Finn billige flyvninger til Kristiansand fra 713 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ti. 5.12.
ti. 12.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kristiansand

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kristiansand

Beste pris på enveisbillett

713 kr

Raskeste flytid

0t 50m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kristiansand fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 713 kr (Oslo Gardermoen til Kristiansand Kjevik).
Den kjappeste flyvningen til Kristiansand fra Norge tar 0t 50m (Oslo Gardermoen til Kristiansand Kjevik).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kristiansand, deriblant Scandinavian Airlines og Norwegian.

Kristiansand flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kristiansand-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Kristiansand?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kristiansand i løpet av juni, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juli også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 266 kr.

Hvilken flyvning til Kristiansand er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kristiansand fra Gdansk for 277 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kristiansand. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kristiansand fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kristiansand?

Hvor lang tid tar det å fly til Kristiansand?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Kristiansand avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola tar det i snitt 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Stavanger Sola ligger flytiden på rundt 35m. Stavanger Sola er den mest populære flyplassen i Kristiansand.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kristiansand?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kristiansand fra Norge er 23 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 386 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kristiansand

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kristiansand fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kristiansand

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kristiansand

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stavanger (SVG)

Vanligvis er flyvninger til Kristiansand fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola, som i gjennomsnitt koster 1 360 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Kristiansand

Høysesong for å fly til Kristiansand er i de varme sommermånedene, når sørlandsværet er herlig nok til at dagene kan nytes med deilige dukkerter på Bystranda. Prisene pleier å skyte til værs i skoleferiene, ettersom Dyreparkens mange attraksjoner gjør at mange velger Kristiansand som feriedestinasjon. Du har likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Kristiansand på momondo.

Dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Kristiansand, kan det fort lønne seg å dra i lavsesongen. Selv om det ikke er varmt nok til å bade i skjærgården, slipper dere svære folkemengder når dere skal se dyrene i Dyreparken. Spesielt november og januar er kan man finne billige flybilletter til Kristansand.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kristiansand?

De som skal fly til Kristiansand kan potensielt finne bedre priser for Stavanger Sola flyplass (159 km fra sentrum i Kristiansand), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kristiansand?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kristiansand, er vanligvis Kristiansand Kjevik flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 878 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kristiansand Kjevik flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Kristiansand Kjevik flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kristiansand Kjevik flyplass fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 4 tilbydere å velge mellom fra Kristiansand Kjevik flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Kristiansand Kjevik flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Kristiansand Kjevik flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Kristiansand Kjevik flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Kristiansand Kjevik flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Kristiansand Kjevik flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Kristiansand

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kristiansand som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
0t 55m
KRSKristiansand Kjevik

Finn de billigste enveisflyvningene til Kristiansand

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kristiansand, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
7. des.
OSL19:50Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS20:40Kristiansand Kjevik
Norwegian
14. des.
OSL19:50Oslo Gardermoen
0t 50m
KRS20:40Kristiansand Kjevik
Scandinavian Airlines
14. des.
OSL16:10Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
KRS23:40Kristiansand Kjevik
1 628 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Kristiansand

Det går hyppige busser i Kristiansand, og du kommer det lett frem ved å kjøpe enkeltbilletter eller 24-timersbillett. Sistnevnte koster ca. 80–120 kr, og gjelder i hele Kristiansandområdet. Dersom du lar bilen stå hjemme og tar fly til Kristiansand, men likevel ønsker frihet til å reise rundt i området som du selv vil, kan du leie bil via www.momondo.no/leiebil/.

Selve byen er kompakt nok til at du kan utforske den til fots. Du har Bystranda, Kvadraturen og flere av grøntområdene i gåavstand fra sentrum. Sørger du for å ha med deg gode joggesko i sekken, er det bare å plukke med seg et kart fra hotellet og nye Sørlandets hovedstad i eget tempo.


Visumkrav for Kristiansand

Reisende fra Norge kan fly til Kristiansand uten pass, ettersom det ikke behøves på innenlandsreiser. Legitimasjon med bilde skal likevel medbringes på flyreiser. For eksempel må du vise legitimasjon om du skal sjekke inn bagasje. Flyselskapene ønsker å sikre seg at det er samme person som både sjekker inn og som setter seg på flyet. Du bør derfor ha med førerkort eller bankkort med bilde når du skal fly til Kristiansand. Ønsker du å bruke andre former for legitimasjon, anbefales det å kontakte flyselskapet og spørre dem på forhånd.


De beste tingene å se og gjøre i Kristiansand

Hva bør jeg oppleve i Kristiansand?

Det første mange tenker på når navnet Kristiansand kommer opp, er nok Dyreparken. Byen har likevel mange kulturelle attraksjoner, som Sørlandets Kunstmuseum, samt historiske severdigheter som Kristiansand museum. Alt dette er verdt å oppleve mens dere er i byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ikke uten grunn at mange familier velger å reise til Kristiansand i feriene. De magiske verdenene i Dyreparken, fra Kardemomme By og Hakkebakkeskogen til forrykende eventyr med Kaptein Sabeltann, og alle de spennende dyrene – denne parken har fanget mange barnehjerter.

Hvor bør jeg shoppe?

Dersom du lengter etter å slå deg løs med litt shopping, bør du sette kursen mot Kvadraturen. Midt i byens hjerte finner du over 300 butikker og mer enn 100 serveringssteder. Gågaten i byen heter Marken, med mange kjedebutikker, og de unike, små forretningene finner du i Skippergata.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Foruten Dyreparken, har Kristiansand en flott skjærgård med Bystranda og båtliv. Nede ved havnen finner dere også en stor lekeplass. Ønsker dere litt pause fra byliv, ligger friluftsområdet Odderøya rett ved sentrum med fredelige turstier, gamle kanoner og flott utsikt mot byen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Kristiansand?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Kristiansand med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kristiansand med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Kristiansand?

Når du har søkt etter flyvinger til Kristiansand, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Kristiansand akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Kristiansand. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Kristiansand på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.