Finn billige fly til London

Tur/retur
Økonomi
Omaha (OMA)
London (LON)
fre.. 18.9.
fre.. 25.9.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i London

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i London fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til London?

Høysesong i London er de varme sommermånedene og tidlig på høsten, og på denne tiden er det simpelthen herlig å nyte en spasertstur langs Themsen og en kopp engelsk te på utekaféene. Spesielt september er en populær måned å reise til London på, men desember er faktisk ofte den måneden i året som flest velger å fly til London.

Høysesong betyr ofte høyere priser. Vil du på reisefot ut over høsten eller tidlig vår derimot, er det ofte lettere å finne billige flybilletter til London. Lavsesongen er fra januar til mars. Byen er da roligere, folkemengdene er mindre og du slipper lange køer når du skal beundre utsikten over byen fra London Eye. Du kan bruke vår priskalender for å sammenligne kostnaden på flybilletter til London.

Hvilken flyvning til London er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til London for 150 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til London. Du kan finne den billigste prisen til London fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til London?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til London på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 927 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 230 kr for en reise fra Norge til London.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til London?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til London på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til London på denne tiden av dagen kan koste så lite som 925 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 207 kr. Flyvninger til London fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av London?

De som skal fly til London kan potensielt finne bedre priser for London Heathrow flyplass (23 km fra sentrum i London), London Gatwick flyplass (38 km fra sentrum i London), London Luton flyplass (45 km fra sentrum i London), London Stansted flyplass (50 km fra sentrum i London), eller London Southend flyplass (57 km fra sentrum i London), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til London?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det London Stansted flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i London, med en gjennomsnittspris på 1 130 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til London

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til London som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
25. sep.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN
London Stansted
2. okt.
STN
London Stansted
1t 50m
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN
London Stansted
11. okt.
STN
London Stansted
1t 50m
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
28. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
12t 35m
1 stopp
LGW
London Gatwick
4. nov.
LGW
London Gatwick
10t 25m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 05m
STN
London Stansted
11. okt.
STN
London Stansted
2t 00m
OSL
Oslo Gardermoen
Ryanair
14. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 05m
STN
London Stansted
21. okt.
STN
London Stansted
2t 00m
OSL
Oslo Gardermoen
British Airways
8. des.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 30m
LHR
London Heathrow
3. jan.
LHR
London Heathrow
2t 15m
OSL
Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til London

Hvis du ser etter enveisflyvninger til London, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
25. sep.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN
London Stansted
Ryanair
16. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 05m
STN
London Stansted
Ryanair
4. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN
London Stansted

Hvilke flyselskaper flyr til London?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til London

Ønsker du å fly til London fra Norge, har du flere alternativer å velge mellom; både tradisjonelle flyselskap som SAS, og lavpriskjeder som Norwegian. Vær oppmerksom på at noen har ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje. British Airways, Ryanair, AirBaltic og Eurowings er populære selskap for alle som er på jakt etter billige flybilletter til London. Ønsker du direktefly, tilbyr blant andre Norwegian dette fra Oslo, Bergen og Trondheim. Du kan fly til London fra Bergen, Oslo og Trondheim på cirka 2–3,5 timer direkte og fra 4 timer og opp med mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i London, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til London fra Norge, kan du havne på en av seks flyplasser. London City lufthavn ligger tett på byen, og du kan kjøpe bussbilletter både til og fra flyplassen fra cirka £ 1.50. Det raskeste er å ta lettbane, Docklands Light Railway, videre til t-bane eller tog.

Det er raskt og enkelt å komme seg fra Heathrow til sentrum og tilbake, døgnet rundt. Ekspresstoget tar knapt 15 minutter inn til London og har avgang hver 15. minutt. T-banen er en rimeligere løsning, med priser fra cirka £ 6 per vei. Bussbilletter kan du få helt ned i cirka £ 1–2.

Stansted lufthavn har busser som går både til og fra sentrum døgnet rundt. National Express for eksempel, har priser på rundt £ 5. Raskeste løsning er ekspresstoget, og du betaler rundt £ 28–30 for en voksenbillett. Bestiller du på forhånd, kan du ofte få billetter helt ned i cirka £ 7–8.

Du kommer deg til sentrum fra Gatwick på bare 30 minutter med tog, og du kan spare penger ved å booke på forhånd. Ekspresstoget går så ofte som hvert 15. minutt. Buss er et billig alternativ med priser fra cirka £ 2-3 og oppover.

Du kan komme deg både til og fra Luton lufthavn døgnet rundt. Togene går ofte, og det tar bare cirka 20 minutter fra sentrum. Du må beregne ytterligere ti minutter for å ta skyttelbuss mellom flyplassen og togstasjonen.

Skal du både til og fra Southend lufthavn fra London sentrum, går det opptil åtte tog i timen. Du kommer deg til sentrum på i underkant av en time, og billettprisen starter fra cirka £ 13 og oppover, avhengig av reisetidspunkt. Vær oppmerksom på at det ikke går offentlig transport til og fra denne flyplassen om natten.


Populære flybilletter til London

Finn dine flybilletter til London med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til London
Raskeste flytid
5t 25m
Billigste pris
550 kr
Flyvninger fra Bergen til London
Raskeste flytid
3t 55m
Billigste pris
1 397 kr
Flyvninger fra Stavanger til London
Raskeste flytid
2t 00m
Billigste pris
1 487 kr
Flyvninger fra Kristiansand til London
Raskeste flytid
23t 25m
Billigste pris
1 911 kr
Flyvninger fra Trondheim til London
Raskeste flytid
14t 20m
Billigste pris
1 983 kr
Flyvninger fra Ålesund til London
Raskeste flytid
4t 25m
Billigste pris
2 325 kr
Flyvninger fra Molde til London
Raskeste flytid
9t 20m
Billigste pris
3 073 kr
Flyvninger fra Evenes til London
Raskeste flytid
20t 45m
Billigste pris
4 254 kr
Flyvninger fra Tromsø til London
Raskeste flytid
16t 35m
Billigste pris
4 452 kr
Flyvninger fra Haugesund til London
Raskeste flytid
4t 15m
Billigste pris
5 786 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i London?

Når du først har funnet billige flybilletter til London og kommet deg trygt fram, er neste steg å orientere seg i byen. T-banen er et lettvint og praktisk alternativ. For å holde oversikt over alle linjene, kan det være smart å plukke med seg et kart over linjene fra flyplassen, hotellet eller stasjonene.

Det kan fort lønne seg å kjøpe forhåndsbetalte kort for buss og t-bane. Kortene Visitor Oyster og Travelcard er reisekort som du kan bruke istedenfor enkeltbilletter. Enkeltbillett på t-banen i sone 1 koster rundt £ 5 uten kort, og £ 2–3 med Oyster-kort. Ubegrenset reise i sone 1 og 2 koster cirka £ 6–7 per dag. Skal du bli i flere dager, kan du også kjøpe kort for cirka £ 30. Reisekort fås kjøpt på stasjonene.


Kan man reise til London uten pass eller visum?

Har du funnet billige flybilletter til London og føler deg klar for en liten ferie? Før du drar av gårde, er det viktig å ha pass og reisedokumentasjon under kontroll. For å reise til London behøver du pass som er gyldig under hele oppholdet, ettersom Storbritannia ikke er medlem av Schengen. Nordmenn trenger imidlertid ikke visum, men husk at reglene fort kan forandre seg. Ta gjerne en titt på regjeringen og ambassaden sine nettsider for å sjekke reglene i god tid før du skal ta fly til London.


Finn hotell og fly til London


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i London?

Har du først hoppet på et fly til London, venter det deg klassiske severdigheter som Tower of London, Westminister Abbey og London Dungeon. Du kan også nyte en forrykende aften med show på London Theatre, eller kose deg på en trivelig, sjarmerende engelsk pub langs Themsen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til London for hele familien, for her er det mye spennende å finne på for både store og små. Warner Bros. Studio Tour London gir en omvisning på settet hvor Harry Potter-filmene ble spilt inn, eller hva med å besøke de berømte voksfigurene på Madame Tussauds?

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er velkjent for fristende shoppingmuligheter, og det er mange som kjøper billige flybilletter til London for å slå seg løs i livlige handlegater. Camden Lock Marked kan friste med alt fra vintage-klær og -smykker til musikk og interiør. Dessuten er en tur på den berømte handlegaten Oxford Street et “must for alle som er på shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

London har mange, unike nabolag som er morsomme å utforske. Notting Hill er kjent for sitt karneval hver august, men den sjarmerende bydelen har mer å by på, som Portobello Market og Notting Hill Film Tour. Livlige Soho er fylt til randen av moro og opplevelser, og er det rette stedet for pulserende natteliv, velsmakende mat og musikaler på West End.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse