Finn billige flybilletter til Málaga

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Malaga (AGP)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Malaga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Malaga fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Málaga?

Høysesong for å fly til Málaga er juli og august, og denne tiden passer ypperlig for alle som elsker sol og strandliv. Skoleferier er også svært populære, men den dyreste tiden for å fly til Málaga er ofte rundt jul og nyttår. Se gjerne vår lavpriskalender dersom du er på jakt etter billige flybilletter til Málaga.

Dersom du foretrekker temperaturer som minner om en god, norsk sommer, er sen vår og høst et godt tidspunkt å fly til Málaga på. Vinteren i Málaga er ganske mild, og med flere soldager enn regnværsdager. Fordelen med å reise i lavsesongen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Málaga og bedre plass på stranden.

Hvilken flyvning til Malaga er den absolutt billigste?

323 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Malaga. Denne flyvningen er fra Manchester, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Malaga. Du kan finne den billigste prisen til Malaga fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Malaga?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Malaga. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 191 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Malaga i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 336 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Malaga?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Malaga fra Norge er 58 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 877 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Malaga fra Norge for så lite som 459 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Malaga?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Malaga er på mandag med priser helt nede i 1 945 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 352 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Malaga?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Malaga. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Malaga på kvelden for så lite som 2 023 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Malaga er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 374 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Malaga?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Malaga. Hvis du planlegger å fly til Malaga, bør du vurdere å bestille flyvninger til Granada flyplass (77 km fra sentrum i Malaga), Jerez de la Frontera La Parra flyplass (146 km fra sentrum i Malaga), eller Sevilla flyplass (152 km fra sentrum i Malaga).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Malaga?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Jerez de la Frontera La Parra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Malaga, med en gjennomsnittspris på 2 506 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Malaga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Malaga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
8. jun.
4t 00m
Bergen Flesland
4t 00m
11:35
Malaga
10. jun.
12:00
Malaga
3t 50m
15:50
Bergen Flesland
1 191 kr
Finn lignende
Norwegian
8. jun.
4t 00m
Bergen Flesland
4t 00m
11:35
Malaga
10. jun.
12:00
Malaga
3t 50m
15:50
Bergen Flesland
1 532 kr
Finn lignende
Ryanair
30. jun.
4t 00m
Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
19:40
Malaga
21. jul.
11:20
Malaga
3t 55m
15:15
Oslo Torp Sandefjord
1 149 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
4t 05m
Oslo Gardermoen
4t 05m
20:35
Malaga
7. mai
11:45
Malaga
4t 00m
15:45
Oslo Gardermoen
1 047 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
4t 05m
Oslo Gardermoen
4t 05m
20:35
Malaga
7. mai
03:00
Malaga
4t 00m
07:00
Oslo Gardermoen
1 055 kr
Finn lignende
Norwegian
6. mar.
4t 15m
Oslo Gardermoen
4t 15m
06:15
Malaga
13. mar.
13:00
Malaga
4t 10m
17:10
Oslo Gardermoen
1 089 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Malaga

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Malaga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS, airBaltic og Norwegian
Ryanair
2. jul.
4t 00m
Oslo Torp Sandefjord
4t 00m
12:20
Malaga
SAS
17. feb.
7t 55m
Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
08:55
Malaga
1 217 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. feb.
9t 45m
Oslo Gardermoen
9t 45m
2 stopp
11:15
Malaga
1 132 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Málaga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Malaga

Ryanair, Norwegian og SAS lar deg fly til Málaga direkte fra Oslo, på knappe 4–4,5 timer. Andre selskap med billige flybilletter til Málaga fra Oslo er Finnair og KLM. Dersom du ønsker å ta fly til Málaga direkte fra Bergen, på cirka fire timer, er Norwegian og SAS populære valg. Fra Trondheim er det Norwegian som lar deg fly til Málaga direkte på 4–5 timer, samtidig som KLM og SAS også er populære blant reisende på jakt etter billige flybilletter til Málaga. Enkelte selskap har gebyr for tjenester som valg av flysete, o.l.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Malaga, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du har bestilt deg billige flybilletter til Málaga, kan det være greit å planlegge reisen litt i forkant. Lander du sliten på en travel flyplass, er det godt å vite hvordan du skal komme deg videre. Málaga lufthavn ligger tett på sentrum, og offentlig transport er både rask og billig. Toget koster cirka € 1,5–2,5 og bruker 12 minutter inn til sentrum. Du kan også hoppe på flybussen og bli kjørt direkte til sentrum på 15 minutter. Den koster cirka € 3–4 og har hyppige avganger, hvert tiende minutt. Tilbake til flyplassen er det praktisk med både tog og buss.


Populære flybilletter til Malaga

Finn dine flybilletter til Malaga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Malaga
Raskeste flytid
4t 00m
Billigste pris
460 kr
Flyvninger fra Trondheim til Malaga
Raskeste flytid
16t 40m
Billigste pris
1 711 kr
Flyvninger fra Bergen til Malaga
Raskeste flytid
18t 30m
Billigste pris
1 753 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Malaga
Raskeste flytid
12t 55m
Billigste pris
1 957 kr
Flyvninger fra Stavanger til Malaga
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
2 434 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Malaga
Raskeste flytid
19t 25m
Billigste pris
2 613 kr
Flyvninger fra Ålesund til Malaga
Raskeste flytid
13t 10m
Billigste pris
2 698 kr
Flyvninger fra Bodø til Malaga
Raskeste flytid
23t 10m
Billigste pris
3 770 kr
Flyvninger fra Haugesund til Malaga
Raskeste flytid
19t 00m
Billigste pris
3 872 kr
Flyvninger fra Tromsø til Malaga
Raskeste flytid
28t 05m
Billigste pris
4 510 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Málaga?

Málaga er en by som det er lett å komme seg rundt i. Du kan velge mellom spaserturer, taxi, buss, sykler, hest og kjerre, Segway, leiebil og båt – kort sagt, du kan variere ut ifra hva du skal og hvilket humør du er i. Pris for enkeltbillett på buss er cirka € 1–1,5, og bussene dekker de fleste steder av byen.

Noen ganger er det derimot herlig å få utforske til fots, sykkel eller Segway. Det finnes flere selskaper som tilbyr deg både leie og guidet tur. Dette kan du booke på forhånd, på nettet, om du vil sikre deg tilgang. Det er dessuten ganske billig å benytte seg av taxi, dersom du vil komme deg raskt av gårde.


Kan man reise til Málaga uten pass eller visum?

Selv om Spania er medlem av Schengen-avtalen, må norske borgere alltid medbringe pass når de skal reise til Málaga. I Spania er man pliktig til å kunne identifisere seg med gyldig identifikasjonsdokument. For nordmenn er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som regnes for gyldig. Reisende må ha pass som er gyldig under hele oppholdet, og alle flyselskap krever gyldig reise- og identifikasjonsdokument ved utreise. Regler for pass og visum kan fort endre seg, og det anbefales å undersøke regjeringen og ambassaden sine nettsider i god til før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Málaga?

Ønsker du byliv og strandliv i ett, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Málaga. Her kan du nyte sjarmerende gater, koselige puber og lange, fristende sandstrender. Trenger du pause fra sol og vann, kan du ta et dypdykk i historien ved å besøke festningen Gibralfaro fra det 11. århundre.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom barna ønsker en avveksling fra å grave tærne i sanden, venter det mye action og moro i Málagas mange badeland. Dessuten er fornøyelsesparken Tivoli World en sikker favoritt for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Málaga har mange, gode handlemuligheter, fra klær til håndlagde varer. Byen har flere, fristende kjøpesentre, for eksempel Galerias Goya. Starter du handleruten din i gamlebyen derimot, kan du kombinere sightseeing og shopping på én og samme tid.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Gamlebyen gir deg litt av alt du måtte ønske; lokalmarkedet Atarazanas, pulserende natteliv og den berømte gågaten Calle Larios. Nabolaget Pedregalejo er en rolig, men vakker bydel, med små strender og en strandpromenade med livlige puber og restauranter. La Malagueta er populær blant besøkende som ønsker strandliv.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse