Finn billige fly til Bucuresti

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bucuresti

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bucuresti

Beste pris på enveisbillett

233 kr

Beste pris på tur/retur-billett

768 kr

Raskeste flytid

3t 00m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bucuresti fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 233 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bucuresti fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 768 kr (Oslo Gardermoen til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Bucuresti fra Norge tar 3t 00m (Oslo Gardermoen til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Bucuresti, deriblant Lufthansa, Austrian Airlines og Blue Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bucuresti

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bucuresti fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bucuresti

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bucuresti (BUH)

Vanligvis er flyvninger til Bucuresti fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti, som i gjennomsnitt koster 1 578 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bucuresti koster i gjennomsnitt kun 1 215 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli68 % dyrereDet koster ca. 2 945 kr for flyvninger til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli314 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bucuresti?

Bucuresti er hovedstaden i Romania og ligger sørøst i landet, like ved elven Dambovita. Det anbefales å besøke denne byen på våren og høsten. Da er det behagelig temperatur og prisene er også lavere. Så dersom du vil finne billige flybilletter til Bucuresti, bør du se i periodene mai og april, og om høsten rundt september.

Vil du finne billige flybilletter til Bucuresti bør du bestille turen utenom den norske fellesferien i juni og juli. Det er også høyere priser i desember. Om sommeren kan det være svært varmt, og vinteren byr på veldig kaldt vær. Så for både behagelig vær og gode priser er høst og vår et godt valg. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Fly til Bucuresti og oppdag Romanias hovedstad hvor sentrum er tydelig preget av fransk innflytelse og ligner Paris.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bucuresti, lå på 342 kr/per person fra Wien, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bucuresti. Du kan finne den billigste prisen til Bucuresti fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Bucuresti fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 215 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bucuresti i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mai i stedet. Flyvninger til Bucuresti i mai er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 341 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 35 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bucuresti. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 747 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bucuresti utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bucuresti for 768 kr.

Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bucuresti.

Med en gjennomsnittspris på 2 139 kr per person, er det Bucuresti Baneasa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bucuresti. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Ja, flyvninger til Cotroceni betjenes av flyplassen Bucuresti Baneasa i Bucuresti som ligger 8,5 km unna.

Flyplassen med kortest avstand til Piata Unirii, er Bucuresti Baneasa som ligger 8,4 km unna.Flotte tilbud på flyreiser til Bucuresti

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bucuresti som nylig ble funnet av brukere på momondo
Blue Air
23. aug.
OSL17:10Oslo Gardermoen
3t 00m
OTP20:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
30. aug.
OTP14:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 15m
OSL17:25Oslo Gardermoen
Ryanair
9. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
5t 35m
1 stopp
OTP10:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
13. sep.
OTP11:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
19t 00m
1 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP20:15Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
13. sep.
OTP11:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
19t 00m
1 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. okt.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
20t 40m
2 stopp
OTP08:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
7. okt.
OTP12:05Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
29t 30m
2 stopp
TRF17:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
20t 40m
2 stopp
OTP08:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
7. okt.
OTP12:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 10m
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
1 069 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP20:15Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
18. sep.
OTP12:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
16t 30m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
1 079 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bucuresti

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bucuresti, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Blue Air og Ryanair
Ryanair
12. okt.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
1 stopp
OTP04:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Blue Air
16. aug.
OSL17:10Oslo Gardermoen
3t 00m
OTP20:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Ryanair
14. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
1 stopp
OTP04:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Bucuresti?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bucuresti

Hvilke flyselskaper flyr til Bucuresti?

På flyreiser fraNorge til Bucuresti, benytter momondos brukere som regel airlines such as KLM, Lufthansa, Wizz Air og Scandinavian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Air France til Bucuresti

Air France er et populært valg for de som reiser til Bucuresti. Flyselskapet har 23 ukentlige flyvninger til Bucuresti, med flest avganger fra Paris Charles de Gaulle. Air France sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 029 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 199 vurderinger, har momondo-brukere gitt Air France en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med KLM til Bucuresti

1 395 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med KLM til Bucuresti som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. KLM har 28 flyvninger til Bucuresti de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 152 momondo-brukere har vurdert KLM og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,5/10.


Flyplasser nære Bucuresti

Under finner du alle flyplassene i Bucuresti sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Bucuresti fra flyplassen

Tar du fly til Bucuresti vil du lande på Bucuresti Henri Coanda International Airport. Denne ligger i Otopeni 16,5 kilometer nord for Bucuresti sentrum. Denne flyplassen er den travleste internasjonale flyplassen i Romania. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av byen kan du ta kollektiv transport. Du kan ta togene som kalles Henri Coanda Express Trains. Disse går fra flyplassen og ut til Bucharest North Railway Station. Du tar en shuttlebuss fra ankomstterminalen for å komme til togstasjonen. Du kjøper billett i ankomsthallen og disse koster RON 6,8 (14 NOK). Du kan også ta bussen 783 Express som går til sentrum av byen, både dag og kveld. Den går ofte i løpet av dagen, og hvert 40. minutt om kvelden. Billetten koster RON 3,5 (8 NOK) og kjøpes av sjåføren. Du kan også ta bussen 780 Express som går til Gara de Nord som er togets hovedstasjon i byen.


Populære flybilletter til Bucuresti

Finn dine flybilletter til Bucuresti med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid3t 00m
Laveste pris894 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid11t 20m
Laveste pris2 333 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid7t 10m
Laveste pris1 886 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid11t 15m
Laveste pris1 993 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid12t 10m
Laveste pris5 258 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bucuresti

I Bucuresti finnes det massevis av busser og trikker, som kan ta deg til alle delene av byen, og en rekke områder utenfor. Disse er hyppig brukt av lokale, og er som regel svært travle. Busser og trikker kjører regelmessig fra rundt halv fem om morgenen til rundt elleve om kvelden. I helgene går de også senere. De fleste nattbussene går en gang i timen. For å kjøre buss eller trikk trenger du et Multiplu-kort som kan kjøpes på kioskene som heter RATB. Et kort koster RON 1,6 (4 NOK) og fylles så opp med et visst antall turer.

Du kan også benytte deg av metrosystemet som har fire linjer. Dette er en raskt og effektivt fremkomstmiddel. Metroen kjører fra fem om morgenen til klokken elleve om kvelden. Metrobilletter kan kjøpes på alle metrostasjoner og billettene som er gyldig for to reiser koster RON 5 (11 NOK). Du kan også kjøpe dagskort til RON 8 (17 NOK).


Visumkrav for Bucuresti

Du trenger ikke visum når du skal på tur til Bucuresti, så lenge oppholdet ikke varer lenger enn 90 dager. Du bør alltid ha med deg gyldig pass. Dersom du mister passet kan ambassaden utstede et annet reisedokument til deg som også vil bli akseptert av myndighetene i Romania. Du kan lese mer om sikkerhet, helse, innreise og annet på regjeringens hjemmesider for reiseinformasjon. Du bør oppdatere deg på denne informasjonen før du reiser slik at du er godt forberedt.


Start planleggingen av reisen til Bucuresti


De beste tingene å se og gjøre i Bucuresti

En av de mest kjente attraksjonene i Bucuresti er arven etter diktatoren Ceausescu. Bli med på en guidet tur i Folkets Hus, som er et stort og monumentalt bygg og er rangert som verdens nest største bygning. Palasset brukes som parlament, og har over 1000 rom.

Gå rundt i den sentrale delen av Bucuresti og vandre langs byens brede bulevarder og avenyer. Her kommer arkitekturen inspirert av Paris tydelig frem og du kan se hvorfor byen før ble kalt «Lille Paris».


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Bucuresti når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Bucuresti, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Bucuresti med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Bucuresti. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Bucuresti, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Bucuresti og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bucuresti

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bucuresti

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.