Finn billige fly til Dusseldorf

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dusseldorf

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dusseldorf

Beste pris på enveisbillett

510 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 154 kr

Raskeste flytid

1t 55m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dusseldorf fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 510 kr (Oslo Gardermoen til Dusseldorf Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dusseldorf fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 154 kr (Oslo Gardermoen til Dusseldorf Intl).
Den kjappeste flyvningen til Dusseldorf fra Norge tar 1t 55m (Oslo Gardermoen til Dusseldorf Intl).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Dusseldorf, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dusseldorf

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dusseldorf fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dortmund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dusseldorf

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Dusseldorf fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 041 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dusseldorf koster i gjennomsnitt kun 1 837 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli36 % dyrereDet koster ca. 3 001 kr for flyvninger til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUSSELDORF FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli251 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dusseldorf fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dusseldorf?

Den tyske byen Düsseldorf er blitt et sentrum for internasjonalt næringsliv, men er i tillegg en pulserende storby som er vel verdt et besøk. Du kan finne billige flybilletter til Düsseldorf året rundt, spesielt om våren. Da er det også behagelig temperatur i byen, med mildt vårvær. Reiser du i månedene oktober og november ligger også prisene jevnt over lavt for fly til Düsseldorf.

Vil du finne billige flybilletter til Düsseldorf, kan det være lurt å velge å reise utenom de store høytidene og skoleferier slik som høstferie og vinterferie. Det er populært å reise hit i høstferien, og i desember er dette en by man gjerne vil besøke for å handle inn julegaver. Om du ønsker å reise hit i de mest populære periodene er det lurt å bestille et par måneder i forveien.

Fly til Düsseldorf og opplev en av Tysklands største byer, med moderne arkitektur og en rekke kulturelle severdigheter.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Dusseldorf fra Katowice for 132 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Dusseldorf. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Dusseldorf fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Dusseldorf fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 837 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Dusseldorf med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 866 kr fra Norge.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Dusseldorf 43 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Dusseldorf med en gjennomsnittspris på 2 213 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dusseldorf fra Norge for så lite som 1 154 kr på momondo.

De som skal fly til Dusseldorf kan potensielt finne bedre priser for Köln/Bonn flyplass (47 km fra sentrum i Dusseldorf), Dusseldorf Niederrhein flyplass (60 km fra sentrum i Dusseldorf), Dortmund flyplass (66 km fra sentrum i Dusseldorf), Muenster flyplass (118 km fra sentrum i Dusseldorf), eller Paderborn flyplass (134 km fra sentrum i Dusseldorf), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 1 581 kr per person, er det Dortmund flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Dusseldorf. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Ja, flyvninger til Flingern-Süd betjenes av flyplassen Dusseldorf Intl i Dusseldorf som ligger 7,5 km unna.

Dusseldorf Intl i Dusseldorf er den flyplassen som har kortest avstand til Messe Dusseldorf (avstand: 3,0 km).Flotte tilbud på flyreiser til Dusseldorf

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dusseldorf som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
23. aug.
OSL03:15Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
DUS08:40Dusseldorf Intl
30. aug.
DUS13:15Dusseldorf Intl
5t 00m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 154 kr
Finn lignende
Air France
12. okt.
OSL13:30Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
DUS04:45Dusseldorf Intl
18. okt.
DUS12:50Dusseldorf Intl
6t 25m
1 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 366 kr
Finn lignende
Norwegian
5. sep.
OSL14:30Oslo Gardermoen
1t 55m
DUS16:25Dusseldorf Intl
9. sep.
DUS13:10Dusseldorf Intl
1t 50m
OSL15:00Oslo Gardermoen
1 394 kr
Finn lignende
Norwegian
30. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 55m
DUS03:55Dusseldorf Intl
6. jan.
DUS04:35Dusseldorf Intl
1t 50m
OSL06:25Oslo Gardermoen
1 462 kr
Finn lignende
LOT
17. sep.
OSL15:45Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
DUS05:40Dusseldorf Intl
2. okt.
DUS15:50Dusseldorf Intl
14t 05m
1 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
1 520 kr
Finn lignende
LOT
7. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
DUS05:40Dusseldorf Intl
9. okt.
DUS15:50Dusseldorf Intl
14t 05m
1 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
1 529 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dusseldorf

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dusseldorf, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
24. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
1t 55m
DUS16:25Dusseldorf Intl
Norwegian
24. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
1t 55m
DUS16:25Dusseldorf Intl
Flere flyselskaper
2. nov.
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
DUS12:10Dusseldorf Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Dusseldorf?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dusseldorf

Hvilke flyselskaper flyr til Dusseldorf?

Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM og Norwegian er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Dusseldorf jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Dusseldorf med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Dusseldorf

Under finner du alle flyplassene i Dusseldorf sammen med avstanden til sentrum

Düsseldorf internasjonale lufthavn ligger omtrent syv kilometer nord for sentrum av byen. Dette er den tredje største lufthavnen i Tyskland. Det er flere muligheter om du vil bruke kollektiv transport for å komme deg til og fra flyplassen i Düsseldorf. Du kan ta tog, og du velger da om du vil bruke det vanlige toget som går fra Flughafen Düsseldorf, eller det som heter S-Bahn S11. Det er over 350 tog som stopper innom lufthavnen hver dag. Togbillettene kjøper du i billettautomater på stasjonen, og en tur koster € 2,70 (26 NOK). Utenfor ankomsthallen finner du bussholdeplassen. Der kjører fire ulike busser til Düsseldorf sentrum og omegn. Bussbilletten koster det samme som toget, € 2,70 (26NOK). Bussbillettene kan også kjøpes i automater ved ankomsthallen. Du kan også betale om bord hos sjåføren. Reisen fra flyplassen og inn til sentrum tar omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal.


Populære flybilletter til Dusseldorf

Finn dine flybilletter til Dusseldorf med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dusseldorf
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris1 404 kr
Flyvninger fra Bergen til Dusseldorf
Raskeste flytid4t 45m
Laveste pris1 635 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dusseldorf
Raskeste flytid9t 55m
Laveste pris2 385 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dusseldorf

Når man er på tur i Düsseldorf er det som regel enklest å komme seg rundt med kollektiv transport. Byen har et godt utviklet nettverk av busser og tog, og billettene er rimelige. Du kan velge mellom Stadtbahn, Strassenbahn og buss. En enkeltbillett koster € 2,70 (26 NOK). Disse kjøpes enten på stasjoner, ved automater eller hos sjåføren. Det kan også lønne seg å kjøpe billetter for flere dager dersom du skal reise mye rundt i byen med kollektiv transport. Da kan du velge en 24-timersbillett til € 7 (68 NOK) eller en todagersbillett til € 13,30 (129 NOK).

Skal du ha tak i en taxi, er det enkelt å finne disse på gaten. De er hvite og gule med taxiskilt på taket, så du kjenner de enkelt igjen. Et praktisk tips er å ta taxi eller offentlig transport mellom ulike nabolag, for så å utforske selve nabolaget til fots.


Visumkrav for Dusseldorf

Tyskland er en del av Schengen-området, men du må uansett ha med deg pass på reisen. Passet er det eneste identifikasjonsdokumentet som anses som gyldig internasjonalt. Du trenger ikke visum når du skal til Düsseldorf. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass godtas dette også som identifikasjon. Hvis du har planer om et lengre opphold i Düsseldorf som vil vare i mer enn tre måneder må du registrere deg hos myndighetene. Du finner mer praktisk informasjon om både Tyskland og reisedokumenter hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Dusseldorf


De beste tingene å se og gjøre i Dusseldorf

Er du i Düsseldorf og har lyst til å shoppe, er Königsallee det perfekte stedet å ta handleturen. Denne gaten ligger i bydelen Stadtmitte og er full av motebutikker. Gaten ligger vakkert til langs med en kanal.

Gi barna en helt unik opplevelse på fotballstadion. Har du fotballinteresserte barn er det virkelig spennende å se en kamp på ESPRIT arena, hjemmebanen til fotballaget Fortuna Düsseldorf. Her er det topp stemning, og dere får en opplevelse dere sent vil glemme.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Dusseldorf for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Dusseldorf, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Dusseldorf, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Dusseldorf og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Dusseldorf

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Dusseldorf

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.