Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Istanbul

Billige flyvninger til Istanbul fra 1 317 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Istanbul med avgang den 19.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Istanbul flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Istanbul

Beste pris på enveisbillett

670 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 317 kr

Raskeste flytid

3t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Istanbul fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 670 kr (Oslo Gardermoen til Istanbul).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Istanbul fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 317 kr (Oslo Gardermoen til Istanbul).
Den kjappeste flyvningen til Istanbul fra Norge tar 3t 35m (Oslo Gardermoen til Istanbul).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Istanbul, deriblant Pegasus Airlines og Norwegian.

Istanbul flyinnsikt og trender

Se innsikt for Istanbul-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Istanbul?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Istanbul. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 755 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Istanbul i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av september i stedet. Flyvninger til Istanbul i september er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 788 kr.

Hvilken flyvning til Istanbul er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Istanbul fra Antalya for 570 kr. Dette er 80 % billigere enn de fleste flytilbudene til Istanbul. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Istanbul fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Istanbul?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Istanbul på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 131 kr. Den dyreste dagen å fly til Istanbul på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 3 707 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Istanbul?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Istanbul på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 3 067 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Istanbul, med priser som ligger på ca. 3 664 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Istanbul?

I gjennomsnitt tar det 3t 35m å fly fra Norge til Istanbul dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Istanbul (den mest populære flyplassen i Istanbul). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Istanbul, ligger flytiden på rundt 9t 40m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Istanbul?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Istanbul fra Norge hvis du bestiller 34 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Istanbul for ca. 3 542 kr når du søker 34 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Istanbul

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Istanbul fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Istanbul Sabiha flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Istanbul

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Istanbul Sabiha flyplass (SAW)

Vanligvis er flyvninger til Istanbul fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Istanbul Sabiha, som i gjennomsnitt koster 3 339 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISTANBUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Istanbul koster i gjennomsnitt kun 2 755 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISTANBUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli63 % dyrereDet koster ca. 5 784 kr for flyvninger til Istanbul fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ISTANBUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli240 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Istanbul fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Istanbul

Reis til Istanbul og opplev Tyrkias største by på grensen mellom Europa og Asia. Billige flybilletter til Istanbul, og mulighetene for å oppleve historisk kultur, har gjort at mange nordmenn tiltrekkes av dette reisemålet. Her kan du beundre en av de storslagne moskeene mens du føler historiens sus rundt deg. Du kan fly til Istanbul på kort tid, og det er godt mulig å finne billige flybilletter til Istanbul året rundt. Dersom du bruker priskalenderen hos momondo og booker reise online, er det mulig å finne billige flybilletter til Istanbul, hvor du kan nyte det fantastiske synet av Den Blå Moské fra 1612 med sine 20 000 blå fliser. Byen er et populært reisemål sommerstid, noe som gjenspeiler seg i høysesongen i juli.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Istanbul?

Istanbul Sabiha flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Istanbul.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Istanbul?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Istanbul Sabiha flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Istanbul, med en gjennomsnittspris på 2 805 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Esenyurt?

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Istanbul hvis du ønsker å besøke Esenyurt. Det er den flyplassen i Istanbul som ligger nærmest (28,1 km unna).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Sultan Ahmed Moské?

Istanbul Sabiha i Istanbul er den flyplassen som har kortest avstand til Sultan Ahmed Moské (avstand: 30,4 km).

Når oppdaterte momondo sist prisene for Istanbul fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Istanbul ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Istanbul fra flyvninger?

Det er 20 tilbydere fra Istanbul flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Istanbul?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Istanbul med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Istanbul?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Istanbul, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Istanbul. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Istanbul

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Istanbul som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
19. mai
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
22. mai
IST20:05Istanbul
3t 35m
OSL22:40Oslo Gardermoen
1 317 kr
Finn lignende
Norwegian
29. mai
OSL14:45Oslo Gardermoen
3t 35m
IST19:20Istanbul
9. jun.
IST21:20Istanbul
3t 35m
OSL23:55Oslo Gardermoen
1 460 kr
Finn lignende
Norwegian
12. mai
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
22. mai
IST20:05Istanbul
3t 35m
OSL22:40Oslo Gardermoen
1 482 kr
Finn lignende
Norwegian
26. mai
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
2. jun.
IST21:20Istanbul
3t 35m
OSL23:55Oslo Gardermoen
1 559 kr
Finn lignende
Norwegian
5. mai
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
15. mai
IST20:05Istanbul
3t 35m
OSL22:40Oslo Gardermoen
1 580 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
11. mai
OSL14:40Oslo Gardermoen
3t 45m
SAW19:25Istanbul Sabiha
17. mai
SAW10:35Istanbul Sabiha
4t 00m
OSL13:35Oslo Gardermoen
1 602 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Istanbul

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Istanbul, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Pegasus Airlines
Norwegian
4. aug.
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
Norwegian
12. mai
OSL16:00Oslo Gardermoen
3t 35m
IST20:35Istanbul
Norwegian
24. apr.
OSL14:45Oslo Gardermoen
3t 35m
IST19:20Istanbul

Slik kommer du deg rundt omkring i Istanbul

Man kan komme seg frem i Istanbul både til fots og ved offentlig transport. Gamlebyen kan man fint gå i, mens andre områder tar man seg enkelt til ved å benytte det rimelige kollektivtransporttilbudet. Den elektroniske billetten Akbil gir rabatt på lokalbusser, metro, trikker og ferger. Den selges i egne kiosker rundt i byen og fylles på etter behov. På grunn av tett trafikk anbefales det ikke å kjøre bil selv hvis du kan unngå det. T-banen er under utbygging og har to fungerende linjer.

Busslinjene kjører på kryss og tvers i hele byen. Destinasjon og nummer står på bussene og på holdeplassene. Billetter til bussene fra busselskapet IETT kjøper du på forhånd fra en av de hvite kioskene til selskapet, eller fra en aviskiosk. På bussene som tilhører Özel Halk Otobusu kan du kjøpe billett om bord. Det går også langdistansebusser fra busstasjonen.

Minibussene Dolmuş kjører bestemte ruter, men har ikke holdeplasser. Du vinker inn bussen og forteller sjåføren hvor du skal. En billett innen sentrum koster ca. NOK 5.

Taxi anbefales på kveld og natt, men husk at det er ca. 50 % dyrere om natten enn på dagtid. Det er en rekke gule taxier i byen, og de er enkle å få tak i. Avtal gjerne pris på forhånd eller sjekk at taksameteret er på. Drosjer har en startavgift på ca. NOK 15 på dagtid og noe høyere om natten.

Båt er en veldig behagelig måte å komme seg frem i og se byen på. Det går blant annet båter fra Eminönu på den europeiske siden av byen til Bosporos, Det gylne hornet og til Kadiköy på den asiatiske siden.


Visumkrav for Istanbul

For å reise til Istanbul må du ha med gyldig pass og visum. Alle norske borgere må søke om visum før innreise til Tyrkia. Uten tyrkisk statsborgerskap kan man oppholde seg i Tyrkia i maksimum 90 dager over en periode på 180 dager. Du kan søke om visum på nettet eller hos den tyrkiske ambassaden. Passet (uansett om det er ordinært pass eller nødpass) må være gyldig i minimum seks måneder fra innreisedato til Tyrkia. Pass bør tas med, da det er det gyldige ID-dokumentet for nordmenn. Ofte ønsker hoteller at du kan fremvise pass ved innsjekk. Regelverket for pass og visum kan endres, så sørg for å oppdatere deg ved å lese på offisielle nettsider før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Istanbul

Hva bør jeg oppleve i Istanbul?

En reise til Istanbul byr på muligheten til å besøke både Europa og Asia, ettersom Bosphorus-sundet deler byen i to deler. Du bør få med deg en av de største attraksjonene, nemlig Den Blå Moské, som ligger midt på hovedplassen i bydelen Sultanahmet. Ved siden av ligger Hagia Sofia. Dette var tidligere en av verdens største ortodokse kirker, som senere ble omgjort til en moské og er nå et kjent museum. Etter en lang dag med kulturelle opplevelser bør du ta turen til 300 år gamle Cagaloglu Hamami, et svært vakkert tyrkisk bad. Middagen kan du nyte på en av fiskerestaurantene i Kumkapi, før du avslutter med en runde raki, brennevin med lakrissmak, på en av de lokale tavernaene.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til fornøyelsesparken Tatilya, Tyrkias svar på Disneyland, med karuseller, kinoer, berg-og-dal-baner, teatre, butikker og restauranter. På en varm dag kan man ta båt til Bostanci og badeparken Waterland, eller ta en tur til miniatyrparken Miniatur i Sütluce. Parken har modeller av Tyrkias mest berømte bygninger og er veldig populær.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Istanbul betyr at du kan utvide shoppingbudsjettet. I handlegaten IstanIstikal Caddesi finner du en rekke butikker, gallerier, cafeer og restauranter. Vil du på basar bør du besøke Grand Bazar med sine 4000 butikker som selger suvenirer og håndverk. Krydderbasaren ved kaien ved Eminönu byr på krydder, nøtter og kaviar. Akmerkez, Etiler, er et stort kjøpesenter med klær, kaféer og kinosaler. På den asiatiske siden ligger en rekke motebutikker og kjøpesentre på Bagdat Caddesi mellom Kadiköy og Bostanci.

Hvilke områder burde jeg besøke?

På den europeiske siden finner du Sultanahmet, det livlige turistområdet med flere store severdigheter. Her ligger Hagia Sofia, en rekke moskéer, hoteller, museer, Topkapi-palasset, handlegaten Istiklal og Taksim-torget. Eminönu byr på yrende folkeliv, og trikker, drosjer og båter møtes i et herlig kaos. Moskeen Yeni Cami, krydderbasaren og jernbanestasjonen Sirkeci ligger i dette området. Det gamle Pera, Beyoglu, ligger over Det gylne hornet. Her finner du mange koselige restauranter, butikker og gallerier. På den asiatiske siden finner du området Kadikö ved havnen med restauranter, butikker og et stort matmarked. I villaområdet Moda ligger spennende restauranter, barer og kaféer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Istanbul?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Istanbul når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Istanbul, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Istanbul med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Istanbul for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Istanbul?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Istanbul.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Istanbul akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Istanbul nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Istanbul og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Istanbul på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Istanbul.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
sø. 21.4.
sø. 28.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post