Finn billige fly til Roma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 20.6.
sø. 27.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Roma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Roma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Roma Roma Ciampino flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Roma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Roma Roma Ciampino flyplass (CIA)

Vanligvis er flyvninger til Roma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Roma Roma Ciampino, som i gjennomsnitt koster 1 798 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Roma koster i gjennomsnitt kun 1 307 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % dyrereDet koster ca. 2 247 kr for flyvninger til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember383 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Roma?

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.

 • Hvilken flyvning til Roma er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Roma fra Göteborg for 222 kr. Dette er 84 % billigere enn de fleste flytilbudene til Roma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Roma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Roma?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Roma fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 307 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Roma i Januar, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 473 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Roma?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Roma fra Norge hvis du bestiller 32 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Roma for ca. 1 841 kr når du søker 32 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Roma på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 533 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Roma?

  Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Roma på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 776 kr. På den annen side er torsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 247 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Roma?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Roma vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Roma på kvelden for så lite som 1 801 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 104 kr. Flyvninger til Roma fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Roma?

  Roma Fiumicino flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Roma.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Roma?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Roma Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Roma, med en gjennomsnittspris på 1 391 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Roma

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Roma som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
20. jul.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
6t 15m
1 stopp
CIA17:30Roma Roma Ciampino
27. jul.
CIA04:30Roma Roma Ciampino
24t 30m
1 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
26. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 20m
1 stopp
CIA05:45Roma Roma Ciampino
4. aug.
CIA17:30Roma Roma Ciampino
13t 30m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
Ryanair
20. jul.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
6t 15m
1 stopp
CIA17:30Roma Roma Ciampino
27. jul.
CIA09:30Roma Roma Ciampino
19t 30m
2 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
26. jul.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
14t 20m
1 stopp
CIA05:45Roma Roma Ciampino
4. aug.
CIA09:15Roma Roma Ciampino
8t 15m
1 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
20. jun.
TRF17:50Oslo Torp Sandefjord
23t 40m
1 stopp
CIA17:30Roma Roma Ciampino
27. jun.
CIA02:40Roma Roma Ciampino
29t 15m
2 stopp
TRF07:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
24. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 20m
1 stopp
CIA05:45Roma Roma Ciampino
27. jun.
CIA11:20Roma Roma Ciampino
30t 00m
2 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Roma

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Roma, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
29. jun.
OSL09:00Oslo Gardermoen
20t 45m
1 stopp
CIA05:45Roma Roma Ciampino
Flere flyselskaper
26. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
9t 50m
1 stopp
CIA17:15Roma Roma Ciampino
Flere flyselskaper
17. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 20m
1 stopp
CIA05:45Roma Roma Ciampino

Hvilke flyselskaper flyr til Roma?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Roma

Dersom du ønsker å fly til Roma direkte fra Oslo, er Norwegian og SAS populære alternativer som tar deg til den livlige byen på rett over tre timer. Ønsker du større utvalg av billige flybilletter til Roma, kan du vurdere flyreiser med mellomlanding, f.eks. med Finnair eller Ryanair. Skal du fly til Roma fra Bergen eller Trondheim, er KLM, Norwegian og Alitalia ganske populære. Husk at når du skal booke billige flybilletter til Roma, kan det påløpe ekstra kostnader for å velge flysete på forhånd og lignende tjenester.


Flyplasser nære Roma

Under finner du alle flyplassene i Roma sammen med avstanden til sentrum

Det er to flyplasser du kan lande på når du tar fly til Roma, Fiumicino og Ciampino. Fra Fiumicino går det både buss og tog. Ekspresstoget til sentrum tar en snau halvtime, og går kontinuerlig med avganger hvert 15. minutt. Prisen ligger på € 25–35. Dersom du lander på Ciampino når du kommer med fly til Roma, ligger nærmeste togstasjon i byen Ciampino. Det går shuttlebuss mellom togstasjonen og flyplassen hver halvtime. Bussen tar cirka 5 minutter, deretter tar det 15 minutter videre til Roma. Det går også flere busser fra Roma direkte til Ciampino, med priser fra € 5–10 og opp.


Populære flybilletter til Roma

Finn dine flybilletter til Roma med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Roma
Raskeste flytid14t 20m
Billigst pris741 kr
Flyvninger fra Bergen til Roma
Raskeste flytid5t 05m
Billigst pris1 465 kr
Flyvninger fra Trondheim til Roma
Raskeste flytid21t 30m
Billigst pris1 640 kr
Flyvninger fra Stavanger til Roma
Raskeste flytid4t 30m
Billigst pris2 014 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Roma?

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Kan man reise til Roma uten pass eller visum?

Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Roma


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Roma?

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Hvor bør jeg shoppe?

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.