Finn billige fly til Sofia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sofia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Sofia

Beste pris på enveisbillett

337 kr

Beste pris på tur/retur-billett

789 kr

Raskeste flytid

6t 30m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sofia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 337 kr (Oslo Gardermoen til Sofia).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sofia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 789 kr (Oslo Gardermoen til Sofia).
Den kjappeste flyvningen til Sofia fra Norge tar 6t 30m (Oslo Gardermoen til Sofia).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Sofia, deriblant KLM, Ryanair UK og Ryanair.

Sofia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sofia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Sofia?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Sofia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 547 kr. Hvis du ikke kan fly til Sofia i November, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Sofia i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 673 kr.

Hvilken flyvning til Sofia er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Sofia for 513 kr/person, noe som er 74 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Sofia. Du kan finne den billigste prisen til Sofia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Sofia?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Sofia avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Sofia tar det i snitt 6t 40m, men flyr du fra Bergen Flesland til Sofia ligger flytiden på rundt 17t 45m. Sofia er den mest populære flyplassen i Sofia.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sofia?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Sofia på, er 17 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 500 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sofia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sofia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sofia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sofia

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Sofia (SOF)

Vanligvis er flyvninger til Sofia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Sofia, som i gjennomsnitt koster 2 483 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sofia koster i gjennomsnitt kun 1 547 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli38 % dyrereDet koster ca. 3 462 kr for flyvninger til Sofia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli441 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sofia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sofia

Den beste tiden å fly til Sofia er i sommersesongen, dette er høysesong med mange besøkende. Fra juni til august er været behagelig, parkene er grønne og vakre og du kan nyte lange dager ute i sommervarmen. Du kan finne billige flybilletter til Sofia i denne sesongen dersom du ikke bestiller i siste liten, men i god tid. I tillegg kan det være lurt å reise litt utenfor fellesferien.

Vil du finne billige flybilletter til Sofia og rimeligere hotelltilbud kan du se på periodene april og mai, og på høsten i september og oktober. Da er været fortsatt mildt, men det er mindre turister. Om vinteren er det kalde og korte dager og færre besøkende i byen. I denne perioden er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Sofia. Uansett er det lurt å bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud, så finner du den reisen som passer deg best.

Opplev historiske Sofia med fantastiske kulturtilbud, festivaler og museer.

Plovdiv flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sofia.

Du kan finne tilbud for Plovdiv flyplass for i gjennomsnitt 1 977 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Sofia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sofia som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Sofia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sofia

Hvilke flyselskaper flyr til Sofia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sofia

Hvilke flyselskaper flyr til Sofia?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Sofia fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, LOT, KLM og Air Serbia. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Sofia jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med SWISS til Sofia

SWISS er et populært valg for de som reiser til Sofia. Flyselskapet har 10 ukentlige flyvninger til Sofia, med flest avganger fra Munchen Franz Josef Strauss. SWISS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 186 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 140 vurderinger, har momondo-brukere gitt SWISS en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med Turkish Airlines til Sofia

2 311 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Turkish Airlines til Sofia som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines har 16 flyvninger til Sofia de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 150 momondo-brukere har vurdert Turkish Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 8,0/10.


Flyplasser nære Sofia

Under finner du alle flyplassene i Sofia sammen med avstanden til sentrum

Du lander ved Sofia Lufthavn som ligger fem kilometer øst for sentrum av byen. Dette er en internasjonal flyplass. Du kan reise med metro til og fra flyplassen. Da går du på Sofia Metro Line 1 som linker flyplassen med sentrum av byen, og går direkte dit. Dette tar omtrent 18 minutter. Dersom du skal andre steder enn sentrum, kan du bytte metro på Sofia Central Bus and Railway Station.Her kan du også bytte til trikker og ta disse videre til din bydel. Metroen går fra halv seks om morgenen til midnatt. Du finner den ved å gå til østsiden av Terminal 2 når du ankommer. Du kjøper billetter til offentlig transport på kiosker eller billettmaskiner. Hvis du har mye bagasje må du betale for en ekstra billett. En enkeltbillett koster BGN 1,60 (8 NOK) og er gyldige i 30 minutter.


Populære flybilletter til Sofia

Finn dine flybilletter til Sofia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sofia
Raskeste flytid6t 40m
Laveste pris695 kr
Flyvninger fra Bergen til Sofia
Raskeste flytid17t 45m
Laveste pris3 346 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Sofia

Sofia har et kompakt bysentrum, så dersom du skal oppholde deg der kan du enkelt komme deg rundt til fots. Det er spesielt hyggelig å gå langs Vitosha Boulevard. Å ta taxi er rimelig og kan være praktisk dersom du vil reise litt lenger eller er blitt sliten av å gå. Det er best å få restauranten eller hotellet til å ringe en taxi for deg, og ikke finne en på gaten. Dersom du finner en taxi på gaten er det mulig at det ikke er en offentlig registrert taxi som kan ta høyere pris enn hva som er normalt.

Metrosystemet i Sofia er nytt, rent, effektivt og billig. Det er mange stopp i sentrum av byen, så det er praktisk å ta denne hvis du vil komme raskt frem. En enkeltbillett koster BGN 1,60 (8 NOK), dagskort koster BGN 4 (20 NOK) og tredagerskort koster BGN 10 (50 NOK). Du kjøper billettene i billettmaskiner ved inngangen til metrostasjoner eller ved servicepunkter. Du kan også ta busser og trikker, og her kjøper du billett med kontanter hos sjåføren eller ved billettautomaten om bord.


Visumkrav for Sofia

Nordmenn trenger ikke visum når de reiser til Bulgaria, men man må ha med pass. Passet må være gyldig i tre måneder etter man reiser inn i landet. Dette gjelder kun hvis man er i landet i under tre måneder. Utover dette må man søke om visum. Det kan være lurt å oppdatere seg på disse reglene ved å gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Slike bestemmelser kan endres, og det er deg som reisende som har ansvar for å ha dokumentene i orden.


Start planleggingen av reisen til Sofia


De beste tingene å se og gjøre i Sofia

Hva bør jeg oppleve i Sofia?

Denne byen er kjent for sine varmekilder og Sofia Central Mineral Baths er et populært landemerke i sentrum av byen . I sentrum finner du en stor bygning som markerer inngangen, dekket i marmor. Her kan du også lære mer om byens historie.

Hvor bør jeg shoppe?

Central Sofia Market Hall er et innendørsmarked i sentrum av byen, også kjent som Tsentralni Hali. Dette er et historisk marked med spennende arkitektur, og en rekke boder som selger alt fra mat til suvenirer og klær.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Sofia har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Sofia med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Sofia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Sofia, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Sofia og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.