Fly Europa Tyskland Dusseldorf

Finn billige fly til Dusseldorf

Tur/retur
Økonomi
Toronto (YTO)
Dusseldorf (DUS)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dusseldorf

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dusseldorf fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dusseldorf

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dusseldorf

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Dusseldorf fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 365 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dusseldorf koster i gjennomsnitt kun 1 220 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember21 % dyrereDet koster ca. 1 898 kr for flyvninger til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember259 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Düsseldorf?

Den tyske byen Düsseldorf er blitt et sentrum for internasjonalt næringsliv, men er i tillegg en pulserende storby som er vel verdt et besøk. Du kan finne billige flybilletter til Düsseldorf året rundt, spesielt om våren. Da er det også behagelig temperatur i byen, med mildt vårvær. Reiser du i månedene oktober og november ligger også prisene jevnt over lavt for fly til Düsseldorf.

Vil du finne billige flybilletter til Düsseldorf, kan det være lurt å velge å reise utenom de store høytidene og skoleferier slik som høstferie og vinterferie. Det er populært å reise hit i høstferien, og i desember er dette en by man gjerne vil besøke for å handle inn julegaver. Om du ønsker å reise hit i de mest populære periodene er det lurt å bestille et par måneder i forveien.

Fly til Düsseldorf og opplev en av Tysklands største byer, med moderne arkitektur og en rekke kulturelle severdigheter.

Hvilken flyvning til Dusseldorf er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Dusseldorf fra Stockholm for 264 kr. Dette er 88 % billigere enn de fleste flytilbudene til Dusseldorf. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Dusseldorf fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dusseldorf?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dusseldorf. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 237 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Dusseldorf med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 364 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dusseldorf?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 56 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Dusseldorf. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 590 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dusseldorf fra Norge for så lite som 983 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dusseldorf?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Dusseldorf på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 630 kr. Den dyreste dagen å fly til Dusseldorf på, er fredag, med priser som ligger på ca. 1 873 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dusseldorf?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Dusseldorf på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 574 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 930 kr. Flyvninger til Dusseldorf fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dusseldorf?

De som skal fly til Dusseldorf kan potensielt finne bedre priser for Köln/Bonn flyplass (47 km fra sentrum i Dusseldorf), Dusseldorf Niederrhein flyplass (60 km fra sentrum i Dusseldorf), Dortmund flyplass (66 km fra sentrum i Dusseldorf), Muenster flyplass (118 km fra sentrum i Dusseldorf), eller Paderborn flyplass (134 km fra sentrum i Dusseldorf), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dusseldorf?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Muenster flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Dusseldorf, med en gjennomsnittspris på 1 528 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dusseldorf Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dusseldorf Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
1. jul.
05:15Oslo Gardermoen
1t 50m
07:05Dusseldorf Intl
1. aug.
07:45Dusseldorf Intl
1t 50m
09:35Oslo Gardermoen
1 762 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
05:15Oslo Gardermoen
1t 50m
07:05Dusseldorf Intl
1. aug.
08:10Dusseldorf Intl
5t 25m
1 stopp
13:35Oslo Gardermoen
1 678 kr
Finn lignende
Lufthansa
14. mai
03:30Oslo Gardermoen
4t 40m
1 stopp
08:10Dusseldorf Intl
18. mai
02:30Dusseldorf Intl
4t 20m
1 stopp
06:50Oslo Gardermoen
1 279 kr
Finn lignende
SWISS
1. jul.
10:00Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
15:00Dusseldorf Intl
1. aug.
10:50Dusseldorf Intl
5t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
1 034 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. mai
02:30Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
07:50Dusseldorf Intl
8. mai
12:50Dusseldorf Intl
6t 25m
1 stopp
19:15Oslo Gardermoen
1 415 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
03:30Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
10:10Dusseldorf Intl
9. mai
10:50Dusseldorf Intl
5t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
1 008 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dusseldorf Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Dusseldorf, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Finnair
Norwegian
21. jun.
14:05Oslo Gardermoen
1t 55m
16:00Dusseldorf Intl
SAS
21. jun.
07:05Oslo Gardermoen
7t 05m
2 stopp
14:10Dusseldorf Intl
1 466 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
06:00Bergen Flesland
7t 25m
1 stopp
13:25Dusseldorf Intl
2 144 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Düsseldorf?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dusseldorf

Denne byen er kun en kort flytur unna Oslo, og du finner en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Düsseldorf. Du kan sammenligne priser og reiser her hos momondo. Noen av de mest populære flyselskapene som flyr denne turen er Lufthansa, Finnair og Austrian Airlines. Du kan fly til Düsseldorf direkte fra Oslo på kun 1 time og 50 minutter. Reiser du fra andre norske byer, som Bergen, er det ofte en mellomlanding, for eksempel i Oslo eller Amsterdam. Det kan være greit å undersøke på forhånd om din bestilling har inkludert innsjekket bagasje, valg av flysete og annet. Noen lavprisselskaper har ekstra kostnader for slike tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dusseldorf, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Düsseldorf internasjonale lufthavn ligger omtrent syv kilometer nord for sentrum av byen. Dette er den tredje største lufthavnen i Tyskland. Det er flere muligheter om du vil bruke kollektiv transport for å komme deg til og fra flyplassen i Düsseldorf. Du kan ta tog, og du velger da om du vil bruke det vanlige toget som går fra Flughafen Düsseldorf, eller det som heter S-Bahn S11. Det er over 350 tog som stopper innom lufthavnen hver dag. Togbillettene kjøper du i billettautomater på stasjonen, og en tur koster € 2,70 (26 NOK). Utenfor ankomsthallen finner du bussholdeplassen. Der kjører fire ulike busser til Düsseldorf sentrum og omegn. Bussbilletten koster det samme som toget, € 2,70 (26NOK). Bussbillettene kan også kjøpes i automater ved ankomsthallen. Du kan også betale om bord hos sjåføren. Reisen fra flyplassen og inn til sentrum tar omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal. (Informasjon sjekket: 15/02/18).


Populære flybilletter til Dusseldorf

Finn dine flybilletter til Dusseldorf med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dusseldorf
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
848 kr
Flyvninger fra Bergen til Dusseldorf
Raskeste flytid
5t 45m
Billigste pris
1 610 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dusseldorf
Raskeste flytid
5t 25m
Billigste pris
2 195 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Düsseldorf?

Når man er på tur i Düsseldorf er det som regel enklest å komme seg rundt med kollektiv transport. Byen har et godt utviklet nettverk av busser og tog, og billettene er rimelige. Du kan velge mellom Stadtbahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster € 2,70 (26 NOK). Disse kjøpes enten på stasjoner, ved automater eller hos sjåføren. Det kan også lønne seg å kjøpe billetter for flere dager dersom du skal reise mye rundt i byen med kollektiv transport. Da kan du velge en 24-timersbillett til € 7 (68 NOK) eller en todagersbillett til € 13,30 (129 NOK). (Informasjon sjekket 15/02/18).

Skal du ha tak i en taxi, er det enkelt å finne disse på gaten. De er hvite og gule med taxiskilt på taket, så du kjenner de enkelt igjen. Et praktisk tips er å ta taxi eller offentlig transport mellom ulike nabolag, for så å utforske selve nabolaget til fots.


Kan man reise til Düsseldorf uten pass eller visum?

Tyskland er en del av Schengen-området, men du må uansett ha med deg pass på reisen. Passet er det eneste identifikasjonsdokumentet som anses som gyldig internasjonalt. Du trenger ikke visum når du skal til Düsseldorf. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass godtas dette også som identifikasjon. Hvis du har planer om et lengre opphold i Düsseldorf som vil vare i mer enn tre måneder må du registrere deg hos myndighetene. Du finner mer praktisk informasjon om både Tyskland og reisedokumenter hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvor bør jeg shoppe?

Er du i Düsseldorf og har lyst til å shoppe, er Königsallee det perfekte stedet å ta handleturen. Denne gaten ligger i bydelen Stadtmitte og er full av motebutikker. Gaten ligger vakkert til langs med en kanal.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gi barna en helt unik opplevelse på fotballstadion. Har du fotballinteresserte barn er det virkelig spennende å se en kamp på ESPRIT arena, hjemmebanen til fotballaget Fortuna Düsseldorf. Her er det topp stemning, og dere får en opplevelse dere sent vil glemme.


Fly Europa Tyskland Dusseldorf
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse