Finn billige flybilletter til Roma

lør.. 17.11.
lør.. 24.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å fly til Roma?

+180%
+120%
+60%
Grunnpris
Pris
1 256 - 3 115 NOK

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.


Roma flytilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste prisene til Roma som nylig er funnet av momondo-brukere
Ryanair
Ryanair
TRF
06 des.
Oslo Torp Sandefjord flyplass
18t 00m
2 Stopp
CIA
Roma Ciampino flyplass
Ryanair
CIA
10 des.
Roma Ciampino flyplass
25t 45m
1 Stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord flyplass
586 kr
Flere flyselskaper
Flere flyselskaper
OSL
11 des.
Oslo og andre flyplasser flyplass
14t 30m
1 Stopp
CIA
Roma Ciampino flyplass
Flere flyselskaper
CIA
18 des.
Roma Ciampino flyplass
16t 05m
1 Stopp
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
917 kr
Wizz Air
Wizz Air
TRF
03 des.
Oslo Torp Sandefjord flyplass
17t 25m
1 Stopp
FCO
Roma Fiumicino flyplass
Wizz Air
FCO
07 des.
Roma Fiumicino flyplass
49t 10m
2 Stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord flyplass
1 112 kr

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Dersom du ønsker å fly til Roma direkte fra Oslo, er Norwegian og SAS populære alternativer som tar deg til den livlige byen på rett over tre timer. Ønsker du større utvalg av billige flybilletter til Roma, kan du vurdere flyreiser med mellomlanding, f.eks. med Finnair eller Ryanair. Skal du fly til Roma fra Bergen eller Trondheim, er KLM, Norwegian og Alitalia ganske populære. Husk at når du skal booke billige flybilletter til Roma, kan det påløpe ekstra kostnader for å velge flysete på forhånd og lignende tjenester.


Flyplasser i nærheten av Roma

Nedenunder finner du alle flyplassene i Roma, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Roma Ciampino
14 km fra sentrum
Roma Fiumicino
24 km fra sentrum

Det er to flyplasser du kan lande på når du tar fly til Roma, Fiumicino og Ciampino. Fra Fiumicino går det både buss og tog. Ekspresstoget til sentrum tar en snau halvtime, og går kontinuerlig med avganger hvert 15. minutt. Prisen ligger på € 25–35. Dersom du lander på Ciampino når du kommer med fly til Roma, ligger nærmeste togstasjon i byen Ciampino. Det går shuttlebuss mellom togstasjonen og flyplassen hver halvtime. Bussen tar cirka 5 minutter, deretter tar det 15 minutter videre til Roma. Det går også flere busser fra Roma direkte til Ciampino, med priser fra € 5–10 og opp.


Hvordan kommer man seg rundt i Roma?

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Kan man reise til Roma uten pass eller visum?

Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


Fakta om Roma

Tidssone, valuta, og andre grunnleggende ting — se den lokale tiden og få en ide om hvor mye penger du vil bruke på grunnleggende ting i Roma
Lokal tid
Valuta
euro
Øl
Lokal øl (.5 liter)
10 NOK
Mat
Rimelig restaurant
142 NOK
Offentlig transport
Enveis billett
14 NOK

Start planleggingen av reise til Roma


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Roma?

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Hvor bør jeg shoppe?

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.

*Flypriser til Roma er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.