Fly Europa Norge Kristiansand

Finn billige fly til Kristiansand

Tur/retur
Økonomi
San Francisco (SFO)
Kristiansand (KRS)
tir.. 29.9.
tir.. 6.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kristiansand

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kristiansand fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Kristiansand?

Høysesong for å fly til Kristiansand er i de varme sommermånedene, når sørlandsværet er herlig nok til at dagene kan nytes med deilige dukkerter på Bystranda. Prisene pleier å skyte til værs i skoleferiene, ettersom Dyreparkens mange attraksjoner gjør at mange velger Kristiansand som feriedestinasjon. Du har likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Kristiansand på momondo.

Dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Kristiansand, kan det fort lønne seg å dra i lavsesongen. Selv om det ikke er varmt nok til å bade i skjærgården, slipper dere svære folkemengder når dere skal se dyrene i Dyreparken. Spesielt november og januar er kan man finne billige flybilletter til Kristansand.

Hvilken flyvning til Kristiansand er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kristiansand fra Gdansk for 424 kr. Dette er 91 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kristiansand. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kristiansand fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kristiansand?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Kristiansand på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 579 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Kristiansand på en lørdag, 1 953 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kristiansand?

På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Kristiansand, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 587 kr. Å fly til Kristiansand på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Kristiansand som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 915 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kristiansand?

De som skal fly til Kristiansand kan potensielt finne bedre priser for Stavanger Sola flyplass (159 km fra sentrum i Kristiansand), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kristiansand?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kristiansand, er vanligvis Kristiansand Kjevik flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 679 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Kristiansand?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kristiansand

Innenlands er det SAS, Norwegian og Widerøe som tilbyr flyvninger til Kristiansand. Bare husk at det kan påløpe ekstra gebyr for valg av flysete, o.l., når du bestiller billige flybilletter til Kristiansand. Alle tre tilbyr direkteflyvninger fra Oslo, Bergen og Trondheim, men Widerøe inkluderer mellomlandinger på enkelte av sine flyreiser til Kristiansand. Mellomlandinger tar lengre tid, men du har ofte gode sjanser til å booke billige flybilletter til Kristiansand om du ikke har noe imot reisetiden. Du kan også fly direkte til Kristiansand fra Stavanger med Widerøe. Det beste tidspunktet for å booke billige flybilletter til Kristiansand er vanligvis ca. to måneder før avreise, men det varierer også etter sesong.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kristiansand, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Kristiansand lufthavn, lander du ikke langt fra sentrum, og det er ganske enkelt å komme seg videre inn til byen. Du kan leie bil, ta buss eller hoppe i en taxi når du vil inn til byen. Bussen bruker ca. en halvtime til byen, og er ikke tilpasset flyavgangene, ettersom det er vanlig rutebuss. Derimot går det busser stort sett hele døgnet, med et lite opphold midt på natten. En enkeltbillett koster ca. 30–60 kr, men det er billigere om du betaler med SMS istedenfor om bord. Du kan også kjøpe 24-timersbillett. Bussen kjører også naturligvis tilbake til flyplassen, når du skal hjem igjen.


Populære flybilletter til Kristiansand

Finn dine flybilletter til Kristiansand med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kristiansand
Raskeste flytid
0t 50m
Billigste pris
823 kr
Flyvninger fra Zurich til Kristiansand
Raskeste flytid
20t 10m
Billigste pris
1 482 kr
Flyvninger fra London til Kristiansand
Raskeste flytid
4t 00m
Billigste pris
1 530 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Kristiansand
Raskeste flytid
6t 10m
Billigste pris
1 788 kr
Flyvninger fra Aberdeen til Kristiansand
Raskeste flytid
6t 40m
Billigste pris
1 827 kr
Flyvninger fra Edinburgh til Kristiansand
Raskeste flytid
25t 45m
Billigste pris
1 922 kr
Flyvninger fra Paris til Kristiansand
Raskeste flytid
13t 55m
Billigste pris
1 951 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Kristiansand
Raskeste flytid
6t 45m
Billigste pris
2 047 kr
Flyvninger fra Stockholm til Kristiansand
Raskeste flytid
20t 35m
Billigste pris
2 085 kr
Flyvninger fra Kiev til Kristiansand
Raskeste flytid
8t 40m
Billigste pris
2 372 kr
Flyvninger fra Warsaw til Kristiansand
Raskeste flytid
5t 15m
Billigste pris
2 410 kr
Flyvninger fra Geneva til Kristiansand
Raskeste flytid
6t 25m
Billigste pris
2 419 kr
Flyvninger fra Budapest til Kristiansand
Raskeste flytid
4t 55m
Billigste pris
2 439 kr
Flyvninger fra Birmingham til Kristiansand
Raskeste flytid
3t 25m
Billigste pris
2 448 kr
Flyvninger fra Stuttgart til Kristiansand
Raskeste flytid
3t 40m
Billigste pris
2 458 kr
Flyvninger fra Leeds til Kristiansand
Raskeste flytid
4t 20m
Billigste pris
2 515 kr
Flyvninger fra Berlin til Kristiansand
Raskeste flytid
13t 20m
Billigste pris
2 668 kr
Flyvninger fra Malaga til Kristiansand
Raskeste flytid
22t 10m
Billigste pris
2 993 kr
Flyvninger fra Leipzig til Kristiansand
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
3 643 kr
Flyvninger fra Krasnodar til Kristiansand
Raskeste flytid
32t 15m
Billigste pris
5 039 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Kristiansand?

Det går hyppige busser i Kristiansand, og du kommer det lett frem ved å kjøpe enkeltbilletter eller 24-timersbillett. Sistnevnte koster ca. 80–120 kr, og gjelder i hele Kristiansandområdet. Dersom du lar bilen stå hjemme og tar fly til Kristiansand, men likevel ønsker frihet til å reise rundt i området som du selv vil, kan du leie bil via www.momondo.no/leiebil/.

Selve byen er kompakt nok til at du kan utforske den til fots. Du har Bystranda, Kvadraturen og flere av grøntområdene i gåavstand fra sentrum. Sørger du for å ha med deg gode joggesko i sekken, er det bare å plukke med seg et kart fra hotellet og nye Sørlandets hovedstad i eget tempo.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Reisende fra Norge kan fly til Kristiansand uten pass, ettersom det ikke behøves på innenlandsreiser. Legitimasjon med bilde skal likevel medbringes på flyreiser. For eksempel må du vise legitimasjon om du skal sjekke inn bagasje. Flyselskapene ønsker å sikre seg at det er samme person som både sjekker inn og som setter seg på flyet. Du bør derfor ha med førerkort eller bankkort med bilde når du skal fly til Kristiansand. Ønsker du å bruke andre former for legitimasjon, anbefales det å kontakte flyselskapet og spørre dem på forhånd.


Finn hotell og fly til Kristiansand


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Kristiansand?

Det første mange tenker på når navnet Kristiansand kommer opp, er nok Dyreparken. Byen har likevel mange kulturelle attraksjoner, som Sørlandets Kunstmuseum, samt historiske severdigheter som Kristiansand museum. Alt dette er verdt å oppleve mens dere er i byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke uten grunn at mange familier velger å reise til Kristiansand i feriene. De magiske verdenene i Dyreparken, fra Kardemomme By og Hakkebakkeskogen til forrykende eventyr med Kaptein Sabeltann, og alle de spennende dyrene – denne parken har fanget mange barnehjerter.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du lengter etter å slå deg løs med litt shopping, bør du sette kursen mot Kvadraturen. Midt i byens hjerte finner du over 300 butikker og mer enn 100 serveringssteder. Gågaten i byen heter Marken, med mange kjedebutikker, og de unike, små forretningene finner du i Skippergata.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Foruten Dyreparken, har Kristiansand en flott skjærgård med Bystranda og båtliv. Nede ved havnen finner dere også en stor lekeplass. Ønsker dere litt pause fra byliv, ligger friluftsområdet Odderøya rett ved sentrum med fredelige turstier, gamle kanoner og flott utsikt mot byen.

Fly Europa Norge Kristiansand
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse