Billige flyvninger fra Oslo til St. Petersburg fra 1 778 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Informasjon om fly fra Oslo til St. Petersburg

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til St. Petersburg, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

2t 05m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i St. Petersburg

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til St. Petersburg tar 2t 05m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til St. Petersburg. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Gardermoen flyplass - St. Petersburg Pulkovo flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av St. Petersburg: St. Petersburg Pulkovo (LED)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til St. Petersburg

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - St. Petersburg Pulkovo. Fly fra Oslo Gardermoen til St. Petersburg Pulkovo for de beste Oslo - St. Petersburg flypriser

  • Hvor langt er det fra Oslo til St. Petersburg Pulkovo med fly?

    En flyvning fra Oslo til St. Petersburg Pulkovo tilbakelegger ca. 1085,9 km.


I Oslo har man flyplassene Torp og Gardermoen. Torp flyplass ligger litt lengre borte fra sentrum av Oslo, og har et mindre flytilbud og færre servicefasiliteter. Oslo Gardermoen Lufthavn har gode transporttilbud fra sentrum, og er byens hovedflyplass. Dette er en stor, moderne, internasjonal flyplass med et stort tilbud av butikker, serveringssteder og andre servicetilbud. Kommer du fra utlandet er det Pulkovo lufthavn utenfor St. Petersburg som gjelder. Dette er en moderne flyplass som håndterer et stort antall flyvninger fra hele verden. Her får du et godt tilbud av kollektivtransport, gode fasiliteter og ikke minst ligger flyplassen ganske nær selve St. Petersburg. Ettersom dette er hovedflyplassen for Rossiya Airlines og Smartavia er det gode muligheter for å finne billige flyvninger fra Oslo til St. Petersburg.


Når din billige flyvning fra Oslo til St. Petersburg går ut fra Gardermoen har du en hel rekke av gode tilbud for å ta deg til flyplassen. Du kan kjøre selv, siden det er et godt tilbud av både kort- og langtidsparkering ved flyplassen. Eller du kan dra fordel av at de ulike drosjeselskapene i Oslo har egne faste priser til flyplassen. Enda mer attraktivt er det kanskje å benytte det suverene kollektivtilbudet. Flytoget, F2, som starter i Drammen og reiser effektivt via Lysaker, Skøyen og et par stopp i sentrum, Lillestrøm og rett til Oslo Gardermoen Lufthavn. Det er den mest effektive måten å komme seg til flyplassen på. Vy sine regionaltog for Oslo og omegn har stans ved Gardermoen, og sist har du muligheten for å ta flybussen. Denne tilbyr flere linjer som tar deg til og fra Gardermoen og ulike områder i Oslo. For eksempel går linje FB1 fra Majorstuen, over Torshov og Sagene, videre ut til Gardermoen med en rekke lokale stans underveis. Til og fra Pulkovo lufthavn utenfor St. Petersburg kan du lett kjøre selv, det er flere leiebilselskap på lufthavnen og motorvei i direkte nærhet. Det er et godt utvalg av drosjetilbud på flyplassen med faste priser til ulike deler av St. Petersburg. Rett utenfor ankomsthallen finner du shuttle-bussene no 39 og 39E. Disse tar deg kjapt fra flyplassen og til metrostoppet Moskovskaya, hvorfra du stiger over til linje M2 - og med denne metrolinjen som krysser byen kan du lett ta deg inn til sentrum eller andre områder av St. Petersburg.

Pulkovo er den primære lufthavnen i denne delen av Russland. Det er derfor muligheter for å besøke flere byer og flotte områder, i tillegg til selve St. Petersburg. Det enkleste er å leie en bil på flyplassen, som har et godt tilbud ved ankomsthallen. Besøk for eksempel Gatchina, Volosovo og Novgorod. Benytter du deg av offentlig transport er det best å reise via St. Petersburg, hvor du kan finne tog til en rekke ulike destinasjoner fra sentralbanestasjonen.


Alternative fly Oslo-St. Petersburg

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Narvik til St. Petersburg
Raskeste flytid19t 10m
Laveste pris4 266 kr
Flyvninger fra Trondheim til St. Petersburg
Raskeste flytid22t 25m
Laveste pris2 816 kr
Flyvninger fra Bergen til St. Petersburg
Raskeste flytid9t 50m
Laveste pris2 731 kr
Flyvninger fra Kristiansand til St. Petersburg
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris4 478 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til St. Petersburg

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til St. Petersburg

Hvorfor bruke momondo?

Det er kjapt og enkelt å finne flyreiser fra Oslo til St. Petersburg på momondo. Vi søker og gir deg en rekke alternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den flyreisen til St. Petersburg som passer deg.

Alle flysøk fra Oslo til St. Petersburg på momondo kan filtreres slik at du ser hvem som tilbyr fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.