Søk etter og finn billige fly til Colombia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Colombia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Colombia

Beste pris på enveisbillett

4 178 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 777 kr

Raskeste flytid

16t 05m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Colombia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 178 kr (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Colombia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 777 kr (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Den kjappeste flyvningen til Colombia fra Norge tar 16t 05m (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Colombia, deriblant Air Canada, Lufthansa og Delta.

Colombia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Colombia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Colombia?

Du kan finne flybilletter til Colombia helt nede i 3 000 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Colombia til rundt 14 503 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Colombia, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 14 220 kr eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Colombia?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Colombia. Den mest populære byen å reise til i Colombia er Bogota, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 1 397 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Colombia er Medellín og Cartagena.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Colombia?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Colombia Du flyr fra. Som eksempel tar det 18t 07m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Bogota El Dorado i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Colombia?

KLM er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Colombia – 49 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Colombia. Andre populære alternativer inkluderer Lufthansa og Delta. Totalt 12 ulike flyselskaper flyr til Colombia.

De billigste flyvningene til byer i Colombia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Colombia fra Norge
Bogota
Bogota

Nyttig informasjon om flyvningen din til Colombia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Colombia

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Colombia koster:
298 kr per person med Avianca
428 kr per person med LATAM Airlines
514 kr per person med WingoDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Colombia

Finn flyvninger til disse populære byene i Colombia fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Colombia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Colombia

Billige flybilletter til Colombia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Colombia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBogota19t 15m6 630 kr
OsloCali20t 30m10 713 kr
TrondheimMedellín33t 30m11 260 kr
KristiansandBogota36t 35m12 091 kr
OsloCartagena34t 50m16 227 kr
TrondheimArmenia46t 30m18 953 kr

De beste tingene å se og gjøre i Colombia

Høysesong for å fly til Colombias hvite sandstrender, frodige regnskog og livlige byer varierer etter hvor i landet du skal. Desember til februar er den mest populære tiden for å reise til Cartagena, mens Andesfjellene kan friste med bra vær fra desember til mars og juli til august. Prisen for å booke flyreiser til Bogotá/El Dorado fra Oslo/Gardermoen er allikevel mye høyere i juli når det er fellesferie i Norge. Du har ganske gode muligheter å finne billige flybilletter på nett om du reiser på vinterstid, og da er været ofte best i de mest populære turiststedene i Colombia.

En av de største internasjonale flyplassene i Colombia er Bogotá/El Dorado ved hovestaden. Colombia er et vidstrakt land og store deler er ikke knyttet sammen med veier, og innenlandsflyvning til andre populære områder er et godt alternativ til deg som skal reise rundt. Cartagena for eksempel er en populær destinasjon med sin egen internasjonale flyplass, Cartagena/Rafael Núñez. Det er en livlig og populær by ved den karibiske kysten som så absolutt er verdt et besøk. Du bør være obs på at prisen på hotellene i Cartagena øker i høysesong, men ellers pleier hotell å være ganske billig i både Cartagena og Colombia for øvrig.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Colombia

Du kan som regel ikke fly direkte fra Norge til Colombia, og høyst sannsynligvis må du mellomlande på veien. Du kan derimot bestille flyreiser fra de største byene i Norge til Colombia så lenge du er innstilt på et par stopp på veien, for eksempel Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Stavanger/Sola. På momondo kan du raskt og enkelt skaffe deg en oversikt over flyrutene online, samtidig som du kan sammenligne flypriser uten besvær. Du kan også sjekke om du kan booke pakkereiser med hotell inkludert. Enkelte selskap tar ekstra betalt for valg av flysete, og du kan spare penger ved å kutte ut ekstra tjenester som dette.

Når er det best å reise til Colombia?

Det sies at den beste tiden å bestille flybilletter til Colombia på er fra desember til februar med tanke på været, og det er også da prisen fra Norge pleier å være billigere. Vintermånedene er stort sett ganske tørre, men det kan til tider regne i sommermånedene Det bør allikevel sies at du kan bestille tur til Colombia året rundt. Det er varmt mesteparten av tiden, siden Colombia ligger veldig nært ekvator. Da gjør det ikke noe om det regner litt iblant.

Hvor lang tid tar det å fly til Colombia?

Hvis du lurer på hvor lang tid det tar å fly til Colombia, så er det korte svaret at det avhenger av mellomlandingene. Du kan stort sett ikke fly direkte, som nevnt ovenfor. Du kan bestille flyreiser med bare ett stopp fra store flyplasser i Norge som Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Tromsø/Langnes, og da tar det omtrent 16 t og 30 min på det raskeste. Enkelte flyreiser kan ta opptil 24 t eller mer, og ofte kan det være billigere å velge de lengste rutene. Dersom du ikke har noe imot overnattinger på veien og lang flytid, kan dette være en god løsning for backpackere og andre som reiser på budsjett.

Kan man reise til Colombia uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan få tillatelse til å være i Colombia i opptil 90 dager, og du trenger derfor ikke visum som turist. Du må søke om visum om du skal jobbe eller være i landet i en lengre periode. Du er derimot nødt til å ha gyldig pass. Det er viktig å påse at passet blir stemplet ved innreise, ellers kan du risikere vanskeligheter når du skal reise hjem igjen og du må da betale ekstra avgifter. Du bør også være oppmerksom at du ikke kan fly til Colombia med nødpass, men du kan få nødpass for komme deg hjem igjen til Norge om passet blir stjålet under oppholdet.


Internasjonale flyreiser til Colombia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bogota
Raskeste flytid19t 15m
Laveste pris6 630 kr
Flyvninger fra Oslo til Cali
Raskeste flytid20t 30m
Laveste pris10 713 kr
Flyvninger fra Oslo til Cartagena
Raskeste flytid34t 50m
Laveste pris16 227 kr
Flyvninger fra Miami til Cartagena
Raskeste flytid3t 00m
Laveste pris5 998 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Bogota
Raskeste flytid36t 35m
Laveste pris12 091 kr
Flyvninger fra New York til Bogota
Raskeste flytid15t 50m
Laveste pris13 702 kr

Start planleggingen av reisen til Colombia


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Colombia. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Colombia med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Colombia.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Colombia, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Colombia og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.