Finn billige fly til Roma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Roma

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Roma

Beste pris på enveisbillett

250 kr

Beste pris på tur/retur-billett

577 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Roma fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 250 kr (Oslo Torp Sandefjord til Roma Fiumicino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Roma fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 577 kr (Oslo Torp Sandefjord til Roma Fiumicino).
Den kjappeste flyvningen til Roma fra Norge tar 3t 10m (Oslo Gardermoen til Roma Fiumicino).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Roma, deriblant Norwegian, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Roma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Roma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pescara

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Roma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pescara (PSR)

Vanligvis er flyvninger til Roma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Pescara Liberi, som i gjennomsnitt koster 1 666 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Roma koster i gjennomsnitt kun 1 260 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli58 % dyrereDet koster ca. 3 251 kr for flyvninger til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli418 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Roma?

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Roma fra Bari for 80 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Roma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Roma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Roma fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 260 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Roma i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 452 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Roma fra Norge hvis du bestiller 35 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Roma for ca. 2 064 kr når du søker 35 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Roma på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 577 kr i løpet av de siste 72 timene.

Roma Fiumicino flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Roma.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Roma, med en gjennomsnittspris på 1 776 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja. Hvis du vil reise til Aurelio, kan du bestille et fly til Roma Ciampino som ligger i Roma og er ca. 16,9 km unna Aurelio.

Flyplassen med kortest avstand til Stazione di Roma Termini jernbanestasjon, er Roma Ciampino. Den ligger 13,4 km unna og er i Roma.Flotte tilbud på flyreiser til Roma

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Roma som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
22. okt.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 30m
1 stopp
FCO09:15Roma Fiumicino
29. okt.
FCO10:45Roma Fiumicino
21t 00m
1 stopp
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
23. okt.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
21t 35m
1 stopp
FCO03:35Roma Fiumicino
29. okt.
FCO10:45Roma Fiumicino
21t 00m
1 stopp
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
24. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 30m
1 stopp
FCO09:15Roma Fiumicino
4. okt.
FCO05:20Roma Fiumicino
24t 00m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
21t 55m
1 stopp
CIA13:15Roma Ciampino
29. nov.
CIA13:15Roma Ciampino
26t 20m
1 stopp
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. okt.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
29t 40m
2 stopp
FCO15:55Roma Fiumicino
7. okt.
FCO10:10Roma Fiumicino
19t 10m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
24t 05m
1 stopp
FCO17:15Roma Fiumicino
7. okt.
FCO10:10Roma Fiumicino
19t 10m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Roma

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Roma, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS, Norwegian og Ryanair
Ryanair
10. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 30m
1 stopp
FCO09:15Roma Fiumicino
Ryanair
3. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 30m
1 stopp
FCO09:15Roma Fiumicino
Ryanair
28. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
23t 25m
1 stopp
FCO04:25Roma Fiumicino

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Roma

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Roma fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, Lufthansa, Scandinavian Airlines og KLM. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Roma jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Norwegian Air International til Roma

Norwegian Air International har ca. 7 flyvninger til Roma i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var København Kastrup Copenhagen, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Norwegian Air International, kostet 1 282 kr (Oslo Gardermoen til Roma). Brukere har gitt de en score på Norwegian Air International 9,1/10 basert på 29 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Flyr AS til Roma

Flyr AS (8,6/10, 3 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Roma, med tilbud fra så lite som 920 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 5 Flyr AS flyvninger i uken til Roma, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Roma

Under finner du alle flyplassene i Roma sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Roma fra flyplassen

Det er to flyplasser du kan lande på når du tar fly til Roma, Fiumicino og Ciampino. Fra Fiumicino går det både buss og tog. Ekspresstoget til sentrum tar en snau halvtime, og går kontinuerlig med avganger hvert 15. minutt. Prisen ligger på € 25–35. Dersom du lander på Ciampino når du kommer med fly til Roma, ligger nærmeste togstasjon i byen Ciampino. Det går shuttlebuss mellom togstasjonen og flyplassen hver halvtime. Bussen tar cirka 5 minutter, deretter tar det 15 minutter videre til Roma. Det går også flere busser fra Roma direkte til Ciampino, med priser fra € 5–10 og opp.


Populære flybilletter til Roma

Finn dine flybilletter til Roma med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Roma
Raskeste flytid6t 40m
Laveste pris712 kr
Flyvninger fra Stavanger til Roma
Raskeste flytid4t 30m
Laveste pris1 183 kr
Flyvninger fra Trondheim til Roma
Raskeste flytid10t 15m
Laveste pris1 693 kr
Flyvninger fra Bergen til Roma
Raskeste flytid3t 10m
Laveste pris1 231 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Roma

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Visumkrav for Roma

Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Roma


De beste tingene å se og gjøre i Roma

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Roma. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Roma på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Roma.

Ja. momondo kan spore flypriser for Roma og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Roma

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Roma

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.