Finn billige fly til Olbia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Olbia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Olbia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Olbia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Olbia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Olbia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero-Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 980 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Olbia koster i gjennomsnitt kun 2 248 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember75 % dyrereDet koster ca. 5 077 kr for flyvninger til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli410 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Olbia?

Det finnes ikke et enkelt svar på når den beste tiden å booke flybilletter til Olbia er, og det spørs i stor grad av hvilke interesser du har. Sommermånedene er høysesong, og det er spesielt populært å fly til Olbia i juli og august når temperaturene er på det høyeste. Dette er et ypperlig tidspunkt for å slikke sol på stranden og bade i det krystallklare vannet som Sardinia er så kjent for. Du bør i så fall være obs på at mange andre har samme tanke som deg, og du bør bestille hotell og fly til Olbia i god tid. Våren og høsten er bedre for deg som ønsker å begi deg ut på eventyr som fotturer og sykling. Temperaturene er varme nok til at du kan bade, men behagelige nok til at du kan være aktiv. Vinterstid er derimot bra for deg som vil bestille veldig billige fly til Olbia, og ikke har noe imot å reise i lavsesong. Du kan allikevel nyte det livlige bylivet i Olbia, selv om det ikke er så varmt.

 • Hvilken flyvning til Olbia er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Olbia fra Pisa fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Olbia. Du kan finne den billigste prisen til Olbia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Olbia?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 38 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Olbia. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 198 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 199 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Olbia?

  Dataene våre viser at det er søndag som er den billigste dagen å fly til Olbia på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 735 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Olbia på en lørdag, 3 246 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Olbia?

  Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Olbia. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Olbia på kvelden for så lite som 2 714 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 3 250 kr. Flyvninger til Olbia fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Olbia?

  De som skal fly til Olbia kan potensielt finne bedre priser for Alghero-Fertilia flyplass (107 km fra sentrum i Olbia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Olbia?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Olbia, er vanligvis Alghero-Fertilia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 325 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Olbia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Olbia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord
28t 15m
2 stopp
OLB08:45Olbia Costa Smeralda
19. sep.
OLB07:05Olbia Costa Smeralda
32t 50m
2 stopp
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
1 199 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. aug.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
18t 40m
1 stopp
OLB05:55Olbia Costa Smeralda
31. aug.
OLB03:55Olbia Costa Smeralda
11t 05m
2 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
1 216 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. sep.
OSL04:35Oslo Gardermoen
10t 05m
2 stopp
OLB14:40Olbia Costa Smeralda
19. sep.
OLB14:05Olbia Costa Smeralda
16t 55m
2 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
1 287 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. aug.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
28t 55m
2 stopp
OLB20:20Olbia Costa Smeralda
31. aug.
OLB04:00Olbia Costa Smeralda
11t 00m
2 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
1 384 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
20t 15m
2 stopp
OLB06:45Olbia Costa Smeralda
26. sep.
OLB04:05Olbia Costa Smeralda
24t 10m
2 stopp
TRF04:15Oslo Torp Sandefjord
1 393 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
20t 15m
2 stopp
OLB06:45Olbia Costa Smeralda
26. sep.
OLB03:35Olbia Costa Smeralda
24t 40m
3 stopp
TRF04:15Oslo Torp Sandefjord
1 542 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Olbia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Olbia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
Flere flyselskaper
30. aug.
OSL07:25Oslo Gardermoen
34t 35m
2 stopp
OLB18:00Olbia Costa Smeralda
Flere flyselskaper
30. aug.
OSL09:10Oslo Gardermoen
31t 20m
3 stopp
OLB16:30Olbia Costa Smeralda
Vueling
9. aug.
OSL12:50Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
OLB03:40Olbia Costa Smeralda
1 137 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Olbia

Du har mange gode alternativer å velge mellom når du skal fly til Olbia, blant annet Norwegian, easyJet, Lufthansa og KLM. Du må nok regne med en mellomlanding underveis på reisen. Flyreisen trenger derimot ikke å ta lang tid, selv om du ikke flyr direkte. Det tar omtrent fem timer på det raskeste fra Oslo/Gardermoen med ett stopp på veien. Når det er sagt, så kan du få ganske billige flybilletter til Olbia om du velger flyruter med lengre mellomlandinger. Det kan derfor være en god løsning å beregne mer tid på selve flyreisen om du har et stramt budsjett.


Flyplasser nære Olbia

Under finner du alle flyplassene i Olbia sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ikke mer enn fire kilometer fra sentrum, og det tar deg ikke mer enn ti minutter å kjøre inn til byen. Det går buss omtrent hvert 15 minutt fra flyplassen til sentrum tur-retur. På dagtid kan du ta bussnummer 2 og 10, mens på kveldstid er det bare nummer 10 som er tilgjengelig. Busstoppet ligger omtrent 50 meter fra ankomsthallen. Du kan alternativ ta taxi eller leie bil. Det er flere leiebilselskaper som har bilen klar til deg på flyplassen ved ankomst, og dette er særdeles praktisk om du ønsker full frihet til å utforske Sardinia. Det anbefales å booke leiebil på nett i forkant av reisen, ettersom du ofte kan sikre deg veldig gode tilbud.


Populære flybilletter til Olbia

Finn dine flybilletter til Olbia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Olbia
Raskeste flytid8t 15m
Billigst pris1 199 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Olbia?

Sentrum er lite nok til at du kan utforske byens severdigheter til fots. Du kan også bruke bussnummer 9 som går mellom sentrum og Stazione Marittima omtrent hver halvtime. Det er mulig å kjøpe billetter på kiosker, turistkontor og på enkelte barer. Kollektivtransport er ganske billig i Olbia. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) per enkeltbillett. Døgn- og ukespass er et godt alternativ for deg som skal ta bussen ofte. Døgnbillett koster nesten 3 EUR (30 NOK) og ukebillett koster 10 EUR (100 NOK). Du bør sette kursen mot Corso Umberto i nærheten av Piazza Margherita for å finne taxier. Det er ikke alltid det står biler her, og du må i så fall bestille selv.


Kan man reise til Olbia uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan reise til Olbia uten visum, men du kan ikke reise uten pass. Du er nemlig nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet og når du skal reise ut av landet igjen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Italia.


Start planleggingen av reisen til Olbia


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Olbia?

Olbia er en livlig by med en sjarmerende gamleby som er vel verdt et besøk, og mange syntes at byen er et autentisk, forfriskende alternativ til mange populære turiststeder i området. Du finner flere attraksjoner i det historiske nabolaget, samt mange spennende forretninger, trendy vinbarer med god atmosfære og torg som bugner over av trivelige kafeer.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Corso Umberto er det rette stedet for alle som elsker å shoppe. Gaten er full av fristende designerklær og spennende moteforretninger. I sidegatene finner butikker med kunst og håndverk. (Priser sjekket 29/04/2019).