Fly Europa Tyskland Dusseldorf

Finn billige fly til Dusseldorf

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Dusseldorf (DUS)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dusseldorf

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dusseldorf fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Düsseldorf?

Den tyske byen Düsseldorf er blitt et sentrum for internasjonalt næringsliv, men er i tillegg en pulserende storby som er vel verdt et besøk. Du kan finne billige flybilletter til Düsseldorf året rundt, spesielt om våren. Da er det også behagelig temperatur i byen, med mildt vårvær. Reiser du i månedene oktober og november ligger også prisene jevnt over lavt for fly til Düsseldorf.

Vil du finne billige flybilletter til Düsseldorf, kan det være lurt å velge å reise utenom de store høytidene og skoleferier slik som høstferie og vinterferie. Det er populært å reise hit i høstferien, og i desember er dette en by man gjerne vil besøke for å handle inn julegaver. Om du ønsker å reise hit i de mest populære periodene er det lurt å bestille et par måneder i forveien.

Fly til Düsseldorf og opplev en av Tysklands største byer, med moderne arkitektur og en rekke kulturelle severdigheter.

Hvilken flyvning til Dusseldorf er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Dusseldorf fra Stockholm for 265 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Dusseldorf. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Dusseldorf fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dusseldorf?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dusseldorf. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 242 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Dusseldorf med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 370 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dusseldorf?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 56 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Dusseldorf. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 597 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dusseldorf fra Norge for så lite som 1 174 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dusseldorf?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Dusseldorf på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 633 kr. Den dyreste dagen å fly til Dusseldorf på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 1 867 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dusseldorf?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Dusseldorf på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 653 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 941 kr. Flyvninger til Dusseldorf fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dusseldorf?

De som skal fly til Dusseldorf kan potensielt finne bedre priser for Köln/Bonn flyplass (47 km fra sentrum i Dusseldorf), Dusseldorf Niederrhein flyplass (60 km fra sentrum i Dusseldorf), Dortmund flyplass (66 km fra sentrum i Dusseldorf), Muenster flyplass (118 km fra sentrum i Dusseldorf), eller Paderborn flyplass (134 km fra sentrum i Dusseldorf), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dusseldorf?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Muenster flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Dusseldorf, med en gjennomsnittspris på 1 534 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Dusseldorf Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dusseldorf Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
29. mar.
1t 50m
Oslo Gardermoen
1t 50m
07:05
Dusseldorf Intl
30. mar.
07:45
Dusseldorf Intl
1t 50m
09:35
Oslo Gardermoen
1 276 kr
Finn lignende
SAS
16. mar.
1t 55m
Oslo Gardermoen
1t 55m
14:20
Dusseldorf Intl
18. mar.
15:00
Dusseldorf Intl
1t 50m
16:50
Oslo Gardermoen
1 217 kr
Finn lignende
Lufthansa
28. jan.
3t 55m
Oslo Gardermoen
3t 55m
1 stopp
05:15
Dusseldorf Intl
1. feb.
05:50
Dusseldorf Intl
4t 15m
1 stopp
10:05
Oslo Gardermoen
1 497 kr
Finn lignende
KLM
11. feb.
5t 15m
Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
12:55
Dusseldorf Intl
15. feb.
06:30
Dusseldorf Intl
4t 45m
1 stopp
11:15
Oslo Gardermoen
1 361 kr
Finn lignende
Norwegian
15. apr.
4t 15m
Trondheim Værnes (TRD)
4t 15m
1 stopp
12:15
Dusseldorf Intl
19. apr.
07:45
Dusseldorf Intl
6t 50m
1 stopp
14:35
Trondheim Værnes (TRD)
1 523 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. mar.
1t 55m
Oslo Gardermoen
1t 55m
14:20
Dusseldorf Intl
18. mar.
02:45
Dusseldorf Intl
9t 45m
1 stopp
12:30
Oslo Gardermoen
1 302 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dusseldorf Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Dusseldorf, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
26. feb.
8t 05m
Bergen Flesland
8t 05m
1 stopp
13:10
Dusseldorf Intl
1 685 kr
Finn lignende
Finnair
17. jun.
9t 05m
Oslo Torp Sandefjord
9t 05m
2 stopp
14:00
Dusseldorf Intl
1 242 kr
Finn lignende
KLM
9. jul.
11t 25m
Oslo Torp Sandefjord
11t 25m
1 stopp
13:40
Dusseldorf Intl
1 004 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Düsseldorf?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dusseldorf

Denne byen er kun en kort flytur unna Oslo, og du finner en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Düsseldorf. Du kan sammenligne priser og reiser her hos momondo. Noen av de mest populære flyselskapene som flyr denne turen er Lufthansa, Finnair og Austrian Airlines. Du kan fly til Düsseldorf direkte fra Oslo på kun 1 time og 50 minutter. Reiser du fra andre norske byer, som Bergen, er det ofte en mellomlanding, for eksempel i Oslo eller Amsterdam. Det kan være greit å undersøke på forhånd om din bestilling har inkludert innsjekket bagasje, valg av flysete og annet. Noen lavprisselskaper har ekstra kostnader for slike tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dusseldorf, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Düsseldorf internasjonale lufthavn ligger omtrent syv kilometer nord for sentrum av byen. Dette er den tredje største lufthavnen i Tyskland. Det er flere muligheter om du vil bruke kollektiv transport for å komme deg til og fra flyplassen i Düsseldorf. Du kan ta tog, og du velger da om du vil bruke det vanlige toget som går fra Flughafen Düsseldorf, eller det som heter S-Bahn S11. Det er over 350 tog som stopper innom lufthavnen hver dag. Togbillettene kjøper du i billettautomater på stasjonen, og en tur koster € 2,70 (26 NOK). Utenfor ankomsthallen finner du bussholdeplassen. Der kjører fire ulike busser til Düsseldorf sentrum og omegn. Bussbilletten koster det samme som toget, € 2,70 (26NOK). Bussbillettene kan også kjøpes i automater ved ankomsthallen. Du kan også betale om bord hos sjåføren. Reisen fra flyplassen og inn til sentrum tar omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal. (Informasjon sjekket: 15/02/18).


Populære flybilletter til Dusseldorf

Finn dine flybilletter til Dusseldorf med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dusseldorf
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
1 217 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dusseldorf
Raskeste flytid
5t 25m
Billigste pris
1 932 kr
Flyvninger fra Bergen til Dusseldorf
Raskeste flytid
7t 45m
Billigste pris
2 306 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Düsseldorf?

Når man er på tur i Düsseldorf er det som regel enklest å komme seg rundt med kollektiv transport. Byen har et godt utviklet nettverk av busser og tog, og billettene er rimelige. Du kan velge mellom Stadtbahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster € 2,70 (26 NOK). Disse kjøpes enten på stasjoner, ved automater eller hos sjåføren. Det kan også lønne seg å kjøpe billetter for flere dager dersom du skal reise mye rundt i byen med kollektiv transport. Da kan du velge en 24-timersbillett til € 7 (68 NOK) eller en todagersbillett til € 13,30 (129 NOK). (Informasjon sjekket 15/02/18).

Skal du ha tak i en taxi, er det enkelt å finne disse på gaten. De er hvite og gule med taxiskilt på taket, så du kjenner de enkelt igjen. Et praktisk tips er å ta taxi eller offentlig transport mellom ulike nabolag, for så å utforske selve nabolaget til fots.


Kan man reise til Düsseldorf uten pass eller visum?

Tyskland er en del av Schengen-området, men du må uansett ha med deg pass på reisen. Passet er det eneste identifikasjonsdokumentet som anses som gyldig internasjonalt. Du trenger ikke visum når du skal til Düsseldorf. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass godtas dette også som identifikasjon. Hvis du har planer om et lengre opphold i Düsseldorf som vil vare i mer enn tre måneder må du registrere deg hos myndighetene. Du finner mer praktisk informasjon om både Tyskland og reisedokumenter hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvor bør jeg shoppe?

Er du i Düsseldorf og har lyst til å shoppe, er Königsallee det perfekte stedet å ta handleturen. Denne gaten ligger i bydelen Stadtmitte og er full av motebutikker. Gaten ligger vakkert til langs med en kanal.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gi barna en helt unik opplevelse på fotballstadion. Har du fotballinteresserte barn er det virkelig spennende å se en kamp på ESPRIT arena, hjemmebanen til fotballaget Fortuna Düsseldorf. Her er det topp stemning, og dere får en opplevelse dere sent vil glemme.

Fly Europa Tyskland Dusseldorf
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse