Finn billige fly til Roma

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Roma (ROM)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Roma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Roma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Roma Roma Ciampino flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Roma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Roma Roma Ciampino flyplass (CIA)

Vanligvis er flyvninger til Roma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Roma Roma Ciampino, som i gjennomsnitt koster 1 832 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Roma koster i gjennomsnitt kun 1 331 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % dyrereDet koster ca. 2 289 kr for flyvninger til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember383 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Roma?

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.

Hvilken flyvning til Roma er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Roma fra Göteborg for 226 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Roma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Roma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Roma?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Roma i Januar, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 500 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Roma?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Roma fra Norge er 32 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 875 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Roma utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Roma for 983 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Roma?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Roma er på mandag med priser helt nede i 1 812 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 286 kr for en reise fra Norge til Roma.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Roma?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Roma på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 910 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Roma som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 109 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Roma?

Roma Fiumicino flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Roma.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Roma?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Roma Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Roma, med en gjennomsnittspris på 1 290 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Roma

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Roma som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
3. mai
13:00Oslo Gardermoen
3t 10m
16:10Roma Fiumicino
5. mai
16:55Roma Fiumicino
3t 10m
20:05Oslo Gardermoen
1 187 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
03:00Oslo Gardermoen
3t 10m
06:10Roma Fiumicino
24. mai
09:10Roma Fiumicino
3t 10m
12:20Oslo Gardermoen
1 466 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
13:00Oslo Gardermoen
3t 10m
16:10Roma Fiumicino
5. mai
07:00Roma Fiumicino
5t 00m
1 stopp
12:00Oslo Gardermoen
1 551 kr
Finn lignende
Lufthansa
19. mar.
02:40Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
08:40Roma Fiumicino
26. mar.
13:30Roma Fiumicino
5t 25m
1 stopp
18:55Oslo Gardermoen
1 170 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jul.
10:20Stavanger Sola
5t 20m
1 stopp
15:40Roma Fiumicino
27. jul.
03:00Roma Fiumicino
6t 50m
2 stopp
09:50Stavanger Sola
1 933 kr
Finn lignende
Lufthansa
20. mai
02:20Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
09:55Roma Fiumicino
24. mai
06:10Roma Fiumicino
4t 50m
1 stopp
11:00Oslo Gardermoen
1 331 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Roma

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Roma, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Blue Air
Norwegian
7. apr.
13:00Oslo Gardermoen
3t 10m
16:10Roma Fiumicino
Norwegian
6. apr.
13:00Oslo Gardermoen
3t 10m
16:10Roma Fiumicino
Flere flyselskaper
8. apr.
14:25Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
04:15Roma Roma Ciampino

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Roma

Dersom du ønsker å fly til Roma direkte fra Oslo, er Norwegian og SAS populære alternativer som tar deg til den livlige byen på rett over tre timer. Ønsker du større utvalg av billige flybilletter til Roma, kan du vurdere flyreiser med mellomlanding, f.eks. med Finnair eller Ryanair. Skal du fly til Roma fra Bergen eller Trondheim, er KLM, Norwegian og Alitalia ganske populære. Husk at når du skal booke billige flybilletter til Roma, kan det påløpe ekstra kostnader for å velge flysete på forhånd og lignende tjenester.


Flyplasser i nærheten av Roma

Nedenunder finner du alle flyplassene i Roma, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er to flyplasser du kan lande på når du tar fly til Roma, Fiumicino og Ciampino. Fra Fiumicino går det både buss og tog. Ekspresstoget til sentrum tar en snau halvtime, og går kontinuerlig med avganger hvert 15. minutt. Prisen ligger på € 25–35. Dersom du lander på Ciampino når du kommer med fly til Roma, ligger nærmeste togstasjon i byen Ciampino. Det går shuttlebuss mellom togstasjonen og flyplassen hver halvtime. Bussen tar cirka 5 minutter, deretter tar det 15 minutter videre til Roma. Det går også flere busser fra Roma direkte til Ciampino, med priser fra € 5–10 og opp.


Populære flybilletter til Roma

Finn dine flybilletter til Roma med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Roma
Raskeste flytid
3t 10m
Billigste pris
1 170 kr
Flyvninger fra Stavanger til Roma
Raskeste flytid
13t 20m
Billigste pris
1 569 kr
Flyvninger fra Trondheim til Roma
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
3 289 kr
Flyvninger fra Bergen til Roma
Raskeste flytid
19t 55m
Billigste pris
6 036 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Roma?

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Kan man reise til Roma uten pass eller visum?

Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Roma?

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Hvor bør jeg shoppe?

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse