Finn billige fly til Malaga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 7.8.
lø. 14.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Malaga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Malaga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Malaga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Malaga

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Malaga (AGP)

Vanligvis er flyvninger til Malaga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Malaga, som i gjennomsnitt koster 1 634 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Malaga koster i gjennomsnitt kun 1 233 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli36 % dyrereDet koster ca. 2 687 kr for flyvninger til Malaga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MALAGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli368 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Malaga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Malaga?

Høysesong for å fly til Málaga er juli og august, og denne tiden passer ypperlig for alle som elsker sol og strandliv. Skoleferier er også svært populære, men den dyreste tiden for å fly til Málaga er ofte rundt jul og nyttår. Se gjerne vår lavpriskalender dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Málaga.

Dersom du foretrekker temperaturer som minner om en god, norsk sommer, er sen vår og høst et godt tidspunkt å fly til Málaga på. Vinteren i Málaga er ganske mild, og med flere soldager enn regnværsdager. Fordelen med å reise i lavsesongen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Málaga og bedre plass på stranden.

 • Hvilken flyvning til Malaga er den absolutt billigste?

  282 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Malaga. Denne flyvningen er fra Milano, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Malaga. Du kan finne den billigste prisen til Malaga fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Malaga?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Malaga i løpet av Januar, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 383 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Malaga?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Malaga 58 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Malaga med en gjennomsnittspris på 1 943 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Malaga med en prislapp på kun 255 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Malaga?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Malaga på, er mandag. Reisende som velger å reise til Malaga på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 2 013 kr. Flyvninger fra Norge til Malaga på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 435 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Malaga?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Malaga vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Malaga om morgenen for så lite som 2 197 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Malaga som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 488 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Malaga?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Malaga. Hvis du planlegger å fly til Malaga, bør du vurdere å bestille flyvninger til Granada flyplass (77 km fra sentrum i Malaga), Jerez de la Frontera La Parra flyplass (146 km fra sentrum i Malaga), eller Sevilla flyplass (152 km fra sentrum i Malaga).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Malaga?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Granada flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Malaga, med en gjennomsnittspris på 2 309 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Malaga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Malaga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
27. aug.
TRF08:20Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP12:20Malaga
3. sep.
AGP04:00Malaga
3t 55m
TRF07:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
24t 05m
1 stopp
AGP05:30Malaga
12. sep.
AGP03:45Malaga
3t 55m
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord
TAP AIR PORTUGAL
4. okt.
OSL14:30Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
AGP05:45Malaga
19. okt.
AGP06:25Malaga
25t 35m
1 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen
Ryanair
8. sep.
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP12:50Malaga
12. sep.
AGP03:45Malaga
3t 55m
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
27. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AGP06:35Malaga
3. sep.
AGP07:20Malaga
4t 00m
OSL11:20Oslo Gardermoen
Ryanair
1. sep.
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP12:50Malaga
5. sep.
AGP03:45Malaga
3t 55m
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Malaga

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Malaga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Ryanair
23. aug.
TRF08:20Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
AGP12:20Malaga
Wizz Air
1. okt.
OSL05:10Oslo Gardermoen
24t 20m
1 stopp
AGP05:30Malaga
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 25m
1 stopp
AGP05:50Malaga

Hvilke flyselskaper flyr til Malaga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Malaga

Ryanair, Norwegian og SAS lar deg fly til Málaga direkte fra Oslo, på knappe 4–4,5 timer. Andre selskap med billige flybilletter til Málaga fra Oslo er Finnair og KLM. Dersom du ønsker å ta fly til Málaga direkte fra Bergen, på cirka fire timer, er Norwegian og SAS populære valg. Fra Trondheim er det Norwegian som lar deg fly til Málaga direkte på 4–5 timer, samtidig som KLM og SAS også er populære blant reisende på jakt etter billige flybilletter til Málaga. Enkelte selskap har gebyr for tjenester som valg av flysete, o.l.


Flyplasser nære Malaga

Under finner du alle flyplassene i Malaga sammen med avstanden til sentrum

Når du har bestilt deg billige flybilletter til Málaga, kan det være greit å planlegge reisen litt i forkant. Lander du sliten på en travel flyplass, er det godt å vite hvordan du skal komme deg videre. Málaga lufthavn ligger tett på sentrum, og offentlig transport er både rask og billig. Toget koster cirka € 1,5–2,5 og bruker 12 minutter inn til sentrum. Du kan også hoppe på flybussen og bli kjørt direkte til sentrum på 15 minutter. Den koster cirka € 3–4 og har hyppige avganger, hvert tiende minutt. Tilbake til flyplassen er det praktisk med både tog og buss.


Populære flybilletter til Malaga

Finn dine flybilletter til Malaga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Malaga
Raskeste flytid4t 00m
Billigst pris264 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Malaga
Raskeste flytid13t 30m
Billigst pris1 621 kr
Flyvninger fra Stavanger til Malaga
Raskeste flytid9t 50m
Billigst pris1 894 kr
Flyvninger fra Bergen til Malaga
Raskeste flytid14t 50m
Billigst pris1 894 kr
Flyvninger fra Trondheim til Malaga
Raskeste flytid4t 30m
Billigst pris1 982 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Malaga
Raskeste flytid7t 25m
Billigst pris2 863 kr
Flyvninger fra Haugesund til Malaga
Raskeste flytid33t 50m
Billigst pris3 426 kr
Flyvninger fra Tromsø til Malaga
Raskeste flytid40t 45m
Billigst pris3 567 kr
Flyvninger fra Ålesund til Malaga
Raskeste flytid28t 40m
Billigst pris3 770 kr
Flyvninger fra Bodø til Malaga
Raskeste flytid25t 05m
Billigst pris3 858 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Málaga?

Málaga er en by som det er lett å komme seg rundt i. Du kan velge mellom spaserturer, taxi, buss, sykler, hest og kjerre, Segway, leiebil og båt – kort sagt, du kan variere ut ifra hva du skal og hvilket humør du er i. Pris for enkeltbillett på buss er cirka € 1–1,5, og bussene dekker de fleste steder av byen.

Noen ganger er det derimot herlig å få utforske til fots, sykkel eller Segway. Det finnes flere selskaper som tilbyr deg både leie og guidet tur. Dette kan du booke på forhånd, på nettet, om du vil sikre deg tilgang. Det er dessuten ganske billig å benytte seg av taxi, dersom du vil komme deg raskt av gårde.


Kan man reise til Málaga uten pass eller visum?

Selv om Spania er medlem av Schengen-avtalen, må norske borgere alltid medbringe pass når de skal reise til Málaga. I Spania er man pliktig til å kunne identifisere seg med gyldig identifikasjonsdokument. For nordmenn er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som regnes for gyldig. Reisende må ha pass som er gyldig under hele oppholdet, og alle flyselskap krever gyldig reise- og identifikasjonsdokument ved utreise. Regler for pass og visum kan fort endre seg, og det anbefales å undersøke regjeringen og ambassaden sine nettsider i god til før avreise.


Start planleggingen av reisen til Malaga


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Málaga?

Ønsker du byliv og strandliv i ett, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Málaga. Her kan du nyte sjarmerende gater, koselige puber og lange, fristende sandstrender. Trenger du pause fra sol og vann, kan du ta et dypdykk i historien ved å besøke festningen Gibralfaro fra det 11. århundre.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom barna ønsker en avveksling fra å grave tærne i sanden, venter det mye action og moro i Málagas mange badeland. Dessuten er fornøyelsesparken Tivoli World en sikker favoritt for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Málaga har mange, gode handlemuligheter, fra klær til håndlagde varer. Byen har flere, fristende kjøpesentre, for eksempel Galerias Goya. Starter du handleruten din i gamlebyen derimot, kan du kombinere sightseeing og shopping på én og samme tid.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gamlebyen gir deg litt av alt du måtte ønske; lokalmarkedet Atarazanas, pulserende natteliv og den berømte gågaten Calle Larios. Nabolaget Pedregalejo er en rolig, men vakker bydel, med små strender og en strandpromenade med livlige puber og restauranter. La Malagueta er populær blant besøkende som ønsker strandliv.