Finn billige fly til Olbia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Olbia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Olbia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Olbia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Olbia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Olbia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero-Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 827 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Olbia koster i gjennomsnitt kun 2 133 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember75 % dyrereDet koster ca. 4 817 kr for flyvninger til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli410 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Olbia?

Det finnes ikke et enkelt svar på når den beste tiden å booke flybilletter til Olbia er, og det spørs i stor grad av hvilke interesser du har. Sommermånedene er høysesong, og det er spesielt populært å fly til Olbia i juli og august når temperaturene er på det høyeste. Dette er et ypperlig tidspunkt for å slikke sol på stranden og bade i det krystallklare vannet som Sardinia er så kjent for. Du bør i så fall være obs på at mange andre har samme tanke som deg, og du bør bestille hotell og fly til Olbia i god tid. Våren og høsten er bedre for deg som ønsker å begi deg ut på eventyr som fotturer og sykling. Temperaturene er varme nok til at du kan bade, men behagelige nok til at du kan være aktiv. Vinterstid er derimot bra for deg som vil bestille veldig billige fly til Olbia, og ikke har noe imot å reise i lavsesong. Du kan allikevel nyte det livlige bylivet i Olbia, selv om det ikke er så varmt.

 • Hvilken flyvning til Olbia er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Olbia fra Pisa fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Olbia. Du kan finne den billigste prisen til Olbia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Olbia?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 37 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Olbia. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 004 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Olbia?

  De som skal fly til Olbia kan potensielt finne bedre priser for Alghero-Fertilia flyplass (107 km fra sentrum i Olbia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Olbia?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Olbia, er vanligvis Alghero-Fertilia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 206 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Olbia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Olbia som nylig ble funnet av brukere på momondo
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
9t 50m
OLBOlbia Costa Smeralda
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
33t 20m
OLBOlbia Costa Smeralda

Finn de billigste enveisflyvningene til Olbia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Olbia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og airBaltic
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
9t 50m
OLBOlbia Costa Smeralda
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
33t 20m
OLBOlbia Costa Smeralda

Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Olbia
 • Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

  På flyreiser fraNorge til Olbia, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Norwegian, SAS og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Olbia

Under finner du alle flyplassene i Olbia sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ikke mer enn fire kilometer fra sentrum, og det tar deg ikke mer enn ti minutter å kjøre inn til byen. Det går buss omtrent hvert 15 minutt fra flyplassen til sentrum tur-retur. På dagtid kan du ta bussnummer 2 og 10, mens på kveldstid er det bare nummer 10 som er tilgjengelig. Busstoppet ligger omtrent 50 meter fra ankomsthallen. Du kan alternativ ta taxi eller leie bil. Det er flere leiebilselskaper som har bilen klar til deg på flyplassen ved ankomst, og dette er særdeles praktisk om du ønsker full frihet til å utforske Sardinia. Det anbefales å booke leiebil på nett i forkant av reisen, ettersom du ofte kan sikre deg veldig gode tilbud.


Populære flybilletter til Olbia

Finn dine flybilletter til Olbia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Olbia
Raskeste flytid9t 50m
Billigst pris3 145 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Olbia

Sentrum er lite nok til at du kan utforske byens severdigheter til fots. Du kan også bruke bussnummer 9 som går mellom sentrum og Stazione Marittima omtrent hver halvtime. Det er mulig å kjøpe billetter på kiosker, turistkontor og på enkelte barer. Kollektivtransport er ganske billig i Olbia. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) per enkeltbillett. Døgn- og ukespass er et godt alternativ for deg som skal ta bussen ofte. Døgnbillett koster nesten 3 EUR (30 NOK) og ukebillett koster 10 EUR (100 NOK). Du bør sette kursen mot Corso Umberto i nærheten av Piazza Margherita for å finne taxier. Det er ikke alltid det står biler her, og du må i så fall bestille selv.


Visumkrav for Olbia

Norske statsborgere kan reise til Olbia uten visum, men du kan ikke reise uten pass. Du er nemlig nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet og når du skal reise ut av landet igjen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Italia.


Start planleggingen av reisen til Olbia


De beste tingene å se og gjøre i Olbia

Hva bør oppleves i Olbia?

Olbia er en livlig by med en sjarmerende gamleby som er vel verdt et besøk, og mange syntes at byen er et autentisk, forfriskende alternativ til mange populære turiststeder i området. Du finner flere attraksjoner i det historiske nabolaget, samt mange spennende forretninger, trendy vinbarer med god atmosfære og torg som bugner over av trivelige kafeer.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Corso Umberto er det rette stedet for alle som elsker å shoppe. Gaten er full av fristende designerklær og spennende moteforretninger. I sidegatene finner butikker med kunst og håndverk.