Finn billige fly til Bari

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bari

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bari fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bari

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bari

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brindisi (BDS)

Vanligvis er flyvninger til Bari fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brindisi Papola Casale, som i gjennomsnitt koster 2 161 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bari koster i gjennomsnitt kun 1 355 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 2 912 kr for flyvninger til Bari fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai710 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bari fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bari?

Som mange andre byer i Italia er våren den beste tiden å fly til Bari på. Mai og juni er ideelle måneder å reise hit på, når det er behagelige temperaturer, grønn og frodig natur og færre turister enn i sommermånedene. Dersom du ønsker å reise hit i juli og august må du være forberedt på svært høye temperaturer både på dagtid og om natten, og aircondition på hotellet er derfor et must. Fra november til januar er det en del nedbør i byen, og det er ofte kjølig og grått vær. Dersom du ser etter billige flybilletter til Bari derimot bør du vurdere å reise hit i disse månedene, når både fly- og hotellpriser er lavere enn resten av året.

 • Hvilken flyvning til Bari er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Bari fra Roma for 144 kr. Dette er 93 % billigere enn de fleste flytilbudene til Bari. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Bari fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bari?

  I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Bari fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 355 kr. Hvis du ikke kan fly til Bari i februar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bari i mars ligger i gjennomsnitt på 1 784 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bari?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bari fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 169 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 539 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bari?

  De som skal fly til Bari kan potensielt finne bedre priser for Brindisi Papola Casale flyplass (104 km fra Bari ), Vieste flyplass (104 km fra sentrum i Bari) eller Foggia Gino Lisa flyplass (117 km fra sentrum i Bari), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bari?

  Brindisi Papola Casale flyplass har en gjennomsnittspris på 2 025 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bari. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bari

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bari som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. des.
OSL10:25Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
BRI16:40Bari Palese
8. des.
BRI16:05Bari Palese
16t 00m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
29. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
8t 30m
2 stopp
BRI17:40Bari Palese
31. okt.
BRI04:40Bari Palese
14t 30m
3 stopp
OSL19:10Oslo Gardermoen
4 192 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL05:50Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
BRI16:40Bari Palese
6. nov.
BRI17:05Bari Palese
12t 20m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
31. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
9t 45m
1 stopp
BRI20:40Bari Palese
6. nov.
BRI16:10Bari Palese
14t 05m
1 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
29. okt.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
8t 20m
1 stopp
BRI14:30Bari Palese
31. okt.
BRI12:00Bari Palese
16t 05m
2 stopp
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
3 914 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL05:50Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
BRI16:40Bari Palese
6. nov.
BRI02:55Bari Palese
14t 05m
2 stopp
OSL17:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Bari

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bari, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Ryanair
Ryanair
OSLOslo Gardermoen
23t 40m
BRIBari Palese
KLM
SVGStavanger Sola
25t 10m
BRIBari Palese

Hvilke flyselskaper flyr til Bari?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bari
 • Hvilke flyselskaper flyr til Bari?

  Lufthansa, KLM, Wizz Air og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Bari jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bari med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Bari

Under finner du alle flyplassene i Bari sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bari, ankommer du Bari/Bari Karol Wojtyla lufthavn, som ligger omtrent 11 km nordvest for Bari. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på med offentlig transport er ved å ta Tempesta Autoservizi-bussen som går helt inn til hjertet av Bari ved sentralstasjonen. En billett koster 4,15 EUR (ca. 40 NOK), og turen tar omtrent 30 minutter. Bussen har avganger hele dagen, og du bør undersøke på forhånd hvilken avgang du bør ta. Alternativt kan du også ta Amtab-bussen for en vakrere busstur med rute 16, med billetter til kun 0,80 EUR (ca. 8 NOK). Som med alle flyplasser finner du også bilutleiesteder og taxiholdeplasser ved terminalen.


Populære flybilletter til Bari

Finn dine flybilletter til Bari med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bari
Raskeste flytid23t 40m
Billigst pris539 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bari
Raskeste flytid25t 10m
Billigst pris2 197 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bari

Amtab Bari er et busselskap som har ruter på kryss og tvers av byen og de omkringliggende distriktene. Dette er en flott og rimelig måte å dra på sightseeing, og billettene koster kun 0,75 EUR (ca. 7,5 NOK) for 75 minutter, og 1,80 EUR (ca. 17 NOK) for et dagskort. Dersom du planlegger å reise mye rundt i distriktet og se nærliggende byer og landsbyer, anbefales det imidlertid å leie bil. Med både internasjonale og lokale bilutleieselskaper på flyplassen og i sentrum er det enkelt og rimelig å leie bil her for en dag, en uke eller lenger. Hvis du kun ønsker å utforske Bari sentrum, kommer du deg likevel lettest rundt til fots. Da kan du virkelig oppleve atmosfæren til den gamle byen, nyte duften av sjøen og se ting i ditt eget tempo.


Visumkrav for Bari

Før du reiser til Italia bør du sørge for at du har gyldig pass, gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort. Selv om du kan reise til Italia uten pass, kommer du deg ikke tilbake til Norge uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Du trenger ikke visum for å reise hit.


Start planleggingen av reisen til Bari


De beste tingene å se og gjøre i Bari

Hva bør du se i Bari?

Det er mange opplevelser og severdigheter du bør få med deg mens du er i Bari. Blant annet bør du ta turen til San Nicola-basilikaen, den enorme kirken i Bari sentrum som er kjent for sitt design og storslåtte interiør. Dra også til San Sabino-kirken, som er en mindre kjent enn San Nicola, men likevel en fantastisk vakker bygning. En tur til Bari er heller ikke komplett uten å ha besøkt Bari slott, en majestetisk konstruksjon som ble bygget på 1100-tallet av Kong Roger II.

Kan du drikke vann fra springen?

Som regel kan du drikke vann fra springen i Italia, men de fleste, inkludert italienerne selv, holder seg som regel til flaskevann.