Fly Europa Tyrkia Gazipaşa

Finn billige fly til Gazipaşa

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Gazipaşa (GZP)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Gazipaşa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gazipaşa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gazipaşa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gazipaşa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Gazipaşa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 2 381 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gazipaşa koster i gjennomsnitt kun 2 164 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 3 530 kr for flyvninger til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember354 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Gazipasa?

Gazipasa er en liten by som ligger ved Middelhavet øst for velkjente Antalya, og er en populær feriedestinasjon i Tyrkia. Høysesongen er i juli, for da er mange på jakt etter en deilig sydenferie. Dette påvirker også prisene. For å finne billige flybilletter til Gazipasa er det lurt å se utenom høysesongen som er i juni, juli og august. I disse månedene er det varmt, livlig og mange besøkende i byen.

Dersom du vil ha varmt vær, men har lyst til å finne billige flybilletter til Gazipasa, kan det lønne seg å se på flybilletter i lavsesongen. I april og mai er temperaturene litt lavere, men det er likevel varmt og behagelig. Dersom du leter etter rimelige reiser utenfor høysesongen, kan du bruke momondo til å sammenligne priser til Gazipasa.

Fly til Gazipasa der du kan ta en velfortjent ferie i landlige omgivelser ved Middelhavet.

Hvilken flyvning til Gazipaşa er den absolutt billigste?

181 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gazipaşa. Denne flyvningen er fra Izmir, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Gazipaşa. Du kan finne den billigste prisen til Gazipaşa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Gazipaşa?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Gazipaşa i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 393 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gazipaşa?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Gazipaşa fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Gazipaşa for ca. 2 782 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Gazipaşa på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 071 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Gazipaşa?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Gazipaşa er på tirsdag med priser helt nede i 2 695 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 324 kr for en reise fra Norge til Gazipaşa.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Gazipaşa?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Gazipaşa, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 3 040 kr. Å fly til Gazipaşa om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Gazipaşa, med priser som ligger på ca. 3 712 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Gazipaşa?

Antalya flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gazipaşa.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Gazipaşa?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Gazipaşa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gazipaşa, med en gjennomsnittspris på 3 283 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Gazipaşa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gazipaşa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
6. mai
13:55Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
05:00Gazipaşa
13. mai
06:50Gazipaşa
7t 10m
1 stopp
14:00Oslo Gardermoen
2 071 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. mai
16:25Oslo Gardermoen
24t 35m
3 stopp
17:00Gazipaşa
13. mai
01:50Gazipaşa
12t 10m
2 stopp
14:00Oslo Gardermoen
16 531 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
6. mai
13:55Oslo Gardermoen
30t 05m
2 stopp
20:00Gazipaşa
13. mai
06:50Gazipaşa
7t 10m
1 stopp
14:00Oslo Gardermoen
3 131 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. mai
06:45Oslo Gardermoen
34t 15m
3 stopp
17:00Gazipaşa
13. mai
03:15Gazipaşa
7t 30m
1 stopp
10:45Oslo Gardermoen
3 284 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Gazipaşa

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Gazipaşa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair
Flere flyselskaper
17. jun.
07:35Oslo Gardermoen
10t 10m
2 stopp
17:45Gazipaşa
2 317 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jun.
03:10Oslo Gardermoen
11t 05m
2 stopp
14:15Gazipaşa
3 887 kr
Finn lignende
Finnair
22. jun.
16:55Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
05:15Gazipaşa
1 544 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Gazipasa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gazipaşa

Du kan fly til Gazipasa med både direkteflyvninger og med mellomlandinger. SAS er blant flyselskapene som flyr direkte til Gazipasa fra Oslo. Reisetiden er da på omtrent fire timer og ti minutter. Andre populære flyselskaper som flyr mellom Oslo og Gazipasa er Turkish Airlines, Finnair og Pegasus Airlines. Reiser du fra andre norske byer, som Bergen eller Trondheim, er det ofte mellomlanding i Oslo. Raskeste flytid til Gazipasa er på litt over seks timer når du mellomlander i Oslo. Flyvninger med mellomlanding i utlandet har noe lengre reisetid. Husk på at dersom du bestiller billige flybilletter til Gazipasa hos lavprisselskaper kan det være ekstra avgifter for bagasje, velge flyseste, eller andre tilleggstjenester. Dette kan være lurt å sjekke før du bestiller reisen din.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Gazipaşa, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Gazipasa Lufthavn er en internasjonal lufthavn. Flyplassen ligger i provinsen Antalya, kun en fem minutter lang kjøretur unna byen Gazipasa. Det er omtrent fem kilometer fra sentrum av byen til flyplassen. Det går shuttlebusser regelmessig fra flyplassen. Denne bussen stopper ved kjente hoteller og steder langs med kysten og ender ved Alanya bussterminal. Turene er samkjørt med avgangstider, og kjører hele dagen. Billetten koster TL 18 (38 NOK). Dersom du ikke skal i retning Alanya, men trenger skyss fra flyplassen inn til sentrum av Gazipasa, kan det være praktisk å forhåndsbestille flyplasstransport. Dette kan være privat eller delt shuttlebuss. Prisene varierer i forhold til om du vil ha privat sjåfør eller delt transport, som kan være minivan eller buss. Dersom dere er mange som reiser, eller man reiser som familie kan forhåndsbestilt skyss gjøre det smidigere å komme seg raskt fra flyplassen til hotellet. (Informasjon sjekket: 09/02/18).


Populære flybilletter til Gazipaşa

Finn dine flybilletter til Gazipaşa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Gazipaşa
Raskeste flytid
15t 05m
Billigste pris
2 071 kr
Flyvninger fra Bergen til Gazipaşa
Raskeste flytid
22t 45m
Billigste pris
3 726 kr
Flyvninger fra Bodø til Gazipaşa
Raskeste flytid
60t 00m
Billigste pris
7 570 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Gazipasa?

Gazipasa er en liten by, og du kan enkelt komme deg rundt til fots i sentrum av byen. Dersom du bor på stranden er det også enkelt å gå til fots langs stranden til de ulike restaurantene og beach-klubbene du finner der. Dersom du vil reise mellom stranden og bysentrum, er dette en avstand på omtrent 4 kilometer. Da kan det lønne seg å ta en taxi-tur, det tar rundt fem minutter.

Når du tar taxi i Gazipasa kan det være lurt å være nøye med å bruke taksameter, og ikke forhåndsbestemt pris. Da blir turen ofte billigere. Det er altså det enkleste å ta taxi dit du ønsker å reise, og oppleve de små og hyggelige stedene rundt om Gazipasa til fots. Ved stranden finnes en rekke hoteller, så da trenger du ingen transport for å komme deg raskt til badestranden. Her ligger også restaurantene på rekke og rad.


Kan man reise til Gazipasa uten pass eller visum?

Alle norske statsborgere som skal fly til Gazipasa må søke om visum før innreise til Tyrkia. Dette gjøres enten via elektronisk søknadsportal, der du søker om e-visum. Du kan også søke visum ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Informasjon om hvordan du søker visum kan du finne på regjeringens nettsider om reiseinformasjon til Tyrkia. Du finner blant annet en youtube-video som viser fremgangsmåte for e-visum. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter innreise til Tyrkia.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Gazipasa?

Gazipasa er det perfekte stedet for å oppleve autentisk, tyrkisk mat. Langs vannet finner du en rekke restauranter der du kan nyte lokale retter etter en lang dag i solen. Her kan du også få med deg den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på på stranden i Gazipasa. For mer action og moro kan man besøke Aqualand som er et badeland med vannsklier og basseng. Perfekt for de som elsker morsomme rutsjebaner.


Fly Europa Tyrkia Gazipaşa
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse