Finn billige fly til London

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i London

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i London fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Stansted flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL London

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Stansted flyplass (STN)

Vanligvis er flyvninger til London fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Stansted, som i gjennomsnitt koster 573 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til London koster i gjennomsnitt kun 688 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 1 234 kr for flyvninger til London fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til London fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til London?

Høysesong i London er de varme sommermånedene og tidlig på høsten, og på denne tiden er det simpelthen herlig å nyte en spasertstur langs Themsen og en kopp engelsk te på utekaféene. Spesielt september er en populær måned å reise til London på, men desember er faktisk ofte den måneden i året som flest velger å fly til London.

Høysesong betyr ofte høyere priser. Vil du på reisefot ut over høsten eller tidlig vår derimot, er det ofte lettere å finne billige flybilletter til London. Lavsesongen er fra januar til mars. Byen er da roligere, folkemengdene er mindre og du slipper lange køer når du skal beundre utsikten over byen fra London Eye. Du kan bruke vår priskalender for å sammenligne kostnaden på flybilletter til London.

 • Hvilken flyvning til London er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til London for 146 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til London. Du kan finne den billigste prisen til London fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til London?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til London fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 688 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke London i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 740 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til London?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til London på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 950 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til London utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til London for 141 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til London?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til London er på tirsdag med priser helt nede i 906 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 205 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til London?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til London vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til London på kvelden for så lite som 926 kr. Flyvninger til London er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 266 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av London?

  De som skal fly til London kan potensielt finne bedre priser for London Heathrow flyplass (23 km fra sentrum i London), London Gatwick flyplass (38 km fra sentrum i London), London Luton flyplass (45 km fra sentrum i London), London Stansted flyplass (50 km fra sentrum i London), eller London Southend flyplass (57 km fra sentrum i London), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til London?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det London Stansted flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i London, med en gjennomsnittspris på 1 198 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til London

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til London som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair UK
18. sep.
OSL07:25Oslo Gardermoen
2t 10m
STN09:35London Stansted
25. sep.
STN04:00London Stansted
2t 00m
OSL06:00Oslo Gardermoen
Ryanair UK
17. sep.
OSL14:55Oslo Gardermoen
2t 10m
STN17:05London Stansted
25. sep.
STN04:00London Stansted
2t 00m
OSL06:00Oslo Gardermoen
Ryanair UK
24. sep.
OSL14:55Oslo Gardermoen
2t 10m
STN17:05London Stansted
27. sep.
STN04:00London Stansted
2t 00m
OSL06:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL17:50Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
STN10:40London Stansted
20. sep.
STN04:00London Stansted
2t 00m
OSL06:00Oslo Gardermoen
Ryanair UK
17. sep.
OSL14:55Oslo Gardermoen
2t 10m
STN17:05London Stansted
25. sep.
STN04:00London Stansted
2t 00m
OSL06:00Oslo Gardermoen
Ryanair
29. sep.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
8t 30m
1 stopp
STN21:40London Stansted
4. okt.
STN18:00London Stansted
9t 30m
1 stopp
TRF03:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til London

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til London, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways og Ryanair UK
British Airways
21. sep.
OSL13:00Oslo Gardermoen
2t 20m
LHR15:20London Heathrow
British Airways
30. aug.
OSL03:05Oslo Gardermoen
2t 30m
LHR05:35London Heathrow
Ryanair UK
27. sep.
OSL07:25Oslo Gardermoen
2t 10m
STN09:35London Stansted

Hvilke flyselskaper flyr til London?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til London

Ønsker du å fly til London fra Norge, har du flere alternativer å velge mellom; både tradisjonelle flyselskap som SAS, og lavpriskjeder som Norwegian. Vær oppmerksom på at noen har ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje. British Airways, Ryanair, AirBaltic og Eurowings er populære selskap for alle som er på jakt etter billige flybilletter til London. Ønsker du direktefly, tilbyr blant andre Norwegian dette fra Oslo, Bergen og Trondheim. Du kan fly til London fra Bergen, Oslo og Trondheim på cirka 2–3,5 timer direkte og fra 4 timer og opp med mellomlandinger.


Flyplasser nære London

Under finner du alle flyplassene i London sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til London fra Norge, kan du havne på en av seks flyplasser. London City lufthavn ligger tett på byen, og du kan kjøpe bussbilletter både til og fra flyplassen fra cirka £ 1.50. Det raskeste er å ta lettbane, Docklands Light Railway, videre til t-bane eller tog.

Det er raskt og enkelt å komme seg fra Heathrow til sentrum og tilbake, døgnet rundt. Ekspresstoget tar knapt 15 minutter inn til London og har avgang hver 15. minutt. T-banen er en rimeligere løsning, med priser fra cirka £ 6 per vei. Bussbilletter kan du få helt ned i cirka £ 1–2.

Stansted lufthavn har busser som går både til og fra sentrum døgnet rundt. National Express for eksempel, har priser på rundt £ 5. Raskeste løsning er ekspresstoget, og du betaler rundt £ 28–30 for en voksenbillett. Bestiller du på forhånd, kan du ofte få billetter helt ned i cirka £ 7–8.

Du kommer deg til sentrum fra Gatwick på bare 30 minutter med tog, og du kan spare penger ved å booke på forhånd. Ekspresstoget går så ofte som hvert 15. minutt. Buss er et billig alternativ med priser fra cirka £ 2-3 og oppover.

Du kan komme deg både til og fra Luton lufthavn døgnet rundt. Togene går ofte, og det tar bare cirka 20 minutter fra sentrum. Du må beregne ytterligere ti minutter for å ta skyttelbuss mellom flyplassen og togstasjonen.

Skal du både til og fra Southend lufthavn fra London sentrum, går det opptil åtte tog i timen. Du kommer deg til sentrum på i underkant av en time, og billettprisen starter fra cirka £ 13 og oppover, avhengig av reisetidspunkt. Vær oppmerksom på at det ikke går offentlig transport til og fra denne flyplassen om natten.


Populære flybilletter til London

Finn dine flybilletter til London med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til London
Raskeste flytid2t 10m
Billigst pris185 kr
Flyvninger fra Stavanger til London
Raskeste flytid1t 50m
Billigst pris714 kr
Flyvninger fra Ålesund til London
Raskeste flytid17t 45m
Billigst pris987 kr
Flyvninger fra Bergen til London
Raskeste flytid15t 30m
Billigst pris1 208 kr
Flyvninger fra Trondheim til London
Raskeste flytid28t 25m
Billigst pris1 225 kr
Flyvninger fra Tromsø til London
Raskeste flytid5t 55m
Billigst pris1 357 kr
Flyvninger fra Haugesund til London
Raskeste flytid33t 25m
Billigst pris1 710 kr
Flyvninger fra Narvik til London
Raskeste flytid24t 45m
Billigst pris1 728 kr
Flyvninger fra Kristiansand til London
Raskeste flytid20t 30m
Billigst pris1 728 kr
Flyvninger fra Molde til London
Raskeste flytid16t 50m
Billigst pris6 381 kr

Hvordan kommer man seg rundt i London?

Når du først har funnet billige flybilletter til London og kommet deg trygt fram, er neste steg å orientere seg i byen. T-banen er et lettvint og praktisk alternativ. For å holde oversikt over alle linjene, kan det være smart å plukke med seg et kart over linjene fra flyplassen, hotellet eller stasjonene.

Det kan fort lønne seg å kjøpe forhåndsbetalte kort for buss og t-bane. Kortene Visitor Oyster og Travelcard er reisekort som du kan bruke istedenfor enkeltbilletter. Enkeltbillett på t-banen i sone 1 koster rundt £ 5 uten kort, og £ 2–3 med Oyster-kort. Ubegrenset reise i sone 1 og 2 koster cirka £ 6–7 per dag. Skal du bli i flere dager, kan du også kjøpe kort for cirka £ 30. Reisekort fås kjøpt på stasjonene.


Kan man reise til London uten pass eller visum?

Har du funnet billige flybilletter til London og føler deg klar for en liten ferie? Før du drar av gårde, er det viktig å ha pass og reisedokumentasjon under kontroll. For å reise til London behøver du pass som er gyldig under hele oppholdet, ettersom Storbritannia ikke er medlem av Schengen. Nordmenn trenger imidlertid ikke visum, men husk at reglene fort kan forandre seg. Ta gjerne en titt på regjeringen og ambassaden sine nettsider for å sjekke reglene i god tid før du skal ta fly til London.


Start planleggingen av reisen til London


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i London?

Har du først hoppet på et fly til London, venter det deg klassiske severdigheter som Tower of London, Westminister Abbey og London Dungeon. Du kan også nyte en forrykende aften med show på London Theatre, eller kose deg på en trivelig, sjarmerende engelsk pub langs Themsen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til London for hele familien, for her er det mye spennende å finne på for både store og små. Warner Bros. Studio Tour London gir en omvisning på settet hvor Harry Potter-filmene ble spilt inn, eller hva med å besøke de berømte voksfigurene på Madame Tussauds?

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er velkjent for fristende shoppingmuligheter, og det er mange som kjøper billige flybilletter til London for å slå seg løs i livlige handlegater. Camden Lock Marked kan friste med alt fra vintage-klær og -smykker til musikk og interiør. Dessuten er en tur på den berømte handlegaten Oxford Street et “must for alle som er på shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

London har mange, unike nabolag som er morsomme å utforske. Notting Hill er kjent for sitt karneval hver august, men den sjarmerende bydelen har mer å by på, som Portobello Market og Notting Hill Film Tour. Livlige Soho er fylt til randen av moro og opplevelser, og er det rette stedet for pulserende natteliv, velsmakende mat og musikaler på West End.