Finn billige fly til Berlin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Berlin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Berlin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Berlin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Berlin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Berlin (BER)

Vanligvis er flyvninger til Berlin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg, som i gjennomsnitt koster 1 062 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Berlin koster i gjennomsnitt kun 820 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust23 % dyrereDet koster ca. 1 305 kr for flyvninger til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember276 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Berlin?

I sommermånedene og rundt juletider er det høysesong for å fly til Berlin og spise currywurst i solen. På sommeren flokker sosiale berlinere og turister seg sammen på gatene i den sjarmerende storbyen, og nyter fint vær og god stemning i lag.

Det er ofte gode sjanser for å finne billige flybilletter til Berlin dersom du reiser i lavsesongen. Prisene for å fly til Berlin faller vanligvis utpå høsten, vinteren og tidlig vår, spesielt i januar og oktober/november. Da slipper du dessuten store folkemengder når du for ekspempel skal utforske museet ved Checkpoint Charlie.

 • Hvilken flyvning til Berlin er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Berlin, lå på 49 kr/per person fra Billund, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Berlin. Du kan finne den billigste prisen til Berlin fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Berlin?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Berlin i løpet av mars, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 861 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Berlin?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Berlin på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 062 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Berlin utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Berlin for 410 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Berlin?

  De som skal fly til Berlin kan potensielt finne bedre priser for Leipzig/Halle flyplass (147 km fra Berlin ), Dresden flyplass (156 km fra sentrum i Berlin) eller Heringsdorf flyplass (159 km fra sentrum i Berlin), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Berlin?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dresden flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Berlin, med en gjennomsnittspris på 2 502 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Berlin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Berlin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL03:35Oslo Gardermoen
1t 35m
BER05:10Berlin Brandenburg
3. nov.
BER02:30Berlin Brandenburg
6t 35m
1 stopp
OSL09:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL17:00Oslo Gardermoen
12t 40m
1 stopp
BER05:40Berlin Brandenburg
22. nov.
BER01:30Berlin Brandenburg
6t 25m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
BER06:40Berlin Brandenburg
3. nov.
BER02:30Berlin Brandenburg
6t 35m
1 stopp
OSL09:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
BER05:40Berlin Brandenburg
24. nov.
BER01:30Berlin Brandenburg
6t 35m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL03:35Oslo Gardermoen
1t 35m
BER05:10Berlin Brandenburg
18. nov.
BER13:00Berlin Brandenburg
19t 05m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
11. nov.
OSL17:15Oslo Gardermoen
17t 05m
2 stopp
BER10:20Berlin Brandenburg
23. nov.
BER01:30Berlin Brandenburg
6t 35m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Berlin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Berlin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
9. nov.
OSL13:00Oslo Gardermoen
1t 35m
BER14:35Berlin Brandenburg
Norwegian
20. nov.
OSL03:05Oslo Gardermoen
1t 35m
BER04:40Berlin Brandenburg
Flere flyselskaper
9. nov.
TRF03:05Oslo Torp Sandefjord
5t 50m
1 stopp
BER08:55Berlin Brandenburg

Hvilke flyselskaper flyr til Berlin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Berlin
 • Hvilke flyselskaper flyr til Berlin?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Berlin med. easyJet, SAS og KLM er også populære valg ved reiser til Berlin from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Berlin jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Berlin

Under finner du alle flyplassene i Berlin sammen med avstanden til sentrum

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du reise med både tog og buss inn til byen. Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 avganger i timen fra stasjonen under Terminal 1 til Berlin sentralstasjon (Hauptbahnhof). Det er også mulig å ta forstadsbanene (S-Bahn-linjene S9 og S45) fra T1/T2 og T5 inn til sentrum av Berlin. Buss er også et alternativ du kan benytte deg av for å ta deg inn til bykjernen. Det finnes totalt fire ekspressbusser (X7, X71, BER1 og BER2) som bruker omtrent en halvtime inn til byen samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebussene har avgang hvert 20. minutt, og en billett med rutebuss, ekspressbuss og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebuss er du i byen på ca. 45 minutter.

Flyplassen har også flere taxiholdeplasser. Ved ankomst på Terminal 1 og 2 finner du taxiholdeplassen foran T1 på Level E0. Hvis du ankommer eller skal reise fra T5, kan du bruke taxiholdeplassen foran terminalområdet L. Det finnes også flere leiebilselskaper dersom du vi leie egen bil under oppholdet. Disse finner du i Terminal 1 og 5. Parkering er tilgjengelig i Terminal 1, 2 og 5. Direkteruten til Terminal 1 og 2 er via hovedveien A113. Følg skiltingen til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, fortsetter du langs A113 til veikrysset «Schönefeld-Süd». Eventuelt kan du følge B96a som går forbi terminalen.


Populære flybilletter til Berlin

Finn dine flybilletter til Berlin med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Berlin
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris544 kr
Flyvninger fra Bergen til Berlin
Raskeste flytid5t 20m
Billigst pris1 171 kr
Flyvninger fra Stavanger til Berlin
Raskeste flytid3t 10m
Billigst pris1 355 kr
Flyvninger fra Tromsø til Berlin
Raskeste flytid25t 40m
Billigst pris1 597 kr
Flyvninger fra Ålesund til Berlin
Raskeste flytid13t 00m
Billigst pris1 623 kr
Flyvninger fra Trondheim til Berlin
Raskeste flytid12t 05m
Billigst pris1 848 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Berlin
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris2 350 kr
Flyvninger fra Molde til Berlin
Raskeste flytid22t 15m
Billigst pris2 634 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Berlin

Når du har kjøpt deg billige flybilletter til Berlin, kan være lurt å planlegge litt på forhånd og få oversikt over transportmuligheter rundt i byen. Det er både raskt og billig å komme seg rundt i byen med S-/U-bahn, buss og trikk. Dagsbillett koster ca. € 5–10. Du må aktivere billetten før avreise.

Dersom du ønsker avslag på sightseeing, i tillegg til ubegrenset transport, kan du heller velge å kjøpe turistkortet “Berlin Welcome Card”. Priser begynner på cirka € 15–25, og du får med et gratis kart over byen. Kortet kan fort lønne seg, dersom du vet du skal betale deg inn på ulike museer og attraksjoner. Kjøper du kortet på flyplassen, får du reisen derfra inkludert.


Visumkrav for Berlin

Norske statsborgere må ta med pass når de skal fly til Berlin. Visum er ikke nødvendig. Både Tyskland og Norge er en del av Schengen, men pass må likevel medbringes ved innreise til Tyskland. Planlegger du en lengre ferie, må opphold i Tyskland i over tre måneder registreres hos tyske myndigheter, senest en uke etter innreise. Krav til identifikasjon og dokumenter kan endre seg raskt. Av denne grunn, anbefaler vi at du sjekker nettsidene til den tyske ambassaden i Oslo eller regjeringen i god tid før du skal reise.


Start planleggingen av reisen til Berlin


De beste tingene å se og gjøre i Berlin

Hva bør jeg oppleve i Berlin?

Du bør ta deg en spasertur langs den sagnomsuste Berlinmuren og la historien synke inn. Deretter kan du nyte utsikten fra Berlins fjernsynstårn, før du besøker Checkpoint Charlie og finner deg en koselig restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er bare å ta med seg familien når du skal fly til Berlin. Storbyen har mange parker og lekeplasser å friste med, og morsomme attraksjoner som Berlin Zoo. Fra Berlin Dungeon til akvariet AquaDom, i Berlin finner du mye spennende som du kan utforske sammen med de små.

Hvor bør jeg shoppe?

Ved Potsdamer Platz finner du to store kjøpesentre med alt fra store merkevarer til unike småbutikker. Foretrekker du handlegater, er Kurfürstendamm den mest populære i Berlin og kan friste med alt mulig av butikker. Er du ute etter vintage-, brukt- eller nisjebutikker er Prenzlauer Berg stedet å oppsøke.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Trenger du en pustepause når du er i sentrum, bør du besøke Richardplatz. Det koselige, lille området føles ut som en idyllisk landsby, med det historiske området Rixdorf fra midten av 1800-tallet. Ønsker du pulserende natteliv kan du ta turen til Friedrichshain eller Kreuzberg, berømt for sine mange nattklubber.