Finn billige fly til Bucuresti

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bucuresti

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bucuresti fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bucuresti

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass (OTP)

Vanligvis er flyvninger til Bucuresti fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 1 481 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bucuresti koster i gjennomsnitt kun 1 174 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember54 % dyrereDet koster ca. 2 513 kr for flyvninger til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember145 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bucuresti?

Bucuresti er hovedstaden i Romania og ligger sørøst i landet, like ved elven Dambovita. Det anbefales å besøke denne byen på våren og høsten. Da er det behagelig temperatur og prisene er også lavere. Så dersom du vil finne billige flybilletter til Bucuresti, bør du se i periodene mai og april, og om høsten rundt september.

Vil du finne billige flybilletter til Bucuresti bør du bestille turen utenom den norske fellesferien i juni og juli. Det er også høyere priser i desember. Om sommeren kan det være svært varmt, og vinteren byr på veldig kaldt vær. Så for både behagelig vær og gode priser er høst og vår et godt valg. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Fly til Bucuresti og oppdag Romanias hovedstad hvor sentrum er tydelig preget av fransk innflytelse og ligner Paris.

 • Hvilken flyvning til Bucuresti er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Bucuresti, lå på 640 kr/per person fra Oslo, noe som er 71 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bucuresti. Du kan finne den billigste prisen til Bucuresti fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bucuresti?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Bucuresti fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 174 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bucuresti i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Bucuresti i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 174 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bucuresti?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 38 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bucuresti. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 629 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bucuresti utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bucuresti for 261 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bucuresti?

  Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bucuresti.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bucuresti?

  Med en gjennomsnittspris på 2 176 kr per person, er det Bucuresti Baneasa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bucuresti. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bucuresti

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bucuresti som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
30. okt.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP16:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
6. nov.
OTP09:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 10m
TRF13:00Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
2. des.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP18:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
7. des.
OTP08:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 10m
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
30. okt.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
1 stopp
OTP15:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
6. nov.
OTP09:50Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 10m
TRF13:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
16. okt.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP13:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
17. okt.
OTP16:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
12t 50m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
2. des.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP18:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
7. des.
OTP01:00Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
9t 35m
2 stopp
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
28. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP13:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
1. okt.
OTP14:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
16t 50m
1 stopp
TRF07:25Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Bucuresti

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bucuresti, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
9. des.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP18:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Wizz Air
25. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
3t 00m
OTP13:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Ryanair
11. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
24t 30m
1 stopp
OTP05:15Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Bucuresti?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bucuresti

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Bucuresti, og noen av de mest populære er blant annet Wizz Air, TAP og Aeroflot. Vil du helst slippe mellomlandinger når du skal fly til Bucuresti, kan du finne direkteflyvninger på mandager, onsdager og fredager. Raskeste flyvning er da på tre timer. Det er også flyreiser som har mellomlandinger hit, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra gebyrer i sammenheng med tjenester som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Flyplasser nære Bucuresti

Under finner du alle flyplassene i Bucuresti sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bucuresti vil du lande på Bucuresti Henri Coanda International Airport. Denne ligger i Otopeni 16,5 kilometer nord for Bucuresti sentrum. Denne flyplassen er den travleste internasjonale flyplassen i Romania. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av byen kan du ta kollektiv transport. Du kan ta togene som kalles Henri Coanda Express Trains. Disse går fra flyplassen og ut til Bucharest North Railway Station. Du tar en shuttlebuss fra ankomstterminalen for å komme til togstasjonen. Du kjøper billett i ankomsthallen og disse koster RON 6,8 (14 NOK). Du kan også ta bussen 783 Express som går til sentrum av byen, både dag og kveld. Den går ofte i løpet av dagen, og hvert 40. minutt om kvelden. Billetten koster RON 3,5 (8 NOK) og kjøpes av sjåføren. Du kan også ta bussen 780 Express som går til Gara de Nord som er togets hovedstasjon i byen. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Populære flybilletter til Bucuresti

Finn dine flybilletter til Bucuresti med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid3t 00m
Billigst pris261 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid9t 25m
Billigst pris1 191 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris1 948 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid10t 45m
Billigst pris2 496 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid19t 40m
Billigst pris5 113 kr

I Bucuresti finnes det massevis av busser og trikker, som kan ta deg til alle delene av byen, og en rekke områder utenfor. Disse er hyppig brukt av lokale, og er som regel svært travle. Busser og trikker kjører regelmessig fra rundt halv fem om morgenen til rundt elleve om kvelden. I helgene går de også senere. De fleste nattbussene går en gang i timen. For å kjøre buss eller trikk trenger du et Multiplu-kort som kan kjøpes på kioskene som heter RATB. Et kort koster RON 1,6 (4 NOK) og fylles så opp med et visst antall turer. (Informasjon sjekket: 17/02/18).

Du kan også benytte deg av metrosystemet som har fire linjer. Dette er en raskt og effektivt fremkomstmiddel. Metroen kjører fra fem om morgenen til klokken elleve om kvelden. Metrobilletter kan kjøpes på alle metrostasjoner og billettene som er gyldig for to reiser koster RON 5 (11 NOK). Du kan også kjøpe dagskort til RON 8 (17 NOK). (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Du trenger ikke visum når du skal på tur til Bucuresti, så lenge oppholdet ikke varer lenger enn 90 dager. Du bør alltid ha med deg gyldig pass. Dersom du mister passet kan ambassaden utstede et annet reisedokument til deg som også vil bli akseptert av myndighetene i Romania. Du kan lese mer om sikkerhet, helse, innreise og annet på regjeringens hjemmesider for reiseinformasjon. Du bør oppdatere deg på denne informasjonen før du reiser slik at du er godt forberedt.


Start planleggingen av reisen til Bucuresti


Hva bør jeg oppleve i Bucuresti?

En av de mest kjente attraksjonene i Bucuresti er arven etter diktatoren Ceausescu. Bli med på en guidet tur i Folkets Hus, som er et stort og monumentalt bygg og er rangert som verdens nest største bygning. Palasset brukes som parlament, og har over 1000 rom.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gå rundt i den sentrale delen av Bucuresti og vandre langs byens brede bulevarder og avenyer. Her kommer arkitekturen inspirert av Paris tydelig frem og du kan se hvorfor byen før ble kalt «Lille Paris».