Finn billige fly til Santa Cruz de Tenerife

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Santa Cruz de Tenerife

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Santa Cruz de Tenerife

Beste pris på enveisbillett

856 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 606 kr

Raskeste flytid

9t 30m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Santa Cruz de Tenerife fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 856 kr (Oslo Torp Sandefjord til Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Santa Cruz de Tenerife fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 606 kr (Oslo Gardermoen til Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte).
Den kjappeste flyvningen til Santa Cruz de Tenerife fra Norge tar 9t 30m (Oslo Gardermoen til Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Santa Cruz de Tenerife, deriblant Air France, KLM og Iberia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santa Cruz de Tenerife

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santa Cruz de Tenerife fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Las Palmas de Gran Canaria

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santa Cruz de Tenerife

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Las Palmas de Gran Canaria (LPA)

Vanligvis er flyvninger til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas, som i gjennomsnitt koster 3 010 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar52 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Santa Cruz de Tenerife koster i gjennomsnitt kun 1 452 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 4 308 kr for flyvninger til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar632 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Santa Cruz de Tenerife?

Tanken på sol og bølgesus får mange til å reise til Tenerife om vinteren, og desember til mars regnes ofte for høysesongen. Prisene skrus ofte opp i ferier, og derfor koster det mer å fly til Tenerife i skoleferier og om sommeren enn ellers. På momondo har du likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Tenerife.

Billigste tid for å ta fly til Tenerife er vanligvis i november og januar, og på denne tiden kan du gjøre et kupp på flybilletter. Ferieparadiset har mye sol, selv i lavsesong. Du får bare bedre plass på sandstranden og sjansen til å spare penger på billige flybilletter til Tenerife. Sjekk ut www.momondo.no/pakkereiser/ for et stort utvalg av pakketilbud over hele Tenerife.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Santa Cruz de Tenerife fra Las Palmas de Gran Canaria for 664 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Santa Cruz de Tenerife fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Santa Cruz de Tenerife fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 452 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Santa Cruz de Tenerife i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 212 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 15 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Santa Cruz de Tenerife. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 047 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Santa Cruz de Tenerife utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Santa Cruz de Tenerife for 1 606 kr.

De som skal fly til Santa Cruz de Tenerife kan potensielt finne bedre priser for Granadilla Reina Sofía lufthavn flyplass (57 km fra sentrum i Santa Cruz de Tenerife), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte flyplass for i gjennomsnitt 3 767 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Santa Cruz de Tenerife

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Santa Cruz de Tenerife som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
21. sep.
OSL17:20Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
TFN05:55Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
28. sep.
TFN03:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
12t 40m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
1 606 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
TFN07:55Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
5. nov.
TFN05:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
8t 20m
1 stopp
OSL13:40Oslo Gardermoen
1 933 kr
Finn lignende
Iberia
20. jan.
OSL08:10Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
TFN17:40Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
27. jan.
TFN14:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
18t 10m
1 stopp
OSL08:20Oslo Gardermoen
2 125 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL03:00Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
TFN12:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
14. des.
TFN02:00Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
8t 40m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
2 279 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL01:25Oslo Gardermoen
16t 55m
2 stopp
TFN18:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
14. des.
TFN14:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
18t 25m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
2 347 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL03:30Oslo Gardermoen
10t 00m
2 stopp
TFN13:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
5. nov.
TFN05:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
8t 20m
1 stopp
OSL13:40Oslo Gardermoen
2 366 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Santa Cruz de Tenerife

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Santa Cruz de Tenerife, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
7. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
24t 10m
2 stopp
TFN05:55Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
Ryanair
18. sep.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
24t 10m
2 stopp
TFN06:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
TFN06:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
1 010 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de Tenerife?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Santa Cruz de Tenerife

Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de Tenerife?

Vueling er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Santa Cruz de Tenerife med. Iberia, Norwegian og KLM er også populære valg ved reiser til Santa Cruz de Tenerife from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Santa Cruz de Tenerife jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med SWISS til Santa Cruz de Tenerife

SWISS har ca. 7 flyvninger til Santa Cruz de Tenerife i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Zurich, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med SWISS, kostet 3 255 kr (Oslo Gardermoen til Santa Cruz de Tenerife). Brukere har gitt de en score på SWISS 8,4/10 basert på 138 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Vueling til Santa Cruz de Tenerife

Priser for fly med Vueling til Santa Cruz de Tenerife kan koste fra så lite som 1 866 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 27 flyene som Vueling flyr til Santa Cruz de Tenerife i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Vueling til Santa Cruz de Tenerife, koster fra Barcelona-El Prat. Vueling har fått en score på 8,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 125 vurdering.


Flyplasser nære Santa Cruz de Tenerife

Under finner du alle flyplassene i Santa Cruz de Tenerife sammen med avstanden til sentrum

Du lander på enten Tenerife Sør lufthavn eller Tenerife Nord lufthavn når du tar fly til Tenerife. Buss er det billigste alternativet for å komme seg videre fra flyplassene. Fra flyplassen i nord koster det fra ca. € 2–5 inn til Santa Cruz, som er den største byen på Tenerife og ca. € 9–15 fra flyplassen i sør. Foretrekker du taxi, kan du beregne nøyaktig pris på forhånd ved å angi destinasjonen din på nettsidene til taxiselskapene. Ønsker du babysete, barnesete o.l., kan det lønne seg å booke på nettet på forhånd, fremfor å praie en taxi på flyplassen.


Populære flybilletter til Santa Cruz de Tenerife

Finn dine flybilletter til Santa Cruz de Tenerife med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife
Raskeste flytid7t 40m
Laveste pris2 693 kr
Flyvninger fra Bergen til Santa Cruz de Tenerife
Raskeste flytid11t 55m
Laveste pris2 106 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Santa Cruz de Tenerife

Ønsker du full frihet til å reise rundt på øya, anbefales det å leie bil. Prisene varierer veldig etter hvilken type bil du ønsker. Leiebil kan du enkelt bestille på forhånd på www.momondo.no/leiebil/. Dessuten er det billig og enkelt å praie seg en taxi når du vil rundt i nærområdet. Blir du sliten av å vandre rundt i byen og nyte severdighetene, er det bare å se etter taxier med grønt lys på taket og som er merket med ‘SP’ (servicio público – public service).

Det rimeligste transportalternativet er buss og trikk, særlig hvis du kjøper et reisekort i forkant. Et dagspass koster ca. € 4–7, mens enkeltbilletter koster ca. € 1–2. Du kan også kjøpe et klippekort med fem reiser for ca. € 5–7, dersom det passer bedre for deg.


Visumkrav for Santa Cruz de Tenerife

Til tross for at Spania er medlem av Schengen, må du huske passet når du skal fly til Tenerife. Du må også sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Spania krever at alle skal kunne identifisere seg ved behov, og pass er det eneste norske identitetsbeviset som godkjennes i utlandet. I tillegg krever flyselskapene at du skal identifisere deg ved utreise. Visum behøves ikke. Innreisebestemmelsene kan brått endres, og vi anbefaler at alle passasjerer sjekker reglementet i forkant. Dette gjøres på nettsidene til den spanske ambassaden eller regjeringen.


Start planleggingen av reisen til Santa Cruz de Tenerife


De beste tingene å se og gjøre i Santa Cruz de Tenerife

Ser du etter et ferieparadis som har alt, kan du søke etter billige flybilletter til Tenerife. Øya består av mer enn bare vakre strender og deilige badetemperaturer, med alt fra en koselig gamleby til moderne golfbaner. Ønsker du å oppleve spektakulær natur, er vulkankrateret i nasjonalparken Teide en minneverdig opplevelse.

Ettersom den vakre øya er et barnevennlig feriested, med mye moro for store og små, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Tenerife. Kos dere på stranden med sandslott og bølgeskvulp, og nyt en idyllisk piknik i et av de mange vakre naturområdene.

Befinner du deg i Santa Cruz, er Plaza de España (Spansketorget) et godt sted å begynne handlerunden. Dessuten er Tenerife full av spennende, små markeder, hvor du kan gjøre virkelige kupp. Ønsker du en pause fra solen, kan du sette kursen mot kjøpesentre som Siam Mall og Centro Comercial Plaza del Duque.

Naturelskere elsker Masca, en nydelig, liten landsby ved Teno Mountains. Selve gåturen til landsbyen tar deg gjennom vakker natur, og landsbyen inviterer til rolig stemning, koselige brosteinsgater og små butikker med håndlagde varer. Costa Adeje derimot, pulserer av strandliv, badeland, delfinsafari og mye mer.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Santa Cruz de Tenerife.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Santa Cruz de Tenerife som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Santa Cruz de Tenerife. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Santa Cruz de Tenerife. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Santa Cruz de Tenerife

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Santa Cruz de Tenerife

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.