Finn billige fly til Sarajevo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sarajevo

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Sarajevo

Beste pris på enveisbillett

593 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 031 kr

Raskeste flytid

5t 10m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sarajevo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 593 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sarajevo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 031 kr (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Den kjappeste flyvningen til Sarajevo fra Norge tar 5t 10m (Oslo Gardermoen til Sarajevo Butmir).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Sarajevo, deriblant Lufthansa, SWISS og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sarajevo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sarajevo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sarajevo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sarajevo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Banja Luka (BNX)

Vanligvis er flyvninger til Sarajevo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Banja Luka, som i gjennomsnitt koster 2 599 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SARAJEVO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sarajevo koster i gjennomsnitt kun 2 227 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SARAJEVO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember44 % dyrereDet koster ca. 4 045 kr for flyvninger til Sarajevo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SARAJEVO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli450 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sarajevo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sarajevo?

Sarajevo er på mange måter byen hvor øst møter vest. Det gjenspeiler seg også i klimaet. Sarajevo har et mildt og kontinentalt klima, og ligger midt mellom Middelhavet i sør og de europeiske klimasonene i nord. Det vil si at gjennomsnittstemperaturen ligger på ca. 10 grader, med minus 1 grad i januar som den kaldeste måneden, og 19 grader i sommermåneden juli.

Sarajevo hadde de olympiske vinterlekene i 1984, så klimaet passer ypperlig for vintersport. Dette gjør at det er høysesong i både desember og i den varmeste sommermåneden juli. Er du på jakt etter litt billigere flybilletter til Sarajevo bør du sjekke utvalget i oktober og november, men du kan fint besøke Sarajevo hele året.

Når du har booket billige flybilletter til Sarajevo anbefales et besøk på Latinerbroen (Latinska Cuprija) fra 1798, eller å ta turen til en av de over 70 moskeene i den eksotiske byen.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Sarajevo fra Malmö for 415 kr. Dette er 80 % billigere enn de fleste flytilbudene til Sarajevo. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Sarajevo fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Sarajevo fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 227 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sarajevo i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Sarajevo i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 353 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Sarajevo fra Norge hvis du bestiller 28 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Sarajevo for ca. 2 802 kr når du søker 28 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Sarajevo med en prislapp på kun 1 031 kr.

Tuzla Intl flyplass, Mostar flyplass eller Banja Luka flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sarajevo.

Du kan finne tilbud for Tuzla Intl flyplass for i gjennomsnitt 1 407 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Sarajevo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sarajevo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. jun.
OSL04:30Oslo Gardermoen
27t 20m
2 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
29. jun.
SJJ09:55Sarajevo Butmir
32t 05m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 031 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jun.
OSL04:30Oslo Gardermoen
27t 20m
2 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
29. jun.
SJJ09:55Sarajevo Butmir
32t 05m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 089 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jun.
OSL18:25Oslo Gardermoen
19t 35m
2 stopp
SJJ14:00Sarajevo Butmir
23. jun.
SJJ14:45Sarajevo Butmir
27t 55m
2 stopp
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 138 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jun.
OSL10:00Oslo Gardermoen
21t 40m
1 stopp
SJJ07:40Sarajevo Butmir
23. jun.
SJJ14:45Sarajevo Butmir
27t 55m
2 stopp
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 215 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jun.
OSL18:00Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
29. jun.
SJJ09:55Sarajevo Butmir
32t 05m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 332 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jun.
OSL18:00Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
29. jun.
SJJ09:55Sarajevo Butmir
32t 05m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 381 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sarajevo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sarajevo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Lufthansa og Pegasus Airlines
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL07:55Oslo Gardermoen
23t 55m
2 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL11:55Oslo Gardermoen
19t 55m
1 stopp
SJJ07:50Sarajevo Butmir
Flere flyselskaper
4. jun.
OSL03:30Oslo Gardermoen
15t 50m
2 stopp
SJJ19:20Sarajevo Butmir

Hvilke flyselskaper flyr til Sarajevo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sarajevo

Hvilke flyselskaper flyr til Sarajevo?

På flyreiser fraNorge til Sarajevo, benytter momondos brukere som regel airlines such as Wizz Air, Lufthansa, Turkish Airlines og Austrian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med SWISS til Sarajevo

SWISS flyr til Sarajevo ca. 14 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med SWISS, men det er funnet priser helt nede i 2 280 kr fra Oslo Gardermoen til Sarajevo. SWISS har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Turkish Airlines til Sarajevo

Flytilbud med Turkish Airlines til Sarajevo starter fra 2 052 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Turkish Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Istanbul er den mest populære avreiseflyplassen for Turkish Airlines til Sarajevo, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Turkish Airlines får 8,2/10 i score, basert på 120 vurderinger.


Flyplasser nære Sarajevo

Under finner du alle flyplassene i Sarajevo sammen med avstanden til sentrum

Sarajevo internasjonale flyplass (Sarajevo International Airport (SJJ)) er også kjent som Butmir flyplass og ligger 6,1 km sørvest for jernbanestasjonen i Sarajevo sentrum. Flyplassen har alle nødvendige fasiliteter. Det tar ca. en halvtime å komme seg til og fra flyplassen og sentrum. Centrotrans Eurolines samarbeider med Sarajevos internasjonale flyplass om en egen busstransport som heter Baščaršija City Center-Airport. Bussholdeplassen finner du like utenfor ankomsthallen ved hovedterminalen. Bussbillett kjøper du på bussen for ca. 5 BAM (ca. 25 NOK). Bussene tilbyr wifi om bord. Bussene går ca. hvert 45-60 minutt fra flyplassen til sentrum, og hvert 15.-30.minutt fra sentrum til flyplassen. Bussene stopper på alle holdeplasser. Bussene stopper også ved flere trikkeholdeplasser hvor du kan bytte til trikk på veien til og fra flyplassen dersom du ønsker å ta trikk videre.


Populære flybilletter til Sarajevo

Finn dine flybilletter til Sarajevo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sarajevo
Raskeste flytid2t 50m
Billigst pris671 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Sarajevo
Raskeste flytid9t 00m
Billigst pris3 024 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Sarajevo

Det er mange muligheter for å ta kollektiv transport i Sarajevo. Buss er et effektivt alternativ, og spesielt busslinje 103 stopper mange steder i sentrum. Trikken er også et godt alternativ, og det er en rekke trikkestasjoner i sentrum av Sarajevo. En enkeltbillett til buss eller trikk koster omtrent 2 BAM (ca 10 NOK) hvis du kjøper billett ombord. Det er rimeligere å kjøpe billett før du går ombord. Det finnes en rekke utsalgssteder, som på busstasjoner, trikkeholdeplasser og kiosker rundt i byen. Du kan kjøpe en enkeltbillett, eller kjøpe en dagsbillett dersom du skal reise mye i løpet av en dag. Billetten må du beholde under hele reisen i tilfelle det kommer billettkontroll.

Dersom du skal reise til utkanten av byen, kan tog være et lurt alternativ. Billettene er rimelige, og du kjøper de på stasjonen før du går ombord. Togene kjører relativt sakte, men er komfortable.


Visumkrav for Sarajevo

Norske statsborgere behøver ikke turistvisum når man flyr til Sarajevo i Bosnia-Hercegovina. Allikevel må man medbringe pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn. Passet bør være gyldig i minst 6 måneder etter innreise. Husk å holde deg oppdatert på hva som gjelder angående pass og visum ved å sjekke de offisielle nettsidene til ambassaden, ettersom innreisebestemmelser kan endres i løpet av kort tid.


Start planleggingen av reisen til Sarajevo


De beste tingene å se og gjøre i Sarajevo

Når du flyr til Sarajevo bør du få med deg flere av de 70 moskeene. Besøk også den katolske katedralen.

Barna vil sette pris på å oppleve den fantastiske utsikten over byen fra det 172 meter høye tårnet Avaz. Tårnet har også en café og ligger i gaten Tesanjaska.

Det er gode muligheter for shopping i byen, og billige flybilletter til Sarajevo gjør at du kan bruke litt ekstra tid på shoppingsenteret BBI Centar. Besøk skokjeden Bata om du ønsker sko til gode priser. De har utsalg i gatene Ćemaluša 3 og Kurta Šorka 7.


Finn fly til andre byer i Bosnia-Hercegovina

Sarajevo har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Sarajevo. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Sarajevo på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Sarajevo, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Sarajevo nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Sarajevo og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.