Fly Europa Kypros Larnaka

Finn billige fly til Larnaka

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Larnaka (LCA)
ons.. 2.12.
ons.. 9.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Larnaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Larnaka fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Larnaka?

Larnaka ligger på sørkysten av Kypros, en gresk øy som ligger øst i Middelhavet. Beliggenheten gir Larnaka et varmt og behagelig klima året rundt. Uansett er det sommeren fra juni til august som er høysesong. Da er det svært varmt, og mange kommer hit for å kose seg på stranden. Vil du finne billige flybilletter til Larnaka i sommerperioden bør du bestille i god tid.

Vil du finne billige flybilletter til Larnaka og rimeligere hotelltilbud kan du reise fra april til juni, eller fra september til oktober. Det anbefales å reise i disse periodene fordi været er mildt og behagelig, og det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Larnaka og ha en behagelig ferie med lange dager på stranden, bading i Middelhavet og vakre solnedganger.

Hvilken flyvning til Larnaka er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Larnaka, lå på 413 kr/per person fra Istanbul, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Larnaka. Du kan finne den billigste prisen til Larnaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Larnaka?

Den billigste måneden å fly til Larnaka fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 707 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Larnaka i Januar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 981 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Larnaka?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Larnaka. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 468 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Larnaka utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Larnaka for 2 211 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Larnaka?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Larnaka på, er mandag. Reisende som velger å reise til Larnaka på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 2 459 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Larnaka på en lørdag, 2 749 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Larnaka?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Larnaka fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 253 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger til Larnaka er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 510 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Larnaka?

Nikosia Ercan flyplass eller Pafos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Larnaka.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Larnaka?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Larnaka, er vanligvis Pafos flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 393 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Larnaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Larnaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Lufthansa
13. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 45m
2 stopp
LCA
Larnaka
17. jan.
LCA
Larnaka
7t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 211 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. des.
OSL
Oslo Gardermoen
35t 20m
3 stopp
LCA
Larnaka
10. jan.
LCA
Larnaka
18t 10m
3 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 874 kr
Finn lignende
British Airways
13. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
LCA
Larnaka
17. jan.
LCA
Larnaka
28t 50m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
3 449 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 45m
2 stopp
LCA
Larnaka
17. jan.
LCA
Larnaka
7t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 220 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 45m
2 stopp
LCA
Larnaka
17. jan.
LCA
Larnaka
30t 20m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 503 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. des.
OSL
Oslo Gardermoen
35t 20m
3 stopp
LCA
Larnaka
10. jan.
LCA
Larnaka
17t 35m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 918 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Larnaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Larnaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Blue Air
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
29. des.
OSL
Oslo Gardermoen
40t 35m
2 stopp
LCA
Larnaka
Blue Air
29. des.
OSL
Oslo Gardermoen
28t 15m
1 stopp
LCA
Larnaka
airBaltic
10. des.
OSL
Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
LCA
Larnaka

Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Larnaka

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Larnaka, og noen av de mest populære er blant annet Norwegian, Iberia og Wizz Air. Vil du helst slippe mellomlandinger når du skal fly til Larnaka, kan du finne direkteflyvninger på tirsdager og lørdager. Raskeste flyvning er da på fire timer og 45 minutter. Det er også flyreiser som har mellomlandinger, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnader forbundet med tilleggsprodukter slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Larnaka, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Larnaka vil du lande på Larnaka internasjonale lufthavn. Denne ligger fire kilometer sørvest for Larnaka by. Dette er hovedflyplassen på Kypros. Når du skal komme deg fra flyplassen inn til sentrum av byen, kan du ta buss. Larnaca Zinonas Buses har et godt utviklet nettverk av busser som kjører til og fra flyplassen. En bussbillett for en reise innad i Larnaka-distriktet koster fra € 1,5 (14,50 NOK). Bussbilletter kan kjøpes når du går om bord på bussen. De kan også kjøpes på busstasjonen mellom åtte om morgenen og fire om ettermiddagen. Du kan ta shuttle-busser til områdene Nicosia og Paphos. En billett koster fra € 8 (77 NOK). For barn mellom 2 og 12 år koster det fra € 5 (48 NOK), mens barn under to år reiser gratis. Bussturen inn til Larnaka sentrum tar omtrent 20 minutter. Skal du lenger eller reise i rushtiden må du beregne ekstra tid. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Populære flybilletter til Larnaka

Finn dine flybilletter til Larnaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Larnaca
Raskeste flytid
47t 15m
Billigste pris
1 902 kr
Flyvninger fra Oslo til Larnaca
Raskeste flytid
23t 45m
Billigste pris
2 220 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaca
Raskeste flytid
29t 55m
Billigste pris
4 351 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Larnaka?

Det er Zinonas Buses som styrer nettverket av busser som kjører i Larnaka og områdene rundt. Den mest sentrale busstasjonen er ovenfor Larnaka Marina. Bussene brukes mest for å komme seg til og fra flyplassen, men er uansett et rimelig reisealternativ fordi billettene begynner på € 1,5 (14,50 NOK). Skal du for eksempel reise mellom to byer på Kypros, som fra Larnaka til Ayia Napa, kan det lønne seg å ta buss. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Du kan også ta taxi i Larnaka, som kan være greit om man vil komme seg raskt fra stranden til byen eller en restaurant. Er du i byen kan du enkelt også gå rundt til fots. Er du litt utenfor byen, ved vannet, kan du gå langs med promenaden hvor du finner alt du trenger av strender, restauranter og barer. Vil du oppleve større deler av øyen Kypros, kan du leie bil. Det finnes mange utleiefirmaer, men man må være minst 21 år for å kunne leie bil her.


Kan man reise til Larnaka uten pass eller visum?

Kypros er ikke en del av Schengen-området, men nordmenn trenger uansett ikke visum for innreise. Du trenger kun pass. Hvis du reiser med barn som er under 18 år kan det være at du må dokumentere at de er barna dine. Hvis du vil ha mer informasjon om dette kan du finne e-postadresser du kan sende spørsmål til på regjeringens reiseinformasjon på nett. Her ligger det også mer informasjon om Kypros generelt, helse, sikkerhet og annen praktisk informasjon som kan være nyttig.


Finn hotell og fly til Larnaka


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Larnaka?

Dra på stranden i Larnaka! Midt i Larnaka finner du en sandstrand som er 800 meter lang. Denne går parallelt med strandpromenaden. I tillegg finner du strender i Larnakabukten hvor det er rullesteiner og grovkornet sand. Her er det mulig å leie solsenger og parasoller.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det finnes mange ulike aktiviteter i Larnaka, slik som volleyball, tennis, windsurfing, vannski, dykking og snorkling. Det er 12 års aldersgrense for dykking, men de yngste kan bli med på snorklingen.


Finn fly til andre byer i Kypros

Larnaka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Kypros Larnaka
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse