Finn billige flyvninger til Berlin fra 319 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ti. 5.12.
ti. 12.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Berlin

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Berlin

Beste pris på enveisbillett

319 kr

Beste pris på tur/retur-billett

777 kr

Raskeste flytid

1t 35m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Berlin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 319 kr (Oslo Torp Sandefjord til Berlin Brandenburg).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Berlin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 777 kr (Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg).
Den kjappeste flyvningen til Berlin fra Norge tar 1t 35m (Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Berlin, deriblant Scandinavian Airlines, Eurowings og Norwegian.

Berlin flyinnsikt og trender

Se innsikt for Berlin-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Berlin?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Berlin i løpet av oktober, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 606 kr.

Hvilken flyvning til Berlin er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Berlin?

Hvor lang tid tar det å fly til Berlin?

Flyvningen fra Norge til Berlin avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Berlin Brandenburg (den mest populære flyplassen i Berlin), er flytiden 1t 35m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Berlin Brandenburg, er flytiden i snitt 1t 40m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Berlin?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Berlin på, er 42 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 851 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Berlin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Berlin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Berlin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Berlin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Berlin (BER)

Vanligvis er flyvninger til Berlin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg, som i gjennomsnitt koster 1 851 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Berlin koster i gjennomsnitt kun 1 468 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli31 % dyrereDet koster ca. 2 436 kr for flyvninger til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember261 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Berlin

I sommermånedene og rundt juletider er det høysesong for å fly til Berlin og spise currywurst i solen. På sommeren flokker sosiale berlinere og turister seg sammen på gatene i den sjarmerende storbyen, og nyter fint vær og god stemning i lag.

Det er ofte gode sjanser for å finne billige flybilletter til Berlin dersom du reiser i lavsesongen. Prisene for å fly til Berlin faller vanligvis utpå høsten, vinteren og tidlig vår, spesielt i januar og oktober/november. Da slipper du dessuten store folkemengder når du for ekspempel skal utforske museet ved Checkpoint Charlie.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Berlin?

De som skal fly til Berlin kan potensielt finne bedre priser for Leipzig/Halle flyplass (147 km fra Berlin ), Dresden flyplass (156 km fra sentrum i Berlin) eller Heringsdorf flyplass (159 km fra sentrum i Berlin), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Berlin Brandenburg flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Berlin Brandenburg flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Berlin Brandenburg flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraBerlin Brandenburg flyplass flyvninger er 14 fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Berlin Brandenburg flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Berlin Brandenburg flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Berlin Brandenburg flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Berlin Brandenburg flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Berlin Brandenburg flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Berlin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Berlin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
18. des.
OSL07:30Oslo Gardermoen
1t 35m
BER09:05Berlin Brandenburg
13. jan.
BER10:05Berlin Brandenburg
1t 40m
OSL11:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
18. des.
OSL07:30Oslo Gardermoen
1t 35m
BER09:05Berlin Brandenburg
21. des.
BER21:35Berlin Brandenburg
1t 40m
OSL23:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
18. des.
OSL18:55Oslo Gardermoen
18t 15m
1 stopp
BER13:10Berlin Brandenburg
13. jan.
BER10:05Berlin Brandenburg
1t 40m
OSL11:45Oslo Gardermoen
1 042 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. des.
OSL18:00Oslo Gardermoen
1t 35m
BER19:35Berlin Brandenburg
21. des.
BER21:35Berlin Brandenburg
1t 40m
OSL23:15Oslo Gardermoen
1 064 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL07:40Oslo Gardermoen
3t 25m
1 stopp
BER11:05Berlin Brandenburg
31. jan.
BER13:35Berlin Brandenburg
1t 40m
OSL15:15Oslo Gardermoen
1 096 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
24. jan.
OSL07:40Oslo Gardermoen
3t 25m
1 stopp
BER11:05Berlin Brandenburg
31. jan.
BER11:45Berlin Brandenburg
7t 05m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
1 117 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Berlin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Berlin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
22. jan.
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord
24t 35m
1 stopp
BER07:35Berlin Brandenburg
Ryanair
28. jan.
TRF14:55Oslo Torp Sandefjord
22t 10m
1 stopp
BER13:05Berlin Brandenburg
Norwegian
14. apr.
BGO13:05Bergen Flesland
1t 40m
BER14:45Berlin Brandenburg

Slik kommer du deg rundt omkring i Berlin

Når du har kjøpt deg billige flybilletter til Berlin, kan være lurt å planlegge litt på forhånd og få oversikt over transportmuligheter rundt i byen. Det er både raskt og billig å komme seg rundt i byen med S-/U-bahn, buss og trikk. Dagsbillett koster ca. € 5–10. Du må aktivere billetten før avreise.

Dersom du ønsker avslag på sightseeing, i tillegg til ubegrenset transport, kan du heller velge å kjøpe turistkortet “Berlin Welcome Card”. Priser begynner på cirka € 15–25, og du får med et gratis kart over byen. Kortet kan fort lønne seg, dersom du vet du skal betale deg inn på ulike museer og attraksjoner. Kjøper du kortet på flyplassen, får du reisen derfra inkludert.


Visumkrav for Berlin

Norske statsborgere må ta med pass når de skal fly til Berlin. Visum er ikke nødvendig. Både Tyskland og Norge er en del av Schengen, men pass må likevel medbringes ved innreise til Tyskland. Planlegger du en lengre ferie, må opphold i Tyskland i over tre måneder registreres hos tyske myndigheter, senest en uke etter innreise. Krav til identifikasjon og dokumenter kan endre seg raskt. Av denne grunn, anbefaler vi at du sjekker nettsidene til den tyske ambassaden i Oslo eller regjeringen i god tid før du skal reise.


De beste tingene å se og gjøre i Berlin

Hva bør jeg oppleve i Berlin?

Du bør ta deg en spasertur langs den sagnomsuste Berlinmuren og la historien synke inn. Deretter kan du nyte utsikten fra Berlins fjernsynstårn, før du besøker Checkpoint Charlie og finner deg en koselig restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er bare å ta med seg familien når du skal fly til Berlin. Storbyen har mange parker og lekeplasser å friste med, og morsomme attraksjoner som Berlin Zoo. Fra Berlin Dungeon til akvariet AquaDom, i Berlin finner du mye spennende som du kan utforske sammen med de små.

Hvor bør jeg shoppe?

Ved Potsdamer Platz finner du to store kjøpesentre med alt fra store merkevarer til unike småbutikker. Foretrekker du handlegater, er Kurfürstendamm den mest populære i Berlin og kan friste med alt mulig av butikker. Er du ute etter vintage-, brukt- eller nisjebutikker er Prenzlauer Berg stedet å oppsøke.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Trenger du en pustepause når du er i sentrum, bør du besøke Richardplatz. Det koselige, lille området føles ut som en idyllisk landsby, med det historiske området Rixdorf fra midten av 1800-tallet. Ønsker du pulserende natteliv kan du ta turen til Friedrichshain eller Kreuzberg, berømt for sine mange nattklubber.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Berlin?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Berlin med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Berlin for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Berlin?

Når du har søkt etter flyvinger til Berlin, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Berlin akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Berlin nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Berlin og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Berlin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.