Finn billige fly til London

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i London

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i London fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Heathrow flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL London

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Stansted flyplass (STN)

Vanligvis er flyvninger til London fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Stansted, som i gjennomsnitt koster 542 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til London koster i gjennomsnitt kun 650 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 1 167 kr for flyvninger til London fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til London fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til London?

Høysesong i London er de varme sommermånedene og tidlig på høsten, og på denne tiden er det simpelthen herlig å nyte en spasertstur langs Themsen og en kopp engelsk te på utekaféene. Spesielt september er en populær måned å reise til London på, men desember er faktisk ofte den måneden i året som flest velger å fly til London.

Høysesong betyr ofte høyere priser. Vil du på reisefot ut over høsten eller tidlig vår derimot, er det ofte lettere å finne billige flybilletter til London. Lavsesongen er fra januar til mars. Byen er da roligere, folkemengdene er mindre og du slipper lange køer når du skal beundre utsikten over byen fra London Eye. Du kan bruke vår priskalender for å sammenligne kostnaden på flybilletter til London.

 • Hvilken flyvning til London er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til London for 138 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til London. Du kan finne den billigste prisen til London fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til London?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til London fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 650 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke London i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 709 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til London?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til London på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 901 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til London utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til London for 50 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av London?

  De som skal fly til London kan potensielt finne bedre priser for London Heathrow flyplass (23 km fra sentrum i London), London Gatwick flyplass (38 km fra sentrum i London), London Luton flyplass (45 km fra sentrum i London), London Stansted flyplass (50 km fra sentrum i London), eller London Southend flyplass (57 km fra sentrum i London), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til London?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det London Stansted flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i London, med en gjennomsnittspris på 1 133 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til London

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til London som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair UK
11. nov.
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN14:20London Stansted
18. nov.
STN09:05London Stansted
1t 50m
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
4. nov.
TRF13:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN15:20London Stansted
11. nov.
STN09:05London Stansted
1t 50m
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
18. nov.
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN14:20London Stansted
25. nov.
STN09:05London Stansted
1t 50m
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
11. nov.
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN14:20London Stansted
14. nov.
STN09:10London Stansted
1t 50m
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
11. nov.
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN14:20London Stansted
25. nov.
STN09:05London Stansted
1t 50m
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
2t 15m
STN19:20London Stansted
19. nov.
STN13:40London Stansted
2t 00m
OSL15:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til London

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til London, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Ryanair UK
Ryanair UK
31. okt.
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN15:25London Stansted
Ryanair UK
31. okt.
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN15:25London Stansted
Ryanair UK
28. nov.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN14:25London Stansted

Hvilke flyselskaper flyr til London?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til London
 • Hvilke flyselskaper flyr til London?

  British Airways, Ryanair, SAS og Norwegian er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to London jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til London med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Slik kommer du deg til sentrum av London fra flyplassen

Når du skal fly til London fra Norge, kan du havne på en av seks flyplasser. London City lufthavn ligger tett på byen, og du kan kjøpe bussbilletter både til og fra flyplassen fra cirka £ 1.50. Det raskeste er å ta lettbane, Docklands Light Railway, videre til t-bane eller tog.

Det er raskt og enkelt å komme seg fra Heathrow til sentrum og tilbake, døgnet rundt. Ekspresstoget tar knapt 15 minutter inn til London og har avgang hver 15. minutt. T-banen er en rimeligere løsning, med priser fra cirka £ 6 per vei. Bussbilletter kan du få helt ned i cirka £ 1–2.

Stansted lufthavn har busser som går både til og fra sentrum døgnet rundt. National Express for eksempel, har priser på rundt £ 5. Raskeste løsning er ekspresstoget, og du betaler rundt £ 28–30 for en voksenbillett. Bestiller du på forhånd, kan du ofte få billetter helt ned i cirka £ 7–8.

Du kommer deg til sentrum fra Gatwick på bare 30 minutter med tog, og du kan spare penger ved å booke på forhånd. Ekspresstoget går så ofte som hvert 15. minutt. Buss er et billig alternativ med priser fra cirka £ 2-3 og oppover.

Du kan komme deg både til og fra Luton lufthavn døgnet rundt. Togene går ofte, og det tar bare cirka 20 minutter fra sentrum. Du må beregne ytterligere ti minutter for å ta skyttelbuss mellom flyplassen og togstasjonen.

Skal du både til og fra Southend lufthavn fra London sentrum, går det opptil åtte tog i timen. Du kommer deg til sentrum på i underkant av en time, og billettprisen starter fra cirka £ 13 og oppover, avhengig av reisetidspunkt. Vær oppmerksom på at det ikke går offentlig transport til og fra denne flyplassen om natten.


Populære flybilletter til London

Finn dine flybilletter til London med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til London
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris67 kr
Flyvninger fra Bergen til London
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris650 kr
Flyvninger fra Stavanger til London
Raskeste flytid11t 00m
Billigst pris659 kr
Flyvninger fra Trondheim til London
Raskeste flytid6t 15m
Billigst pris767 kr
Flyvninger fra Kristiansand til London
Raskeste flytid6t 10m
Billigst pris942 kr
Flyvninger fra Narvik til London
Raskeste flytid13t 35m
Billigst pris975 kr
Flyvninger fra Tromsø til London
Raskeste flytid3t 55m
Billigst pris1 392 kr
Flyvninger fra Ålesund til London
Raskeste flytid22t 10m
Billigst pris1 417 kr
Flyvninger fra Molde til London
Raskeste flytid15t 55m
Billigst pris3 143 kr
Flyvninger fra Haugesund til London
Raskeste flytid4t 30m
Billigst pris3 160 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i London

Når du først har funnet billige flybilletter til London og kommet deg trygt fram, er neste steg å orientere seg i byen. T-banen er et lettvint og praktisk alternativ. For å holde oversikt over alle linjene, kan det være smart å plukke med seg et kart over linjene fra flyplassen, hotellet eller stasjonene.

Det kan fort lønne seg å kjøpe forhåndsbetalte kort for buss og t-bane. Kortene Visitor Oyster og Travelcard er reisekort som du kan bruke istedenfor enkeltbilletter. Enkeltbillett på t-banen i sone 1 koster rundt £ 5 uten kort, og £ 2–3 med Oyster-kort. Ubegrenset reise i sone 1 og 2 koster cirka £ 6–7 per dag. Skal du bli i flere dager, kan du også kjøpe kort for cirka £ 30. Reisekort fås kjøpt på stasjonene.


Visumkrav for London

Har du funnet billige flybilletter til London og føler deg klar for en liten ferie? Før du drar av gårde, er det viktig å ha pass og reisedokumentasjon under kontroll. For å reise til London behøver du pass som er gyldig under hele oppholdet, ettersom Storbritannia ikke er medlem av Schengen. Nordmenn trenger imidlertid ikke visum, men husk at reglene fort kan forandre seg. Ta gjerne en titt på regjeringen og ambassaden sine nettsider for å sjekke reglene i god tid før du skal ta fly til London.


Start planleggingen av reisen til London


De beste tingene å se og gjøre i London

Hva bør jeg oppleve i London?

Har du først hoppet på et fly til London, venter det deg klassiske severdigheter som Tower of London, Westminister Abbey og London Dungeon. Du kan også nyte en forrykende aften med show på London Theatre, eller kose deg på en trivelig, sjarmerende engelsk pub langs Themsen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til London for hele familien, for her er det mye spennende å finne på for både store og små. Warner Bros. Studio Tour London gir en omvisning på settet hvor Harry Potter-filmene ble spilt inn, eller hva med å besøke de berømte voksfigurene på Madame Tussauds?

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er velkjent for fristende shoppingmuligheter, og det er mange som kjøper billige flybilletter til London for å slå seg løs i livlige handlegater. Camden Lock Marked kan friste med alt fra vintage-klær og -smykker til musikk og interiør. Dessuten er en tur på den berømte handlegaten Oxford Street et “must” for alle som er på shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

London har mange, unike nabolag som er morsomme å utforske. Notting Hill er kjent for sitt karneval hver august, men den sjarmerende bydelen har mer å by på, som Portobello Market og Notting Hill Film Tour. Livlige Soho er fylt til randen av moro og opplevelser, og er det rette stedet for pulserende natteliv, velsmakende mat og musikaler på West End.