Finn billige fly til Gazipaşa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 7.8.
lø. 14.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gazipaşa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gazipaşa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gazipaşa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gazipaşa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Gazipaşa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 2 472 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gazipaşa koster i gjennomsnitt kun 2 246 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 3 664 kr for flyvninger til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember354 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Gazipaşa?

Gazipasa er en liten by som ligger ved Middelhavet øst for velkjente Antalya, og er en populær feriedestinasjon i Tyrkia. Høysesongen er i juli, for da er mange på jakt etter en deilig sydenferie. Dette påvirker også prisene. For å finne billige flybilletter til Gazipasa er det lurt å se utenom høysesongen som er i juni, juli og august. I disse månedene er det varmt, livlig og mange besøkende i byen.

Dersom du vil ha varmt vær, men har lyst til å finne billige flybilletter til Gazipasa, kan det lønne seg å se på flybilletter i lavsesongen. I april og mai er temperaturene litt lavere, men det er likevel varmt og behagelig. Dersom du leter etter rimelige reiser utenfor høysesongen, kan du bruke momondo til å sammenligne priser til Gazipasa.

Fly til Gazipasa der du kan ta en velfortjent ferie i landlige omgivelser ved Middelhavet.

 • Hvilken flyvning til Gazipaşa er den absolutt billigste?

  187 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gazipaşa. Denne flyvningen er fra Izmir, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Gazipaşa. Du kan finne den billigste prisen til Gazipaşa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Gazipaşa?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Gazipaşa i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 484 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gazipaşa?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Gazipaşa på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 887 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Gazipaşa fra Norge for så lite som 2 105 kr på momondo.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Gazipaşa?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Gazipaşa fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 797 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Gazipaşa på, er fredag, med priser som ligger på ca. 3 450 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Gazipaşa?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Gazipaşa vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Gazipaşa om morgenen for så lite som 3 155 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Gazipaşa, med priser som ligger på ca. 3 853 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Gazipaşa?

  Antalya flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gazipaşa.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Gazipaşa?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Gazipaşa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gazipaşa, med en gjennomsnittspris på 3 408 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Gazipaşa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gazipaşa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. nov.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
16t 40m
3 stopp
GZP02:10Gazipaşa
1. des.
GZP02:00Gazipaşa
14t 45m
2 stopp
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
2 105 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
12t 20m
2 stopp
GZP17:45Gazipaşa
18. sep.
GZP16:40Gazipaşa
20t 00m
2 stopp
TRF12:40Oslo Torp Sandefjord
2 167 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. nov.
OSL05:35Oslo Gardermoen
10t 50m
2 stopp
GZP16:25Gazipaşa
1. des.
GZP02:00Gazipaşa
15t 50m
2 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
2 220 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
11t 10m
2 stopp
GZP16:35Gazipaşa
3. nov.
GZP03:00Gazipaşa
14t 45m
2 stopp
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
2 220 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL10:25Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
GZP17:45Gazipaşa
18. sep.
GZP00:20Gazipaşa
12t 50m
2 stopp
OSL13:10Oslo Gardermoen
2 299 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL10:25Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
GZP17:45Gazipaşa
18. sep.
GZP00:20Gazipaşa
12t 50m
2 stopp
OSL13:10Oslo Gardermoen
2 308 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Gazipaşa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gazipaşa, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
26. aug.
BGO08:20Bergen Flesland
43t 55m
3 stopp
GZP04:15Gazipaşa
1 207 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
BGO16:30Bergen Flesland
25t 15m
2 stopp
GZP17:45Gazipaşa
1 453 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Gazipaşa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gazipaşa

Du kan fly til Gazipasa med både direkteflyvninger og med mellomlandinger. SAS er blant flyselskapene som flyr direkte til Gazipasa fra Oslo. Reisetiden er da på omtrent fire timer og ti minutter. Andre populære flyselskaper som flyr mellom Oslo og Gazipasa er Turkish Airlines, Finnair og Pegasus Airlines. Reiser du fra andre norske byer, som Bergen eller Trondheim, er det ofte mellomlanding i Oslo. Raskeste flytid til Gazipasa er på litt over seks timer når du mellomlander i Oslo. Flyvninger med mellomlanding i utlandet har noe lengre reisetid. Husk på at dersom du bestiller billige flybilletter til Gazipasa hos lavprisselskaper kan det være ekstra avgifter for bagasje, velge flyseste, eller andre tilleggstjenester. Dette kan være lurt å sjekke før du bestiller reisen din.


Flyplasser nære Gazipaşa

Under finner du alle flyplassene i Gazipaşa sammen med avstanden til sentrum

Gazipasa Lufthavn er en internasjonal lufthavn. Flyplassen ligger i provinsen Antalya, kun en fem minutter lang kjøretur unna byen Gazipasa. Det er omtrent fem kilometer fra sentrum av byen til flyplassen. Det går shuttlebusser regelmessig fra flyplassen. Denne bussen stopper ved kjente hoteller og steder langs med kysten og ender ved Alanya bussterminal. Turene er samkjørt med avgangstider, og kjører hele dagen. Billetten koster TL 18 (38 NOK). Dersom du ikke skal i retning Alanya, men trenger skyss fra flyplassen inn til sentrum av Gazipasa, kan det være praktisk å forhåndsbestille flyplasstransport. Dette kan være privat eller delt shuttlebuss. Prisene varierer i forhold til om du vil ha privat sjåfør eller delt transport, som kan være minivan eller buss. Dersom dere er mange som reiser, eller man reiser som familie kan forhåndsbestilt skyss gjøre det smidigere å komme seg raskt fra flyplassen til hotellet. (Informasjon sjekket: 09/02/18).


Populære flybilletter til Gazipaşa

Finn dine flybilletter til Gazipaşa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Gazipaşa
Raskeste flytid4t 10m
Billigst pris1 938 kr
Flyvninger fra Bergen til Gazipaşa
Raskeste flytid10t 15m
Billigst pris2 924 kr
Flyvninger fra Bodø til Gazipaşa
Raskeste flytid32t 10m
Billigst pris5 311 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Gazipasa?

Gazipasa er en liten by, og du kan enkelt komme deg rundt til fots i sentrum av byen. Dersom du bor på stranden er det også enkelt å gå til fots langs stranden til de ulike restaurantene og beach-klubbene du finner der. Dersom du vil reise mellom stranden og bysentrum, er dette en avstand på omtrent 4 kilometer. Da kan det lønne seg å ta en taxi-tur, det tar rundt fem minutter.

Når du tar taxi i Gazipasa kan det være lurt å være nøye med å bruke taksameter, og ikke forhåndsbestemt pris. Da blir turen ofte billigere. Det er altså det enkleste å ta taxi dit du ønsker å reise, og oppleve de små og hyggelige stedene rundt om Gazipasa til fots. Ved stranden finnes en rekke hoteller, så da trenger du ingen transport for å komme deg raskt til badestranden. Her ligger også restaurantene på rekke og rad.


Kan man reise til Gazipasa uten pass eller visum?

Alle norske statsborgere som skal fly til Gazipasa må søke om visum før innreise til Tyrkia. Dette gjøres enten via elektronisk søknadsportal, der du søker om e-visum. Du kan også søke visum ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Informasjon om hvordan du søker visum kan du finne på regjeringens nettsider om reiseinformasjon til Tyrkia. Du finner blant annet en youtube-video som viser fremgangsmåte for e-visum. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter innreise til Tyrkia.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Gazipasa?

Gazipasa er det perfekte stedet for å oppleve autentisk, tyrkisk mat. Langs vannet finner du en rekke restauranter der du kan nyte lokale retter etter en lang dag i solen. Her kan du også få med deg den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på på stranden i Gazipasa. For mer action og moro kan man besøke Aqualand som er et badeland med vannsklier og basseng. Perfekt for de som elsker morsomme rutsjebaner.