Finn billige fly til Bari

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bari

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bari

Beste pris på enveisbillett

442 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 048 kr

Raskeste flytid

8t 40m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bari fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 442 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bari Palese).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bari fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 048 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bari Palese).
Den kjappeste flyvningen til Bari fra Norge tar 8t 40m (Oslo Gardermoen til Bari Palese).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Bari, deriblant KLM, SWISS og Air Serbia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bari

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bari fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bari

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bari

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bari (BRI)

Vanligvis er flyvninger til Bari fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bari Palese, som i gjennomsnitt koster 1 982 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars57 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bari koster i gjennomsnitt kun 856 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli47 % dyrereDet koster ca. 2 914 kr for flyvninger til Bari fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli558 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bari fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bari?

Som mange andre byer i Italia er våren den beste tiden å fly til Bari på. Mai og juni er ideelle måneder å reise hit på, når det er behagelige temperaturer, grønn og frodig natur og færre turister enn i sommermånedene. Dersom du ønsker å reise hit i juli og august må du være forberedt på svært høye temperaturer både på dagtid og om natten, og aircondition på hotellet er derfor et must. Fra november til januar er det en del nedbør i byen, og det er ofte kjølig og grått vær. Dersom du ser etter billige flybilletter til Bari derimot bør du vurdere å reise hit i disse månedene, når både fly- og hotellpriser er lavere enn resten av året.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Bari fra Roma for 56 kr. Dette er 98 % billigere enn de fleste flytilbudene til Bari. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Bari fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Bari fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 856 kr. Hvis du ikke kan fly til Bari i mars, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bari i November ligger i gjennomsnitt på 904 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bari fra Norge er 13 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 982 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 048 kr.

De som skal fly til Bari kan potensielt finne bedre priser for Brindisi Papola Casale flyplass (104 km fra Bari ), Vieste flyplass (104 km fra sentrum i Bari) eller Foggia Gino Lisa flyplass (117 km fra sentrum i Bari), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Brindisi Papola Casale flyplass har en gjennomsnittspris på 2 805 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bari. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Bari

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bari som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
10. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
5t 20m
1 stopp
BRI10:30Bari Palese
17. okt.
BRI10:55Bari Palese
5t 50m
1 stopp
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
1 048 kr
Finn lignende
Ryanair
7. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
BRI11:40Bari Palese
12. sep.
BRI18:50Bari Palese
22t 45m
2 stopp
TRF17:35Oslo Torp Sandefjord
1 058 kr
Finn lignende
Ryanair
10. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
5t 20m
1 stopp
BRI10:30Bari Palese
17. okt.
BRI10:55Bari Palese
5t 50m
1 stopp
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
1 096 kr
Finn lignende
Ryanair
29. aug.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
26t 55m
1 stopp
BRI20:05Bari Palese
7. sep.
BRI11:50Bari Palese
23t 55m
1 stopp
TRF11:45Oslo Torp Sandefjord
1 241 kr
Finn lignende
Ryanair
7. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
BRI11:40Bari Palese
12. sep.
BRI18:50Bari Palese
10t 40m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
1 327 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL12:45Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
BRI17:45Bari Palese
12. sep.
BRI18:50Bari Palese
20t 40m
2 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
1 471 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bari

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bari, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia og Ryanair
Ryanair
5. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
27t 50m
2 stopp
BRI08:35Bari Palese
Air Serbia
5. sep.
OSL05:45Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
BRI15:50Bari Palese
Ryanair
5. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
1 stopp
BRI15:40Bari Palese

Hvilke flyselskaper flyr til Bari?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bari

Hvilke flyselskaper flyr til Bari?

Ryanair, KLM, Lufthansa og Scandinavian Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Bari jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bari med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med KLM til Bari

KLM er et populært valg for de som reiser til Bari. Flyselskapet har 13 ukentlige flyvninger til Bari, med flest avganger fra Milano Linate. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 785 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 153 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,5/10.

Flyvninger med Lufthansa til Bari

Lufthansa (7,2/10, 343 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Bari, med tilbud fra så lite som 1 572 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 14 Lufthansa flyvninger i uken til Bari, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Bari

Under finner du alle flyplassene i Bari sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bari, ankommer du Bari/Bari Karol Wojtyla lufthavn, som ligger omtrent 11 km nordvest for Bari. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på med offentlig transport er ved å ta Tempesta Autoservizi-bussen som går helt inn til hjertet av Bari ved sentralstasjonen. En billett koster 4,15 EUR (ca. 40 NOK), og turen tar omtrent 30 minutter. Bussen har avganger hele dagen, og du bør undersøke på forhånd hvilken avgang du bør ta. Alternativt kan du også ta Amtab-bussen for en vakrere busstur med rute 16, med billetter til kun 0,80 EUR (ca. 8 NOK). Som med alle flyplasser finner du også bilutleiesteder og taxiholdeplasser ved terminalen.


Populære flybilletter til Bari

Finn dine flybilletter til Bari med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bari
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris837 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bari
Raskeste flytid26t 05m
Laveste pris2 250 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bari

Amtab Bari er et busselskap som har ruter på kryss og tvers av byen og de omkringliggende distriktene. Dette er en flott og rimelig måte å dra på sightseeing, og billettene koster kun 0,75 EUR (ca. 7,5 NOK) for 75 minutter, og 1,80 EUR (ca. 17 NOK) for et dagskort. Dersom du planlegger å reise mye rundt i distriktet og se nærliggende byer og landsbyer, anbefales det imidlertid å leie bil. Med både internasjonale og lokale bilutleieselskaper på flyplassen og i sentrum er det enkelt og rimelig å leie bil her for en dag, en uke eller lenger. Hvis du kun ønsker å utforske Bari sentrum, kommer du deg likevel lettest rundt til fots. Da kan du virkelig oppleve atmosfæren til den gamle byen, nyte duften av sjøen og se ting i ditt eget tempo.


Visumkrav for Bari

Før du reiser til Italia bør du sørge for at du har gyldig pass, gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort. Selv om du kan reise til Italia uten pass, kommer du deg ikke tilbake til Norge uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Du trenger ikke visum for å reise hit.


Start planleggingen av reisen til Bari


De beste tingene å se og gjøre i Bari

Det er mange opplevelser og severdigheter du bør få med deg mens du er i Bari. Blant annet bør du ta turen til San Nicola-basilikaen, den enorme kirken i Bari sentrum som er kjent for sitt design og storslåtte interiør. Dra også til San Sabino-kirken, som er en mindre kjent enn San Nicola, men likevel en fantastisk vakker bygning. En tur til Bari er heller ikke komplett uten å ha besøkt Bari slott, en majestetisk konstruksjon som ble bygget på 1100-tallet av Kong Roger II.

Som regel kan du drikke vann fra springen i Italia, men de fleste, inkludert italienerne selv, holder seg som regel til flaskevann.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Bari med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Bari. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Bari nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Bari og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bari

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bari

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.