Finn billige fly til Thessaloniki

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Thessaloniki

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Thessaloniki

Beste pris på enveisbillett

271 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 008 kr

Raskeste flytid

3t 30m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Thessaloniki fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 271 kr (Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Thessaloniki fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 008 kr (Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia).
Den kjappeste flyvningen til Thessaloniki fra Norge tar 3t 30m (Oslo Gardermoen til Thessaloniki Makedonia).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Thessaloniki, deriblant SWISS, Aegean Airlines og Air Serbia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Thessaloniki

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Thessaloniki fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Thessaloniki

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Thessaloniki fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 531 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Thessaloniki koster i gjennomsnitt kun 1 734 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli51 % dyrereDet koster ca. 3 818 kr for flyvninger til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli393 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Thessaloniki?

Vakre Thessaloniki kan by på både sjarm, vakker arkitektur og et forrykende uteliv med en rekke restauranter og barer. Byen har relativt mye nedbør ettersom det er en kystby. Høysesongen er vår og sommer. I de varme sommermånedene stiger gjerne temperaturene til over 30 grader på dagtid, og temperaturen faller sjelden til under 20 grader om natten. Vannet har gjerne en temperatur opp mot 25 grader, noe som gjør det til en ypperlig badedestinasjon.

Ettersom Thessaloniki har middelhavsklima gir det varme og tørre sommermåneder, samt milde vintre. Hvis du kan fly i for eksempel november til januar, og sammenligner priser på nettet kan du være heldig å finne billigere flybilletter til Thessaloniki.

Book fly til Thessaloniki og besøk landemerket Det hvite tårnet ved havnen, samt Sofiakatedralen fra 700-tallet som er bygd etter samme mønster som Konstantinopel. Faktisk er hele 15 attraksjoner i Thessaloniki oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Thessaloniki fra Bucuresti for 110 kr. Dette er 97 % billigere enn de fleste flytilbudene til Thessaloniki. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Thessaloniki fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Thessaloniki fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 734 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Thessaloniki i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 064 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Thessaloniki fra Norge hvis du bestiller 58 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Thessaloniki for ca. 2 531 kr når du søker 58 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Thessaloniki fra Norge for så lite som 1 008 kr på momondo.

Kavála Megas Alexandros flyplass eller Vólos Nea Anchialos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Thessaloniki.

Kavála Megas Alexandros flyplass har en gjennomsnittspris på 3 922 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Thessaloniki. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Thessaloniki

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Thessaloniki som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
27. okt.
TRF14:05Oslo Torp Sandefjord
17t 40m
1 stopp
SKG07:45Thessaloniki Makedonia
29. okt.
SKG17:30Thessaloniki Makedonia
18t 05m
2 stopp
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1 008 kr
Finn lignende
Ryanair
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
31t 15m
2 stopp
SKG12:15Thessaloniki Makedonia
4. okt.
SKG06:30Thessaloniki Makedonia
23t 50m
2 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
1 056 kr
Finn lignende
Ryanair
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
1 stopp
SKG15:10Thessaloniki Makedonia
4. okt.
SKG06:30Thessaloniki Makedonia
23t 50m
2 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
1 221 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. sep.
OSL10:40Oslo Gardermoen
25t 35m
1 stopp
SKG12:15Thessaloniki Makedonia
4. okt.
SKG12:35Thessaloniki Makedonia
24t 25m
1 stopp
OSL13:00Oslo Gardermoen
1 260 kr
Finn lignende
Ryanair
27. okt.
TRF14:05Oslo Torp Sandefjord
25t 25m
2 stopp
SKG15:30Thessaloniki Makedonia
29. okt.
SKG17:30Thessaloniki Makedonia
18t 05m
2 stopp
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1 395 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
1 stopp
SKG03:25Thessaloniki Makedonia
12. sep.
SKG11:35Thessaloniki Makedonia
6t 05m
1 stopp
TRF17:40Oslo Torp Sandefjord
1 434 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Thessaloniki

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Thessaloniki, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aegean Airlines, Flyr AS og Ryanair
Ryanair
27. aug.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 25m
1 stopp
SKG05:10Thessaloniki Makedonia
Ryanair
7. sep.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
13t 20m
1 stopp
SKG05:40Thessaloniki Makedonia
Ryanair
7. sep.
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
12t 55m
2 stopp
SKG17:05Thessaloniki Makedonia

Hvilke flyselskaper flyr til Thessaloniki?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Thessaloniki

Hvilke flyselskaper flyr til Thessaloniki?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Thessaloniki fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, Air Serbia, Austrian Airlines og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Thessaloniki jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med SWISS til Thessaloniki

Det mest populære flyselskapet for fly til Thessaloniki på momondo, er SWISS som har 3 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Zurich, og det beste tilbudet på en flyvning med SWISS til Thessaloniki, kostet 1 554 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Thessaloniki, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 138 SWISS vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Aegean Airlines til Thessaloniki

E annet populært valg for fly til Thessaloniki, er Aegean Airlines (8,4/10, 66 vurderinger). De fleste flyvninger med Aegean Airlines som lander i Thessaloniki, ankommer fra Athen Eleftherios V., men det finnes 41 flyvninger med Aegean Airlines til Thessaloniki fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Aegean Airlines på momondo denne uken, lå på 1 985 kr (Oslo Gardermoen til Thessaloniki, tur/retur).


Flyplasser nære Thessaloniki

Under finner du alle flyplassene i Thessaloniki sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Thessaloniki lander du på Thessaloniki lufthavn (Thessaloniki Airport – SKG) som ligger omtrent 14 kilometer fra Thessaloniki sentrum. Det er både billig og raskt å reise med buss når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum. Buss nummer 78 kjører hvert 30. minutt, hele dagen. Buss 78N kjører om natten, og Buss 78A kjører kl. 05.00 om morgenen. Turen fra flyplassen til sentrum tar ca. 30-40 min og koster ca. EUR 2 (NOK 20). Du kan kjøpe billetter på egne billettautomater, bare husk eksakt beløp. Du kan også leie bil på et av de mange bilutleieselskapene på flyplassen. Sammenlign gjerne priser på nettet før du booker. Bestiller du online slipper du også kø.


Populære flybilletter til Thessaloniki

Finn dine flybilletter til Thessaloniki med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Thessaloniki
Raskeste flytid8t 35m
Laveste pris1 008 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Thessaloniki

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør den greske byen til et yndet reisemål. Når du er vel fremme, er det lett å ta seg frem på kryss og tvers av byen. Til og fra hovedbusstasjonen i sentrum kan du ta flere lokalbusser. Lokalbussene kjører hyppig hele dagen og kvelden, fra seks om morgenen til ett om kvelden. Det ligger mange bussholdeplasser spredt rundt i byen, og du kan kjøpe bussbillett både på ulike kiosker og på bussen. En billett har varighet på 60 minutter og kan benyttes på alle lokalbusser. Prisen for en enkeltbillett er ca. EUR 2 (NOK 20). Vær oppmerksom på at det er hyppige kontroller, så ta vare på bussbilletten til turen er over.

I selve sentrum kan du også gjerne oppleve byen og flere av attraksjonene til fots. Om sommeren kan det være veldig varmt, så da anbefales gjerne buss eller taxi.


Visumkrav for Thessaloniki

Norske borgere behøver ikke visum når de flyr til Thessaloniki på grunn av Schengen samarbeidet, gitt at man ikke skal være der lenger enn 90 dager. Norske statsborgere behøver gyldig pass som identifikasjonspapir. Passet behøver ikke å være gyldig lenger enn til etter avreisedagen fra Hellas, og nødpass godtas. Du kan til enhver tid få oversikt over hvilke regler som gjelder for visum og pass på nettsidene til ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Thessaloniki


De beste tingene å se og gjøre i Thessaloniki

Når du flyr til Thessaloniki bør du se Det hvite tårnet, et flott landemerke ved havneområdet. Besøk også Det bysantiske museum i 2 Stratou Avenue om du ønsker å oppleve kunst og kultur.

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør at du kan ta med barna på et solrikt eventyr. Ta turen til Den gamle festningsmuren, hvor dere kan få en fantastisk utsikt over Thessaloniki og Det hvite tårnet.

Ta et fly til Thessaloniki, og vips så befinner du deg blant gode shoppingmuligheter i solen. Du finner en rekke ulike butikker i gatene Tsimiski, Venizelou, Ermou og Mitropoleos.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Thessaloniki når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Thessaloniki, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Thessaloniki med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Thessaloniki.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Thessaloniki. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Thessaloniki

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Thessaloniki

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.