Finn billige fly til Roma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Roma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Roma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Roma Roma Ciampino flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Roma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Roma Roma Ciampino flyplass (CIA)

Vanligvis er flyvninger til Roma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Roma Roma Ciampino, som i gjennomsnitt koster 1 879 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Roma koster i gjennomsnitt kun 1 365 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % dyrereDet koster ca. 2 348 kr for flyvninger til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember383 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Roma?

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.

 • Hvilken flyvning til Roma er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Roma fra Göteborg for 232 kr. Dette er 84 % billigere enn de fleste flytilbudene til Roma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Roma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Roma?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Roma fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 365 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Roma i Januar, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 522 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Roma?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Roma fra Norge hvis du bestiller 33 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Roma for ca. 1 922 kr når du søker 33 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Roma på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 539 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Roma?

  Roma Fiumicino flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Roma.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Roma?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Roma Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Roma, med en gjennomsnittspris på 1 453 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Roma

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Roma som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
18. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
23t 10m
1 stopp
CIA03:55Roma Roma Ciampino
22. okt.
CIA02:30Roma Roma Ciampino
27t 20m
1 stopp
TRF05:50Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
11t 40m
1 stopp
FCO02:50Roma Fiumicino
17. nov.
FCO03:55Roma Fiumicino
10t 50m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
25. sep.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
27t 30m
1 stopp
CIA09:30Roma Roma Ciampino
27. sep.
CIA02:40Roma Roma Ciampino
29t 55m
2 stopp
TRF08:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
11t 40m
1 stopp
FCO02:50Roma Fiumicino
24. nov.
FCO03:55Roma Fiumicino
10t 50m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
18. okt.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
20t 05m
2 stopp
CIA06:50Roma Roma Ciampino
22. okt.
CIA02:30Roma Roma Ciampino
27t 20m
1 stopp
TRF05:50Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
11t 40m
1 stopp
FCO02:50Roma Fiumicino
21. nov.
FCO03:30Roma Fiumicino
25t 10m
1 stopp
TRF04:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Roma

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Roma, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Ryanair
27. okt.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
14t 25m
1 stopp
FCO19:55Roma Fiumicino
Flere flyselskaper
28. sep.
OSL05:10Oslo Gardermoen
10t 55m
1 stopp
FCO16:05Roma Fiumicino
Ryanair
27. okt.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
19t 15m
1 stopp
CIA12:40Roma Roma Ciampino

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Roma

Dersom du ønsker å fly til Roma direkte fra Oslo, er Norwegian og SAS populære alternativer som tar deg til den livlige byen på rett over tre timer. Ønsker du større utvalg av billige flybilletter til Roma, kan du vurdere flyreiser med mellomlanding, f.eks. med Finnair eller Ryanair. Skal du fly til Roma fra Bergen eller Trondheim, er KLM, Norwegian og Alitalia ganske populære. Husk at når du skal booke billige flybilletter til Roma, kan det påløpe ekstra kostnader for å velge flysete på forhånd og lignende tjenester.


Flyplasser nære Roma

Under finner du alle flyplassene i Roma sammen med avstanden til sentrum

Det er to flyplasser du kan lande på når du tar fly til Roma, Fiumicino og Ciampino. Fra Fiumicino går det både buss og tog. Ekspresstoget til sentrum tar en snau halvtime, og går kontinuerlig med avganger hvert 15. minutt. Prisen ligger på € 25–35. Dersom du lander på Ciampino når du kommer med fly til Roma, ligger nærmeste togstasjon i byen Ciampino. Det går shuttlebuss mellom togstasjonen og flyplassen hver halvtime. Bussen tar cirka 5 minutter, deretter tar det 15 minutter videre til Roma. Det går også flere busser fra Roma direkte til Ciampino, med priser fra € 5–10 og opp.


Populære flybilletter til Roma

Finn dine flybilletter til Roma med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Roma
Raskeste flytid5t 00m
Billigst pris539 kr
Flyvninger fra Stavanger til Roma
Raskeste flytid12t 25m
Billigst pris939 kr
Flyvninger fra Bergen til Roma
Raskeste flytid5t 45m
Billigst pris1 235 kr
Flyvninger fra Trondheim til Roma
Raskeste flytid23t 30m
Billigst pris2 478 kr

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Roma


Hva bør jeg oppleve i Roma?

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Hvor bør jeg shoppe?

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.