Finn billig fly til Colombia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til byer i Colombia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Colombia fra Norge
Bogota
Bogota

Nyttig informasjon om flyvningen din til Colombia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Colombia
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Colombia?

    Colombia har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (1 110 %) besøkte Bogota oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Colombia inkluderer Medellín og Cartagena.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Colombia?

    Hvis du ønsker å fly til Colombia for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Avianca, Viva Air Colombia og LATAM Airlines som henholdsvis har priser fra 363 kr, 435 kr og 578 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Colombia

Finn flyvninger til disse populære byene i Colombia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Colombia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Colombia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloBogota6 391 kr
OsloCartagena7 696 kr
KristiansandBogota10 644 kr
OsloCali10 809 kr
TrondheimMedellín11 713 kr
TrondheimArmenia15 661 kr

Høysesong for å fly til Colombias hvite sandstrender, frodige regnskog og livlige byer varierer etter hvor i landet du skal. Desember til februar er den mest populære tiden for å reise til Cartagena, mens Andesfjellene kan friste med bra vær fra desember til mars og juli til august. Prisen for å booke flyreiser til Bogotá/El Dorado fra Oslo/Gardermoen er allikevel mye høyere i juli når det er fellesferie i Norge. Du har ganske gode muligheter å finne billige flybilletter på nett om du reiser på vinterstid, og da er været ofte best i de mest populære turiststedene i Colombia.

En av de største internasjonale flyplassene i Colombia er Bogotá/El Dorado ved hovestaden. Colombia er et vidstrakt land og store deler er ikke knyttet sammen med veier, og innenlandsflyvning til andre populære områder er et godt alternativ til deg som skal reise rundt. Cartagena for eksempel er en populær destinasjon med sin egen internasjonale flyplass, Cartagena/Rafael Núñez. Det er en livlig og populær by ved den karibiske kysten som så absolutt er verdt et besøk. Du bør være obs på at prisen på hotellene i Cartagena øker i høysesong, men ellers pleier hotell å være ganske billig i både Cartagena og Colombia for øvrig.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Colombia

Du kan som regel ikke fly direkte fra Norge til Colombia, og høyst sannsynligvis må du mellomlande på veien. Du kan derimot bestille flyreiser fra de største byene i Norge til Colombia så lenge du er innstilt på et par stopp på veien, for eksempel Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Stavanger/Sola. På momondo kan du raskt og enkelt skaffe deg en oversikt over flyrutene online, samtidig som du kan sammenligne flypriser uten besvær. Du kan også sjekke om du kan booke pakkereiser med hotell inkludert. Enkelte selskap tar ekstra betalt for valg av flysete, og du kan spare penger ved å kutte ut ekstra tjenester som dette.

Når er det best å reise til Colombia?

Det sies at den beste tiden å bestille flybilletter til Colombia på er fra desember til februar med tanke på været, og det er også da prisen fra Norge pleier å være billigere. Vintermånedene er stort sett ganske tørre, men det kan til tider regne i sommermånedene Det bør allikevel sies at du kan bestille tur til Colombia året rundt. Det er varmt mesteparten av tiden, siden Colombia ligger veldig nært ekvator. Da gjør det ikke noe om det regner litt iblant.

Hvor lang tid tar det å fly til Colombia?

Hvis du lurer på hvor lang tid det tar å fly til Colombia, så er det korte svaret at det avhenger av mellomlandingene. Du kan stort sett ikke fly direkte, som nevnt ovenfor. Du kan bestille flyreiser med bare ett stopp fra store flyplasser i Norge som Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Tromsø/Langnes, og da tar det omtrent 16 t og 30 min på det raskeste. Enkelte flyreiser kan ta opptil 24 t eller mer, og ofte kan det være billigere å velge de lengste rutene. Dersom du ikke har noe imot overnattinger på veien og lang flytid, kan dette være en god løsning for backpackere og andre som reiser på budsjett.

Kan man reise til Colombia uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan få tillatelse til å være i Colombia i opptil 90 dager, og du trenger derfor ikke visum som turist. Du må søke om visum om du skal jobbe eller være i landet i en lengre periode. Du er derimot nødt til å ha gyldig pass. Det er viktig å påse at passet blir stemplet ved innreise, ellers kan du risikere vanskeligheter når du skal reise hjem igjen og du må da betale ekstra avgifter. Du bør også være oppmerksom at du ikke kan fly til Colombia med nødpass, men du kan få nødpass for komme deg hjem igjen til Norge om passet blir stjålet under oppholdet.


Internasjonale flyreiser til Colombia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bogota
Raskeste flytid19t 15m
Billigst pris6 391 kr
Flyvninger fra Oslo til Cartagena
Raskeste flytid17t 10m
Billigst pris7 696 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Bogota
Raskeste flytid35t 10m
Billigst pris10 644 kr
Flyvninger fra Oslo til Cali
Raskeste flytid21t 58m
Billigst pris10 809 kr

Start planleggingen av reisen til Colombia