Fly Europa Ungarn Budapest

Finn billige fly til Budapest

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Budapest (BUD)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Budapest

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Budapest fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Budapest

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Budapest

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Budapest (BUD)

Vanligvis er flyvninger til Budapest fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale, som i gjennomsnitt koster 1 256 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Budapest koster i gjennomsnitt kun 849 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai26 % dyrereDet koster ca. 1 587 kr for flyvninger til Budapest fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober285 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Budapest fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Budapest?

Den historiske byen ved Donau frister med vakre vårdager og en sommer fylt med livlige festivaler, og det er slett ikke rart at høysesongen for å fly til Budapest er fra mai til september. I desember frister byen med sjarmerende julemarkeder, og den dyreste tiden for å fly til Budapest er ofte i desember og juni/juli.

Lavsesongen er fra sen høst til tidlig vår, og da er det ofte enklere å sikre seg billige flybilletter til Budapest. Har du med deg ulltøy i kofferten, kan du kose deg med mindre folkemengder på Fiskerbastionen. Billigste tid for å fly til Budapest er som oftest i januar og november.

Hvilken måned er det billigst å fly til Budapest?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Budapest i Januar, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 967 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Budapest?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Budapest på, er ca. 34 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 259 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Budapest på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 832 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Budapest?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Budapest på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 063 kr. Flyvninger fra Norge til Budapest på en torsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 1 702 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Budapest?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Budapest vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Budapest om morgenen for så lite som 1 223 kr. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 780 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Budapest?

De som skal fly til Budapest kan potensielt finne bedre priser for Miskolc flyplass (148 km fra sentrum i Budapest), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Budapest Liszt Ferenc internasjonale

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Budapest Liszt Ferenc internasjonale som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
26. aug.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
29. aug.
06:00Budapest Liszt Ferenc internasjonale
2t 30m
08:30Oslo Gardermoen
Norwegian
10. sep.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
12. sep.
06:00Budapest Liszt Ferenc internasjonale
2t 30m
08:30Oslo Gardermoen
1 095 kr
Finn lignende
Norwegian
10. sep.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
12. sep.
06:00Budapest Liszt Ferenc internasjonale
2t 30m
08:30Oslo Gardermoen
1 205 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
29. aug.
02:35Budapest Liszt Ferenc internasjonale
4t 30m
1 stopp
07:05Oslo Gardermoen
1 222 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. sep.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
12. sep.
09:00Budapest Liszt Ferenc internasjonale
5t 55m
1 stopp
14:55Oslo Gardermoen
1 239 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. sep.
05:30Oslo Gardermoen
2t 20m
07:50Budapest Liszt Ferenc internasjonale
12. sep.
09:00Budapest Liszt Ferenc internasjonale
5t 55m
1 stopp
14:55Oslo Gardermoen
1 383 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Budapest Liszt Ferenc internasjonale

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Budapest, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Norwegian
Norwegian
18. jun.
09:05Oslo Gardermoen
2t 20m
11:25Budapest Liszt Ferenc internasjonale
Wizz Air
18. jun.
06:35Oslo Gardermoen
2t 30m
09:05Budapest Liszt Ferenc internasjonale
1 061 kr
Finn lignende
Norwegian
18. jun.
03:40Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
08:25Budapest Liszt Ferenc internasjonale

Hvilke flyselskaper flyr til Budapest?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Budapest

Norwegian tar deg direkte med fly til Budapest på bare 2–3 timer fra Oslo. Du kan også vurdere Ryanair, Lufthansa og Air Baltic når du vil sammenligne pris og finne billige flybilletter til Budapest. Bergenserne velger ofte Wizz Air, Norwegian og KLM når de skal fly til Budapest, og fra Trondheim er Norwegian, KLM og SAS populære. Husk at du kanskje må betale ekstra for å sjekke inn bagasje eller velge sete på forhånd når du bestiller billige flybilletter til Budapest fra lavpriskjeder. Tradisjonelle flyselskaper, som SAS, har ofte disse tjenestene inkludert i prisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Budapest, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er raskt og enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum. Det går nesten 100 tog om dagen, og du kommer deg både til og fra byen på mindre enn en halvtime. Du må ta buss fra terminal 2 til togstasjonen. Bussbillett kommer i tillegg, og totalprisen kommer på 20–30 kr. Du kan også ta buss hele veien. Bussbilletten koster rundt 10–15 kr om du kjøper på billettautomat, eller 15–20 kr om du betaler på bussen. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake. Kjøper du turistkort før du skal reise til Budapest, er transport fra flyplassen inkludert i prisen.


Populære flybilletter til Budapest

Finn dine flybilletter til Budapest med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Budapest
Raskeste flytid
5t 15m
Billigste pris
1 180 kr
Flyvninger fra Stavanger til Budapest
Raskeste flytid
8t 25m
Billigste pris
1 409 kr
Flyvninger fra Trondheim til Budapest
Raskeste flytid
10t 00m
Billigste pris
2 309 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Budapest
Raskeste flytid
27t 05m
Billigste pris
2 495 kr
Flyvninger fra Bergen til Budapest
Raskeste flytid
6t 30m
Billigste pris
3 997 kr
Flyvninger fra Haugesund til Budapest
Raskeste flytid
18t 20m
Billigste pris
4 210 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Budapest?

Du kan med fordel booke turistkort på forhånd på nettet når du har sikret deg billige flybilletter til Budapest. Da får du fri bruk av metro, trikk, buss, båt og tog, samt gratis adgang til severdigheter og museer. Du kan kjøpe kort som varer fra ett til fem døgn.

Det er ganske billig å ta en taxi om du vil komme deg raskt fra A til B. Du vet at taxien er lisensiert om den er gul og det står “Minősített budapesti taxi / Licensed Budapest taxi på venstredøren foran. Starttaksten er 10–20 kr og takst per kilometer er 5–10 kr. Du kan betale med kontanter eller bankkort, bare vær oppmerksom på at ikke alle kort aksepteres.


Kan man reise til Budapest uten pass eller visum?

Norske borgere må ha med seg pass for å fly til Budapest, til tross for at Ungarn er med i Schengen. Sjekk at passet er gyldig under hele oppholdet før du reiser. Nordmenn trenger derimot ikke å søke om visum. Du må også kunne identifisere deg ved behov, og det er bare pass som regnes for gyldig ID for nordmenn i utlandet. Før avreise bør du sjekke gjeldende regler og krav på nettsidene til Ungarns ambassade eller regjering, ettersom det kan forekomme endringer på kort varsel. Ungarn aksepterer også nødpass.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Budapest?

Nyt levende historie ved elven Donau og Buda slott, to severdigheter som er på UNESCOs verdensarvliste. Når du er sliten av sightseeing, kan du nyte en drink på en såkalt “ruin pub, utesteder som befinner seg i gamle bygninger som egentlig skulle destrueres.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Alle barn som elsker å bade setter utvilsomt pris på et besøk i varmekildene på Szechenyibadet. Rett i nærheten finner du dessuten Budapest Zoo og botanisk hage. Margitøya kan friste med action i form av sykkelbiler og vannsklier.

Hvor bør jeg shoppe?

Vaci utca er et lite paradis for shoppingentusiaster, og har du skaffet deg billige flybilletter til Budapest er det bare å glede seg. Den lange handlegaten er fylt av små og store butikker av alle slag. Gaten begynner ved Vörösmarty Square, og går parallelt med Donau.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Budapest pleide å være to byer før; Buda og Pest. I Buda finner du Castle Hill og slottsdistriktet som er vel verdt et besøk. I sentrum finner du Sankt Stefans basilika og handlegaten Vaci utca, mens Margitøya består av vakre hager og fontener.Finn fly til andre byer i Ungarn

Budapest har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Ungarn Budapest
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse