Finn billige fly til Bucuresti

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 20.6.
sø. 27.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bucuresti

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bucuresti fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bucuresti

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass (OTP)

Vanligvis er flyvninger til Bucuresti fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 1 418 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bucuresti koster i gjennomsnitt kun 1 124 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember54 % dyrereDet koster ca. 2 405 kr for flyvninger til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember145 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bucuresti?

Bucuresti er hovedstaden i Romania og ligger sørøst i landet, like ved elven Dambovita. Det anbefales å besøke denne byen på våren og høsten. Da er det behagelig temperatur og prisene er også lavere. Så dersom du vil finne billige flybilletter til Bucuresti, bør du se i periodene mai og april, og om høsten rundt september.

Vil du finne billige flybilletter til Bucuresti bør du bestille turen utenom den norske fellesferien i juni og juli. Det er også høyere priser i desember. Om sommeren kan det være svært varmt, og vinteren byr på veldig kaldt vær. Så for både behagelig vær og gode priser er høst og vår et godt valg. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Fly til Bucuresti og oppdag Romanias hovedstad hvor sentrum er tydelig preget av fransk innflytelse og ligner Paris.

 • Hvilken flyvning til Bucuresti er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Bucuresti, lå på 613 kr/per person fra Oslo, noe som er 71 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bucuresti. Du kan finne den billigste prisen til Bucuresti fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bucuresti?

  I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Bucuresti fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 090 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bucuresti i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Bucuresti i mars er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 124 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bucuresti?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 39 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bucuresti. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 553 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bucuresti utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bucuresti for 599 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bucuresti?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Bucuresti fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 667 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 906 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bucuresti?

  Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Bucuresti, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 228 kr. Å fly til Bucuresti kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 317 kr. Flyvninger til Bucuresti fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bucuresti?

  Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bucuresti.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bucuresti?

  Med en gjennomsnittspris på 2 083 kr per person, er det Bucuresti Baneasa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bucuresti. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bucuresti

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bucuresti som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
19. jul.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
9t 05m
1 stopp
OTP13:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
28. jul.
OTP02:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
16t 10m
1 stopp
TRF18:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
17. jul.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
9t 45m
1 stopp
OTP15:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
18. jul.
OTP11:05Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
18t 15m
2 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
20. jul.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
18t 45m
1 stopp
OTP07:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
27. jul.
OTP03:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
10t 05m
1 stopp
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
25t 55m
1 stopp
OTP09:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
6. jul.
OTP13:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 15m
OSL16:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
27. jul.
TRF14:55Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP17:55Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3. aug.
OTP15:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
27t 00m
1 stopp
TRF18:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
11t 34m
1 stopp
OTP18:59Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
7. jul.
OTP13:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
18t 50m
1 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Bucuresti

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bucuresti, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Blue Air, Ryanair og Wizz Air
Blue Air
20. jul.
OSL16:25Oslo Gardermoen
3t 00m
OTP19:25Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Flere flyselskaper
8. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
OTP16:00Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Flere flyselskaper
20. jul.
OSL09:00Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
OTP19:05Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Bucuresti?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bucuresti

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Bucuresti, og noen av de mest populære er blant annet Wizz Air, TAP og Aeroflot. Vil du helst slippe mellomlandinger når du skal fly til Bucuresti, kan du finne direkteflyvninger på mandager, onsdager og fredager. Raskeste flyvning er da på tre timer. Det er også flyreiser som har mellomlandinger hit, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra gebyrer i sammenheng med tjenester som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Flyplasser nære Bucuresti

Under finner du alle flyplassene i Bucuresti sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bucuresti vil du lande på Bucuresti Henri Coanda International Airport. Denne ligger i Otopeni 16,5 kilometer nord for Bucuresti sentrum. Denne flyplassen er den travleste internasjonale flyplassen i Romania. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av byen kan du ta kollektiv transport. Du kan ta togene som kalles Henri Coanda Express Trains. Disse går fra flyplassen og ut til Bucharest North Railway Station. Du tar en shuttlebuss fra ankomstterminalen for å komme til togstasjonen. Du kjøper billett i ankomsthallen og disse koster RON 6,8 (14 NOK). Du kan også ta bussen 783 Express som går til sentrum av byen, både dag og kveld. Den går ofte i løpet av dagen, og hvert 40. minutt om kvelden. Billetten koster RON 3,5 (8 NOK) og kjøpes av sjåføren. Du kan også ta bussen 780 Express som går til Gara de Nord som er togets hovedstasjon i byen. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Populære flybilletter til Bucuresti

Finn dine flybilletter til Bucuresti med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid3t 00m
Billigst pris682 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid7t 05m
Billigst pris1 498 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid10t 30m
Billigst pris2 355 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid6t 10m
Billigst pris2 397 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid11t 30m
Billigst pris8 581 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bucuresti?

I Bucuresti finnes det massevis av busser og trikker, som kan ta deg til alle delene av byen, og en rekke områder utenfor. Disse er hyppig brukt av lokale, og er som regel svært travle. Busser og trikker kjører regelmessig fra rundt halv fem om morgenen til rundt elleve om kvelden. I helgene går de også senere. De fleste nattbussene går en gang i timen. For å kjøre buss eller trikk trenger du et Multiplu-kort som kan kjøpes på kioskene som heter RATB. Et kort koster RON 1,6 (4 NOK) og fylles så opp med et visst antall turer. (Informasjon sjekket: 17/02/18).

Du kan også benytte deg av metrosystemet som har fire linjer. Dette er en raskt og effektivt fremkomstmiddel. Metroen kjører fra fem om morgenen til klokken elleve om kvelden. Metrobilletter kan kjøpes på alle metrostasjoner og billettene som er gyldig for to reiser koster RON 5 (11 NOK). Du kan også kjøpe dagskort til RON 8 (17 NOK). (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Kan man reise til Bucuresti uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum når du skal på tur til Bucuresti, så lenge oppholdet ikke varer lenger enn 90 dager. Du bør alltid ha med deg gyldig pass. Dersom du mister passet kan ambassaden utstede et annet reisedokument til deg som også vil bli akseptert av myndighetene i Romania. Du kan lese mer om sikkerhet, helse, innreise og annet på regjeringens hjemmesider for reiseinformasjon. Du bør oppdatere deg på denne informasjonen før du reiser slik at du er godt forberedt.


Start planleggingen av reisen til Bucuresti


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Bucuresti?

En av de mest kjente attraksjonene i Bucuresti er arven etter diktatoren Ceausescu. Bli med på en guidet tur i Folkets Hus, som er et stort og monumentalt bygg og er rangert som verdens nest største bygning. Palasset brukes som parlament, og har over 1000 rom.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gå rundt i den sentrale delen av Bucuresti og vandre langs byens brede bulevarder og avenyer. Her kommer arkitekturen inspirert av Paris tydelig frem og du kan se hvorfor byen før ble kalt «Lille Paris».