Fly Europa Romania Bucuresti

Finn billige fly til Bucuresti

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Bucuresti (BUH)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bucuresti

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bucuresti fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bucuresti

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass (OTP)

Vanligvis er flyvninger til Bucuresti fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 1 444 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bucuresti koster i gjennomsnitt kun 1 144 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember54 % dyrereDet koster ca. 2 450 kr for flyvninger til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUCURESTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember145 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bucuresti fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bucuresti?

Bucuresti er hovedstaden i Romania og ligger sørøst i landet, like ved elven Dambovita. Det anbefales å besøke denne byen på våren og høsten. Da er det behagelig temperatur og prisene er også lavere. Så dersom du vil finne billige flybilletter til Bucuresti, bør du se i periodene mai og april, og om høsten rundt september.

Vil du finne billige flybilletter til Bucuresti bør du bestille turen utenom den norske fellesferien i juni og juli. Det er også høyere priser i desember. Om sommeren kan det være svært varmt, og vinteren byr på veldig kaldt vær. Så for både behagelig vær og gode priser er høst og vår et godt valg. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan tilbudene også være bedre.

Fly til Bucuresti og oppdag Romanias hovedstad hvor sentrum er tydelig preget av fransk innflytelse og ligner Paris.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bucuresti?

Den billigste måneden å fly til Bucuresti fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 110 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Bucuresti i November, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 144 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bucuresti?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bucuresti på, er ca. 39 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 582 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 331 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bucuresti?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Bucuresti fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 1 692 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 939 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bucuresti?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Bucuresti på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Bucuresti på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 326 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Bucuresti, med priser som ligger på ca. 2 117 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bucuresti?

Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bucuresti.


Flotte tilbud på flyreiser til Bucuresti

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bucuresti som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
25. mar.
02:40Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
11:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
4. apr.
14:35Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
5t 50m
1 stopp
20:25Oslo Gardermoen
1 407 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
28. apr.
08:10Bergen Flesland
7t 00m
2 stopp
15:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
2. mai
02:00Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
10t 15m
2 stopp
12:15Bergen Flesland
2 721 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
1. jun.
07:10Stavanger Sola
8t 00m
2 stopp
15:10Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
5. jun.
09:30Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
9t 35m
2 stopp
19:05Stavanger Sola
2 416 kr
Finn lignende
Lufthansa
25. mar.
08:35Oslo Gardermoen
10t 24m
1 stopp
18:59Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
4. apr.
08:45Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
11t 40m
2 stopp
20:25Oslo Gardermoen
1 611 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. apr.
13:00Bergen Flesland
6t 25m
1 stopp
19:25Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
11. apr.
13:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
16t 35m
1 stopp
05:55Bergen Flesland
1 577 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. mar.
09:35Oslo Gardermoen
19t 50m
1 stopp
05:25Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
4. apr.
13:20Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
3t 15m
16:35Oslo Gardermoen
1 975 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bucuresti

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bucuresti, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air og Blue Air
Blue Air
4. apr.
16:25Oslo Gardermoen
3t 00m
19:25Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Blue Air
1. apr.
16:25Oslo Gardermoen
3t 00m
19:25Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn
Blue Air
27. mar.
13:00Oslo Gardermoen
3t 00m
16:00Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Bucuresti?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bucuresti

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Bucuresti, og noen av de mest populære er blant annet Wizz Air, TAP og Aeroflot. Vil du helst slippe mellomlandinger når du skal fly til Bucuresti, kan du finne direkteflyvninger på mandager, onsdager og fredager. Raskeste flyvning er da på tre timer. Det er også flyreiser som har mellomlandinger hit, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra gebyrer i sammenheng med tjenester som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bucuresti, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Bucuresti vil du lande på Bucuresti Henri Coanda International Airport. Denne ligger i Otopeni 16,5 kilometer nord for Bucuresti sentrum. Denne flyplassen er den travleste internasjonale flyplassen i Romania. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av byen kan du ta kollektiv transport. Du kan ta togene som kalles Henri Coanda Express Trains. Disse går fra flyplassen og ut til Bucharest North Railway Station. Du tar en shuttlebuss fra ankomstterminalen for å komme til togstasjonen. Du kjøper billett i ankomsthallen og disse koster RON 6,8 (14 NOK). Du kan også ta bussen 783 Express som går til sentrum av byen, både dag og kveld. Den går ofte i løpet av dagen, og hvert 40. minutt om kvelden. Billetten koster RON 3,5 (8 NOK) og kjøpes av sjåføren. Du kan også ta bussen 780 Express som går til Gara de Nord som er togets hovedstasjon i byen. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Populære flybilletter til Bucuresti

Finn dine flybilletter til Bucuresti med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid
6t 00m
Billigste pris
1 408 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid
6t 25m
Billigste pris
1 577 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid
6t 50m
Billigste pris
2 705 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid
8t 25m
Billigste pris
2 705 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid
23t 40m
Billigste pris
5 358 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Bucuresti?

I Bucuresti finnes det massevis av busser og trikker, som kan ta deg til alle delene av byen, og en rekke områder utenfor. Disse er hyppig brukt av lokale, og er som regel svært travle. Busser og trikker kjører regelmessig fra rundt halv fem om morgenen til rundt elleve om kvelden. I helgene går de også senere. De fleste nattbussene går en gang i timen. For å kjøre buss eller trikk trenger du et Multiplu-kort som kan kjøpes på kioskene som heter RATB. Et kort koster RON 1,6 (4 NOK) og fylles så opp med et visst antall turer. (Informasjon sjekket: 17/02/18).

Du kan også benytte deg av metrosystemet som har fire linjer. Dette er en raskt og effektivt fremkomstmiddel. Metroen kjører fra fem om morgenen til klokken elleve om kvelden. Metrobilletter kan kjøpes på alle metrostasjoner og billettene som er gyldig for to reiser koster RON 5 (11 NOK). Du kan også kjøpe dagskort til RON 8 (17 NOK). (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Kan man reise til Bucuresti uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum når du skal på tur til Bucuresti, så lenge oppholdet ikke varer lenger enn 90 dager. Du bør alltid ha med deg gyldig pass. Dersom du mister passet kan ambassaden utstede et annet reisedokument til deg som også vil bli akseptert av myndighetene i Romania. Du kan lese mer om sikkerhet, helse, innreise og annet på regjeringens hjemmesider for reiseinformasjon. Du bør oppdatere deg på denne informasjonen før du reiser slik at du er godt forberedt.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Bucuresti?

En av de mest kjente attraksjonene i Bucuresti er arven etter diktatoren Ceausescu. Bli med på en guidet tur i Folkets Hus, som er et stort og monumentalt bygg og er rangert som verdens nest største bygning. Palasset brukes som parlament, og har over 1000 rom.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gå rundt i den sentrale delen av Bucuresti og vandre langs byens brede bulevarder og avenyer. Her kommer arkitekturen inspirert av Paris tydelig frem og du kan se hvorfor byen før ble kalt «Lille Paris».


Fly Europa Romania Bucuresti
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse