Finn billige flyvninger til Porto fra 632 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Porto

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Porto

Beste pris på enveisbillett

632 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 167 kr

Raskeste flytid

3t 40m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Porto fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 632 kr (Oslo Torp Sandefjord til Porto).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Porto fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 167 kr (Oslo Torp Sandefjord til Porto).
Den kjappeste flyvningen til Porto fra Norge tar 3t 40m (Oslo Gardermoen til Porto).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Porto, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Porto flyinnsikt og trender

Se innsikt for Porto-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Porto?

Hvis du ikke kan fly til Porto i Januar, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Porto i November ligger i gjennomsnitt på 2 024 kr.

Hvilken flyvning til Porto er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Porto?

Hvor lang tid tar det å fly til Porto?

Flyvningen fra Norge til Porto avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Porto (den mest populære flyplassen i Porto), er flytiden 3t 40m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Porto, er flytiden i snitt 6t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Porto?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Porto 24 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Porto med en gjennomsnittspris på 3 250 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Porto

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Porto fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Porto

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Porto

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Porto (OPO)

Vanligvis er flyvninger til Porto fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Porto, som i gjennomsnitt koster 3 250 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Porto koster i gjennomsnitt kun 1 820 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 4 604 kr for flyvninger til Porto fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli334 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Porto fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Porto

Porto er den nest største byen i Portugal, og ligger langs kysten nord i landet. Klimaet i Porto ligner det man har i resten av Portugal, og har varme somre og milde vintre. Det er høysesong for å reise hit i sommerferien, i månedene juni, juli og august. Det er også populært å reise hit i påskeferien for å få en ferie med sol og mildt vær. Leter du etter billige flybilletter til Porto, kan du se i månedene mai og starten av juni.

Vil du finne billige flybilletter til Porto er det også lurt å ta i bruk momondo sin priskalender. Her kan du sammenligne priser for fly til Porto fra Oslo, og se hvilke perioder det vil passe best for deg å reise på. Dersom du velger å dra utenfor fellesferier er det større sjanse for å få rimeligere pris på hotell også.

Fly til Porto og opplev byen med smale gater og vakre hus, fantastisk vin og historiske severdigheter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Porto flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Porto flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Porto flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraPorto flyplass flyvninger er 10 fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Porto flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Porto flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Porto flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Porto flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Porto flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Porto

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Porto som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
8. jan.
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
8t 35m
1 stopp
OPO17:55Porto
15. jan.
OPO15:35Porto
15t 00m
2 stopp
TRF07:35Oslo Torp Sandefjord
1 167 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL15:15Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
OPO23:20Porto
15. jan.
OPO06:15Porto
7t 35m
1 stopp
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 188 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
8t 35m
1 stopp
OPO17:55Porto
15. jan.
OPO21:25Porto
12t 00m
1 stopp
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
1 199 kr
Finn lignende
Ryanair
2. feb.
TRF09:40Oslo Torp Sandefjord
11t 35m
1 stopp
OPO20:15Porto
11. feb.
OPO20:05Porto
12t 25m
1 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
1 445 kr
Finn lignende
Ryanair
2. feb.
TRF09:40Oslo Torp Sandefjord
11t 35m
1 stopp
OPO20:15Porto
11. feb.
OPO15:20Porto
14t 15m
2 stopp
TRF06:35Oslo Torp Sandefjord
1 553 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL11:05Oslo Gardermoen
8t 15m
2 stopp
OPO18:20Porto
15. jan.
OPO06:15Porto
7t 35m
1 stopp
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 681 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Porto

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Porto, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia og Norwegian
Flere flyselskaper
15. jan.
TRF12:35Oslo Torp Sandefjord
20t 20m
2 stopp
OPO07:55Porto
Flere flyselskaper
16. des.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
35t 40m
2 stopp
OPO19:40Porto
Norwegian
1. apr.
OSL15:50Oslo Gardermoen
3t 40m
OPO18:30Porto

Slik kommer du deg rundt omkring i Porto

Den beste måten å komme seg rundt i Porto på er ved hjelp av kollektiv transport. Da kan du ta enten buss, trikk eller metro. Det er STCP som driver kollektivtransporten i byen, og det er STCP-billetter du kjøper for å ta trikk og buss. Det finnes tre trikkelinjer og et stort antall busser som kjører regelmessig rundt i sentrum. Metroen har seks linjer, som alle har en spesifikk farge. Billetter for kollektiv transport i Porto innen en sone begynner på € 0,60 (6 NOK). Disse kjøpes enten av sjåføren på buss og trikk, eller på stasjonen for metro.

Du kan også ta taxi for å komme deg rundt i Porto, og du vil se mange av disse som kjører rundt eller står på taxistoppene rundt i byen. Å ta taxi koster mer enn offentlig transport, men kan være enklere og mer behagelig. Vil du sykle, finnes det to sykkelstier i Porto som strekker seg gjennom byen, hvorav den andre går langs elven og byparken.


Visumkrav for Porto

Portugal er medlem av Schengen, så du trenger ikke visum når du skal reise til Porto. Du må ha med gyldig pass. I Portugal skal man alltid ha med seg gyldig identifikasjon, og det er også påkrevd å vise pass når du skal reise ut av landet. Passet må være gyldig under hele perioden du oppholder deg i landet. Hvis du ønsker å lese mer om innreise, sikkerhet og helse i Portugal, kan du gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


De beste tingene å se og gjøre i Porto

Hva bør jeg oppleve i Porto?

Du bør absolutt prøve den lokale maten mens du er i Porto. Gå til en av de mange uteserveringene og bestill den tradisjonsrike retten bacalao. Litt utenfor byen kan du finne fiskerestauranter som serverer fersk fisk rett fra havet.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Dra til Ribeira-plassen som ligger i Portos gamleby. I dette området kan du se noen av byens eldste bygninger, som kirken Sao Francisco fra 1300-tallet og børsen Palácio da Bolsa fra 1800-tallet.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Porto?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Porto. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Porto med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Porto på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Porto?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Porto.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Porto akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Porto, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Porto og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Porto på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.