Finn billige flyvninger til Gazipaşa fra 4 804 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
on. 13.12.
on. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Gazipaşa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Gazipaşa

Beste pris på tur/retur-billett

4 804 kr

Raskeste flytid

6t 45m
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Gazipaşa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 804 kr (Bergen Flesland til Gazipasa).
Den kjappeste flyvningen til Gazipaşa fra Norge tar 6t 45m (Oslo Gardermoen til Gazipasa).

Gazipaşa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Gazipaşa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Gazipaşa?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Gazipaşa i November, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 287 kr.

Hvilken flyvning til Gazipaşa er den absolutt billigste?

496 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gazipaşa. Denne flyvningen er fra Istanbul, og er 80 % billigere enn de fleste flyvninger til Gazipaşa. Du kan finne den billigste prisen til Gazipaşa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Gazipaşa?

Hvor lang tid tar det å fly til Gazipaşa?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Gazipaşa (Antalya), kan du regne med en flytid på henholdsvis 14t 30m og 4t 05m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gazipaşa?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Gazipaşa på, er 54 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 994 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gazipaşa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gazipaşa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gazipaşa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gazipaşa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Gazipaşa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 3 713 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gazipaşa koster i gjennomsnitt kun 3 232 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 5 208 kr for flyvninger til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GAZIPAŞA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli563 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gazipaşa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Gazipaşa

Gazipasa er en liten by som ligger ved Middelhavet øst for velkjente Antalya, og er en populær feriedestinasjon i Tyrkia. Høysesongen er i juli, for da er mange på jakt etter en deilig sydenferie. Dette påvirker også prisene. For å finne billige flybilletter til Gazipasa er det lurt å se utenom høysesongen som er i juni, juli og august. I disse månedene er det varmt, livlig og mange besøkende i byen.

Dersom du vil ha varmt vær, men har lyst til å finne billige flybilletter til Gazipasa, kan det lønne seg å se på flybilletter i lavsesongen. I april og mai er temperaturene litt lavere, men det er likevel varmt og behagelig. Dersom du leter etter rimelige reiser utenfor høysesongen, kan du bruke momondo til å sammenligne priser til Gazipasa.

Fly til Gazipasa der du kan ta en velfortjent ferie i landlige omgivelser ved Middelhavet.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Gazipaşa?

Antalya flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gazipaşa.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Gazipaşa?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Gazipasa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gazipaşa, med en gjennomsnittspris på 2 478 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Gazipasa flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Gazipasa flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Gazipasa flyplass fra flyvninger?

Det er 5 tilbydere fra Gazipasa flyplass flyvninger fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Gazipasa flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Gazipasa flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Gazipasa flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Gazipasa flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Gazipasa flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Gazipaşa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gazipaşa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. mar.
BGO06:10Bergen Flesland
15t 20m
2 stopp
GZP23:30Gazipasa
21. mar.
GZP09:30Gazipasa
15t 20m
2 stopp
BGO22:50Bergen Flesland
4 804 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
BGO17:00Bergen Flesland
20t 10m
1 stopp
GZP15:10Gazipasa
21. mar.
GZP09:30Gazipasa
30t 05m
2 stopp
BGO13:35Bergen Flesland
4 892 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL17:40Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
GZP02:25Gazipasa
2. jan.
GZP08:50Gazipasa
36t 40m
2 stopp
OSL19:30Oslo Gardermoen
5 558 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL17:40Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
GZP02:25Gazipasa
2. jan.
GZP08:50Gazipasa
29t 45m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
7 010 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL18:25Oslo Gardermoen
35t 20m
3 stopp
GZP07:45Gazipasa
2. jan.
GZP11:30Gazipasa
34t 00m
2 stopp
OSL19:30Oslo Gardermoen
8 408 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL07:55Oslo Gardermoen
16t 30m
2 stopp
GZP02:25Gazipasa
2. jan.
GZP11:30Gazipasa
34t 00m
2 stopp
OSL19:30Oslo Gardermoen
8 440 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Gazipaşa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gazipaşa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Scandinavian Airlines
Finnair
OSLOslo Gardermoen
17t 55m
GZPGazipasa
Finnair
BGOBergen Flesland
20t 10m
GZPGazipasa
Scandinavian Airlines
BOOBodo
26t 00m
GZPGazipasa

Slik kommer du deg rundt omkring i Gazipaşa

Gazipasa er en liten by, og du kan enkelt komme deg rundt til fots i sentrum av byen. Dersom du bor på stranden er det også enkelt å gå til fots langs stranden til de ulike restaurantene og beach-klubbene du finner der. Dersom du vil reise mellom stranden og bysentrum, er dette en avstand på omtrent 4 kilometer. Da kan det lønne seg å ta en taxi-tur, det tar rundt fem minutter.

Når du tar taxi i Gazipasa kan det være lurt å være nøye med å bruke taksameter, og ikke forhåndsbestemt pris. Da blir turen ofte billigere. Det er altså det enkleste å ta taxi dit du ønsker å reise, og oppleve de små og hyggelige stedene rundt om Gazipasa til fots. Ved stranden finnes en rekke hoteller, så da trenger du ingen transport for å komme deg raskt til badestranden. Her ligger også restaurantene på rekke og rad.


Visumkrav for Gazipaşa

Alle norske statsborgere som skal fly til Gazipasa må søke om visum før innreise til Tyrkia. Dette gjøres enten via elektronisk søknadsportal, der du søker om e-visum. Du kan også søke visum ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Informasjon om hvordan du søker visum kan du finne på regjeringens nettsider om reiseinformasjon til Tyrkia. Du finner blant annet en youtube-video som viser fremgangsmåte for e-visum. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter innreise til Tyrkia.


De beste tingene å se og gjøre i Gazipaşa

Hva bør jeg oppleve i Gazipasa?

Gazipasa er det perfekte stedet for å oppleve autentisk, tyrkisk mat. Langs vannet finner du en rekke restauranter der du kan nyte lokale retter etter en lang dag i solen. Her kan du også få med deg den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på på stranden i Gazipasa. For mer action og moro kan man besøke Aqualand som er et badeland med vannsklier og basseng. Perfekt for de som elsker morsomme rutsjebaner.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Gazipaşa?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Gazipaşa når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Gazipaşa, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Gazipaşa med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Gazipaşa for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Gazipaşa?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Gazipaşa.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Gazipaşa akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Gazipaşa. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Gazipaşa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.