Finn billige fly til Gazipaşa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Gazipaşa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Gazipaşa

Beste pris på enveisbillett

1 212 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 510 kr

Raskeste flytid

7t 55m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Gazipaşa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 212 kr (Oslo Torp Sandefjord til Gazipasa).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Gazipaşa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 510 kr (Oslo Gardermoen til Gazipasa).
Den kjappeste flyvningen til Gazipaşa fra Norge tar 7t 55m (Oslo Gardermoen til Gazipasa).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Gazipaşa, deriblant Scandinavian Airlines, Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gazipaşa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gazipaşa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gazipaşa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gazipaşa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Gazipaşa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 3 098 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gazipaşa koster i gjennomsnitt kun 2 731 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli42 % dyrereDet koster ca. 5 087 kr for flyvninger til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Gazipaşa?

Gazipasa er en liten by som ligger ved Middelhavet øst for velkjente Antalya, og er en populær feriedestinasjon i Tyrkia. Høysesongen er i juli, for da er mange på jakt etter en deilig sydenferie. Dette påvirker også prisene. For å finne billige flybilletter til Gazipasa er det lurt å se utenom høysesongen som er i juni, juli og august. I disse månedene er det varmt, livlig og mange besøkende i byen.

Dersom du vil ha varmt vær, men har lyst til å finne billige flybilletter til Gazipasa, kan det lønne seg å se på flybilletter i lavsesongen. I april og mai er temperaturene litt lavere, men det er likevel varmt og behagelig. Dersom du leter etter rimelige reiser utenfor høysesongen, kan du bruke momondo til å sammenligne priser til Gazipasa.

Fly til Gazipasa der du kan ta en velfortjent ferie i landlige omgivelser ved Middelhavet.

308 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gazipaşa. Denne flyvningen er fra Mardin, og er 93 % billigere enn de fleste flyvninger til Gazipaşa. Du kan finne den billigste prisen til Gazipaşa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Gazipaşa i Januar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 981 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Gazipaşa på, er 28 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 588 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Gazipaşa fra Norge for så lite som 2 510 kr på momondo.

Antalya flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gazipaşa.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Gazipasa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gazipaşa, med en gjennomsnittspris på 4 536 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Gazipaşa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gazipaşa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
17. okt.
OSL14:15Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
GZP04:20Gazipasa
26. okt.
GZP16:40Gazipasa
14t 45m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
2 510 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
17. sep.
OSL13:50Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
GZP21:45Gazipasa
31. okt.
GZP18:50Gazipasa
14t 00m
1 stopp
OSL08:50Oslo Gardermoen
2 539 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
5. nov.
OSL07:40Oslo Gardermoen
19t 20m
1 stopp
GZP02:00Gazipasa
30. nov.
GZP17:50Gazipasa
14t 00m
1 stopp
OSL07:50Oslo Gardermoen
2 587 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
21. okt.
OSL07:20Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
GZP14:55Gazipasa
4. nov.
GZP05:45Gazipasa
9t 00m
1 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
2 616 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
12. okt.
OSL13:50Oslo Gardermoen
14t 30m
1 stopp
GZP04:20Gazipasa
26. okt.
GZP11:30Gazipasa
26t 20m
1 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
2 770 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL05:00Oslo Gardermoen
4t 10m
GZP09:10Gazipasa
30. nov.
GZP02:00Gazipasa
7t 35m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
2 789 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Gazipaşa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gazipaşa, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
12. okt.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
2 stopp
GZP03:45Gazipasa
1 212 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. okt.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
46t 10m
3 stopp
GZP03:45Gazipasa
1 289 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. sep.
TRF07:10Oslo Torp Sandefjord
36t 50m
3 stopp
GZP20:00Gazipasa
1 385 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Gazipaşa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gazipaşa

Hvilke flyselskaper flyr til Gazipaşa?

På reiser til Gazipaşa fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, Turkish Airlines, Finnair eller Pegasus Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til Gazipaşa

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Gazipaşa. Flyselskapet har 26 ukentlige flyvninger til Gazipaşa, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 2 397 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 135 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,1/10.

Flyvninger med Finnair til Gazipaşa

Finnair (7,7/10, 148 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Gazipaşa, med tilbud fra så lite som 1 856 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 14 Finnair flyvninger i uken til Gazipaşa, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Gazipaşa

Under finner du alle flyplassene i Gazipaşa sammen med avstanden til sentrum

Gazipasa Lufthavn er en internasjonal lufthavn. Flyplassen ligger i provinsen Antalya, kun en fem minutter lang kjøretur unna byen Gazipasa. Det er omtrent fem kilometer fra sentrum av byen til flyplassen. Det går shuttlebusser regelmessig fra flyplassen. Denne bussen stopper ved kjente hoteller og steder langs med kysten og ender ved Alanya bussterminal. Turene er samkjørt med avgangstider, og kjører hele dagen. Billetten koster TL 18 (38 NOK). Dersom du ikke skal i retning Alanya, men trenger skyss fra flyplassen inn til sentrum av Gazipasa, kan det være praktisk å forhåndsbestille flyplasstransport. Dette kan være privat eller delt shuttlebuss. Prisene varierer i forhold til om du vil ha privat sjåfør eller delt transport, som kan være minivan eller buss. Dersom dere er mange som reiser, eller man reiser som familie kan forhåndsbestilt skyss gjøre det smidigere å komme seg raskt fra flyplassen til hotellet.


Populære flybilletter til Gazipaşa

Finn dine flybilletter til Gazipaşa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Gazipaşa
Raskeste flytid4t 20m
Laveste pris2 510 kr
Flyvninger fra Bergen til Gazipaşa
Raskeste flytid9t 40m
Laveste pris3 962 kr
Flyvninger fra Bodø til Gazipaşa
Raskeste flytid48t 10m
Laveste pris7 905 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Gazipaşa

Gazipasa er en liten by, og du kan enkelt komme deg rundt til fots i sentrum av byen. Dersom du bor på stranden er det også enkelt å gå til fots langs stranden til de ulike restaurantene og beach-klubbene du finner der. Dersom du vil reise mellom stranden og bysentrum, er dette en avstand på omtrent 4 kilometer. Da kan det lønne seg å ta en taxi-tur, det tar rundt fem minutter.

Når du tar taxi i Gazipasa kan det være lurt å være nøye med å bruke taksameter, og ikke forhåndsbestemt pris. Da blir turen ofte billigere. Det er altså det enkleste å ta taxi dit du ønsker å reise, og oppleve de små og hyggelige stedene rundt om Gazipasa til fots. Ved stranden finnes en rekke hoteller, så da trenger du ingen transport for å komme deg raskt til badestranden. Her ligger også restaurantene på rekke og rad.


Visumkrav for Gazipaşa

Alle norske statsborgere som skal fly til Gazipasa må søke om visum før innreise til Tyrkia. Dette gjøres enten via elektronisk søknadsportal, der du søker om e-visum. Du kan også søke visum ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Informasjon om hvordan du søker visum kan du finne på regjeringens nettsider om reiseinformasjon til Tyrkia. Du finner blant annet en youtube-video som viser fremgangsmåte for e-visum. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter innreise til Tyrkia.


De beste tingene å se og gjøre i Gazipaşa

Gazipasa er det perfekte stedet for å oppleve autentisk, tyrkisk mat. Langs vannet finner du en rekke restauranter der du kan nyte lokale retter etter en lang dag i solen. Her kan du også få med deg den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på på stranden i Gazipasa. For mer action og moro kan man besøke Aqualand som er et badeland med vannsklier og basseng. Perfekt for de som elsker morsomme rutsjebaner.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Gazipaşa når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Gazipaşa, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Gazipaşa for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Gazipaşa.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Gazipaşa. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Gazipaşa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Gazipaşa

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.