Finn billige fly til Olbia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Olbia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Olbia

Beste pris på enveisbillett

1 023 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 593 kr

Raskeste flytid

6t 15m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Olbia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 023 kr (Oslo Gardermoen til Olbia Costa Smeralda).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Olbia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 593 kr (Oslo Gardermoen til Olbia Costa Smeralda).
Den kjappeste flyvningen til Olbia fra Norge tar 6t 15m (Oslo Gardermoen til Olbia Costa Smeralda).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Olbia, deriblant Lufthansa, KLM og SWISS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Olbia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Olbia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Olbia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Olbia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Olbia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero-Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 135 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Olbia koster i gjennomsnitt kun 2 462 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli45 % dyrereDet koster ca. 4 374 kr for flyvninger til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli474 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Olbia?

Det finnes ikke et enkelt svar på når den beste tiden å booke flybilletter til Olbia er, og det spørs i stor grad av hvilke interesser du har. Sommermånedene er høysesong, og det er spesielt populært å fly til Olbia i juli og august når temperaturene er på det høyeste. Dette er et ypperlig tidspunkt for å slikke sol på stranden og bade i det krystallklare vannet som Sardinia er så kjent for. Du bør i så fall være obs på at mange andre har samme tanke som deg, og du bør bestille hotell og fly til Olbia i god tid. Våren og høsten er bedre for deg som ønsker å begi deg ut på eventyr som fotturer og sykling. Temperaturene er varme nok til at du kan bade, men behagelige nok til at du kan være aktiv. Vinterstid er derimot bra for deg som vil bestille veldig billige fly til Olbia, og ikke har noe imot å reise i lavsesong. Du kan allikevel nyte det livlige bylivet i Olbia, selv om det ikke er så varmt.

Brukere som har bestilt reiser til Olbia fra Katowice fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Olbia. Du kan finne den billigste prisen til Olbia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Olbia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 462 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Olbia i løpet av mars, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 462 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 38 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Olbia. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 290 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 593 kr.

De som skal fly til Olbia kan potensielt finne bedre priser for Alghero-Fertilia flyplass (107 km fra sentrum i Olbia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Olbia, er vanligvis Alghero-Fertilia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 858 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Olbia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Olbia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL19:20Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
OLB06:30Olbia Costa Smeralda
15. okt.
OLB09:00Olbia Costa Smeralda
9t 25m
2 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 593 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
OSL04:40Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
OLB12:35Olbia Costa Smeralda
22. okt.
OLB05:00Olbia Costa Smeralda
12t 10m
2 stopp
OSL17:10Oslo Gardermoen
1 612 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL04:00Oslo Gardermoen
6t 10m
1 stopp
OLB10:10Olbia Costa Smeralda
13. sep.
OLB14:35Olbia Costa Smeralda
14t 35m
2 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 661 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL07:40Oslo Gardermoen
9t 15m
1 stopp
OLB16:55Olbia Costa Smeralda
15. okt.
OLB17:30Olbia Costa Smeralda
12t 10m
1 stopp
OSL05:40Oslo Gardermoen
1 728 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
OSL04:40Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
OLB12:35Olbia Costa Smeralda
22. okt.
OLB06:25Olbia Costa Smeralda
11t 20m
1 stopp
OSL17:45Oslo Gardermoen
1 805 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. okt.
TRF07:20Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
OLB14:50Olbia Costa Smeralda
15. okt.
OLB05:00Olbia Costa Smeralda
7t 55m
2 stopp
TRF12:55Oslo Torp Sandefjord
1 834 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Olbia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Olbia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SWISS
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL12:45Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
OLB19:00Olbia Costa Smeralda
1 023 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL18:00Oslo Gardermoen
14t 40m
2 stopp
OLB08:40Olbia Costa Smeralda
1 139 kr
Finn lignende
SWISS
30. aug.
OSL02:50Oslo Gardermoen
13t 45m
1 stopp
OLB16:35Olbia Costa Smeralda
2 250 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Olbia

Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

På flyreiser fraNorge til Olbia, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Scandinavian Airlines, Norwegian og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med KLM til Olbia

I gjennomsnitt går det 14 fly med KLM til Olbia hver uke. De fleste av dem flyr fra Roma Fiumicino til Olbia, som er den mest populære ruten som trafikkeres av KLM til Olbia. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med KLM til Olbia som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 776 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. KLM er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 154 av brukerne våre.

Flyvninger med Lufthansa til Olbia

Priser for fly med Lufthansa til Olbia kan koste fra så lite som 1 858 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 4 flyene som Lufthansa flyr til Olbia i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Lufthansa til Olbia, koster fra Munchen Franz Josef Strauss. Lufthansa har fått en score på 7,2/10 av momondo-brukere basert på totalt 353 vurdering.


Flyplasser nære Olbia

Under finner du alle flyplassene i Olbia sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ikke mer enn fire kilometer fra sentrum, og det tar deg ikke mer enn ti minutter å kjøre inn til byen. Det går buss omtrent hvert 15 minutt fra flyplassen til sentrum tur-retur. På dagtid kan du ta bussnummer 2 og 10, mens på kveldstid er det bare nummer 10 som er tilgjengelig. Busstoppet ligger omtrent 50 meter fra ankomsthallen. Du kan alternativ ta taxi eller leie bil. Det er flere leiebilselskaper som har bilen klar til deg på flyplassen ved ankomst, og dette er særdeles praktisk om du ønsker full frihet til å utforske Sardinia. Det anbefales å booke leiebil på nett i forkant av reisen, ettersom du ofte kan sikre deg veldig gode tilbud.


Populære flybilletter til Olbia

Finn dine flybilletter til Olbia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Olbia
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris1 593 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Olbia

Sentrum er lite nok til at du kan utforske byens severdigheter til fots. Du kan også bruke bussnummer 9 som går mellom sentrum og Stazione Marittima omtrent hver halvtime. Det er mulig å kjøpe billetter på kiosker, turistkontor og på enkelte barer. Kollektivtransport er ganske billig i Olbia. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) per enkeltbillett. Døgn- og ukespass er et godt alternativ for deg som skal ta bussen ofte. Døgnbillett koster nesten 3 EUR (30 NOK) og ukebillett koster 10 EUR (100 NOK). Du bør sette kursen mot Corso Umberto i nærheten av Piazza Margherita for å finne taxier. Det er ikke alltid det står biler her, og du må i så fall bestille selv.


Visumkrav for Olbia

Norske statsborgere kan reise til Olbia uten visum, men du kan ikke reise uten pass. Du er nemlig nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet og når du skal reise ut av landet igjen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Italia.


Start planleggingen av reisen til Olbia


De beste tingene å se og gjøre i Olbia

Olbia er en livlig by med en sjarmerende gamleby som er vel verdt et besøk, og mange syntes at byen er et autentisk, forfriskende alternativ til mange populære turiststeder i området. Du finner flere attraksjoner i det historiske nabolaget, samt mange spennende forretninger, trendy vinbarer med god atmosfære og torg som bugner over av trivelige kafeer.

Corso Umberto er det rette stedet for alle som elsker å shoppe. Gaten er full av fristende designerklær og spennende moteforretninger. I sidegatene finner butikker med kunst og håndverk.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Olbia på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Olbia som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Olbia for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Olbia. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Olbia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Olbia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Olbia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.