Finn billige fly til Gdansk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gdansk

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gdansk fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gdansk

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gdansk

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Gdansk (GDN)

Vanligvis er flyvninger til Gdansk fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo, som i gjennomsnitt koster 493 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gdansk koster i gjennomsnitt kun 412 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli37 % dyrereDet koster ca. 817 kr for flyvninger til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember184 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Gdansk?

Høysesongen i den livlige byen Gdansk er fra mai til september, og da er det varmt nok til å besøke de vakre strendene i nærheten av byen. Det er også mange som velger å fly til Gdansk rundt jul og i påskeferien. Ta en titt på vår lavpriskalender for beste sjanse til å kjøpe billige flybilletter til Gdansk, når som helst på året.

I lavsesongen er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Gdansk. Ettersom Gdansk er en vakker by med mye å se på, kan den med fordel besøkes året rundt. Det er ofte billigst å fly til Gdansk i januar/februar, samt november.

 • Hvilken flyvning til Gdansk er den absolutt billigste?

  132 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gdansk. Denne flyvningen er fra Stockholm, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Gdansk. Du kan finne den billigste prisen til Gdansk fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Gdansk?

  Den billigste måneden å fly til Gdansk fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 412 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Gdansk med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 412 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gdansk?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Gdansk fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Gdansk for ca. 597 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Gdansk på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 8 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Gdansk?

  Bydgoszcz flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gdansk.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Gdansk?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bydgoszcz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gdansk, med en gjennomsnittspris på 2 065 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Gdansk

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gdansk som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
27. okt.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN14:35Gdansk Rebiechowo
30. okt.
GDN10:50Gdansk Rebiechowo
1t 25m
TRF12:15Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
22. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN05:10Gdansk Rebiechowo
24. nov.
GDN01:40Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
22. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN05:10Gdansk Rebiechowo
24. nov.
GDN01:40Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. nov.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN19:20Gdansk Rebiechowo
8. nov.
GDN01:40Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN06:15Gdansk Rebiechowo
8. nov.
GDN01:40Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN09:10Gdansk Rebiechowo
8. nov.
GDN01:40Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Gdansk

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gdansk, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
29. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN05:10Gdansk Rebiechowo
Ryanair
27. okt.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN14:35Gdansk Rebiechowo
Ryanair
11. nov.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN05:15Gdansk Rebiechowo

Hvilke flyselskaper flyr til Gdansk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gdansk
 • Hvilke flyselskaper flyr til Gdansk?

  På reiser til Gdansk fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Wizz Air, Ryanair, SAS eller Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Gdansk

Under finner du alle flyplassene i Gdansk sammen med avstanden til sentrum

Buss er det rimeligste transportalternativet fra flyplassen, og turen tar cirka 40 minutter. Det går buss både dag og natt. Ønsker du å komme deg raskt til sentrum, går toget hvert 30. minutt. Det koster cirka 1 euro for enkeltbillett, og togturen tar ca. 25 minutter. Du kan også ta taxi inn til sentrum, på cirka 15 minutter, for cirka 15–20 euro. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Gdansk

Finn dine flybilletter til Gdansk med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Gdansk
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris8 kr
Flyvninger fra Bergen til Gdansk
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris412 kr
Flyvninger fra Trondheim til Gdansk
Raskeste flytid1t 50m
Billigst pris480 kr
Flyvninger fra Stavanger til Gdansk
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris673 kr
Flyvninger fra Ålesund til Gdansk
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris876 kr
Flyvninger fra Haugesund til Gdansk
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris1 002 kr
Flyvninger fra Tromsø til Gdansk
Raskeste flytid5t 20m
Billigst pris1 541 kr
Flyvninger fra Molde til Gdansk
Raskeste flytid12t 55m
Billigst pris2 088 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Gdansk

Det kan være lurt å undersøke muligheter for offentlig transport når du har fått tak i billige flybilletter til Gdansk. Kjøper du et såkalt Tourist Card på nettet på forhånd, kan du velge en pakke med offentlig transport inkludert. Kortet har varighet på enten 24 eller 72 timer, med priser fra cirka 5–10 euro og opp. Kortet fås også på turistinformasjonen i Gdansk.

Ikke bare er det mulig å finne billige flybilletter til Gdansk, det koster også lite å reise med offentlig transport. Om du ikke har behov for turistkortet, koster enkeltbilletter ca. 0,5–1 euro. Gdansk har svært gode sykkelstier inne i byen og er dessuten vakker å utforske til fots, så du kan fint kombinere sykkel og enkeltbilletter ved behov.


Visumkrav for Gdansk

Norske statsborgere som skal reise til Gdansk har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Det er innført grensekontroll i Polen. Det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn er pass, selv om det tidligere gikk an å reise uten. Det anbefales likevel å sjekke gjeldende regler for pass og visum i god tid før du tar fly til Gdansk, ettersom regelverket kan endre seg på kort tid. Se ambassaden eller regjeringen sine nettsider for nærmere informasjon før avreise.


Start planleggingen av reisen til Gdansk


De beste tingene å se og gjøre i Gdansk

Hva bør jeg oppleve i Gdansk?

I sommerhalvåret bør du besøke en av de vakre strendene og nyte den varme solen, eller utforske byen fra vannet i kajakk. Foretrekker du å holde deg på land er et besøk i gamlebyen, Stare Miasto, vel verdt tiden din, uansett årstid.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gdansk er hjemmet til den største dyrehagen i Polen, nemlig Oliwa Zoo. Her kan barna møte dyr som elefanter, flodhester og ulver. Strendene i Stogi, Brzezno og Jelitkowo er dessuten populære blant barnefamilier.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn gjerne handlerunden på det moderne kjøpesenteret Galeria Baltycka. Ellers har Gdansk mange, fine butikker å besøke når du rusler rundt i byen. Besøkende i desember kan oppleve det spennende julemarkedet på Targ Weglowy, med koselig stemning og vakre lysdekorasjoner.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Oliwa har rykte på seg for å være et av de vakreste områdene, og her finner du en spektakulær katedral og park med botanisk hage. I tillegg er bydelen Glówne Miasto et yndet sted i Gdansk. Her kan du vandre blant fargerike hus i renessansestil, og nyte den behagelige atmosfæren i den vakre gaten Ulica Mariacka.