Finn billige fly til Larnaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Larnaka

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Larnaka

Beste pris på enveisbillett

655 kr

Beste pris på tur/retur-billett

903 kr

Raskeste flytid

4t 30m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Larnaka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 655 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Larnaka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 903 kr (Oslo Torp Sandefjord til Larnaka).
Den kjappeste flyvningen til Larnaka fra Norge tar 4t 30m (Oslo Gardermoen til Larnaka).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Larnaka, deriblant Aegean Airlines, airBaltic og Norwegian.

Larnaka flyinnsikt og trender

Se innsikt for Larnaka-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Larnaka?

Den billigste måneden å fly til Larnaka fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 777 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Larnaka i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Larnaka i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 976 kr.

Hvilken flyvning til Larnaka er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Larnaka, lå på 219 kr/per person fra Tel Aviv, noe som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Larnaka. Du kan finne den billigste prisen til Larnaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Larnaka?

I gjennomsnitt tar det 7t å fly fra Norge til Larnaka dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Larnaka (den mest populære flyplassen i Larnaka). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Larnaka, ligger flytiden på rundt 14t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Larnaka?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Larnaka på, er 46 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 001 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Larnaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Larnaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Larnaka

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Larnaka

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Pafos (PFO)

Vanligvis er flyvninger til Larnaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Pafos Intl, som i gjennomsnitt koster 1 492 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Larnaka koster i gjennomsnitt kun 1 777 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli51 % dyrereDet koster ca. 4 537 kr for flyvninger til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli468 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Larnaka

Larnaka ligger på sørkysten av Kypros, en gresk øy som ligger øst i Middelhavet. Beliggenheten gir Larnaka et varmt og behagelig klima året rundt. Uansett er det sommeren fra juni til august som er høysesong. Da er det svært varmt, og mange kommer hit for å kose seg på stranden. Vil du finne billige flybilletter til Larnaka i sommerperioden bør du bestille i god tid.

Vil du finne billige flybilletter til Larnaka og rimeligere hotelltilbud kan du reise fra april til juni, eller fra september til oktober. Det anbefales å reise i disse periodene fordi været er mildt og behagelig, og det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Larnaka og ha en behagelig ferie med lange dager på stranden, bading i Middelhavet og vakre solnedganger.

Nikosia Ercan flyplass eller Pafos Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Larnaka.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Larnaka, er vanligvis Pafos Intl flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 022 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Larnaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Larnaka som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Larnaka

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Larnaka

Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Larnaka

Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Larnaka fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, Lufthansa, Aegean Airlines og Wizz Air. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Larnaka jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Aegean Airlines til Larnaka

Aegean Airlines har ca. 35 flyvninger til Larnaka i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Athen Eleftherios V., og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Aegean Airlines, kostet 1 900 kr (Oslo Gardermoen til Larnaka). Brukere har gitt de en score på Aegean Airlines 8,5/10 basert på 70 vurderinger på momondo.

Flyvninger med SWISS til Larnaka

SWISS (8,4/10, 142 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Larnaka, med tilbud fra så lite som 2 434 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 1 SWISS flvyning i uken til Larnaka, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Larnaka

Under finner du alle flyplassene i Larnaka sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Larnaka vil du lande på Larnaka internasjonale lufthavn. Denne ligger fire kilometer sørvest for Larnaka by. Dette er hovedflyplassen på Kypros. Når du skal komme deg fra flyplassen inn til sentrum av byen, kan du ta buss. Larnaca Zinonas Buses har et godt utviklet nettverk av busser som kjører til og fra flyplassen. En bussbillett for en reise innad i Larnaka-distriktet koster fra € 1,5 (14,50 NOK). Bussbilletter kan kjøpes når du går om bord på bussen. De kan også kjøpes på busstasjonen mellom åtte om morgenen og fire om ettermiddagen. Du kan ta shuttle-busser til områdene Nicosia og Paphos. En billett koster fra € 8 (77 NOK). For barn mellom 2 og 12 år koster det fra € 5 (48 NOK), mens barn under to år reiser gratis. Bussturen inn til Larnaka sentrum tar omtrent 20 minutter. Skal du lenger eller reise i rushtiden må du beregne ekstra tid.


Populære flybilletter til Larnaka

Finn dine flybilletter til Larnaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Larnaka
Raskeste flytid7t 00m
Laveste pris1 032 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaka
Raskeste flytid7t 55m
Laveste pris2 502 kr
Flyvninger fra Bergen til Larnaka
Raskeste flytid7t 55m
Laveste pris1 847 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Larnaka

Det er Zinonas Buses som styrer nettverket av busser som kjører i Larnaka og områdene rundt. Den mest sentrale busstasjonen er ovenfor Larnaka Marina. Bussene brukes mest for å komme seg til og fra flyplassen, men er uansett et rimelig reisealternativ fordi billettene begynner på € 1,5 (14,50 NOK). Skal du for eksempel reise mellom to byer på Kypros, som fra Larnaka til Ayia Napa, kan det lønne seg å ta buss.

Du kan også ta taxi i Larnaka, som kan være greit om man vil komme seg raskt fra stranden til byen eller en restaurant. Er du i byen kan du enkelt også gå rundt til fots. Er du litt utenfor byen, ved vannet, kan du gå langs med promenaden hvor du finner alt du trenger av strender, restauranter og barer. Vil du oppleve større deler av øyen Kypros, kan du leie bil. Det finnes mange utleiefirmaer, men man må være minst 21 år for å kunne leie bil her.


Visumkrav for Larnaka

Kypros er ikke en del av Schengen-området, men nordmenn trenger uansett ikke visum for innreise. Du trenger kun pass. Hvis du reiser med barn som er under 18 år kan det være at du må dokumentere at de er barna dine. Hvis du vil ha mer informasjon om dette kan du finne e-postadresser du kan sende spørsmål til på regjeringens reiseinformasjon på nett. Her ligger det også mer informasjon om Kypros generelt, helse, sikkerhet og annen praktisk informasjon som kan være nyttig.


Start planleggingen av reisen til Larnaka


De beste tingene å se og gjøre i Larnaka

Dra på stranden i Larnaka! Midt i Larnaka finner du en sandstrand som er 800 meter lang. Denne går parallelt med strandpromenaden. I tillegg finner du strender i Larnakabukten hvor det er rullesteiner og grovkornet sand. Her er det mulig å leie solsenger og parasoller.

Det finnes mange ulike aktiviteter i Larnaka, slik som volleyball, tennis, windsurfing, vannski, dykking og snorkling. Det er 12 års aldersgrense for dykking, men de yngste kan bli med på snorklingen.


Finn fly til andre byer i Kypros

Larnaka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Larnaka på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Larnaka som passer deg.

Alle flysøk til Larnaka på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Larnaka. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Larnaka, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Larnaka og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.