Fly Europa Polen Gdansk

Finn billige fly til Gdansk

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Gdansk (GDN)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Gdansk

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gdansk fra din nærmeste by eller flyplass
Ålesund
Gdansk

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Ålesund TIL Gdansk

Molde (MOL) til Gdansk (GDN)

Vanligvis er flyvninger til Gdansk fra Ålesund billigere når du flyr fra Molde Aro til Gdansk Rebiechowo, som i gjennomsnitt koster 1 135 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA ÅLESUNDJanuar37 % billigereÅ fly fra Ålesund til Gdansk koster i gjennomsnitt kun 762 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA ÅLESUNDjuli56 % dyrereDet koster ca. 1 887 kr for flyvninger til Gdansk fra Ålesund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA ÅLESUNDoktober380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gdansk fra Ålesund i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Gdansk?

Høysesongen i den livlige byen Gdansk er fra mai til september, og da er det varmt nok til å besøke de vakre strendene i nærheten av byen. Det er også mange som velger å fly til Gdansk rundt jul og i påskeferien. Ta en titt på vår lavpriskalender for beste sjanse til å kjøpe billige flybilletter til Gdansk, når som helst på året.

I lavsesongen er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Gdansk. Ettersom Gdansk er en vakker by med mye å se på, kan den med fordel besøkes året rundt. Det er ofte billigst å fly til Gdansk i januar/februar, samt november.

Hvilken flyvning til Gdansk er den absolutt billigste?

136 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gdansk. Denne flyvningen er fra Stockholm, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Gdansk. Du kan finne den billigste prisen til Gdansk fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Gdansk?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Gdansk. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 424 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Gdansk i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Gdansk i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 424 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gdansk?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Gdansk på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 586 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Gdansk?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Gdansk på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 497 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 803 kr for en reise fra Norge til Gdansk.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Gdansk?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Gdansk fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 455 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Det er større etterspørsel på flyvniger til Gdansk som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 975 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Gdansk?

Bydgoszcz flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gdansk.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Gdansk?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bydgoszcz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gdansk, med en gjennomsnittspris på 2 122 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Gdansk Rebiechowo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gdansk Rebiechowo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
10. mar.
04:50
Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
08:40
Gdansk Rebiechowo
12. mar.
10:35
Gdansk Rebiechowo
1t 30m
12:05
Oslo Gardermoen
1 108 kr
Finn lignende
Norwegian
11. jun.
14:30
Molde Aro
3t 05m
1 stopp
17:35
Gdansk Rebiechowo
15. jun.
09:15
Gdansk Rebiechowo
4t 35m
1 stopp
13:50
Molde Aro
1 108 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. mar.
04:50
Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
08:40
Gdansk Rebiechowo
12. mar.
08:50
Gdansk Rebiechowo
5t 05m
1 stopp
13:55
Oslo Gardermoen
1 445 kr
Finn lignende
Norwegian
30. apr.
13:40
Bergen Flesland
3t 30m
1 stopp
17:10
Gdansk Rebiechowo
3. mai
06:25
Gdansk Rebiechowo
6t 10m
1 stopp
12:35
Bergen Flesland
1 480 kr
Finn lignende
KLM
15. mai
02:00
Trondheim Værnes (TRD)
5t 20m
1 stopp
07:20
Gdansk Rebiechowo
18. mai
14:10
Gdansk Rebiechowo
4t 40m
1 stopp
18:50
Trondheim Værnes (TRD)
1 601 kr
Finn lignende
KLM
15. mai
02:00
Trondheim Værnes (TRD)
5t 20m
1 stopp
07:20
Gdansk Rebiechowo
18. mai
14:10
Gdansk Rebiechowo
4t 40m
1 stopp
18:50
Trondheim Værnes (TRD)
1 653 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Gdansk Rebiechowo

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Gdansk, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
16. mar.
10:35
Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
12:00
Gdansk Rebiechowo
Norwegian
24. mar.
07:10
Oslo Gardermoen
1t 25m
08:35
Gdansk Rebiechowo
Ryanair
20. mar.
11:25
Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
12:50
Gdansk Rebiechowo

Hvilke flyselskaper flyr til Gdansk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gdansk

Populære selskap med billige flybilletter til Gdansk fra Oslo er lavpriskjedene Wizz Air og Ryanair, samt tradisjonelle SAS. Alle tre flyr deg direkte på cirka halvannen time. Med mellomlandinger tar det fra cirka tre timer og opp. Velger du å fly til Gdansk fra Bergen er dessuten Norwegian populær. Wizz Air lar deg fly til Gdansk direkte på cirka 1,5–2 timer, mens mellomlandingene tar fra seks timer og opp. Er du på jakt etter billige flybilletter til Gdansk fra Trondheim er igjen Norwegian, SAS og Wizz Air populære. Wizz Air tar deg dit direkte på cirka to timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Gdansk, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Buss er det rimeligste transportalternativet fra flyplassen, og turen tar cirka 40 minutter. Det går buss både dag og natt. Ønsker du å komme deg raskt til sentrum, går toget hvert 30. minutt. Det koster cirka 1 euro for enkeltbillett, og togturen tar ca. 25 minutter. Du kan også ta taxi inn til sentrum, på cirka 15 minutter, for cirka 15–20 euro. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Gdansk

Finn dine flybilletter til Gdansk med disse populære rutene
Flyvninger fra Ålesund til Gdansk
Raskeste flytid
1t 55m
Billigste pris
710 kr
Flyvninger fra Bergen til Gdansk
Raskeste flytid
1t 45m
Billigste pris
1 325 kr
Flyvninger fra Stavanger til Gdansk
Raskeste flytid
5t 05m
Billigste pris
1 437 kr
Flyvninger fra Oslo til Gdansk
Raskeste flytid
3t 50m
Billigste pris
1 593 kr
Flyvninger fra Trondheim til Gdansk
Raskeste flytid
10t 30m
Billigste pris
1 601 kr
Flyvninger fra Haugesund til Gdansk
Raskeste flytid
4t 40m
Billigste pris
2 034 kr
Flyvninger fra Molde til Gdansk
Raskeste flytid
21t 55m
Billigste pris
2 268 kr
Flyvninger fra Tromsø til Gdansk
Raskeste flytid
8t 15m
Billigste pris
3 531 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Gdansk?

Det kan være lurt å undersøke muligheter for offentlig transport når du har fått tak i billige flybilletter til Gdansk. Kjøper du et såkalt Tourist Card på nettet på forhånd, kan du velge en pakke med offentlig transport inkludert. Kortet har varighet på enten 24 eller 72 timer, med priser fra cirka 5–10 euro og opp. Kortet fås også på turistinformasjonen i Gdansk.

Ikke bare er det mulig å finne billige flybilletter til Gdansk, det koster også lite å reise med offentlig transport. Om du ikke har behov for turistkortet, koster enkeltbilletter ca. 0,5–1 euro. Gdansk har svært gode sykkelstier inne i byen og er dessuten vakker å utforske til fots, så du kan fint kombinere sykkel og enkeltbilletter ved behov.


Kan man reise til Gdansk uten pass eller visum?

Norske statsborgere som skal reise til Gdansk har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Det er innført grensekontroll i Polen. Det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn er pass, selv om det tidligere gikk an å reise uten. Det anbefales likevel å sjekke gjeldende regler for pass og visum i god tid før du tar fly til Gdansk, ettersom regelverket kan endre seg på kort tid. Se ambassaden eller regjeringen sine nettsider for nærmere informasjon før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Gdansk?

I sommerhalvåret bør du besøke en av de vakre strendene og nyte den varme solen, eller utforske byen fra vannet i kajakk. Foretrekker du å holde deg på land er et besøk i gamlebyen, Stare Miasto, vel verdt tiden din, uansett årstid.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gdansk er hjemmet til den største dyrehagen i Polen, nemlig Oliwa Zoo. Her kan barna møte dyr som elefanter, flodhester og ulver. Strendene i Stogi, Brzezno og Jelitkowo er dessuten populære blant barnefamilier.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn gjerne handlerunden på det moderne kjøpesenteret Galeria Baltycka. Ellers har Gdansk mange, fine butikker å besøke når du rusler rundt i byen. Besøkende i desember kan oppleve det spennende julemarkedet på Targ Weglowy, med koselig stemning og vakre lysdekorasjoner.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Oliwa har rykte på seg for å være et av de vakreste områdene, og her finner du en spektakulær katedral og park med botanisk hage. I tillegg er bydelen Glówne Miasto et yndet sted i Gdansk. Her kan du vandre blant fargerike hus i renessansestil, og nyte den behagelige atmosfæren i den vakre gaten Ulica Mariacka.


Fly Europa Polen Gdansk
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse