Finn billige fly til Thessaloniki

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Thessaloniki (SKG)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Thessaloniki

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Thessaloniki fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Thessaloniki

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Thessaloniki fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 018 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Thessaloniki koster i gjennomsnitt kun 1 519 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 3 072 kr for flyvninger til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL THESSALONIKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli366 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Thessaloniki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Thessaloniki?

Vakre Thessaloniki kan by på både sjarm, vakker arkitektur og et forrykende uteliv med en rekke restauranter og barer. Byen har relativt mye nedbør ettersom det er en kystby. Høysesongen er vår og sommer. I de varme sommermånedene stiger gjerne temperaturene til over 30 grader på dagtid, og temperaturen faller sjelden til under 20 grader om natten. Vannet har gjerne en temperatur opp mot 25 grader, noe som gjør det til en ypperlig badedestinasjon.

Ettersom Thessaloniki har middelhavsklima gir det varme og tørre sommermåneder, samt milde vintre. Hvis du kan fly i for eksempel november til januar, og sammenligner priser på nettet kan du være heldig å finne billigere flybilletter til Thessaloniki.

Book fly til Thessaloniki og besøk landemerket Det hvite tårnet ved havnen, samt Sofiakatedralen fra 700-tallet som er bygd etter samme mønster som Konstantinopel. Faktisk er hele 15 attraksjoner i Thessaloniki oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilken flyvning til Thessaloniki er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Thessaloniki fra Göteborg for 632 kr. Dette er 78 % billigere enn de fleste flytilbudene til Thessaloniki. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Thessaloniki fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Thessaloniki?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Thessaloniki. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 519 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Thessaloniki med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 587 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Thessaloniki?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Thessaloniki på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 231 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Thessaloniki fra Norge for så lite som 1 188 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Thessaloniki?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Thessaloniki fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 2 230 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 816 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Thessaloniki.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Thessaloniki?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Thessaloniki vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Thessaloniki på kvelden for så lite som 2 443 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Thessaloniki, med priser som ligger på ca. 3 005 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Thessaloniki?

Kavála Megas Alexandros flyplass eller Vólos Nea Anchialos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Thessaloniki.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Thessaloniki?

Kavála Megas Alexandros flyplass har en gjennomsnittspris på 2 894 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Thessaloniki. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Thessaloniki Makedonia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Thessaloniki Makedonia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Serbia
7. jun.
05:45Oslo Gardermoen
4t 40m
1 stopp
10:25Thessaloniki Makedonia
11. jun.
12:20Thessaloniki Makedonia
4t 40m
1 stopp
17:00Oslo Gardermoen
2 028 kr
Finn lignende
Aegean Airlines
7. jun.
02:40Oslo Gardermoen
7t 05m
1 stopp
09:45Thessaloniki Makedonia
11. jun.
02:30Thessaloniki Makedonia
8t 05m
2 stopp
10:35Oslo Gardermoen
4 880 kr
Finn lignende
Aegean Airlines
7. jun.
02:40Oslo Gardermoen
7t 05m
1 stopp
09:45Thessaloniki Makedonia
11. jun.
02:30Thessaloniki Makedonia
8t 05m
2 stopp
10:35Oslo Gardermoen
4 888 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. mai
07:35Oslo Gardermoen
7t 00m
1 stopp
14:35Thessaloniki Makedonia
31. mai
10:20Thessaloniki Makedonia
10t 05m
1 stopp
20:25Oslo Gardermoen
1 850 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. mai
02:40Oslo Gardermoen
11t 55m
2 stopp
14:35Thessaloniki Makedonia
31. mai
10:20Thessaloniki Makedonia
8t 20m
2 stopp
18:40Oslo Gardermoen
2 529 kr
Finn lignende
Lufthansa
7. mai
03:30Oslo Gardermoen
12t 40m
1 stopp
16:10Thessaloniki Makedonia
31. mai
10:20Thessaloniki Makedonia
8t 20m
2 stopp
18:40Oslo Gardermoen
1 825 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Thessaloniki Makedonia

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Thessaloniki, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
SAS
24. apr.
05:50Oslo Gardermoen
9t 50m
1 stopp
15:40Thessaloniki Makedonia
2 113 kr
Finn lignende
Ryanair
7. okt.
16:55Oslo Torp Sandefjord
13t 10m
1 stopp
06:05Thessaloniki Makedonia
Flere flyselskaper
3. okt.
04:30Oslo Torp Sandefjord
13t 25m
2 stopp
17:55Thessaloniki Makedonia

Hvilke flyselskaper flyr til Thessaloniki?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Thessaloniki

Når du sammenligner priser på nettet kan du booke billige flybilletter til Thessaloniki fra flere flyselskaper. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnad for tillegg slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet. KLM og SAS kan fly deg fra Oslo til Thessaloniki på 6 timer, med en mellomlanding. Ryanair og Norwegian tilbyr billige flybilletter til Thessaloniki fra Bergen og Trondheim, også med mellomlanding. Da bør du beregne en samlet reisetid fra ca. 7 timer. Fly til Thessaloniki fra Norge lander på Thessaloniki internasjonale lufthavn (SKG).


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Thessaloniki, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Thessaloniki lander du på Thessaloniki lufthavn (Thessaloniki Airport – SKG) som ligger omtrent 14 kilometer fra Thessaloniki sentrum. Det er både billig og raskt å reise med buss når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum. Buss nummer 78 kjører hvert 30. minutt, hele dagen. Buss 78N kjører om natten, og Buss 78A kjører kl. 05.00 om morgenen. Turen fra flyplassen til sentrum tar ca. 30-40 min og koster ca. EUR 2 (NOK 20). Du kan kjøpe billetter på egne billettautomater, bare husk eksakt beløp. Du kan også leie bil på et av de mange bilutleieselskapene på flyplassen. Sammenlign gjerne priser på nettet før du booker. Bestiller du online slipper du også kø. (Informasjon sjekket: 25/02/18).


Populære flybilletter til Thessaloniki

Finn dine flybilletter til Thessaloniki med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Thessaloniki
Raskeste flytid
14t 20m
Billigste pris
1 189 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Thessaloniki?

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør den greske byen til et yndet reisemål. Når du er vel fremme, er det lett å ta seg frem på kryss og tvers av byen. Til og fra hovedbusstasjonen i sentrum kan du ta flere lokalbusser. Lokalbussene kjører hyppig hele dagen og kvelden, fra seks om morgenen til ett om kvelden. Det ligger mange bussholdeplasser spredt rundt i byen, og du kan kjøpe bussbillett både på ulike kiosker og på bussen. En billett har varighet på 60 minutter og kan benyttes på alle lokalbusser. Prisen for en enkeltbillett er ca. EUR 2 (NOK 20). Vær oppmerksom på at det er hyppige kontroller, så ta vare på bussbilletten til turen er over. (Informasjon sjekket: 25/02/18).

I selve sentrum kan du også gjerne oppleve byen og flere av attraksjonene til fots. Om sommeren kan det være veldig varmt, så da anbefales gjerne buss eller taxi.


Kan man reise til Thessaloniki uten pass eller visum?

Norske borgere behøver ikke visum når de flyr til Thessaloniki på grunn av Schengen samarbeidet, gitt at man ikke skal være der lenger enn 90 dager. Norske statsborgere behøver gyldig pass som identifikasjonspapir. Passet behøver ikke å være gyldig lenger enn til etter avreisedagen fra Hellas, og nødpass godtas. Du kan til enhver tid få oversikt over hvilke regler som gjelder for visum og pass på nettsidene til ambassaden.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Thessaloniki?

Når du flyr til Thessaloniki bør du se Det hvite tårnet, et flott landemerke ved havneområdet. Besøk også Det bysantiske museum i 2 Stratou Avenue om du ønsker å oppleve kunst og kultur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Thessaloniki gjør at du kan ta med barna på et solrikt eventyr. Ta turen til Den gamle festningsmuren, hvor dere kan få en fantastisk utsikt over Thessaloniki og Det hvite tårnet.

Hvor bør jeg shoppe?

Ta et fly til Thessaloniki, og vips så befinner du deg blant gode shoppingmuligheter i solen. Du finner en rekke ulike butikker i gatene Tsimiski, Venizelou, Ermou og Mitropoleos.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse