Finn billige fly til Thessaloniki

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Thessaloniki

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Thessaloniki fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Thessaloniki

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Thessaloniki fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 026 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Thessaloniki koster i gjennomsnitt kun 1 525 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 3 085 kr for flyvninger til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli366 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Thessaloniki?

Vakre Thessaloniki kan by på både sjarm, vakker arkitektur og et forrykende uteliv med en rekke restauranter og barer. Byen har relativt mye nedbør ettersom det er en kystby. Høysesongen er vår og sommer. I de varme sommermånedene stiger gjerne temperaturene til over 30 grader på dagtid, og temperaturen faller sjelden til under 20 grader om natten. Vannet har gjerne en temperatur opp mot 25 grader, noe som gjør det til en ypperlig badedestinasjon.

Ettersom Thessaloniki har middelhavsklima gir det varme og tørre sommermåneder, samt milde vintre. Hvis du kan fly i for eksempel november til januar, og sammenligner priser på nettet kan du være heldig å finne billigere flybilletter til Thessaloniki.

Book fly til Thessaloniki og besøk landemerket Det hvite tårnet ved havnen, samt Sofiakatedralen fra 700-tallet som er bygd etter samme mønster som Konstantinopel. Faktisk er hele 15 attraksjoner i Thessaloniki oppført på UNESCOs verdensarvliste.

 • Hvilken flyvning til Thessaloniki er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Thessaloniki fra Göteborg for 634 kr. Dette er 78 % billigere enn de fleste flytilbudene til Thessaloniki. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Thessaloniki fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Thessaloniki?

  Den billigste måneden å fly til Thessaloniki fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 525 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Thessaloniki i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 593 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Thessaloniki?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Thessaloniki fra Norge hvis du bestiller 24 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Thessaloniki for ca. 2 226 kr når du søker 24 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Thessaloniki fra Norge for så lite som 537 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Thessaloniki?

  Kavála Megas Alexandros flyplass eller Vólos Nea Anchialos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Thessaloniki.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Thessaloniki?

  Kavála Megas Alexandros flyplass har en gjennomsnittspris på 2 906 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Thessaloniki. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Thessaloniki

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Thessaloniki som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
19. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
7t 15m
1 stopp
SKG15:45Thessaloniki Makedonia
21. nov.
SKG17:05Thessaloniki Makedonia
15t 50m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
Ryanair
12. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
28t 05m
2 stopp
SKG08:10Thessaloniki Makedonia
14. nov.
SKG16:50Thessaloniki Makedonia
12t 45m
1 stopp
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
29t 40m
2 stopp
SKG16:10Thessaloniki Makedonia
14. nov.
SKG17:05Thessaloniki Makedonia
15t 50m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
SKG08:10Thessaloniki Makedonia
14. nov.
SKG17:05Thessaloniki Makedonia
15t 50m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
29t 40m
2 stopp
SKG16:10Thessaloniki Makedonia
14. nov.
SKG02:45Thessaloniki Makedonia
30t 10m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
Ryanair
19. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
29t 40m
2 stopp
SKG16:10Thessaloniki Makedonia
21. nov.
SKG07:45Thessaloniki Makedonia
27t 20m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Thessaloniki

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Thessaloniki, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
7t 15m
1 stopp
SKG16:45Thessaloniki Makedonia
Ryanair
6. nov.
TRF08:05Oslo Torp Sandefjord
22t 15m
2 stopp
SKG05:20Thessaloniki Makedonia
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
27t 10m
2 stopp
SKG12:40Thessaloniki Makedonia

Hvilke flyselskaper flyr til Thessaloniki?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Thessaloniki
 • Hvilke flyselskaper flyr til Thessaloniki?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Thessaloniki fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er SAS, KLM, Lufthansa og Austrian Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Thessaloniki jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Thessaloniki

Under finner du alle flyplassene i Thessaloniki sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Thessaloniki lander du på Thessaloniki lufthavn (Thessaloniki Airport – SKG) som ligger omtrent 14 kilometer fra Thessaloniki sentrum. Det er både billig og raskt å reise med buss når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum. Buss nummer 78 kjører hvert 30. minutt, hele dagen. Buss 78N kjører om natten, og Buss 78A kjører kl. 05.00 om morgenen. Turen fra flyplassen til sentrum tar ca. 30-40 min og koster ca. EUR 2 (NOK 20). Du kan kjøpe billetter på egne billettautomater, bare husk eksakt beløp. Du kan også leie bil på et av de mange bilutleieselskapene på flyplassen. Sammenlign gjerne priser på nettet før du booker. Bestiller du online slipper du også kø.


Populære flybilletter til Thessaloniki

Finn dine flybilletter til Thessaloniki med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Thessaloniki
Raskeste flytid7t 15m
Billigst pris537 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Thessaloniki

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør den greske byen til et yndet reisemål. Når du er vel fremme, er det lett å ta seg frem på kryss og tvers av byen. Til og fra hovedbusstasjonen i sentrum kan du ta flere lokalbusser. Lokalbussene kjører hyppig hele dagen og kvelden, fra seks om morgenen til ett om kvelden. Det ligger mange bussholdeplasser spredt rundt i byen, og du kan kjøpe bussbillett både på ulike kiosker og på bussen. En billett har varighet på 60 minutter og kan benyttes på alle lokalbusser. Prisen for en enkeltbillett er ca. EUR 2 (NOK 20). Vær oppmerksom på at det er hyppige kontroller, så ta vare på bussbilletten til turen er over.

I selve sentrum kan du også gjerne oppleve byen og flere av attraksjonene til fots. Om sommeren kan det være veldig varmt, så da anbefales gjerne buss eller taxi.


Visumkrav for Thessaloniki

Norske borgere behøver ikke visum når de flyr til Thessaloniki på grunn av Schengen samarbeidet, gitt at man ikke skal være der lenger enn 90 dager. Norske statsborgere behøver gyldig pass som identifikasjonspapir. Passet behøver ikke å være gyldig lenger enn til etter avreisedagen fra Hellas, og nødpass godtas. Du kan til enhver tid få oversikt over hvilke regler som gjelder for visum og pass på nettsidene til ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Thessaloniki


De beste tingene å se og gjøre i Thessaloniki

Hva bør jeg oppleve i Thessaloniki?

Når du flyr til Thessaloniki bør du se Det hvite tårnet, et flott landemerke ved havneområdet. Besøk også Det bysantiske museum i 2 Stratou Avenue om du ønsker å oppleve kunst og kultur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør at du kan ta med barna på et solrikt eventyr. Ta turen til Den gamle festningsmuren, hvor dere kan få en fantastisk utsikt over Thessaloniki og Det hvite tårnet.

Hvor bør jeg shoppe?

Ta et fly til Thessaloniki, og vips så befinner du deg blant gode shoppingmuligheter i solen. Du finner en rekke ulike butikker i gatene Tsimiski, Venizelou, Ermou og Mitropoleos.