Finn billige flyvninger til Gdansk fra 148 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Gdansk

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Gdansk

Beste pris på enveisbillett

148 kr

Beste pris på tur/retur-billett

307 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Gdansk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 148 kr (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Gdansk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 307 kr (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo).
Den kjappeste flyvningen til Gdansk fra Norge tar 1t 25m (Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Gdansk, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Gdansk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Gdansk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Gdansk?

Den billigste måneden å fly til Gdansk fra Norge på, er juni. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 582 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Gdansk med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 625 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Gdansk er den absolutt billigste?

80 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Gdansk. Denne flyvningen er fra Krakow, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Gdansk. Du kan finne den billigste prisen til Gdansk fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Gdansk?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Gdansk Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 25m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Gdansk Rebiechowo. På den annen side tar det 1t 40m å fly fra Bergen Flesland til Gdansk Rebiechowo i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Gdansk?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Gdansk fra Norge hvis du bestiller 54 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Gdansk for ca. 895 kr når du søker 54 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Gdansk

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Gdansk fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Gdansk

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Gdansk

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Gdansk (GDN)

Vanligvis er flyvninger til Gdansk fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo, som i gjennomsnitt koster 691 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Gdansk koster i gjennomsnitt kun 582 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai107 % dyrereDet koster ca. 1 853 kr for flyvninger til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GDANSK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Gdansk fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Gdansk

Høysesongen i den livlige byen Gdansk er fra mai til september, og da er det varmt nok til å besøke de vakre strendene i nærheten av byen. Det er også mange som velger å fly til Gdansk rundt jul og i påskeferien. Ta en titt på vår lavpriskalender for beste sjanse til å kjøpe billige flybilletter til Gdansk, når som helst på året.

I lavsesongen er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Gdansk. Ettersom Gdansk er en vakker by med mye å se på, kan den med fordel besøkes året rundt. Det er ofte billigst å fly til Gdansk i januar/februar, samt november.

Bydgoszcz flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Gdansk.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bydgoszcz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Gdansk, med en gjennomsnittspris på 731 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Gdansk

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Gdansk som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. apr.
TRF18:55Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN20:20Gdansk Rebiechowo
21. apr.
GDN02:15Gdansk Rebiechowo
1t 35m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. jun.
TRF18:55Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN20:20Gdansk Rebiechowo
27. jun.
GDN16:25Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
14. mai
OSL05:20Oslo Gardermoen
1t 35m
GDN06:55Gdansk Rebiechowo
28. mai
GDN02:45Gdansk Rebiechowo
1t 40m
OSL04:25Oslo Gardermoen
Ryanair
14. apr.
TRF09:20Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN10:45Gdansk Rebiechowo
14. apr.
GDN17:00Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF18:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
16. jun.
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN09:55Gdansk Rebiechowo
19. jun.
GDN02:05Gdansk Rebiechowo
1t 30m
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
14. mai
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN14:10Gdansk Rebiechowo
28. mai
GDN10:35Gdansk Rebiechowo
1t 35m
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Gdansk

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Gdansk, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
8. apr.
TRF18:50Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN20:15Gdansk Rebiechowo
Wizz Air
16. apr.
OSL05:20Oslo Gardermoen
1t 35m
GDN06:55Gdansk Rebiechowo
Ryanair
28. mar.
TRF18:20Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
GDN19:45Gdansk Rebiechowo

Andre kabinklasser for flyvninger til Gdansk

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Gdansk

Hvilke flyselskaper flyr til Gdansk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Gdansk

Det mest populære flyselskapet for fly til Gdansk på momondo, er KLM som har 13 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Gdansk, kostet 1 271 kr (tur/retur, Ålesund Vigra til Gdansk, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 181 KLM vurdering, har det fått en score på 7,5 av momondo-brukere.

E annet populært valg for fly til Gdansk, er LOT (7,3/10, 227 vurderinger). De fleste flyvninger med LOT som lander i Gdansk, ankommer fra Warszawa Chopin, men det finnes 17 flyvninger med LOT til Gdansk fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med LOT på momondo denne uken, lå på 982 kr (Oslo Gardermoen til Gdansk, tur/retur).


Populære flybilletter til Gdansk

Finn dine flybilletter til Gdansk med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Gdansk
Raskeste flytid1t 25m
Laveste pris169 kr
Flyvninger fra Bergen til Gdansk
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris519 kr
Flyvninger fra Stavanger til Gdansk
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris371 kr
Flyvninger fra Trondheim til Gdansk
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris233 kr
Flyvninger fra Ålesund til Gdansk
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris318 kr
Flyvninger fra Tromsø til Gdansk
Raskeste flytid2t 40m
Laveste pris868 kr
Flyvninger fra Haugesund til Gdansk
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris201 kr
Flyvninger fra Molde til Gdansk
Raskeste flytid14t 05m
Laveste pris1 948 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Gdansk

Det kan være lurt å undersøke muligheter for offentlig transport når du har fått tak i billige flybilletter til Gdansk. Kjøper du et såkalt Tourist Card på nettet på forhånd, kan du velge en pakke med offentlig transport inkludert. Kortet har varighet på enten 24 eller 72 timer, med priser fra cirka 5–10 euro og opp. Kortet fås også på turistinformasjonen i Gdansk.

Ikke bare er det mulig å finne billige flybilletter til Gdansk, det koster også lite å reise med offentlig transport. Om du ikke har behov for turistkortet, koster enkeltbilletter ca. 0,5–1 euro. Gdansk har svært gode sykkelstier inne i byen og er dessuten vakker å utforske til fots, så du kan fint kombinere sykkel og enkeltbilletter ved behov.


Visumkrav for Gdansk

Norske statsborgere som skal reise til Gdansk har ikke visumplikt, men for opphold over tre måneders varighet må det søkes tillatelse fra Polens ambassade i Oslo. Det er innført grensekontroll i Polen. Det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn er pass, selv om det tidligere gikk an å reise uten. Det anbefales likevel å sjekke gjeldende regler for pass og visum i god tid før du tar fly til Gdansk, ettersom regelverket kan endre seg på kort tid. Se ambassaden eller regjeringen sine nettsider for nærmere informasjon før avreise.


Start planleggingen av reisen til Gdansk


De beste tingene å se og gjøre i Gdansk

I sommerhalvåret bør du besøke en av de vakre strendene og nyte den varme solen, eller utforske byen fra vannet i kajakk. Foretrekker du å holde deg på land er et besøk i gamlebyen, Stare Miasto, vel verdt tiden din, uansett årstid.

Gdansk er hjemmet til den største dyrehagen i Polen, nemlig Oliwa Zoo. Her kan barna møte dyr som elefanter, flodhester og ulver. Strendene i Stogi, Brzezno og Jelitkowo er dessuten populære blant barnefamilier.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Gdansk.

Ja. Alle flyreiser til Gdansk på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.