Finn billige flyvninger til London fra 312 kr

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til London

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for London

Beste pris på enveisbillett

312 kr

Beste pris på tur/retur-billett

323 kr

Raskeste flytid

2t 00m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til London fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 312 kr (Oslo Gardermoen til London Stansted).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til London fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 323 kr (Oslo Gardermoen til London Stansted).
Den kjappeste flyvningen til London fra Norge tar 2t 00m (Bergen Flesland til London Gatwick).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til London, deriblant British Airways, Scandinavian Airlines og Norwegian.

London flyinnsikt og trender

Se innsikt for London-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til London?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til London fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 850 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke London i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 925 kr.

Hvilken flyvning til London er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til London for 335 kr/person, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til London. Du kan finne den billigste prisen til London fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til London?

Hvor lang tid tar det å fly til London?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i London (London Heathrow), kan du regne med en flytid på henholdsvis 4t 05m og 2t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til London?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til London på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 357 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i London

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i London fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
London Heathrow flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL London

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Stansted flyplass (STN)

Vanligvis er flyvninger til London fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Stansted, som i gjennomsnitt koster 876 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til London koster i gjennomsnitt kun 850 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 2 022 kr for flyvninger til London fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LONDON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember171 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til London fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til London

Høysesong i London er de varme sommermånedene og tidlig på høsten, og på denne tiden er det simpelthen herlig å nyte en spasertstur langs Themsen og en kopp engelsk te på utekaféene. Spesielt september er en populær måned å reise til London på, men desember er faktisk ofte den måneden i året som flest velger å fly til London.

Høysesong betyr ofte høyere priser. Vil du på reisefot ut over høsten eller tidlig vår derimot, er det ofte lettere å finne billige flybilletter til London. Lavsesongen er fra januar til mars. Byen er da roligere, folkemengdene er mindre og du slipper lange køer når du skal beundre utsikten over byen fra London Eye. Du kan bruke vår priskalender for å sammenligne kostnaden på flybilletter til London.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av London?

De som skal fly til London kan potensielt finne bedre priser for London Heathrow flyplass (23 km fra sentrum i London), London Gatwick flyplass (38 km fra sentrum i London), London Luton flyplass (45 km fra sentrum i London), London Stansted flyplass (50 km fra sentrum i London), eller London Southend flyplass (57 km fra sentrum i London), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til London?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det London Stansted flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i London, med en gjennomsnittspris på 1 190 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Hackney?

Ja, flyvninger til Hackney betjenes av flyplassen London Stansted i London som ligger 42,6 km unna.

Hvilken flyplass har kortest avstand til London Victoria Stasjon?

Med en avstand på 50,6 km er London Stansted den flyplassen i London som ligger nærmest London Victoria Stasjon.

Når oppdaterte momondo sist prisene for London fra flyvninger sist?

Pris for London fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for London fra flyvninger?

Fra og med september 2023, er det 13 tilbydere å velge mellom fra London flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til London?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til London med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til London?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til London, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst London. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til London

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til London som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair UK
1. nov.
OSL17:35Oslo Gardermoen
2t 15m
STN23:50London Stansted
4. nov.
STN01:55London Stansted
2t 05m
OSL04:00Oslo Gardermoen
Ryanair UK
27. nov.
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN12:20London Stansted
30. nov.
STN10:15London Stansted
1t 55m
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
8. okt.
OSL19:45Oslo Gardermoen
2t 05m
STN02:50London Stansted
12. okt.
STN15:10London Stansted
2t 00m
OSL17:10Oslo Gardermoen
Ryanair UK
4. nov.
TRF13:15Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN19:15London Stansted
9. nov.
STN10:15London Stansted
1t 55m
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
20. nov.
OSL10:15Oslo Gardermoen
2t 15m
STN17:30London Stansted
23. nov.
STN02:05London Stansted
2t 05m
OSL04:10Oslo Gardermoen
Ryanair UK
10. okt.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
2t 00m
STN18:00London Stansted
12. okt.
STN02:50London Stansted
1t 45m
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til London

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til London, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Ryanair UK
Ryanair
20. okt.
OSL06:15Oslo Gardermoen
2t 05m
STN13:20London Stansted
Norwegian
14. okt.
OSL12:40Oslo Gardermoen
2t 20m
LGW20:00London Gatwick
Norwegian
23. okt.
BGO15:00Bergen Flesland
2t 20m
LGW22:20London Gatwick

Andre kabinklasser for flyvninger til London

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til London

Hvilke flyselskaper flyr til London?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til London

Hvilke flyselskaper flyr til London?

Flyvninger med Wideroe til London

Wideroe flyr til London ca. 5 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Wideroe, men det er funnet priser helt nede i 1 130 kr fra Ålesund Vigra til London. Wideroe har fått en score på 8,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Brussels Airlines til London

E annet populært valg for fly til London, er Brussels Airlines (7,6/10, 83 vurderinger). De fleste flyvninger med Brussels Airlines som lander i London, ankommer fra New York Newark, men det finnes 47 flyvninger med Brussels Airlines til London fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Brussels Airlines på momondo denne uken, lå på 870 kr (Oslo Gardermoen til London, tur/retur).


Slik kommer du deg til sentrum av London fra flyplassen

Når du skal fly til London fra Norge, kan du havne på en av seks flyplasser. London City lufthavn ligger tett på byen, og du kan kjøpe bussbilletter både til og fra flyplassen fra cirka £ 1.50. Det raskeste er å ta lettbane, Docklands Light Railway, videre til t-bane eller tog.

Det er raskt og enkelt å komme seg fra Heathrow til sentrum og tilbake, døgnet rundt. Ekspresstoget tar knapt 15 minutter inn til London og har avgang hver 15. minutt. T-banen er en rimeligere løsning, med priser fra cirka £ 6 per vei. Bussbilletter kan du få helt ned i cirka £ 1–2.

Stansted lufthavn har busser som går både til og fra sentrum døgnet rundt. National Express for eksempel, har priser på rundt £ 5. Raskeste løsning er ekspresstoget, og du betaler rundt £ 28–30 for en voksenbillett. Bestiller du på forhånd, kan du ofte få billetter helt ned i cirka £ 7–8.

Du kommer deg til sentrum fra Gatwick på bare 30 minutter med tog, og du kan spare penger ved å booke på forhånd. Ekspresstoget går så ofte som hvert 15. minutt. Buss er et billig alternativ med priser fra cirka £ 2-3 og oppover.

Du kan komme deg både til og fra Luton lufthavn døgnet rundt. Togene går ofte, og det tar bare cirka 20 minutter fra sentrum. Du må beregne ytterligere ti minutter for å ta skyttelbuss mellom flyplassen og togstasjonen.

Skal du både til og fra Southend lufthavn fra London sentrum, går det opptil åtte tog i timen. Du kommer deg til sentrum på i underkant av en time, og billettprisen starter fra cirka £ 13 og oppover, avhengig av reisetidspunkt. Vær oppmerksom på at det ikke går offentlig transport til og fra denne flyplassen om natten.


Populære flybilletter til London

Finn dine flybilletter til London med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til London
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris290 kr
Flyvninger fra Stavanger til London
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris731 kr
Flyvninger fra Trondheim til London
Raskeste flytid2t 35m
Laveste pris1 452 kr
Flyvninger fra Bergen til London
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris1 280 kr
Flyvninger fra Tokyo til London
Raskeste flytid12t 35m
Laveste pris7 216 kr
Flyvninger fra Kristiansand til London
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris1 409 kr
Flyvninger fra Haugesund til London
Raskeste flytid5t 15m
Laveste pris2 355 kr
Flyvninger fra Tromsø til London
Raskeste flytid11t 25m
Laveste pris2 183 kr
Flyvninger fra Narvik til London
Raskeste flytid14t 30m
Laveste pris2 463 kr
Flyvninger fra Ålesund til London
Raskeste flytid9t 40m
Laveste pris1 161 kr
Flyvninger fra Molde til London
Raskeste flytid5t 35m
Laveste pris2 990 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i London

Når du først har funnet billige flybilletter til London og kommet deg trygt fram, er neste steg å orientere seg i byen. T-banen er et lettvint og praktisk alternativ. For å holde oversikt over alle linjene, kan det være smart å plukke med seg et kart over linjene fra flyplassen, hotellet eller stasjonene.

Det kan fort lønne seg å kjøpe forhåndsbetalte kort for buss og t-bane. Kortene Visitor Oyster og Travelcard er reisekort som du kan bruke istedenfor enkeltbilletter. Enkeltbillett på t-banen i sone 1 koster rundt £ 5 uten kort, og £ 2–3 med Oyster-kort. Ubegrenset reise i sone 1 og 2 koster cirka £ 6–7 per dag. Skal du bli i flere dager, kan du også kjøpe kort for cirka £ 30. Reisekort fås kjøpt på stasjonene.


Visumkrav for London

Har du funnet billige flybilletter til London og føler deg klar for en liten ferie? Før du drar av gårde, er det viktig å ha pass og reisedokumentasjon under kontroll. For å reise til London behøver du pass som er gyldig under hele oppholdet, ettersom Storbritannia ikke er medlem av Schengen. Nordmenn trenger imidlertid ikke visum, men husk at reglene fort kan forandre seg. Ta gjerne en titt på regjeringen og ambassaden sine nettsider for å sjekke reglene i god tid før du skal ta fly til London.


Start planleggingen av reisen til London


De beste tingene å se og gjøre i London

Hva bør jeg oppleve i London?

Har du først hoppet på et fly til London, venter det deg klassiske severdigheter som Tower of London, Westminister Abbey og London Dungeon. Du kan også nyte en forrykende aften med show på London Theatre, eller kose deg på en trivelig, sjarmerende engelsk pub langs Themsen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du kan trygt bestille billige flybilletter til London for hele familien, for her er det mye spennende å finne på for både store og små. Warner Bros. Studio Tour London gir en omvisning på settet hvor Harry Potter-filmene ble spilt inn, eller hva med å besøke de berømte voksfigurene på Madame Tussauds?

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er velkjent for fristende shoppingmuligheter, og det er mange som kjøper billige flybilletter til London for å slå seg løs i livlige handlegater. Camden Lock Marked kan friste med alt fra vintage-klær og -smykker til musikk og interiør. Dessuten er en tur på den berømte handlegaten Oxford Street et “must” for alle som er på shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

London har mange, unike nabolag som er morsomme å utforske. Notting Hill er kjent for sitt karneval hver august, men den sjarmerende bydelen har mer å by på, som Portobello Market og Notting Hill Film Tour. Livlige Soho er fylt til randen av moro og opplevelser, og er det rette stedet for pulserende natteliv, velsmakende mat og musikaler på West End.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til London?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til London. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til London med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til London på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til London?

Når alle potensielle London flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til London akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til London nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til London og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til London på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.