Finn billige fly til Budapest

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Budapest

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Budapest

Beste pris på enveisbillett

196 kr

Beste pris på tur/retur-billett

587 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Budapest fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 196 kr (Oslo Torp Sandefjord til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Budapest fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 587 kr (Oslo Torp Sandefjord til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Den kjappeste flyvningen til Budapest fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Budapest Liszt Ferenc internasjonale).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Budapest, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Budapest flyinnsikt og trender

Se innsikt for Budapest-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Budapest?

Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Budapest med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 271 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Budapest?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Budapest (Budapest Liszt Ferenc internasjonale), kan du regne med en flytid på henholdsvis 4t 20m og 2t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Budapest?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Budapest på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 619 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Budapest

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Budapest fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Budapest

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Budapest

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Budapest (BUD)

Vanligvis er flyvninger til Budapest fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Budapest Liszt Ferenc internasjonale, som i gjennomsnitt koster 1 542 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Budapest koster i gjennomsnitt kun 1 242 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli36 % dyrereDet koster ca. 2 200 kr for flyvninger til Budapest fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUDAPEST FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli288 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Budapest fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Budapest

Den historiske byen ved Donau frister med vakre vårdager og en sommer fylt med livlige festivaler, og det er slett ikke rart at høysesongen for å fly til Budapest er fra mai til september. I desember frister byen med sjarmerende julemarkeder, og den dyreste tiden for å fly til Budapest er ofte i desember og juni/juli.

Lavsesongen er fra sen høst til tidlig vår, og da er det ofte enklere å sikre seg billige flybilletter til Budapest. Har du med deg ulltøy i kofferten, kan du kose deg med mindre folkemengder på Fiskerbastionen. Billigste tid for å fly til Budapest er som oftest i januar og november.

De som skal fly til Budapest kan potensielt finne bedre priser for Miskolc flyplass (148 km fra sentrum i Budapest), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Budapest

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Budapest som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Budapest

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Budapest

Hvilke flyselskaper flyr til Budapest?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Budapest

Hvilke flyselskaper flyr til Budapest?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Budapest from Norge are Norwegian, Wizz Air, Lufthansa and Norwegian Air International. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Norwegian Air International til Budapest

I gjennomsnitt går det 1 fly med Norwegian Air International til Budapest hver uke. De fleste av dem flyr fra København Kastrup Copenhagen til Budapest, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Norwegian Air International til Budapest. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Norwegian Air International til Budapest som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 079 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Norwegian Air International er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 9,2/10 av 36 av brukerne våre.

Flyvninger med SWISS til Budapest

SWISS flyr til Budapest 9 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Budapest fra Zurich. SWISS (score: 8,4, 142 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Budapest fra. Den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo til Budapest, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (1 351 kr tur/retur).


Flyplasser nære Budapest

Under finner du alle flyplassene i Budapest sammen med avstanden til sentrum

Det er raskt og enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum. Det går nesten 100 tog om dagen, og du kommer deg både til og fra byen på mindre enn en halvtime. Du må ta buss fra terminal 2 til togstasjonen. Bussbillett kommer i tillegg, og totalprisen kommer på 20–30 kr. Du kan også ta buss hele veien. Bussbilletten koster rundt 10–15 kr om du kjøper på billettautomat, eller 15–20 kr om du betaler på bussen. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake. Kjøper du turistkort før du skal reise til Budapest, er transport fra flyplassen inkludert i prisen.


Populære flybilletter til Budapest

Finn dine flybilletter til Budapest med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Budapest
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris675 kr
Flyvninger fra Bergen til Budapest
Raskeste flytid4t 20m
Laveste pris1 526 kr
Flyvninger fra Trondheim til Budapest
Raskeste flytid13t 45m
Laveste pris2 337 kr
Flyvninger fra Stavanger til Budapest
Raskeste flytid4t 35m
Laveste pris1 408 kr
Flyvninger fra Haugesund til Budapest
Raskeste flytid21t 40m
Laveste pris2 416 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Budapest
Raskeste flytid16t 00m
Laveste pris4 078 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Budapest

Du kan med fordel booke turistkort på forhånd på nettet når du har sikret deg billige flybilletter til Budapest. Da får du fri bruk av metro, trikk, buss, båt og tog, samt gratis adgang til severdigheter og museer. Du kan kjøpe kort som varer fra ett til fem døgn.

Det er ganske billig å ta en taxi om du vil komme deg raskt fra A til B. Du vet at taxien er lisensiert om den er gul og det står “Minősített budapesti taxi / Licensed Budapest taxi” på venstredøren foran. Starttaksten er 10–20 kr og takst per kilometer er 5–10 kr. Du kan betale med kontanter eller bankkort, bare vær oppmerksom på at ikke alle kort aksepteres.


Visumkrav for Budapest

Norske borgere må ha med seg pass for å fly til Budapest, til tross for at Ungarn er med i Schengen. Sjekk at passet er gyldig under hele oppholdet før du reiser. Nordmenn trenger derimot ikke å søke om visum. Du må også kunne identifisere deg ved behov, og det er bare pass som regnes for gyldig ID for nordmenn i utlandet. Før avreise bør du sjekke gjeldende regler og krav på nettsidene til Ungarns ambassade eller regjering, ettersom det kan forekomme endringer på kort varsel. Ungarn aksepterer også nødpass.


Start planleggingen av reisen til Budapest


De beste tingene å se og gjøre i Budapest

Nyt levende historie ved elven Donau og Buda slott, to severdigheter som er på UNESCOs verdensarvliste. Når du er sliten av sightseeing, kan du nyte en drink på en såkalt “ruin pub”, utesteder som befinner seg i gamle bygninger som egentlig skulle destrueres.

Alle barn som elsker å bade setter utvilsomt pris på et besøk i varmekildene på Szechenyibadet. Rett i nærheten finner du dessuten Budapest Zoo og botanisk hage. Margitøya kan friste med action i form av sykkelbiler og vannsklier.

Vaci utca er et lite paradis for shoppingentusiaster, og har du skaffet deg billige flybilletter til Budapest er det bare å glede seg. Den lange handlegaten er fylt av små og store butikker av alle slag. Gaten begynner ved Vörösmarty Square, og går parallelt med Donau.

Budapest pleide å være to byer før; Buda og Pest. I Buda finner du Castle Hill og slottsdistriktet som er vel verdt et besøk. I sentrum finner du Sankt Stefans basilika og handlegaten Vaci utca, mens Margitøya består av vakre hager og fontener.


Finn fly til andre byer i Ungarn

Budapest har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Budapest på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Budapest.

Prisvarsler for flyreiser til Budapest er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.