Finn billige fly til Berlin

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Berlin (BER)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Berlin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Berlin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Berlin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Berlin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Berlin (BER)

Vanligvis er flyvninger til Berlin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg, som i gjennomsnitt koster 1 077 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Berlin koster i gjennomsnitt kun 832 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust23 % dyrereDet koster ca. 1 324 kr for flyvninger til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BERLIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember276 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Berlin fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Berlin?

I sommermånedene og rundt juletider er det høysesong for å fly til Berlin og spise currywurst i solen. På sommeren flokker sosiale berlinere og turister seg sammen på gatene i den sjarmerende storbyen, og nyter fint vær og god stemning i lag.

Det er ofte gode sjanser for å finne billige flybilletter til Berlin dersom du reiser i lavsesongen. Prisene for å fly til Berlin faller vanligvis utpå høsten, vinteren og tidlig vår, spesielt i januar og oktober/november. Da slipper du dessuten store folkemengder når du for ekspempel skal utforske museet ved Checkpoint Charlie.

Hvilken flyvning til Berlin er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Berlin, lå på 49 kr/per person fra Billund, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Berlin. Du kan finne den billigste prisen til Berlin fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Berlin?

Den billigste måneden å fly til Berlin fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 832 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Berlin i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 874 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Berlin?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Berlin fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Berlin for ca. 1 080 kr når du søker 60 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Berlin med en prislapp på kun 560 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Berlin?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Berlin fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 002 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 189 kr for en reise fra Norge til Berlin.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Berlin?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Berlin vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Berlin om morgenen for så lite som 1 119 kr. Flyvninger til Berlin er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 492 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Berlin?

De som skal fly til Berlin kan potensielt finne bedre priser for Leipzig/Halle flyplass (147 km fra Berlin ), Dresden flyplass (156 km fra sentrum i Berlin) eller Heringsdorf flyplass (159 km fra sentrum i Berlin), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Berlin?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dresden flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Berlin, med en gjennomsnittspris på 2 538 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Berlin Brandenburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Berlin Brandenburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
21. mai
15:40Oslo Gardermoen
1t 35m
17:15Berlin Brandenburg
28. mai
17:55Berlin Brandenburg
1t 35m
19:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
24. mai
06:55Oslo Gardermoen
1t 35m
08:30Berlin Brandenburg
31. mai
16:15Berlin Brandenburg
1t 40m
17:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
24. mai
06:55Oslo Gardermoen
1t 35m
08:30Berlin Brandenburg
31. mai
05:50Berlin Brandenburg
1t 40m
07:30Oslo Gardermoen
Norwegian
25. mai
14:00Oslo Gardermoen
1t 35m
15:35Berlin Brandenburg
1. jun.
16:15Berlin Brandenburg
1t 40m
17:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
28. mai
15:40Oslo Gardermoen
1t 35m
17:15Berlin Brandenburg
4. jun.
16:15Berlin Brandenburg
1t 40m
17:55Oslo Gardermoen
Lufthansa
22. mai
03:30Oslo Gardermoen
4t 35m
1 stopp
08:05Berlin Brandenburg
29. mai
02:30Berlin Brandenburg
4t 20m
1 stopp
06:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Berlin Brandenburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Berlin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
30. jul.
02:50Oslo Gardermoen
1t 35m
04:25Berlin Brandenburg
Norwegian
30. jul.
14:00Oslo Gardermoen
3t 15m
1 stopp
17:15Berlin Brandenburg
Norwegian
8. jun.
06:20Bergen Flesland
9t 15m
1 stopp
15:35Berlin Brandenburg

Hvilke flyselskaper flyr til Berlin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Berlin

SAS og Norwegian er populære flyselskap for deg som vil fly til Berlin fra Oslo, Bergen og Trondheim. Ønsker du større utvalg for å kunne sammenligne tilbud, er i tillegg Ryanair og KLM populære blant alle som er på jakt etter billige flybilletter til Berlin. Du bør beregne 1,5–2 timer for direkteflyvninger og minst fire timer ved mellomlandinger. Hos lavpriskjeder påløper det ofte ekstra gebyr for innsjekking av bagasje og valg av flysete. Fordelen er derimot at prisen skrus ned og du har dermed gode muligheter for å sikre deg billige flybilletter til Berlin.


Berlin flyplass

Nedenfor kan du lese om flyplassen i Berlin og avstanden fra flyplassen og inn til byen

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du reise med både tog og buss inn til byen. Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 avganger i timen fra stasjonen under Terminal 1 til Berlin sentralstasjon (Hauptbahnhof). Det er også mulig å ta forstadsbanene (S-Bahn-linjene S9 og S45) fra T1/T2 og T5 inn til sentrum av Berlin. Buss er også et alternativ du kan benytte deg av for å ta deg inn til bykjernen. Det finnes totalt fire ekspressbusser (X7, X71, BER1 og BER2) som bruker omtrent en halvtime inn til byen samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebussene har avgang hvert 20. minutt, og en billett med rutebuss, ekspressbuss og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebuss er du i byen på ca. 45 minutter.

Flyplassen har også flere taxiholdeplasser. Ved ankomst på Terminal 1 og 2 finner du taxiholdeplassen foran T1 på Level E0. Hvis du ankommer eller skal reise fra T5, kan du bruke taxiholdeplassen foran terminalområdet L. Det finnes også flere leiebilselskaper dersom du vi leie egen bil under oppholdet. Disse finner du i Terminal 1 og 5. Parkering er tilgjengelig i Terminal 1, 2 og 5. Direkteruten til Terminal 1 og 2 er via hovedveien A113. Følg skiltingen til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, fortsetter du langs A113 til veikrysset «Schönefeld-Süd». Eventuelt kan du følge B96a som går forbi terminalen.


Populære flybilletter til Berlin

Finn dine flybilletter til Berlin med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Berlin
Raskeste flytid
1t 35m
Billigste pris
561 kr
Flyvninger fra Bergen til Berlin
Raskeste flytid
5t 05m
Billigste pris
1 409 kr
Flyvninger fra Stavanger til Berlin
Raskeste flytid
26t 00m
Billigste pris
1 647 kr
Flyvninger fra Ålesund til Berlin
Raskeste flytid
27t 45m
Billigste pris
1 655 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Berlin
Raskeste flytid
4t 05m
Billigste pris
1 723 kr
Flyvninger fra Trondheim til Berlin
Raskeste flytid
15t 20m
Billigste pris
1 901 kr
Flyvninger fra Molde til Berlin
Raskeste flytid
21t 35m
Billigste pris
1 910 kr
Flyvninger fra Tromsø til Berlin
Raskeste flytid
28t 15m
Billigste pris
3 072 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Berlin?

Når du har kjøpt deg billige flybilletter til Berlin, kan være lurt å planlegge litt på forhånd og få oversikt over transportmuligheter rundt i byen. Det er både raskt og billig å komme seg rundt i byen med S-/U-bahn, buss og trikk. Dagsbillett koster ca. € 5–10. Du må aktivere billetten før avreise.

Dersom du ønsker avslag på sightseeing, i tillegg til ubegrenset transport, kan du heller velge å kjøpe turistkortet “Berlin Welcome Card. Priser begynner på cirka € 15–25, og du får med et gratis kart over byen. Kortet kan fort lønne seg, dersom du vet du skal betale deg inn på ulike museer og attraksjoner. Kjøper du kortet på flyplassen, får du reisen derfra inkludert.


Kan man reise til Berlin uten pass eller visum?

Norske statsborgere må ta med pass når de skal fly til Berlin. Visum er ikke nødvendig. Både Tyskland og Norge er en del av Schengen, men pass må likevel medbringes ved innreise til Tyskland. Planlegger du en lengre ferie, må opphold i Tyskland i over tre måneder registreres hos tyske myndigheter, senest en uke etter innreise. Krav til identifikasjon og dokumenter kan endre seg raskt. Av denne grunn, anbefaler vi at du sjekker nettsidene til den tyske ambassaden i Oslo eller regjeringen i god tid før du skal reise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Berlin?

Du bør ta deg en spasertur langs den sagnomsuste Berlinmuren og la historien synke inn. Deretter kan du nyte utsikten fra Berlins fjernsynstårn, før du besøker Checkpoint Charlie og finner deg en koselig restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er bare å ta med seg familien når du skal fly til Berlin. Storbyen har mange parker og lekeplasser å friste med, og morsomme attraksjoner som Berlin Zoo. Fra Berlin Dungeon til akvariet AquaDom, i Berlin finner du mye spennende som du kan utforske sammen med de små.

Hvor bør jeg shoppe?

Ved Potsdamer Platz finner du to store kjøpesentre med alt fra store merkevarer til unike småbutikker. Foretrekker du handlegater, er Kurfürstendamm den mest populære i Berlin og kan friste med alt mulig av butikker. Er du ute etter vintage-, brukt- eller nisjebutikker er Prenzlauer Berg stedet å oppsøke.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Trenger du en pustepause når du er i sentrum, bør du besøke Richardplatz. Det koselige, lille området føles ut som en idyllisk landsby, med det historiske området Rixdorf fra midten av 1800-tallet. Ønsker du pulserende natteliv kan du ta turen til Friedrichshain eller Kreuzberg, berømt for sine mange nattklubber.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse