Finn billige fly til Malaga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Malaga

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Malaga

Beste pris på enveisbillett

280 kr

Beste pris på tur/retur-billett

695 kr

Raskeste flytid

4t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Malaga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 280 kr (Oslo Torp Sandefjord til Malaga).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Malaga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 695 kr (Oslo Gardermoen til Malaga).
Den kjappeste flyvningen til Malaga fra Norge tar 4t 00m (Oslo Torp Sandefjord til Malaga).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Malaga, deriblant Norwegian, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Malaga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Malaga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Malaga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Malaga

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Malaga (AGP)

Vanligvis er flyvninger til Malaga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Malaga, som i gjennomsnitt koster 1 640 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar64 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Malaga koster i gjennomsnitt kun 714 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli107 % dyrereDet koster ca. 4 074 kr for flyvninger til Malaga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli341 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Malaga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Malaga?

Høysesong for å fly til Málaga er juli og august, og denne tiden passer ypperlig for alle som elsker sol og strandliv. Skoleferier er også svært populære, men den dyreste tiden for å fly til Málaga er ofte rundt jul og nyttår. Se gjerne vår lavpriskalender dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Málaga.

Dersom du foretrekker temperaturer som minner om en god, norsk sommer, er sen vår og høst et godt tidspunkt å fly til Málaga på. Vinteren i Málaga er ganske mild, og med flere soldager enn regnværsdager. Fordelen med å reise i lavsesongen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Málaga og bedre plass på stranden.

94 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Malaga. Denne flyvningen er fra Tétouan, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Malaga. Du kan finne den billigste prisen til Malaga fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Malaga i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 236 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Malaga 30 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Malaga med en gjennomsnittspris på 1 968 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Malaga med en prislapp på kun 695 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Malaga. Hvis du planlegger å fly til Malaga, bør du vurdere å bestille flyvninger til Granada flyplass (77 km fra sentrum i Malaga), Jerez de la Frontera La Parra flyplass (146 km fra sentrum i Malaga), eller Sevilla flyplass (152 km fra sentrum i Malaga).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Sevilla flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Malaga, med en gjennomsnittspris på 2 417 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Malaga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Malaga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
30. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AGP06:35Malaga
9. sep.
AGP16:45Malaga
4t 00m
OSL20:45Oslo Gardermoen
Norwegian
31. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AGP06:35Malaga
7. sep.
AGP15:55Malaga
4t 00m
OSL19:55Oslo Gardermoen
Ryanair
1. sep.
HAU14:30Haugesund
4t 00m
AGP18:30Malaga
4. sep.
AGP10:15Malaga
3t 50m
HAU14:05Haugesund
Norwegian
30. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AGP06:35Malaga
6. sep.
AGP15:55Malaga
4t 00m
OSL19:55Oslo Gardermoen
Norwegian
27. jan.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP10:00Malaga
3. feb.
AGP01:30Malaga
3t 50m
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
27. jan.
OSL15:35Oslo Gardermoen
4t 15m
AGP19:50Malaga
3. feb.
AGP04:30Malaga
8t 00m
1 stopp
OSL12:30Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Malaga

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Malaga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
26. okt.
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP19:40Malaga
Ryanair
22. nov.
TRF08:35Oslo Torp Sandefjord
4t 10m
AGP12:45Malaga
Norwegian
24. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AGP06:35Malaga

Hvilke flyselskaper flyr til Malaga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Malaga

Hvilke flyselskaper flyr til Malaga?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Malaga med. Scandinavian Airlines, Ryanair og Norwegian Air International er også populære valg ved reiser til Malaga from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Malaga jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Norwegian Air International til Malaga

Det mest populære flyselskapet for fly til Malaga på momondo, er Norwegian Air International som har 5 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Helsinki Helsingfors Vantaa, og det beste tilbudet på en flyvning med Norwegian Air International til Malaga, kostet 794 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Malaga, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 29 Norwegian Air International vurdering, har det fått en score på 9,1 av momondo-brukere.

Flyvninger med Flyr AS til Malaga

Flytilbud med Flyr AS til Malaga starter fra 849 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Flyr AS vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Oslo Gardermoen er den mest populære avreiseflyplassen for Flyr AS til Malaga, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Flyr AS får 8,6/10 i score, basert på 3 vurderinger.


Flyplasser nære Malaga

Under finner du alle flyplassene i Malaga sammen med avstanden til sentrum

Når du har bestilt deg billige flybilletter til Málaga, kan det være greit å planlegge reisen litt i forkant. Lander du sliten på en travel flyplass, er det godt å vite hvordan du skal komme deg videre. Málaga lufthavn ligger tett på sentrum, og offentlig transport er både rask og billig. Toget koster cirka € 1,5–2,5 og bruker 12 minutter inn til sentrum. Du kan også hoppe på flybussen og bli kjørt direkte til sentrum på 15 minutter. Den koster cirka € 3–4 og har hyppige avganger, hvert tiende minutt. Tilbake til flyplassen er det praktisk med både tog og buss.


Populære flybilletter til Malaga

Finn dine flybilletter til Malaga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Malaga
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris908 kr
Flyvninger fra Bergen til Malaga
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris1 313 kr
Flyvninger fra Stavanger til Malaga
Raskeste flytid3t 45m
Laveste pris1 439 kr
Flyvninger fra Trondheim til Malaga
Raskeste flytid6t 45m
Laveste pris2 047 kr
Flyvninger fra Haugesund til Malaga
Raskeste flytid10t 15m
Laveste pris2 819 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Malaga
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris2 317 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Malaga
Raskeste flytid8t 50m
Laveste pris2 124 kr
Flyvninger fra Tromsø til Malaga
Raskeste flytid7t 25m
Laveste pris2 163 kr
Flyvninger fra Ålesund til Malaga
Raskeste flytid15t 30m
Laveste pris4 557 kr
Flyvninger fra Bodø til Malaga
Raskeste flytid12t 50m
Laveste pris2 462 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Malaga

Málaga er en by som det er lett å komme seg rundt i. Du kan velge mellom spaserturer, taxi, buss, sykler, hest og kjerre, Segway, leiebil og båt – kort sagt, du kan variere ut ifra hva du skal og hvilket humør du er i. Pris for enkeltbillett på buss er cirka € 1–1,5, og bussene dekker de fleste steder av byen.

Noen ganger er det derimot herlig å få utforske til fots, sykkel eller Segway. Det finnes flere selskaper som tilbyr deg både leie og guidet tur. Dette kan du booke på forhånd, på nettet, om du vil sikre deg tilgang. Det er dessuten ganske billig å benytte seg av taxi, dersom du vil komme deg raskt av gårde.


Visumkrav for Malaga

Selv om Spania er medlem av Schengen-avtalen, må norske borgere alltid medbringe pass når de skal reise til Málaga. I Spania er man pliktig til å kunne identifisere seg med gyldig identifikasjonsdokument. For nordmenn er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som regnes for gyldig. Reisende må ha pass som er gyldig under hele oppholdet, og alle flyselskap krever gyldig reise- og identifikasjonsdokument ved utreise. Regler for pass og visum kan fort endre seg, og det anbefales å undersøke regjeringen og ambassaden sine nettsider i god til før avreise.


Start planleggingen av reisen til Malaga


De beste tingene å se og gjøre i Malaga

Ønsker du byliv og strandliv i ett, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Málaga. Her kan du nyte sjarmerende gater, koselige puber og lange, fristende sandstrender. Trenger du pause fra sol og vann, kan du ta et dypdykk i historien ved å besøke festningen Gibralfaro fra det 11. århundre.

Dersom barna ønsker en avveksling fra å grave tærne i sanden, venter det mye action og moro i Málagas mange badeland. Dessuten er fornøyelsesparken Tivoli World en sikker favoritt for både store og små.

Málaga har mange, gode handlemuligheter, fra klær til håndlagde varer. Byen har flere, fristende kjøpesentre, for eksempel Galerias Goya. Starter du handleruten din i gamlebyen derimot, kan du kombinere sightseeing og shopping på én og samme tid.

Gamlebyen gir deg litt av alt du måtte ønske; lokalmarkedet Atarazanas, pulserende natteliv og den berømte gågaten Calle Larios. Nabolaget Pedregalejo er en rolig, men vakker bydel, med små strender og en strandpromenade med livlige puber og restauranter. La Malagueta er populær blant besøkende som ønsker strandliv.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Malaga når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Malaga, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Malaga med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Malaga flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Malaga er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Malaga

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Malaga

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.