Saint Exupery
Air France
11. mai
13:30Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
19:05Lyon Saint Exupery
Flere flyselskaper
11. mai
02:30Oslo Gardermoen
7t 05m
2 stopp
09:35Lyon Saint Exupery
1 317 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Lyon?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lyon

Det tar 4 t å fly til Lyon med for eksempel Brussels Airlines, men du kan ikke kan reise direkte fra Norge med rutefly. Flyreisen kan ta alt fra seks-ti timer eller mer ved lengre mellomlandinger. Det er ofte mulig å få billige flybilletter til Lyon tur-retur om du er villig til å ofte litt av tiden din. Du kan vanligvis spare endel penger ved å booke flybilletter til Lyon med flere eller lengre mellomlandinger. Du får raskt full oversikt over alternativene ved å søke etter fly til Glasgow på momondo.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Lyon, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Lyon-St-Exupéry Airport ligger et stykka unna sentrum, og det går ikke offentlig transport til og fra flyplassen. Du kan enten ta taxi eller trikken Rhônexpress for å komme deg til sentrum, eller du kan leie inn shuttle-buss på forhånd. Rhônexpress er derimot ganske praktisk og rask. Trikken går hvert 15 min og du kommer deg inn til byen på 30 min. Det koster ca. 16 EUR (160 NOK) per billett om du kjøper på automat eller fra konduktøren, men du får rabatt om du heller forhåndsbestiller på nett. Du må være obs på at det koster 4 EUR (40 NOK) mer om du kjøper ombord på trikken. Rhônexpress er gratis for barn under 12 år. Taxi kan koste alt fra 50-100 EUR (500-1000 NOK), og prisen avhenger av flere faktorer. Det koster for eksempel mer å ta taxi sent på kvelden. En annen løsning er å bestille en Uber på forhånd. I så fall laster du ned Uber appen, og du kan bruke appen til å både bestille og betale på nett.


Populære flybilletter til Lyon

Finn dine flybilletter til Lyon med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Lyon
Raskeste flytid
4t 25m
Billigste pris
1 768 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lyon
Raskeste flytid
14t 15m
Billigste pris
4 359 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Lyon?

Lyon har over 300 sykkelstasjoner rundt i byen. Du kan leie sykkel på en stasjon og levere den tilbake på en helt annen. Dette er en veldig billig og praktisk måte å bli kjent med byen. Det koster omtrent 1-2 EUR (10-20 NOK) å leie en sykkel i 24 timer. Du kan også betale 5 EUR (50 NOK) og ha sykkelen i syv dager. Det er ellers ikke mangel på kollektivtransport i byen, og du kan ta buss, trikk, metro og taubane rundt i sentrum og ulike nabolag. Billettene gjelder for alle transportmidlene og koster ca. 2 EUR (20 NOK) for en enkeltbillett. Du kan også kjøpe klippekort for ti turer for ca. 17 EUR (170 NOK). Lyon City Card kan være et utmerket alternativ om du skal mye på sightseeing. Da får du ubegrenset med reiser så lenge kortet gjelder. Du kan kjøpe alt fra en til fire dager, og prisene varierer fra 25-55 NOK (250-550 NOK). Det finnes også flere taxiholdeplasser i byen, blant annet foran byens to togstasjoner.


Kan man reise til Lyon uten pass eller visum?

Det er viktig å sørge for at du har gyldig pass når du skal reise til Frankrike. Du må vise den frem både når du ankommer og når forlater landet, og du kommer derfor ikke fly til Lyon uten pass. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum for å reise til Frankrike som turister.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Lyon?

Lyons eksepsjonelt gode mat bør så absolutt oppleves, og det samme bør mange av de ærverdige severdighetene som byen har å by på. En av de mest populære attraksjonene er den hvite Basiliquekirken, gamlebyen og St. Jean katedralen.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barna har også mye å glede seg til når dere skal reise til Lyon. Dere bør blant annet besøke Aquarium du Grand Lyon med over 5000 forskjellige fisker, og den flotte byparken Tête d’Or med himalayatrær og sjiraffer er også verdt et besøk. (Priser sjekket 11/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse