Fly Europa Polen Gdansk

Finn billige flybilletter til Gdansk

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Gdansk?

+300%
+200%
+100%
Grunnpris
Pris
449 - 1 722 NOK

Høysesongen i den livlige byen Gdansk er fra mai til september, og da er det varmt nok til å besøke de vakre strendene i nærheten av byen. Det er også mange som velger å fly til Gdansk rundt jul og i påskeferien. Ta en titt på vår lavpriskalender for beste sjanse til å kjøpe billige flybilletter til Gdansk, når som helst på året.

I lavsesongen er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Gdansk. Ettersom Gdansk er en vakker by med mye å se på, kan den med fordel besøkes året rundt. Det er ofte billigst å fly til Gdansk i januar/februar, samt november.


Gdansk flytilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste prisene til Gdansk som nylig er funnet av momondo-brukere
Ryanair
Ryanair
OSL
16 jan.
Oslo og andre flyplasser flyplass
1t 30m
GDN
Gdansk Rebiechowo flyplass
Ryanair
GDN
18 jan.
Gdansk Rebiechowo flyplass
1t 35m
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
146 NOK
Ryanair
Ryanair
TRF
16 jan.
Oslo Torp Sandefjord flyplass
1t 30m
GDN
Gdansk Rebiechowo flyplass
Ryanair
GDN
18 jan.
Gdansk Rebiechowo flyplass
1t 35m
TRF
Oslo Torp Sandefjord flyplass
146 NOK
Ryanair
Ryanair
TRF
16 jan.
Oslo Torp Sandefjord flyplass
1t 30m
GDN
Gdansk Rebiechowo flyplass
Ryanair
GDN
18 jan.
Gdansk Rebiechowo flyplass
1t 35m
TRF
Oslo Torp Sandefjord flyplass
146 NOK

Hvilke flyselskaper flyr til Gdansk?

Populære selskap med billige flybilletter til Gdansk fra Oslo er lavpriskjedene Wizz Air og Ryanair, samt tradisjonelle SAS. Alle tre flyr deg direkte på cirka halvannen time. Med mellomlandinger tar det fra cirka tre timer og opp. Velger du å fly til Gdansk fra Bergen er dessuten Norwegian populær. Wizz Air lar deg fly til Gdansk direkte på cirka 1,5–2 timer, mens mellomlandingene tar fra seks timer og opp. Er du på jakt etter billige flybilletter til Gdansk fra Trondheim er igjen Norwegian, SAS og Wizz Air populære. Wizz Air tar deg dit direkte på cirka to timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Gdansk, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Gdansk Rebiechowo
11 km fra sentrum

Buss er det rimeligste transportalternativet fra flyplassen, og turen tar cirka 40 minutter. Det går buss både dag og natt. Ønsker du å komme deg raskt til sentrum, går toget hvert 30. minutt. Det koster cirka 1 euro for enkeltbillett, og togturen tar ca. 25 minutter. Du kan også ta taxi inn til sentrum, på cirka 15 minutter, for cirka 15–20 euro. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassen.


Hvordan kommer man seg rundt i Gdansk?

Det kan være lurt å undersøke muligheter for offentlig transport når du har fått tak i billige flybilletter til Gdansk. Kjøper du et såkalt Tourist Card på nettet på forhånd, kan du velge en pakke med offentlig transport inkludert. Kortet har varighet på enten 24 eller 72 timer, med priser fra cirka 5–10 euro og opp. Kortet fås også på turistinformasjonen i Gdansk.

Ikke bare er det mulig å finne billige flybilletter til Gdansk, det koster også lite å reise med offentlig transport. Om du ikke har behov for turistkortet, koster enkeltbilletter ca. 0,5–1 euro. Gdansk har svært gode sykkelstier inne i byen og er dessuten vakker å utforske til fots, så du kan fint kombinere sykkel og enkeltbilletter ved behov.


Kan man reise til Gdansk uten pass eller visum?

Norske statsborgere som skal reise til Gdansk har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Det er innført grensekontroll i Polen. Det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn er pass, selv om det tidligere gikk an å reise uten. Det anbefales likevel å sjekke gjeldende regler for pass og visum i god tid før du tar fly til Gdansk, ettersom regelverket kan endre seg på kort tid. Se ambassaden eller regjeringen sine nettsider for nærmere informasjon før avreise.


Fakta om Gdansk

Tidssone, valuta, og andre grunnleggende ting — se den lokale tiden og få en ide om hvor mye penger du vil bruke på grunnleggende ting i Gdansk
Lokal tid
Valuta
polske zloty
Øl
Lokal øl (.5 liter)
7,66 NOK
Mat
Rimelig restaurant
45 NOK
Offentlig transport
Enveis billett
7,27 NOK

Start planleggingen av reise til Gdansk


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Gdansk?

I sommerhalvåret bør du besøke en av de vakre strendene og nyte den varme solen, eller utforske byen fra vannet i kajakk. Foretrekker du å holde deg på land er et besøk i gamlebyen, Stare Miasto, vel verdt tiden din, uansett årstid.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Gdansk er hjemmet til den største dyrehagen i Polen, nemlig Oliwa Zoo. Her kan barna møte dyr som elefanter, flodhester og ulver. Strendene i Stogi, Brzezno og Jelitkowo er dessuten populære blant barnefamilier.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn gjerne handlerunden på det moderne kjøpesenteret Galeria Baltycka. Ellers har Gdansk mange, fine butikker å besøke når du rusler rundt i byen. Besøkende i desember kan oppleve det spennende julemarkedet på Targ Weglowy, med koselig stemning og vakre lysdekorasjoner.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Oliwa har rykte på seg for å være et av de vakreste områdene, og her finner du en spektakulær katedral og park med botanisk hage. I tillegg er bydelen Glówne Miasto et yndet sted i Gdansk. Her kan du vandre blant fargerike hus i renessansestil, og nyte den behagelige atmosfæren i den vakre gaten Ulica Mariacka.

*Flypriser til Gdansk Rebiechowo er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Europa Polen Gdansk