Finn billige fly til Larnaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Larnaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Larnaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Larnaka

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Larnaka

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Larnaka (LCA)

Vanligvis er flyvninger til Larnaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Larnaka, som i gjennomsnitt koster 2 147 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Larnaka koster i gjennomsnitt kun 1 666 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 3 402 kr for flyvninger til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli479 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Larnaka?

Larnaka ligger på sørkysten av Kypros, en gresk øy som ligger øst i Middelhavet. Beliggenheten gir Larnaka et varmt og behagelig klima året rundt. Uansett er det sommeren fra juni til august som er høysesong. Da er det svært varmt, og mange kommer hit for å kose seg på stranden. Vil du finne billige flybilletter til Larnaka i sommerperioden bør du bestille i god tid.

Vil du finne billige flybilletter til Larnaka og rimeligere hotelltilbud kan du reise fra april til juni, eller fra september til oktober. Det anbefales å reise i disse periodene fordi været er mildt og behagelig, og det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Larnaka og ha en behagelig ferie med lange dager på stranden, bading i Middelhavet og vakre solnedganger.

 • Hvilken flyvning til Larnaka er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Larnaka, lå på 412 kr/per person fra Istanbul, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Larnaka. Du kan finne den billigste prisen til Larnaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Larnaka?

  Den billigste måneden å fly til Larnaka fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 701 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Larnaka i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Larnaka i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 974 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Larnaka?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Larnaka på, er 27 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 460 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Larnaka på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 970 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Larnaka?

  Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Larnaka fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 2 453 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 750 kr for en reise fra Norge til Larnaka.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Larnaka?

  Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Larnaka. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Larnaka på kvelden for så lite som 2 381 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Larnaka, med priser som ligger på ca. 3 618 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Larnaka?

  Nikosia Ercan flyplass eller Pafos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Larnaka.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Larnaka?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Larnaka, er vanligvis Pafos flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 132 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Larnaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Larnaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
21. aug.
OSL10:25Oslo Gardermoen
4t 35m
LCA15:00Larnaka
28. aug.
LCA16:45Larnaka
4t 45m
OSL21:30Oslo Gardermoen
Norwegian
21. aug.
OSL10:25Oslo Gardermoen
4t 35m
LCA15:00Larnaka
28. aug.
LCA16:45Larnaka
4t 45m
OSL21:30Oslo Gardermoen
1 049 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. aug.
OSL17:50Oslo Gardermoen
11t 40m
1 stopp
LCA05:30Larnaka
28. aug.
LCA02:15Larnaka
16t 00m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 093 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. aug.
OSL10:25Oslo Gardermoen
4t 35m
LCA15:00Larnaka
28. aug.
LCA02:15Larnaka
16t 00m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 190 kr
Finn lignende
Norwegian
21. aug.
OSL04:30Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
LCA14:40Larnaka
28. aug.
LCA16:45Larnaka
4t 45m
OSL21:30Oslo Gardermoen
1 216 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
26t 05m
1 stopp
LCA07:30Larnaka
8. sep.
LCA06:45Larnaka
30t 00m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
1 234 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Larnaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Larnaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
8. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
26t 05m
1 stopp
LCA07:30Larnaka
Flere flyselskaper
6. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
24t 05m
1 stopp
LCA04:50Larnaka
Wizz Air
20. sep.
OSL05:10Oslo Gardermoen
23t 40m
1 stopp
LCA04:50Larnaka

Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Larnaka

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Larnaka, og noen av de mest populære er blant annet Norwegian, Iberia og Wizz Air. Vil du helst slippe mellomlandinger når du skal fly til Larnaka, kan du finne direkteflyvninger på tirsdager og lørdager. Raskeste flyvning er da på fire timer og 45 minutter. Det er også flyreiser som har mellomlandinger, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnader forbundet med tilleggsprodukter slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Flyplasser nære Larnaka

Under finner du alle flyplassene i Larnaka sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Larnaka vil du lande på Larnaka internasjonale lufthavn. Denne ligger fire kilometer sørvest for Larnaka by. Dette er hovedflyplassen på Kypros. Når du skal komme deg fra flyplassen inn til sentrum av byen, kan du ta buss. Larnaca Zinonas Buses har et godt utviklet nettverk av busser som kjører til og fra flyplassen. En bussbillett for en reise innad i Larnaka-distriktet koster fra € 1,5 (14,50 NOK). Bussbilletter kan kjøpes når du går om bord på bussen. De kan også kjøpes på busstasjonen mellom åtte om morgenen og fire om ettermiddagen. Du kan ta shuttle-busser til områdene Nicosia og Paphos. En billett koster fra € 8 (77 NOK). For barn mellom 2 og 12 år koster det fra € 5 (48 NOK), mens barn under to år reiser gratis. Bussturen inn til Larnaka sentrum tar omtrent 20 minutter. Skal du lenger eller reise i rushtiden må du beregne ekstra tid. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Populære flybilletter til Larnaka

Finn dine flybilletter til Larnaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Larnaka
Raskeste flytid7t 05m
Billigst pris1 093 kr
Flyvninger fra Bergen til Larnaka
Raskeste flytid9t 35m
Billigst pris4 019 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaka
Raskeste flytid9t 15m
Billigst pris4 434 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Larnaka?

Det er Zinonas Buses som styrer nettverket av busser som kjører i Larnaka og områdene rundt. Den mest sentrale busstasjonen er ovenfor Larnaka Marina. Bussene brukes mest for å komme seg til og fra flyplassen, men er uansett et rimelig reisealternativ fordi billettene begynner på € 1,5 (14,50 NOK). Skal du for eksempel reise mellom to byer på Kypros, som fra Larnaka til Ayia Napa, kan det lønne seg å ta buss. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Du kan også ta taxi i Larnaka, som kan være greit om man vil komme seg raskt fra stranden til byen eller en restaurant. Er du i byen kan du enkelt også gå rundt til fots. Er du litt utenfor byen, ved vannet, kan du gå langs med promenaden hvor du finner alt du trenger av strender, restauranter og barer. Vil du oppleve større deler av øyen Kypros, kan du leie bil. Det finnes mange utleiefirmaer, men man må være minst 21 år for å kunne leie bil her.


Kan man reise til Larnaka uten pass eller visum?

Kypros er ikke en del av Schengen-området, men nordmenn trenger uansett ikke visum for innreise. Du trenger kun pass. Hvis du reiser med barn som er under 18 år kan det være at du må dokumentere at de er barna dine. Hvis du vil ha mer informasjon om dette kan du finne e-postadresser du kan sende spørsmål til på regjeringens reiseinformasjon på nett. Her ligger det også mer informasjon om Kypros generelt, helse, sikkerhet og annen praktisk informasjon som kan være nyttig.


Start planleggingen av reisen til Larnaka


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Larnaka?

Dra på stranden i Larnaka! Midt i Larnaka finner du en sandstrand som er 800 meter lang. Denne går parallelt med strandpromenaden. I tillegg finner du strender i Larnakabukten hvor det er rullesteiner og grovkornet sand. Her er det mulig å leie solsenger og parasoller.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det finnes mange ulike aktiviteter i Larnaka, slik som volleyball, tennis, windsurfing, vannski, dykking og snorkling. Det er 12 års aldersgrense for dykking, men de yngste kan bli med på snorklingen.


Finn fly til andre byer i Kypros

Larnaka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?