Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Gdansk

Billige flyvninger til Gdansk fra 373 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Gdansk med avgang den 28.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Gdansk flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Gdansk

Beste pris på enveisbillett

285 kr

Beste pris på tur/retur-billett

373 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Gdansk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 285 kr (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Gdansk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 373 kr (Stavanger Sola til Gdansk Rebiechowo).
Den kjappeste flyvningen til Gdansk fra Norge tar 1t 25m (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Gdansk, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Gdansk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Gdansk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Gdansk?

Den billigste måneden å fly til Gdansk fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 428 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Gdansk med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 505 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Gdansk er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Gdansk?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Gdansk på, er mandag. Reisende som velger å reise til Gdansk på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 507 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Gdansk på en fredag, 873 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Gdansk?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Gdansk på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Gdansk på denne tiden av dagen kan koste så lite som 702 kr. Flyvninger til Gdansk er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 766 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Gdansk?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Gdansk Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 20m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Gdansk Rebiechowo. På den annen side tar det 1t 45m å fly fra Bergen Flesland til Gdansk Rebiechowo i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gdansk?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Gdansk fra Norge hvis du bestiller 58 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Gdansk for ca. 650 kr når du søker 58 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gdansk

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gdansk fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gdansk

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gdansk

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Gdansk (GDN)

Vanligvis er flyvninger til Gdansk fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo, som i gjennomsnitt koster 578 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gdansk koster i gjennomsnitt kun 428 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai54 % dyrereDet koster ca. 999 kr for flyvninger til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli372 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Gdansk

Høysesongen i den livlige byen Gdansk er fra mai til september, og da er det varmt nok til å besøke de vakre strendene i nærheten av byen. Det er også mange som velger å fly til Gdansk rundt jul og i påskeferien. Ta en titt på vår lavpriskalender for beste sjanse til å kjøpe billige flybilletter til Gdansk, når som helst på året.

I lavsesongen er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Gdansk. Ettersom Gdansk er en vakker by med mye å se på, kan den med fordel besøkes året rundt. Det er ofte billigst å fly til Gdansk i januar/februar, samt november.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Gdansk Rebiechowo flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Gdansk Rebiechowo flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Gdansk Rebiechowo flyplass fra flyvninger?

Det er 6 tilbydere fra Gdansk Rebiechowo flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Gdansk Rebiechowo flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Gdansk Rebiechowo flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Gdansk Rebiechowo flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Gdansk Rebiechowo flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Gdansk Rebiechowo flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Gdansk

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gdansk som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
28. apr.
SVG12:20Stavanger Sola
1t 40m
GDN14:00Gdansk Rebiechowo
11. mai
GDN12:00Gdansk Rebiechowo
1t 45m
SVG13:45Stavanger Sola
Wizz Air
14. mai
TRD16:25Trondheim Værnes (TRD)
1t 55m
GDN18:20Gdansk Rebiechowo
24. mai
GDN11:05Gdansk Rebiechowo
1t 55m
TRD13:00Trondheim Værnes (TRD)
Wizz Air
15. jun.
TRD16:55Trondheim Værnes (TRD)
1t 55m
GDN18:50Gdansk Rebiechowo
18. jun.
GDN13:55Gdansk Rebiechowo
1t 55m
TRD15:50Trondheim Værnes (TRD)
Wizz Air
14. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
1t 35m
GDN09:55Gdansk Rebiechowo
15. mai
GDN16:35Gdansk Rebiechowo
1t 35m
OSL18:10Oslo Gardermoen
Wizz Air
16. jun.
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN09:40Gdansk Rebiechowo
23. jun.
GDN06:10Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
30. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
1t 35m
GDN09:55Gdansk Rebiechowo
7. mai
GDN06:10Gdansk Rebiechowo
1t 35m
OSL07:45Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Gdansk

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gdansk, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Wizz Air
22. apr.
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN13:55Gdansk Rebiechowo
Wizz Air
30. mai
SVG23:00Stavanger Sola
1t 40m
GDN00:40Gdansk Rebiechowo
Wizz Air
30. mai
TRF08:00Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN09:25Gdansk Rebiechowo

Slik kommer du deg rundt omkring i Gdansk

Det kan være lurt å undersøke muligheter for offentlig transport når du har fått tak i billige flybilletter til Gdansk. Kjøper du et såkalt Tourist Card på nettet på forhånd, kan du velge en pakke med offentlig transport inkludert. Kortet har varighet på enten 24 eller 72 timer, med priser fra cirka 5–10 euro og opp. Kortet fås også på turistinformasjonen i Gdansk.

Ikke bare er det mulig å finne billige flybilletter til Gdansk, det koster også lite å reise med offentlig transport. Om du ikke har behov for turistkortet, koster enkeltbilletter ca. 0,5–1 euro. Gdansk har svært gode sykkelstier inne i byen og er dessuten vakker å utforske til fots, så du kan fint kombinere sykkel og enkeltbilletter ved behov.


Visumkrav for Gdansk

Norske statsborgere som skal reise til Gdansk har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Det er innført grensekontroll i Polen. Det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn er pass, selv om det tidligere gikk an å reise uten. Det anbefales likevel å sjekke gjeldende regler for pass og visum i god tid før du tar fly til Gdansk, ettersom regelverket kan endre seg på kort tid. Se ambassaden eller regjeringen sine nettsider for nærmere informasjon før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Gdansk

Hva bør jeg oppleve i Gdansk?

I sommerhalvåret bør du besøke en av de vakre strendene og nyte den varme solen, eller utforske byen fra vannet i kajakk. Foretrekker du å holde deg på land er et besøk i gamlebyen, Stare Miasto, vel verdt tiden din, uansett årstid.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gdansk er hjemmet til den største dyrehagen i Polen, nemlig Oliwa Zoo. Her kan barna møte dyr som elefanter, flodhester og ulver. Strendene i Stogi, Brzezno og Jelitkowo er dessuten populære blant barnefamilier.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn gjerne handlerunden på det moderne kjøpesenteret Galeria Baltycka. Ellers har Gdansk mange, fine butikker å besøke når du rusler rundt i byen. Besøkende i desember kan oppleve det spennende julemarkedet på Targ Weglowy, med koselig stemning og vakre lysdekorasjoner.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Oliwa har rykte på seg for å være et av de vakreste områdene, og her finner du en spektakulær katedral og park med botanisk hage. I tillegg er bydelen Glówne Miasto et yndet sted i Gdansk. Her kan du vandre blant fargerike hus i renessansestil, og nyte den behagelige atmosfæren i den vakre gaten Ulica Mariacka.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Gdansk?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Gdansk.

Kan jeg finne flyreiser til Gdansk med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Gdansk på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Gdansk?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Gdansk ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Gdansk akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Gdansk er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Gdansk på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Gdansk.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post