Finn billige fly til Olbia

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Olbia (OLB)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Olbia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Olbia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Olbia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Olbia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alghero (AHO)

Vanligvis er flyvninger til Olbia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alghero Fertilia, som i gjennomsnitt koster 2 851 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Olbia koster i gjennomsnitt kun 2 150 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember75 % dyrereDet koster ca. 4 857 kr for flyvninger til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OLBIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli410 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Olbia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Olbia?

Det finnes ikke et enkelt svar på når den beste tiden å booke flybilletter til Olbia er, og det spørs i stor grad av hvilke interesser du har. Sommermånedene er høysesong, og det er spesielt populært å fly til Olbia i juli og august når temperaturene er på det høyeste. Dette er et ypperlig tidspunkt for å slikke sol på stranden og bade i det krystallklare vannet som Sardinia er så kjent for. Du bør i så fall være obs på at mange andre har samme tanke som deg, og du bør bestille hotell og fly til Olbia i god tid. Våren og høsten er bedre for deg som ønsker å begi deg ut på eventyr som fotturer og sykling. Temperaturene er varme nok til at du kan bade, men behagelige nok til at du kan være aktiv. Vinterstid er derimot bra for deg som vil bestille veldig billige fly til Olbia, og ikke har noe imot å reise i lavsesong. Du kan allikevel nyte det livlige bylivet i Olbia, selv om det ikke er så varmt.

Hvilken flyvning til Olbia er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Olbia fra Pisa fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Olbia. Du kan finne den billigste prisen til Olbia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Olbia?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Olbia fra Norge hvis du bestiller 38 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Olbia for ca. 3 059 kr når du søker 38 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Olbia?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Olbia på, er på en søndag da man kan finne priser fra så lite som 2 594 kr. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 045 kr for en reise fra Norge til Olbia.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Olbia?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Olbia vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Olbia på kvelden for så lite som 1 878 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 3 188 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Olbia?

De som skal fly til Olbia kan potensielt finne bedre priser for Alghero Fertilia flyplass (107 km fra sentrum i Olbia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Olbia?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Olbia, er vanligvis Alghero Fertilia flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 101 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Olbia Costa Smeralda

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Olbia Costa Smeralda som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
18. mai
07:35
Oslo Gardermoen
9t 15m
1 stopp
16:50
Olbia Costa Smeralda
19. mai
17:25
Olbia Costa Smeralda
13t 25m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
3 061 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. mai
07:35
Oslo Gardermoen
9t 15m
1 stopp
16:50
Olbia Costa Smeralda
19. mai
17:25
Olbia Costa Smeralda
13t 25m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
3 078 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. mai
03:45
Oslo Gardermoen
13t 05m
1 stopp
16:50
Olbia Costa Smeralda
19. mai
17:25
Olbia Costa Smeralda
13t 25m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
3 069 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Olbia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Olbia

Du har mange gode alternativer å velge mellom når du skal fly til Olbia, blant annet Norwegian, easyJet, Lufthansa og KLM. Du må nok regne med en mellomlanding underveis på reisen. Flyreisen trenger derimot ikke å ta lang tid, selv om du ikke flyr direkte. Det tar omtrent fem timer på det raskeste fra Oslo/Gardermoen med ett stopp på veien. Når det er sagt, så kan du få ganske billige flybilletter til Olbia om du velger flyruter med lengre mellomlandinger. Det kan derfor være en god løsning å beregne mer tid på selve flyreisen om du har et stramt budsjett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Olbia, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Flyplassen ligger ikke mer enn fire kilometer fra sentrum, og det tar deg ikke mer enn ti minutter å kjøre inn til byen. Det går buss omtrent hvert 15 minutt fra flyplassen til sentrum tur-retur. På dagtid kan du ta bussnummer 2 og 10, mens på kveldstid er det bare nummer 10 som er tilgjengelig. Busstoppet ligger omtrent 50 meter fra ankomsthallen. Du kan alternativ ta taxi eller leie bil. Det er flere leiebilselskaper som har bilen klar til deg på flyplassen ved ankomst, og dette er særdeles praktisk om du ønsker full frihet til å utforske Sardinia. Det anbefales å booke leiebil på nett i forkant av reisen, ettersom du ofte kan sikre deg veldig gode tilbud.


Populære flybilletter til Olbia

Finn dine flybilletter til Olbia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Olbia
Raskeste flytid
9t 15m
Billigste pris
3 078 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Olbia?

Sentrum er lite nok til at du kan utforske byens severdigheter til fots. Du kan også bruke bussnummer 9 som går mellom sentrum og Stazione Marittima omtrent hver halvtime. Det er mulig å kjøpe billetter på kiosker, turistkontor og på enkelte barer. Kollektivtransport er ganske billig i Olbia. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) per enkeltbillett. Døgn- og ukespass er et godt alternativ for deg som skal ta bussen ofte. Døgnbillett koster nesten 3 EUR (30 NOK) og ukebillett koster 10 EUR (100 NOK). Du bør sette kursen mot Corso Umberto i nærheten av Piazza Margherita for å finne taxier. Det er ikke alltid det står biler her, og du må i så fall bestille selv.


Kan man reise til Olbia uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan reise til Olbia uten visum, men du kan ikke reise uten pass. Du er nemlig nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet og når du skal reise ut av landet igjen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Italia.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Olbia?

Olbia er en livlig by med en sjarmerende gamleby som er vel verdt et besøk, og mange syntes at byen er et autentisk, forfriskende alternativ til mange populære turiststeder i området. Du finner flere attraksjoner i det historiske nabolaget, samt mange spennende forretninger, trendy vinbarer med god atmosfære og torg som bugner over av trivelige kafeer.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Corso Umberto er det rette stedet for alle som elsker å shoppe. Gaten er full av fristende designerklær og spennende moteforretninger. I sidegatene finner butikker med kunst og håndverk. (Priser sjekket 29/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse