Finn billige fly til Sarajevo

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Sarajevo (SJJ)
fre.. 30.10.
fre.. 6.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Sarajevo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sarajevo fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Sarajevo?

Sarajevo er på mange måter byen hvor øst møter vest. Det gjenspeiler seg også i klimaet. Sarajevo har et mildt og kontinentalt klima, og ligger midt mellom Middelhavet i sør og de europeiske klimasonene i nord. Det vil si at gjennomsnittstemperaturen ligger på ca. 10 grader, med minus 1 grad i januar som den kaldeste måneden, og 19 grader i sommermåneden juli.

Sarajevo hadde de olympiske vinterlekene i 1984, så klimaet passer ypperlig for vintersport. Dette gjør at det er høysesong i både desember og i den varmeste sommermåneden juli. Er du på jakt etter litt billigere flybilletter til Sarajevo bør du sjekke utvalget i oktober og november, men du kan fint besøke Sarajevo hele året.

Når du har booket billige flybilletter til Sarajevo anbefales et besøk på Latinerbroen (Latinska Cuprija) fra 1798, eller å ta turen til en av de over 70 moskeene i den eksotiske byen.

Hvilken flyvning til Sarajevo er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Sarajevo fra Zürich for 609 kr. Dette er 81 % billigere enn de fleste flytilbudene til Sarajevo. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Sarajevo fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Sarajevo?

Den billigste måneden å fly til Sarajevo fra Norge på, er januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 127 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Sarajevo i januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Sarajevo i mars ligger i gjennomsnitt på 2 248 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sarajevo?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Sarajevo fra Norge er 28 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 681 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sarajevo?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Sarajevo på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Sarajevo på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 2 367 kr. Flyvninger fra Norge til Sarajevo på en fredag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 3 420 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sarajevo?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Sarajevo. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Sarajevo på kvelden for så lite som 2 489 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 3 252 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sarajevo?

Tuzla Intl flyplass, Mostar flyplass eller Banja Luka flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sarajevo.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sarajevo?

Du kan finne tilbud for Banja Luka flyplass for i gjennomsnitt 1 967 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Sarajevo Butmir

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sarajevo Butmir som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Lufthansa
21. jan.
KRS
Kristiansand Kjevik
27t 50m
2 stopp
SJJ
Sarajevo Butmir
24. jan.
SJJ
Sarajevo Butmir
7t 30m
2 stopp
KRS
Kristiansand Kjevik
3 892 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. jan.
KRS
Kristiansand Kjevik
27t 50m
2 stopp
SJJ
Sarajevo Butmir
24. jan.
SJJ
Sarajevo Butmir
28t 25m
2 stopp
KRS
Kristiansand Kjevik
3 947 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sarajevo Butmir

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Sarajevo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Billigst
Best
Raskeste
Turkish Airlines
5. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
SJJ
Sarajevo Butmir
1 653 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
29t 10m
2 stopp
SJJ
Sarajevo Butmir
1 895 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
6. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
SJJ
Sarajevo Butmir
1 709 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sarajevo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sarajevo

På bare 4 timer og 45 minutter kan du fly til Sarajevo fra Oslo med SAS og Lufthansa med én mellomlanding. De samme flyselskapene tar deg fra Bergen og Trondheim til Sarajevo, med ett stopp underveis, på ca. 6 timer og 20 minutter. Pegasus Airlines og Turkish Airlines er også noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Sarajevo. Når du sammenligner flypriser på nettet bør du være oppmerksom på om flysetevalg, mat om bord og innsjekk av bagasje er inkludert i prisen eller om det tilbys mot gebyr.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Sarajevo, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Sarajevo internasjonale flyplass (Sarajevo International Airport (SJJ)) er også kjent som Butmir flyplass og ligger 6,1 km sørvest for jernbanestasjonen i Sarajevo sentrum. Flyplassen har alle nødvendige fasiliteter. Det tar ca. en halvtime å komme seg til og fra flyplassen og sentrum. Centrotrans Eurolines samarbeider med Sarajevos internasjonale flyplass om en egen busstransport som heter Baščaršija City Center-Airport. Bussholdeplassen finner du like utenfor ankomsthallen ved hovedterminalen. Bussbillett kjøper du på bussen for ca. 5 BAM (ca. 25 NOK). Bussene tilbyr wifi om bord. Bussene går ca. hvert 45-60 minutt fra flyplassen til sentrum, og hvert 15.-30.minutt fra sentrum til flyplassen. Bussene stopper på alle holdeplasser. Bussene stopper også ved flere trikkeholdeplasser hvor du kan bytte til trikk på veien til og fra flyplassen dersom du ønsker å ta trikk videre. (Informasjon sjekket: 25/02/18).


Populære flybilletter til Sarajevo

Finn dine flybilletter til Sarajevo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sarajevo
Raskeste flytid
7t 50m
Billigste pris
1 960 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Sarajevo
Raskeste flytid
27t 25m
Billigste pris
4 440 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Sarajevo?

Det er mange muligheter for å ta kollektiv transport i Sarajevo. Buss er et effektivt alternativ, og spesielt busslinje 103 stopper mange steder i sentrum. Trikken er også et godt alternativ, og det er en rekke trikkestasjoner i sentrum av Sarajevo. En enkeltbillett til buss eller trikk koster omtrent 2 BAM (ca 10 NOK) hvis du kjøper billett ombord. Det er rimeligere å kjøpe billett før du går ombord. Det finnes en rekke utsalgssteder, som på busstasjoner, trikkeholdeplasser og kiosker rundt i byen. Du kan kjøpe en enkeltbillett, eller kjøpe en dagsbillett dersom du skal reise mye i løpet av en dag. Billetten må du beholde under hele reisen i tilfelle det kommer billettkontroll. (Informasjon sjekket: 25/02/18).

Dersom du skal reise til utkanten av byen, kan tog være et lurt alternativ. Billettene er rimelige, og du kjøper de på stasjonen før du går ombord. Togene kjører relativt sakte, men er komfortable.


Kan man reise til Sarajevo uten pass eller visum?

Norske statsborgere behøver ikke turistvisum når man flyr til Sarajevo i Bosnia-Hercegovina. Allikevel må man medbringe pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn. Passet bør være gyldig i minst 6 måneder etter innreise. Husk å holde deg oppdatert på hva som gjelder angående pass og visum ved å sjekke de offisielle nettsidene til ambassaden, ettersom innreisebestemmelser kan endres i løpet av kort tid.


Finn hotell og fly til Sarajevo


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Sarajevo?

Når du flyr til Sarajevo bør du få med deg flere av de 70 moskeene. Besøk også den katolske katedralen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil sette pris på å oppleve den fantastiske utsikten over byen fra det 172 meter høye tårnet Avaz. Tårnet har også en café og ligger i gaten Tesanjaska.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode muligheter for shopping i byen, og billige flybilletter til Sarajevo gjør at du kan bruke litt ekstra tid på shoppingsenteret BBI Centar. Besøk skokjeden Bata om du ønsker sko til gode priser. De har utsalg i gatene Ćemaluša 3 og Kurta Šorka 7.


Finn fly til andre byer i Bosnia-Hercegovina

Sarajevo har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse