Finn billige fly til Sofia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sofia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sofia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sofia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sofia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sofia (SOF)

Vanligvis er flyvninger til Sofia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sofia, som i gjennomsnitt koster 1 772 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sofia koster i gjennomsnitt kun 1 363 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember55 % dyrereDet koster ca. 2 752 kr for flyvninger til Sofia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SOFIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember303 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sofia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sofia?

Den beste tiden å fly til Sofia er i sommersesongen, dette er høysesong med mange besøkende. Fra juni til august er været behagelig, parkene er grønne og vakre og du kan nyte lange dager ute i sommervarmen. Du kan finne billige flybilletter til Sofia i denne sesongen dersom du ikke bestiller i siste liten, men i god tid. I tillegg kan det være lurt å reise litt utenfor fellesferien.

Vil du finne billige flybilletter til Sofia og rimeligere hotelltilbud kan du se på periodene april og mai, og på høsten i september og oktober. Da er været fortsatt mildt, men det er mindre turister. Om vinteren er det kalde og korte dager og færre besøkende i byen. I denne perioden er det gode sjanser for å finne billige flybilletter til Sofia. Uansett er det lurt å bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud, så finner du den reisen som passer deg best.

Opplev historiske Sofia med fantastiske kulturtilbud, festivaler og museer.

 • Hvilken flyvning til Sofia er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Sofia for 303 kr/person, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Sofia. Du kan finne den billigste prisen til Sofia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Sofia?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Sofia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 363 kr. Hvis du ikke kan fly til Sofia i mars, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Sofia i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 397 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sofia?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Sofia på, er 50 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 772 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 564 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sofia?

  Plovdiv flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sofia.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sofia?

  Du kan finne tilbud for Plovdiv flyplass for i gjennomsnitt 1 547 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Sofia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sofia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
SOF10:20Sofia
17. nov.
SOF01:30Sofia
30t 35m
2 stopp
TRF08:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. nov.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
SOF11:20Sofia
10. nov.
SOF09:05Sofia
20t 25m
2 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. nov.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
SOF11:20Sofia
10. nov.
SOF09:05Sofia
6t 25m
1 stopp
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
SOF10:20Sofia
17. nov.
SOF09:05Sofia
6t 25m
1 stopp
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
35t 25m
2 stopp
SOF20:55Sofia
17. nov.
SOF01:30Sofia
30t 35m
2 stopp
TRF08:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
12. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
18t 50m
1 stopp
SOF09:10Sofia
14. nov.
SOF01:15Sofia
34t 40m
2 stopp
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Sofia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sofia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Wizz Air
3. okt.
BGO08:30Bergen Flesland
29t 05m
2 stopp
SOF13:35Sofia
Flere flyselskaper
1. okt.
BGO11:10Bergen Flesland
29t 55m
2 stopp
SOF17:05Sofia
Flere flyselskaper
3. okt.
BGO15:15Bergen Flesland
15t 15m
1 stopp
SOF06:30Sofia

Flyplasser nære Sofia

Under finner du alle flyplassene i Sofia sammen med avstanden til sentrum

Du lander ved Sofia Lufthavn som ligger fem kilometer øst for sentrum av byen. Dette er en internasjonal flyplass. Du kan reise med metro til og fra flyplassen. Da går du på Sofia Metro Line 1 som linker flyplassen med sentrum av byen, og går direkte dit. Dette tar omtrent 18 minutter. Dersom du skal andre steder enn sentrum, kan du bytte metro på Sofia Central Bus and Railway Station.Her kan du også bytte til trikker og ta disse videre til din bydel. Metroen går fra halv seks om morgenen til midnatt. Du finner den ved å gå til østsiden av Terminal 2 når du ankommer. Du kjøper billetter til offentlig transport på kiosker eller billettmaskiner. Hvis du har mye bagasje må du betale for en ekstra billett. En enkeltbillett koster BGN 1,60 (8 NOK) og er gyldige i 30 minutter. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Populære flybilletter til Sofia

Finn dine flybilletter til Sofia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sofia
Raskeste flytid6t 25m
Billigst pris547 kr
Flyvninger fra Bergen til Sofia
Raskeste flytid7t 10m
Billigst pris1 675 kr

Sofia har et kompakt bysentrum, så dersom du skal oppholde deg der kan du enkelt komme deg rundt til fots. Det er spesielt hyggelig å gå langs Vitosha Boulevard. Å ta taxi er rimelig og kan være praktisk dersom du vil reise litt lenger eller er blitt sliten av å gå. Det er best å få restauranten eller hotellet til å ringe en taxi for deg, og ikke finne en på gaten. Dersom du finner en taxi på gaten er det mulig at det ikke er en offentlig registrert taxi som kan ta høyere pris enn hva som er normalt.

Metrosystemet i Sofia er nytt, rent, effektivt og billig. Det er mange stopp i sentrum av byen, så det er praktisk å ta denne hvis du vil komme raskt frem. En enkeltbillett koster BGN 1,60 (8 NOK), dagskort koster BGN 4 (20 NOK) og tredagerskort koster BGN 10 (50 NOK). Du kjøper billettene i billettmaskiner ved inngangen til metrostasjoner eller ved servicepunkter. Du kan også ta busser og trikker, og her kjøper du billett med kontanter hos sjåføren eller ved billettautomaten om bord. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Nordmenn trenger ikke visum når de reiser til Bulgaria, men man må ha med pass. Passet må være gyldig i tre måneder etter man reiser inn i landet. Dette gjelder kun hvis man er i landet i under tre måneder. Utover dette må man søke om visum. Det kan være lurt å oppdatere seg på disse reglene ved å gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Slike bestemmelser kan endres, og det er deg som reisende som har ansvar for å ha dokumentene i orden.


Start planleggingen av reisen til Sofia


Hva bør jeg oppleve i Sofia?

Denne byen er kjent for sine varmekilder og Sofia Central Mineral Baths er et populært landemerke i sentrum av byen . I sentrum finner du en stor bygning som markerer inngangen, dekket i marmor. Her kan du også lære mer om byens historie.

Hvor bør jeg shoppe?

Central Sofia Market Hall er et innendørsmarked i sentrum av byen, også kjent som Tsentralni Hali. Dette er et historisk marked med spennende arkitektur, og en rekke boder som selger alt fra mat til suvenirer og klær.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Sofia har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?