Finn billige flyvninger til Roma fra 471 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
lø. 2.12.
lø. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Roma

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Roma

Beste pris på enveisbillett

471 kr

Beste pris på tur/retur-billett

910 kr

Raskeste flytid

3t 15m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Roma fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 471 kr (Oslo Torp Sandefjord til Roma Fiumicino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Roma fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 910 kr (Oslo Torp Sandefjord til Roma Fiumicino).
Den kjappeste flyvningen til Roma fra Norge tar 3t 15m (Oslo Gardermoen til Roma Fiumicino).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Roma, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Ryanair.

Roma flyinnsikt og trender

Se innsikt for Roma-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Roma?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Roma fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 692 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Roma i Januar, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 248 kr.

Hvilken flyvning til Roma er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Roma fra Palermo for 471 kr. Dette er 80 % billigere enn de fleste flytilbudene til Roma. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Roma fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Roma?

Flyvningen fra Norge til Roma avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Roma Fiumicino (den mest populære flyplassen i Roma), er flytiden 3t 10m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Roma Fiumicino, er flytiden i snitt 4t 35m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Roma?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Roma fra Norge hvis du bestiller 49 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Roma for ca. 2 860 kr når du søker 49 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Roma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Roma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Roma Ciampino flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Roma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Roma Ciampino flyplass (CIA)

Vanligvis er flyvninger til Roma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Roma Ciampino, som i gjennomsnitt koster 2 508 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Roma koster i gjennomsnitt kun 1 692 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril27 % dyrereDet koster ca. 3 640 kr for flyvninger til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli336 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Roma fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Roma

Storbyfavoritten Roma er som en magnet på reiselystne turister i perioden tidlig vår til sen høst. Det er ikke få som velger å ta fly til Roma under høysesongen. De dyreste månedene er som oftest juli og desember.

Ønsker du mindre folkemengder når du skal utforske Colosseum, anbefales det å bestille fly til Roma i lavsesongen. Det kan ofte lønne seg å fly om vinteren og sen høst, spesielt rundt november og januar, ettersom det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Roma i disse månedene.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Roma?

Roma Fiumicino flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Roma.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Roma?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Roma, med en gjennomsnittspris på 2 386 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Monte Mario?

Ja. Hvis du vil reise til Monte Mario, kan du bestille et fly til Roma Ciampino som ligger i Roma og er ca. 18,4 km unna Monte Mario.

Hvilken flyplass har kortest avstand til Termini metrostasjon?

Flyplassen med kortest avstand til Termini metrostasjon, er Roma Ciampino. Den ligger 13,7 km unna og er i Roma.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Roma fra flyvninger sist?

Priser for Roma fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Roma fra flyvninger?

Det er 11 tilbydere fra Roma flyvninger fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Roma?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Roma med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Roma?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Roma, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Roma. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Roma

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Roma som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
21. feb.
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
1 stopp
FCO21:15Roma Fiumicino
23. feb.
FCO09:05Roma Fiumicino
6t 00m
1 stopp
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
21. feb.
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
1 stopp
FCO21:15Roma Fiumicino
22. feb.
FCO20:30Roma Fiumicino
18t 35m
1 stopp
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
2. feb.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
10t 50m
1 stopp
FCO21:25Roma Fiumicino
9. feb.
FCO09:05Roma Fiumicino
6t 00m
1 stopp
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
1 006 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. feb.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
FCO22:25Roma Fiumicino
23. feb.
FCO09:05Roma Fiumicino
6t 00m
1 stopp
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
1 017 kr
Finn lignende
Ryanair
21. jan.
TRF10:50Oslo Torp Sandefjord
6t 00m
1 stopp
FCO16:50Roma Fiumicino
28. jan.
FCO05:55Roma Fiumicino
5t 20m
1 stopp
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
1 028 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jan.
TRF09:40Oslo Torp Sandefjord
11t 50m
2 stopp
FCO21:30Roma Fiumicino
21. jan.
FCO05:55Roma Fiumicino
5t 20m
1 stopp
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
1 081 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Roma

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Roma, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
10. jan.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
21t 00m
2 stopp
FCO07:45Roma Fiumicino
Ryanair
12. des.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
14t 20m
1 stopp
CIA08:05Roma Ciampino
Flere flyselskaper
25. jan.
OSL10:40Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
FCO01:25Roma Fiumicino

Slik kommer du deg rundt omkring i Roma

T-baner, trikker og busser sørger for at du kommer deg problemfritt rundt i byen. Enkeltbilletter koster rundt € 1–2, men om du skal bli en stund, kan du vurdere 24-timers-, 48-timers- eller 72-timersbillett. Prisene ligger på cirka € 5–20, avhengig av varighet.

Roma er dessuten en sjarmerende by å utforske på sykkel. Du kan leie en fra cirka € 4 og oppover per time. Har du mye sightseeing du vil få med deg, er det både praktisk og enkelt å hoppe av og på turistbussene som kjører rundt mellom de største attraksjonene i byen.


Visumkrav for Roma

Norske borgere må sørge for at de har gyldig pass før de skal reise til Roma. Selv om det ikke er passkontroll i Norge ved utreise, trenger du pass for å komme deg tilbake. Du må også fremvise pass når du skal sjekke inn på hotell. Krav til reisedokumentasjon kan endre seg raskt, og det anbefales derfor alltid at reisende sjekker regelverket på nettsidene til italienske myndigheter, eventuelt nettsiden til den italienske ambassaden i Norge, i god tid før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Roma

Hva bør jeg oppleve i Roma?

Det er bare å bestille billige flybilletter til Roma om du vil reise til by som er rik på historie, kultur og livlig stemning. Vatikanmuseene, Peterskirken og kunstgalleriet Galleria Borghese er bare noe av det som bør oppleves under oppholdet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Roma er en storby med morsomme og minneverdige opplevelser for de små. Gå på rulleskøyter i Borgheseparken, lek gladiatorer i Colosseum eller utforsk kryptene i Kapusinerklosteret.

Hvor bør jeg shoppe?

Roma er et mekka for shoppingentusiaster, og byen simpelthen bugner med fristende butikker. Begynn gjerne i nabolaget Tridente, hvor du kan shoppe i gatene Via Condotti, Via Borgognona, Via Frattina og området rundt Piazza di Spagna.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Campo de Fiori er et sjarmerende nabolag med smale brosteinsgater, koselige restauranter og et livlig gatemarked. Leter du etter yrende natteliv kan du besøke Trastevere, hvor du også finner en av byens eldste kirker, Santa Maria.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Roma?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Roma. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Roma med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Roma på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Roma?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Roma.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Roma akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Roma og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Roma på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.