Finn billige fly til Larnaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Larnaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Larnaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Larnaka

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Larnaka

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Larnaka (LCA)

Vanligvis er flyvninger til Larnaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Larnaka, som i gjennomsnitt koster 2 053 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Larnaka koster i gjennomsnitt kun 1 593 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 3 253 kr for flyvninger til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LARNAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli479 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Larnaka fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Larnaka?

Larnaka ligger på sørkysten av Kypros, en gresk øy som ligger øst i Middelhavet. Beliggenheten gir Larnaka et varmt og behagelig klima året rundt. Uansett er det sommeren fra juni til august som er høysesong. Da er det svært varmt, og mange kommer hit for å kose seg på stranden. Vil du finne billige flybilletter til Larnaka i sommerperioden bør du bestille i god tid.

Vil du finne billige flybilletter til Larnaka og rimeligere hotelltilbud kan du reise fra april til juni, eller fra september til oktober. Det anbefales å reise i disse periodene fordi været er mildt og behagelig, og det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Larnaka og ha en behagelig ferie med lange dager på stranden, bading i Middelhavet og vakre solnedganger.

 • Hvilken flyvning til Larnaka er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Larnaka, lå på 394 kr/per person fra Istanbul, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Larnaka. Du kan finne den billigste prisen til Larnaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Larnaka?

  Den billigste måneden å fly til Larnaka fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 593 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Larnaka i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Larnaka i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 905 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Larnaka?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Larnaka på, er 28 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 355 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Larnaka på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 809 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Larnaka?

  Nikosia Ercan flyplass eller Pafos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Larnaka.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Larnaka?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Larnaka, er vanligvis Pafos flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 039 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Larnaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Larnaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. des.
OSL08:45Oslo Gardermoen
4t 30m
LCA13:15Larnaka
5. des.
LCA16:55Larnaka
16t 00m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL08:45Oslo Gardermoen
4t 30m
LCA13:15Larnaka
27. nov.
LCA10:55Larnaka
18t 30m
1 stopp
OSL05:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
22. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
11t 30m
2 stopp
LCA15:05Larnaka
29. nov.
LCA16:45Larnaka
17t 45m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL16:40Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
LCA04:45Larnaka
20. nov.
LCA10:55Larnaka
18t 30m
1 stopp
OSL05:25Oslo Gardermoen
1 003 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. nov.
TRF14:35Oslo Torp Sandefjord
12t 50m
1 stopp
LCA03:25Larnaka
29. nov.
LCA16:45Larnaka
17t 45m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
1 020 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. des.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
1 stopp
LCA04:40Larnaka
6. des.
LCA16:45Larnaka
17t 45m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Larnaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Larnaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air
Norwegian
13. nov.
OSL08:45Oslo Gardermoen
4t 30m
LCA13:15Larnaka
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
12t 05m
1 stopp
LCA05:30Larnaka
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL16:40Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
LCA04:45Larnaka

Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Larnaka
 • Hvilke flyselskaper flyr til Larnaka?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Larnaka fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, LOT, Austrian Airlines og Wizz Air. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Larnaka jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Larnaka

Under finner du alle flyplassene i Larnaka sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Larnaka vil du lande på Larnaka internasjonale lufthavn. Denne ligger fire kilometer sørvest for Larnaka by. Dette er hovedflyplassen på Kypros. Når du skal komme deg fra flyplassen inn til sentrum av byen, kan du ta buss. Larnaca Zinonas Buses har et godt utviklet nettverk av busser som kjører til og fra flyplassen. En bussbillett for en reise innad i Larnaka-distriktet koster fra € 1,5 (14,50 NOK). Bussbilletter kan kjøpes når du går om bord på bussen. De kan også kjøpes på busstasjonen mellom åtte om morgenen og fire om ettermiddagen. Du kan ta shuttle-busser til områdene Nicosia og Paphos. En billett koster fra € 8 (77 NOK). For barn mellom 2 og 12 år koster det fra € 5 (48 NOK), mens barn under to år reiser gratis. Bussturen inn til Larnaka sentrum tar omtrent 20 minutter. Skal du lenger eller reise i rushtiden må du beregne ekstra tid.


Populære flybilletter til Larnaka

Finn dine flybilletter til Larnaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Larnaka
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris809 kr
Flyvninger fra Stavanger til Larnaka
Raskeste flytid8t 35m
Billigst pris1 467 kr
Flyvninger fra Bergen til Larnaka
Raskeste flytid11t 35m
Billigst pris1 635 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Larnaka

Det er Zinonas Buses som styrer nettverket av busser som kjører i Larnaka og områdene rundt. Den mest sentrale busstasjonen er ovenfor Larnaka Marina. Bussene brukes mest for å komme seg til og fra flyplassen, men er uansett et rimelig reisealternativ fordi billettene begynner på € 1,5 (14,50 NOK). Skal du for eksempel reise mellom to byer på Kypros, som fra Larnaka til Ayia Napa, kan det lønne seg å ta buss.

Du kan også ta taxi i Larnaka, som kan være greit om man vil komme seg raskt fra stranden til byen eller en restaurant. Er du i byen kan du enkelt også gå rundt til fots. Er du litt utenfor byen, ved vannet, kan du gå langs med promenaden hvor du finner alt du trenger av strender, restauranter og barer. Vil du oppleve større deler av øyen Kypros, kan du leie bil. Det finnes mange utleiefirmaer, men man må være minst 21 år for å kunne leie bil her.


Visumkrav for Larnaka

Kypros er ikke en del av Schengen-området, men nordmenn trenger uansett ikke visum for innreise. Du trenger kun pass. Hvis du reiser med barn som er under 18 år kan det være at du må dokumentere at de er barna dine. Hvis du vil ha mer informasjon om dette kan du finne e-postadresser du kan sende spørsmål til på regjeringens reiseinformasjon på nett. Her ligger det også mer informasjon om Kypros generelt, helse, sikkerhet og annen praktisk informasjon som kan være nyttig.


Start planleggingen av reisen til Larnaka


De beste tingene å se og gjøre i Larnaka

Hva bør jeg oppleve i Larnaka?

Dra på stranden i Larnaka! Midt i Larnaka finner du en sandstrand som er 800 meter lang. Denne går parallelt med strandpromenaden. I tillegg finner du strender i Larnakabukten hvor det er rullesteiner og grovkornet sand. Her er det mulig å leie solsenger og parasoller.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det finnes mange ulike aktiviteter i Larnaka, slik som volleyball, tennis, windsurfing, vannski, dykking og snorkling. Det er 12 års aldersgrense for dykking, men de yngste kan bli med på snorklingen.


Finn fly til andre byer i Kypros

Larnaka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?