Finn billige fly til Santa Cruz de Tenerife

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santa Cruz de Tenerife

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santa Cruz de Tenerife fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Las Palmas de Gran Canaria

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santa Cruz de Tenerife

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Granadilla (TFS)

Vanligvis er flyvninger til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Granadilla Reina Sofía lufthavn, som i gjennomsnitt koster 2 834 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Santa Cruz de Tenerife koster i gjennomsnitt kun 2 357 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli48 % dyrereDet koster ca. 4 629 kr for flyvninger til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTA CRUZ DE TENERIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar625 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Santa Cruz de Tenerife fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Santa Cruz de Tenerife?

Tanken på sol og bølgesus får mange til å reise til Tenerife om vinteren, og desember til mars regnes ofte for høysesongen. Prisene skrus ofte opp i ferier, og derfor koster det mer å fly til Tenerife i skoleferier og om sommeren enn ellers. På momondo har du likevel alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Tenerife.

Billigste tid for å ta fly til Tenerife er vanligvis i november og januar, og på denne tiden kan du gjøre et kupp på flybilletter. Ferieparadiset har mye sol, selv i lavsesong. Du får bare bedre plass på sandstranden og sjansen til å spare penger på billige flybilletter til Tenerife. Sjekk ut www.momondo.no/pakkereiser/ for et stort utvalg av pakketilbud over hele Tenerife.

 • Hvilken flyvning til Santa Cruz de Tenerife er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Santa Cruz de Tenerife fra Malaga for 222 kr. Dette er 92 % billigere enn de fleste flytilbudene til Santa Cruz de Tenerife. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Santa Cruz de Tenerife fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Santa Cruz de Tenerife?

  Den billigste måneden å fly til Santa Cruz de Tenerife fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 357 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Santa Cruz de Tenerife i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 651 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Santa Cruz de Tenerife?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 17 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Santa Cruz de Tenerife. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 133 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Santa Cruz de Tenerife utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Santa Cruz de Tenerife for 901 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Santa Cruz de Tenerife?

  De som skal fly til Santa Cruz de Tenerife kan potensielt finne bedre priser for Granadilla Reina Sofía lufthavn flyplass (57 km fra sentrum i Santa Cruz de Tenerife), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Santa Cruz de Tenerife?

  Du kan finne tilbud for Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte flyplass for i gjennomsnitt 2 750 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Santa Cruz de Tenerife

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Santa Cruz de Tenerife som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
16. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
20t 15m
2 stopp
TFN04:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23. nov.
TFN15:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23t 50m
2 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
Ryanair
13. nov.
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
20t 30m
2 stopp
TFN04:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
20. nov.
TFN04:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23t 55m
2 stopp
TRF04:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
13. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
22t 40m
2 stopp
TFN04:40Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23. nov.
TFN15:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23t 50m
2 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
Ryanair
16. nov.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
30t 10m
2 stopp
TFN15:40Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
23. nov.
TFN15:10Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
22t 25m
2 stopp
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
20t 15m
2 stopp
TFN04:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
30. nov.
TFN04:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
34t 30m
2 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF14:55Oslo Torp Sandefjord
24t 25m
2 stopp
TFN15:20Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
17. nov.
TFN04:30Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
30t 25m
2 stopp
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
1 035 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Santa Cruz de Tenerife

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Santa Cruz de Tenerife, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
8. nov.
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
23t 30m
2 stopp
TFN04:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
31t 15m
2 stopp
TFN15:35Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte
Flere flyselskaper
8. nov.
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
23t 30m
2 stopp
TFN04:45Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte

Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de Tenerife?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Santa Cruz de Tenerife
 • Hvilke flyselskaper flyr til Santa Cruz de Tenerife?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Santa Cruz de Tenerife med. Iberia, Ryanair og Norwegian Air International er også populære valg ved reiser til Santa Cruz de Tenerife from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Santa Cruz de Tenerife jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Santa Cruz de Tenerife

Under finner du alle flyplassene i Santa Cruz de Tenerife sammen med avstanden til sentrum

Du lander på enten Tenerife Sør lufthavn eller Tenerife Nord lufthavn når du tar fly til Tenerife. Buss er det billigste alternativet for å komme seg videre fra flyplassene. Fra flyplassen i nord koster det fra ca. € 2–5 inn til Santa Cruz, som er den største byen på Tenerife og ca. € 9–15 fra flyplassen i sør. Foretrekker du taxi, kan du beregne nøyaktig pris på forhånd ved å angi destinasjonen din på nettsidene til taxiselskapene. Ønsker du babysete, barnesete o.l., kan det lønne seg å booke på nettet på forhånd, fremfor å praie en taxi på flyplassen.


Populære flybilletter til Santa Cruz de Tenerife

Finn dine flybilletter til Santa Cruz de Tenerife med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife
Raskeste flytid11t 35m
Billigst pris917 kr
Flyvninger fra Bergen til Santa Cruz de Tenerife
Raskeste flytid21t 10m
Billigst pris3 114 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Santa Cruz de Tenerife

Ønsker du full frihet til å reise rundt på øya, anbefales det å leie bil. Prisene varierer veldig etter hvilken type bil du ønsker. Leiebil kan du enkelt bestille på forhånd på www.momondo.no/leiebil/. Dessuten er det billig og enkelt å praie seg en taxi når du vil rundt i nærområdet. Blir du sliten av å vandre rundt i byen og nyte severdighetene, er det bare å se etter taxier med grønt lys på taket og som er merket med ‘SP’ (servicio público – public service).

Det rimeligste transportalternativet er buss og trikk, særlig hvis du kjøper et reisekort i forkant. Et dagspass koster ca. € 4–7, mens enkeltbilletter koster ca. € 1–2. Du kan også kjøpe et klippekort med fem reiser for ca. € 5–7, dersom det passer bedre for deg.


Visumkrav for Santa Cruz de Tenerife

Til tross for at Spania er medlem av Schengen, må du huske passet når du skal fly til Tenerife. Du må også sørge for at passet er gyldig under hele oppholdet. Spania krever at alle skal kunne identifisere seg ved behov, og pass er det eneste norske identitetsbeviset som godkjennes i utlandet. I tillegg krever flyselskapene at du skal identifisere deg ved utreise. Visum behøves ikke. Innreisebestemmelsene kan brått endres, og vi anbefaler at alle passasjerer sjekker reglementet i forkant. Dette gjøres på nettsidene til den spanske ambassaden eller regjeringen.


Start planleggingen av reisen til Santa Cruz de Tenerife


De beste tingene å se og gjøre i Santa Cruz de Tenerife

Hva bør jeg oppleve på Tenerife?

Ser du etter et ferieparadis som har alt, kan du søke etter billige flybilletter til Tenerife. Øya består av mer enn bare vakre strender og deilige badetemperaturer, med alt fra en koselig gamleby til moderne golfbaner. Ønsker du å oppleve spektakulær natur, er vulkankrateret i nasjonalparken Teide en minneverdig opplevelse.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ettersom den vakre øya er et barnevennlig feriested, med mye moro for store og små, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Tenerife. Kos dere på stranden med sandslott og bølgeskvulp, og nyt en idyllisk piknik i et av de mange vakre naturområdene.

Hvor bør jeg shoppe?

Befinner du deg i Santa Cruz, er Plaza de España (Spansketorget) et godt sted å begynne handlerunden. Dessuten er Tenerife full av spennende, små markeder, hvor du kan gjøre virkelige kupp. Ønsker du en pause fra solen, kan du sette kursen mot kjøpesentre som Siam Mall og Centro Comercial Plaza del Duque.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Naturelskere elsker Masca, en nydelig, liten landsby ved Teno Mountains. Selve gåturen til landsbyen tar deg gjennom vakker natur, og landsbyen inviterer til rolig stemning, koselige brosteinsgater og små butikker med håndlagde varer. Costa Adeje derimot, pulserer av strandliv, badeland, delfinsafari og mye mer.