Finn billige fly til Kristiansand

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kristiansand

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kristiansand fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kristiansand

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kristiansand

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stavanger (SVG)

Vanligvis er flyvninger til Kristiansand fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola, som i gjennomsnitt koster 1 436 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kristiansand koster i gjennomsnitt kun 1 349 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai21 % dyrereDet koster ca. 1 825 kr for flyvninger til Kristiansand fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli694 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kristiansand fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kristiansand?

Høysesong for å fly til Kristiansand er i de varme sommermånedene, når sørlandsværet er herlig nok til at dagene kan nytes med deilige dukkerter på Bystranda. Prisene pleier å skyte til værs i skoleferiene, ettersom Dyreparkens mange attraksjoner gjør at mange velger Kristiansand som feriedestinasjon. Du har likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Kristiansand på momondo.

Dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Kristiansand, kan det fort lønne seg å dra i lavsesongen. Selv om det ikke er varmt nok til å bade i skjærgården, slipper dere svære folkemengder når dere skal se dyrene i Dyreparken. Spesielt november og januar er kan man finne billige flybilletter til Kristansand.

 • Hvilken flyvning til Kristiansand er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kristiansand fra Hamburg for 559 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kristiansand. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kristiansand fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kristiansand?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kristiansand i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 375 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kristiansand?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kristiansand fra Norge er 51 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 506 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 093 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kristiansand?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Kristiansand er på torsdag med priser helt nede i 1 470 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 843 kr for en reise fra Norge til Kristiansand.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kristiansand?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Kristiansand på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 463 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 814 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kristiansand?

  De som skal fly til Kristiansand kan potensielt finne bedre priser for Stavanger Sola flyplass (159 km fra sentrum i Kristiansand), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kristiansand?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kristiansand, er vanligvis Kristiansand Kjevik flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 962 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Kristiansand

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kristiansand som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
4. sep.
OSL16:30Oslo Gardermoen
0t 45m
KRS17:15Kristiansand Kjevik
8. sep.
KRS06:20Kristiansand Kjevik
0t 45m
OSL07:05Oslo Gardermoen
1 304 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. sep.
OSL11:50Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS12:40Kristiansand Kjevik
12. sep.
KRS17:00Kristiansand Kjevik
0t 45m
OSL17:45Oslo Gardermoen
1 093 kr
Finn lignende
Norwegian
5. des.
OSL10:35Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS11:25Kristiansand Kjevik
9. des.
KRS04:35Kristiansand Kjevik
0t 45m
OSL05:20Oslo Gardermoen
1 401 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL05:10Oslo Gardermoen
0t 45m
KRS05:55Kristiansand Kjevik
19. aug.
KRS14:20Kristiansand Kjevik
0t 50m
OSL15:10Oslo Gardermoen
1 728 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
5t 55m
2 stopp
KRS08:30Kristiansand Kjevik
19. aug.
KRS14:20Kristiansand Kjevik
0t 50m
OSL15:10Oslo Gardermoen
3 050 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. sep.
OSL05:55Oslo Gardermoen
8t 00m
2 stopp
KRS13:55Kristiansand Kjevik
12. sep.
KRS17:00Kristiansand Kjevik
0t 45m
OSL17:45Oslo Gardermoen
2 265 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kristiansand

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kristiansand, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
13. aug.
OSL11:50Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS12:40Kristiansand Kjevik
Norwegian
8. aug.
OSL13:25Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS14:15Kristiansand Kjevik
Flere flyselskaper
13. aug.
OSL05:00Oslo Gardermoen
2t 50m
1 stopp
KRS07:50Kristiansand Kjevik
1 913 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kristiansand?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kristiansand

Innenlands er det SAS, Norwegian og Widerøe som tilbyr flyvninger til Kristiansand. Bare husk at det kan påløpe ekstra gebyr for valg av flysete, o.l., når du bestiller billige flybilletter til Kristiansand. Alle tre tilbyr direkteflyvninger fra Oslo, Bergen og Trondheim, men Widerøe inkluderer mellomlandinger på enkelte av sine flyreiser til Kristiansand. Mellomlandinger tar lengre tid, men du har ofte gode sjanser til å booke billige flybilletter til Kristiansand om du ikke har noe imot reisetiden. Du kan også fly direkte til Kristiansand fra Stavanger med Widerøe. Det beste tidspunktet for å booke billige flybilletter til Kristiansand er vanligvis ca. to måneder før avreise, men det varierer også etter sesong.


Flyplasser nære Kristiansand

Under finner du alle flyplassene i Kristiansand sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Kristiansand lufthavn, lander du ikke langt fra sentrum, og det er ganske enkelt å komme seg videre inn til byen. Du kan leie bil, ta buss eller hoppe i en taxi når du vil inn til byen. Bussen bruker ca. en halvtime til byen, og er ikke tilpasset flyavgangene, ettersom det er vanlig rutebuss. Derimot går det busser stort sett hele døgnet, med et lite opphold midt på natten. En enkeltbillett koster ca. 30–60 kr, men det er billigere om du betaler med SMS istedenfor om bord. Du kan også kjøpe 24-timersbillett. Bussen kjører også naturligvis tilbake til flyplassen, når du skal hjem igjen.


Populære flybilletter til Kristiansand

Finn dine flybilletter til Kristiansand med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kristiansand
Raskeste flytid0t 45m
Billigst pris1 093 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Kristiansand?

Det går hyppige busser i Kristiansand, og du kommer det lett frem ved å kjøpe enkeltbilletter eller 24-timersbillett. Sistnevnte koster ca. 80–120 kr, og gjelder i hele Kristiansandområdet. Dersom du lar bilen stå hjemme og tar fly til Kristiansand, men likevel ønsker frihet til å reise rundt i området som du selv vil, kan du leie bil via www.momondo.no/leiebil/.

Selve byen er kompakt nok til at du kan utforske den til fots. Du har Bystranda, Kvadraturen og flere av grøntområdene i gåavstand fra sentrum. Sørger du for å ha med deg gode joggesko i sekken, er det bare å plukke med seg et kart fra hotellet og nye Sørlandets hovedstad i eget tempo.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Reisende fra Norge kan fly til Kristiansand uten pass, ettersom det ikke behøves på innenlandsreiser. Legitimasjon med bilde skal likevel medbringes på flyreiser. For eksempel må du vise legitimasjon om du skal sjekke inn bagasje. Flyselskapene ønsker å sikre seg at det er samme person som både sjekker inn og som setter seg på flyet. Du bør derfor ha med førerkort eller bankkort med bilde når du skal fly til Kristiansand. Ønsker du å bruke andre former for legitimasjon, anbefales det å kontakte flyselskapet og spørre dem på forhånd.


Start planleggingen av reisen til Kristiansand


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Kristiansand?

Det første mange tenker på når navnet Kristiansand kommer opp, er nok Dyreparken. Byen har likevel mange kulturelle attraksjoner, som Sørlandets Kunstmuseum, samt historiske severdigheter som Kristiansand museum. Alt dette er verdt å oppleve mens dere er i byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke uten grunn at mange familier velger å reise til Kristiansand i feriene. De magiske verdenene i Dyreparken, fra Kardemomme By og Hakkebakkeskogen til forrykende eventyr med Kaptein Sabeltann, og alle de spennende dyrene – denne parken har fanget mange barnehjerter.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du lengter etter å slå deg løs med litt shopping, bør du sette kursen mot Kvadraturen. Midt i byens hjerte finner du over 300 butikker og mer enn 100 serveringssteder. Gågaten i byen heter Marken, med mange kjedebutikker, og de unike, små forretningene finner du i Skippergata.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Foruten Dyreparken, har Kristiansand en flott skjærgård med Bystranda og båtliv. Nede ved havnen finner dere også en stor lekeplass. Ønsker dere litt pause fra byliv, ligger friluftsområdet Odderøya rett ved sentrum med fredelige turstier, gamle kanoner og flott utsikt mot byen.