Finn billige fly til Dusseldorf

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dusseldorf

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dusseldorf fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dortmund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dusseldorf

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Dusseldorf fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 356 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dusseldorf koster i gjennomsnitt kun 1 212 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember21 % dyrereDet koster ca. 1 885 kr for flyvninger til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember259 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dusseldorf?

Den tyske byen Düsseldorf er blitt et sentrum for internasjonalt næringsliv, men er i tillegg en pulserende storby som er vel verdt et besøk. Du kan finne billige flybilletter til Düsseldorf året rundt, spesielt om våren. Da er det også behagelig temperatur i byen, med mildt vårvær. Reiser du i månedene oktober og november ligger også prisene jevnt over lavt for fly til Düsseldorf.

Vil du finne billige flybilletter til Düsseldorf, kan det være lurt å velge å reise utenom de store høytidene og skoleferier slik som høstferie og vinterferie. Det er populært å reise hit i høstferien, og i desember er dette en by man gjerne vil besøke for å handle inn julegaver. Om du ønsker å reise hit i de mest populære periodene er det lurt å bestille et par måneder i forveien.

Fly til Düsseldorf og opplev en av Tysklands største byer, med moderne arkitektur og en rekke kulturelle severdigheter.

 • Hvilken flyvning til Dusseldorf er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Dusseldorf fra Stockholm for 262 kr. Dette er 88 % billigere enn de fleste flytilbudene til Dusseldorf. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Dusseldorf fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Dusseldorf?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Dusseldorf fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 212 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Dusseldorf med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 347 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dusseldorf?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Dusseldorf 55 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Dusseldorf med en gjennomsnittspris på 1 560 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dusseldorf fra Norge for så lite som 715 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dusseldorf?

  De som skal fly til Dusseldorf kan potensielt finne bedre priser for Köln/Bonn flyplass (47 km fra sentrum i Dusseldorf), Dusseldorf Niederrhein flyplass (60 km fra sentrum i Dusseldorf), Dortmund flyplass (66 km fra sentrum i Dusseldorf), Muenster flyplass (118 km fra sentrum i Dusseldorf), eller Paderborn flyplass (134 km fra sentrum i Dusseldorf), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dusseldorf?

  Med en gjennomsnittspris på 1 518 kr per person, er det Muenster flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Dusseldorf. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Dusseldorf

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dusseldorf som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
23. jan.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
DUS07:40Dusseldorf Intl
26. jan.
DUS08:25Dusseldorf Intl
4t 30m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 178 kr
Finn lignende
Lufthansa
19. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
DUS07:40Dusseldorf Intl
21. nov.
DUS01:25Dusseldorf Intl
4t 40m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 077 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
DUS07:40Dusseldorf Intl
14. nov.
DUS01:25Dusseldorf Intl
4t 40m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 229 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
DUS07:40Dusseldorf Intl
30. nov.
DUS01:20Dusseldorf Intl
4t 45m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 035 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
DUS07:40Dusseldorf Intl
15. nov.
DUS12:25Dusseldorf Intl
6t 00m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 094 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. nov.
OSL06:50Oslo Gardermoen
6t 50m
1 stopp
DUS13:40Dusseldorf Intl
15. nov.
DUS12:25Dusseldorf Intl
6t 00m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 119 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dusseldorf

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dusseldorf, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM, Ryanair og SAS
KLM
24. des.
OSL01:30Oslo Gardermoen
4t 25m
1 stopp
DUS05:55Dusseldorf Intl
Flere flyselskaper
21. mar.
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
5t 10m
1 stopp
DUS12:55Dusseldorf Intl
SAS
21. mar.
OSL08:45Oslo Gardermoen
6t 25m
1 stopp
DUS15:10Dusseldorf Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Dusseldorf?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dusseldorf
 • Hvilke flyselskaper flyr til Dusseldorf?

  SAS, KLM, Lufthansa og Finnair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Dusseldorf jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Dusseldorf med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Dusseldorf

Under finner du alle flyplassene i Dusseldorf sammen med avstanden til sentrum

Düsseldorf internasjonale lufthavn ligger omtrent syv kilometer nord for sentrum av byen. Dette er den tredje største lufthavnen i Tyskland. Det er flere muligheter om du vil bruke kollektiv transport for å komme deg til og fra flyplassen i Düsseldorf. Du kan ta tog, og du velger da om du vil bruke det vanlige toget som går fra Flughafen Düsseldorf, eller det som heter S-Bahn S11. Det er over 350 tog som stopper innom lufthavnen hver dag. Togbillettene kjøper du i billettautomater på stasjonen, og en tur koster € 2,70 (26 NOK). Utenfor ankomsthallen finner du bussholdeplassen. Der kjører fire ulike busser til Düsseldorf sentrum og omegn. Bussbilletten koster det samme som toget, € 2,70 (26NOK). Bussbillettene kan også kjøpes i automater ved ankomsthallen. Du kan også betale om bord hos sjåføren. Reisen fra flyplassen og inn til sentrum tar omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal.


Populære flybilletter til Dusseldorf

Finn dine flybilletter til Dusseldorf med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dusseldorf
Raskeste flytid8t 50m
Billigst pris766 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dusseldorf
Raskeste flytid7t 05m
Billigst pris2 028 kr
Flyvninger fra Bergen til Dusseldorf
Raskeste flytid7t 45m
Billigst pris2 121 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dusseldorf

Når man er på tur i Düsseldorf er det som regel enklest å komme seg rundt med kollektiv transport. Byen har et godt utviklet nettverk av busser og tog, og billettene er rimelige. Du kan velge mellom Stadtbahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster € 2,70 (26 NOK). Disse kjøpes enten på stasjoner, ved automater eller hos sjåføren. Det kan også lønne seg å kjøpe billetter for flere dager dersom du skal reise mye rundt i byen med kollektiv transport. Da kan du velge en 24-timersbillett til € 7 (68 NOK) eller en todagersbillett til € 13,30 (129 NOK).

Skal du ha tak i en taxi, er det enkelt å finne disse på gaten. De er hvite og gule med taxiskilt på taket, så du kjenner de enkelt igjen. Et praktisk tips er å ta taxi eller offentlig transport mellom ulike nabolag, for så å utforske selve nabolaget til fots.


Visumkrav for Dusseldorf

Tyskland er en del av Schengen-området, men du må uansett ha med deg pass på reisen. Passet er det eneste identifikasjonsdokumentet som anses som gyldig internasjonalt. Du trenger ikke visum når du skal til Düsseldorf. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass godtas dette også som identifikasjon. Hvis du har planer om et lengre opphold i Düsseldorf som vil vare i mer enn tre måneder må du registrere deg hos myndighetene. Du finner mer praktisk informasjon om både Tyskland og reisedokumenter hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Dusseldorf


De beste tingene å se og gjøre i Dusseldorf

Hvor bør jeg shoppe?

Er du i Düsseldorf og har lyst til å shoppe, er Königsallee det perfekte stedet å ta handleturen. Denne gaten ligger i bydelen Stadtmitte og er full av motebutikker. Gaten ligger vakkert til langs med en kanal.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gi barna en helt unik opplevelse på fotballstadion. Har du fotballinteresserte barn er det virkelig spennende å se en kamp på ESPRIT arena, hjemmebanen til fotballaget Fortuna Düsseldorf. Her er det topp stemning, og dere får en opplevelse dere sent vil glemme.